back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2012, ora 07:42

De la: _Ingrid, la data 2012-08-26 17:58:46
De la: Silviu, la data 2012-08-25 23:15:48
De la: _Ingrid, la data 2012-08-25 22:06:28Eu habar n-am la ce sa ma astept...Ce credeti ca se va intampla saptamana viitoare?
Mie mi se pare ca orice scenariu e posibil, cum am zis deunazi, traim vremuri foarte interesante

Ce sa se intample ? Ce-or sa mai inventeze cei doi pacalici ...
Asta nu stiu nici ei.

Vad ca te-ai lasat de compuneri.
Rau faci ca nu scri ce gandesti tu de capul tau, ca sa fac un pleonasm.
Ai putea sa ne vorbesti despre masurile economice luate de astia de conduc acum, ca unul care am inteles ca se ocupa cu treburi pur economice. La politica esti tamaie, dar la economie, poate ne luminezi cu ceva.
Scrie, Ingrid, despre chestiuni economice, lucruri de principiu, ce-ar fi bine, despre taxe, impozite ... cum ar fi bine ... sa se faca ...
Ia sa te vad ...

Eu cred ca ei se vor da deoparte...sau ii va da Base...
Masurile economice trebuie sa duca spre insanatosirea pietei muncii dupa mintea mea, o sa dezvolt cand o sa am dispozitia de compuneri

ehhhh, aici e marea noastra problema, Ingriduto :
PPE dnei Merkel conduce Europa cu mina de fier si tot programul lor de iesire din criza este Reducerea de Investitii, reducerea Consumului , Austeritate !
si Base nu a facut decit sa Respecte acest program ba, ca orice sluga ce vrea sa intre-n gratiile stapinului, cu pe deasupra de masura, TAIND TOT ce s-a putut taia ....NU insa
si salariile de prin agentii guvernamentale, etc...am aflat cu stupoare ca nea Zegreanu
de la CCR ,de ex., este un Pensionar de LUX cu handicap accentuat ce suge cu nesat vreo 250 MILIOANE vechi luna de luna....
ca atare : NU s-au accesat fondurile UE decit 3,5% ; Nu s-au facut Investitii....nici locuri de munca,
ptr. ca UE NU DA VOIE !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2012, ora 08:50

azi se citeste-n PARLAMENT hotarirea CCR
poanta este ca, in conf, cu Constitutia, CCR NU poate Hotari nimic...
ne-a demonstrat-o cu Legea-n mina, dl Ghise
si, tot in conformitate cu ea, T. Basescu
e DEMIS !
problema mare este alta, insa :
in conditiile in care UE si SUA ne-au IMPUS
intoarcerea lui la Cotroceni, a Incalca Porunca inseamna a atrage asupra Ro
pedeapsa neascultarii : taierea de fonduri UE sau imprumut de la FMI !
poate Parlamentul sa-si asume o asa Responsabilitate ?
poate Romania sa supravietuiasca fara , cind ea aproape ca-i legata fedeles si depinde de ALTII ,
caci politica de " Austeritate " si ne Dezvoltare a lui Base la asta ne-a adus ?
ar putea poporul sa Accepte si sa Suporte - pe nu stiu cit timp-
un program de AUSTERITATE, la singe si pe bune, ca nu-i de joaca ?
se Poate ?

Raporteaza abuz de limbaj
PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 August 2012, ora 09:07

Lasa Silviule ca pacalim Parlamentul cu Hotarirea neconstitutionala a CCR si instauram din nou dictatura.Parlamentul doarme si nu se pricep la șmecheriile juridice.
Mai mult
Am stabilit alturi de Mihai Rzvan Ungureanu (Inițiativa de Centru Dreapta), Mihail Neamțu (Noua Republic), Aurelian Pavelescu (PNȚCD) și Adrian Papahagi (Fundația Creștin Democrat) formarea unui grup politic pentru construirea unei platforme de centru dreapta,nu renuntam usor la ciolan,ce ne pasa de popor.

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 August 2012, ora 09:09

De la: gabigabi2, la data 2012-08-27 08:50:24azi se citeste-n PARLAMENT hotarirea CCR
poanta este ca, in conf, cu Constitutia, CCR NU poate Hotari nimic...
ne-a demonstrat-o cu Legea-n mina, dl Ghise
si, tot in conformitate cu ea, T. Basescu
e DEMIS !
problema mare este alta, insa :
in conditiile in care UE si SUA ne-au IMPUS
intoarcerea lui la Cotroceni, a Incalca Porunca inseamna a atrage asupra Ro
pedeapsa neascultarii : taierea de fonduri UE sau imprumut de la FMI !
poate Parlamentul sa-si asume o asa Responsabilitate ?
poate Romania sa supravietuiasca fara , cind ea aproape ca-i legata fedeles si depinde de ALTII ,
caci politica de " Austeritate " si ne Dezvoltare a lui Base la asta ne-a adus ?
ar putea poporul sa Accepte si sa Suporte - pe nu stiu cit timp-
un program de AUSTERITATE, la singe si pe bune, ca nu-i de joaca ?
se Poate ?

Un alt exemplu de minte strmb: Ghișe !
Asta poate demonstra orice.
Și se gsesc mereu destui s-l cread.
Și s ne demonstreze și ei ca așa este ...
Mințile strmbe atrag minți strmbe.
Mintea strmb nu reușește numai s ndoaie lucrul drept ci s strmbe și mai mult lucrul gata strmbat !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 09:25

Teodorescu, sociolog pesedist, da semnalul debarcarii lui Ponta.
El duce mai departe spusele lui Dancu de acum cateva zile.
Se apropie alegerile, vor fi impinse in decembrie pentru ca PSD sa mai aiba ragaz sa repare ce au stricat Ponta in tandem cu Antonescu. Insi care gandesc din PSD au observat scaderea in sondaje spre sub 50% a USL si se straduiesc sa salveze situatia. Ramane de vazut daca vor fi auziti si intelesi de dinozaurii din PSD si PNL. Baronii locali ai USL vor fi cei care ii vor debarca pe cei doi pacalici, pentru ca ei vor intelege primii ca daca USL nu ia 50%+1 la parlamentare, atunci fondurile alocate lor vor fi periclitate.
Pentru ca stiu ca, spre deosebire de Cacarau al lor, Basescu nu doarme. Si nici nu uita ! Si nici nu iarta !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
CREMENE

743 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2012, ora 10:05

D-le Silviu, vezi pe tine te respect, lasa chestia asta cu gramaticalele si Limba Romana, ca astea sunt marafeturi ca sa faci gura pe aicii, nu ne-ai spus cum mai stati cu minciuna si lasitatea de partid, probabil ca sunt conditii obligatori scrise in carnetel. Nu ne-ai spus nici cum se impaca cele doua calitati, minciuna si lasitatea cu spusele Parintelui Arsenie Boca.
Ar fi interesant de stiut, din gurita ta.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 12:12

De la: gabigabi2, la data 2012-08-27 07:29:49@Sirule, da' cum naiba ai ajuns la ideea ca as fi spus eu ca Ponta si Antonescu ar fi comunisti ?
da' cum naiba citesti si intelegi de'a'ncurulea ?
cu totul si cu totul ALTCEVA am spus...ptiu fir-ar a minte"dreapta" care NU INTELEGE ce i se spune si numai ce spune Bas e pe intelesul ei !
exact din aceasta cauza am ajuns unde suntem :
dintr-o gindire limitata si strimba, dar cu pumnii tari si mult Tupeu !
atit de strimba ,incit poate sustine ca a Vota este lovitura de Stat
ca a schimba un presedinte cind incalca in mod repetat Constitutia
inseamna Puci si lezmajestate

da' m-am saturat de voi ca de mere acre ! STUPIDITATE e
numele vostru !

Daca numele nostru e STUPIDITATE al tau e PROSTIE CRASA! Tu chiar crezi ca Tonta-Copy-Paste,si Chiul-Cacarau fac ce vor ei? Te inseli amarnic !Ei sunt doar niste mascote care executa ce hotarasc The Cat,Ilici ,Patric,Vanturi,4Case&Co adica cei care au furat pana nu au mai putut din avutia lasata de COMUNISTI!
Ziceai ca ai fost in Piata Universitatii la mineriade!!!!!!!!!!!!!!! Ce faceai acolo? Dupa simpatizarile pe care le ai as zice ca imparteai bate minerilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si eu m-am saturat sa tot incerc sa te fac sa vezi realitatea(nu aia a Tv) dar din pacate nu am puterea de convingere a lui ciutacu,badea ,gadea etc.!
Asa ca poti sa nu-mi mai raspunzi! Iar la parlamentare sa votezi tot cu USL-ul ca sa ,,traiesti bine''!
Apropo a plecat chiul din politica? Aaaaa scuze nu ii poate lasa pe cei 7,4-8,5 milioane de simpatizanti USL in gura lupului!
PS. CAT DE PROST TREBUIE SA FII SA ORGANIZEZI UN REFERENDUM SI SA TE PLANGI DE CUM A FOST EL ORGANIZAT...........? Noroc ca prostia nu doare!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2012, ora 14:44

ia mai lasa-ma naibii-n pace ma Silviule ! ba -mi raspunzi, ba nu-mi raspunzi...
ba ma certi ca de ce ti-am raspuns....
ba, imi preiei comentariul doar ca sa ma flituiesti, desi
DACA ai fii un om cu adevarat cu Mintea intreaga, Ti-ai da seama de ADEVARUL scris acolo :
POATE Romania si populatia tarii sa Suporte o taiere a tuturor fondurilor ?
Romania mai este o tara INDEPENDENTA si de nimeni Nu "depanda"? NU !
CINE isi Poate Asuma o asa Responsabilitate ?

daca tu nu vezi si, NU VEZI si .de 3-4 ani ne chinuim pe aici sa -ti aducem dovezi ca sa vezi si
sa Intelegi cit de Mincinos si demagog si cit de putin ii pasa si te respecta, Folosindu-te ca pe o cirpa de sters praful
de pe Trofeele lui, caci asta a facut acum ; ca el sa poata spuna, inca o data " MA SIMT MAI
PUTERNIC CA NICIODATA " , trebuia sa te faca pe tine si alti saraci cu duhul care-l cred , COMPLICI
la FURAT Referendumul, pacalindu-va inca o data
....si, sunteti atit de MINDRI-n FUDULIA voastra de oameni prosti ce se cred destepti , incit nici macar nu va dati seama de asta !
PACE VOUA, masa ascultatoare de vite duse la taiere , fericite c-ati fost alese sa mergeti la taiere !
nu meritati respectul Nimanui ! in clipa asta, poporul roman , va blesteama !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2012, ora 15:01

P.S
cu gura lui, don Zegrean ne-a spus intr-una din zile ca "in asta consta minunea
si frumusetea LEGII - ca poate fi Interpretata " !
care va sa zica, traducind aceste zise magnifice : Depinde de cine o citeste
si ce vrea sa demonstreze, in functie de interesele avute !
vrei sa demonstrezi ca referendumul e Valid - ai paragraful cutare din legea X
vrei sa demonstrezi ca e Invalid - te uiti la paragraful din legea Y
oricum, sunt convinsa ca nici Silviu si nici alt basist NU a ascultat expunerea lui Ghise, foarte documentata, de altfel
si daca s-au uitat la el aseara si au ascultat , NU au Inteles nimic ...
e greu sa-ntelegi care-i diferenta intre a Constata Constitutionalitatea ,
fata de a Constata Legalitatea
si, din pctul meu de vedere de om obisnuit, o hotarire luata de un fals judecator
si sustinuta de niste oameni IMORALI , e lovita de Nulitate !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 27 August 2012, ora 16:26

D-le Basescu,nu puteti sa va opune-ti la seismul financiar de excludere a statelor intretinute,la curentele de perfectionare globala si la factorul determinativ al mizeriei nationale al ultimilor ani.!~Daca voi nu me vreti,eu va vreu,si voi sta or cu voia ori fara voia poporului!"(varianta adaptata la replica lui Alex.Lapusneanu).

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 18:51

De la: gabigabi2, la data 2012-08-27 15:01:49P.S
cu gura lui, don Zegrean ne-a spus intr-una din zile ca "in asta consta minunea
si frumusetea LEGII - ca poate fi Interpretata " !
care va sa zica, traducind aceste zise magnifice : Depinde de cine o citeste
si ce vrea sa demonstreze, in functie de interesele avute !
vrei sa demonstrezi ca referendumul e Valid - ai paragraful cutare din legea X
vrei sa demonstrezi ca e Invalid - te uiti la paragraful din legea Y
oricum, sunt convinsa ca nici Silviu si nici alt basist NU a ascultat expunerea lui Ghise, foarte documentata, de altfel
si daca s-au uitat la el aseara si au ascultat , NU au Inteles nimic ...
e greu sa-ntelegi care-i diferenta intre a Constata Constitutionalitatea ,
fata de a Constata Legalitatea
si, din pctul meu de vedere de om obisnuit, o hotarire luata de un fals judecator
si sustinuta de niste oameni IMORALI , e lovita de Nulitate !

E U AM TRIMIS SMS LA PARLAMENTARII PSD SA FACA CVORUM,CUM ERA SA-L TRADEZ PE TRAIAN BASESCU CARE M-A NUMIT PREMIER,PE URMA NU-L PUTEAM SUPORTA PE ANTONESCU LA COTROCENI,EU SUNT PRESEDINTELE PSD SI VOI CANDIDA EU LA PRESEDENTIE,DECE SA-L LAS PE ALTUL.ACUM TRAIAN BASESCU DACA ARE ONOARE POATE SA-SI DEA DEMISIA SI RAMINE CU TOATE DREPTURILE LEGALE DE FOST PRESEDINTE ,DACA NU POATE SA DIZOLVE PARLAMENTUL ,EU MI-AM VAZUT SCOPUL

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2012, ora 18:53

ba, uite ca se poate si inca foarte bine !
eu, de ex , Romanica ma cheama , am un barbat betiv, curvar si cheltuitor....din cind in cind ma mai altoieste ca sa nu uit cine-i Sefu ' si , nu mai pot : vreau sa dau divort ,dar NU POT !
nu pot sa chem "organu" cind ma bate , ca el e Sefu' de post de la noi din sat ;
taica parintele m-a afurisit la spovedanie ca zice ca e barbatul meu cu Cununie de 8 ani....
parintii ma cearta ca nu se face una ca asta, ca-i fac de ris in sat ....
fratii ii sunt parteneri de chefuri si de fomei si mai merg la branconaj prin padurea de linga comuna
iar satul isi da cu parerea ca eu tre' sa fiu de vina si se uita urit la mine , ca el e baiat bun si simpatic si
da de baut la circiuma la sateni,ca el e popular- nu face pe nebunu' ca atii !

tu ce zici sa fac ? mai am ceva de facut ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 20:15

N-au scapat nici ocazia asta ca sa ne arate ca sunt niste imbecili nenorociti. Alde Ghișe și Nicolescu au ajuns repere morale, lideri de opinie.
Cei doi, Ccru si Plagy, s-au dat dispruți și dau sms-uri cum ca s fac, dar i las pe niște derbedei s mai sclcieze odata ceea ce trebuie sa se intmple.
Proști care s caște gura la ei, se gsesc.
Imbecili cu mintea strmba se gasesc s-i aplaude.
Asa incepe sa se inteleaga de ce o ducem cum o ducem. De zeci și sute de ani.
De ce alte natii o duc mai bine ca a noastra si noi n-o sa fim niciodata unde sunt ei.
Raul sta in omul de rand, prost si incapabil sa inteleaga pe ce lume traieste.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 20:57

De la: Silviu, la data 2012-08-27 20:15:19N-au scapat nici ocazia asta ca sa ne arate ca sunt niste imbecili nenorociti. Alde Ghișe și Nicolescu au ajuns repere morale, lideri de opinie.
Cei doi, Ccru si Plagy, s-au dat dispruți și dau sms-uri cum ca s fac, dar i las pe niște derbedei s mai sclcieze odata ceea ce trebuie sa se intmple.
De ce alte natii o duc mai bine ca a noastra si noi n-o sa fim niciodata unde sunt ei.

Asa-i fireste, omul de rand e de vina pentru toate...acarul Paun.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 August 2012, ora 22:03

Poporul ? O masa de manevra ! Derpinde cine minte si promite mai mult,ca poporul voteaza !

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 22:27

De la: _Ingrid, la data 2012-08-27 20:57:55
De la: Silviu, la data 2012-08-27 20:15:19N-au scapat nici ocazia asta ca sa ne arate ca sunt niste imbecili nenorociti. Alde Ghișe și Nicolescu au ajuns repere morale, lideri de opinie.

Asa-i fireste, omul de rand e de vina pentru toate...acarul Paun.

Da, acarul Paun care nu se implica, habar nu are pe ce lume se afla ...

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 27 August 2012, ora 23:28

Inca o data, pentru a cata oara.

www.youtube.com/watch?v=Je8TUKRGq28

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 07:21

Citesc despre Șova care spune despre judecatorii CCR care au votat pentru invalidare, c ar fi niște infractori.
Victor Socaciu spune ca decizia CCR nu respecta legile țrii.
Nicolescu, un economist, spune tot așa ceva.
Chiar unii judecatori ai CCR dau declarații.

Care mai de care, iși d cu prerea !
Eforturi inutile, zadarnice.
Facem legi pe care noi singuri le contestam atunci cand un verdict nu ne convine.
Pentru ca nu suntem in stare sa facem legi valabile pentru oricine, contestam si judecatorii.
Contestam orice.
Cu mintea stramba, spunem despre judecatorii CCR ca ar fi numiti politic si de aceea nu ar fi valabil ce decizie au dat, dar, ne facem ca uitam faptul ca un judecator numit de PSD a inclinat balanta in favoarea lui Basescu. Imediat a fost linsata mediatic fara sa se mai mentioneze numirea ei de catre PSD.
Fiecare dintre parti a preluat declaratiile care le-au fost favorabile din cele ale judecatorilor CCR.
Si judecatorii CCR s-au dovedit la fel de neseriosi ca si politicienii.
Nu ar fi trebuit sa dea nici o declaratie.
Odata ce au luat decizia, indiferent care ar fi fost ea, trebuiau sa se respecte ei pe ei si sa nu mai scoata o vorbulita. Ei insisi au reusit sa decredibilizeze institutia prin declaratiile facute.

Ponta si Antonescu au plecat in afara tarii pentru a putea spune ca ei n-ar fi lasat sa se intample asta. Pentru cei care cred orbeste in ei.

Culmea, singurul care n-a debitat nici o tampenie dupa aventura asta, a fost tocmai invinuitul: Basescu.
Sa vedem cat va dura tacerea.

Altminteri, buna dimineata !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 08:35

Azi se da sentinta in dosarul lui Patriciu.
O sa vedem din nou circul cu condamnarea politica de catre justitia lui Basescu.
Toti astia cu doasare penale, atunci cand sunt pusi in libertate sau li se da NUP, lauda justitia si spun ca s-a facut dreptate. Dar cand patesc asa ca Bombonel, poposesc in spatele gratiilor, se schimba socoteala si declara ca au fost condamnati de justitia lui Basescu, ca e o razbunare politica, un dosar politic si alte asemenea.
Asta este educatia politica a politicienilor nostri.

Nu pot sa nu ma intreb de ce propunea Gusa, de la PNL, ieri, in parlament, sa se amane cu doua zile citirea deciziei CCR in parlament ? Sa fi avut vreo legatura cu sentinta de azi in cazul Patriciu ?
Parca as inclina sa cred ca da !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 09:28

O alta afacere marca PDL, numai ca de data asta se poate lasa cu Infringement.

Infringement pentru Romnia, pe axa Videanu-Udrea.
www.adevarul.ro/actualitate/Infringement_pentru_Romania-pe_axa_V...

E si normal, am avut lovitura de stat, data cu votul, avem procuror comunist, macovei ca sa nu se creeze confuzii, care viseaza razboi civil, Infringement inca nu am avut, dar ce mai conteaza daca macar asta e pe bune.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2012, ora 10:29

DACA se mai intreaba cineva de ce UE si SUA il prefera pe Basescu , o sa mai spun odata, in clar :
ptr. ca o tara in care Democratia este bine stabilizata, e mai Greu de Controlat, caci exista o Opozitie, un Parlament care ar putea sa se opuna unor hotariri unilaterale !
cind , insa, un alde Basescu are INTREAGA PUTERE STATALA pe mina si el este total Obedient fata de interesele marilor puteri si surd la interesul propriului popor, atunci el este Preferatul , ceea ce s-a si intimplat !
si nu mai ramine decit sa va spun : SA TRAITI BINE !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 10:43

Observ ca toti sunteti concentrati pe sedinta parlamentului ,pe balciul facut acolo de minorositele usl ,pe declaratiile claunului Ghise,Sova,Zgonea,Hrebenciuc.......ca sunteti pro si contra intoarcerii Sefului adevarat al statului in functia ce i se cuvine prin constitutie si moral ,dar nimeni nu ia in seama un eveniment cel putin ambigu.......ponta si cacarau au sters putina la sfarsitul saptamanii trecute ,copy-paste s'a dus la un congres al socialistilor care are loc joi (el joi trebuie sa fie in tara) la care nu participa ,deci unde s'a dus ??? Mai enigmatic e cacarau (presedintele interimar) ,asta si'a demis consilierii si a plecat in concediu.........
Cutuma spune ca (indiferent daca se iubesc sau se iau in unghii) un Presedinte trebuie sa'i predea sucesorului sau niste .......documente,niste mape de serviciu ,prin urmare ce fel de Presedinte a fost sau vrea sa fie cacarau daca el nu tine seama de Romania in final ? Cacarau crede ca Romania e casa lui ,incuie usa si pleaca in concediu........cine a ramas la conducerea statului legal ? Nr. 2 e seful senatului (care e tot cacarau) cara l'a delegat pe Filip sa'l inlocuiasca de la sefia senatului (nu exista in nici un regulament si nu e prevazut in nici o lege "o inlocuire a inlocuitului" deci prin urmare) cine conduce statul Roman in aceste zile ??? In caz de o calamitate ,de ceva grav......Romanii ce fac ? Bataie de joc mai mare nu am putut sa vad........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 10:47

cind , insa, un alde Basescu are INTREAGA PUTERE STATALA pe mina

@gabi,tu in ce lume traiesti ? Tu gandesti vre'o data cand scrii ? Institutiile statului sunt in mana usl ,si le'au subordonat una cate una.......au pierdut Presidentia ......in rest voiculescu va conduce cu mana de fier !

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2012, ora 10:50

De la: Silver9AM, la data 2012-08-28 10:47:50cind , insa, un alde Basescu are INTREAGA PUTERE STATALA pe mina

@gabi,tu in ce lume traiesti ? Tu gandesti vre'o data cand scrii ? Institutiile statului sunt in mana usl ,si le'au subordonat una cate una.......au pierdut Presidentia ......in rest voiculescu va conduce cu mana de fier !

hai, du-te si te joaca cu galetusa , in curte !
n-ai Inteles Nimic ....NIMIC din tot ce ni se-ntimpla !
la revedere !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 10:51

in ce razboi lupta Dogaru ?!?
eful sindicatului cadrelor militare disponibilizate, n rezerv i-n retragere, colonelul n rezerv Mircea Dogaru, a anunat public, cu subiect i predicat, c va instaura haosul n Romnia, de suprare c referendumul pentru demiterea preedintelui Bsescu a fost invalidat de Curtea Constituional. "Vom chema la nesupunere civic, ieiri n strad, neplata impozitelor, nesupunerea la citaii, tot ce este nevoie. Din moment ce instituiile statului nu mai funcioneaz, nseamn c trebuie fcut ceva. Vom iei n strad i vom declana haosul", a declarat colonelul n rezerv.

Ca un om care ine, m-nelegi, la o adic, la onoarea lui de militar, a i scos civa tovari, cu toii "oameni de bine", cum ar spune Ion Iliescu, s strige din toi bojocii n Piaa Universitii. Printre suprrile sindicatului su se numr (pe lng faptul c n Romnia exist "instituii de tip stalinist", cum le-a numit el, gen DNA, ANI, CNSAS i Curtea Constituional) i faptul c guvernul Boc a "umblat" un pic cu bisturiul la pensiile militarilor. Faptul c tuturor bugetarilor, pensionarilor i asistailor social din ara asta li s-a ntmplat mai mult sau mai puin acelai lucru, este irelevant pentru colonelul Dogaru pentru c, n opinia sa, armia romn are merite deosebite i este peste celelalte pturi sociale.

Avnd tot respectul pentru veteranii de rzboi i pentru militarii de profesie de astzi, care i risc viaa n teatrele de operaiuni din lume, m ntreb totui ce merite extraordinare au militarii pensionari, care au activat n regimul comunist? Au luptat n vreun rzboi? Au avut vreo secund vieile puse n pericol? Din cte mi amintesc, armata era scoas de Ceauescu doar la muncile agricole, unde nu se speteau ofierii, ci, vorba unei glume din acea epoc, "studenii, militarii i studenii-militari". Ofierii cel mult se distrau pe seama pifanilor punndu-i s tearg WC-urile mizerabile cu periua de dini sau gseau alte mijloace de umilire a soldailor, n special a studenilor care fceau armata la termen redus, pe care nu-i puteau suporta din simplul motiv c erau mai detepi dect ei.

Iar cnd a fost vorba s fac n sfrit fapte de vitejie n revoluia din decembrie 1989, armata romn a tras n demonstrani, muli dintre ofieri fiind criminali care s-au "vopsit" peste noapte n revoluionari. Pentru ce merite deci este dator statul s le dea tocmai lor pensii de sute de milioane de le vechi?

Trecnd peste faptul c despre colonelul Dogaru, pn i fraii lui de arme recunosc c a fost adus n armat de nsui ministrul adjunct al Aprrii, Ilie Ceauescu, fratele dictatorului (pentru c era un cadru de ndejde, fidel regimului comunist cu trup i suflet), trebuie s remarcm c acest ofier cu grad nalt nu tie o regul elementar a rzboiului i anume c, n btlii, armatele mai sunt uneori i nfrnte. Un militar trebuie prin urmare s tie i s piard i s accepte nfrngerea, pe ct se poate, cu elegan. Comportndu-se ns mai mult ca domnul Goe cel rsfat dect ca un brbat matur i ca un om de onoare, el consider c dac "instituia stalinist" numit Curtea Constituional a Romniei nu i-a fcut pe plac, aceasta trebuie nici mai mult, nici mai puin dect s dispar: "Vom cere Parlamentului s desfiineze Curtea Constituional, pentru c nimeni nu are voie s fie mai presus de Parlament. Mai presus de Parlament este numai Dumnezeu", a mai spus el.

Poate c aa o fi, dar pn i Dumnezeu respect liberul arbitru (ceea ce colonelul Dogaru nu face) i dac la referendum 10 milioane de romni au considerat c au altceva mai bun de fcut dect s valideze tentativa de acaparare total a puterii de ctre USL, aceti oameni au fost liberi s o fac. Tot aa cum liberi au fost s voteze cele 8 milioane care s-au prezentat la urne. Iar conform matematicii elementare, 10 milioane nseamn mai mult dect 8 milioane. USL, Dogaru i oamenii lui scoi n strad au pierdut aceast lupt. Stop joc. Asta este democraia. Dar, nu, el nu accept lupta dus cu arme democratice, ci vrea s dea foc la ar i s instaureze o dictatur a turmei violente asupra compatrioilor care i permit s aib o alt opinie. Aceasta pentru c, n realitate, colonelul Dogaru se consider ca fiind el nsui plasat peste instituiile statului. Ceea ce nu tim sigur este dac, n aceast ierarhie personal, el se vede situat nainte sau dup Bunul Dumnezeu.

i revin la ntrebarea care nu-mi d pace: n ce rzboi a luptat colonelul Dogaru, altul dect cel dus n ultimele luni mpotriva propriului popor?

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 10:58

De la: Silver9AM, la data 2012-08-28 10:43:33Observ ca toti sunteti concentrati pe sedinta parlamentului ,pe balciul facut acolo de minorositele usl ,pe declaratiile claunului Ghise,Sova,Zgonea,Hrebenciuc.......ca sunteti pro si contra intoarcerii Sefului adevarat al statului in functia ce i se cuvine prin constitutie si moral ,dar nimeni nu ia in seama un eveniment cel putin ambigu.......ponta si cacarau au sters putina la sfarsitul saptamanii trecute ,copy-paste s'a dus la un congres al socialistilor care are loc joi (el joi trebuie sa fie in tara) la care nu participa ,deci unde s'a dus ??? Mai enigmatic e cacarau (presedintele interimar) ,asta si'a demis consilierii si a plecat in concediu.........
Cutuma spune ca (indiferent daca se iubesc sau se iau in unghii) un Presedinte trebuie sa'i predea sucesorului sau niste .......documente,niste mape de serviciu ,prin urmare ce fel de Presedinte a fost sau vrea sa fie cacarau daca el nu tine seama de Romania in final ? Cacarau crede ca Romania e casa lui ,incuie usa si pleaca in concediu........cine a ramas la conducerea statului legal ? Nr. 2 e seful senatului (care e tot cacarau) cara l'a delegat pe Filip sa'l inlocuiasca de la sefia senatului (nu exista in nici un regulament si nu e prevazut in nici o lege "o inlocuire a inlocuitului" deci prin urmare) cine conduce statul Roman in aceste zile ??? In caz de o calamitate ,de ceva grav......Romanii ce fac ? Bataie de joc mai mare nu am putut sa vad........

In primul rand nu avea ce sa predea, fiindca base si-a sigilat biroul la plecare, in rest materialele de inventar se predau personalului care deserveste presedentia, Cacarau are dreptul sa plece in concediu, si base a fost, si daca numarul 2 e plecat si el, este numarul 3, sau inlocuitorul numarului 2.
In caz de calamitate, sunt ministri, sunt secretari de stat, sunt telefoane si cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit spunea udrea.
Vezi ce simplu este?

Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 12:20

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 12:50

Sunt unele lucruri care reusesc numai dupa 3 incercari...

www.libertatea.ro/detalii/articol/judecatori-ccr-ant-basescu-ref...

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 13:47

De la: CREMENE, la data 2012-08-28 10:58:35
De la: Silver9AM, la data 2012-08-28 10:43:33Observ ca toti sunteti concentrati pe sedinta parlamentului ,pe balciul facut acolo de minorositele usl ,pe declaratiile claunului Ghise,Sova,Zgonea,Hrebenciuc.......ca sunteti pro si contra intoarcerii Sefului adevarat al statului in functia ce i se cuvine prin constitutie si moral ,dar nimeni nu ia in seama un eveniment cel putin ambigu.......ponta si cacarau au sters putina la sfarsitul saptamanii trecute ,copy-paste s'a dus la un congres al socialistilor care are loc joi (el joi trebuie sa fie in tara) la care nu participa ,deci unde s'a dus ??? Mai enigmatic e cacarau (presedintele interimar) ,asta si'a demis consilierii si a plecat in concediu.........

In primul rand nu avea ce sa predea, fiindca base si-a sigilat biroul la plecare, in rest materialele de inventar se predau personalului care deserveste presedentia, Cacarau are dreptul sa plece in concediu, si base a fost, si daca numarul 2 e plecat si el, este numarul 3, sau inlocuitorul numarului 2.
In caz de calamitate, sunt ministri, sunt secretari de stat, sunt telefoane si cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit spunea udrea.
Vezi ce simplu este?

Daca nu te pricepi ,nu te baga'n seama........dupa mintea ta "cremene" statul,evenimentele ,situatia politica la nivel in stat a I"cremenit" ??? Intodeauna exista o predare-primire,mai ales la nivel de asemenea anvergura ,cat despre ministri si surogate nu au decat sa ia decizii ptr. ciumpalaci zarzavagii ca tine ........apropo ,deciziile in situatii prioritate zero ,se iau in CSAT.......asa ca mai cremene,eu te'am rugat sa nu te mai bagi in seama cu mine,vezi de patrunjelul si de evaziunea ta,poate acolo'ti merge mintea mult mai bine,dar dupa cum te plangi observ ca nici macar acolo.......hai sictir !!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 August 2012, ora 13:51

De la: gabigabi2, la data 2012-08-28 10:50:40
De la: Silver9AM, la data 2012-08-28 10:47:50cind , insa, un alde Basescu are INTREAGA PUTERE STATALA pe mina

hai, du-te si te joaca cu galetusa , in curte !
n-ai Inteles Nimic ....NIMIC din tot ce ni se-ntimpla !
la revedere !

Din pacate nu sant psihiatru sa te ajut ,asa ca joacate tu in continuarie cu cuvintele si bagatile'n ......."galetusa" ,cred ca seamana cu o galetusa,nu ?

Pagini: << 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: