back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 16:17

De la: __hakon__, la data 2013-12-19 14:02:49
De la: 9am_2878, la data 2013-12-19 13:50:08Cica Avocatul Poporului si-a dat demisia si nu este intamplatoare deoarece daca astazi Adrian Nastase este condamnat, in miez de noapte mincinosul Ponta va da o ordonanta de urgenta pentru Legea Gratierii si cum nu avem Avocat bineanteles ca nu va avea cine sa o atace la CCR.
Cu siguranta ne asteapta zilele acestea o surpriza marca USL.

www.youtube.com/watch?v=DRJtgW_eT3I

Paradisul infractorilor Cica sunt cca 3.5 milioane de romani cu dosare penale

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 18:52

Atunci cand o multime, constituita din 47 de procente din populatia unui stat, se aflata sub pragul de saracie, la ce te poti astepta, si cum iti imaginezi ca pot sa supravietuiasca , decat ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 09:31

De la: __hakon__, la data 2013-12-19 18:52:58Atunci cand o multime, constituita din 47 de procente din populatia unui stat, se aflata sub pragul de saracie, la ce te poti astepta, si cum iti imaginezi ca pot sa supravietuiasca , decat ?[/quote
47 procente este cifra oficiala dar realitatea este mult peste .......
Suntem multi ,prosti si saraci dar votam cu mult drag cu calaii.
Traiasca legendara prostie a poporului roman iubitor de usl !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 14:18

foametea si, linistea ! sunt incompatibile !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 16:34

Ion Iliescu s-a întâlnit, joi, cu revoluționarii la Institutul Revoluției Române, unde a ascultat nemulțumirile revoluționarilor.

Dumitru Dincã i-a înmânat fostului președinte o cerere cãtre premierul Victor Ponta, prin care solicitã sã i se aprobe eutanasierea

Dumitru Dinca. - "Aºtept cu nerãbdare rãspuns la cererea înmânatã", i-a spus Dumitru Dincã lui Ion Iliescu.

Ion Ilici Iliescu - "Sper sã fii om serios.
Sinuciderea e dreptul tãu, nu trebuie sã-þi aprobe nimeni aºa ceva.
Cine vrea sã se sinucidã, poate sã o facã.
Nu are nevoie de aprobarea nimãnui", a rãspuns Ion Iliescu.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 17:17

www.youtube.com/watch?v=yU5LBGwW2Y0
TVR a dezvaluit numele ''teroristilor'' din 1989

min. 8:01- 9:00

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:35

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

KARP0V_

1890 mesaje

KARP0V_

1890 mesaje

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 21:27

De la: Lola666, la data 2013-12-18 08:00:23
De la: sirboby, la data 2013-12-17 16:57:28 Ultima gaselnita a lui tonta : pana la 5000 roni amenda daca iei un autostopist in masina...
E CHIAR UN GUVERN DE DOBITOCI! Mai bine cu ZBOC!
Deci daca vad o babuta mergand intre sate ca nu are bani de autobuz si o i-au in masina primesc AMENDA PANA LA 5000 RONI! Eu nu blestem dar sa le de-a Dumnezeu 3 masini in fata casei!!!!!!!!!!!!
MAI VOTATI CU Kurul! MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA IN ROMANIA!

Adica tu ai multi frati, la fel de basisti si postaci imputiti ca tine ?????????????

Mamei tale nu ii pare rau ca te-a nascut vie??? Eu cred ca, daca nu e mama aia de faceam vorbire mai sus,sigur ii pare rau!
PS Poate ca degetul de la manusa de electrician,folosit drept preservativ, a fost gaurit si asa ai aparut si tu pe lume!!!!!!!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 21:39

De la: __hakon__, la data 2013-12-21 17:17:09www.youtube.com/watch?v=yU5LBGwW2Y0
TVR a dezvaluit numele ''teroristilor'' din 1989

min. 8:01- 9:00

Primul lucru pe care-l invata un militar (si un lunetist in special) e sa omoaare ofiterii (liderii) in primul rand si apoi prostimea.........................spre balconul CC-ului ,,,teroristii'' aia care trageau cu ,,gloante vidia'' din orice pozitie, nu au tras nici un glont!!!!!!! ori erau cei mai prosti ,,teroristi'' de pe fata planetei ori trage tu concluziile!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 21:50

De la: 9am_2878, la data 2013-12-18 13:30:52
De la: Lola666, la data 2013-12-18 08:00:23
De la: sirboby, la data 2013-12-17 16:57:28 Ultima gaselnita a lui tonta : pana la 5000 roni amenda daca iei un autostopist in masina...
E CHIAR UN GUVERN DE DOBITOCI! Mai bine cu ZBOC!
Deci daca vad o babuta mergand intre sate ca nu are bani de autobuz si o i-au in masina primesc AMENDA PANA LA 5000 RONI! Eu nu blestem dar sa le de-a Dumnezeu 3 masini in fata casei!!!!!!!!!!!!
MAI VOTATI CU Kurul! MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA IN ROMANIA!

Adica tu ai multi frati, la fel de basisti si postaci imputiti ca tine ?????????????

Vezi ca iar gresesti?
Pai daca Sir este Basist atunci eu sunt USList!
Nu mai eticheta deoarece nu prea sti sa faci diferenta intre oponentii USL si Basistii notorii.
Totusi eu prefer ,,Basistii'' deoarece au cu mult mai multa minte decat USListii.

Nu te mai chinui ,Lolei daca ii astupi o ureche iar la cealalta ii pui o lanterna ii stralutesc ochii ca farurile pe lumina de drum!!!!!!!!!!! Desi la noaptea pe care o are in cap lanterna nu cred ca e suficient de puternica!!!!

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 22:13

De la: __hakon__, la data 2013-12-17 18:10:2735 de taxe noi și impozite majorate sub guvernarea USL

1

Impozit de 16% și CAS pe veniturile din creșterea și exploatarea animalelor și din valorificarea produselor de origine animalã.

O.G. 8/2013

Persoanele fizice care dețin peste 3 capete de vaci și bivoliþe, peste 9 capete de ovine și caprine, peste 5 capete de porc pentru îngrãșat, peste 49 de familii de albine și peste 99 pe capete de pasãri de curte.

2

Impozit de 16% și CAS pe veniturile realizate din cultura plantelor, de pe suprafeþele de teren situate peste limita care asigurã necesitãþile de trai ale unei familii.

O.G. 8/2013

Persoanele fizice care dețin peste 2 ha de cereale, plante oleaginoase, cartofi, sfeclã de zahãr și hamei pe rod, peste 1,5 ha de leguminoase pentru boabe și pomi pe rod, peste 1 ha de tutun, peste 0,5 ha vie pe rod și legume în câmp, peste 0,3 ha de flori și plante ornamentale și peste 0,2 ha de legume în spaþii protejate.

3

Impozit de 16% și CAS pe veniturile din silviculturã ºi pisciculturã.

O.G. 8/2013

Persoanele fizice care obþin venituri din silviculturã ºi pisciculturã.

4

Majorarea taxelor locale cu 16% la începutul anului 2013 - condiția USL pentru asigurarea finanțãrilor de la bugetul central necesar primãriilor.

O.G. 8/2013

Toate persoanele fizice și juridice care aparțin de localitãțile ale cãror primãrii au decis majorarea impozitelor și taxelor locale.

5

Taxã pe monopolurile naturale (energie electricã și gaze naturale), în valoare de 0,1 lei/MWh pentru energia transportatã cãtre sistemele de distribuție, de 0,75 lei/MWh în cazul cantitãții distribuite și de 0,85 lei/MWh pentru cantitatea transportatã numai prin sistemul de transport.

O.G. 5/2013

Toți românii (gospodarii și firme) care plãtesc facturi la energie electricã și gaze naturale.

6

Taxã specialã de 0,5% aplicatã veniturilor obținute din exploatarea resurselor naturale, altele decât gazele naturale.

O.G. 6/2013

Operatorii economici care desfãșoarã activitãți de exploatare și comercializare a resurselor naturale.

7

Taxã de 60% asupra veniturilor suplimentare obținute ca urmare a dereglementarii prețurilor din sectorul gazelor naturale de cãtre operatorii economici care desfãșoarã cumulativ activitãți de extracție și comercializare.

O.G. 7/2013

Operatorii economici care desfãșoarã activitãți de extracție și comercializare a gazelor naturale.

8

Impozit pe venit și CAS la indemnizația și orice alte sume de aceeași naturã primite de toți angajaþii pe perioada delegãrii, pentru partea care depãºeºte limita de 2,5 ori nivelul stabilit pentru personalul instituþiilor publice.

O.G. 8/2013

Orice angajat care primește o diurnã pe perioada delegãrii mai mare de peste 2,5 ori decât nivelul stabilit pentru personalul instituþiilor publice.

9

Impozit de 16% pe veniturile considerate dividende.

O.G. 8/2013

Persoanele fizice care obțin venituri considerate dividende, reprezentând sume plãtite de societate pentru bunurile sau serviciile furnizate în favoarea asociaților, dacã plata este fãcutã de cãtre persoana juridicã în folosul personal al acestuia.

10

Cotã majoratã de impozit, de 50%, pentru veniturile din prestarea de servicii în România sau în afara României, dividende, dobânzi, comisioane, redevenþe ºi din exercitarea unei profesii libere plãtite într-un stat cu care România nu are încheiat un instrument juridic în baza cãruia sã se realizeze schimbul de informaþii.

O.G. 8/2013

Persoanele fizice/juridice care obțin venituri plãtite într-un stat cu care România nu are încheiat un instrument juridic în baza cãruia sã se realizeze schimbul de informații.

11

CAS aplicat persoanelor care realizeazã venituri din cedarea folosinței bunurilor (chirii și arendã) începând cu 1 ianuarie 2014.

O.U.G. 88/2013

Toate persoanele care obțin venituri din chirii sau arendarea terenurilor vor fi obligate la plata contribuțiilor de asigurãri de sãnãtate.

12

Taxã majoratã pentru eliberarea pașapoartelor temporare (de la 84 lei la 100 lei) și a celor electronice (de la 244 lei la 270 lei).

Imprimeria Naþionalã a mãrit tarifele pentru blanchetele actelor de identitate.

Toți românii care vor sã cãlãtoreascã.

13

Taxã de pod majoratã: în cazul podului Giurgeni-Vadul Oii de la 9 lei la 10 lei (3 februarie 2013) și apoi la 11 lei (1 aprilie 2013) și în cazul podului Feteºti-Cernavodã de la 11 lei la 12 lei (3 februarie 2013) și apoi la 13 lei (1 aprilie 2013). Aceste tarife sunt valabile pentru autoturismele ºi vehiculele cu masa totalã maximã autorizatã de pânã la 3,5 tone.

Ordin 2220/2012

(ordin al Ministerului Transporturilor)

Toți românii care vor sa traverseze Dunãrea pe cele douã poduri.

14

Taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule (timbrul de mediu). Taxa pe timbru de mediu este mai mare cu 10% fațã de vechea taxã de poluare.

O.U.G. 9/2013

Toþi proprietarii de mașini care nu au plãtit taxa de primã înmatriculare.

15

Coplata în sistemul sanitar, de pânã la 10 lei pe zi de spitalizare.

H.G. 117/2013

Orice român care ca avea nevoie de cel puțin o zi de internare în spital.

16

Taxã de 500 lei pentru îndeplinirea procedurii de divorț pe cale administrativã.

Lege 127/2013

În anul 2012 au avut loc peste 30.000 de divorțuri în România.

17

Taxa judiciarã de timbru, colectatã de primãrii și vãrsatã în proporție de 70% la bugetul public.

O.U.G. 80/2013

Toate persoanele fizice și juridice care utilizeazã servicii prestate de cãtre
instanțele judecãtorești, Ministerul Justiției sau Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casație și Justiție.

18

Accizã suplimentarã de 10 euro/hl de produs la berea din amestecul cu bãuturi nealcoolice, la care ponderea gradelor Plato este mai micã de 30%.

O.G. 8/2013

În România se consumã aproximativ 89 litri de bere în medie pe cap de locuitor.

19

Accizã suplimentarã de 25 euro/hl de produs pentru bãuturile fermentate, altele decât bere ºi vinuri, la care ponderea de alcool absolut provenitã din fermentarea exclusivã a fructelor, sucurilor de fructe ºi sucurilor concentrate de fructe este mai micã de 50%.

O.G. 8/2013

Consumatorii de bãuturi fermentate cu pondere de alcool absolut sub 50% (altele decât bere ºi vinuri).

20

Acciza pentru bere majoratã de la 0,748 euro/hl/grad Plato la 0,8228 euro/hl/grad Plato.

O.G. 8/2013

În România se consumã aproximativ 89 litri de bere în medie pe cap de locuitor.

21

Acciza pentru berea realizatã de micii producãtori majoratã de la 0,43 euro/hl/grad Plato la 0,473 euro/hl/grad Plato.

O.G. 8/2013

22

Accizele pentru alcool etilic majorate de la 750 euro/hl alcool pur la 1.000 euro/hl alcool pur.

O.G. 16/2013

Consumul de alcool pe cap de locuitor (în grupa de vârstã de peste 15 ani) în România este de 10-12 litri de alcool pur pe an.

23

Acciza specificã la țigarete majoratã de la 53,18 euro/1.000 țigarete la 56,71 euro/1.000 țigarete.

O.G. 8/2013

Aproximativ 5 milioane de fumãtori.

24

Accizã pentru bijuterii din aur și/sau din platinã, cu excepția verighetelor: accizã de 1 euro/gram pentru bijuteriile cu pânã la 14k și de 2 euro/gram pentru cele peste 14k.

O.G. 16/2013

Cumpãrãtorii de bijuterii din aur și/sau din platinã (cu excepția verighetelor).

25

Accizã pentru confecții din blãnuri naturale: accizã cuprinsã între 50 și 1.200 euro/bucatã, în funcție de costul de achiziție al blãnurilor.

O.G. 16/2013

Cumpãrãtorii de confecții din blãnuri naturale (peste 500 euro).

26

Accizã pentru iahturi și alte nave și ambarcațiuni cu sau fãrã motor pentru agrement, cu excepția celor destinate utilizãrii în sportul de performanțã: accizã de 500 euro/metru liniar pentru iahturile și navele care au lungimea egalã sau mai mare de 8 metri și accizã 10 euro/CP pentru navele cu motor peste 100 de cai-putere.

O.G. 16/2013

Cumpãrãtorii de iahturi și alte nave și ambarcațiuni cu lungimea mai mare de 8 metri și cu motoare de peste 100 cai-putere (cu excepția celor destinate utilizãrii în sportul de performanțã).

27

Accizã pentru motoarele cu capacitate de peste 100 de cai-putere destinate iahturilor și altor nave și ambarcațiuni pentru agreement.

O.G. 28/2013

Cumpãrãtorii de motoare cu capacitate de peste 100 de cai-putere destinate iahturilor și altor nave și ambarcațiuni pentru agreement.

28

Accizã pentru autoturisme și autoturisme de teren, inclusiv cele importate sau achiziționate intracomunitar, noi sau rulate, a cãror capacitate cilindricã este mai mare sau egalã cu 3.000 cm3: accizã de 1 euro/cm3.

O.G. 16/2013

Cumpãrãtorii de autoturisme cu motoare de peste 3.000 cm3.

29

Accizã pentru arme de vânãtoare și arme de uz personal, altele decât cele de uz militar sau de uz sportiv: accizã cuprinsã între 50 și 1.500 euro/bucatã, în funcție de costul de achiziție al armelor.

O.G. 16/2013

Cumpãrãtorii de arme de vânãtoare sau de uz personal (cu excepția celor cele de uz militar sau de uz sportiv).

30

Accizã pentru cartușe cu glonț și alte tipuri de muniție pentru armele prevãzute anterior: accizã cuprinsã între 0,1 și 0,4 euro/bucatã în funcție de costul de achiziție.

O.G. 16/2013

Cumpãrãtorii de cartușe cu glonț pentru armele de vânãtoare sau de uz personal (cu excepția celor cele de uz militar sau de uz sportiv).

31

Acciza suplimentarã pe litrul de benzinã, motorinã ºi kerosen de la 1 ianuarie 2014: la benzina cu plumb acciza va fi majoratã de la 421,19 euro/1.000 litri la 491,19 euro/1.000 de litri, la benzina fãrã plumb acciza crește de la 359,59 euro/1.000 litri la 429,59 euro/1.000 de litri, la motorinã acciza urcã de la 330,39 euro/1.000 litri la 400,395 euro/1.000 de litri, iar pentru petrolul lampant (kerosen) utilizat drept combustibil pentru motor acciza va fi majoratã de la 375,91 euro/1.000 litri la 445,91 euro/1.000 de litri.

conform ultimelor negocieri cu FMI

Toți românii vor fi afectați de aceastã mãsurã deoarece creșterea accizei la carburanți va duce la creșterea prețului la benzinã și motorinã cu circa 50 de bani, ceea ce va duce la scumpiri în lanț ale tuturor produselor.

32

Indexarea accizelor cu rata medie a inflației calculatã în luna septembrie a acestui an: toate accizele vor crește cu 4,77% începând cu 1 ianuarie 2014.

Toți românii vor fi afectați de aceastã mãsurã deoarece creșterea accizelor va duce la scumpirea tuturor produselor cãrora li se aplicã accize (carburanți, alcool, gaze, energie electricã).

33

Impozit pe construcții speciale de 1,5% din valoarea construcției, începând cu 1 ianuarie 2014.

Toate firmele româneºti sau strãine care lucreazã în România prin intermediul unui sediu permanent, dar și firmele cu sediu social în România înfiinþate conform legislaþiei europene. Acest impozit se va regãsi în prețul produselor și serviciilor, prin urmare va fi resimțit de toți românii.

34

Redevențele pentru resursele naturale vor crește cu 25% (cu excepția celor la petrol și gaze) de la 1 ianuarie 2014.

Creșterea redevenței pentru resursele naturale ar putea scumpi sarea și apa mineralã. Prin urmare, aceastã majorare va fi resimțitã de toți românii.

35

Eliminarea prevederii legale prin care primarii nu aveau voie sã majoreze taxele locale cu mai mult de 20% peste rata inflației în cazul persoanelor fizice (la persoanele juridice limita va rãmâne). Astfel, de la 1 ianuarie 2014, primãriile vor avea undã verde sã creascã impozitele locale cât de mult își doresc.

Proiect de ordonanțã de urgențã

Toate persoanele fizice care aparțin de localitãțile ale cãror primãrii vor decide majorarea impozitelor și taxe

ANAF s-a rebranduit de 2 milioane USD

Stiati motivul pentru care nu va placea sa va platiti impozitele? E simplu: fiindca Fiscul avea o sigla urata. Din fericire, s-a rezolvat. A costat ceva, e drept, dar acum o sa va faca placere sa dati bani la stat, fiindca are o sigla frumoasa.

Cat costa de fapt o sigla
Ca sa aveti un termen de comparatie, in 2008 Pepsi a platit 1 milion de dolari pentru noua sigla, adica jumatate din cat da ANAF pentru campania de rebranding. Logo-ul Olimpiadei de la Londra din 2012 a costat 625.000 de euro. Enron i-a platit in 1997, cand era una dintre cele mai mari companii din lume, 33.000 de dolari lui Paul Rand, probabil cel mai important designer de logo-uri comerciale din secolul XX. Iar Microsoft si-a schimbat logo-ul pe gratis, dand tema la departamentul de creatie.

stirileprotv.ro/special/anaf-a-dat-7-milioane-de-euro-pe-4-liter...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 22:58

Deci traim intr-o tara mare.
Nu orice tara ISI PERMITE ATITEA.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 13:07

22 DECEMBRIE 1989 ,,,,,o zi memorabila .....singura zi in care ne-am luat portia de libertate......apoi .....noapte, saracie, minciuna, ipocrizie , hotie institutionalizata.
Mafiotii FSN ......CEI CARE AU REUSIT PERFORMANTA DE A PRELUA PUTEREA PRIN CRIME .....acum divizati in CLANURI specializate in CRIMA ORGANIZATA conduc Romania iar poporul traieste din ce in ce mai prost.
CRIMINALII din decembrie 89 acum conduc Romania sprijiniti de clasa imbecilizata a PENSIONARILOR.
Pacat, avem o tara bogata dar populata majoritar de prosti.
Pacat ca tineretul nu intelege ca actuala stare a natiunii este rezultatul votului actualilor pensionari, parte a sistemului mafiot actual.
Ei sustin acest sistem(FSN, PDSR, PSD,USL) si il vor mentine pana la ultima secunda a vietii lor mizerabile .
PACAT DE SANGELE VARSAT!
MORTII REVOLUTIEI CER DREPTATE!

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 13:51

De la: 9am_2878, la data 2013-12-22 13:07:01 22 DECEMBRIE 1989 ,,,,,o zi memorabila .....singura zi in care ne-am luat portia de libertate......apoi .....noapte, saracie, minciuna, ipocrizie , hotie institutionalizata.
Mafiotii FSN ......CEI CARE AU REUSIT PERFORMANTA DE A PRELUA PUTEREA PRIN CRIME .....acum divizati in CLANURI specializate in CRIMA ORGANIZATA conduc Romania iar poporul traieste din ce in ce mai prost.
CRIMINALII din decembrie 89 acum conduc Romania sprijiniti de clasa imbecilizata a PENSIONARILOR.
Pacat, avem o tara bogata dar populata majoritar de prosti.
Pacat ca tineretul nu intelege ca actuala stare a natiunii este rezultatul votului actualilor pensionari, parte a sistemului mafiot actual.
Ei sustin acest sistem(FSN, PDSR, PSD,USL) si il vor mentine pana la ultima secunda a vietii lor mizerabile .
PACAT DE SANGELE VARSAT!
MORTII REVOLUTIEI CER DREPTATE!

Radu Mazãre ºocheazã cu un car alegoric inspirat de revoluþie plin cu cadavre de la morga Constanþa

Primarul Constanþei, Radu Mazãre, ºocheazã din nou comunitatea internaþionalã sãrbãtorind victoria Revoluþiei din Decembrie 1989 printr-un car alegoric extrem de realist, încãrcat cu zeci de cadavre "împrumutate" de la morgã, numit Carul Martirilor Revoluþiei.

Conducând personal defilarea într-un transportor blindat pe capota cãruia era legat victima unui accident auto, primarul Mazãre i-a asigurat pe rudele morþilor folosiþi la eveniment pe post de martiri cã prosoapele ºi lumânãrile vor fi asigurate de primãrie, "cã aºa e creºtineºte".

"Am vrut sã dãm un aer autentic serbãrilor prilejuite de Revoluþia românã.
Consider cã a fost un succes, chiar dacã multã lume a leºinat.
Eu zic cã dacã facem din asta o tradiþiei vom aduce turiºti în Mamaia chiar ºi pe timpul iernii", declarã primarul Constanþei.

Fostul preºedinte Ion Iliescu, unul din invitaþii speciali ai defilãrii de la Constanþa, s-a declarat scârbit de cum a ieºit totul:
"N-au împuºcat niciun civil!
De ce nu m-au întrebat pe mine, le spuneam eu exact ce sã facã, în '89 eu am dat ordin sã se tragã în oameni!"

The Times New Roman

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 23:28

basthi

KARP0V_

1890 mesaje

basthi

KARP0V_

1890 mesaje

basthi

KARP0V_

1890 mesaje

basthi

KARP0V_

1890 mesaje

basthi

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 10:39

Constat ca, usurel, discutiile s-au departat de subiectul Basescu si se indreapta spre subiectul: JOS USL !
Cine guverneaza isi umple buzunarele dar scade in sondaje, iar cei care n-au nimic de dat dar totul de promis, cresc in sondaje.
Dupa parerea mea, atat de prost cum se guverneaza azi s-a mai intamplat doar pe vremea lui Vacaroiu.
Si, cel mai trist mi se pare ca oamenii astia chinuiti de activistii si securistii din slujba PCR continua sa-i voteze pe cei care-i jefuiesc si-i mint fara nici o jena.
Se vorbeste despre schimbarea clasei politice.
Nu se va intampla !
De ce ?
Simplu: pentru ca sa se intample asta trebuie schimbata mentalitatea alegatorilor !
Deci, pana nu se schimba clasa alegatorilor, nu se va schimba cea politica !
Lucru pe care nu-l vad posibil in urmatorii 40-50 de ani.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 12:12

De vreo 8 ani primeste numai, jos, jos, jos!
Ar fi cazul sa primeasca si, sus !

O minunãþie!

Românii au venit de la sute de km pe ºosele distruse pentru a vedea centura Sebeºului!

Coloane lungi de maºini cu români curioºi au parcurs sute de kilometri pe cele mai proaste drumuri din Europa ca sã vadã deja celebra centurã a Sebeºului, în regim de autostradã.

"Am rupt douã maºini pânã aici. Vin tocmai de la Tecuci. Prima maºinã am pierdut-o într-o groapã lângã Buzãu. Am cumpãrat alta ºi abia am ajuns, tractat de cineva, pentru cã am intrat într-un cap de pot nemarcat, încercând sã evit un gropan", spune Victor R, unul din românii care ºi-au vãzut visul cu ochii.

Sute de alþi români, din toate colþurile þãrii, ºi-au riscat viaþa, parcurgând în 2-3 zile cei 300-400 kilometri care îi despãrþeau de noua autostradã de la Sebeº, mulþi fiind rãniþi grav.

"Urmãresc de mulþi ani raliul Dakar, dar hârtoape ca la ieºirea din Curtea de Argeº n-am vãzut nici în Africa, nici în Bolivia. Dar sunt fericit cã avem ºi noi în sfârºit 35 de kilometri de autostradã, acum ºtiu pe ce s-au dus atâtea ºi atâtea miliarde de Euro", a declarat un alt român venit sã vadã cu ochii lui ceea ce românii numesc "minunea de la Sebeº".

Unii români n-au avut însã noroc, nimerind pe ºosele-capcanã, care se terminau brusc, în câmp, sau pur ºi simplu n-au avut bani pentru toþi poliþiºtii ºpãgari de pe traseu.

O merita !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 14:10

De la: 9am_1454, la data 2013-12-23 10:39:53
Nu se va intampla !
De ce ?
Simplu: pentru ca sa se intample asta trebuie schimbata mentalitatea alegatorilor !

Se va schimba , fortata de imprejurari , in maxim 10 ani !
Generatiile care vin nu se mai informeaza de la televizor .

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 14:20

De la: 9am_1454, la data 2013-12-23 10:39:53Constat ca, usurel, discutiile s-au departat de subiectul Basescu si se indreapta spre subiectul: JOS USL !
Cine guverneaza isi umple buzunarele dar scade in sondaje, iar cei care n-au nimic de dat dar totul de promis, cresc in sondaje.
Dupa parerea mea, atat de prost cum se guverneaza azi s-a mai intamplat doar pe vremea lui Vacaroiu.
Si, cel mai trist mi se pare ca oamenii astia chinuiti de activistii si securistii din slujba PCR continua sa-i voteze pe cei care-i jefuiesc si-i mint fara nici o jena.
Nu se va intampla !
De ce ?

Nici poveste......40-50 de ani?
Toata nenorocirea asta nu mai poate dura mai mult de 10 ani...deoarece preacinstita categorie a pensionarilor actuali cu siguranta se va diminua cu mai mult de 50% si nu vor mai avea atata spor la votat.
Sunt convins ca actualii pensionari sunt varful de lance a comunistilor idioti...cei nascuti in comunism,educati in spirit socialist-dialectic, indivizi fara coloana vertebrala, obisnuiti sa stea mereu cu mana intinsa si din acest motiv revenirea calailor stalinisti a fost posibila.
Viitorii pensionari sunt indivizi care in 89 aveau in jur de 35 de ani si nu au fost suficient de infestati cu sindromul egalitarismului proletar...asa ca sunt mult mai deschisi la minte.
Actualii pensionari sunt floarea cea vestita a stalinismului......dupa ce ei vor ajunge sa-i spele picioarele lui Stalin.... cu siguranta vom asista la o democratizare reala a Romaniei.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 15:50

Nu se va schimba in 10 ani.
Am avut colegi care, in ultimii ani de activitate tunau si fulgerau impotriva pensionarilor pe care, ziceau ei, trebuiau sa-i duca ei in spate.
Au iesit la pensie si au pensii mai mari decat aveau salarii.
Si-au schimbat, instantaneu si optica.
Ei cred ca e normal ca pensiile sa fie indexate, iar salariile nu !
Pana sa ajunga pensionari credeau ca normal ar fi sa se indexeze salariile si pensiile nu.
Asa incat, dragii mosului, vedeti cum e treaba ... ? Omul gandeste nu dupa ceea ce unii numesc "interes national" ci numai dupa interesul strict personal.

Cata vreme numarul salariatilor, indiferent unde, va fi mai mic decat al asistatilor social, cata vreme salariile nu vor fi cel putin comparabile cu cele occidentale, nimic nu se va schimba in Romania.
Fara salarii, cel putin la 3/4 din cele germane sau franceze, nu se va putea vorbi despre viata normala in Romania, despre trai decent, despre invatamant, despre sanatate, despre armata, despre cercetare, despre turism, despre orice, ... despre economie !
Nu exista econommie fara salarii decente !
Isarescu, Stolojan ... cohorte de economisti nu sunt decat niste bieti debili mintali cand vorbesc despre orice masura economica, daca nu incep cu salariul si cu cosul zilnic, adevarat. Acesti economisti inchipuiti ne-au tinut pe loc 24 de ani si ne vor mai tine vorbind despre productivitatea muncii si altele asemenea ...
Sangele economiei este banul. Cu cat sunt mai multi bani munciti pe o piata cu atat mai bine ii merge pietei aceleia.
Ca sa iesi dintr-o criza trebuie sa faci mari imprumuturi publice pentru investitii si crearea de locuri de munca. Si sa inaspresti masurile anticoruptie si evazioniste.
Vedeti sa se intample ceva de genul asta in economia romaneasca ?
Credeti ca 10 ani ?
Brucan credea ca 20.
Au trecut 24 si ne e mai bine ?
Eu nu voi mai fi ca sa va pot spune: V-am zis eu ?
Si stiti de ce ?
Ca sa ajungi undeva trebuie ca, oricat de incet ai merge, macar s-o apuci in directia corecta si tot vei ajunge.
Dar mie mi se pare ca tocmai in directia corecta nu se vrea cu nici un chip sa se mearga !
Ca sa fiu mai bine inteles: cel putin 50 de ani !
Si daca se va incepe ...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 16:13

De la: 9am_1454, la data 2013-12-23 10:39:53Constat ca, usurel, discutiile s-au departat de subiectul Basescu si se indreapta spre subiectul: JOS USL !
Nu se va intampla !
De ce ?

Era bine daca erau activisti sau securisti din slujba PCR!!!!!!!!!!!! Macar aia erau patrioti! DAR ASTIA NU SUNT DECAT NISTE PUPINCURISTI , TURNATORI,INFORMATORI LA SECU! Nu securisti! Daca le scormonesti prin CV ai sa vezi ca la un moment dat pana si PCR-ul i-a trimis pe linii moarte (vezi Ilici etc.) si nu au avut roluri decisive(ministri etc) ci doar posturi unde puteau fi verificati!!!!!!! De ce??????
Proditionem amo, sed proditores odi! a zis odata Cezar! Cine a furat,tradat odata va fura si va trada si a doua oara! De aceea securistii se foloseau de ei dar nu au fost niciodata lucratori la secu!
Stiu ca o mi sa sara in cap ca sunt securist!!!!!!!!!!!!!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 16:28

De la: 9am_1454, la data 2013-12-23 15:50:48Nu se va schimba in 10 ani.
Am avut colegi care, in ultimii ani de activitate tunau si fulgerau impotriva pensionarilor pe care, ziceau ei, trebuiau sa-i duca ei in spate.
Pana sa ajunga pensionari credeau ca normal ar fi sa se indexeze salariile si pensiile nu.
Asa incat, dragii mosului, vedeti cum e treaba ... ? Omul gandeste nu dupa ceea ce unii numesc "interes national" ci numai dupa interesul strict personal.

Cata vreme numarul salariatilor, indiferent unde, va fi mai mic decat al asistatilor social, cata vreme salariile nu vor fi cel putin comparabile cu cele occidentale, nimic nu se va schimba in Romania.
Fara salarii, cel putin la 3/4 din cele germane sau franceze, nu se va putea vorbi despre viata normala in Romania, despre trai decent, despre invatamant, despre sanatate, despre armata, despre cercetare, despre turism, despre orice, ... despre economie !
Nu exista econommie fara salarii decente !
Isarescu, Stolojan ... cohorte de economisti nu sunt decat niste bieti debili mintali cand vorbesc despre orice masura economica, daca nu incep cu salariul si cu cosul zilnic, adevarat. Acesti economisti inchipuiti ne-au tinut pe loc 24 de ani si ne vor mai tine vorbind despre productivitatea muncii si altele asemenea ...
Sangele economiei este banul. Cu cat sunt mai multi bani munciti pe o piata cu atat mai bine ii merge pietei aceleia.
Ca sa iesi dintr-o criza trebuie sa faci mari imprumuturi publice pentru investitii si crearea de locuri de munca. Si sa inaspresti masurile anticoruptie si evazioniste.
Vedeti sa se intample ceva de genul asta in economia romaneasca ?
Credeti ca 10 ani ?
Brucan credea ca 20.
Au trecut 24 si ne e mai bine ?
Eu nu voi mai fi ca sa va pot spune: V-am zis eu ?
Si stiti de ce ?
Ca sa ajungi undeva trebuie ca, oricat de incet ai merge, macar s-o apuci in directia corecta si tot vei ajunge.
Dar mie mi se pare ca tocmai in directia corecta nu se vrea cu nici un chip sa se mearga !
Ca sa fiu mai bine inteles: cel putin 50 de ani !
Si daca se va incepe ...

Cine vrei sa mareasca salariile????? Daca un angajator da 1000 de euro salariu la un angajat cat plateste in plus la gaura neagra care este statul??? Crezi ca angajatorii au puterea sa treaca peste lacomie si sa se gandeasca: ,,Frate daca oamenii nu au bani eu nu imi pot vinde produsele.....daca oamenii au bani si pun un adaus mai mic vand mai mult etc??????'' ? ! !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 16:33

De la: 9am_1454, la data 2013-12-23 15:50:48Nu se va schimba in 10 ani.

...

ntz , se va schimba , sunt sigura !
Pe vremea aia nu prea exista informare despre cum e viata pe-afara , Acum se nasc generatii care nu pot fi tinute departe de informatie ,asa cum sunt tinuti acum batranii de la tara , spre exemplu .
Cei mai vehementi protestatari ai clasei politice sunt , in general, oameni educati ce lucreaza in multinationale ,prea putini din cei cu salarii mici .
Acestia din urma au fost pana acum usor de multumit cu cresteri infime salariale . Cand le va ajunge cutitul la os vor iesi masiv in strada .

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 17:58

a concluzionat exact, monseura,tocmai pe asemenea mentalitate romaneasca se aplica cel mai bine manipularea politico-religioasa, divde et impera, mai pe romaneste: mentalitatea individualist-orgolioso-rapace, fudul, si snob, al romanilor.
eu VS restul
clanul VS restul

principii de drept si democratice, solodaritate si virtuti civice, ioc!

plusez, in 10 ani nu, dipareti, in 50 de ani, in mod sigur veti intra triunfali in cosul de gunoi al istoriei, intr-o suta de ani, nimeni nu-si va mai aminti de voi, evident, daca si numai daca nu sunteti apti cognitiv sa va solidarizati civic in jurul unor valori etico-profesionale reale si al priicipiilor de drept si democratice ale europei capitaliste, emancipata si civilizata printr-o acerba si echitabila competitie intre competentele etico-profesionale generatoare sigure de progres si bunastate.

ca la care, bre, nu-i asa ca am dreptate ?

Pagini: << 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: