back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 August 2012, ora 19:19

De la: vladidec, la data 2012-08-17 19:12:131180 de pagini cu mesaje ! Cu ce v-ati ales ?

Libertatea cuvantului

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_679

322 mesaje

Postat pe: 17 August 2012, ora 19:21

De la: 9am_679, la data 2012-08-17 19:05:25Creatura asta de Cacarau(numele real al familiei din care provine) este o zdeanta parvenita, Pana si revolutionarii din Tulcea recunosc ca la revolutie a stat cumintel si nu cum se lauda lepadatura ca a vorbit in fata a 25000 de oameni adunati in starda pe data de 22 decembrie.
Acesta este o nulitate din toate punctele de vedere, profesional=0 iar ca politician un mare chiulangiu, un cameleon politic, un parvenit ordinar si nu ma mira daca nu cumva face parte dintre racolatii securitatii anilor 90.
Mie imi provoaca greata acest individ care demonstreaza pe zi ce trece ca este cu mult mai ,,jucator'' decat Basescu.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 19:33

De la: _Ingrid, la data 2012-08-17 19:19:12
De la: vladidec, la data 2012-08-17 19:12:131180 de pagini cu mesaje ! Cu ce v-ati ales ?

Libertatea cuvantului

si la ce ne-a folosit ? asa era bancul , dar si daca n-am mai avea-o nici pe aia, am fi la fel ca-n 89 si, dupa cum merg lucrurile, nu se stie ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 19:35

De la: 9am_679, la data 2012-08-17 19:15:42
De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:07:48bei, da' da-ti-o naibii de treba : la BEC e o tovarasa PDL.ista....USL nu a schimbat nimic, de fraierii ce sunt si de domni ! au crezut in naivitatea lor ca vorbind Antonescu despre intoarcerea la Lege, la respectarea ei....ca el nu intervine si ca respecta pe aia, pe alea, a crezut ca va Vibra ceva in constiinta acestor oameni !
haida de ! Constiinta, respect fata de Lege....vax ! se incalca Constitutia intro veselie, incepind cu CCR ; CSM se crede Stat in Stat ; Procuratura e politie politica.... da' mai duceti-va de'a dura cu orbirea voastra cu tot ! p'asta-l vreti ,desi sunteti nici 12 % ? pe asta o sa-l aveti- avem, ca n-am ce face ! prea multi "licurici " si eu si cei 7.400 mil, nu suntem decit niste victime colaterale dintrun razboi al intereselor de grup si internationale si atit !
da' nu mai incercati sa demonstrati ca oamenii aia n-au stiut ptr. ce au spus DA, sau ca, fiind duminica erau beti !
ca e PENIBIL ca nici macar cei 5 mil. care l-au votat in 2009, nu-l mai vor si incercati sa le reduceti numarul ,ca nu da bine p'afara ....ca bate, SARE totusiin ochi si trebuie pastrate niste aparente de Legitimitate, asta am aflat-o din scrisoarea lu' nenea Gordon ! .....ca asta a vrut sa spuna cu "dupa cum se stie...fraude masive..." asta era mesajul de dus catre opinia publica americana, ca sa nu sara aia-n sus ca-i sensibila la chestia asta cu VOX POPULI si, ptr. urechile armatei de colonei, incepind cu dna colonel Kovesi sa execute "verificarile"-n teren !

P.S
deci, am avut dreptate : ai votat Da, dar te-ai riugat la sf. aghiuta sa nu ti-l demita ! cihhhh , sfinta ipocrizie si duplicitate nici macar de tine constientizata , atit de ametiti sunteti dragii mamii !
DEJA LA ANUMITE POSTURI DE TELEVIZIUNE SE DSICUTA DE UN ,,RAZBOI'' RUSO-AMERICAN CARE SE DA PE TERITORIUL ROMANIEI.
OARE CARE ESTE TABARA PRO-RUSA? DOAR CACARAU, PONTA SI A3 CUNOSC ORA EXACTA DE LA MOSCOVA!!

ete fleosc !

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 17 August 2012, ora 19:38

De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:35:30
De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:07:48bei, da' da-ti-o naibii de treba : la BEC e o tovarasa PDL.ista....USL nu a schimbat nimic, de fraierii ce sunt si de domni ! au crezut in naivitatea lor ca vorbind Antonescu despre intoarcerea la Lege, la respectarea ei....ca el nu intervine si ca respecta pe aia, pe alea, a crezut ca va Vibra ceva in constiinta acestor oameni !
haida de ! Constiinta, respect fata de Lege....vax ! se incalca Constitutia intro veselie, incepind cu CCR ; CSM se crede Stat in Stat ; Procuratura e politie politica.... da' mai duceti-va de'a dura cu orbirea voastra cu tot ! p'asta-l vreti ,desi sunteti nici 12 % ? pe asta o sa-l aveti- avem, ca n-am ce face ! prea multi "licurici " si eu si cei 7.400 mil, nu suntem decit niste victime colaterale dintrun razboi al intereselor de grup si internationale si atit !
da' nu mai incercati sa demonstrati ca oamenii aia n-au stiut ptr. ce au spus DA, sau ca, fiind duminica erau beti !
ca e PENIBIL ca nici macar cei 5 mil. care l-au votat in 2009, nu-l mai vor si incercati sa le reduceti numarul ,ca nu da bine p'afara ....ca bate, SARE totusiin ochi si trebuie pastrate niste aparente de Legitimitate, asta am aflat-o din scrisoarea lu' nenea Gordon ! .....ca asta a vrut sa spuna cu "dupa cum se stie...fraude masive..." asta era mesajul de dus catre opinia publica americana, ca sa nu sara aia-n sus ca-i sensibila la chestia asta cu VOX POPULI si, ptr. urechile armatei de colonei, incepind cu dna colonel Kovesi sa execute "verificarile"-n teren !

P.S
deci, am avut dreptate : ai votat Da, dar te-ai riugat la sf. aghiuta sa nu ti-l demita ! cihhhh , sfinta ipocrizie si duplicitate nici macar de tine constientizata , atit de ametiti sunteti dragii mamii !
DEJA LA ANUMITE POSTURI DE TELEVIZIUNE SE DSICUTA DE UN ,,RAZBOI'' RUSO-AMERICAN CARE SE DA PE TERITORIUL ROMANIEI.
OARE CARE ESTE TABARA PRO-RUSA? DOAR CACARAU, PONTA SI A3 CUNOSC ORA EXACTA DE LA MOSCOVA!!

ete fleosc !
Se strange cureaua ? Adevarul iese la suprafata ca untdelemnul!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 August 2012, ora 19:39

De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:33:42

Libertatea cuvantului

si la ce ne-a folosit ? asa era bancul , dar si daca n-am mai avea-o nici pe aia, am fi la fel ca-n 89 si, dupa cum merg lucrurile, nu se stie ....

Pai v-ati exprimat..v-ati spus cuvantul liber, peste o mie de pagini...asa ca fiecare stie ca a spus undeva ce gandeste, macar s-a racorit...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:00

de unde e scrisa scrisoarea asta ,de catre intelectualul pus in balanta cu tinichigiul sau ospatarul, chiar de catre cel pe care-l adora ? aaaa, da, de la Sibiu....mda, or fi fost impreuna, in secuime , ca sa le multumeasca maghiarilor ca l-au sprijinit si n-au votat ? mare lucru si recostiinta asta si , sa vedem cum se concretizeaza ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:03

De la: Silver9AM, la data 2012-08-17 19:55:16

P.S

Mai flatuiezi mult antinatura ?!?........

moiiii, ce cuvint' telectual ai invatat, moi, de cind nu te-am mai vazut pe forum , moiii ! ti-o fost rusine moi, sa zici ca basesc , moi ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:06

De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 20:00:49de unde e scrisa scrisoarea asta ,de catre intelectualul pus in balanta cu tinichigiul sau ospatarul, chiar de catre cel pe care-l adora ? aaaa, da, de la Sibiu....mda, or fi fost impreuna, in secuime , ca sa le multumeasca maghiarilor ca l-au sprijinit si n-au votat ? mare lucru si recostiinta asta si , sa vedem cum se concretizeaza ?!

era cu adresa la Andrei Plesu si alti virtuosi ! in serile lungi si reci, cind omul mai cade pe ginduri, s'or fi intrebat vreodata cam citi scuipati vor primi dupa ce "mecena" lor va parasi scena politica ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 20:10

De la: _Ingrid, la data 2012-08-17 19:39:19
De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:33:42

Libertatea cuvantului

Pai v-ati exprimat..v-ati spus cuvantul liber, peste o mie de pagini...asa ca fiecare stie ca a spus undeva ce gandeste, macar s-a racorit...

da, macar ne-am folosit de libertatea cuvintului si dupa cum se vede " STRADA" s-a mutat pe net, devenind o tribuna....si totusi, continui sa cred ca daca eram in strada si cerea DEMISIA .....ehhhh

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 17 August 2012, ora 22:14

De la: 9am_679, la data 2012-08-17 18:52:41DEJA LA ANUMITE POSTURI DE TELEVIZIUNE SE DSICUTA DE UN ,,RAZBOI'' RUSO-AMERICAN CARE SE DA PE TERITORIUL ROMANIEI.
OARE CARE ESTE TABARA PRO-RUSA? DOAR CACARAU CUNOSTE RASPUNSUL!

Ei nu zau, si care sunt posturile astea, OTV a gasit-o pe Elodia si acum nu ai are treaba si se da cu spionajul.
E drept ca nu te pot, suspecta nici de inteligenta si nici de bun simt sau seriozitate, asa ca probabil asta e noua tema pe care ati ptimit porunca sa o lansati.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 August 2012, ora 00:40

De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:35:30

P.S

ete fleosc !

A propooo cei ala cacarau ? vine de la CaCaRau?

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 August 2012, ora 00:43

De la: CREMENE, la data 2012-08-17 22:14:30
De la: 9am_679, la data 2012-08-17 18:52:41DEJA LA ANUMITE POSTURI DE TELEVIZIUNE SE DSICUTA DE UN ,,RAZBOI'' RUSO-AMERICAN CARE SE DA PE TERITORIUL ROMANIEI.
OARE CARE ESTE TABARA PRO-RUSA? DOAR CACARAU CUNOSTE RASPUNSUL!

Ei nu zau, si care sunt posturile astea, OTV a gasit-o pe Elodia si acum nu ai are treaba si se da cu spionajul.
E drept ca nu te pot, suspecta nici de inteligenta si nici de bun simt sau seriozitate, asa ca probabil asta e noua tema pe care ati ptimit porunca sa o lansati.

Parca 1 na cu fata de bidon calcat de tir a zis ca-i razbel in civil?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2012, ora 05:11

" Da frate, am votat pentru demiterea lui Basescu! Da, imi doresc ca el sa plece pe mare si sa ne lase, pentru ca este toxic si fals, tipa ca usl vrea sa puna mana pe justitie, dar nu spune ca el si-a subordonat respectiva justitie si a transformat-o in sluga lui obedienta! Da, serviciile lucreaza pentru Basescu! Da, este un rau pentru Romania prin reteaua de oameni corupti si santajabili cu care a impanzit toate institutiile statului!"

Nu ne spui nimic concret.
Faci doar afirmatii.
Serviciile lucreaza pentru Basescu.
Pai e seful statului, nu e normal ? Pentru cine ar trebui sa lucreze ?
Ai dovezi ca serviciile fac lucruri ilegale ?

Si-a subordonat justitia, zici tu ...
Cum se vede subordonarea asta ... ?
In ce consta ea, asa concret, nu vrajeala.

Reteaua de oameni corupti si santajabili cu care a impanzit toate institutiile statului.
A reusit Basescu sa faca treaba asta ?
Atunci e foarte tare.
Eu ma indoiesc.

Nu te inteleg. Ceva personal te-a nemultumit profund, probabil ca ai avut anumite asteptari si ti-au fost inselate ...
Zici ca USL e o nenorocire dar, in acelasi timp, zici ca si Basescu e o nenorocire dar ceva mai mica, daca am inteles eu bine din ce ai postat.
Am tot stat de vorba cu diversi oameni, ca romanul, la o vorba, la un pahar si multi au exprimat cam acelasi punct de vedere: mi-e scarba de toti, da-i in ma-sa ca toti sunt o apa si-un pamant, niste hoti.
Vreau altceva !
Asta pare s-o spuna omul de rand.
Am avut si eu aceasta pozitie in trecut.
Dar mi-am dat seama ca nu ajuta la nimic.
Vad oameni care-si iau asa o mina de superiori si injura tot ce misca din orice motiv. Nimic nu-i multumeste, orice ar face cineva. Dar, cand intru in amanunte si-i intreb: bine-bine, dar cum ai rezolva tu problema asta daca ti-ar sta tie in putere, daca ai fi tu cel care ia decizia in locul lui Basescu, sau al altcuiva pe care-l injuri si despre care spui ca e hot si incompetent ?
E, la intrebari concrete, oamenii isi schimba atitudinea .... Spun: da' ce, e treaba mea, e treaba lor, ce ma intrebi pe mine ? Sau imi insira niste ineptii, niste presupuse solutii din care imi dau seama ca omul habar nu are despre ce este vorba, nu intelege nici problema, dara-mi-te modul ei de rezolvare.

Vad ca pe Kasparov l-au arestat pentru ca a participat la un miting anti-Putin. Nu stiu despre ce se discuta la mitingul ala ... dar, ma intreb, daca in Rusia ar exista televiziuni ca Antena 3 care sa-l injure pe Putin 24 din 24, cam ce li s-ar intampla ciutacilor rusi si mirceabazilor.
Chiar asa, de ce nu exista echivalentul Antenei 3 in Rusia ? Si nici in alta tara ...
Stie cineva sa mai existe asa ceva ?

Revenind, zici ca nu o sa-l mai votezi pe Basescu sau PDL.
Pe Basescu oricum nu o sa-l mai voteze nimeni pentru ca nu va mai candida ...
PDL e si el intr-o situatie destul de jenanta nu atat din cauza adversarilor cat a propriilor membri care au facut ce spui tu si altii ca tine.

Sunt intr-o jungla.
Ma ataca un lup si un leopard.
Cu cine trebuie sa aleg sa ma lupt pentru a avea sanse de supravietuire ?
Cu leopardul, pentru ca sunt cu resursele intacte, am o sansa, mica, dar o am, merita sa lupt ...
Nu ?
Lupul-Basescu e mic copil pe langa leopardul-USL.
Daca voi reusi sa inving leopardul, lupta cu lupul va fi distractie.
Dar, deocamdata, se lupta intre ei.
Eu sunt tentat sa-l sprijin pe lup. Pare mai slab. Dupa ce leopardul va fi invins, o sa lupt cu lupul.
Am sanse mai mari.
Pentru ca lupul nu e atat de sangeros precum leopardul.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2012, ora 07:37

De la: Silviu, la data 2012-08-18 05:11:49" Da frate, am votat pentru demiterea lui Basescu! Da, imi doresc ca el sa plece pe mare si sa ne lase, pentru ca este toxic si fals, tipa ca usl vrea sa puna mana pe justitie, dar nu spune ca el si-a subordonat respectiva justitie si a transformat-o in sluga lui obedienta! Da, serviciile lucreaza pentru Basescu! Da, este un rau pentru Romania prin reteaua de oameni corupti si santajabili cu care a impanzit toate institutiile statului!"

Faci doar afirmatii.

Reteaua de oameni corupti si santajabili cu care a impanzit toate institutiile statului.
Atunci e foarte tare.
Eu ma indoiesc.

Nu te inteleg. Ceva personal te-a nemultumit profund, probabil ca ai avut anumite asteptari si ti-au fost inselate ...
Zici ca USL e o nenorocire dar, in acelasi timp, zici ca si Basescu e o nenorocire dar ceva mai mica, daca am inteles eu bine din ce ai postat.
Am tot stat de vorba cu diversi oameni, ca romanul, la o vorba, la un pahar si multi au exprimat cam acelasi punct de vedere: mi-e scarba de toti, da-i in ma-sa ca toti sunt o apa si-un pamant, niste hoti.
Vreau altceva !
Vad oameni care-si iau asa o mina de superiori si injura tot ce misca din orice motiv. Nimic nu-i multumeste, orice ar face cineva. Dar, cand intru in amanunte si-i intreb: bine-bine, dar cum ai rezolva tu problema asta daca ti-ar sta tie in putere, daca ai fi tu cel care ia decizia in locul lui Basescu, sau al altcuiva pe care-l injuri si despre care spui ca e hot si incompetent ?
E, la intrebari concrete, oamenii isi schimba atitudinea .... Spun: da' ce, e treaba mea, e treaba lor, ce ma intrebi pe mine ? Sau imi insira niste ineptii, niste presupuse solutii din care imi dau seama ca omul habar nu are despre ce este vorba, nu intelege nici problema, dara-mi-te modul ei de rezolvare.

Vad ca pe Kasparov l-au arestat pentru ca a participat la un miting anti-Putin. Nu stiu despre ce se discuta la mitingul ala ... dar, ma intreb, daca in Rusia ar exista televiziuni ca Antena 3 care sa-l injure pe Putin 24 din 24, cam ce li s-ar intampla ciutacilor rusi si mirceabazilor.
Chiar asa, de ce nu exista echivalentul Antenei 3 in Rusia ? Si nici in alta tara ...

PDL e si el intr-o situatie destul de jenanta nu atat din cauza adversarilor cat a propriilor membri care au facut ce spui tu si altii ca tine.

Sunt intr-o jungla.
Cu leopardul, pentru ca sunt cu resursele intacte, am o sansa, mica, dar o am, merita sa lupt ...
Nu ?
Eu sunt tentat sa-l sprijin pe lup. Pare mai slab. Dupa ce leopardul va fi invins, o sa lupt cu lupul.
Am sanse mai mari.

pffff...... NU este SEFUL Statului este doar Reprezentantul lui ! " Timpenia" aia cu Separarea puterilor in Stat , aia care e bine definita-n Constitutie si pe care voi , EL se face ca n-o vede , inseamna ca dumnealui NU ARE VOIE sa transforme-n BUTOANELE pe care le apasa cum vrea el , parlament sau justitie ! si-a construit cu tenacitate o retea de oameni FACUTI de el....si-ti aduc aminte : chestore....nu-i bine ce faci, chestore....imi pare ca EU te-am FACUT chestor si-n lumina acestui facut, asteapta ascultare si devotament ! si Morar si Kovesi si Zegrean sunt FACUTI de el si zice omu' din curticica lui, cind iese la portita la o sueta cu ziaristii chestia cu chestorul, haaaatz, Codruta se executa si-l umfla.... a mai zis omu' ca-s 25% fraude masive - ca asta-i formula convenita cu Gordonu' - Codruta si-a trimis armata de procurori sa-i " convinga" pe oameni ca n-au stiut ce fac : ei au crezut ca-s Alegeri Prezidentiale si d'aia au pus DA pe vot !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 07:46

De la: Silviu, la data 2012-08-18 05:11:49" Da frate, am votat pentru demiterea lui Basescu! Da, imi doresc ca el sa plece pe mare si sa ne lase, pentru ca este toxic si fals, tipa ca usl vrea sa puna mana pe justitie, dar nu spune ca el si-a subordonat respectiva justitie si a transformat-o in sluga lui obedienta! Da, serviciile lucreaza pentru Basescu! Da, este un rau pentru Romania prin reteaua de oameni corupti si santajabili cu care a impanzit toate institutiile statului!"

Faci doar afirmatii.

Atunci e foarte tare.
Eu ma indoiesc.

Vreau altceva !

Sunt intr-o jungla.
Nu ?
Am sanse mai mari.

E aiurea exemplul cu lupul si leopardul, nu comentez mai mult...
Dar nu inteleg ce pretentii ai de la oamenii cu care intri in vorba, e foarte firesc sa iti raspunda ca nu stiu ei ce e de facut sa mearga mai bine. Daca nici cei care au studii politice, economice, relatii internationale, diplomatie, draci-laci si sunt platiti pentru asta nu stiu, cum sa imi pretinzi asta mie? eu sunt cu treaba mea la care ma pricep, acolo pot sa dau solutii.

Oamenii doar reactioneaza, prompt la ce se decide acolo sus.
A zis la serviciu ca e criza si trebuie sa plece jumatate dintre ei? n-au mai cerut marire de salariu, au venit la munca fara sa mai traga de timp, au renuntat la pauza de pranz de cinci ore si nu mai cumpara un vagon de prostii din supermarket. Toata lumea e mult mai socotita.

S-a introdus prostia aia de forfetar? si-au facut socotelile, trebuia sa dea mai mult decat sa castige, au inchis micuta firma si pa.

Cand s-a dat un avataj fiscal pentru IT, toate firmele care aveau departament IT l-au externalizat in firma de sine statatoare.
Cand s-a dat avantaj fiscal pentru firme mici in general, si-au externalizat tot ce se putea, contabilitatea a devenit firma de servicii financiare, transportul a devenit firma de transport, operatorii au devenit firma call center. Cat a durat avantajul fiscal, cand n-a mai fost cazul s-au reunificat toate sub aceeasi firma.
De asemeni, firmele cu datorii la stat sunt excluse de la licitatii si alte demersuri economice care le-ar fi necesare ca sa poata sa produca si sa iasa la liman. Practic sunt ingropate in datorii, unele nemaiavand datoria propriu zisa, ci penalitatile enorme care le-au fost calculate la acea datorie pe care au platit-o.
Au gasit solutie si la asta, au lasat firma asa cum a cazut, si au deschis una noua, curata apretata pe care au mutat salariatii, si activitatea asa incat sa poata sa activeze ceeea ce au de produs.

Deci daca oamenii nu stiu ce masuri politice sau macroeconomice ar fi bune pentru tara, fiecare la el acolo unde este, ar gandi la nivelul lui ce fel ii cade masura respectiva.
De exemplu prietenul nostru Eugen, e un gospodar exceptional, are 25 de ha si e pasionat de agricultura. Nu e lenes nu e prost.
Pana aici cred ca suntem de acord.
Prietenul nostru nu mai face agricultura, si-a vandut si tractorul si ce masini mai avea, a desfiintat sera mare, pentru ca il costa mai mult sa produca un sac de porumb decat sa il cumpere. Nu ii place, dar ar fi o prostie sa munceasca in pierdere, corect?

Revin la ideea ca oamenii reactioneza la masuri, nu sunt ei cei care le iau.
Ce masuri sa se ia? nu stiu si cred ca marii oameni politici, au ramas ,,mari " pentru ca au facut ceva special, ceva la care nu s-a gandit nimeni, poate chiar impotriva curentului care apoi s-a dovedit bun
Daca de exemplu, s-ar ieftini mancarea la jumatate, ar fi o relaxare fantastica, ar incepe sa se puna problema de a cumpara si alte produse, si de a face copii.
Daca n-ar mai intra in tara nici un produs chinezesc?
Daca brusc s-ar inchde supermarketurile?

Ar fi consecinte de toate felurile, dar eu poate mi-as redeschide firma de hainute pentru copii din materiale romanesti, bumbac 100%, altul ar face jartele sa nu mai cada ciorapii la tot blocul, si tanti Frosa ar iesi la poarta cu patrunjelul daca nu mai are concurenta din Argentina.
Poate.
Nu stiu,
Politicul trebuie sa judece ce e de facut, are la indemana economisti si specialisti dar se gandeste numai la manareli si sforarii fara legatura cu poporul.

Si nu-mi iau un aer superior ca sa-i injur pe toti, ii injur cu aerul meu normal, uite inca unul care are o mare durere in fund de ceea ce are nevoie tara si poporul si crede ca daca eu nu stiu politica, nu vad ca pur si simplu ma prosteste in fata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2012, ora 07:49

@blackule, casca bine ochii la noua dreapta ,ca si aia .....lozinca de la Cluj, pe care scria " CAPITANUL nostru e T. Basescu" m-a pus pe ginduri....

da', ma bucur ca facem schimb de idei, totusi si oricit am crede ca nu suntem influentati de gindurile si argumentele celorlalti, se dovedeste ca nu-i deloc asa si spun asta, ptr. ca-n postarea de ieri- una dintre ele- ai spus ceva ce eu tot iti spuneam : DE CE frate, judecati totul prin comparatie cu ala sau celalalt ? ca nu e Ori-Ori- asa cum ai spus tu ieri....ca atunci cind il judec pe Bas' de ex., il judec pe el si faptele lui, nu comparindu-l cu nu stiu cine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2012, ora 08:00

De la: _Ingrid, la data 2012-08-18 07:46:09

Faci doar afirmatii.

Atunci e foarte tare.
Eu ma indoiesc.

Vreau altceva !

Sunt intr-o jungla.
Nu ?
Am sanse mai mari.

E aiurea exemplul cu lupul si leopardul, nu comentez mai mult...
Dar nu inteleg ce pretentii ai de la oamenii cu care intri in vorba, e foarte firesc sa iti raspunda ca nu stiu ei ce e de facut sa mearga mai bine. Daca nici cei care au studii politice, economice, relatii internationale, diplomatie, draci-laci si sunt platiti pentru asta nu stiu, cum sa imi pretinzi asta mie? eu sunt cu treaba mea la care ma pricep, acolo pot sa dau solutii.
Oamenii doar reactioneaza, prompt la ce se decide acolo sus.
A zis la serviciu ca e criza si trebuie sa plece jumatate dintre ei? n-au mai cerut marire de salariu, au venit la munca fara sa mai traga de timp, au renuntat la pauza de pranz de cinci ore si nu mai cumpara un vagon de prostii din supermarket. Toata lumea e mult mai socotita.
S-a introdus prostia aia de forfetar? si-au facut socotelile, trebuia sa dea mai mult decat sa castige, au inchis micuta firma si pa.
Cand s-a dat un avataj fiscal pentri IT, toate firmele care aveau departament IT l-au externalizat in firma de sine statatoare. Cand s-a dat avantaj fiscal pentru firme mici in general, si-au externalizat tot ce se putea, contabilitatea a devenit firma de servicii financiare, transportul a devenit firma de transport, operatorii au devenit firma call center. Cat a durat avantajul fiscal, cand n-a mai fost cazul s-au reunificat toate sub aceeasi firma.
Iarasi, firmele cu datorii sunt excluse de la licitatii si alte demersuri economice care le-ar fi necesare ca sa poata sa produca si sa iasa din datorii. Practic sunt ingropate in datorii, unele nemaiavand datoria propriu zisa, ci penalitatile enorme care le-au fost calculate la acea datorie pe care au platit-o.
Au gasit solutie si la asta, au lasat firma asa cum a cazut, si au deschis una noua, curata apretata pe care au mutat salariatii, si activitatea asa incat sa poata sa activeze ceeea ce au de produs.
Deci daca oamenii nu stiu ce masuri politice sau macroeconomice ar fi bune pentru tara, fiecare la el acolo unde este, ar gandi la nivelul lui ce fel ii cade masura respectiva. De exemplu prietenul nostru Eugen, e un gospodar exceptional, are 25 de ha si e pasionat de agricultura. Nu e lenes nu e prost. Pana aici cred ca suntem de acord. Prietenul nostru nu mai face agricultura, si-a vandut si tractorul si ce masini mai avea, a desfiintat sera mare, pentru ca il costa mai mult sa produca un sac de porumb decat sa il cumpere. Nu ii place, dar ar fi o prostie sa munceasca in pierdere, corect?
Revin la ideea ca oamenii reactioneza la masuri, nu sunt ei cei care le iau. Ce masuri sa se ia? nu stiu si cred ca marii oameni politici, au ramas ,,mari " pentru ca au facut ceva special, ceva la care nu s-a gandit nimeni, poate chiar impotriva curentului care apoi s-a dovedit bun
Daca de exemplu, s-ar ieftini mancarea la jumatate, ar fi o relaxare fantastica, ar incepe sa se puna problema de a cumpara si alte produse, si de a face copii.
Daca n-ar mai intra in tara nici un produs chinezesc?
Daca brusc s-ar inchde supermarketurile?
Ar fi consecinte de toate felurile, dar eu poate mi-as redeschide firma de hainute pentru copii din materiale romanesti, bumbac 100%, altul ar face jartele sa nu mai cada ciorapii la tot blocul, si tanti Frosa ar iesi la poarta cu patrunjelul daca nu mai are concurenta din Argentina.
Poate.
Nu stiu,
Politicul trebuie sa judece ce e de facut, are la indemana economisti si specialisti dar se gandeste numai la manareli si sforarii fara legatura cu poporul.
Si nu-mi iau un aer superior ca sa-i injur pe toti, ii injur cu aerul meu normal, uite inca unul care are o mare durere in fund de ceea ce are nevoie tara si poporul, crede ca daca eu nu stiu politica, nu vad ca pur si simplu ma prosteste in fata.

neata ! ai adunat in tine si ia uite ce-ai scos ! asa-i ! si asta mi-aduce aminte de niste discutii cu Mytcor care ne reprosa noua, astora de jos, ca nu facem sau dregem, de parca eu eram premier, senator sau parlamentar , in masura de a-mi face echipa de specialisti si a construi un program coerent !
l-am ascultat pe C. Antonescu aseara, la Realitatea si iar i-am dat un 10 ! in sfirsit, mai zice cineva, simplu si pe intelesul tuturor, ca oamenii politici sunt responsabili ptr. binele tarii care ar trebui sa fie PRIORITATEA activitatii lor !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 09:25

Au iesit basistii la atac, mai sunt 3 zile pana la decizia CCR, iar ei trebuie sa justifice
o eventuala decizie de invalidate a referendumului, prin orice fel de vomitaturi basiste pe acest topic.
Nu are importanta cat de jigodii sunt, nu are importanta ca sunt aberanti si sfideaza orice
regula a bunului simt, nu are importanta nimic, ei au primit un ordin si-l executa fara cracnire,
ca doar de asta isi iau soldele basiste.
Unii sunt analisti si experti de orice fel, din buda politica si pana in cea culturala, altii sunt
desteptii tari ne spun cum si de ce trebuie sa faca parketul dosare penale de votanti,
altii sunt agenti secreti in slujba dreptatii basiste, iar altii ne invata pe cine
trebuie sa slujeasca serviciile secrete, adica pe base, ca de aia e seful statului,
in nici un caz nu trebuie sa slujeasca pe cei 7.4 milioane de votanti care i-au spus
sefului statului sa se care, ca nu-l mai vor.
Ii rog pe basisti sa-mi arate si mie in constitutie unde scrie ca avem un "sef al
statului", sau e o impaunare cu titluri, care sa justifice statutul de jucator
sau de dictator. Evident ca nu o vor face, pentru ca nu este, dar in schimb le
place la nebunie sa manance rahat pe forum.
Avem guru postacilor basisti, si evident cat si pe cei care ii proclama guru,
deci directiva de la centru e data, ca guru e pigmeu si la suflet si la minte
nu mai conteaza, ei s-au organizat erahic, dupa cum suna porunca.
Mai nou au aparut analistii militaro-informativ, care ne spun ca vom avea razboi civil
, dupa cum spun unele ptosturi tv, dar nu ne spun si care, sau din surse sigure, mama ce bine
infipti informativ mai sunt, si la ce informatii au acces!
Vorbesc de conserve linii contrainformative straine la noi in tara. Oare nu ii doare mintea?
Evident ca de acum inainte trebuie sa le facem inchinaciuni.
Altii fac parabole, aratandu-ne cum sta treaba intre animale, e normal, fiindca banuiesc
ca netraind intre oameni, doar apucaturile animalelor le sunt caracteristice.
Numai ca ei nu stiu ca leopardul si lupul nu traiesc in aceleasi paduri, deci sansa
de a se intalni e zeri, dar ce nu fac animalele pt basisti, sau poate le-au adus cu citatie.
Dar ei sunt intelepti, sfatosi si deosebit de inteligenti, chiar mai mult ca perfectii.
Ei detin adevarul absolut in orice domeniu, niciodata nu se inseala, niciodata nu gresesc,
sunt fapturi mesianice, care musai trebuie ascultati si considerati ca si zei ai forumului,
iar cine nu e de acord cu ei, sunt injurati, intimidati, amenintati, jigniti, ridiculizat.
Pentru ei conteaza doar scopul pentru care sunt aici, solda si porunca basista.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 09:32

Faci doar afirmatii.

Atunci e foarte tare.
Eu ma indoiesc.

Vreau altceva !

Sunt intr-o jungla.
Nu ?
Am sanse mai mari.

Silviu, eu nu incerc sa pozez intr-un om superior, deasupra oamenilor de rand, pentru ca e sunt un om de rand. Am obosit sa explic asta uselistilor si nu vreau acum sa ti-o explic si tie, pentru ca in definitiv nu am datoria fata de nimeni sa imi prezint dosarul de cadre, cv-ul sau cum vrei sa-i mai spui.

Ca o parte a justitiei este subordonata politicului, este clar pentru oricine. Da, aveam asteptari! Credeam in Basescu si traiam cu speranta ca este singurul care va reaseza Romania pe un fagas normal, ca ne duce spre vest, ca in curand si la noi institutiile statului vor functiona la fel ca in Europa.

Ce justitie este aia in care cercetarile penale se desfasoara in presa? In care stenogramele interceptarilor apar in presa inainte sa debuteze cercetarile? Nume sonore, tam-tam, luari de pozitie, infierari si apoi se asterne linistea...
Nu sunt angrenat in sitemul juridic, nu ma ocup cu asa ceva, eu fiind un simplu inginer care lucreaza la o firma privata, deci nu am treba cu statul sau cu serviciile, dar nu poti sa nu observi ce se intampla.

Uite cazul judecatoarei Pivniceru. Nu stiu ce parere ai tu despre ea, o fi de partea noii puteri, fiind propusa ca ministrul justitiei. Oricum, fiind un om din Justitie este mult mai buna decat mascariciul Corlatean. Imediat ce s-a auzit de propunerea de numire a ei au aparut imagini compromitatoare, conexiuni cu alte cazuri cercetate de DNA, stenograme, care probabil erau tinute la sertar pina la momentul potrivit...Tipa era urmarita si nu puteau decat serviciile sa o faca, servicii care nu trebuie sa fie implicate in criza politica, nici de partea lui Basescu, nici a usl.

Apoi, stenogramele in care apare fostul ministru Rus. Daca ai observat, intr-una din stenograme este transcrisa discutia dintre doi angajati ai MAI care centralizau datele minireferendumului. Astia nu erau cercetati de vreun Parchet, nu ceruse nimeni ordin judecatoresc privind punerea sub urmarire. Probabil ca erau inregistrati in timp ce vorbeau pe telefoanele de serviciu, din minister. Ce inseamna asta? Toate telefoanele sunt urmarite. Parca asa era si pe vremea lui Ceausescu, atunci cand Ochiul si Timpanul lucra din greu.

Vezi si ce se intampla la CSM, unde presedinta da comunicate si ia pozitie fata de declaratii ale unor politicieni, fara sa consulte membrii CSM aflati in vacanta, in nume propriu, desi implica institutia respectiva.

Mai multe din dedesubturile Justitiei le gasesti aici: www.luju.ro/

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 09:37

De la: CREMENE, la data 2012-08-18 09:25:01
Au iesit basistii la atac, mai sunt 3 zile pana la decizia CCR, iar ei trebuie sa justifice
o eventuala decizie de invalidate a referendumului, prin orice fel de vomitaturi basiste pe acest topic.
Nu are importanta cat de jigodii sunt, nu are importanta ca sunt aberanti si sfideaza orice
regula a bunului simt, nu are importanta nimic, ei au primit un ordin si-l executa fara cracnire,
ca doar de asta isi iau soldele basiste.
Unii sunt analisti si experti de orice fel, din buda politica si pana in cea culturala, altii sunt
desteptii tari ne spun cum si de ce trebuie sa faca parketul dosare penale de votanti,
altii sunt agenti secreti in slujba dreptatii basiste, iar altii ne invata pe cine
trebuie sa slujeasca serviciile secrete, adica pe base, ca de aia e seful statului,
in nici un caz nu trebuie sa slujeasca pe cei 7.4 milioane de votanti care i-au spus
sefului statului sa se care, ca nu-l mai vor.
Ii rog pe basisti sa-mi arate si mie in constitutie unde scrie ca avem un "sef al
statului", sau e o impaunare cu titluri, care sa justifice statutul de jucator
sau de dictator. Evident ca nu o vor face, pentru ca nu este, dar in schimb le
place la nebunie sa manance rahat pe forum.
Avem guru postacilor basisti, si evident cat si pe cei care ii proclama guru,
deci directiva de la centru e data, ca guru e pigmeu si la suflet si la minte
nu mai conteaza, ei s-au organizat erahic, dupa cum suna porunca.
Mai nou au aparut analistii militaro-informativ, care ne spun ca vom avea razboi civil
, dupa cum spun unele ptosturi tv, dar nu ne spun si care, sau din surse sigure, mama ce bine
infipti informativ mai sunt, si la ce informatii au acces!
Vorbesc de conserve linii contrainformative straine la noi in tara. Oare nu ii doare mintea?
Evident ca de acum inainte trebuie sa le facem inchinaciuni.
Altii fac parabole, aratandu-ne cum sta treaba intre animale, e normal, fiindca banuiesc
ca netraind intre oameni, doar apucaturile animalelor le sunt caracteristice.
Numai ca ei nu stiu ca leopardul si lupul nu traiesc in aceleasi paduri, deci sansa
de a se intalni e zeri, dar ce nu fac animalele pt basisti, sau poate le-au adus cu citatie.
Dar ei sunt intelepti, sfatosi si deosebit de inteligenti, chiar mai mult ca perfectii.
Ei detin adevarul absolut in orice domeniu, niciodata nu se inseala, niciodata nu gresesc,
sunt fapturi mesianice, care musai trebuie ascultati si considerati ca si zei ai forumului,
iar cine nu e de acord cu ei, sunt injurati, intimidati, amenintati, jigniti, ridiculizat.
Pentru ei conteaza doar scopul pentru care sunt aici, solda si porunca basista.

Nea Bolovane, stai linistit bre, nu te detroneaza nimeni de pe pozitia de rege al budelor, closetelor si haznalelor, ca doar cu asta te ocupi, bineinteles, sub franciza.

Si ca o curiozitate, cum de ai aparut pe aici sub noua identitate tocmai dupa ce usl a preluat puterea? Tu al cui joc esti pus sa-l faci?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 09:44

De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 07:49:35@blackule, casca bine ochii la noua dreapta ,ca si aia .....lozinca de la Cluj, pe care scria " CAPITANUL nostru e T. Basescu" m-a pus pe ginduri....

da', ma bucur ca facem schimb de idei, totusi si oricit am crede ca nu suntem influentati de gindurile si argumentele celorlalti, se dovedeste ca nu-i deloc asa si spun asta, ptr. ca-n postarea de ieri- una dintre ele- ai spus ceva ce eu tot iti spuneam : DE CE frate, judecati totul prin comparatie cu ala sau celalalt ? ca nu e Ori-Ori- asa cum ai spus tu ieri....ca atunci cind il judec pe Bas' de ex., il judec pe el si faptele lui, nu comparindu-l cu nu stiu cine !

@gabi, casca bine ochii: NOUA DREAPTA NU E NOUA REPUBLICA!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2012, ora 10:05

De la: Black_Friday, la data 2012-08-18 09:44:10
De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 07:49:35@blackule, casca bine ochii la noua dreapta ,ca si aia .....lozinca de la Cluj, pe care scria " CAPITANUL nostru e T. Basescu" m-a pus pe ginduri....

o fii, nu zic nu, dar cind apare o asemenea lozinca , aia cu " CAPITANU ' nostru e T. Basescu " si CAPITANU ' n-a fost decit unul singur in istoria noastra si face, astfel, legatura cu Noua Dreapta, da-mi voie- suspicioasa cum ma stii- sa Casc ochii bine !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 10:21

De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 10:05:46

o fii, nu zic nu, dar cind apare o asemenea lozinca , aia cu " CAPITANU ' nostru e T. Basescu " si CAPITANU ' n-a fost decit unul singur in istoria noastra si face, astfel, legatura cu Noua Dreapta, da-mi voie- suspicioasa cum ma stii- sa Casc ochii bine !

Ti-am zis eu ca ai baut apa dupa Iliescu. Si ala vede peste tot fascisti si legionari...
Capitan poate sa fie si pe vapor si capitan de echipa...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2012, ora 10:21

si totusi : DE CE s-a dus Bas' in secuime sa le multumeasca ptr. boicot ? nici acum nu i se pare dnei colonel Kovesi ca insistenta cu care sustine ca a OPRI oamenii sa voteze e legal si a-i ancheta ca au votat, e legal ptr. ca Bas' a spus ca ei sunt " puscariabili " ?
ii va cere FIDAS intoarcerea serviciului facut ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2012, ora 10:26

De la: Black_Friday, la data 2012-08-18 10:21:11
De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 10:05:46

Ti-am zis eu ca ai baut apa dupa Iliescu. Si ala vede peste tot fascisti si legionari...
Capitan poate sa fie si pe vapor si capitan de echipa...

beiii, da' citi ani am eu , mai iubire ? iti mai zic o data : asa cum a existat o singura DUDUIA si Stie toata lumea cui ii apartine acest apelativ ....pardon...stii cui i se spunea asa ?
tot asa si CAPITANUL nu i se spune decit unuia singur si cind apar aceste " supra-nume" in vreun text, sa stii ca nu apar explicatii date in subsolul paginii sau la sfirsitul cartii !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 11:20

Gabi pentru care declaratie a lui chiul(cacarau) ii dai nota 10? Aia cu citez,,cel mai mult ma tem de Departamentul de Stat al SUA''??????????????????????????PE ASTA VREI TU SA-L AI PRESEDINTE SI SA TE REPREZINTE IN EXTERIOR??????????
Asta dupa mintea voastra e dovada de diplomatie???????????????

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 11:24

De la: gabigabi2, la data 2012-08-18 10:21:27 si totusi : DE CE s-a dus Bas' in secuime sa le multumeasca ptr. boicot ? nici acum nu i se pare dnei colonel Kovesi ca insistenta cu care sustine ca a OPRI oamenii sa voteze e legal si a-i ancheta ca au votat, e legal ptr. ca Bas' a spus ca ei sunt " puscariabili " ?
ii va cere FIDAS intoarcerea serviciului facut ?

Dupa unguroaice.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 11:29

Sa nu spuneti ca are un scop politic......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 11:32

De la: gabigabi2, la data 2012-08-17 19:28:17
De la: 9am_679, la data 2012-08-17 19:21:28
De la: 9am_679, la data 2012-08-17 19:05:25Creatura asta de Cacarau(numele real al familiei din care provine) este o zdeanta parvenita, Pana si revolutionarii din Tulcea recunosc ca la revolutie a stat cumintel si nu cum se lauda lepadatura ca a vorbit in fata a 25000 de oameni adunati in starda pe data de 22 decembrie.
Acesta este o nulitate din toate punctele de vedere, profesional=0 iar ca politician un mare chiulangiu, un cameleon politic, un parvenit ordinar si nu ma mira daca nu cumva face parte dintre racolatii securitatii anilor 90.
Mie imi provoaca greata acest individ care demonstreaza pe zi ce trece ca este cu mult mai ,,jucator'' decat Basescu.

baaaa, cit te vad cum scrii si ce scrii, m-apuca plinsul ,baaaa , ca am intrat pe mina neamului prost , manelist si de'o crasa incultura si care crede ca Banii te fac om....

Important e daca ce scrie e adevarat nu daca scrie corect! Iar democratie presupune dreptul fiecaruia la opinie ,,manelist'',,incult'' sau intelectual!
Si ca sa vezi ca oricui i se poate intampla sa greseasca CE AI VRUT SA SCRII AICI:,,baaaa, cit te vad cum scrii si ce scrii, m-apuca plinsul''??????????????????????????????????????

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Pagini: << 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: