back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 >> Sari la pagina:

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 20 August 2012, ora 17:28

Oamenii disperati care au fugit din tara ca sa se salveze nu pot sa va iubeasca,dar pot fi usor santajati deoarece depind de acte de la Ambasade,iar Ambasadorii au fost numiti de Presedinte.Oamenii disperatii care au fost adusi la saracia lucie,nu au avut nici acte pentru a vota conform dreptului Constitutional,ei sunt ascunsi,se topesc in degradarea umana,vorbesc singuri de nemancati ce sunt,creerul nu le mai rationeaza,zici ca sunt nebuni,dar ei sunt in faza terminala adusi de acest regim,dar nu au nici o usa de iesire de a se salva,adica sa fuga din tara,deoarece nu au banii necesari evadarii la lumina.Acestora nici nu le-ati dat dreptul de a vota,conform constitutiei!.Asta este tara in agonie pe care o lasa-ti in urma plecarii Dv.de la Presedentie!.Oamenii acestia nu pot sa va iubeasca!.Pe ei,poporul care sufera,i-ati pacalit,ia-ti amagit naivitatea!.Dar,exista si lumea contrastelor!.Acestia va iubesc!.

9am_679

322 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2012, ora 18:10

De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 17:02:35
De la: sirboby, la data 2012-08-18 12:52:52
De la: vladidec, la data 2012-08-18 11:33:46(facand abstractie de mine ).

gabigabi2, Nastasemihail, sirboby precum si altii din 'garda veche' ce par sa aiba un habar de "ce" si "cum" in politichie, de ce nu va bagati ?
Mai un mic, mai o bere, o palavra, etc. Intrati fratilor in politica.

Eu nu detin adevarul absolut! Si nici nu sustin ca ceea ce gandesc eu e corect! De aceea ma limitez la a-mi da cu parerea despre faptele politicienilor! E dreptul fiecarui cetatean sa critice tot ce nu ii convine!
Micii si berea le cumpar singur! Nu am vevoie de micii si de berea cuiva!
Nici un partid politic nu imi trezeste increderea! Cand am sa-l gasesc am sa ma inscriu in politica

exact din acest motiv NU sunt membru al niciunui partid , exact din acest motiv !
cit despre TIMPIT ,nu pentru greselile lui de ortografie m-am luat de el ca, toti gresim ci, ptr. MINCIUNILE si DEZINFORMARILE grosolane pe care le face ....ptr. mizeria gindirii lui grosolane....daca-mi permiti : mie asa-mi pare : GROSOLAN ! daca te miri, inseamna ca nu-i citesti postarile sau, esti de si in acord cu el....
Ai inceput sa faci bulbuci ?
Cand nu mai ai raspunsuri logice incepi sa te agati de greselile gramaticale la fel ca sosia ta Vanea? Vrei sa-ti contabilizez nenumaratele greseli de ortografie pe care le faci atat de des incat ne-am si obisnuit cu ele? Esti foatre nesimtita atunci cand nu ai raspunsuri dar nu ma mai mira deoarece esti senila si nesimtita .Pacat de anii pe care ii ai.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_679

322 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 18:19

MAFIA USL RETRAGE CETATENIA LA 4000000 DE ROMANI.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 19:10

De la: 9am_679, la data 2012-08-20 18:19:55MAFIA USL RETRAGE CETATENIA LA 4000000 DE ROMANI.

4 milioane de romani, raman fara cetatenie, si cum o face, si ce alta cetetenie le da. Cei 4 milioane, banuiesc ca devin chinezi, de asta or fi chinezii atat de multi si in toata lumea.

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 19:16

De la: CREMENE, la data 2012-08-20 19:10:10
De la: 9am_679, la data 2012-08-20 18:19:55MAFIA USL RETRAGE CETATENIA LA 4000000 DE ROMANI.

4 milioane de romani, raman fara cetatenie, si cum o face, si ce alta cetetenie le da. Cei 4 milioane, banuiesc ca devin chinezi, de asta or fi chinezii atat de multi si in toata lumea.
Pentru voi nu mai conteaza nimic.Mai mare rusinea !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 19:29

De la: 9am_679, la data 2012-08-20 19:16:16
De la: CREMENE, la data 2012-08-20 19:10:10

Pentru voi nu mai conteaza nimic.Mai mare rusinea !

Vezi ca Gordon si Gitenstein, vor sa devina catateni romani, pentru ca la urmatorul scrutin sa voteze cu base.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 19:49

Zegrean: Orice lege las loc de interpretare. Mine le lmurim pe toate..........!!!!!!!!

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat luni, dupa ce datele de la Guvern au fost primite, ca orice lege lasa loc interpretarilor, insa maine le va lamuri pe toate.

Adica maine Zegrean ne va spune cum va interpreta el legea, asa pe fata, fara pic de rusine.
Nu ne spune ca legea trebuie aplicata, ca nu conteaza ce spune legea, ci doar ce va crede el cu privire la lege.

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 August 2012, ora 20:44

De la: gabigabi2, la data 2012-08-20 17:06:23
De la: Silver9AM, la data 2012-08-20 16:56:52
De la: gabigabi2, la data 2012-08-20 15:38:28
De la: gabigabi2, la data 2012-08-20 15:33:00m-ai intrebat in stilul tau caracteristic , plin de insulte ceva in legatura cu plingerea facuta aunci cind constati ca tu NU ai votat si altcineva a votat in locul tau si te-am intrebat si eu, la rindul meu , CUM e Posibil sa Constati asta, devreme ce tu NU ai fost in sectia de votare, iar listele si buletinele de vot pleaca SIGILATE la BEC ?

Cind, in CE MOMENT al incheierii procesului de votare, ai fi putut TU vedea ca altcineva a semnat in locul tau ? te-ai dus la ora 23 fara 1 minut si ai vazut ca e locul ocupat ? ai dat telefon cuiva si ala ti-a dat o asemenea informatie, ILEGALA ? ai facut tu, ATUNCI, o sesizare in acest sens si d'aia vine Procuratura si te pune fata-n fata cu acea semnatura ? HA, @ Silviule , mai mare bazaconie inca nu am auzit pina acum ,iar toata chestia asta e facuta la PLEZNEALA si e o ILEGALITATE cit Romania de mare ! !

si v-am mai intrebat ceva si vad ca nu-mi raspundeti : ce-i aia ca oamenii sunt citati in calitate de MARTORI ? martori la CE ?
daca intr-adevar erau constate voturi multiple si alte Ilegalitati, oamenii anchetati ar fi avut calitatea de INVINUITI si nu de martori ! deci : martori LA CE ?
poate ca intro zi , Cineva va Raspunde ptr. toata aceasta TEROARE bagata-n sinul populatiei !

Pe langa faptul ca esti tampita rau,dar rau de tot ,te mai dai si "contrariata'......in cate zeci de localitati din "parohia usl s'au inregistrat votanti ........pana la 960% (asta e recordul ) de 600 ,de 400 ,de 200 % e plin in oltenia ,constanta .........un asemenea scor nu se inregistreaza nici in coreea de nord .
Martor : inseamna (pe intelesul tau) atunci cand te cheama procurorul si te intreaba :
Ai votat ?
De cate ori ?
De ce CNP-ul tau apare in mai multe sectii de vot ?
Te'a fortat cineva sa votezi sau te'a oprit cineva sa votezi ? Iar tu raspunzi dupa cum e cazul.....

cashcheta, esti timpit !
daca CNP .ul tau apare in mai multe locuri, NU mai esti Martor, netotule, ca ai INCALCAT Legea : in clipa aia ai devenit INVINUIT !

Gabi tu chiar nu gandesti cand scrii? Pai eu am facut listele?
Daca imi apare CNP-ul(care fie vorba intre noi se poate gasi) si eu nu am votat deloc de ce sa fiu eu invinuit?

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 21:41

Ajungand la poarta infernului, o inscriptie descurajanta ii atrage atentia poetului: Voi care intrati , lasati orice speranta !
Oare se aplica sin cazul celor care au votat?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 22:01

De la: CREMENE, la data 2012-08-20 21:41:23Ajungand la poarta infernului, o inscriptie descurajanta ii atrage atentia poetului: Voi care intrati , lasati orice speranta !
Oare se aplica sin cazul celor care au votat?

Bai ce destept esti! Desi nu lasi impresia.

Probabil ca asa scrie si pe toaletele echipate cu wc-uri de la tine, bineinteles, sub franciza!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 22:08

Cand eram in tratatul de la VArsovia, era dictatura fiindca ne Moscova ce sa facem, si era normal, ordinele erau de l;a unul singur, acum e e democratie, fiindca ne spun mai multi ce sa facem, ne supun nemtii, americanii, barosso, si multi altii.
Daca nu respectam orinele rusilor, sanctiunile erau multiple, imediat incepeau latraii platiti din vest, sa spuna rau despre Romania, ca nu sunt respectate drepturile omului, ca ceausecu face i drege, desi respectivii latrai, nu calcasera niciodata prin Romania, dar pe bani scriau cu sarg. Alta sanctiune, iarna cand temaperaturile scadeau cel mai mult, inghetau gazele pe conductele de import, carnea care venea din Romania nu mai era buna, si tot asa.
Acum daca nu asculta ordinele celor multi, se intampla cam la fel, presa din strainatate, scrie ca in romania e lovitura de sta , ca nu e respectat statul de drept, ca sunt arestati judecatori. Investitorii pleaca din Romania, ne vor fi taiate fondurile europene, fom fi monitorizati in continuare pe justitie si multe altele.
Nu s-a schimbat mare lucru, din colonie comunista am devenit colonie capitalista, daca cu rusii aveam contracte de liber scimb, noi le dadeam graul iar ei la schimb ne luau porumbul, acum e si mai liber, putem da direct totul pe gratis, iar ei ne vor spune ca la schimb trebuie sa luam bani imprumul, sa le cumparam troacele de F16, second hand, in loc sa luam Gripenuri noi la acelasi pret.
Pe vremea comunistilor, ne temeam de securitate, acum ne temem de parchet, atunci au fost arestat si condamnatii ana pauker, vasile luca si altii, acum a fost arestat nastase.
Care e diferenta?
E drept ca acum sunt mult mai multe libertati, acum poti sa injuri, dar la ce-ti foloseste, poti sa ai o afacere, sa placi in strainatate cand vrei si sa muncesti acolo, daca nu-ti convine la tine in tara, pentru ca oricum nu mai e tara noastra.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 22:17

De la: CREMENE, la data 2012-08-20 22:08:58Cand eram in tratatul de la VArsovia, era dictatura fiindca ne Moscova ce sa facem, si era normal, ordinele erau de l;a unul singur, acum e e democratie, fiindca ne spun mai multi ce sa facem, ne supun nemtii, americanii, barosso, si multi altii.
Daca nu respectam orinele rusilor, sanctiunile erau multiple, imediat incepeau latraii platiti din vest, sa spuna rau despre Romania, ca nu sunt respectate drepturile omului, ca ceausecu face i drege, desi respectivii latrai, nu calcasera niciodata prin Romania, dar pe bani scriau cu sarg. Alta sanctiune, iarna cand temaperaturile scadeau cel mai mult, inghetau gazele pe conductele de import, carnea care venea din Romania nu mai era buna, si tot asa.
Acum daca nu asculta ordinele celor multi, se intampla cam la fel, presa din strainatate, scrie ca in romania e lovitura de sta , ca nu e respectat statul de drept, ca sunt arestati judecatori. Investitorii pleaca din Romania, ne vor fi taiate fondurile europene, fom fi monitorizati in continuare pe justitie si multe altele.
Nu s-a schimbat mare lucru, din colonie comunista am devenit colonie capitalista, daca cu rusii aveam contracte de liber scimb, noi le dadeam graul iar ei la schimb ne luau porumbul, acum e si mai liber, putem da direct totul pe gratis, iar ei ne vor spune ca la schimb trebuie sa luam bani imprumul, sa le cumparam troacele de F16, second hand, in loc sa luam Gripenuri noi la acelasi pret.
Pe vremea comunistilor, ne temeam de securitate, acum ne temem de parchet, atunci au fost arestat si condamnatii ana pauker, vasile luca si altii, acum a fost arestat nastase.
Care e diferenta?
E drept ca acum sunt mult mai multe libertati, acum poti sa injuri, dar la ce-ti foloseste, poti sa ai o afacere, sa placi in strainatate cand vrei si sa muncesti acolo, daca nu-ti convine la tine in tara, pentru ca oricum nu mai e tara noastra.

"Daca nu respectam orinele rusilor, sanctiunile erau multiple, imediat incepeau latraii platiti din vest, sa spuna rau despre Romania, ca nu sunt respectate drepturile omului, ca ceausecu face i drege, desi respectivii latrai, nu calcasera niciodata prin Romania, dar pe bani scriau cu sarg"

Si in Romania era bine? Adica latraii defaimau sistemul ceausist si spuneau tot felul de miciuni, cand noi de fapt o duceam foarte bine?

Cu citate din Dante nu iti ridici IQ-ul, cand esti cu mult mai prost decat prevede legea!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 23:05

Ia uite ce-a spus gordon.
Au fost, aa cum tim cu toii, informaii credibile despre un vot ilegal rspndit la referendum.

Pai daca au fost informatii credibile, ni le putea arata si noua si-l credeam, asa pe povesti...
Au mai avut ei informatii sigure, de exemplu in irak, au invadat un popor pe baza unor informatii sigure, la noi ce mai conteaza.
Ceea ce este insa interesant e ca dupa afirmatia lui, gastile de procurori, au plecat pe sate la interogatorii.
Cine si mai dicteaza in tara asta?

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 August 2012, ora 23:14

Si tu negrule Vineri, crezi ca daca manaresti topicul , esti mai smecher, nu esti. Arati doar cat esti de las.
De fapt las la tine e o stare cotidiana, la fel cum e si idolul tau, macar el a recunoscut, tu cand o faci?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 08:20

De la: 9am_679, la data 2012-08-20 18:10:55
De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 17:02:35
De la: sirboby, la data 2012-08-18 12:52:52
De la: vladidec, la data 2012-08-18 11:33:46(facand abstractie de mine ).

gabigabi2, Nastasemihail, sirboby precum si altii din 'garda veche' ce par sa aiba un habar de "ce" si "cum" in politichie, de ce nu va bagati ?
Mai un mic, mai o bere, o palavra, etc. Intrati fratilor in politica.

Eu nu detin adevarul absolut! Si nici nu sustin ca ceea ce gandesc eu e corect! De aceea ma limitez la a-mi da cu parerea despre faptele politicienilor! E dreptul fiecarui cetatean sa critice tot ce nu ii convine!
Micii si berea le cumpar singur! Nu am vevoie de micii si de berea cuiva!
Nici un partid politic nu imi trezeste increderea! Cand am sa-l gasesc am sa ma inscriu in politica

exact din acest motiv NU sunt membru al niciunui partid , exact din acest motiv !
cit despre TIMPIT ,nu pentru greselile lui de ortografie m-am luat de el ca, toti gresim ci, ptr. MINCIUNILE si DEZINFORMARILE grosolane pe care le face ....ptr. mizeria gindirii lui grosolane....daca-mi permiti : mie asa-mi pare : GROSOLAN ! daca te miri, inseamna ca nu-i citesti postarile sau, esti de si in acord cu el....
Ai inceput sa faci bulbuci ?
Cand nu mai ai raspunsuri logice incepi sa te agati de greselile gramaticale la fel ca sosia ta Vanea? Vrei sa-ti contabilizez nenumaratele greseli de ortografie pe care le faci atat de des incat ne-am si obisnuit cu ele? Esti foatre nesimtita atunci cand nu ai raspunsuri dar nu ma mai mira deoarece esti senila si nesimtita .Pacat de anii pe care ii ai.

vezi mai, caraghiosule, cum te pui singur in situatie nasoala ?
pai eu asta am si spus, dar tu NU citesti sau nu intelegi ! am spus ca Nu de greseli i ma leg....CA TOTI GRESIM....ci ptr. MINCIUNA si DEZINFORMAREA practicata, la COMANDA, ma iau de tine ! si unde-s RAZBOAIELE alea dintre rusi si americani de se dadeau saptamina trecuta pe la romanica ? desi numai pe la voi prin cap se-ntimpla asta, Stiti sa propagati aceste minciuni ....ca la asta Nu va intrece nimeni ; sunteti scoliti la scoli inalte !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 08:34

De la: Black_Friday, la data 2012-08-20 22:17:14
De la: CREMENE, la data 2012-08-20 22:08:58Cand eram in tratatul de la VArsovia, era dictatura fiindca ne Moscova ce sa facem, si era normal, ordinele erau de l;a unul singur, acum e e democratie, fiindca ne spun mai multi ce sa facem, ne supun nemtii, americanii, barosso, si multi altii.
Care e diferenta?

"Daca nu respectam orinele rusilor, sanctiunile erau multiple, imediat incepeau latraii platiti din vest, sa spuna rau despre Romania, ca nu sunt respectate drepturile omului, ca ceausecu face i drege, desi respectivii latrai, nu calcasera niciodata prin Romania, dar pe bani scriau cu sarg"

Si in Romania era bine? Adica latraii defaimau sistemul ceausist si spuneau tot felul de miciuni, cand noi de fapt o duceam foarte bine?

Cu citate din Dante nu iti ridici IQ-ul, cand esti cu mult mai prost decat prevede legea!

dar nu despre asta a spus Cremene....dupa intelesul meu, ceea ce a vrut sa spuna este ca si atunci ca si acum CU BANI puteai cumpara articole favorabile sau defavorabile in orice ziar din lume, chiar si ptr. Ceausescu ; ni se spunea mereu ce ne lauda presa straina si ce ? nu stiam ca acele articole laudative - in ziare Mari- sunt PLATITE ? ... intotdeauna depinde de Cine plateste si daca plateste bine are fix articolul pe care-l doreste caci, nu ? Clientul nostru - stapinul nostru !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 08:37

De la: sirboby, la data 2012-08-20 20:44:26
De la: gabigabi2, la data 2012-08-20 15:33:00m-ai intrebat in stilul tau caracteristic , plin de insulte ceva in legatura cu plingerea facuta aunci cind constati ca tu NU ai votat si altcineva a votat in locul tau si te-am intrebat si eu, la rindul meu , CUM e Posibil sa Constati asta, devreme ce tu NU ai fost in sectia de votare, iar listele si buletinele de vot pleaca SIGILATE la BEC ?

Cind, in CE MOMENT al incheierii procesului de votare, ai fi putut TU vedea ca altcineva a semnat in locul tau ? te-ai dus la ora 23 fara 1 minut si ai vazut ca e locul ocupat ? ai dat telefon cuiva si ala ti-a dat o asemenea informatie, ILEGALA ? ai facut tu, ATUNCI, o sesizare in acest sens si d'aia vine Procuratura si te pune fata-n fata cu acea semnatura ? HA, @ Silviule , mai mare bazaconie inca nu am auzit pina acum ,iar toata chestia asta e facuta la PLEZNEALA si e o ILEGALITATE cit Romania de mare ! !

si v-am mai intrebat ceva si vad ca nu-mi raspundeti : ce-i aia ca oamenii sunt citati in calitate de MARTORI ? martori la CE ?
daca intr-adevar erau constate voturi multiple si alte Ilegalitati, oamenii anchetati ar fi avut calitatea de INVINUITI si nu de martori ! deci : martori LA CE ?
poate ca intro zi , Cineva va Raspunde ptr. toata aceasta TEROARE bagata-n sinul populatiei !

Pe langa faptul ca esti tampita rau,dar rau de tot ,te mai dai si "contrariata'......in cate zeci de localitati din "parohia usl s'au inregistrat votanti ........pana la 960% (asta e recordul ) de 600 ,de 400 ,de 200 % e plin in oltenia ,constanta .........un asemenea scor nu se inregistreaza nici in coreea de nord .
Martor : inseamna (pe intelesul tau) atunci cand te cheama procurorul si te intreaba :
Ai votat ?
De cate ori ?
Te'a fortat cineva sa votezi sau te'a oprit cineva sa votezi ? Iar tu raspunzi dupa cum e cazul.....

cashcheta, esti timpit !
daca CNP .ul tau apare in mai multe locuri, NU mai esti Martor, netotule, ca ai INCALCAT Legea : in clipa aia ai devenit INVINUIT !

Daca imi apare CNP-ul(care fie vorba intre noi se poate gasi) si eu nu am votat deloc de ce sa fiu eu invinuit?

asta am spus eu ? bai fir-ar a naibii de chestie, credeam ca scriu romaneste !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 09:02

deci azi la ora 10 se-ntruneste CCR ....e ziua cu bagatul degetului acuuuu' ,daca stau si ma gindesc, de'o luna juma' tot bagam de'stu.....si ne mai miram de ce ne doare-n kiur !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 12:09

V-ati frantuzit

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 13:34

De la: gabigabi2, la data 2012-08-21 08:37:48

Ai votat ?
De cate ori ?

cashcheta, esti timpit !

Acuma, pentru ca a hotarat CCR ce si cum , pot sa-ti spun care era solutia pentru inlaturarea lui Base !!
Era suficient ca tu si inca doua milioane de USL-isti sa va sinucidetzi !
In acest mod simplu se facea "cvorum" si era si pentru tzara mai bine !!! Pacat !
In loc sa iasa pe a lui Ponta ( ala de va face monta!) , om frumos, bun de bagat impreuna cu Mazarea lui in ..... Playboy, a iesit "Chiorul" !!!
Moamaaa si ce frumosi erau ! Si Crinuletzul si Pontica - ca sa nu mai zic de Mazariche si fetele lui !!!
Pun pariu ca ai fost cu sufletul si alaturi de Petre Roman ! Ca si ala era frumos !!!
Pun pariu ca acuma Felix -Voiculescu plange pe umarul lui Patriciu si S.O. Vantu pe a lui A Nastase :
Milioane de euroi bagatzi in reclama USL, milioane de euroi bagatzi ca spaga pentru ca si mortzii si puscariasii si diliii sa poata vota ...... Ce nu face "omul" ca sa scape de pushcarie ??
Si aia de la CCR in loc sa devina proprietari legali a doua -trei rezervatzii naturale ( macar Delta, Retezat si Apuseni ) au preferat sa gandeasca conform legii !!!!
Stia el P..a de P...a dec e vrea sa-i desfiintzeze !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 14:04

De la: Radu_b10, la data 2012-08-21 13:34:51
De la: gabigabi2, la data 2012-08-21 08:37:48

Ai votat ?
De cate ori ?

cashcheta, esti timpit !

Acuma, pentru ca a hotarat CCR ce si cum , pot sa-ti spun care era solutia pentru inlaturarea lui Base !!
Era suficient ca tu si inca doua milioane de USL-isti sa va sinucidetzi !
In acest mod simplu se facea "cvorum" si era si pentru tzara mai bine !!! Pacat !
In loc sa iasa pe a lui Ponta ( ala de va face monta!) , om frumos, bun de bagat impreuna cu Mazarea lui in ..... Playboy, a iesit "Chiorul" !!!
Moamaaa si ce frumosi erau ! Si Crinuletzul si Pontica - ca sa nu mai zic de Mazariche si fetele lui !!!
Pun pariu ca ai fost cu sufletul si alaturi de Petre Roman ! Ca si ala era frumos !!!
Pun pariu ca acuma Felix -Voiculescu plange pe umarul lui Patriciu si S.O. Vantu pe a lui A Nastase :
Milioane de euroi bagatzi in reclama USL, milioane de euroi bagatzi ca spaga pentru ca si mortzii si puscariasii si diliii sa poata vota ...... Ce nu face "omul" ca sa scape de pushcarie ??
Si aia de la CCR in loc sa devina proprietari legali a doua -trei rezervatzii naturale ( macar Delta, Retezat si Apuseni ) au preferat sa gandeasca conform legii !!!!
Stia el P..a de P...a dec e vrea sa-i desfiintzeze !

Deci te bucuri, acum va fi bine

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 14:54

Deci continua topicul

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 14:59

Idiotul de Cacarau incearca sa gaseasca prosti care sa creada ca atunci cand un meci se incheie cu scorul de 4-5, arbitrul a fost de vina si el va tine cont de numai de cele 4 goluri pe care le-a dat echipa sa. Numai ca in clasament are 0 puncte. Pentru ca asa e regulamentul, nu poti sa ai 3 puncte pentru ca ai dat 4 goluri si sa te faci ca cele 5 primite nu exista. Antonescu incearca sa ne explice ceva despre o victorie.
Adica, sa va traduc, acest imbecil, impreuna cu celalalt idiot (plagiatorul) au declansat suspendarea presedintelui, mizand pe efectele crizei si pe nemultumirile populare intemeiate, a organizat un referendum, dupa niste reguli pe care le-au stiut din capul locului, precizate suplimentar de CCR, fara nici un dubiu, stiau care este cvorumul ala si cati romani trebuie sa aduca la vot ... au facut tot ce au putut sa aduca cat mai multi, inclusiv fraude masive dupa cate se pare si tot n-au reusit sa-si atinga scopul.
Daca ne intoarcem in trecut, o sa constatam ca, la toate alegerile din trecutul sau, Traian Basescu a fost ajutat mult mai mult de catre opazantii sai decat de sustinatorii sai. Alegatorii au inclinat balanta in favoarea lui Basescu din cauza discursului oponentilor sai.
Din cauza lipsei totale de bun-simt a oponentilor.
Traian Basescu nu ar mai fi fost presedinte azi daca Geoana nu s-ar fi dus la Vantu.
Azi, Antonescu si Ponta par a fi in slujba PDL sau a partidelor de dreapta care or mai fi, pentru ca nu inceteaza cu discursul asta descreierat din care nu lipseste numele lui Traian Basescu, indiferent despre ce se vorbeste.
Lucru care le va fi fatal.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 15:24

De la: Silviu, la data 2012-08-21 14:59:13
Daca ne intoarcem in trecut, o sa constatam ca, la toate alegerile din trecutul sau, Traian Basescu a fost ajutat mult mai mult de catre opazantii sai decat de sustinatorii sai. Alegatorii au inclinat balanta in favoarea lui Basescu din cauza discursului oponentilor sai.
Traian Basescu nu ar mai fi fost presedinte azi daca Geoana nu s-ar fi dus la Vantu.
Azi, Antonescu si Ponta par a fi in slujba PDL sau a partidelor de dreapta care or mai fi, pentru ca nu inceteaza cu discursul asta descreierat din care nu lipseste numele lui Traian Basescu, indiferent despre ce se vorbeste.
...Inteleg de aici ca mesaj subliminal ca Basescu ar fi exponentul bunului simt
Avem perceptii diametral opuse despre el.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 15:28

@Radu ....iti dedic ce am citit in 90 pe un zid ; era urmatorul enunt : " Comunist ....te-as scuipa
dar mi-e rusine !
nu de tine, ci de mine !"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 15:57

o avea vreo relevanta ptr. cineva ca Aspazia Cojocaru, a 6 a membra a CCR , ce a invalidat referendumul , a primit de la CNAS verdict de colaborator al securitatii ?

mai are vreo relevanta ptr. cineva ca NU vointa poporului a avut vreun cuvint de spus ,ci alte STRUCTURI ?
bravo, Romanico ! traiasca Democratia INVALIDA !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 16:13

???!!! Ce repede dispar postarile!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 16:25

De la: _Ingrid, la data 2012-08-21 15:24:41

Sa fi sanatoasa.
Pe cale de consecinta inteleg ca, pentru tine, Antonescu si Ponta reprezinta bunul-simt.
Adica un repetent si un plagiator !
Asta este bunul-simt de azi in Romania ?
Ia, zi !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 16:32

De la: gabigabi2, la data 2012-08-21 15:28:12@Radu ....iti dedic ce am citit in 90 pe un zid ; era urmatorul enunt : " Comunist ....te-as scuipa
dar mi-e rusine !
nu de tine, ci de mine !"

Moamaaa ! Ce-mi place ! Esti taree ! Parca o citesc pe Ana Pauker de prin anii ' 50 !
Daca nu sunt cu USL = sunt comunist ( nu PSD= FSN) , vandut " structurilor imperialiste americane", platit de securitatea PDlL .......
E cam amestecate da' pentru aia care bea numai apa de Dambovitza si se uita numai la antenele lui Felix .... merge ! Chiar asa anagramat !
Chiar ca esti tare inconstienta !
Pacat ! Ai drept de vot ! De ce ?
Chiar nu potzi intzelege nimic ????
Nici macar ca luna trecuta ai primit pensia dupa ce s-au scumpit ardeii, vinetele si Mazarea ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 August 2012, ora 16:34

De la: Silviu, la data 2012-08-21 16:25:44
De la: _Ingrid, la data 2012-08-21 15:24:41

Sa fi sanatoasa.
Pe cale de consecinta inteleg ca, pentru tine, Antonescu si Ponta reprezinta bunul-simt.
Adica un repetent si un plagiator !
Asta este bunul-simt de azi in Romania ?
Ia, zi !

nu e nici o consecinta, de unde pana unde? nu-i cunosc, nu ma pronunt. Dar pe Basescu il cunosc, el si bunul simt sunt in universuri paralele.
Chestia asta ma sacaie la multi postaci, ca daca vad defectele unuia, inseamna automat ca ii consider perfecti pe opozantii lui. Ori nu e asa.
Cand vorbesc de Basescu ma refer numai la Basescu.
Daca am ceva de spus despre altii, o sa ii numesc pentru a fi clar mesajul.

Pagini: << 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: