Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 09:00
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:16:11De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 23:13:54De la: giovausaro, la data 2013-12-26 21:24:50Gabi,nu-ti pune mintea cu el,e bolnav rau.Cine il opreste sa castige mai mult?.Atata il duce capu' atata are de viteaz, nu-i viteaz ,e doar un isterizat care , normal, NU gindeste si atunci nu intelege nimic din ce ni s-a intimplat si de ce ! el o tine p'aia cu pensionarii ce-ar trebui indrumati spre cele vesnice, de parca asta ar Rezolva ceva ....dar nu la ei e buba si durerea, disperararea si scirba mea este ca , intr-adevar, tinerii Romaniei nu au un viitor, dar Responsabilii ptr. asta , nu-s Numai cei ce ne-au condus in acesti 24 ani ci , chiar Occidentul cu o "democratie " implantata aici si Adaptata Nevoilor lor si nu a noastra ! ei ne-au Impus Comunismul dindu-ne pe mina rusilor....ei ne-au scos din el , ptr. a mai face rost de'o piata de desfacere si mina ieftina de lucru, basca jefuirea bogatiei acestei tari ! |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 13:07
De la: gabigabi2, la data 2013-12-27 09:00:46De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:16:11De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 23:13:54De la: giovausaro, la data 2013-12-26 21:24:50Gabi,nu-ti pune mintea cu el,e bolnav rau.Cine il opreste sa castige mai mult?.Atata il duce capu' atata are Si poporul roman s-a rasculat impotriva comunismului impus de occident! Asa cum si tinerii manifesteaza de 24 de ani cerand locuri de munca! Tot asa cum vinovati sunt occidentalii cand ii trag de maneca pe politicienii romani,in clipa in care guvernul si parlamentul Romaniei bate campiile democratiei!!! Toata lumea e vinovata numai noi romanii nu ! Vinovata e si marmota care invelea ciocolata! Domnia si prostia se platesc ! E vinovat indiaul care a cumparat combinatul de la Galati la pret de fier vechi? Sau romanii sunt vinovati ca l-au vandut la pretul ala? Dar mult mai usor sa arunci vina pe altul cand esti prost,sa invoci tot felul de scuze in loc sa gandesti sa vezi unde dracu ai gresit, de ce dracu te-a inselat ala si cum sa faci sa nu mai fii inselat! E mai usor sa asteptam la privind la tv sa vina un rege,un presedinte,Fat-frumos pe cal alb sa ne scape de prostia noastra! Dar cum suntem mandri ca orice prost care se respecta cad vine cineva cu un sfat mai bun sau mai rau in loc sa-l disecam si sa-l acceptam daca e bun,noi ii dam inainte cu ,,ce p..a mea vine asta sa ne invete pe noi? Da-i dracu sa-si vada de ciorba lui! Si cand ,,ciorba'' noastra se dovedeste ,,apa cioara'' ne uitam cu invidie la ,,ciorba occidentala''! Dar astia suntem si bine nu ne facem prea curand! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 13:19
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:34:13Iar tu ,inconstientule,vei avea soarta pe care o doresti pensionarilor.....crede-ma ca stiu ce vorbesc....Brucan e mic copil pe langa mine....nu ma laud...Vad in fata cu sapte mutatri inainte daca poti sa pricepi..... Daca tot esti ca mama Omida zi-mi si mie la ce varsta voi iesi eu la pensie! Ca eu mi-am luat gandul de la vre-o pensie din partea statului numit Romania! Si mai am o intrebare proorocule :Cine imi va plati mie pensia? Ca din urma mea(ca si generetie) e gol!Sau ma rog aproape gol! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 13:29
Sa nu ma inteleaga cineva gresit! Nu am nimic cu pensionarii, pensia fiind un drept dobandit prin contributie de care orice om care a contribuit trebuie sa beneficieze!
Ceea ce nu inteleg pensionarii e ca ei voteaza cu cei care le promit marirea pensiei fara sa-si puna intrebarea logica:,,Ba de unde dracu imi mareste asta pensia?Cata taxa poate pune unui angajat care are salariu 700 de roni ca sa imi mareasca mie pensia ? Nu cumva e mai bine sa-l votez pe asta care are un program bun de dezvoltare economica si care in 2 ani va face salariul minim 600 de euro(e un exemplu nu sariti pe mine),creaza locuri de munca etc. si apoi va avea de unde sa-mi mareasca pensia nu cu 9 euro cu cu 50 de euro?" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 14:37
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:34:13Iar tu ,inconstientule,vei avea soarta pe care o doresti pensionarilor.....crede-ma ca stiu ce vorbesc....Brucan e mic copil pe langa mine....nu ma laud...Vad in fata cu sapte mutatri inainte daca poti sa pricepi..... Peste 20 de ani nu vor mai exista pensii de stat . Tinerii de azi nu mai spera ca vor lua candva pensie , sunt constienti ca nu vor mai lua . Problema lor de azi este ca nu au acele salarii care sa le permita sa-i sustina pe pensionarii de azi si sa le mai ramana si lor ptr. traiul decent . Peste 20 de ani , generatiile ce vor urma nu doar ca nu vor avea drept de pensie pentru contributiile platite , ci vor mosteni si datorii si imprumuturi de stat facute acum pentru pensiile care se mai platesc azi . Ca vrem sau ca nu vrem , ca ne place sau nu ne place , generatiile care vor veni ne vor condamna si ne vor blama . Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:07
De la: sirboby, la data 2013-12-27 13:29:26 Sa nu ma inteleaga cineva gresit! Nu am nimic cu pensionarii, pensia fiind un drept dobandit prin contributie de care orice om care a contribuit trebuie sa beneficieze! iotete, poi n-a promis Stolojan si Basescu Sa Traiti bine si Boc, la fel ? si daca au promis ce ? cica in campanie electorala poti sa promiti orice, ca aia nu-i minciuna ! in rest, e cum am spus eu : politicienii nostri, incepind cu Iliescu- Roman si terminind cu cei de azi , NU au facut o politica ptr. propasirea Romaniei ci, ptr. demolarea ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:30
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:16:11De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 23:13:54De la: giovausaro, la data 2013-12-26 21:24:50Gabi,nu-ti pune mintea cu el,e bolnav rau.Cine il opreste sa castige mai mult?.Atata il duce capu' atata are Se pare ca ni s-au intalnit drumurile in viata asta...doar ca aveam ceva mai important de facut
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:38
Presupuneri ...nu inteleg ce-i curentul asta de blamare a pensionarilor. Eu cred ca pensionarii sunt ca oamenii, unii cu niste pareri, altii cu altele si nu sunt nascuti ieri sa si creada tot ce li se promite. Dar asa-i de bon ton probabil, hai sa-i gasim pe batrani tapi ispasitori, hai sa dam in ei !! PS. Nu, nu sunt pensionara, ba chiar sunt foarte activa de felul meu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:39
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 pupa tata pe ea de activista....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:43
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 17:39:43Activa bre...si fosta golanca...mi-am gasit ,,ecusonul" zilele astea intr-un sertar. Vorba lui Giovica, sa-ti bagi picioarele in ea de tranzitie care nu se mai termina!De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:45
De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 23:13:54De la: giovausaro, la data 2013-12-26 21:24:50Gabi,nu-ti pune mintea cu el,e bolnav rau.Cine il opreste sa castige mai mult?.Atata il duce capu' atata are buey marine...lasa fariseismul si ipocrizia....spune-ne cum te descurci talica cu ,,o pensie de handicapat de 600 de lei''.... daca ne poti spune ca o ,,vysynyca'' de cateva zeci de mii de euroi poate fii achizitionata din ,,pomenile'' de la ,,biserica virtuala'' si din cateva ,,capturi'' de somn vesnic......
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:46
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 Pai daca pensionarii nu,diaspora nu,tineri nu ..................cine dracu a votat la fiecare scrutin??????? Batman,batman........! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:47
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:43:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 17:39:43Activa bre...si fosta golanca...mi-am gasit ,,ecusonul" zilele astea intr-un sertar. Vorba lui Giovica, sa-ti bagi picioarele in ea de tranzitie care nu se mai termina!De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 tot acolo...activa...activista.... te pupa tata.... vorba ceea ,,ce e scris si pt.noi....bucurosi le-om duce toate...de e pace...de-i razboi''....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:49
De la: sirboby, la data 2013-12-27 17:46:06De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 intrebarea trebuia pusa ,,cine n-a votat''....aia au decis soarta tarii de fiecare data...ca de ales stim cum s-au ales intre ei....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:50
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:43:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 17:39:43Activa bre...si fosta golanca...mi-am gasit ,,ecusonul" zilele astea intr-un sertar. Vorba lui Giovica, sa-ti bagi picioarele in ea de tranzitie care nu se mai termina!De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 Care tranzitie??? de la saracie la super saracie???? Mai ramane la anul pamantul............vre-o doua companii de stat..................si apoi oamenii la mezat! Problema mare e ca pe romanii nu ii cumpara nimeni! Si apoi tranzitie presupune ca ai o directie ,un plan,ca stii de unde pleci si unde vrei sa ajungi intr-un anumit timp!!!! Planul e ceva comunist deci prost! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 18:23
De la: sirboby, la data 2013-12-27 17:50:21De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:43:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 17:39:43Activa bre...si fosta golanca...mi-am gasit ,,ecusonul" zilele astea intr-un sertar. Vorba lui Giovica, sa-ti bagi picioarele in ea de tranzitie care nu se mai termina!De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 Daca acum e totul prost, nu inseamna ca a fost bun comunismul. Scoti ce-i mai rau din mine laudand comunismul, n-am sa uit niciodata ca ce-i patru copiii frumosi si destepti ai mei nu aveau nici ciocolata, nici jucarii frumoase, nici macar mancarea recomandata pentru a nu ajunge niste starpituri anemice. Pentru ca nu se gaseau Sir, nu se gasea ceea ce e strict necesar cresterii armonioase a copilului. N-aveam relatii, n-aveam neamuri la tara, n-aveam de unde sa fur, asa ca eu am simtit comunismul exact asa cum ne-a fost servit, fara imbunatatiri. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 18:44
Base a urat nu a promis.Guvernul ia nu da, indiferent de tara.Cat despre pensie...mai e pana atunci.De fapt eu nu as vrea sa ma pensionez.Imi place ce fac,muncesc cot la cot cu aia tineri,poate chiar mai bine,experienta ,de.Unii au invatat de la mine,au furat,cum se spune.In Ro. am lucrat in sistemul metric,aici se lucreaza inca in inci,dar se trece treptat la sistemul metric.National electric code-NEC-are calculele facute in inci si metric.Tipii pricep cam greu,unii prind mai repede,altii mai tarziu,iar altii....deloc
Am amici care au lucrat pentru mine o perioada,iar acum sunt pe picioarele lor,castiga bine ...nu ne facem concurenta..America e mare,e loc pentru toata lumea..Reclama ti-o faci singur,prin calitatea prestatiei.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 18:45
De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 03:09:31As spune un principiu binecunoscut din fizica nucleara ce permite declansarea energiilor nucleare. ,,puterea modestiei''... vezi totusi ca daca nu stai bine cu prost....ata....macar s-ai w.c. aproape....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 18:49
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 18:45:26De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 03:09:31As spune un principiu binecunoscut din fizica nucleara ce permite declansarea energiilor nucleare. Lasa-l mai si tu!
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:28
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:16:11De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 23:13:54De la: giovausaro, la data 2013-12-26 21:24:50Gabi,nu-ti pune mintea cu el,e bolnav rau.Cine il opreste sa castige mai mult?.Atata il duce capu' atata are Mai tataicule...de bine ce ai fost ,,revolutionar cu coronita''.....de 23 de ani votezi usl in variantele arhicunoscute....... Mai revolutionarule .....unde ai ascuns carnetul de membru PCR pentru pastrare deoarece nu se stie niciodata cum evolueaza oranduirea democrat originala a tov Iliescu, marele ,,revolutionar'' pro sovietic. Stiti ce ati facut voi astia ,,revolutionarii''? Rahatul praf tinand cont de rezultatele pe care le simtim si de clasa politica infractoare cu studii superioare la Stefan Gheorghiu. In locul tau as tace deoarece adevaratii revolutionari acum sunt oale si ulcele.. iar .restul au facut pact de neagresiune tocmai cu calaii comunisti si asta doar pentru 30 de arginti nenorociti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:50
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:34:13Iar tu ,inconstientule,vei avea soarta pe care o doresti pensionarilor.....crede-ma ca stiu ce vorbesc....Brucan e mic copil pe langa mine....nu ma laud...Vad in fata cu sapte mutatri inainte daca poti sa pricepi..... Mai cap de uta de maimuta, ce ai inteles ca doresc eu pensionarilor? Imbecilule care esti tu mare imbecil...chiar imi doresc sa-mi dea Dzeu atat cat doresc eu pensionarilor.....adica viata lunga si minte pe masura. Le doresc tot binele cu conditia ca si ei sa doresca binele generatiei tinere. Doresc sa-mi dea Dzeu atata minte incat sa nu devim un ipocrit iar cand voi iesi la vot intai sa-mi intreb copii si nepotii ce doresc si cum doresc sa traiasca iar eu sa votez intocmai cu nazuintele lor. Mai mult ...sper ca atunci sa am parte de o pensie reala nu una mai mare decat a majoritatii celor care muncesc . Eu niciodata nu voi vota impotriva viitorului copiilor mei chiar daca acel vot nu va fi in favoarea mea ..... Asa sa-mi ajute Dzeu! Ps. ,,Revolutionare'' ....mediteaza.......
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 20:23
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:43:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 17:39:43Activa bre...si fosta golanca...mi-am gasit ,,ecusonul" zilele astea intr-un sertar. Vorba lui Giovica, sa-ti bagi picioarele in ea de tranzitie care nu se mai termina!De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 Nu prea e cred deoarece de la statutul de ,,golanca'' la cel de USLista este drum lung....asa ca poate ai fost in piata dar pe margini,,,responsabila cu dat hua !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 20:34
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 17:38:02 sA INTELEG CA CEI CARE AU VOTAT IN PROPORTIE COVARSITOARE CU TOV iLIESCU TIMP DE 23 DE ANI NICI MACAR NU SUNT NASCUTI? Cine naibi a ,,nasit'' acest sistem criminal? Cine voteaza in functie de cantitatea de rahat aflat in galeata? Cine defilau in decembrie 2011 impreuna cu,, garzile pretoriene'' ale lui Dogaru si erau de acord cu desfintarea ANI, CCR , etc? Ati vazut vreun preacinstit pensionar sa iasa din casa acum cand miscarea anti usl devine clara? Pai USL nu este egal cu PSD adica Iliescu la puterea a zecea? Cata parsivitate!
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 20:56
De la: sirboby, la data 2013-12-27 13:29:26 Sa nu ma inteleaga cineva gresit! Nu am nimic cu pensionarii, pensia fiind un drept dobandit prin contributie de care orice om care a contribuit trebuie sa beneficieze! Pai cine sa gandesca asa? Tovarasii? Niciodata....intai matul umplut, constiinta ...ioc! Blajinii nostrii batranei...cata ipocrizie!
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 22:19
De la: 9am_2878, la data 2013-12-27 19:50:20De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:34:13Iar tu ,inconstientule,vei avea soarta pe care o doresti pensionarilor.....crede-ma ca stiu ce vorbesc....Brucan e mic copil pe langa mine....nu ma laud...Vad in fata cu sapte mutatri inainte daca poti sa pricepi..... In primul rand ,eu nu te-am jignit.Al doilea,ai zis ca nu poti sa ierti pensionarii,iar acum le doresti tot binele...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:37
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 18:45:26De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 03:09:31As spune un principiu binecunoscut din fizica nucleara ce permite declansarea energiilor nucleare. Sictir, idiot de forum. Sa ai parte de ce le spui tu altora. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:39
De la: _Ingrid, la data 2013-12-27 18:49:56De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 18:45:26De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 03:09:31As spune un principiu binecunoscut din fizica nucleara ce permite declansarea energiilor nucleare. Sta prost cu sanatatea de fapt cu mai toate. Sa vezi cind il iau eu pe acest impertinent. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:43
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 18:45:26De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 03:09:31As spune un principiu binecunoscut din fizica nucleara ce permite declansarea energiilor nucleare. Daca nu te aSTYIMPERI TE IAU PE FIECARE COMENTARIU IDIOT SIO PE COPY P[ASTE AL TAU. cELE CE NU SINT COPIATE SINT DOAR PE INJURII CA ALTCEVA NU ESTI CAPABIL SA SPUI PE FORUM. oRI COPY ORI INJURII. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 08:40
De la: 9am_2878, la data 2013-12-27 20:56:49De la: sirboby, la data 2013-12-27 13:29:26 Sa nu ma inteleaga cineva gresit! Nu am nimic cu pensionarii, pensia fiind un drept dobandit prin contributie de care orice om care a contribuit trebuie sa beneficieze! Uite ca gandesc eu, COMUNISTUL DE FRUNCE AL FORUMULUI! Da dar eu am si alte ,,calitati'' pe langa aia de comunist! Cretin,parsiv,prost......................................etc.!Lumea imi canta ,,Fuck You!''!.......................... Ps .Le-am uitat pe cele de BOU si COMUIST! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 11:19
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 22:19:35De la: 9am_2878, la data 2013-12-27 19:50:20De la: giovausaro, la data 2013-12-27 01:34:13Iar tu ,inconstientule,vei avea soarta pe care o doresti pensionarilor.....crede-ma ca stiu ce vorbesc....Brucan e mic copil pe langa mine....nu ma laud...Vad in fata cu sapte mutatri inainte daca poti sa pricepi..... Repet tataie......Le doresc viata lunga dar minte pe masura. Le doresc sa-si dea seama ca se gandesc doar la binele lor fara a lua in calcul ca acel bine este un mare rau pentru generatiile tinere. Acum ai inteles ca nu pot sa-i ierta pana cand inpreuna cu tineretul vor face corp comun impotriva celor pe cae acum ii iubesc si ii voteaza! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Se pare ca ni s-au intalnit drumurile in viata asta...doar ca aveam ceva mai important de facut
Am amici care au lucrat pentru mine o perioada,iar acum sunt pe picioarele lor,castiga bine ...nu ne facem concurenta..America e mare,e loc pentru toata lumea..Reclama ti-o faci singur,prin calitatea prestatiei.
Lasa-l mai si tu!
....mediteaza.......