Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2012, ora 14:13
Confuzii grave în mințile celor doi care au speriat vestul
Stefan Vlastonaugust 22, 2012Fără categorie 10 comentarii1,401 Vizualizari Halucinante declarații au făcut ieri cei doi lideri ai USL, unul premier, celalalt încă președinte interimar. Prin care dovedesc că nu înțeleg nimic din principii, valori, cutume democratice și ale statului de drept. Au rămas în paradigma luptei de clasă, a lozincii cine nu-i cu noi e impotriva noastră și trebuie eliminat. Cei doi cred că instanțele supreme ale unui stat de drept sunt partidele aflate la putere și liderii lor. Tot ce mișcă, vorbește și acționează altfel decât își doresc cei doi, sunt dușmanii poporului, și doar împrejurarea că mai există procurori cu demnitate și respect față de lege face ca acești dușmani să nu fie aruncați în pușcării. Asta până la schimbarea șefilor parchetelor, că după asta nu se mai știe Prin regimul Basescu inteleg oameni si institutii conduse de oameni conduse contrar legilor si prin ignorarea Constitutiei. Sfidarea a ceea ce cred si ce vor oamenii si incalcarea prin forta a unor realitati socio-politice si democratice, spune Crin Antonescu. Ce confuzii întunecă mintea președintelui interimar? Contrar legilor și prin ignorarea Constituției, nu este o constatare la îndemâna unui sau unor cetățeni, ci a unor instituții ale statului, cu trei nivele de judecată, cu anchete ale procurorilor. Nu Crin Antonescu decide ce este și ce nu este contrar legilor și Constituției. Dacă există o listă întreagă de importanți lideri ai USL, care își așteaptă rândul la ușile DNA, Parchetelor și Justiției, atunci putem înțelege resorturile gândirii lui Crin Antonescu. Impreună cu constatarea că vrea să-și salveze colegii pușcăriabili prin încălcarea în picioare a statului de drept. Prin ignorarea avertismentelor liderilor UE, în frunte cu dna Angela Merkel, pe care o acuza că vrea să facă o rezervație din România. Prin ignorarea avertismentelor lui Mugur Isarescu, la declarațiile căruia nu se uită. Grav, foarte grav, pentru că este în joc soarta pensiilor și salariilor bugetarilor din România, lucru pe care bietul epigon al lui Ceaușescu nu-l înțelege. Sau îl înțelege dar nu contează în fața salvării pușcăriabililor. Decizia CCR e nedreapta. Vointa a sase politruci a invins vointa poporului roman spune Crin Antonescu. Un președinte al României, fie el și interimar, care nu dă doi bani pe deciziile CCR. Pentru el deciziile și adevărurile esențiale emană de la sediile de partid care conduc țara. Sfidarea a ceea ce cred si ce vor oamenii si incalcarea prin forta a unor realitati socio-politice si democratice, mai crede Crin Antonescu. Adică, domnia sa se crede depozitarul a ceeace cred și ce vor oamenii, ceeace este fals, evident. Chiar și cei 7,4 milioane de cetățeni care au votat pentru demiterea președintelui Băsescu nu și-au dat girul actualei puteri, să facă și să desfacă orice în țara asta. In plus, mai sunt 11 milioane care n-au dat curs cererii USL de a-l demite pe Traian Băsescu, de părerea lor cine ține cont? Liderii actuali ignoră părerea a 11 milioane de cetățeni, o jignire gravă adusă acestora. Victor Ponta acceptă deciziile instituțiilor fundamentale doar atunci când îi favorizează planurile și acțiunile. Decizia CCR ( ) e o decizie nedreapta, impotriva regulilor democratice, impotriva majoritatii absolute a cetatenilor romani care au votat pentru o schimbare de regim politic membrii CCR nu sunt capabili sa se debaraseze de problematica politica spune Victor Ponta. Iarăși premierul României comentează și amenință o instituție fundamentală a statului, funcție de interesele USL. În aceeași ignorare a independenței instituțiilor statului, Victor Ponta atacă și CSM, atunci când nu acționează cum vrea el. CSM ar trebui să se întrunească atunci când îi dictează un lider al USL, premier al Romîniei. Și când CCR a decis că președintele trebuie să reprezinte România la întâlnirile UE, Victor Ponta a ignorat această decizie, demonstrând încă o dată că nu dă doi bani pe deciziile instituțiilor statului român. Tot Victor Ponta a mentionat ca doar guvernam, nu avem puterea. Gura pacatosului Ce inseamna a avea puterea? Cumva atunci cand luam si justitia? Dle Victor Ponta, fiti bun si luminati-ne, in prima emisiune tv, ce inseamna a avea puterea? Eu unul nu inteleg, nici sa ma taiati Amândoi lideri, Ponta și Antonescu, n-au auzit sau nu vor să înțeleagă separația puterilor în stat, independența justiției, care nu are a da socoteală sau a asculta de dispozițiile partidelor aflate la putere. Și nici de acțiunile parlamentului îndreptate spre încălecarea justiției. Spre cinstea lui, Emil Boc n-a făcut niciodată așa ceva. A lăsat justiția și parchetele să muște adânc, inclusiv din elitele și demnitarii PDL. Cel mai grav lucru mi se pare asmuțirea populației împotriva procurorilor care anchetează fraudele de la referendum, o mistificare si manipulare ordinare, inducând ideea că procurorii anchetează pe aceia care au votat, nu pe cei care au fraudat voturile. In plus, bomboana pe coliva, Crin Antonescu spune ca este necesara presiunea populara pentru demisia presedintelui Basescu. Ce sa insemne presiunea populara? Indemnuri la violente? Această acțiune se încadrează în Codul Penal: ART. 166^1 Acţiuni împotriva ordinii constituţionale Întreprinderea oricărei acţiuni pentru schimbarea prin acţiuni ilegale şi prin violenţă a ordinii constituţionale sau a caracterului naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil al statului român se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi. De îndată ce se liniștesc lucrurile, este necesar ca instituțiile abilitate ale statului să analizeze și să decidă cu știința juridică, dacă acțiunile celor doi lideri politici se încadrează sau nu în acest articol. Care este prețul acestor derapaje de la valori și principii ale democrației și statului de drept? Riscul ca fluxurile de bani de la FMI, BM, UE și instituțiile bancare și de credit către România să înceteze. Doar anul acesta România este obligată să împrumute 16 miliarde de euro, pentru achitarea ratelor la credite, la dobânzi, pentru plata pensiilor și salariilor bugetare. Fără acești bani, România se prăbușește rapid, nu este în zona euro pentru ca UE să fie interesată în pomparea de bani în economia noastră. Această perspectivă, cât se poate de reală, nu reprezintă o preocupare pentru Ponta și Antonescu. Pentru ei prioritară este încălecarea și subordonarea justiției, care să execute ordinele venite de la partidele aflate la putere, în interesul salvării pușcăriabililor. Soarta economiei României nu-i interesează, pur și simplu. Ce facem în fața acestei amenințări dramatice
că poţi numai să reuşeşti, nu ai cum să pierzi. Eşecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eşec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanităţii precum se întâmplă şi cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2012, ora 14:16
Pe cine enervează anchetele procurorilor
Laura Stefanaugust 21, 2012Justitie/Ordine publica, Opinie 27 comentarii2,263 Vizualizari Anchetele vor arăta că nu oamenii simpli fură la vot, ci că, de fapt, frauda e organizată de oameni cu putere de decizie. S-ar zice că în România nu mai știm cu siguranță nimic. Ce era evident ieri azi e subiect de controverse aprinse. Nu mai știm nici câți suntem, nici cum se pot tăia legal oameni de pe listele electorale, nici pe cine ar trebui să includă listele electorale, nici dacă e bine sau nu să se fraudeze votul. Miniștrii apar în conferințe de presă și ne anunță senini că, în opinia lor de nejuriști, românii ale căror acte de identitate au expirat ar trebui să fie scoși de pe liste. La fel și cei care locuiesc prea mulți într-o casă, cei care au divorțat sau cei care stau în străinătate mai multă vreme. Senzația de clacă, de sporovăială la bere ca să treacă timpul se așterne peste țară. Toate opiniile par a avea aceeași valoare de adevăr, totul e relativ, totul se poate negocia. Premierul dă lecții CCR cu o zi înainte de ședința crucială din 21 august despre numărul de voturi necesare pentru luarea unei decizii privind valabilitatea referendumului asta îmi amintește de președintele interimar care, în preziua anterioarei ședinte a CCR, explica pătruns judecătorilor că au de luat o decizie extrem, extrem de dificilă. D-l Dogaru poate vi-l mai amintiți, e acela pe care nu-l cunoaște, dar cu care semnează memorandumuri d-l Ponta și-a programat marţi o ieșire în stradă în fața CCR. Altfel, sigur, USL respectă independența CCR și deciziile sale. Pe cele legale, firește, așa cum insistă premierul. Presupun că d-l Ponta e cel care stabilește care sunt deciziile legale ale CCR și care nu Enervare maximă au stârnit și anchetele procurorilor cu privire la posibile fraude electorale. Deopotrivă, politicieni și formatori de opinie care până ieri ne explicau doct cum că nimic nu-i mai important decât voința poporului strigă azi împotriva anchetelor penale. Cum e, vezi Doamne, posibil să mergi din casă în casă și să pui întrebări cetățenilor simpli? Cum se poate să le ceri să jure pe Biblie pe capota mașinii? Ochii dați peste cap și mâna dusă la gură a uimire împlinesc tabloul televizat. Să le luăm pe rând. Dacă citim comunicatul Parchetului General, aflăm ce anchetează procurorii prin sate, mai exact ce tipuri de fraudă se conturează până la acest moment: 1) persoane care figurează că au votat atât pe listele electorale permanente, cât și pe listele electorale suplimentare; 2) persoane care figurează că ar fi votat, dar în realitate nu s-au prezentat la vot; 3) prezența pe listele electorale suplimentare a unor persoane cu date de identificare nereale; 4) prezența pe listele electorale suplimentare a aceleiași semnături în dreptul unui număr mare de persoane. Procurorii nu întreabă pe nimeni de ce a votat sau cum a votat. Oamenii sunt întrebați dacă ce apare notat pe listele electorale e corect sau nu. Să fiu în locul celor care apar pe liste ca și cum ar fi votat multiplu, aș fi prima interesată ca această problemă să fie clarificată, pentru că votul multiplu este infracțiune și pentru că nu aș vrea să răspund eu penal pentru ce nu am făcut. De ce se pedepsește votul multiplu? Pentru că e un principiu elementar într-o democrație că cetățenii au drepturi egale, iar într-un stat de drept cel care încearcă să își sporească puterea în mod nelegitim (de exemplu, prin exercitarea multiplă a dreptului de vot) este pedepsit. Se jură pe Biblie pentru că așa prevede legislația penală românească. Oamenii care nu vor să jure pe Biblie pot opta pentru jurământul pe onoare și conștiință. O altă acuză privește faptul că procurorii au mers ei în sate pentru a culege aceste declarații. Pentru asta, Parchetul ar merita mai degrabă să fie lăudat, căci ar fi mult mai dificil pentru respectivii săteni să se deplaseze ei la sediul Parchetului pentru a răspunde la o simplă întrebare. Mulți sunt oameni în vârstă, care nu-s dispuși să-și cheltuiască puținii bani pe drumuri la oraș. Cred că aceste anchete vor arăta că nu oamenii simpli fură la vot, că, de fapt, frauda e organizată de oameni cu putere de decizie. Împotriva lor se îndreaptă aceste anchete, ei sunt cei care vor fi trași la răspundere, căci, dacă o proporție semnificativă dintre cei care apar pe liste cum că ar fi votat de mai multe ori neagă acest lucru, singura concluzie care se poate trage este că altcineva a votat în locul lor. Cine e acest altcineva este întrebarea la care încearcă să răspundă procurorii și e de așteptat că acest altcineva nu va aștepta cu mâinile în sân să fie prins, e firesc să vedem încercări de manipulare prin trusturile de presă prietene. Enervează și viteza cu care se desfășoară anchetele. Cei vizați de ele ar prefera ca Parchetul să trimită citații oamenilor, chemându-i pentru declarații peste câteva luni, pentru ca ei să aibă suficient timp să aranjeze lucrurile, inclusiv prin eliminarea procurorilor incomozi. Omul simplu este iarăși folosit ca pavăză în spatele căreia se ascund politicienii. Închei cu o perlă a premierului care îmi aduce în minte zicala românească hoțul strigă hoțul: Din punctul meu de vedere, ca lider al USL, cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem e să-i protejăm pe oamenii care sunt supuşi în aceste zile unor abuzuri evidente de procurori şi de către PDL pentru simplul fapt că şi-au exercitat un drept constituţional, acela de a vota. Din punctul meu de vedere, asta este într-adevăr o lovitură de stat, adică să vrei să schimbi prin autorităţile de represiune ale statului rezultatul de la vot. Din punctul meu de vedere, domnule Ponta, ați făcut suficient rău în ultimele două luni. Ar cam fi cazul să vă opriți. Ne e jenă că trăim într-o țară în care USL organizează un referendum pe care apoi îl contestă pentru că nu a fost organizat bine, pentru că nu îi plac listele folosite sau pentru că a fost pus taman în mijlocul verii, când oamenii sunt în concedii. Ne este jenă că în România lui 2012 se fraudează masiv votul, ne este jenă că sunt atacați procurorii care nu fac decât să aplice legile pe care politicienii le-au aprobat. Ne este jenă că se discută senin despre români de categoria întâi cei care ar trebui să fie incluși pe liste și români de categoria a doua cei care nu contează, cei care trebuie scoși de pe liste pentru că muncesc într-o altă țară (și din banii pe care îi trimit acasă supraviețuiește familia lor, în multe cazuri), cei care locuiesc prea mulți în casă sau cei cărora le-au expirat buletinele. PSD parcă era de stânga, nu?
că poţi numai să reuşeşti, nu ai cum să pierzi. Eşecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eşec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanităţii precum se întâmplă şi cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
dcmauto 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2012, ora 14:39
wELCOME Symy!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 14:45
Remember-,,Cine nu voteaza,nu conteaza.''Pt.SILVIU-PH
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 August 2012, ora 14:55
De la: CONDOR, la data 2012-08-22 11:22:37FINAL vom vedea ce'o mai fi ! daca ar fi fost dupa mine, o numeam AZI min. la Justitie , ca sa-i tai nasul CSM.ului, ori pe Norica Nicolai, ori pe madam Weber si,dupa alegerile din toamna, DaCA tot USL ramine la guvernare, o puneam pe Pivniceru si gata ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:02
De la: Silviu, la data 2012-08-22 12:14:34De la: symy1, la data 2012-08-22 11:16:59 la referendumul din 2007 ai avut cvorum ? NU ! daca acum ai avut REFERENDUM, de ce s-au luat in calcul legea alegerilor prezidentiale si nu cea a referendumului, unde altfel se facea calculul ? si-n general, CUM , cu ce LEGITIMITATE se poate intoarce la Cotroceni, cind Nici Macar 1 milion de oameni nu-l mai vor acolo ? cit de Intemeiata e sederea lui acolo ?
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:04
Cum striga Ceausescu!.,AGENTURILE!....AGENTURILE!.......ELE,...LUCREAZA!.,..CONTROL TOTAL!(CIP-ul).Telefoanele sunt ascultate,Net-ul este supravegheat,stenogramele drept proba,intr-un cuvant Politie Politica,(DICTATURA!),Santaj Politic!,"CONRUPTIE GENERALIZATA!".Poporul este exfoliat,Pauperizare totala!.,Este si explicatia lipse-i clase-i de mijloc!.Rezultatul?!,Mizeria sociala generalizata,saracia generalizata,sclavajul de tip Africa,care ne fura vietiile si destinele vietii!.C
a,doar avem investitori de mana a-2-ua!.,Ne-am procopsit,cu niste figuri macabre si triste,o esuare generala,fara cale, acces de iesire!ROUMANIA ESTE IN EUROPA?!,EA, ESTE LUMEA CONTRASTELOR DUREROASE ALE EUROPE-I ,ADICA ZONA GRI!.O.K.!GOOD PARLAMENT!.O.K.! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:12
De la: symy1, la data 2012-08-22 11:16:59 Exista o Justitie Divina si daca nu va da socoteala poporului, ii va da lui Dumnezeu .... n-am nicio indoiala de asta ! dar, uitindu-ma la secventele cu el in secuime si apoi la nush ce minastire, unde se dadea pocait in fata inaltelor fete bisericesti ce-au tinut slujba si facea apologia iertarii, am vazut-o pe sotia lui, Maria, plingind mult ....atit de nu s-a mai putut stapini, incit s-a-ntors cu spatele sa nu fie filmata si plingea rau de tot si era atita durere si suferinta pe fata ei, ca inca o data m-am infiorat si m-am fericit ca nu eu traiesc linga omul ala indracit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:20
De la: dcmauto, la data 2012-08-22 14:39:39wELCOME Symy! Eu beau cu toti care al voteaza pe ''presedintele'' meu din....CER
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:24
De la: gabigabi2, la data 2012-08-22 15:12:16De la: symy1, la data 2012-08-22 11:16:59 Surioara draga,toti mancam cu o singura lingura,dar PEDEAPSA DIVINA nu va fi la fel pentru fiecare dintre noi.!!!Daca aici jos nu ne suportam,acolo sus nici nu votam ,nici nu putem schimba ''presedintele''....
|
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:32
Sa fie primit. Doamne ajuta.
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 15:34
De la: Silviu, la data 2012-08-22 12:14:34De la: symy1, la data 2012-08-22 11:16:59 Vino rapid ca a inceput sezonul de cules prune pentru tuica Cu votatul a fost altfel... am fost sechestrat in casa de nevasta cica pensionarii sunt prea usor influentabili,si voteaza aiurea.Asa ca nu ma lasat sa votez... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 16:04
De la: Tramp, la data 2012-08-22 12:23:46De la: Silviu, la data 2012-08-22 12:14:34De la: symy1, la data 2012-08-22 11:16:59 Raporteaza abuz de limbaj |
|
CREMENE 743 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2012, ora 16:51
De la: 9am_679, la data 2012-08-22 12:52:02De la: CREMENE, la data 2012-08-21 21:51:11vad ca basistii vehiculeaza cat mai des ideea de razboi civil, ma intreb daca au macar un pic de habar ce inseamna asta. Inseamna lupte intre doua sau mai multe grupari armate, nu inseamna revolte de strada, nu inseamna demonstratii in strada, inseamna morti, multi morti, inseamna interventie straina. Stimati sustinatori ai lui basescu, cititi ce a scris , inainte de asta va aduc aminte ca ati facut apel la moralitate, vi se pare normal ca cei care au fost in piata Universitatii sa fie ridicati precum cainii, doar pentru ca sunt acolo sa-si sustina o cauza. Mie mi se pare individul are suflet de hiena, in toate sensurile posibile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 17:10
faci apel la MORALITATEA basistilor ?
CREMENE, te-ai zarghit cumva? Moralitate ? e Moral sa Conduci o tara cu doar 900. mii de oameni si sa te declari LEGITIM ? pfoaiiii ! ma-ntreb cita incredere mai poate avea acum USA sau UE intr-un om ce n-a reusit sa adune 1 Milion de oameni in favoarea sa si cum ar putea sa raspunda el la o actiune la care ar fi chemat cind POPORUL NU E DE ACORD ? !
|
9am_679 322 mesaje Membru din: 4/08/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2012, ora 20:29
De la: CREMENE, la data 2012-08-22 16:51:06Moralitate?De la: 9am_679, la data 2012-08-22 12:52:02De la: CREMENE, la data 2012-08-21 21:51:11vad ca basistii vehiculeaza cat mai des ideea de razboi civil, ma intreb daca au macar un pic de habar ce inseamna asta. Inseamna lupte intre doua sau mai multe grupari armate, nu inseamna revolte de strada, nu inseamna demonstratii in strada, inseamna morti, multi morti, inseamna interventie straina. Voi vorbiti de moralitate? Cum nu va este rusine? Calcati in picioare toata legislatia tarii, suspendati un presedinte fara a avea motive si mai puteti vorbi de moralitate? Aveti in fruntea guvernului un plagiator recunoscut pretutindeni, un presedinte interimar care nu a respectat constitutia si prerogativele niciodata, o majoritate formata din viitori parnaisti , stapanii vostri sunt cei mai corupti oameni din tara (Voiculescu, Patriciu) iar trupele de comando DOGARU ce sa mai spun..... si aveti nesimtirea sa amintiti de moralitate? Ce moralitate pot avea nesimtitii de rezervisti care au promis destabilizarea tarii si doresc desfintarea institutiilor independente ? Dar faptul ca au pensii uriase fara a cotiza la buget niciun leut toata viata lor mizera? Acesti rezervisti sunt cei care au tras in popor in decembrie 1989 . Priveam cu nedumerire la un rezervist care era intrebat ce pensie avea inainte de recalculare si am aflat ca avea 3900lei noi iar acum are 1900 lei. Unde mai este dreptatea. Ce mortii masi a facut ala pentru a vea o pensie de 3900(treizei si noua de milioane lei vechi) fara a cotiza ? Este moral ca patura populatiei sedentare sa traiasca mai bine decat cei care muncesc? Asta este moralitatea voastra? |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 20:37
De la: gabigabi2, la data 2012-08-22 17:10:41faci apel la MORALITATEA basistilor ? La viitoarele alegeri se va vedea cum stam . Realitatea este ca la acest referendum au votat pentru suspendare maxim 5 mil restul este furaciune. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 20:44
De la: 9am_679, la data 2012-08-22 20:37:24De la: gabigabi2, la data 2012-08-22 17:10:41faci apel la MORALITATEA basistilor ? furaciune ? s-a dovedit asta ? pina una-alta ,Realitatea asta e : Basescu se reinstaleaza la cotroceni pe baza votului a doar 5% din populatia tarii, aia pe care tot el a invocat-o : 18 mil ,200 ! sa ai un Referendum organizat dupa Legea referendumului si sa stabilesti cvorumul dupa Legea alegerii prezidentiale , ca ASA A VRUT EL si CCR ii face Jocul , este intr-adevar o Democratie si Moralitate si Legalitate si Legitimitate LUX antiia ! vivat Romania REFORMATA dupa chipul Stapinului ei !
|
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 20:57
De la: gabigabi2, la data 2012-08-22 20:44:37De la: 9am_679, la data 2012-08-22 20:37:24De la: gabigabi2, la data 2012-08-22 17:10:41faci apel la MORALITATEA basistilor ? Hai sa-ti explic cu toate ca nu este necesar deoarece nu te banuiesc de imbecilitate cronica. Un presedinte este ales din doua tururi .OK? In primul tur castiga doar daca este votat de jumatate plus 1 din numarul cetatenilor cu drept de vot. OK? In turul doi castiga cel care are cele mai multe voturi.OK? Aici este partea care trebuie inteleasa. DIN MOMENTUL CASTIGARII PRESEDINTELE ESTE ALESUL TUTUROR ROMANILOR INDIFERENT DE CUM AU VOTAT. In concluzie este alesul intregii natiuni si este normal sa fie demis de catre jumatate plus 1 . Intelegi ori nu pricepi? Ne place ori nu asa este normal sa fie asa ca nu o mai aburiti cu cei 7400000 care in realitate sunt maxim 5000000 dupa cum a si recunoscut un lider USL cad a sustinut in cercurile infractionale ca au furat cel putin 1500000 de voturi. Daca mai adaugam si prelungirea cu doaua ore a referendumului si manipularea grosolana te asigur ca nu depasiti 5000000. Nu stiu cum dar cifra de 5000000 de cetateni reprezinta tocmai patura SEDENTARA a Romaniei. OARE VOI REPREZENTATI POPORUL ROMAN? |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2012, ora 21:10
De la: 9am_679, la data 2012-08-22 20:29:26De la: CREMENE, la data 2012-08-22 16:51:06Moralitate?De la: 9am_679, la data 2012-08-22 12:52:02De la: CREMENE, la data 2012-08-21 21:51:11vad ca basistii vehiculeaza cat mai des ideea de razboi civil, ma intreb daca au macar un pic de habar ce inseamna asta. Inseamna lupte intre doua sau mai multe grupari armate, nu inseamna revolte de strada, nu inseamna demonstratii in strada, inseamna morti, multi morti, inseamna interventie straina. 976 vezi ca intri pe teren minat! Nu te lua de pensionarii militari ca nu ai toate informatiile! Tata e pensionar militar(MM) si acum,dupa recalculare are pensie de 1900 ron? Ti se pare mult? El nu cred ca are pensia mare! Ca voi aveti pensii mici e alta poveste si nu ei sunt vinovati ci voi! Sa-ti zic ,,ce mortii masii'' a facut tata pentru acea pensie! Pe langa faptul ca a luat parte la fiecare inundatie,inzapezire,canal,agricultura,mina,aplicatie,si alarma, A COTIZAT LA FONDUL SPECIAL DE PENSIE AL CASEI DE PENSII MILITARE SI A COTIZAT DE PRIN '73 PARCA CU 3 % DIN SALARIU LA FONDUL DE PENSIE SUPLIMENTARA DECI A COTIZAT DUBLU,APROAPE LA FONDUL DE PENSIE(ORICARE AR FI ALA)!!!!!!!!!!! DE ACEA PENSIE SUPLIMENTARA NICI NU I S-A POMENIT MACAR!Tu de ,,ce mortii matii'' accepti sa muncesti pe salariu de nimic sau de ,,ce mortii matii'' acepti pensie mica? De cate ori ai iesit in strada? De cate ori ai stat si te-ai uitat ,,ca prostul''cand ai trecut pe langa vre-un sat inundat? Nu sunt de acord cu iesirea lui Dogaru& Co in strada! Daca ieseau pentru a cere drepturi eram de acord! PS De ,,ce mortii mati'' nu te-ai facut militar?????????????????
Sugeţi un corn cu lapte, dacă n-aveţi dinţi
Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveţi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 22:10
De la: 9am_679, la data 2012-08-22 20:29:26De la: CREMENE, la data 2012-08-22 16:51:06Moralitate?De la: 9am_679, la data 2012-08-22 12:52:02De la: CREMENE, la data 2012-08-21 21:51:11vad ca basistii vehiculeaza cat mai des ideea de razboi civil, ma intreb daca au macar un pic de habar ce inseamna asta. Inseamna lupte intre doua sau mai multe grupari armate, nu inseamna revolte de strada, nu inseamna demonstratii in strada, inseamna morti, multi morti, inseamna interventie straina. In primul rand nu m-a adresat tie, cu tine m-am lamurit, cu sufletul tau de hiena, care visezi razboie civile, visezi arestari in masa, te-ai nascut intr-o epoca gresita erai bun in lagarele de concentrare, tipul ala cu bata care ducea oamenii spre camerele de gazare. Indiferent ce te visezi tu, in mintiuca ta, nu esti decat un fustrat basist, cu un carnetel portocaliu in dinti si vine aici si de se da mare si mai e si bugetar pe deasupra. Asa ca Silverule, nu e vina noastra ca nu esti marere smecher care te visezi, pe de o parte te dai mare militar pe partea celalta injuri militari, mai esti si absurd. Cu sufletul tau pigmeu (nu de pigmeu), sufletul tau e pigmeu, ti-am spus unde erai bun, intr-o lume trecuta, in lumea asta doar alaturi de monica macovei sau base. Succes cu seful tau direct. |
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 22:11
De la: sirboby, la data 2012-08-22 21:10:13Multumesc pentru aprecieri dar nu m-ai convins.De la: 9am_679, la data 2012-08-22 20:29:26De la: CREMENE, la data 2012-08-22 16:51:06Moralitate?De la: 9am_679, la data 2012-08-22 12:52:02De la: CREMENE, la data 2012-08-21 21:51:11vad ca basistii vehiculeaza cat mai des ideea de razboi civil, ma intreb daca au macar un pic de habar ce inseamna asta. Inseamna lupte intre doua sau mai multe grupari armate, nu inseamna revolte de strada, nu inseamna demonstratii in strada, inseamna morti, multi morti, inseamna interventie straina. Ei au fost la inundatii doar prin prezenta dar munca bruta era facuta de catre militarii in termen asa ca pensiile lor nu se justifica . De ce nu m-am facutr apvist? Simplu, pentru ca nu mi-a placut sa stau drepti in fata oricarui prost. Cand am facut armata la TR ne rugau sa ramanem dar niciodata nu mi-a placut sa fiu condus si sa ascult orbeste ordinele unor neicanimeni. Nu vreau sa intru in polemica cu tine deoarece esti impartial datorita faptului ca tatal tau este unul dintre cei care daca primeau ordine(si poate a si primit) omorau oameni nevinovati asa cum avem exemplele din 1989. Pentru mine fostii ofiteri comunisti nu reprezinta armata si doar bratul inarmat al PCR. In concluzie nu merita pensiile pe care le au si nu trebuie ,,in morti mati'' sa fi partinitor! |
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 09:14
l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor
..uita-te si la asta : e UN FALS cit toate zilele ....auzi la el : are acum 51 ani declarati la avatar , dar in 89 avea 22 ani Vechime in munca !
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 09:27
De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor Gabi e unul si acelasi cu Silver, la ce te poti astepta. Nici la teorie nu stau bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 09:44
De la: CREMENE, la data 2012-08-23 09:27:12De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor nu e, asta-i alt timpit !.....problema e insa NU timpenia, ca nimeni n-a murit din asta....sau da ? problema e ca sunt TICALOSI si mincinosi si ei stiu bine ca sunt niste ticalositi !
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 12:33
De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:44:34De la: CREMENE, la data 2012-08-23 09:27:12De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor Gabi draga,stai jos,aprinde o pipa,o gurita de cafea,si te calmeaza vrei sa faci infarct din cauza politici??? eu vreau sa mori (nu acu')de fericire si cu sufletul impacat...
|
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 15:03
De la: symy1, la data 2012-08-23 12:33:07De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:44:34De la: CREMENE, la data 2012-08-23 09:27:12De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor ca bine zici ! ma duc sa-mi fac un capucino cu inghetata si frisca....ca doar e 23 AUGUST si-mi aprind s'o tigarusca pe chestia asta ! P.S da' stii ce ma enerveaza, mai Symy ? nu te obliga ,mai, nimeni, sa minti, mai ales aici unde nu stie mai nimeni cine esti....ma rog, daca nu vrei tu insuti asta si atunci te-ntilnesti fata-n fata cu alti useri si iesi in oras cu ei....deci: de ce maninca unii cu polonicul cel mare , crezind ca ii pot pacali pe ceilati ? asa e soiul lor cel rau ? si de ce sa-i pacalesti ? de ce sa minti si sa inseli, ca apoi sa te dai de gol ca prostu ' si te faci de rusine ?!....nu inteleg ! in sfirsit, tu vezi-ti de musafirul tau , ca-i pasare rara asta ! hai, pa
|
Fosta membra 9am.ro 490 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 August 2012, ora 15:39
De la: symy1, la data 2012-08-23 12:33:07De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:44:34De la: CREMENE, la data 2012-08-23 09:27:12De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor Of mai am pina pe 26 august 2012 pina sa-mi vad cucusul din Cotroceni Daca nu o aveam pe Aspzia Cojocaru specialista in falsuri in CCR ,plecam pe mare sa caut flota ! Doar nu vor fi asa rai parlamentarii sa nu faca cvorum luni pe 26 august cind vor citi cei din CCR Decizia zdrobitor de ilegala pentru popor
PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII.
EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46.
STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
|
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 16:06
De la: SUSPENDATUL, la data 2012-08-23 15:39:57De la: symy1, la data 2012-08-23 12:33:07De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:44:34De la: CREMENE, la data 2012-08-23 09:27:12De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilor bai baiatule, bine a zis cineva pe aici ca esti Toxic ptr. Romania, mai si , chiar ca nu te mai satura Dumnezeu ! ai fost o data suspendat in 2007 si, atunci Nimeni n-a cerut Cvorum si, cu chiu cu vai au venit la vot 37 %, muuuulti de tot- vreun milion - sositi in ultima ora ! pa astia i-ai scos din joben, de nu stiu unde .... CCR nu a vazut, UE nu a vazut si te-ai reinstalat la Cotroceni ....in 2009 ai mai vrut o data....si ce daca a fost votat Geoana ? ai scuturat iar jobenul si, pffff: Minune : omul la secunda, ne-ai Ciuruit si iar te facusi presedinte ! CCR nu a vazut, UE nu a vazut, Nici Procuratura nu a vazut si nici nu s-a uitat pe cele 14 mii de plingeri si sesizari si nici n-au navalit procurorii la Paris sa vaza minunea devenirii tale .... ai dat-o-n bara inca o dat' , ca asta ti-e felul : SAMINTA DE SCANDAL si iar ai fost Suspendat .....eiiii, de data asta Te-au Ajutat Toate Institutiile statului sa te salveze, ca doar d'aia le-ai Reformat nasol e ptr. noi, fraticule , astia ramasi Ciuruiti si Ciumpalaci, niste Rime si asistatii tai , mai , ca UE nu vede, SUA nu aude ca oameni si-ar dori un Presedinte LEGAL SI LEGITIM si intr-adevar, Democratic si european ! ehhhh, asta-i ! |
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 17:04
De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 09:14:40l-as lasa CREMENE, daca ne-ar lasa si el in pace cu MINCIUNILE si DEZINFORMARILE pe care le face ! JAVRA asta vorbeste ca si Stapinul lui despre moralitate, corectitudine, cinste ....moaama, ce bine stau la teorie, dar cind vine vorba de fapte, sunt. HOTII hotilorIntradevar am gresit la calcule si imi cer scuze anticipat. In 1989 aveam 12 ani vechime . Scuze ! In rest ramane cum am stabilit! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Eu cu cine votez???
....''SA TRAITI BINE''
Eu beau cu toti care al voteaza pe ''presedintele'' meu din....CER
Surioara draga,toti mancam cu o singura lingura,dar PEDEAPSA DIVINA nu va fi la fel pentru fiecare dintre noi.!!!Daca aici jos nu ne suportam,acolo sus nici nu votam ,nici nu putem schimba ''presedintele''....
am fost sechestrat in casa de nevasta
cica pensionarii sunt prea usor influentabili,si voteaza aiurea.Asa ca nu ma lasat sa votez...
CREMENE, te-ai zarghit cumva? Moralitate ? e Moral sa Conduci o tara cu doar 900. mii de oameni si sa te declari LEGITIM ? pfoaiiii !
DECI A COTIZAT DUBLU,APROAPE LA FONDUL DE PENSIE(ORICARE AR FI ALA)!!!!!!!!!!! DE ACEA PENSIE SUPLIMENTARA NICI NU I S-A POMENIT MACAR!