Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 19:32
www.youtube.com/watch?v=aTAPCrH8Ol8
www.youtube.com/watch?v=ysMWN9GG0Bw www.youtube.com/watch?v=R-_jElaOQcQ Banciu - Credinta la romani |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 19:42
De la: 9am_3909, la data 2014-05-17 18:19:33De la: _Ingrid, la data 2014-05-16 20:08:55 Exista vreo legatura intre ce-am postat eu si ce raspunde numarul asta? O fi nazdravanie a forumului, care a legat postarile. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 20:08
ce legatura ar exista intre: afirmatiile pe care le vehiculezi sau persiflarile pe care o sa le lansezi si actiunile, deciziile, sau declaratiile politice, care ti-ar influenta direct conditia socio-financiar- materiala sau intelectual-profesionala, imputabile lui elena udrea sau oricarui alt politician roman ?
mentalitatea pe care ai etalat-o, datele indirecte pe care le-ai analizat, modul cum ai abordat problema sau tema si concluziile la care ai ajuns, iti spun eu: nici una !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 20:19
Ei nu zau!
Am vorbit despre propunerea directa a presedintelui tarii de a sprijini eventuala candidatura a Elenei Udrea, prin afirmatia pe care a facut-o ca el ar vota-o. Consider aceasta declaratie politica o amenintare directa la ,,conditia socio-financiar- materiala sau intelectual-profesionala" a oricarui roman care nu-si da ifose de analist de undeva din afara tarii. Faptul ca imi spui tu ca nu-i asa, este -iti spun eu - egal cu zero. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 20:34
De la: _Ingrid, la data 2014-05-17 20:19:03Ei nu zau! ok. intr-o asemenea situatie , poti sa-mi argumentezi ca: acel "nu-i asa" este egal cu 0 (zero), adica: poti demonsta ca: n=0 in "ecuatia" ta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 21:03
Faptul ca TU imi spui MIE ca o afirmatie a unui personaj politic de maxima autoritate, nu are legatura cu viata mea si a celorlalti romani este egal cu zero pentru mine.
E o afirmatie pe care o faci numai pentru a-mi da o replica in locul acelui personaj care are tupeul sa ma interpeleze desi normal nici nu ar trebui sa imi treaca pe dinainte. Mai bine l-ai ajuta sa-si redacteze textele, macar gramatical sa fie corecte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 22:41
eviti un raspuns explicit al carui argument ar fi fost necesar sa fie inechivoc sau demonstratia sa fi fost rationala, coerenta, si sa aiba un rezultat cert/real si logic.
totusi, poti sa-mi precizezi la modul general politicienii , citez::"de maxima autoritate"care prin : actiuni ,decizii si declaratii politice sau sa-mi nominalizezi un singur politician , citez: "de maxima autoritate" care prin: actiuni, decizii si declaratii politice, iti afcteaza in PREZENT sau ti-ar influenta in VIITOR intr-un MOD DIRECT conditia socio-financiar- materiala si/sau intelectual-profesionala? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2014, ora 23:19
De la: _haakon_, la data 2014-05-17 22:41:37eviti un raspuns explicit al carui argument ar fi fost necesar sa fie inechivoc sau demonstratia sa fi fost rationala, coerenta, si sa aiba un rezultat cert/real si logic. Dar tu esti de-a dreptul penibil insistand intr-o prostie evidenta! Mai bine taceai si nu te afundai mai mult in ridicol. Ingrid ti-a raspuns foarte clar dar tu insisti sa te maimutaresti fiind convins ca mintea ta a fatat nu stiu ce idee geniala. Toti politicienii aflati in posturi de conducere in administratia oricarei tari influenteaza prin declaratiile, actiunile si deciziile lor vietile membrilor comunitatilor pe care le administreaza, sau cum iti plac tie termenii pretiosi de tip carnat, "conditiile socio-financiar- materiale si/sau intelectual-profesionale". Cand basescu a decis reducerea salariilor, prin decizia si actiunea lui a influentat vietile romanilor. La fel si Ponta, cand a decis sa impuna o noua acciza la carburanti. De ce crezi ca basescu o promoveaza pe parasutista din Plescoi ca posibil viitor presedinte? Vrea sa isi asigure ramanerea in sfera Puterii si evitarea deschiderii dosarelor suspendate pe motiv de imunitate. Parasutista ar fi un fel de Medveedev, iar el un fel de Putin. Si mai am sa iti spun ceva, nataraule, pentru ca am precizat ca doar pe aici te mai bag in seama, doar ca sa pun reflectoarele pe tine si sa iti scot in evidenta maimutareala ridicola de pretins intelectual: EVITA SA MAI POSTEZI IN LIMBI STRAINE!!! SE VEDE DE LA O POSTA CA NU LE AI SI CA FOLOSESTI GOOGLE TRANSLATE. Exemplu: "yet maybe, would be best for us an invitation to an exclusive club, like don't you..." Ramai la limba canina.
|
|
|
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 00:43
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-17 23:19:24[ buey prostalaulenesimtit, stii care este diferenta intre cele doua fraze ? adresata tie, citez: "means you's got big mofo go pull a JB man, are you down or what!?" si cea adresata danielei, citez: ''yet maybe, would be best for us an invitation to an exclusive club, like don't you..." hai, mai linguistule, raspunde ! si o sugestie: sa nu-ti vari nasul in propria supa crema din dovleacul pe care-l porti cu fudulie deoarece, n-ai dres-o cu sufficient spanac !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 01:13
Blackule , UDREA NU CANDIDEAZA voi puteti sa intelegeti asta ? Daca Udrea nu candideaza , cum dracu' a ajuns sa fie amenintare o declaratie a presedintelui care era intr-un alt context , rastalmacit de voi ? Basescu a fost intrebat daca ar vota-o in caz ca ar candida si a raspuns ca ar vota-o , tot asa cum i-ar vota pe MRU sau pe Predoiu si voi , imediat , ati intrat in fibrilatii Voi ati inteles ca a fost propusa de Basescu la presedintie , maaaai , si v-ati speriat ca pierde Pontacu' alegerile Adica amenintarea n-ar fi daca poate castiga MRU sau Predoiu , ci daca ar castiga UDREA ar fi intr-adevar umilitor Mai ,se vede treaba ca nici voi nu prea credeti in baiatu' vesel si mitoman din buncarul MAPN "Dac ar candida, a pune votul meu n urn pentru Elena Udrea. Nu am ntrebat-o dac vrea s candideze la Preedinie, dumneavoastr m-ai ntrebat ce a face i v-am spus. Fie c vorbim de Ungureanu, fie de Predoiu, fie de Udrea, totul este s obin aceast funcie cinstit. i fr s fie dator unuia ca Voiculescu sau baronilor(TB) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 01:40
Calculele stau cam asa !
Ponta este pe primul loc in sondaje , dar intr-o vizibila scadere .Va intra sigur in turul 2 . Daca fortele de dreapta se unesc si isi desemneaza un candidat unic , Ponta va pierde alegerile prezidentiale . Se vorbeste prin targ ca noul presedinte va fi Klaus Iohannis
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 01:49
De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! 4.bp.blogspot.com/-r5W7poWQaQE/T_vMq0XwYWI/AAAAAAAAArU/1PYsNf6KP... @}->-- Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 02:02
Ponta: i nțeleg pe cei care protesteaz, dar Vasluiul nseamn mai mult dect att
"Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Vaslui, ca ii intelege pe cei care protesteaza fata de explorarea si exploatarea gazelor de sist Intrebat daca ar fi dispus sa mearga la Pungesti, acolo unde Chevron a inceput deja explorarea gazelor de sist, iar protestele au fost foarte dese, Victor Ponta a spus ca o astfel de vizita nu se justifica. El a evitat sa faca referiri la necesitatea prezentei jandarmilor in comuna Pungesti, declarata la sfarsitul anului trecut........ zona speciala de siguranta publica.......... , sustinand ca in aceasta localitate "uneori sunt mai multe camere de luat vederi decat jandarmi sau protestatari "www.agerpres.ro/economie/2014/05/17/ponta-ii-inteleg-pe-cei-care... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 02:13
De la: _haakon_, la data 2014-05-18 01:49:27De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! k , imi pun si o muzica de relax si ma bag in pat noapte buna !
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 02:50
De la: _2148_, la data 2014-05-18 02:13:50De la: _haakon_, la data 2014-05-18 01:49:27De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! Chopin - Complete Nocturnes www.youtube.com/watch?v=IdimyyD-ZQk
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 08:22
De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! Si eu care credeam ca anul acesta se va vota curat. Daca Ponta e mot in sondaje apare iar votul negativ, se va vota orice va fi contra lui si chiar daca nu se coalizeaza fortele de dreapta Johannis poate fi beneficiarul negatiei. Mie personal imi pare cartea din maneca a PNL-ului, iar faptul ca se lasa scos la interval cand interesele o cer, ma face sa fiu reticenta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 08:53
si mie mi se pare ca va fi, fix, invers ! indiferent cine va candida din partea USL.ului , va aduna toate voturile ANTI B si asta ptr. ca am mai spus si o voi mai spune : NU exista Dreapta- Stinga in tara asta decit declarativ , in realitate lupta este proB vs. antiB si dorinta de a ne vedea scapati de " Putinul " nostru de Dimbovita , ii va face pe oameni sa voteze tot cu asa -zisa Stinga !dar, sa vedem ce se-ntimpla la europarlamentare si citi oameni vor iesi la vot ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 08:57
inclin sa cred ca PNL nu va lua acel 20% stabiliti ca barem de C. Antonescu si , daca-si tine cuvintul- nu ca Base- in 5 min. dupa aflarea scorului la europarlamentare, isi va da demisia !
va fi Iohannis viitorul sef al PNL.ului ? eu nu cred asta, dar vom vedea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 09:09
De la: _Ingrid, la data 2014-05-18 08:22:27De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! Nu stiu ce calcule si-a facut Bella, dar sunt cam gresite. In primul rand, care e dreapta? Mai exista dreapta sau stanga in politica romaneasca? PNL, singurul partid cu doctrina veritabila de dreapta joaca de multi ani pe alta parte, orice altceva, numai dreapta ne fiind. Pina cand nu se restructureaza si nu scapa de "ochi de salau fiert", PNL se duce incet la vale dupa PNTCD. In al doilea rand, Ponta nu prea are sanse pentru ca este la guvernare si a luat masuri proaste, cum este acciza suplimentara la carburanti si alte taxe. In plus, el este dezavantajat de faptul ca Justitia este inca dirijata de basescu si PSD este tocat marunt cu dosare DNA. La capitolul asta nu prea are ce sa faca, pentru ca nu poate raspunde la fel aratand romanilor cat a furat gasca lui Basescu in 2009-2012. Sesizarile Corpului de Control al Primului Ministru referitoare la furaciunile din guvernarea Boc zac dosite in sertarele DNA si nu se atinge nimeni de ele. In al treilea rand, eu nu cred in varianta K. Johannis sustinut de Basescu la presedintie. Mai repede cred ca o va sustine pe Udrea, dovada fiind faptul ca o promoveaza intens, chiar pozandu-se cu ea imbracat cu tricoul cu indemn electoral foarte clar, "Vote for PIMP". Faptul ca s-a implicat atat de clar in campania unui partid, calcand in picioare orice regula de separatie a presedintelui fata de partidele politice, mi se pare sugestiv. Basescu are nevoie de un viitor presedinte foarte fidel lui, care sa joace asa cum ii canta el, nu de unul care ar putea sa-i intoarca spatele. Miza este prea mare. Daca nu ramane agatat de putere, daca viitorul presedinte nu va face manevre astfel incat sa sa scoata din joben o coalitie a lui Basescu majoritara in Parlament cu Basescu prim-ministru, atunci Basescu risca sa piarda controlul asupra Justitiei si sa i se redeschida dosarele penale. Asa ca viitorul presedinte pe care il va promova Basescu va fi unul santajabil, pe care marinarul il are la mana cu vreun dosar greu, ori va fi parasutista. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 09:29
Corecta mi se pare analiza ta si disperarea lui Bas' e mare si de aici Incrincenarea cu care incalca orice norma de buna convietuire intre puterile statului si asta ptr. ca stie ca nimeni nu poate sa-i mai faca ceva si a aruncat TOTUL in campania ptr. Udrea ....cu alte cuvinte , JUCATORUL isi joaca ultima mina : ori totul ori nimic !
dar, Blackule, te-ai gindit ca Johannis ar putea avea un sprijin de la UE via Merckel , ca eu m-am gindit ?!
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 09:57
De la: gabigabi2, la data 2014-05-18 09:29:55Corecta mi se pare analiza ta si disperarea lui Bas' e mare si de aici Incrincenarea cu care incalca orice norma de buna convietuire intre puterile statului si asta ptr. ca stie ca nimeni nu poate sa-i mai faca ceva si a aruncat TOTUL in campania ptr. Udrea ....cu alte cuvinte , JUCATORUL isi joaca ultima mina : ori totul ori nimic ! Nu cred. Nu mai pot nemtii de Johannis. Ei nu au o parere buna despre austrieci sau elvetieni, care sunt frati de-ai lor, din Europa vestica, d'apoi de sasi, germani desprinsi de sute de ani de Heimatland si care au evoluat diferit in Balcani. Daca nemtii erau interesati de Johannis, l-ar fi promovat, l-ar fi scos in fata prin intalniri ale liderilor Germaniei cu el. Nu am auzit sa se fi intalnit vreun neamt marcant cu Johannis. Merkel, UE si SUA sprijina pe cel care le serveste cat mai bine interesele. Chiar ieri discutam cu o fosta colega de scoala care se intreba de ce vin oficialii SUA si NATO in Romania sa ne tot dea asigurari ca NATO ne va apara in cazul unui conflict cu rusii, daca prin apartenenta la NATO acest lucru este subanteles. Eu i-am spus ca promisiunile celor mari nu ar trebui sa ne incalzeasca, pentru ca de-a lungul istoriei am constatat pe pielea noastra ce inseamna aceste promisiuni. In primul razboi mondial am intrat in lupta nepregatiti, bazandu-ne pe promisiunile Aliatilor si armamentul promis a venit tarziu iar rusii au pus de o revolutie si ne-au lasat singuri sa aparam ce ne mai ramasese din tara, Moldova. In al doilea razboi mondial, am iesit din alianta cu germanii si ne-am bazat pe faptul ca americanii si englezii nu ne vor lasa prada rusilor, desi soarta noastra fusese pecetluita pe un amarat de servetel la Yalta. Respectul fata de cuvantul dat este obligatoriu doar pentru catei. Dulaii isi respecta promisiunile atata timp cat ele servesc intereselor lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 13:25
De la: _Ingrid, la data 2014-05-18 08:22:27De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! poate-mi explica si mie cineva ... de unde tot sunt scoase astfel de calculele.... ???io personal am zis ...ia sa vad cine merita votu' meu....si-am inceput sa butonez pe toate canalele tv...am dat de-un post unde baselu-l facea varza pe victor viorel...am zis...ba sa sti ca are dreptate....am butonat mai departe...am dat de victor viorel care-i toca marunt pe elena udrea si traian basescu....ma si asta are dreptate...am decis sa merg mai departe...tot butonand am dat de niste unii care anuntau ,,breaking news'' ca stiu ei ,,de pe surse'' ca klaus johaniss l-ar fii vorbit de rau pe crin antonescu spunand cate ceva din culisele pnl, in mare lucruri stiute si adevarate....mi-am zis...ba sa vezi ca si-astia au dreptate ..butonand mai departe il gasesc pe crin antonescu vorbind despre victor viorel...chiar si asta avea dreptate in ce spunea....in fine gasesc un post tv unde un oarecare ,,no name'' spunea ceva despre intreaga clasa politica corupta care nu mai merita votata...si am concluzionat ca si asta are dreptate...totusi ideeea cu anularea votului propriu sau neprezentarea la vot mi se par idei puerile si infantile...si-acu' vine intrebarea mea....pe cine sa votez....??? mai raman de votat mircea diaconu, pdl, ecologistii si taranistii...pdl iese din calcule atata timp cat a fost partidu' de suflet al basescului si udrei si-l are-n componenta pe ,,titanul'' de boc cat despre ceilalti e greu de tras concluzii...taranistii de la moartea seniorului coposu au pierdut simtul realitatii, ecologistii nu prea au avut grija de natura iar mircea diaconu nu prea a fost preocupat de cultura .... astept parerile voastre....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 14:01
Bine mai , voi o veti vota pe Udrea si veti spera sa iasa Ponta , e bine ?
Calculele nu sunt ale mele , sunt concluzii ce le-am tras citind presa , nu aia de la televizor . Eu ma bucur ca exista cetateni pentru care Ponta nu reprezinta vreo amenintare la ,,conditia socio-financiar- materiala sau intelectual-profesionala" . Blackule , Ponta este mai santajabil decat oricare alt candidat Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 14:14
De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! din cate observ si constat, evident in marja de eroare inclusa in orice sondaj de opinie, Pontanocchio este in cadere libera iar Johannis l-a dvansat pe Antonescu si se ucura de un trend scendent, cca +0,3-0,5% pe luna. insa, am un mesaj ptr. hribuitele partonete si daramatul ltd. daramatul ltd.&co. hribuite, numai tampenii fara noima lipsite de real-argumente insirati, insa nu-i bai, sunteti penetai de cei care au reusit sa se infiltreze in ulimii douazeci de ani de sus si pana jos prin functiile decizionale. daramatul ltd fiind atacat si distrus psihotronic de partoneta paran0rmala traiste cu iluzia ca, jstitia este teleghidata de "base", o mai mare ineptie nici ca putea exprima, de unde denota faptul ca, partoneta panormala a eusit sa-i distruga pana si ultima nanostructura cerebrala pe care isi baza firava gandire rationala. daca ar fi fost pecum afirma daramatul ltd. n-ati mai fi juisat frenetic in momentul anchtarii dna-ului pe cel cu puii de la PMP, alte exemple mai droriti? buey dude, sau buey duck, jstitia nu mai poate fi "a lui base"si nici nu am avut convingerea ca ar fi fost veodata, evident in magstratura exista magistrati corupti,incompetenti, lesne santajabili sau chiar magistrati lipsiti de etica profesionala, insa de aici si pana la a afirma ca justitia este aservita lui "base" e cale lunga, numai un ignorant patentat poate vehicula o asemenea afimatie, iar in momentul in care emite o asemenea ineptie nu realizeaza ca, insusi sri-ul il aserveste gratuit lui "base", iti dai seama de ce, daramatule ? atat timp cat v-am postat comunicatele de presa ale dna, nu ati observat nimic important in textele acelor comunicate? n-ati itit, sau n-ati inteles eea ce ati citit? stati voi linistiti, mai este cale lunga pana la scrutinul prezidential, multe se vor mai intampla si multa apa e dambovita, dunare, olt , mures,siret si crisuri va mai curge, multi alearga multi aspira toti vor, dar .... voi o sa votati ca oile si-o sa castige exact cine trebuie, pana acum ati demonstrat ca sunteti o gloata incompetenta -ielectoral- incat, pffff!... nu este cazul sa va zguduiti creierii degeaba auto-iluzionandu-va cu diverse utopii si pronosticuri electorale. pe vremea comunistilor, tot romanul se pricepea la agricultura si la fotbal deoarece politica nu era de nasul lui, acum, in originala democratie romaneaca, romanul se pricepe a orice , de la fotbal si agricultura pana la mari analisti economico-financiari, sociologi, statisticieni, ezoteristo-ufologi , ideologi, filosofi etc., inclusiv mari analisti si predictionisti politici, insa va lipsesc dou calitati exentiale: ratiunea si simtul realitatii, iar in eea ce priveste rigoarea afirmatiilor, argumnarile sau explicatiile si demonstarea afirmatiilor pe care le vehiculati, este dezastru, o lalaiti a la gherase dendrino de dimineata pana seara tarziu. sentimentalisme ieftine , haicinatii fabuloase, deliruri inepte, si supozitii absurde, oricine poate insira ! hey duck, don't dfy I like to f^k & your lips will not hurt, never fear dude!
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 14:19
asa ai dedus tu ?
@Florine, azi toata ziua o sa-ti spun " La multi ani, taticu' sa cresti mare si frumos si la punga gros si, daca ar fi sa-l votez pe M. Diaconu, as face-o numa ca sa le bat obrazul Liberalilor si asta ptr. ca daca ieseau de la guvernare Atunci cind Ponta a semnat pactul de neagresiune si coabitare cu Base, era PERFECT Justificat gestul lor si aveau timp sa-si faca propria campanie , acum e tardiva si stupida miscarea lor si banuiesc stupefactia si dezorientarea multor simpatizanti liberali in fata intrebarii Cetateanului Turmentat " eu cu cine votez " ?cam ce procentaj de participare la votul de peste o saptamina, dai / dati ? hai sa vedem cel mai aproape scor al cui e !? eu zic : pina-n 20 % voi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 14:56
De la: _haakon_, la data 2014-05-18 14:14:49De la: _2148_, la data 2014-05-18 01:40:34Calculele stau cam asa ! www.luju.ro/magistrati/parchete/dna-nu-se-atinge-de-pdl-corpul-d... Cum iti explici faptul ca atatea sesizari au fost dosite in sertare de catre Justitia independenta? Raman la sfatul meu: decat sa stalcesti asa engleza, dupa ce ai asasinat si "decat" limba romana, mai bine latra. Oricum, la asta te pricepi cel mai bine, sa urli la luna si sa te lingi pe......
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 15:11
satrar ai fost, corturar nesimtit ai ajuns, buey naspetarie cu dikis abject, esti prima sau a doua generatie de incaltati si reusesti sa te faci de ras mai dihai decat precedentii genealogici, incearca sa ramai acolo unde esti intr-un mod onorabil si lasa-te de tinichigeria rudimentara pe care o practici..
esti muuuult mai prst decat prevede legea si nici n-ai cum sa-ti dai seama, nasol de tine, dar ia spune , acel lalait vesrificat de cocalar ambulant , de cine a fost interpretat/tradus, de dine sau de google translate, sa nu-mi spui ca este vreun copy/paste din cine stie ce arie maneliata.
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 15:28
Blackule , inainte de a lua de bun tot ce scrie pe Luju , verifica lista aia si vezi daca toate plangerile alea sunt legate exclusiv de PDL(mi-aduc aminte de cazul CNAS cu finul lui VP
) .Esti sigur ca zac prin sertare toate ?Fugitiv, un exemplu din lista ta , care nu se verifica ! www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4640&jftfdi=&jffi=comunicat 11 februarie 2014 Nr. 117/VIII/3 COMUNICAT Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectueaz cercetri ntr-o cauz penal ce vizeaz suspiciuni privind svrșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de ctre persoane cu funcții publice din cadrul primriei municipiului Piatra Neamț și de administratori ai unor societți comerciale interpuse cu rol de direcționare a sumelor de bani din bugetul public n interesul personal al celor implicați. Astfel, cercetrile efectuate n cauz au relevat c, n perioada 2008 2013, finanțri din fonduri publice pentru contracte de prestri servicii și finanțri pentru localitți de pe raza județului Neamț au fost direcționate, prin influența persoanelor cu funcții publice din cadrul primriei municipiului Piatra Neamț. n interes propriu și n interesul administratorilor societților comerciale care mascau faptul c adevrații dețintori și beneficiari erau persoanele din acest cerc de interese creat. n cursul dimineții de 11 februarie 2014, ca urmare a autorizrii de ctre instanța competent, sunt efectuate percheziții domiciliare n 5 locații situate n municipiile Piatra Neamț și Bacu. De asemenea sunt audiate mai multe persoane vizate de anchet, dar care, pn n acest moment, nu au fost puse sub acuzare. n cauz, procurorii beneficiaz de sprijin din partea Serviciului Romn de Informații. Raportat la actele procedurale efectuate n prezenta cauz, precizm c, atunci cnd mprejurrile vor permite Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 15:44
asa si, cu o floare se face primavara ?
eu stiu ca si Curtea de Conturi a facut sesizari la Parchet in legatura cu min. conduse de Udrea, de ex. si chiar si auditul facut de CE a atras atentia ca fondurile europene accesate tot de dinsa in 2010-2011 , sunt suspecte ; si auditurile facute de corpul de control al premierului a trimis la parchet neregulile gasite la min. pedeliste si Stau dosarele-n sertare ! si, nu ma mir absolut de loc : Parchetul Nu s-a autosesizat in legatura cu firma de la care s-a cumparat terenul de la NANA ; nu baga de seama ca dna Udrea si-a facut firma agricola Inca din oct. 2013 , pe numele aceleiasi comune , firma ce n-are nici-o activitate dar a cerut de la Guvern Indemnizatie si, culmea miracolului miraculos : i-a lucrat pamintul Baselului !
|
Postat pe: 18 Mai 2014, ora 15:55
Kaakoane, daca ti-a placut, ma vad nevoit sa iti satisfac dorinta si sa ti-o mai cant o data. Ce nu fac eu pentru tine?
"Hey, motherf***ker, you little prick You're a useless bitch, so suck my dick! " nseamn "Eti un nenorocit, prost i mic i nu eti bun de nimic. " Sau "Hey, motherf***ker, don't f***k with me, Go f***k yourself and leave me be! " nseamn "Eti un nenorocit, m-ai suprat i vreau s pleci imediat! " Taxi - subtitrarea la romani Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Vreau sa o persiflez de cate ori imi da ocazia..
Adica amenintarea n-ar fi daca poate castiga MRU sau Predoiu , ci daca ar castiga UDREA
tot sunt scoase astfel de calculele....
sa cresti mare si frumos si la punga gros si, daca ar fi sa-l votez pe M. Diaconu, as face-o numa ca sa le bat obrazul Liberalilor si asta ptr. ca daca ieseau de la guvernare Atunci cind Ponta a semnat pactul de neagresiune si coabitare cu Base, era PERFECT Justificat gestul lor si aveau timp sa-si faca propria campanie , acum e tardiva si stupida miscarea lor si banuiesc stupefactia si dezorientarea multor simpatizanti liberali in fata intrebarii Cetateanului Turmentat " eu cu cine votez " ?