back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:46

LA MULTI ANI PT.BASESCU SI PUPINCURISTII SAI:www.youtube.com/v/cCWKQpXGThE&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/cCWKQpXGThE&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 07:39

De la: black10131307, la data 2009-07-30 23:40:34
De la: kramer, la data 2009-07-30 23:23:37
De la: black10131307, la data 2009-07-30 23:09:37
De la: kramer, la data 2009-07-30 22:49:59
De la: black10131307, la data 2009-07-30 22:31:13
De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 22:01:03
De la: 9am056627, la data 2009-07-30 21:50:56
ESTI UN PROST !!!!!!!!!!!!! HAI SICTIR !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU STII NIMIC DESPRE POLITICA ...........TE BAGI SI U IN SEAMA ,MAI BINE DORMI !!!!!!!!!!!!!!!!

Nu te supara draga Cifra dar tu pari chiar nervos in seara asta si imi pare rau ca te vad asa !Sper sa iti treaca si sa depasesti momentul .Hai acum sa discutam serios si sa nu lasam problemele personale,micile necazuri, sa ne domine discutia .Aduna-te ,respira adanc si spune ,ISI DA DEMISIA BASE SAU COALITIA PDL-PSD "STIMULATA" DE DOM' PRESEDINTE MERGE BINE?Spune dom'le cinstit care este parerea ta !Nu mai injura deoarece unii oameni pot sa creada ca asa sunt toti sustinatorii PDL ,injuraci care nu au argumente.

Mai toarsu Vanea, de ce nu postezi tu pe site-urile de la mamica ta Rusia? De ce nu te preocupa ce mai fac Putin si Medvedev si te bagi in seama pe aici, intr-o tara in care nu prea ai ce cauta?

Nu e de ajuns cit rau ati facut voi Romaniei? Du-te tata si lasa-ne sa ne vedem noi, romanii, de ale noastre si nu iti mai baga tu nasul pe aici cu tupeul si mitocania tipic ruseasa ca ne-am saturat de toti mojicii de rusnaci!

Te plateste Patriciu?

Ce treaba are nea Dinu aci? ca si-a lichidat treaba cu rusii !nu esti informat mai citeste si invata ca asa zicea mentorul vostru ;invatati,invatati ........Se pare ca romanii care se bat in piept ca matale in 20 de ani au cam labarit-o si acu ne fac morala ca vezi doamne ati facut-o cu "stanga" in loc de" dreapta".Du-te nene si bea lapticul e bun calmeaza sau ia un rudotel ( de la carmaci sti tu care)

Du-te bai mascariciule si cinta la alta masa!

Cred ca nu am fost prezentati si mai cred ca te-am dibuit : hai zi repede numele, prenumele, gradu' si fonctia avuta sau in exercitiu.Si mai lasa vrajeala de doi bani nu mai tine ! lasa "patrotardismul' ca-i rasuflat si pute si asculta-mi sfatul du-te....du-te.....aici

www.youtube.com/watch?v=cCWKQpXGThE
O chestie neagra neinsemnata

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 08:02

Mai toarsu Vanea, de ce nu postezi tu pe site-urile de la mamica ta Rusia? De ce nu te preocupa ce mai fac Putin si Medvedev si te bagi in seama pe aici, intr-o tara in care nu prea ai ce cauta?

Nu e de ajuns cit rau ati facut voi Romaniei? Du-te tata si lasa-ne sa ne vedem noi, romanii, de ale noastre si nu iti mai baga tu nasul pe aici cu tupeul si mitocania tipic ruseasa ca ne-am saturat de toti mojicii de rusnaci!

Te plateste Patriciu?

Evident ca ma plateste Patriciu,ce alte motive mai poate avea un om ca sa nu-i placa de Base ?! .Ii spun si de tine ca esti interesat ? Daca spui de trei ori ca Base este bou gata ,iti vireaza ala 100 000Euro in contul tau din Elvetia .Vezi ce simplu este sa-ti faci si tu un rost in viata ?!

Nu mai astepta bani de la Bill Gates,asta se incapataneaza sa traiasca si oricum nu se stie daca iti da si tie ceva mostenire cand da coltul.Nu spera nici in imbogatirea de la LOTO(joaca prea multi iar tu oricum nu prea le ai cu cifrele)iar Base am inteles ca pastreaza toti banii pentru Bobita asa ca tie nu-ti da nimic....

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 08:39

De la: vaneamarin, la data 2009-07-31 08:02:52

Te plateste Patriciu?

Evident ca ma plateste Patriciu,ce alte motive mai poate avea un om ca sa nu-i placa de Base ?! .Ii spun si de tine ca esti interesat ? Daca spui de trei ori ca Base este bou gata ,iti vireaza ala 100 000Euro in contul tau din Elvetia .Vezi ce simplu este sa-ti faci si tu un rost in viata ?!

Nu mai astepta bani de la Bill Gates,asta se incapataneaza sa traiasca si oricum nu se stie daca iti da si tie ceva mostenire cand da coltul.Nu spera nici in imbogatirea de la LOTO(joaca prea multi iar tu oricum nu prea le ai cu cifrele)iar Base am inteles ca pastreaza toti banii pentru Bobita asa ca tie nu-ti da nimic....

Vai, cit de subtil poti sa fii!

Problema mea nu este ca nu iti place Base, ci ca esti penalist, suporterul unor turnatori ordinari la Secu si a unor hoti care si-au facut averile prin tot felul de manevre pe carca statului si cu toate astea ai tupeul sa dai lectii de moralitate!

Eu nu sunt membru de partid, votez cum imi dicteaza constiinta! Prefer in momentul asta un marinar, chiar betiv, afemeiat, cum il mai catalogati voi, decit securistii de Geoana, Nastase, patachina aia de Antonescu sau psihoticul de Vadim!

Voi o veti lua iarasi peste bot ca si la referendumul pentru suspendare!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 08:42

De la: 999florin, la data 2009-07-31 00:46:06LA MULTI ANI PT.BASESCU SI PUPINCURISTII SAI:

Ai mai bine grija cum te injuri singur pentru ca cei mai mari pupincuristi sunt la PRM, incepind cu Vadim!
Vrei sa-ti postez o poezie de-a lui inchinata coanei Leana?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 09:22

De la: black10131307, la data 2009-07-31 08:39:03

Vai, cit de subtil poti sa fii!

Problema mea nu este ca nu iti place Base, ci ca esti penalist, suporterul unor turnatori ordinari la Secu si a unor hoti care si-au facut averile prin tot felul de manevre pe carca statului si cu toate astea ai tupeul sa dai lectii de moralitate!

Eu nu sunt membru de partid, votez cum imi dicteaza constiinta! Prefer in momentul asta un marinar, chiar betiv, afemeiat, cum il mai catalogati voi, decit securistii de Geoana, Nastase, patachina aia de Antonescu sau psihoticul de Vadim!

Voi o veti lua iarasi peste bot ca si la referendumul pentru suspendare!

Chiar nu inteleg ce dracu' ti-a parut subtil in postarea aia Black ? .Stai tu linistit,cand sunt subtil nu-ti dai tu seama .

Nici eu nu sunt membru de partid Black,votez exact cum imi dicteaza constiinta iar "problema" ta pur si simplu nu ma intereseaza ,o gasesc ca fiind doar o frustrare basescoasa traditionala in care iti place sa acuzi aiurea .

PS:Ai tu o ciudata afectiune pentru marinarii, betivi, afemeiati si,vad ca ai uitat sa spui dar completez eu,hoti,scandalagii,mincinosi si demagogi .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 10:03

Într-un spaþiu editorial deosebit de generos, pus la dispoziþie joi de Radio România Actualitãþi, ºeful statului român ºi-a arãtat mãrinimia faþã de pesediºti: “Intenþionez sã îi mai þin în braþe, deºi nu îmi place ce se întâmplã. Nu îmi place tergiversarea. Personal pot sã înþeleg cã preºedintele PSD a intrat în campanie pentru prezidenþiale, este omeneºte, pot înþelege. Ce îmi e greu sã accept e tergiversarea mãsurilor de reformã, a mãsurilor pentru diminuarea impactului crizei economice”.

Observam ca presedintele este ingrijorat de tergiversarea masurilor pentru diminuarea impactului crizei economice ceea ce ne confirma,daca mai era cazul,ca si dansul il vede pe Emil Boc exact cum il vedem si noi :un dobitoc incapabil.Oricum, sa nu se nelinisteasca nimeni,Base ii tine mai departe in brate pe toti desi ...nu-i place deloc, deloc, ce se intampla. Cata rabdare are omul asta uneori,mai ales cand are INTERES DIRECT SA-I TINA IN BRATE!Unde sunt vremurile bune cand putea sa atace liberalii de cate ori dorea ,de cate ori venea prost dispus de la Golden Blitz?Acum este intr-o fundatura din care daca nu scoate un scandal rapid si mare ,razboi cu ungurii,tzunami,atentat Al Queda in Romania,o noua rapire de ostateci in Irak sau macar o noua suspendare,nu mai are iesire!Raspunde in fata romanilor pentru reinfiintarea FSNului si pentru mersul coalitiei de guvernare.

PS:Partea ciudata este ca desi conform Constitutiei Romaniei trebuia ca presdintele sa fie echidistant fata de partide,dansul recunoaste pe fata ca tine in brate un anumit partid !Huh...

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 10:19

"Plateste Tariceanu pretul tradarilor?
Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 12:50
Pentru Calin Popescu Tariceanu scadenta imenselor greseli si tradari se apropie cu viteza luminii. L-a ajuns cand ii era lumea mai draga si propriul viitor mai bine negociat. Desi nu s-ar fi asteptat, nu poate evita regula: cum si-a asternut asa va dormi.

Dar sa ne amintim! In 2004, Calin Popescu Tariceanu ajungea premier in virtutea unei miscari, la limita Constitutiei, a lui Traian Basescu, presedinte incomod si jucator. Daca daca n-ar fi fost asa, ar fi ajuns oare la Cotroceni si acolo fiind ar fi reusit sa-si impuna guvernul dorit? Pana la urma Calin Popescu a ajuns premier tocmai pentru ca Traian Basesescu este un anumit tip de politician. Iar daca nu-i placea nu avea decat sa refuze de-atunci.

"Traiane, vezi daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet!"

Premierul insa n-ar fi avut o problema cu asta. El nu este o piatra tare care sa se fi ciocnit cu o alta piatra tare. Piatra tare este Dinu Patriciu. Cu el s-a produs, de fapt, ciocnirea, iar Calin Popescu Tariceanu a fost pus in situatia de a alege.

Dupa indelungi ezitari, decizia a luat-o practic atunci cand a refuzat sa demisioneze pentru a deschide calea alegerilor anticipate. Atunci Calin Popescu Tariceanu a tradat practic strategia stabilita in comun cu Traian Basescu.

Istoria a dovedit nu numai ca a tradat, ci si ca a gresit. Daca atunci ar fi declansat anticipatele, Alianta DA ar fi ajuns la un scor care sa-i asigure o guvernare confortabila, de dreapta.

Dinu Patriciu nu voia insa asta. El voia un ... "

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 10:24

"Audierea lui Dinu Patriciu, amanata pe 20 august
Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 14:42 Comenteaza acest articol | 4 comentarii
Audierea afaceristului Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol care trebuia sa aiba loc miercuri a fost amanata pentru 20 august, pentru ca avocatul omului de afaceri, Petrica Grama, nu s-a prezentat.

Patriciu a declarat, inainte de a intra la tribunal, ca nu are emotii pentru ca este nevinovat.

"Nu am emotii pentru ca sunt nevinovat. Imi doresc ca acest proces sa mearga mai repede, sa fiu spalat de aceasta pata", a declarat afaceristul.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, miercuri, la iesirea din sala de judecata a procesului Rompetrol, ca, in acest dosar se va face, la un moment dat, referire la discutia telefonica dintre presedintele Traian Basescu si jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, potrivit NewsIn.

Intrebat de jurnalisti, Patriciu a refuzat sa spuna in ce a constat, de fapt, discutia dintre presedinte si Rosca Stanescu si martorii despre care se spune ca au auzit discutia.

Dinu Patriciu este judecat pentru initierea unui grup de crima organizata, spalare de bani, inselaciune, delapidare, divulgare de informatii cu caracter secret si asociere in vederea comiterii de infractiuni."

Ce asteapta Patriciu?
Evident trage de timp pentru ca spera sa scape de Basescu la alegeri!
A investit prea multi bani in asta incit ar vrea sa vina oricine la Cotroceni, numai sa scape de cosmarul vietii lui: Basescu.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 10:51

De la: vaneamarin, la data 2009-07-31 10:03:45Într-un spaþiu editorial deosebit de generos, pus la dispoziþie joi de Radio România Actualitãþi, ºeful statului român ºi-a arãtat mãrinimia faþã de pesediºti: “Intenþionez sã îi mai þin în braþe, deºi nu îmi place ce se întâmplã. Nu îmi place tergiversarea. Personal pot sã înþeleg cã preºedintele PSD a intrat în campanie pentru prezidenþiale, este omeneºte, pot înþelege. Ce îmi e greu sã accept e tergiversarea mãsurilor de reformã, a mãsurilor pentru diminuarea impactului crizei economice”.

Observam ca presedintele este ingrijorat de tergiversarea masurilor pentru diminuarea impactului crizei economice ceea ce ne confirma,daca mai era cazul,ca si dansul il vede pe Emil Boc exact cum il vedem si noi :un dobitoc incapabil.Oricum, sa nu se nelinisteasca nimeni,Base ii tine mai departe in brate pe toti desi ...nu-i place deloc, deloc, ce se intampla. Cata rabdare are omul asta uneori,mai ales cand are INTERES DIRECT SA-I TINA IN BRATE!Unde sunt vremurile bune cand putea sa atace liberalii de cate ori dorea ,de cate ori venea prost dispus de la Golden Blitz?Acum este intr-o fundatura din care daca nu scoate un scandal rapid si mare ,razboi cu ungurii,tzunami,atentat Al Queda in Romania,o noua rapire de ostateci in Irak sau macar o noua suspendare,nu mai are iesire!Raspunde in fata romanilor pentru reinfiintarea FSNului si pentru mersul coalitiei de guvernare.

PS:Partea ciudata este ca desi conform Constitutiei Romaniei trebuia ca presdintele sa fie echidistant fata de partide,dansul recunoaste pe fata ca tine in brate un anumit partid !Huh...

Si pe voi v-a tinut in brate! Fara sprijinul lui si al PD, cum putea sa ajunga un partid de 20% sa guverneze?

Dar ce a facut atunci PNL-ul, evident, ce stia sa faca cel mai bine! A virat brusc spre stinga si a tradat alianta! S-a inhaitat cu PSD si a demis toti ministrii PD, rupind alianta care il adusese la guvernare!
Cu ce pret a guvernat apoi un partid cu 20%? Cum ati rasplatit tolerarea voastra de catre PSD?

Acuzi ca PD-L guverneaza cu PSD. Ce alternativa exista cind Radu Campeanu declara in 8 dec 2008 ca doreste o alianta la guvernare cu PSD si nu cu PD-L?

Da, in 1991 Basescu era in FSN, dar el nu a negat asta niciodata, nu a pozat in liberal, in continuatorul unui partid istoric! PNL, de fatada, se dadea victima a comunistilor si apoi a intrat la guvernare ca sa prinda ceva din ciolan.
Asta se intimpla dupa a doua mineriada, din septembrie 91, cind, adu-ti aminte ca PNT-ul si societatea civila denuntau matrapazlicurile facute de Iliescu! Voi liberalii ii dadeati lui Ilici o mana de ajutor ca sa-si mai imbunatateasca imaginea in Vest!

Mult tupeu ai Vaneo, dar asta nu ma mira la unul care se lauda ca este liberal! Ati umblat intotdeauna cu cioara vopsita, ati fost duplicitari si v-ati batut doar pentru ciolan!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 11:29

De la: black10131307, la data 2009-07-31 10:51:02
Si pe voi v-a tinut in brate! Fara sprijinul lui si al PD, cum putea sa ajunga un partid de 20% sa guverneze?

Dar ce a facut atunci PNL-ul, evident, ce stia sa faca cel mai bine! A virat brusc spre stinga si a tradat alianta! S-a inhaitat cu PSD si a demis toti ministrii PD, rupind alianta care il adusese la guvernare!
Cu ce pret a guvernat apoi un partid cu 20%? Cum ati rasplatit tolerarea voastra de catre PSD?

Acuzi ca PD-L guverneaza cu PSD. Ce alternativa exista cind Radu Campeanu declara in 8 dec 2008 ca doreste o alianta la guvernare cu PSD si nu cu PD-L?

Da, in 1991 Basescu era in FSN, dar el nu a negat asta niciodata, nu a pozat in liberal, in continuatorul unui partid istoric! PNL, de fatada, se dadea victima a comunistilor si apoi a intrat la guvernare ca sa prinda ceva din ciolan.
Asta se intimpla dupa a doua mineriada, din septembrie 91, cind, adu-ti aminte ca PNT-ul si societatea civila denuntau matrapazlicurile facute de Iliescu! Voi liberalii ii dadeati lui Ilici o mana de ajutor ca sa-si mai imbunatateasca imaginea in Vest!

Mult tupeu ai Vaneo, dar asta nu ma mira la unul care se lauda ca este liberal! Ati umblat intotdeauna cu cioara vopsita, ati fost duplicitari si v-ati batut doar pentru ciolan!

Hm,sa te fereasca Dumnezeu sa te tina in brate cineva cum a tinut Base PNLul . . Nu un partid de 20% a ajuns sa guverneze ci o coalitie,alianta DA in care PDul era minoritar .La fel acum ,intr-o alta coalitie guverneaza un partid care nu de mult avea doar 7%(si care in curand tot acolo va ajunge) ,PDul,un partid pe care daca nu erau liberalii cu care sa se alieze, nu-i vota nici dracu' .Daca Base nu reprezenta aceasta coalitie atunci te asigur ca nu vedea Cotroceniul decat in zilele portilor deschise.Care a fost recunostinta ?O stim foarte bine ,au procedat exact ca in guvernarea Ciorbea incercand sa distruga coalitia din interior ,sa creeze prabusirea guvernarii cu care "s-au aliat".Cu liberalii nu i-a mers deoarece a dat peste Tariceanu ,cu Ciorbea si cu taranistii insa i-a reusit manevra,a reusit SA DISTRUGA PNT-ul .Asta este securistul de Base si asta este misiunea lui,distrugerea oricarei opozitii fata de FSN .

Black,in continuare ma uimeste logica ta .Deci cu Base care era atunci ministru nu ai absolut nimic dar pe liberali esti suparat foc,asa pe ansamblu, deoarece au avut timp de cateva luni trei ministrii in guvern?Deci nu Stolojan ,Nastase,Iliescu ,Basescu,Blaga, si alti FSNisti sunt vinovati ci ...liberalii deoarece au avut pentru un scurt timp trei ministrii acolo ?Hai zau Black,exagerezi rau de tot !Cum naiba poti sa spui ca liberalii i-au facut o imagine buna in vest lui Iliescu cand DOAR LIBERALII SI TARANISTII organizau mitinguri impotriva lui Iliescu si a FSN,doar ei condamnau mineriada etc .Base pe vremea aia APLAUDA SI ORGANIZA VENIREA MINERILOR,asta este ceea ce facea Base .Nu te mai stradui Black,nu ai cum sa faci din alb negru si din negru alb,cel putin cu mine nu ai cum sa faci asta ...

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 11:42

Traian Bãsescu încearcã din nou sã joace giurgina. Dupã 9 ani în fruntea topului incendierilor vieþii social-politice, vrea sã parã un personaj vindecat de piromanie.
Noua poziþie adoptatã dovedeºte, în fapt, disperarea preºedintelui. Nu pentru scãderea în sondaje ci este frãmântat de situaþia Elenei Udrea Cocoº. Fãrã aceasta rãmâne singur. Alte persoane în jurul lui nu mai existã. Aºa-ziºii lideri democrat-liberali, (folosesc acest termen fiindcã aceºtia au devenit doar figuranþi), au fost îndepãrtaþi de anturajul format în jurul preºedintelui odatã cu venirea Elenei Udrea. Ceilalþi posibili susþinãtori, precum Theodor Stolojan, Cristian Preda, Monica Macovei sunt europarlamentari ºi sigur nu mai au nevoie de Traian Bãsescu, chiar dacã acesta ar câºtiga alegerile prezidenþiale. Atât mandatele europarlamentarilor PD-L cât ºi un eventual nou mandat al lui Bãsescu au finalitate dupã exact 5 ani, când expirã ºi dreptul preºedintelui de a mai candida la funcþia supremã în stat.
Ca urmare, chiar dacã încearcã sã pãcãleascã opinia publicã prin discursuri „îngrijorãtoare” la adresa modului de guvernare, drama preºedintelui rãmâne tot Elena Udrea. Comisia parlamentarã îl va obliga sã rãmânã doar în calitatea de spectator. „Manã cereascã” pentru o parte din partid, nemulþumitã de faptul cã, de peste 6-7 ani, a fost obligatã sã suporte dictatura confidentei preºedintelui.
Toate documentele, în ce privesc dosarele Ridzi ºi Udrea, au venit chiar din rândul nemulþuniþilor democrat-liberali. Traian Bãsescu este un om informat. ªtie cã mai vechii democraþi doresc recuperarea partidului din mâna Elenei Udrea. Acest lucru fiind posibil doar prin compromiterea acesteia.
Cu un partid pe punctul de a-i scãpa de sub control, cu anturajul distrus, Traian Bãsescu rãmâne, ca niciodatã, singur. Este posibil chiar sã nu mai candideze la prezidenþialele din toamnã.
Acum, rãmâne ca seriozitatea ºi influenþa grupului revoltat din PD-L sã fie mai puternice decât gruparea Bãsescu-Udrea.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
itigmeanu

30 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 12:18

sa nu mai candideze la presedintie- ne face de ras

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 14:38

decit unul ca Vadim care scuipa,se pisa pe toti ,ii balacareste si apoi ii linge prefer un marinar bautor,curvar dar......CU COLOANA VERTEBRALA !! nici acum in clipa cand au facut "hora popii "nu cedeaza! asta da! si mai mai sa nu-l mai votez.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:41

De la: 9am052117, la data 2009-07-31 14:38:37
decit unul ca Vadim care scuipa,se pisa pe toti ,ii balacareste si apoi ii linge prefer un marinar bautor,curvar dar......CU COLOANA VERTEBRALA !! nici acum in clipa cand au facut "hora popii "nu cedeaza! asta da! si mai mai sa nu-l mai votez.
poate coloana a5-a,de unde atata vertebrala la un om negru la suflet si razbunator?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:55

Nevertebratele n-au coloana,nici macar orizontala!

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:57

unde vezi tu coloana vertebrala la base?tu zici ca ai vota un curvar, un betiv decit pe vadim nu stiu care-i mai nociv dintre ei uita-te la viata rominilor de zi cu zi si vezi cum traiesc nu crezi ca s-au saturat?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:30

Într-o emisiune la Antena 3, Roberta Anastase, preºedinta camerei deputaþilor spunea cã PSD-ul se comportã la guvernare ca o femeie care pleacã haihui de acasã, lãsând copiii în grija tatãlui PD-L. Victor Ciutacu a intrebat-o dacã nu cumva femeia pleacã fiindcã bãrbatul este beþiv ºi violent? Madam s-a ofuscat.
Eu cred cã numãrul de mai sus a dat exact rãspunsul la întrebarea lui Ciutacu.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44

Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.
Succes la cercetari care va stau lesne la indemana!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55

IN ATENTIA TA, VANEAMARIN!
Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat!
Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT.
CITESTE SI DA MAI DEPARTE!...
Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:57

Asociaþia Românilor Sinceri de îngheaþã Apele (VIDEO)
Acest articol a aparut si in Academia Caþavencu din 29 Apr 2009 | 7 comentarii
Titlul are legãturã cu faptul cã preºedintele Asociaþiei Românilor Sinceri este, fizic, leit Ion Iliescu. Clonã. Doar cã are pãrul alb ºi vreo 15 ani mai puþin. De altfel, Iliescu i-a ºi fost ºef, la Ape, înainte de ’90. Mai mult, domnul Ovidiu Stoenescu, viitor candidat la Preºedinþia României, a fost ºi în PSD. Întîlnirea noastrã a debutat prost: dupã doar 20 de minute, bateria camerei de luat vederi a cedat. Era momentul sã fiu sincer. I-am zis cã trebuie sã ne oprim, deºi nici nu începusem.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:57

De la: romtar, la data 2009-07-31 18:44:38Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.

Pe un alt topic am specificat faptul cã ROM(tar) a trecut de la þucat gãoazã la þucat în traistã. Deci, þucãtorul nostru în traistã are probleme dupã operaþia pe care i-am recomandat-o. Ne vede pe toþi într-o singurã persoanã. Sã fie posibil sã se fi lãsat de bãut rom ºi îi tremurã gelatina în cap? Pãcat, era mai simpatic beat.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:58

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde

Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.

Raporteaza abuz de limbaj

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde

Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT.
Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:59

De la: romtar, la data 2009-07-31 18:55:19IN ATENTIA TA, VANEAMARIN!
poate le descopera mamica ta,tot asa cum te-a descoperit si pe tine in w.c.-ul unde te avortase initial,bosorog nebun

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:01

De la: 111dinu, la data 2009-07-31 18:57:22
De la: romtar, la data 2009-07-31 18:44:38Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.

Pe un alt topic am specificat faptul cã ROM(tar) a trecut de la þucat gãoazã la þucat în traistã. Deci, þucãtorul nostru în traistã are probleme dupã operaþia pe care i-am recomandat-o. Ne vede pe toþi într-o singurã persoanã. Sã fie posibil sã se fi lãsat de bãut rom ºi îi tremurã gelatina în cap? Pãcat, era mai simpatic beat.
pai el e beat si cand doarme,d'apoi cand respira[ca si operatiunea asta o face in punga sa nu moara de izul sau cei din jur]

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:02

Românii sinceri candideazã pentru Preºedinþia României

Preºedintele Românilor Sinceri, Ovidiu Stoenescu, ºi-a anunþat înscrierea în cursa pentru Palatul Cotroceni. Într-un mediu restrâns format din jurnaliºti ºi susþinãtori, Ovidiu Stoenescu, fostul ºef de Sistem Hidrotehnic, ºi-a expus motivele întemeiate ce l-au determinat sã candideze.
"Sunt profund îngrijorat, la fel ca dumneavoastrã ºi ceilalþi concetãþeni de bunã-credinþã, de aspectul deteriorãrii galopante a nivelului de trai în rândul majoritãþii covârºitoare a populaþiei României. Totodatã, resimþim zi de zi efectele dezastruoase ale marasmului economic spre care clasa politicã post-decembristã a îndreptat România, transformând ireversibil þara noastrã din exportatoare de bunuri alimentare ºi industriale într-o þarã preponderent importatoare de produse depãºite calitativ ºi moral, pentru care nu se mai gãsesc pieþe de desfacere în statele privilegiate ale Uniunii Europene" a explicat acesta, conform unui comunicat.
În agenda viitorului candidat sunt bine subliniate probleme precum intenþiile unor corporaþii europene de a transforma teritoriul României în lada de gunoi a Uniunii Europene - numeroase garnituri de tren cu deºeuri toxice colectate din unele state vest-europene aºteaptã undã verde pentru a fi depozitate pe teritoriul României, se mai aratã în comunicat. Totodatã, Stoenescu deþine date ferme privind tratative confidenþiale demarate de guverne occidentale, pentru construirea pe teritoriul þãrii noastre a unor gigantice crematorii, destinate procesãrii deºeurilor menajere ºi industriale, ce urmeazã sã fie colectate din state est-europene. Au fost punctate ºi acþiunile distructive ale cãutãtorilor de comori autohtoni ºi strãini, exercitate asupra siturilor arheologice antice din Munþii Orãºtiei, Roºia Montanã ºi din alte zone istorice ale României. "Chiar ºi în clipa de faþã, în care vã vorbesc despre aceste lucruri, în zona Munþilor Orãºtiei - pe o suprafaþã însumând peste 400 km² de situri antice - cãutãtorii de comori autohtoni ºi strãini mânuiesc, sub oblãduirea arheologilor, târnãcoape, buldozere ºi excavatoare, vandalizând dovezi materiale inestimabile ce atestã dãinuirea milenarã a poporului român pe meleagurile strãmoºeºti". Þinând cont de considerentele enunþate, cât ºi de alte probleme rãmase nerezolvate de clasa politicã actualã, ce ne greveazã prezentul ºi viitorul, Ovidiu Stoenescu se declarã hotãrât sã candideze, ca independent, la funcþia de preºedinte al României.
"Împreunã cu toþi cetãþenii români de bunã-credinþã, indiferent de naþionalitate sau convingeri religioase, vom încerca sã reorientãm destinele României pe fãgaºul natural, în interesul exclusiv al naþiunii noastre. Drept care, deviza sub care se va desfãºura campania mea electoralã este ROMÂNIA, ÎNAINTE DE TOATE!", a declarat viitorul candidat.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:03

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:04

uite mai daltonistule,despre asa ceva se vorbeste prin tot gugalu din capu' tau' de semianalfabet si retardat,te-or bolunzit romu' si cureaua stramta

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:06

dedicatie speciala pt.romu' din tarhon sau tarhonu' umplut cu rom,priviti mai jos

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:06

999www.youtube.com/v/cCWKQpXGThE&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/cCWKQpXGThE&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Pagini: << 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: