back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 August 2014, ora 01:19

De la: gabigabi2, la data 2014-08-20 15:45:31
De la: sirboby, la data 2014-08-20 15:09:31Ceea ce nu itelegi tu gabi e ca guvernele au alta menire nu sa faca pomeni!Sunt fundatii si biserici penteu asta dar ele sunt ocupate sa faca profit in Romania!

ceea ce nu intelegi tu, Sirule, este ca-n clipa in care un pres. ca Basescu este in stare sa spuna Enormitatea ca " un Stat Nu este responsabil ptr. cetatenii lui ", acel Stat nu mai exista, e-n disolutie, iar cetatenii sunt facuti apatrizi , devenind copiii nimanui !

Eu inteleg foarte bine rolul statului(guvernantilor) intr-o societate capitalista! E acela de a crea cadrul legal(prin legile pe care le da) si posibilitatea (prin masuri si facilitati) dezvoltarii economice si de a veghea la respectarea legilor de catre toti cetatenii tarii respective si o protectie sociala contra taxelor, impozitelor si contributiilor sociale ! Pe scurt tu platesti taxe, impozite si contributii sociale iar statul in schimbul banilor astia da legi care sa te ajute si sa te protejeze,iti ofera facilitati fiscale ca sa incepi sa produci bani pentru taxele viitoare,iti apara propietatea prin politie,judecatori etc.,iti da pensie cand nu mai poti munci,te sprijina cand ramai somer,iti asigura educatia,sanatatea,securitatea contra eventualilor agresori externi,te pune in legatura cu clientii externi prin tratate internationale etc. Cam asta e rolul statului intr-o tara capitalista! Cine crede ca e altfel sa ma contrazica!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2014, ora 14:00

De la: sirboby, la data 2014-08-21 01:19:37
De la: sirboby, la data 2014-08-20 15:09:31Ceea ce nu itelegi tu gabi e ca guvernele au alta menire nu sa faca pomeni!Sunt fundatii si biserici penteu asta dar ele sunt ocupate sa faca profit in Romania!

ceea ce nu intelegi tu, Sirule, este ca-n clipa in care un pres. ca Basescu este in stare sa spuna Enormitatea ca " un Stat Nu este responsabil ptr. cetatenii lui ", acel Stat nu mai exista, e-n disolutie, iar cetatenii sunt facuti apatrizi , devenind copiii nimanui !

Eu inteleg foarte bine rolul statului(guvernantilor) intr-o societate capitalista! E acela de a crea cadrul legal(prin legile pe care le da) si posibilitatea (prin masuri si facilitati) dezvoltarii economice si de a veghea la respectarea legilor de catre toti cetatenii tarii respective si o protectie sociala contra taxelor, impozitelor si contributiilor sociale ! Pe scurt tu platesti taxe, impozite si contributii sociale iar statul in schimbul banilor astia da legi care sa te ajute si sa te protejeze,iti ofera facilitati fiscale ca sa incepi sa produci bani pentru taxele viitoare,iti apara propietatea prin politie,judecatori etc.,iti da pensie cand nu mai poti munci,te sprijina cand ramai somer,iti asigura educatia,sanatatea,securitatea contra eventualilor agresori externi,te pune in legatura cu clientii externi prin tratate internationale etc. Cam asta e rolul statului intr-o tara capitalista! Cine crede ca e altfel sa ma contrazica!

e, vezi ca-mi spui teorie, dar de inteles nu intelegi, caci ti-a scapat Esenta enuntului facut de Basescu , anunt care Anuleaza Ideea de STAT ?! mai are vreun rost sa-ncerc a mai explica o data ? nu cred, caci asa cum n-ai inteles de ce Mircea B. TREBUIA sa dea bani-nnapoi lui Bercea si daca nu vrea, trebuia ca fra'su sa-l oblige sau, sa-i dea el insusi , ca sa stinga conflictul care nu numai ca l-a bagat in puscarie, dar a Dovedit lumii care-i si cum functioneaza" justitia independenta" a baselului, nu o intelegi nici pe asta !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2014, ora 14:09

De la: 9am_1454, la data 2014-08-20 17:40:07Gabi, esti varza rau ...
Feminista tampita.
Auzi, sta acasa si munceste.
Pai tu crezi ca barbatul dupa ce vine de la munca ... freaca duda ? Si-l lasa una ca soacra-mea ?
Socru-meu dupa ce venea de la munca se ducea sa aduca apa de la vre-o 250 m la deal cu plinu, pe urma sapa in gradina pana seara tarziu, uneori cu felinarul ... iar soaca-mea se dadea bolnava. Toata viata asta a fost bolnava de ceva nedefinit. O vreme a zis ca e bolnava de inima. Ca sa convinga pe toata lumea a luat si medicamente. Cum o contrazicea cineva, o durea inima. Dupa un timp chiar a inceput sa simta rau. A renuntat la pastilele de inima. Dupa aia s-a simtit mult mai bine. ...
Socru-meu a fost sanatos toata viata si bun de munca fizica. Pana a murit.
Soacra-mea a fost "bolnava" toata viata si are 89 de ani si se tine bine, foarte bine, pe pariu ca apuca suta.
Se spune ca o tigara scurteaza viata cu 4 minute iar o zi de munca cu 8 ore.
Cine zice ca a sta acasa si a ingriji de copii a spala rufe, a calca, a face mancare ... e tot una cu a avea o slujba, mananca rahat cu basculanta ! Cu vagonul.
Mai ales daca se compara cu femeile care au si slujba si face si multe din treburile gospodaresti. Alea da, eroine. Desi am de comentata si despre alea ...
Mi-am ajutat nevasta toata viata, poate mai putin decat ar fi trebuit, dar n-am lasat-o singura nici cu copii, nici cu facutul mancarii nici cu multe altele ...
Azi sunt un bucatar excelent. Cam ca tine, Gabi, dar ceva mai bun, evident ....
Am detestat mereu barbatii care-si exploatau nevestele ca pe niste sclave.
Dar, in aceeasi masura, am detestat si femeile care si-au exploatat barbatii.
Si soacra-mea face parte din aceasta categorie.
Dar asta nu e treaba mea ci a barbatului ei ...
Eu vorbeam ca mi se pare normal ca o femeie sa primeasca sprijin din partea statului daca e casatorita cu barbatul care pleaca pe front, e prizonier ..., da, ramane singura cand ea s-a maritat, are de tinut casa singura ....
Dar es nu e in situatia asta. Nu era casatorita cu omul care a plecat pe front si a fost prizoniner.
N-a muncit o ora in viata ei !
Si se bucura de mai multi bani decat a primit, pe cand traia, sotul ei ...

Eu cred ca pensia mea dupa 45 de ani de contributie, (la greu, nu jucarie) se va diminuat serios din cauza unor astfel de oameni care nu au pus un banut in pusculita asta numita CAS.
Si toti ceilalti vre-o 4 milioane de prosti ca mine vor avea veniturile din pensie diminuate pentru ca imbecili ca Ponta fac pomeni din banii celor ca mine, pentru a fi votat, el si partidul lui.
Ma intreb daca nu poate fi dat in judecata pentru furt, pentru deturnare de fonduri, ceva ....

Pai cum sa nu fi votat de cineva care sta acasa si primeste bani nemunciti ?

ptr. ca m-ai facut sa te si sa la faza cu esti un excelent bucatar ....ca mine, dar mai bun , te iert de data asta dar, nu mai face din cazul soacra-tii , care-i particular , generalul, ca nu-i chiar asa si, recunoaste ca ai niste fixuri ! bine- bine ....si eu !

P.S
apropo de varza care sunt eu, ca tu esti cotorul incearca o varza cu taitei si carne, la cuptor, bine picantica si spune-mi cite beri ti-au mers ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2014, ora 14:24

aaaa, voiam totusi sa-ti reamintesc o lege inca de pe vremea comunismului, care spunea ca si daca un barbat si o femeie traiau necasatoriti, dar traisera impreuna 25 ani , erau considerati ca si casatoriti si femeia beneficia de Toate Drepturile legale ale uneia casatorita legal / oficial !
P.S
da' mersic de feminista, ca altii sunt de parere ca sunt misandra - zice Hakon si Musetica zice ca nu sunt femeie, sunt Black !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2014, ora 19:00

De la: gabigabi2, la data 2014-08-21 14:24:13aaaa, voiam totusi sa-ti reamintesc o lege inca de pe vremea comunismului, care spunea ca si daca un barbat si o femeie traiau necasatoriti, dar traisera impreuna 25 ani , erau considerati ca si casatoriti si femeia beneficia de Toate Drepturile legale ale uneia casatorita legal / oficial !
P.S
da' mersic de feminista, ca altii sunt de parere ca sunt misandra - zice Hakon si Musetica zice ca nu sunt femeie, sunt Black !

Ntz! Nu merge. Alege si tu pe altcineva, pentru ca nici eu nu sunt real, fiind Ingrid. Ingrid cred ca este Daniela, Daniela este Doruleatza, iar Doruleatza esti tu.

De fapt tu esti singura pe aici

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 August 2014, ora 21:03

Elena Udrea via Facebook

Yesterday

"ntlnirea pe care am avut-o astzi cu Preedintele la Palatul Cotroceni a fost extrem de pozitiv, pentru c am putut s-i prezint o parte a proiectului meu pentru Romnia. L-am asigurat de determinarea mea de a continua drumul i reformele ncepute de domnia sa.

Sunt convins c am reuit s-l conving pe eful statului c reprezint cea mai bun opiune de continuitate n fruntea statului romn i, ca atare, mi va oferi tot sprijinul su.

Voi ctiga alegerile prezideniale din 16 noiembrie i voi fi viitorul ef al statului. Voi fi un Preedinte lupttor i implicat, aa cum am fost n toi cei 10 ani de cnd fac politic, i voi mica lucrurile n aceast ar n direcia bun. Vom construi mpreun cu oamenii "Romnia frumoas" n care s fie toi fericii c triesc."

Mda, dupa presedintele jucator urmeaza presedintele luptator!!! Cu ce arme va lupta Nutica?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 21 August 2014, ora 22:28

Eeeee...are....arme redutabile, se vede de la o posta

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 August 2014, ora 23:43

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-21 21:03:29Elena Udrea via Facebook

Yesterday

"ntlnirea pe care am avut-o astzi cu Preedintele la Palatul Cotroceni a fost extrem de pozitiv, pentru c am putut s-i prezint o parte a proiectului meu pentru Romnia. L-am asigurat de determinarea mea de a continua drumul i reformele ncepute de domnia sa.

Sunt convins c am reuit s-l conving pe eful statului c reprezint cea mai bun opiune de continuitate n fruntea statului romn i, ca atare, mi va oferi tot sprijinul su.

Voi ctiga alegerile prezideniale din 16 noiembrie i voi fi viitorul ef al statului. Voi fi un Preedinte lupttor i implicat, aa cum am fost n toi cei 10 ani de cnd fac politic, i voi mica lucrurile n aceast ar n direcia bun. Vom construi mpreun cu oamenii "Romnia frumoas" n care s fie toi fericii c triesc."

Mda, dupa presedintele jucator urmeaza presedintele luptator!!! Cu ce arme va lupta Nutica?

...noi femeile democrate, vom lupta pe dezbracate....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 05:04

De la: gabigabi2, la data 2014-08-21 14:00:24
De la: sirboby, la data 2014-08-21 01:19:37

e, vezi ca-mi spui teorie, dar de inteles nu intelegi, caci ti-a scapat Esenta enuntului facut de Basescu , anunt care Anuleaza Ideea de STAT ?! mai are vreun rost sa-ncerc a mai explica o data ? nu cred, caci asa cum n-ai inteles de ce Mircea B. TREBUIA sa dea bani-nnapoi lui Bercea si daca nu vrea, trebuia ca fra'su sa-l oblige sau, sa-i dea el insusi , ca sa stinga conflictul care nu numai ca l-a bagat in puscarie, dar a Dovedit lumii care-i si cum functioneaza" justitia independenta" a baselului, nu o intelegi nici pe asta !

I-a zii care e anuntul lui baselu la care faci referire? Eu am postat nu teorie ci cum este intr-un stat capitalist! Ti se pare ca Romania e un stat capitalist? E o mare varza la nivel politic,economic si electoral! Tu ai scapat din vedere esentialul ! CA SA BENEFICIEZI DE PROTECTIA STATULUI TREBUIE SA PLATESTI TAXE,IMPOZITE SI CONTRIBUTII SOCIALE! Nu platesti esti liber sa fii homeless sau sa mori! Sau sa te duci sa te ajute Crucea Rosie,fundatia nu stiu care sau biserica! DAR TU TE DECLARI MARE LIBERALA SI VREI MASURI MAI COMUNISTE DECAT AVEAU COMUNISTII! Si pe vremea comunistilor daca nu erai angajat te angajau cu forta ,,sa-ti platesti'' datoria fata de stat! DAR TU VREI CA SA TRAIASCA SI CEI CARE NU AU CONTRIBUIT ,SI CEI CARE NU AU MUNCIT NICI O ZI IN VIATA LOR,SI TIGANII CU PALATE SI MERTURI CARE AU SI VENITUL MINIM GARANTAT ETC.Ma rog,e treaba ta ce faci cu banii tai! Daca esti asa miloasa ii poti imparti la toti cei de mai sus! Atunci de ce tipi ca nu traiesti ca in vest? EU NU VREAU SA FAC POMANA CU CEI DE MAI SUS! DE CE STATUL MA OBLIGA SA FAC POMANA CU EI,CAND EU NU VREAU! SA FACA DOAR CINE VREA! Sa faca tonta,daciana,sarbu ,tu,basescu,boc,black etc. Eu nu muncesc ca sa tin niste puturosi,lenesi ,mincinosi si infractori! Eu ii dau !
Si ce tot mi-l bagi pe M Basescu in fata ? Cine dracu e mircea basescu? E un cetatean roman ca multi altii care a facut o infractiune,ca si pensionarii spagari,ca si nastase 4 case,ca si becali ,ca si voiculescu,ca si bercea mondialu,ca si fiul lui bercea,ca si darea de mita se pedepseste, etc. si al carui loc,ca si al celor de mai sus e la puscarie! Si e la puscarie! Good job cum ar zice unii!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 05:18

De la: gabigabi2, la data 2014-08-21 14:24:13aaaa, voiam totusi sa-ti reamintesc o lege inca de pe vremea comunismului, care spunea ca si daca un barbat si o femeie traiau necasatoriti, dar traisera impreuna 25 ani , erau considerati ca si casatoriti si femeia beneficia de Toate Drepturile legale ale uneia casatorita legal / oficial !
P.S

Da beneficiaza de drepturile familiei! Adica parte din casa ,din mobila din masina etc(din averea personala) pentru ca se condidera ca si-a adus si ea aportul la bunastarea concubinajului! Dar ce treaba are pensia ? Care e punctul comun cu fondul de pensii?Sa dus femeia aia si a dat cu matura in sediul Casei de Pensii! A spalat un pesionar? L-a hranit? Ce o face egala cu ceilalti?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 08:08

De la: sirboby, la data 2014-08-22 05:18:03
P.S

Da beneficiaza de drepturile familiei! Adica parte din casa ,din mobila din masina etc(din averea personala) pentru ca se condidera ca si-a adus si ea aportul la bunastarea concubinajului! Dar ce treaba are pensia ? Care e punctul comun cu fondul de pensii?Sa dus femeia aia si a dat cu matura in sediul Casei de Pensii! A spalat un pesionar? L-a hranit? Ce o face egala cu ceilalti?

Da, uitasem un amanunt picant ... ca sa inchei cu soacra-mea. Eu, motivand ca are drepturi si in cadrul familiei, dupa ce i-a facut doi copii sotului ei, i-a pretins acestuia (si a si obtinut) jumatate din salariul pe care acesta il castiga lunar. Adica, omul, cand venea acasa cu salariul ii inmana jumatate din el sotiei, iar din jumatatea care-i ramanea trebuia sa cumpere cele necesare pentru familie ca, de, ai vrut nevasta si copii ? plateste ! Ca, asa au stat lucrurile ...
Cand m-am insurat, nevasta-mea era studenta la zi si primea 500 lei pe luna. Dupa cum era si normal, de indata ce a devenit nevasta mea i s-au taiat acesti bani. Sa te tina barbac-tu, ca d-aia s-a insurat, a zis, filozoafa. Era muncitor atunci si castigam cam 2.000 lei. Si stundent la seral. Nu mi-a pasat. Si mie mi se parea normal sa fie asa, doar era nevasta mea.
A inceput sa ma zgarie pe urechi cand socra-mea a inceput sa spuna cum si-a tinut ea fata in facultate ...
Nevasta mea n-a primit nici o zestre. Nici eu n-am primit nici o casa sau altceva de la ai mei. Altfel spus, nimeni nu ne-a dat nimic. Amandoi am muncit si ne-am facut casa, ne-am cumparat masini, ne-am crescut copii, i-am tinut si la facultati ... ca tot romanul. Si am platit taxe si impozite toata viata.
Poate de aceea sunt ata de rau in aparenta. Nevasta mea s-a prapadit de cancer acum catva ani. Ea doar a platit asigurasi de sanatate si pentru pensie si cate si mai cate. Si a avut salariu in jur de 1000 de euro pe luna ... a lucrat la o banca mare pe ruptelea de dimineata pana la zece seara. Poate din cauza asta a si cotractat boala pe fondul stresului si al epuizarii fizice, cine stie. Si a murit la 50 de ani.
Soacra-mea n-are nici un stres, stie sa acuze si este mereu nemultumita de ceva. Totul se intampla pe lumea asta din cauza meritelor ei. Ea va trai vesnic si ne va ingropa pe toti. De ce ? Pentru ca n-are nici un stres, absolut nici unul. Si, toata viata ei a stiut cum sa puna problema ca sa aiba bani fara sa faca nimic. Este un exemplu de studiat si de urmat. Ar trebui sa deschid o academie de fentat viata si de trait bine, in care sa predau lectii despre cum sa faci sa urmezi acest model.

Ati putea crede ca am ceva de impartit cu soacra ... Aiurea, nici pomeneala, sta la casa ei, nu ma incurca cu nimic, nu ma asupreste in nici un fel, n-am nici o patanie de pe urma ei. Am dat acest examplu ca sa vedeti ca se poate trai, daca ai tupeu, foarte bine, fara sa platesti un leu taxa statului in care traiesti, dar sa beneficiezi de toate facilitatile oferite de societatea pentru care, repet, tu n-ai miscat un deget.
Si mai e ceva.
Toti vorbesc asa, teoretic, spun povesti cu caracter general, emit teorii, isi dau cu parerea teoretizand excesiv niste situatii ... De ce sa nu vorbim despre exemple concrete ?

In urma cu multi ani ma aflam la o chermeza prilejuita de aniversarea a nu stiu cati ani de cand nevasta-mea terminase liceul. Se intampla ca fiiul meu,de harnic ce-a fost, a intrat la un liceu mai nasol si avea de facut o naveta foarte nasoala. Evident ca eu trebuia sa rezolv chestia asta, adica ori sa-l car pe asta cu masina si sa stau dupa el si el dupa mine pana cand ne terminam cursurile sau programul de munca, ori sa-l transfer la noi in oras, cum-necum ...
Cum-necum vorba vine ... adica cu ma sa rezolv altfel decat cu spaga traditionala ? Se poate si altfel ? Da, se poate, s-a si putut, dar a durat un an ...
Dar sa nu divagam ... dupa cum spuneam ma aflam la paranghelie si lemea era vesela ... muzica ... palavrageala la greu ... toate muierile topaiau de la masa la masa cu teancuri de fotagrafii si isi laudau copii sau nepotii de-ti venea sa vomiti. In fine, la masa a inceput o discutie despre ... coruptie. Foarte frumos ... subiect bogat la care se pricepe toata lumea. Printre interlocutori erau profesori, medici, unii si unele care ajunsesera directori de scoli, de spitale ... pe alte firme ... Astia toti tunau si fulgerau impotriva coruptiei ... absolut admirabil. Cand era mai aprinsa discutia si se intreceau in exemple despre coruptie, majoritatea reluari de la imbecili din presa vazute la televizor, din spirit de Gica-contra sau de destept ce sunt, in discordanta flagranta cu restul lumii EU zic, spre stupoarea comesenilor ca nu cred ca exista coruptie in Romania aproape deloc. Vai, vai, vai ce s-au catranit comesenii, ce proteste ce nervi s-au dezlantuit. Dupa ce i-am lasat sa protesteze pana la rosu, mi-am scos portofelul, din el am scos 300 $ si le-am spus:
- Uitati, umblu de vre-o luna cu astia 300 $ si vreau sa-i dau cuiva care sa-mi transfere baiatul de la un liceu la altul de la noi din oras. Am incercat sa corup pe toti care ar fi putut sa-l mute dar n-am reusit. Daca voi stiti atea despre coruptie si corupti, unii mai si lucrati in invatamant, chiar sunteti directori, directoare, e imposibil sa nu stiti voi vreun inspector corupt sa-mi rezolve problema. Daca suma e prea mica, nu e nici o problema, mai pun, dar sa-l aduca acasa ! E, stie cineva vre-un corupt ? AM NEVOIE DE UN CORUPT !
.....
S-A LASAT BRUSC LINISTEA SI AU AMUTIT TOTI REVOLTATII.
Nimeni nu stia nici un corupt ...

Astia suntem ...

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 10:51

De la: 9am_4158, la data 2014-08-18 21:43:10Din gandirea Negriciosului dualist......(in fiecare zi voi incerca sa postez cate o snoava ,,inteligenta'' a maleficului Black.......

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 08:14 CITEAZA RASPUNDE

intrus117 said, on octombrie 20, 2009 at 9:00 pm
salvatiromania.wordpress.com/2009/10/20/johannis-johannis-johann...

Urmarind de la inceputuri,toata tevatura asta cu numirea premierului ,un roman oarecare fiind ,stau si ma intreb cum s-au adunat jivinele din toate speciile (PSD,PNL,UDMR,PC impreuna cu slugoii din presa manipulatoare) sa sfasie,sa atace,sa distruga ,sa hacuiasca ,un singur inamic .Cu o ura si disperare nemaiantalnita pana acum la aceste jivine de a supravietui ,in aceasta padure a politicii romanesti ,unde odata intrat singurul tel nu este altul, decat de a jefui, a face compromisuri,a vana comisioane,a face trafic de influienta,a forma grupuri mafiote de interese si subminare a tarii>Unde genocidul economic si de patrimoniu este folosit ca rampa de lansare a acestor oameni spre zonele cu sfera mare influienta .Locul de unde poti sa-ti faci un pat moale pentru viitor.

Toti latra pe la diferitele televiziuni si ziare (care li se inchina slugarnic deoarece acestia le patroneaza)cum ca Basescu este cel care mentine in Romania o situatie de criza politica numind un premier pe care jivinele,mai adunate si mai unite ca oricand ,nu-i vor acorda votul de investitura .De ce .?

Esti convins ca exista vreo diferenta intre, Black-ul de atunci, cel care printr-un vocabular execrabil promova cu obstinatie la modul paroxistic in spatiul virtual "ideologia" pdl-ista si toate erorile si ineptiile basiste, adresand injurii si expresii obscenne tuturorcelor care veau o alta opinie sau tuturor celor care indrazneau sa critice actiunile politice PDL-iste sau pe cele ale lui Traian Basescu, si Black-ul de astazi, cel care se aflla de aceasta data in slujba, tabara si pe baricadele: criptocomunisto-PSD-isto- A3- securisto-VOICULESCIENE?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 12:54

P.S

@Sir Bobu & Silvica, legea e lege, in orice situatie, nu doar cand ii foloseste matrozului!

legestart.ro/pensia-de-urmas-cine-are-dreptul-la-ea-cuantumul-si...

Si ultima oara cand a fost actualizata aceste lege, a fost in 2010, asa ca daca aveti nemultumiri legate de ce prevede ea, adresati-va la urmatoarea adresa:
Bulevardul Geniului nr. 1-3. Sector 6 - Bucuresti - Romania, Cod postal 060116. Telefon: (+40-21)410.05.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 13:40

De la: 9am_1454, la data 2014-08-22 08:08:37
P.S

Da, uitasem un amanunt picant ... ca sa inchei cu soacra-mea. Eu, motivand ca are drepturi si in cadrul familiei, dupa ce i-a facut doi copii sotului ei, i-a pretins acestuia (si a si obtinut) jumatate din salariul pe care acesta il castiga lunar. Adica, omul, cand venea acasa cu salariul ii inmana jumatate din el sotiei, iar din jumatatea care-i ramanea trebuia sa cumpere cele necesare pentru familie ca, de, ai vrut nevasta si copii ? plateste ! Ca, asa au stat lucrurile ...
Cand m-am insurat, nevasta-mea era studenta la zi si primea 500 lei pe luna. Dupa cum era si normal, de indata ce a devenit nevasta mea i s-au taiat acesti bani. Sa te tina barbac-tu, ca d-aia s-a insurat, a zis, filozoafa. Era muncitor atunci si castigam cam 2.000 lei. Si stundent la seral. Nu mi-a pasat. Si mie mi se parea normal sa fie asa, doar era nevasta mea.
A inceput sa ma zgarie pe urechi cand socra-mea a inceput sa spuna cum si-a tinut ea fata in facultate ...
Nevasta mea n-a primit nici o zestre. Nici eu n-am primit nici o casa sau altceva de la ai mei. Altfel spus, nimeni nu ne-a dat nimic. Amandoi am muncit si ne-am facut casa, ne-am cumparat masini, ne-am crescut copii, i-am tinut si la facultati ... ca tot romanul. Si am platit taxe si impozite toata viata.
Poate de aceea sunt ata de rau in aparenta. Nevasta mea s-a prapadit de cancer acum catva ani. Ea doar a platit asigurasi de sanatate si pentru pensie si cate si mai cate. Si a avut salariu in jur de 1000 de euro pe luna ... a lucrat la o banca mare pe ruptelea de dimineata pana la zece seara. Poate din cauza asta a si cotractat boala pe fondul stresului si al epuizarii fizice, cine stie. Si a murit la 50 de ani.
Soacra-mea n-are nici un stres, stie sa acuze si este mereu nemultumita de ceva. Totul se intampla pe lumea asta din cauza meritelor ei. Ea va trai vesnic si ne va ingropa pe toti. De ce ? Pentru ca n-are nici un stres, absolut nici unul. Si, toata viata ei a stiut cum sa puna problema ca sa aiba bani fara sa faca nimic. Este un exemplu de studiat si de urmat. Ar trebui sa deschid o academie de fentat viata si de trait bine, in care sa predau lectii despre cum sa faci sa urmezi acest model.

Ati putea crede ca am ceva de impartit cu soacra ... Aiurea, nici pomeneala, sta la casa ei, nu ma incurca cu nimic, nu ma asupreste in nici un fel, n-am nici o patanie de pe urma ei. Am dat acest examplu ca sa vedeti ca se poate trai, daca ai tupeu, foarte bine, fara sa platesti un leu taxa statului in care traiesti, dar sa beneficiezi de toate facilitatile oferite de societatea pentru care, repet, tu n-ai miscat un deget.
Si mai e ceva.
Toti vorbesc asa, teoretic, spun povesti cu caracter general, emit teorii, isi dau cu parerea teoretizand excesiv niste situatii ... De ce sa nu vorbim despre exemple concrete ?

In urma cu multi ani ma aflam la o chermeza prilejuita de aniversarea a nu stiu cati ani de cand nevasta-mea terminase liceul. Se intampla ca fiiul meu,de harnic ce-a fost, a intrat la un liceu mai nasol si avea de facut o naveta foarte nasoala. Evident ca eu trebuia sa rezolv chestia asta, adica ori sa-l car pe asta cu masina si sa stau dupa el si el dupa mine pana cand ne terminam cursurile sau programul de munca, ori sa-l transfer la noi in oras, cum-necum ...
Cum-necum vorba vine ... adica cu ma sa rezolv altfel decat cu spaga traditionala ? Se poate si altfel ? Da, se poate, s-a si putut, dar a durat un an ...
Dar sa nu divagam ... dupa cum spuneam ma aflam la paranghelie si lemea era vesela ... muzica ... palavrageala la greu ... toate muierile topaiau de la masa la masa cu teancuri de fotagrafii si isi laudau copii sau nepotii de-ti venea sa vomiti. In fine, la masa a inceput o discutie despre ... coruptie. Foarte frumos ... subiect bogat la care se pricepe toata lumea. Printre interlocutori erau profesori, medici, unii si unele care ajunsesera directori de scoli, de spitale ... pe alte firme ... Astia toti tunau si fulgerau impotriva coruptiei ... absolut admirabil. Cand era mai aprinsa discutia si se intreceau in exemple despre coruptie, majoritatea reluari de la imbecili din presa vazute la televizor, din spirit de Gica-contra sau de destept ce sunt, in discordanta flagranta cu restul lumii EU zic, spre stupoarea comesenilor ca nu cred ca exista coruptie in Romania aproape deloc. Vai, vai, vai ce s-au catranit comesenii, ce proteste ce nervi s-au dezlantuit. Dupa ce i-am lasat sa protesteze pana la rosu, mi-am scos portofelul, din el am scos 300 $ si le-am spus:
- Uitati, umblu de vre-o luna cu astia 300 $ si vreau sa-i dau cuiva care sa-mi transfere baiatul de la un liceu la altul de la noi din oras. Am incercat sa corup pe toti care ar fi putut sa-l mute dar n-am reusit. Daca voi stiti atea despre coruptie si corupti, unii mai si lucrati in invatamant, chiar sunteti directori, directoare, e imposibil sa nu stiti voi vreun inspector corupt sa-mi rezolve problema. Daca suma e prea mica, nu e nici o problema, mai pun, dar sa-l aduca acasa ! E, stie cineva vre-un corupt ? AM NEVOIE DE UN CORUPT !
.....
S-A LASAT BRUSC LINISTEA SI AU AMUTIT TOTI REVOLTATII.
Nimeni nu stia nici un corupt ...

Astia suntem ...

Pai ,,ne dam cu parerea'' despre cum e in Suedia,Canada etc dar noi nu stim cum arata un punct de trecere a frontierei,ce sa mai vorbim de trait in tarile respective de platit taxe.impozite si de vazut ca nicaieri nu iti face statul palate! Dar parerea celor ,,7,4"milioane e ca statul are munti de bani veniti din cer si treaba lui e doar sa-i imparta! Vrem o justitie ,,impartiala'' dar care sa nu fie oarba! Etc.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:11

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-22 12:54:31
P.S

@Sir Bobu & Silvica, legea e lege, in orice situatie, nu doar cand ii foloseste matrozului!

Si ultima oara cand a fost actualizata aceste lege, a fost in 2010, asa ca daca aveti nemultumiri legate de ce prevede ea, adresati-va la urmatoarea adresa:
Bulevardul Geniului nr. 1-3. Sector 6 - Bucuresti - Romania, Cod postal 060116. Telefon: (+40-21)410.05.

Sa faca @gabi ca ea e pensionara si traieste greu! Problema mea e cu masurile guvernului,si cu taxele si impozitele+ imprumuturile pe care le va plati copilul meu pentru a mentine nishte pomeni electorale! Gen iertetrea Kazahilor de la rom...petrol de 600.000.000 de euro,+iertarea si mentinerea pensiilor pe nashpa+ mentinerea sistemului bugetar actual etc. As face reclamatie guvernului,parlamentului ,avocatului poporului si presedentiei dar nu am postasii astia care sa-mi duca relamatiile!
Ceva de genul: https://www.youtube.com/watch?v=8sa7ZX58Kk4
Dar fara gluma,eu respect legea democratiei! Ma supun majoritatii dar asta nu inseamna ca nu i-au cele mai bune masuri pentru familia mea! In acelasi timp mi-as dori ca TARA MEA sa nu mai fie pe ultimul loc la nivel de trai,sa ma pot intoarce in TARA MEA! Etc.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:15

Sire Boby!

O vezi pe doamna Udrea presedintele de care avem nevoie?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 14:17

De la: Black_Friday_, la data 2014-08-21 21:03:29Elena Udrea via Facebook

Yesterday

de' a naibii ce-i pielea pe mine, as zice ca a durat cam mult intilnirea aia, in care ea ii prezenta lui, programul gindit de el si pe care ea se angaja sa-l continue ! da' intilnirea asta o fi fost cu usile-nchise, stie cineva ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:23

De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 14:15:09 Sire Boby!

Sincer? NU! Eu nu as lasa sa candideze la presedentie membrii de partid! Cine zica ca se poate rupe de partidul din care a facut parte si sa fie impartial mananca KKT!
Si cum in toate partidele politice din Romania au existat si exista corupti si oameni care intra in politica sa faca bani.................... !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 14:31

sa transformam Ro in Lupanar , isi doreste cineva asa ceva ? sa o includem in traseul turismului sexual sau ce vrem de la tara asta ?
americanca aia , ca am si uitat cum o cheama, ce a candidat ca vicepresedinte ,numai ptr. ca pozase intro tinuta mai lejera, a fost obligata sa se retraga din cursa electorala si unii spun ca TIITOAREA prezidentiala e ce-i trebuie Ro ?
doamne, dar pina unde se poate decade moral acceptind asa ceva ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:35

De la: gabigabi2, la data 2014-08-22 14:31:02 sa transformam Ro in Lupanar , isi doreste cineva asa ceva ? sa o includem in traseul turismului sexual sau ce vrem de la tara asta ?
americanca aia , ca am si uitat cum o cheama, ce a candidat ca vicepresedinte ,numai ptr. ca pozase intro tinuta mai lejera, a fost obligata sa se retraga din cursa electorala si unii spun ca TIITOAREA prezidentiala e ce-i trebuie Ro ?

Gabi hai sa nu cadem in extrema cealalta! Ai vazut tu poze cu base si elena? Sau le-ai tinut lumanarea?
Plus ca e treaba fiecaruia ce,a cui si unde isi baga ce isi baga,atat timp cat nu afecteaza viata publica!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:39

De la: sirboby, la data 2014-08-22 14:23:32
De la: PaulaZ, la data 2014-08-22 14:15:09 Sire Boby!

Sincer? NU! Eu nu as lasa sa candideze la presedentie membrii de partid! Cine zica ca se poate rupe de partidul din care a facut parte si sa fie impartial mananca KKT!
Si cum in toate partidele politice din Romania au existat si exista corupti si oameni care intra in politica sa faca bani.................... !

Hm.... eu ma gandesc ce se poate intampla daca nu se prezinta la vot niciun cetatean romn pentru prezidentiale? Stiu, ar fi fara precedent si poate iluzoriu. Dar legal ce ar implica absenteismul total la alegerile prezidentiale?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:45

De la: sirboby, la data 2014-08-22 14:35:56
De la: gabigabi2, la data 2014-08-22 14:31:02 sa transformam Ro in Lupanar , isi doreste cineva asa ceva ? sa o includem in traseul turismului sexual sau ce vrem de la tara asta ?

Gabi hai sa nu cadem in extrema cealalta! Ai vazut tu poze cu base si elena? Sau le-ai tinut lumanarea?
Plus ca e treaba fiecaruia ce,a cui si unde isi baga ce isi baga,atat timp cat nu afecteaza viata publica!

Gand la gand! Atata timp cat nu afecteaza viata publica, fiecare e liber sa aleaga ce isi asterne si cu cine imparte trandafirii prin asternuturi! De ce nu pricepe lumea asta?

Si orice calomniei sau acuzatie, atata timp cat nu este demonstrata negru pe alb, ramane doar o suspiciune speculativa creeata sa dauneze imaginii cuiva!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:54

Deci....cu cine voteaza romnii la sfarsitul acestui an?

Io stiu cel putin doua persoane care nu vor vota! Nush voi ce faceti, da' io tac in noiembrie. Nu am cu cine vota!

Sincer, nu m-a convins niciunul din candidati....inca! Adevarul este ca pana in Noiembrie se mai pot schimba lucrurile, sa apara noi candidati! Este? Mai sperati si voi ca mine?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 14:59

De la: sirboby, la data 2014-08-22 14:11:55
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-22 12:54:31
P.S

Sa faca @gabi ca ea e pensionara si traieste greu! Problema mea e cu masurile guvernului,si cu taxele si impozitele+ imprumuturile pe care le va plati copilul meu pentru a mentine nishte pomeni electorale! Gen iertetrea Kazahilor de la rom...petrol de 600.000.000 de euro,+iertarea si mentinerea pensiilor pe nashpa+ mentinerea sistemului bugetar actual etc. As face reclamatie guvernului,parlamentului ,avocatului poporului si presedentiei dar nu am postasii astia care sa-mi duca relamatiile!
Ceva de genul: https://www.youtube.com/watch?v=8sa7ZX58Kk4
Dar fara gluma,eu respect legea democratiei! Ma supun majoritatii dar asta nu inseamna ca nu i-au cele mai bune masuri pentru familia mea! In acelasi timp mi-as dori ca TARA MEA sa nu mai fie pe ultimul loc la nivel de trai,sa ma pot intoarce in TARA MEA! Etc.

Si eu vreau la fel, SirBoby! Dar deocamdata lucrurile stagneaza, timpul trece, familia noastra creste. Decidem deocamdata sa stam pe fund aciciuca unde suntem, vorba lui Domnu' Silviu! De ce? Pentru ca de acasa nimeni nu ne vrea inapoi! Din contra, imi da impresia ca am fi ignorati efectiv, din moment ce unii concetateni ar fi avut stralucita ideea la un moment dat sa se descotoroseasca de voturile noastre , a disaporei.... No comment!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 15:04

De la: sirboby, la data 2014-08-22 14:35:56

da' ce mama naibii va trebuie ca sa vedeti Evidenta ? nu ai vazut poze cu bas si udrea ? chiar n-ai vazut ? chiar nu stiti ca-si fac concediile impreuna ? n-ai vazut nici cum impodobeau bradul de Craciun impreuna ?
da' schimbati o data B1- postul ala pupincurist care va tine departe de adevarul despre putorile astea !
si cum NU afecteaza viata noastra, iubirea lor ? da' cita minte ai ,mai Sirule , cind in obsesia lui fata de Udrea , cel mai important minister a fost dat pe mina ei si-n timp de Criza madama a tocat milioane de euro, construind stranduri fara apa , sali de sport in comune locuite preponderent cu batrini si parcuri prin satele patriei ; gondole si pirtii de schi nefolosibile ?
da' chiar NU INTELEGI ca de dragul ei a mai Incalcat inca o data si inca o data Constitutie, ultima oara nu mai departe de ieri ?
nu ! nu intelegi nimic dar, in buna traditie a romanului, e musai sa-ti dai cu parerea si , chiar daca ti se aduc dovezi ca treaba sta altfel decit o crezi, tu o tii langa !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 15:08

Cu ce s-a incalcat constitutia ieri? Impardonabil absenteismul total din fata ecranului de cateva zile! Mea culpa!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 15:16

n 13 aprilie 2005 apare n Academia Caavencu un interviu n care Elena Udrea este ntrebat dac este iubita lui Traian Bsescu. Rspunsul ei a fost: "tii de cnd atept ntrebarea asta? La ntrebarea asta pot s v rspund peste zece ani?".

Vom afla deci in 2015?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 15:27

te-ai gindit vreodata,Sirule, sa-ti aduci "prietena " in casa, peste sotie si copii si sa faci Craciunul, Revelionul si sa pleci in concedii cu ea ?
da' tu, Musetico, te-ai gindit vreodata cum ar fi sa te trezesti cu " colaboratoarea de suflet" a sotului, adusa-n casa peste tine si copil ?
ati vazut-o pe Maria cum isi rostogoleste ochii de spaima, cum tremura si cum o Inhata de brat, tirind-o dupa el , in rarele ei aparitii in public ? n-ati vazut-o cum plingea mai acu' vreo 2 ani , la nush ce minastire ,in ziua de Sf. Marie ? n-ati auzit -o marturisind intr-un interviu , plingind, ca el nu prea venea pe acasa....ca n-o baga-n seama....ca vine Udrea la masa si-si etaleaza nurii, in posturi lascive , atitindu-l in permanenta ? n-ati auzit, nu-i asa ?
da' unde vi-s ochii si urechile ? da' mintea unde va sta ?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 15:30

Gabi.... de cand mi-ai zis ce doamna Udrea ma reprezinta perfect, am inceput sa caut. Stii ce am gasit? Ce am io in comun cu doamna Udrea? Hai, sa vad, stii?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 22 August 2014, ora 15:37

De la: gabigabi2, la data 2014-08-22 15:27:49
da' tu, Musetico, te-ai gindit vreodata cum ar fi sa te trezesti cu " colaboratoarea de suflet" a sotului, adusa-n casa peste tine si copil ?

Madame Gabi..... io una ma implic in toate domeniile care apartin interesului sotului meu! Sunt gatul sau, da? Si atunci implicit ca numa' io ii ascult sufletu'. Tzi-e clar? Sau sa il rog pe sotu' meu sa ma ajute sa trag un desen 4D pentru tine?

Nu critic io pe nimeni, da' fiecare sa isi vada de menaju' sau, e mai indicat decat sa debiteze iar scenarii speculative de n luat de cate k!

Iar la mine la masa sunt bineveniti toti invitatii sotului meu, atata timp cat nu am io nimic impotriva lor!

Pagini: << 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: