Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:00
De la: vaneamarin, la data 2009-08-02 16:57:04poporu' muncitor bre,nu se intelege,proletariatu'De la: black10131307, la data 2009-08-02 16:49:59
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:01
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 16:53:47 V-ati inselat doamna in impresiile dumneavoastra.Trebuie sa va ganditi doar ca nu este singurul aspect in care va inselati si ca putin mai multa gandire inainte de a posta ceva nu va strica. |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:05
De la: vaneamarin, la data 2009-08-02 17:01:03De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 16:53:47 Zau? Straduieste-te sa convingi de altceva
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:08
De la: 999florin, la data 2009-08-02 16:38:40acest element retrograd impreuna cu clonele sale este in stare sa va strice bunatate de democratie,infiripata cu greu de inaintasii nostri mult iubiti si stimati,loviti-l tovarasi,demascati-l,la lupta,trebuie sa-i eliminam pe acesti revansarzi,sa ascutim lupta de clasa pt.decimarea pana la ultimul a acestor declasati,luptati,luptati si iar luptatiDe la: 999florin, la data 2009-08-02 16:09:27demascati-l odata tovarasi pe acest impostor ca fac scurta la mana de cand va tot rog sa scoateti adevarul la lumina despre acest element reactionarDe la: 999florin, la data 2009-08-02 14:22:18VANEA MARIN,VAD CA ESTI O MINTE LUMINATA,CAUTA DOM'NE TOT DESPRE IMPOSTORU' ASTA SA-L DEMASCAM ODATA
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:11
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 17:05:51 Asta si fac doamna,mereu ma straduiesc sa arat ca Basescu este o canalie si ca este un personaj FSNist ingrozitor pentru Romania . |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:21
De la: vaneamarin, la data 2009-08-02 17:11:40De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 17:05:51 Te straduiesti, dar nu reusesti. Scuze, dar e o discutie absolut cronofaga.. Seara buna! |
|
Asterix 90 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:29
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 17:21:10Te straduiesti, dar nu reusesti.Doamna, nici nu trebuie sa se straduiasca Marin in a dovedi cele afirmate; singur, pe numele lui mic Traian, reuseste zi de zi sa ne dovedeasca asta.
Intodeauna avem optiuni; uneori, este doar o alegere de atitudine.
Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:59
De la: 999florin, la data 2009-08-02 17:08:11De la: 999florin, la data 2009-08-02 16:38:40acest element retrograd impreuna cu clonele sale este in stare sa va strice bunatate de democratie,infiripata cu greu de inaintasii nostri mult iubiti si stimati,loviti-l tovarasi,demascati-l,la lupta,trebuie sa-i eliminam pe acesti revansarzi,sa ascutim lupta de clasa pt.decimarea pana la ultimul a acestor declasati,luptati,luptati si iar luptatiDe la: 999florin, la data 2009-08-02 16:09:27demascati-l odata tovarasi pe acest impostor ca fac scurta la mana de cand va tot rog sa scoateti adevarul la lumina despre acest element reactionarDe la: 999florin, la data 2009-08-02 14:22:18VANEA MARIN,VAD CA ESTI O MINTE LUMINATA,CAUTA DOM'NE TOT DESPRE IMPOSTORU' ASTA SA-L DEMASCAM ODATA
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:12
Cred ca sfarsitul lumii va avea loc negresit in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:25
patimasilor
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:28
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 18:25:27nu e patimasi,e pizmasi
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:28
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 18:25:27Da, ce mai patimasi !!!
Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:53
Voi fi, in sfarsit, linistita doar in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata si de pedeapsa legii,, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta.Asta facea cu fetele, cu femeile, cu revolutionarii adusi la Jilava in `89! Desi au trecut aproape 20 de ani ai ramas la fel de cinic si zeflemitor, acelasi criminal neinduplecator doar ca jonglezi acum pe net, te ascunzi pe topicuri, te-ai casatoreit si te prefaci drept mare familist, tot o lichea obsedata de sex si putere ai ramas, sunt multumita ca macar baiatul nu iti seamana, esti un violator si un farsor, un mare sarlatan periculos, iti vei rpimi pedeapsa negresit! De la: 9am056627 la 31 Iul 2009, 19:45 Pentru : romtar Subiect: [fara subiect] Mesaj: ESTI BUN !!!!!!!!!! ESTI FOARTE BUN........ MAI SCORMONESTE SI AI SA RAMAI F. UIMIT DE CE AI SA GASESTI DESPRE ...999FLORIN (PREDA PETRE-FLORIN)!!!!!!!!!!!!!!!!! BAFTA !!!!!!!!!!!1 RASPUNDE Raporteaza abuz de limbaj 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:54
999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:46
mona si mai cum,boule,o cheama pe asa zisa fiica a ta si din ce organizatie sau asociatie face parte?poate o putem ajuta,cretinule[asta numa' in cazu' in care spui adevaru' ,desi ma indoiesc,nu prea iti sta in caracter,idiotule]
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:13
CREDETI SAU NU, VA PRIVESTE DAR A AVUT LOC O DRAMA SI NICI PANA IN ZIUA DE AZI NU MI S-A FACUT DREPTATE IN JUSTITIE, MIE CA MAMA SI COPILULUI MEU!
STIU CA V-AM AGASAT SI V-AM DERANJAT, DIN INFORMTIILE DOBANDITE CU GREU, ANI LA RANDUL AM REUSIT SA IL DESCOPAR PE AUTORUL UNUI GEST CRIMINAL, AL UNEI FAPTE TULBURATOARE SI INUMANE CARE A ABUZAT IN `89, DE "MONA", ERAM UN COPIL PE ATUNCI, RIIDICATA DIN PIATA UNIVEWRSITATII, O FETITA DE NICI 17 ANI BATUTA SI VIOLATA IN BECIUL MILITIEI. AM REUSIT DUPA APROAPE 20 DE ANI SA DAU DE URMA AUTORULUI NEPEDEPSIT SI DISPARUT AL ACERSTEI FAPTE CRIMINALE IN URMA CAREIA, FARA VOIA MEA, AM DEVENIT MAMA IN URMA UNUI VIOL SAVARSIT DE PETRE FLORIN PREDA, SUBOFITER IN MILITIE, UN TANAR SCRUPULOS, VIOLENT SI ZELOS ALE CARUI URME AU FOST MUSAMALIZATE MAI MULTA VREME, ASA CUM MULTI AUTORI AI ATROCITATILOR IMPOTRIVA COPIILOR AU RAMAS NEPEDEPSITI IAR ASTAZI SNT TINERI PENSIONARI, CU PENSII DE INVIDIAT, LIBERI SI FERICITI IN FELUL LOR MIZERABIL DE A TRAI CU AMINTIRILE STERSE CU BURETELE INDOLENTEI SI BESTIALITATI, ZBURDAND PRINTRE NOI. IATA MAI JOS MESAJELE ELOCVENTE, CUVINTELE PRIN CARE SE AUTODECONSPIRA UNUL DINTRE ACESTI CRIMINALI SI VIOLATORI CARE AU LEPADAT UNIFORMA SI S-AU ASCUNS PRINTRE NOI: romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 2 August 2009, ora 19:07 Modifica Citeaza Raspunde Voi fi, in sfarsit, linistita doar in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata si de pedeapsa legii,, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta.Asta facea cu fetele, cu femeile, cu revolutionarii adusi la Jilava in `89! Desi au trecut aproape 20 de ani ai ramas la fel de cinic si zeflemitor, acelasi criminal neinduplecator doar ca jonglezi acum pe net, te ascunzi pe topicuri, te-ai casatoreit si te prefaci drept mare familist, tot o lichea obsedata de sex si putere ai ramas, sunt multumita ca macar baiatul nu iti seamana, esti un violator si un farsor, un mare sarlatan periculos, iti vei rpimi pedeapsa negresit! De la: 9am056627 la 31 Iul 2009, 19:45 Pentru : romtar 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti Raporteaza abuz de limbaj De la: adipopa, la data 2009-08-02 19:06:13 Florine, zãu cã nu mai înþeleg nimic. Ai fost totuºi subofiþer de Miliþie la Jilava ºi ai adunat cadavrele bagabonþilor [ca mine]? Lãmureºte-mã mãcar dacã postarea citatã de Romtar este într-adevãr de la tine... da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara Raporteaza abuz de limbaj 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:11 Citeaza Raspunde adi,cauta,gaseste,afla si citeste adevarul si adevarul te va elibera Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:12 Citeaza Raspunde adi,intelege ca nu are rost sa polemizez cu un tampit Raporteaza abuz de limbaj adipopa 778 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara Postat pe: 2 August 2009, ora 19:13 Citeaza Raspunde De la: 999florin, la data 2009-08-02 19:08:43 da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara Postat pe: 2 August 2009, ora 19:35 Modifica Citeaza Raspunde |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:19
bai cretinule,spune-mi numele,adresa si nr.tau de telefon si unde ne putem vedea,daca mai continui in felul asta,te dau in judecata pt.injurii si ofense calomnioase si-ti cer daune morale cat nu castigi toata viata tu cu tot neamul tau,imbecilule,cauta-ma!
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:21
CREDETI SAU NU, VA PRIVESTE DAR A AVUT LOC O DRAMA SI NICI PANA IN ZIUA DE AZI NU MI S-A FACUT DREPTATE IN JUSTITIE, MIE CA MAMA SI COPILULUI MEU!
STIU CA V-AM AGASAT SI V-AM DERANJAT, DIN INFORMTIILE DOBANDITE CU GREU, ANI LA RANDUL AM REUSIT SA IL DESCOPAR PE AUTORUL UNUI GEST CRIMINAL, AL UNEI FAPTE TULBURATOARE SI INUMANE CARE A ABUZAT IN `89, DE "MONA", ERAM UN COPIL PE ATUNCI, RIIDICATA DIN PIATA UNIVEWRSITATII, O FETITA DE NICI 17 ANI BATUTA SI VIOLATA IN BECIUL MILITIEI. AM REUSIT DUPA APROAPE 20 DE ANI SA DAU DE URMA AUTORULUI NEPEDEPSIT SI DISPARUT AL ACERSTEI FAPTE CRIMINALE IN URMA CAREIA, FARA VOIA MEA, AM DEVENIT MAMA IN URMA UNUI VIOL SAVARSIT DE PETRE FLORIN PREDA, SUBOFITER IN MILITIE, UN TANAR SCRUPULOS, VIOLENT SI ZELOS ALE CARUI URME AU FOST MUSAMALIZATE MAI MULTA VREME, ASA CUM MULTI AUTORI AI ATROCITATILOR IMPOTRIVA COPIILOR AU RAMAS NEPEDEPSITI IAR ASTAZI SNT TINERI PENSIONARI, CU PENSII DE INVIDIAT, LIBERI SI FERICITI IN FELUL LOR MIZERABIL DE A TRAI CU AMINTIRILE STERSE CU BURETELE INDOLENTEI SI BESTIALITATI, ZBURDAND PRINTRE NOI. IATA MAI JOS MESAJELE ELOCVENTE, CUVINTELE PRIN CARE SE AUTODECONSPIRA UNUL DINTRE ACESTI CRIMINALI SI VIOLATORI CARE AU LEPADAT UNIFORMA SI S-AU ASCUNS PRINTRE NOI: romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 2 August 2009, ora 19:07 Modifica Citeaza Raspunde Voi fi, in sfarsit, linistita doar in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata si de pedeapsa legii,, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta.Asta facea cu fetele, cu femeile, cu revolutionarii adusi la Jilava in `89! Desi au trecut aproape 20 de ani ai ramas la fel de cinic si zeflemitor, acelasi criminal neinduplecator doar ca jonglezi acum pe net, te ascunzi pe topicuri, te-ai casatoreit si te prefaci drept mare familist, tot o lichea obsedata de sex si putere ai ramas, sunt multumita ca macar baiatul nu iti seamana, esti un violator si un farsor, un mare sarlatan periculos, iti vei rpimi pedeapsa negresit! De la: 9am056627 la 31 Iul 2009, 19:45 Pentru : romtar 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti Raporteaza abuz de limbaj De la: adipopa, la data 2009-08-02 19:06:13 Florine, zãu cã nu mai înþeleg nimic. Ai fost totuºi subofiþer de Miliþie la Jilava ºi ai adunat cadavrele bagabonþilor [ca mine]? Lãmureºte-mã mãcar dacã postarea citatã de Romtar este într-adevãr de la tine... da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara Raporteaza abuz de limbaj 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:11 Citeaza Raspunde adi,cauta,gaseste,afla si citeste adevarul si adevarul te va elibera Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:12 Citeaza Raspunde adi,intelege ca nu are rost sa polemizez cu un tampit Raporteaza abuz de limbaj adipopa 778 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara Postat pe: 2 August 2009, ora 19:13 Citeaza Raspunde De la: 999florin, la data 2009-08-02 19:08:43 da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara Postat pe: 2 August 2009, ora 19:35 Modifica Citeaza Raspunde |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:36
De la: vaneamarin, la data 2009-08-02 16:43:09De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 16:29:41 pai vezi ca nu te ajuta capul ... erau niste urari cu conotatii sexual-religioase la dresa ta, inteligentule, pentru ca injuraturile, in general, sunt practicate de barbati, din simplul motiv ca mamele sunt cele care platesc oalele sparte (ele nu prea injura, mai intai) pentru cresterea copiilor. Vezi ca nu inetelgi un text scris ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:42
De la: vaneamarin, la data 2009-08-02 17:11:40De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-02 17:05:51 Te straduiesti in zadar. Ca sa ai succes ar trebui sa fi, tu insuti, credibil. Eu te banuiesc de faptul ca esti insusi, Tariceanu. Intr-o forma mult mai accentuata.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:48
A, si inca ceva, nu ma stradiuesc sa obtin simpatia nimanui cu problema mea pesonala ...
Doar ajutorul unor OAMENI. Nu e cazul tau sau al Biancai, sau al lui Marcel. Problema mea n-are nici o treaba cu Basescu. Doar in mintea ta are. Si a altora de teapa ta. Esti mai tanar decat mine. ma mir ca n-ai acceptat provocarea. Mai esti si atat de tampit incat faci si referire la ea. Basescu nu prea merita sa bati pe cineva pentru el, dar tu esti prietenul meu si, pentru tine, as face-o pe gratis ....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 August 2009, ora 21:56
De la: vaneamarin, la data 2009-08-02 16:57:04De la: black10131307, la data 2009-08-02 16:49:59 Eu postez in numele celor care nu pun botul la Antene, nu il admira pe Mircea Badea, nu sunt fani Iliescu, nu sunt platiti de Patriciu sau nu sunt idioti? Tu unde te incadrezi tovarisci Vanea? Bai, nu ai de gind sa-ti faci bagajele si sa iti iei bilet, doar dus, la acceleratul de Moscova? Bunicul meu nu a fost pe front si nu a stat in prizonierat la rusi ca sa-ti faci tu mendrele prin Romania si culmea nesimtirii,sa ne mai dai si lectii de democratie! Pe rusnaci ordinari ca tine v-as bate cu ranga pe dinti! |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:10
"PNL o dat o gaurã de trei miliarde de euro Fondului Naþional de Dezvoltare
Scris de George Roncea Premierul Emil Boc a anunþat, ieri, cã va cere conducerii PSD o comisie de anchetã privind cheltuirea unei sume gigantice de bani - 3,5 miliarde de euro - de cãtre Guvernul PNL, în ultima parte a anului 2008. „Vom propune în ºedinþa Coaliþiei constituirea unei comisii care sã cerceteze cum a cheltuit guvernul liberal 3,5 miliarde de euro din Fondul de Dezvoltare, iar PSD trebuie sã stabileascã: ori este la putere cu PD-L, ori în opoziþie cu PNL“, a spus Boc în timpul vizitei pe ºantierul Autostrãzii Transilvania. Comisia de anchetã ar urma sã stabileascã modul în care Guvernul PNL a cheltuit bani din Fondul Naþional de Dezvoltare, destinaþi investiþiilor. Declaraþiile lui Boc au fost fãcute în contextul în care, pe ºantier, jurnaliºtii l-au întrebat cåþi bani va aloca Guvernul în acest an, concret, pentru continuarea lucrãrilor pe tronsonul Borº-Suplacu de Barcãu al Autostrãzii. „Bine era dacã liberalii cheltuiau pentru investiþii banii ºi nu pentru plasme ºi televizoare“, a menþionat Emil Boc. Radu Berceanu a spus cã, pånã la jumãtatea anului, nu s-a lucrat pe acest tronson din douã motive. „Nu lucrãm pånã la jumãtatea anului aici pentru cã au fost probleme legate de celãlalt tronson, pe care am vrut sã îl finalizãm, ºi pentru cã au fost probleme de finanþare“, a afirmat Berceanu. Premierul Emil Boc ºi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au vizitat, joi, ºoseaua de centurã a municipiului Oradea, pentru a vedea stadiul lucrãrilor, iar apoi au mers la Suplacu de Barcãu, unde au fãcut vizitã pe sectorul 3C al Autostrãzii Transilvania. Cuplul Alina Gorghiu-Robert Negoiþã, în fruntea Comisiei de anchetã Banii pentru investiþii majore s-au evaporat, iar gaura lãsatã în buget de guvernul anterior - de ordinul miliardelor de euro - nu este încã subiect jurnalistic sau de anchetã parlamentarã, deºi comparativ, scandalul Ridzi ar fi ca o joacã de copii pe långã ce ar ieºi în urma unei investigaþii serioase pe tema sumelor uriaºe „vaporizate“ de echipa Tãriceanu-UDMR. Redacþia „Curentul“ o propune tot pe Alina Gorghiu în fruntea unei eventuale astfel de Comisii parlamentare de anchetã, desigur secondatã de galacticul Robert Negoiþã. Micuþa tecuceancã este plinã de nervi zilele acestea, deoarece o dentistã neglijentã i-a distrus dantura, ceea ce îi va reduce substanþial performanþele discursului oral. Negoiþã ar putea suplini acest neajuns, deoarece el vorbeºte foarte bine, la fel de bine ca atunci cånd tace - iar Alina Gorghiu, dupã ce îºi va reveni din trauma stomatologicã, ar fi numai bunã sã continue sã facã ceea ce a dovedit cã se pricepe cel mai bine. „Românii plãtesc astãzi efectele proastei guvernãri PNL-UDMR“ ªi preºedintele României, Traian Bãsescu, a reiterat tema cheltuirii abuzive ale miliardelor de euro de cãtre guvernarea anterioarã, temã la care s-a mai referit în martie, în faþa Parlamentului, când a criticat risipirea, în 2008, înaintea campaniei electorale, a peste trei miliarde de euro din Fondul Naþional de Dezvoltare, adãugând cã cetãþenii români plãtesc, în prezent, efectele unei „proaste guvernãri“. Traian Bãsescu a declarat, ieri, cã este surprinzãtor cã în contextul în care Parlamentul ancheteazã, în ultimul timp, multe cazuri, nu ancheteazã ºi risipirea, la finalul guvernãrii Tãriceanu, a peste 3 miliarde de euro din Fondul Naþional de Dezvoltare rezultat din privatizarea BCR ºi al unei distribuþii de electricitate. Obsesia pentru sume mici El s-a declarat surprins cã o serie de alte cazuri rãmân neanchetate. „Este surprinzãtor cã aceste cazuri trebuie anchetate, dar oare de ce nu se ancheteazã cum s-au risipit în ultimele trei luni de guvernare 3,2 miliarde de euro. Probabil nu-i intereseazã cifrele mari... Sau costurile la prelungirea pistei la aeroportul Bãneasa.... Cred cã ºi aceste lucruri ar putea face obiectul unei anchete parlamentare pentru cã sunt sume uriaºe în joc“, a spus preºedintele, adãugând cã bugetul ar fi stat altfel dacã aceºti bani ar fi fost daþi în alt mod ºi nu fãrã forme legale, cel puþin la început. „Se pare cã ne-am obiºnuit ca sumele mari sã nu ne mai intereseze. Eu cred cã toate trebuie anchetate, ºi suspiciunile care existã acum, ºi cele peste care s-a trecut cu multã bunãvoinþã cu vederea, deºi vã pot spune cã la formarea alianþei era o mare discuþie PSD-PD-L ce s-a fãcut cu cele 3 miliarde de euro din Fondul Naþional de Dezvoltare, bani rezultaþi din vânzarea BCR ºi a fondului de distribuþie Banat, mi se pare“, a mai spus preºedintele. Discuþia PSD-PD-L se pare cã s-a proptit în gard ºi din motivul simplu - nedus la capãt de observaþiile preºedintelui - cã în realitate principalul suporter al guvernãrii PNL-UDMR a fost gruparea PSD-ului, legatã intim - via Patriciu - de Tãriceanu, efebul ciorapilor Adesgo ºi al fetelor de la Apaca. Ipocrit, Patriciu se referea recent, într-unul din editorialele sale de ziarist la propria-i publicaþie, la nevoia „distrugerii sistemului clientelar“, la „sistemul transparent de licitaþii“ ºi mai ales la „parteneriatul public-privat“, afirmând în acelaºi context cã avem mulþi „regi“ ai asfaltului ºi de aceea turnãm puþin asfalt. Superbã întoarcere din condei, dacã avem în vedere cã tocmai Patriciu este beneficiarul unui astfel de contract, semnat de fostul sãu angajat, Ludovic Orban, care l-a transformat pe termen lung în împãratul asfaltului... Viziunea sa întãreºte probabil ideea parteneriatului public-privat, cu condiþia, desigur, ca „privatul“ sã fie el, Patriciu. " |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 23:24
De la: black10131307, la data 2009-08-02 22:10:22"PNL o dat o gaurã de trei miliarde de euro Fondului Naþional de DezvoltareSa moara si capra vecinului !
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 03:19
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 03:29
Aceeasi doamna Simona Panaitescu se afla si acum la conducerea departamentului pentru protectia animalelor. Dupa cat de bine NU si-a facut treaba de-a lungul atator ani ne intrebam DE CE a fost pastrata in functie sau DE CE mai pastreaza dansa aceasta functie unde INDOLENTA si NEPASAREA nu au ce cauta. Am vazut-o ieri 01 August la Realitatea TV. Nu are solutii dar dispune de un suflet de bestie.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 04:25
All Things Grow With Love
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 04:28
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 05:22
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 05:24
|
|
|
|

Straduieste-te sa convingi de altceva
)