back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 15:29

De la: Silviu, la data 2012-09-13 11:11:36
De la: gabigabi2, la data 2012-09-12 16:40:52azi, Romania a mai primit o palma de la coana Europa, prin vocea dnei presedinta a Lituaniei ....bravo, neica ! Multumim Baselule ! ai minjit cu murdarie toata Casa asta, a tuturor, crezind ca tu si ai tai veti iesi curati si se vor murdari numai ceilalti , dar nu are cum sa fie asa, caci Toata ROMANIA ati murdarit-o, injosind-o ; ne-ati tras inapoi cu 20 ani cu nebunia si ticalosia voastra si azi primim palme si suturi ....Rusine sa va fie, RUSINE !

Sigur ca da, ai mare dreptate, totul s-a intamplat din cauza lui Basescu .... da ... el a manipulat, in ticalosia lui, parlamentarii sa treaca la USL, tot el i-a indemnat, pe ascuns, bineinteles, sa voteze suspendarea lui (la sugestia discreta a lui Voiculescu), tot el l-a manipulat pe Ponta sa se duca la CE fara mandat si sa nu respecta decizia CCR cu privire la asta, tot el a organizat referendumul, el a comunicat cei 18,3 mil de alegatori inscrisi pe lista, tot el, nenorocitul, a organizat inlocuirea sefilor celor doua camere in doua zile ... tot nemernicul asta a organizat fraudarea masiva a voturilor, a prezentei la vot si tot el i-a asmutit pe procurori impotriva bietilor alegatori care au votat multiplu sau nu au votat deloc dar erau pe lista cum ca au votat, bineinteles ! El este satana in persoana, sursa tuturor relelor.
Mamaita, cu diazepam ai incercat ?

nu, ca n-am de ce sa-ncerc ! in schimb, intrucit ai dreptate si el e de vina, caci tot ce s-a-ntimplat este Consecinta celor 8 ani de conducere DETESTATA de toata tara, ia-l tu !
ca sa se mai poata Intimpla Ceva bun in tara asta, neica, TREBUIE ca acest om sa DISPARA de pe scena politica ! sa se duca unde a-ntarcat mutu iapa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 15:36

De la: Silviu, la data 2012-09-13 11:04:52
De la: gabigabi2, la data 2012-09-12 08:29:43
De la: 9am131669, la data 2012-09-11 21:53:34
De la: Black_Friday, la data 2012-09-11 19:44:12
De la: 9am131669, la data 2012-09-07 20:45:53
De la: Silviu, la data 2012-09-07 00:32:40Ca sa vezi ... Bursucul Orban arunca bomba si ... Antonescu-si perde ... ce-si pierde Antonescu ? ...

Dragnea la DNA cu niste acuzatii ...

Vai, vai, vai ... ce-o sa se aleaga din saracii cei 7,3 mil de alegatori ?

USL merge prost.
Da, prost de tot.
In materie de suspendare: tamaie ! La Cotroceni e tot odiosul ... tiranul. Vrajeala cu de fapt a fost demis de 7,3 mil, e o abureala pentru prosti ca sa nu sune a esec. Prostii, prosti, de, dar, oricat de prosti ar fi, incet-incet, isi dau seama ca au luat-o pe cocoasa alaturi de USL si ca nu este ce sperau ei.
Datoria, tot datorie... preturile cresc ... locurile de munca se imputineaza, criza, la locul ei, vine iarna, se scumpeste energia, benzina a sarit de 6 lei si a ramas acolo chiar daca leul s-a mai intremat ....
Ete, ca prostii, la plata facturilor, incep sa vada ca Ponta si Antonescu nu fac nici o branza in lupta cu criza.
N-au facut nici in cea cu Basescu. Si asta era cea mai simpla lupta.
Cu criza, mai greu.

Mai nou, coana Europa, vazand ce poame sunt cei doi si cum inteleg ei sa organizeze alegeri libere, s-a gandit sa trimita observatori OSCE.

Revolutionarii protesteaza si ei ca nu-si primesc indemnizatiile. La guvern ! Pentru ca le-a promis ca le da ce le-a luat tiranul BOC. Si nu le da !

Se pare ca toti observa ca toata galagia asta cu Basescu e facuta special ca despre problemele reale ale fiecaruia sa nu se mai vorbeasca, ca si cum n-ar fi !

S-a oprit finantarea europeana pentru autostrazi. Vreo 5-6 milaiarde de euro ...

A, am uitat, au ramas de serviciu numai injuracii ... asa este, aveti perfecta dreptate, e de vina Basescu !

Erati 3,4 peforum pe care v-a citeam ,ai mai ramas doar tu ,felicitari dai dovada de o analiza perfecta pe situatia politica ,black,silver... vad ca au disparut sau au schimbat tabara ,pacat ,nu au caracter .

Bine ca nu am eu caracter si ai tu din plin!
Eu nu am caracter, dar am niste nelamuriri in privinta ta:

1. nu te-am vazut pe aici postand prea mult si argumentandu-ti postarile, tinand piept mercenarilor uselisti, dar emiti judecati de mare valoare despre cei care postau si nu o mai fac.
2. daca tu ai contract cu Basescu, sau cu alt politician, sa-l sustii neconditionat pina in pinzele albe, este problema ta. Eu nu sunt membru de partid, nu ma are nimeni cu nimic la mana si imi permit sa spun ceea ce cred.
Daca nu mai am incredere in Basescu, de ce sa-l mai sustin? Fii tu sustinatorul lui si umple-te de caracter!
3. cred ca puteai sa ma acuzi de lipsa de caracter daca il injuram acum pe Basescu si ii ridicam in slavi pe uselisti, ceea ce nu este cazul, pentru ca eu ii dau dracului pe toti in egala masura.

Exprimandu-te cu atata lejeritate in privinta prezentei/lipsei caracterului altor persoane, pe care nici macar nu le cunosti, nu stii cu ce se ocupa, cum se comporta in societate, in familie...dai dovada ca ai foarte mult caracter!

Nici eu nu sant membra de partid ,Basescu nu este al meu ,ca tu nu mai ai incredere in el nu ma priveste,cand am scris ca tu si celalalt nu aveti caracter m-am referit la cu totul altceva .ti-am apreciat mereu postarile ,citeam si-mi dadeai impresia unui barbat adevarat ,cu caracter si plin de vana dar ai dat-o la 90 de grade,pacat.Oricum nu te simti jignit ,nu asta am vrut !

si daca nu esti membra de partid si nici taica-tu nu-i , CUM de-l sustii pina-n pinzele albe cind tot ce face si zice este anticonstitutional ; comportamentul lui este insultator ptr. cetatenii tarii asteia si n-a facut nimic ptr. Interesul Ro .....cind am dat acel ex. cu hotul ce-ti intra-n casa si te lasa-n kuru' gol si-ti violeaza copilul si nevasta , mi-ai spus ca Tu esti nevasta ....stii ce-am inteles din raspunsul tau ? ca-ti place sa fii violata ! ca faci parte din acea categorie de femei care e batuta si ftuta si numai asa se simte bine si barbatul ideal ptr. ea este unul ca idolul tau ....si tu-mi spui mie ca-s bolnava si altora ca nu au caracter? ! misto !

Si cand respira este neconstitutional, este coana Joitico ?

In schimb, absolut tot ce fac Ponta si Antonescu, este.
Uite asa impacheta marmota ... da, da, da, sigur ca da ...
Sapa matale in alta parte, bre, c-aci e beton ...

si placa de pe mormintul Ro ,pusa de voi, tot Beton este....

P.S
si, parca spuneai mai acu' nush cit timp ca Votul ar trebui sa fie Obligatoriu....este ?
oricum, te-ai dovedit un soldatel de tabla chioara, caci l-ai lasat pe ala sa-ti Comande ce sa faci si tu l-ai ascultat
si, in momentul in care l-ai ascultat, ai Devenit Complice la Fraudarea Referendumului !
Betooon, nu gluma !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 18:05

De la: gabigabi2, la data 2012-09-13 15:29:53
De la: gabigabi2, la data 2012-09-12 16:40:52azi, Romania a mai primit o palma de la coana Europa, prin vocea dnei presedinta a Lituaniei ....bravo, neica ! Multumim Baselule ! ai minjit cu murdarie toata Casa asta, a tuturor, crezind ca tu si ai tai veti iesi curati si se vor murdari numai ceilalti , dar nu are cum sa fie asa, caci Toata ROMANIA ati murdarit-o, injosind-o ; ne-ati tras inapoi cu 20 ani cu nebunia si ticalosia voastra si azi primim palme si suturi ....Rusine sa va fie, RUSINE !

Sigur ca da, ai mare dreptate, totul s-a intamplat din cauza lui Basescu .... da ... el a manipulat, in ticalosia lui, parlamentarii sa treaca la USL, tot el i-a indemnat, pe ascuns, bineinteles, sa voteze suspendarea lui (la sugestia discreta a lui Voiculescu), tot el l-a manipulat pe Ponta sa se duca la CE fara mandat si sa nu respecta decizia CCR cu privire la asta, tot el a organizat referendumul, el a comunicat cei 18,3 mil de alegatori inscrisi pe lista, tot el, nenorocitul, a organizat inlocuirea sefilor celor doua camere in doua zile ... tot nemernicul asta a organizat fraudarea masiva a voturilor, a prezentei la vot si tot el i-a asmutit pe procurori impotriva bietilor alegatori care au votat multiplu sau nu au votat deloc dar erau pe lista cum ca au votat, bineinteles ! El este satana in persoana, sursa tuturor relelor.

nu, ca n-am de ce sa-ncerc ! in schimb, intrucit ai dreptate si el e de vina, caci tot ce s-a-ntimplat este Consecinta celor 8 ani de conducere DETESTATA de toata tara, ia-l tu !
ca sa se mai poata Intimpla Ceva bun in tara asta, neica, TREBUIE ca acest om sa DISPARA de pe scena politica ! sa se duca unde a-ntarcat mutu iapa !

Si, dupa aia ?

Pe mine, spre deosebire de alde voi, ma intereseaza ce se intampla dupa aia.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 18:34

De la: Silviu, la data 2012-09-13 18:05:44
De la: gabigabi2, la data 2012-09-13 15:29:53

Si, dupa aia ?

Pe mine, spre deosebire de alde voi, ma intereseaza ce se intampla dupa aia.

si de ce crezi ca pe mine sau pe altii nu ne-ar interesa asta ?
ca sa pot respira, nu ar trebui sa ridic, intii, pietroiul asta ce sta cazut peste noi ?
dupa aia, vom avea Alegeri si vom vedea ! din Lectia Invatata....sau nu ? acum , reies citeva lucruri c-ar fi necesar de facut :
- indepartarea Oportunistilor si lichelelor din posturile cheie si judecarea lor, caci Toti sunt implicati in tot felul de treburi PENALE !
- un control mai riguros al activitatilor institutiilor si data Legea raspunderii Ministeriale, de ex., ca
nu se poate sa-ti bagi mina pina-n cot si sa se spele pe miini cu toti de orice responsabilitate !
- Separarea Puterilor in Stat Reglementata si Controlata si sa Nu se mai permita niciun derapaj de la Constitutie !
- Societatea Civila sa devina activa , iar Cetateanul de rind sa caste ochii-n aia ma-sii ca nu poti sa maninci rahat-rahat si sa te miri ca iese un rahat !

dar , poate ar trebui intii sa Aflam CE DORIM ?! am mai spus si altadata :
- daca vrem un Stat Autoritar, in care libertatea personala sa fie limitata, atunci Bas' e bun ! la Asta se pricepe- nu-i altul mai bun ca el
-dar daca vrem o Democratie, atunci trebuie schimbat si CONSTITUTIA Respectata si oricine altcineva care se Incadreaza-n parametri ceruti de democratie si stat de Drept poate fi presedinte

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 10:16

vorba lui B.Chireac , aia cu Guvernatorul Ro a cam prins la media si Jupinu', ca sa nu fie niciun dubiu si-a tras pupitru cu presedintele Ro si tot ca sa stim cine-i SEFU' , ne-a mai spus ca nimic nu-l mai schimba si ca institutiile au rezistat la ce-au rezistat ? la cea mai noua forma de " lovitura de stat" data prin referendumul popular in care peste 7 Milioane de cetateni ii spun ca NU ii mai reprezinta ? biiine asa !

9am_679

322 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 12:41

De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 10:16:00 vorba lui B.Chireac , aia cu Guvernatorul Ro a cam prins la media si Jupinu', ca sa nu fie niciun dubiu si-a tras pupitru cu presedintele Ro si tot ca sa stim cine-i SEFU' , ne-a mai spus ca nimic nu-l mai schimba si ca institutiile au rezistat la ce-au rezistat ? la cea mai noua forma de " lovitura de stat" data prin referendumul popular in care peste 7 Milioane de cetateni ii spun ca NU ii mai reprezinta ? biiine asa !

Tu chiar crezi ca ati fost 7 mil?
Vezi cum ne taiem singuri creaca de sub picioare atunci cand acceptam frauda de proporti ?
Stim cu totii ca la acest referendum frauda a fost uriasa dar acceptam doar de dragul unui rezultat dorit? Am vorbit la tel cu un cumnat din Dragasani si a recunoscut ca acolo au votat in majoritate contra sumei de 50 de lei pe care o plateau reprezentantii usl.Toata lumea stie ca ati furat ca in codru si cu toata prelungirea tot nu ati reusit .
De ce?
Realitatea este clara........usl nu a reusit sa convinga decat prostii.
Unde mai este mamaie corectitudinea cu care te lauzi?
Nu te-am vazut sa incerci macar da dregi busuiocul in sensul de a recunoaste partial faptul ca USL a jucat murdar la acest capitol, ca a incalcat procedurile necesarare suspendarii dar nu ma mai mira nimic deoarece ai dovedit ca esti rau intentionata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 15:27

De la: 9am_679, la data 2012-09-14 12:41:21
De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 10:16:00 vorba lui B.Chireac , aia cu Guvernatorul Ro a cam prins la media si Jupinu', ca sa nu fie niciun dubiu si-a tras pupitru cu presedintele Ro si tot ca sa stim cine-i SEFU' , ne-a mai spus ca nimic nu-l mai schimba si ca institutiile au rezistat la ce-au rezistat ? la cea mai noua forma de " lovitura de stat" data prin referendumul popular in care peste 7 Milioane de cetateni ii spun ca NU ii mai reprezinta ? biiine asa !

Vezi cum ne taiem singuri creaca de sub picioare atunci cand acceptam frauda de proporti ?
Stim cu totii ca la acest referendum frauda a fost uriasa dar acceptam doar de dragul unui rezultat dorit? Am vorbit la tel cu un cumnat din Dragasani si a recunoscut ca acolo au votat in majoritate contra sumei de 50 de lei pe care o plateau reprezentantii usl.Toata lumea stie ca ati furat ca in codru si cu toata prelungirea tot nu ati reusit .
De ce?
Nu te-am vazut sa incerci macar da dregi busuiocul in sensul de a recunoaste partial faptul ca USL a jucat murdar la acest capitol, ca a incalcat procedurile necesarare suspendarii dar nu ma mai mira nimic deoarece ai dovedit ca esti rau intentionata.

eu sunt rau intentionata ? de ce eu si nu tu ? pe ce te bazezi cind spui de NEConstitutionalitate ? a spus ASA CEVA CCR ? a Spus ASA CEVA Basescu, atunci cind a venit in Parlament sa-si sustina cauza ? Nici pomeneala : A RECUNOSCUT constitutionalitatea actiunii declansate de Parlament si Opozitie si s-a conformat ......Nu crezi ca ATUNCI ar fi fost momentul sa Protesteze si sa spuna ca-i Lovitura de Stat, daca era ? dar nu, a stiut foarte bine ca totul e facut in litera Legii si ati inceput intoxicarile la UE ! de ce dna Reding si Barroso au facut ce-au facut ? eu chiar astept O COMISIE DE DISCIPLINA a UE care sa ia in discutie DESERVICIUL facut de aceste persoane , DEMOCRATIEI si valorilor promovate, macar in Text , de catre UE ! SE CERE de urgenta !
cit despre Frauda la vot , cum iti explici ca doar cu citeva saptamini in urma, adica pe 10 iunie , au fost niste Alegeri Locale pe care le-ati Pierdut rusinos si prezenta la vot a fost de 57 % .....tot Frauda a fost ?
daca atunci PDL ar fi iesit invingator net si USL invins decisiv si acum aparea acest rezultat uimitor -ziceti voi, dar nu stiu de ce va mirati asa de tare, ca doar stiati ca NU mai are sustinere decit un 11-12% , ar mai fi fost un motiv de Suspiciune ....da asa, care-i mirarea ? de ce sunteti atit de "surprinsi" ? v-a spus cineva altfel ? ca-i stimat si iubit de popor , asa cum i se spunea si lui ceausescu? ca si ala a murit crezind / sperind sa vina boborul sa-l salveze.....

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 16:01

De la: 9am_679, la data 2012-09-14 12:41:21

De ce?

In mod sigur au mai mult de 7 milioane, imediat dupa referendum pdl-ul nu a reclamat frauda, nici becul nu s pus nimic despre asta, ideea cu frauda afost acreditata e emisarul american, si preluata de basescu si ai lui dupa vizita emisarului, fiindca pa la vizita respectivului nimeni nu a spus nimic de frauda. Si asa au plecat procurorii la vanatoare pentru a pentru a justifica vanzoleala de acum cu frauda. Nimeni nu spune ca in fiecare sectie de votare pdl-ul a avut reprezentanti, in toate sectiile pe unde umbla procurorii, au fost pdl-ii complici?
Spunea la Realitatea Tv domnul Morar ca e imposibil fizic faptul ca in 3 ore sa voteze 400 de romani la referendum. Dar poate credeti ca poate explica miracolul de la ambasada din Paris, din 2009, de la al doilea tur al prezidentialelor, cand in trei ore au votat peste 800 de persoane!? Nici pomeneala.
Ca vrea basescu sa scoata neaparat frauda, probabil ca o va scoate, poate ca nu, pana la alegerile parlamentare mai e putin, gradul de ura creste in randul populatiei, la Bruxelles macovei si restul pdl-ilor au luato in freza impreuna cu Barosso si Reding care, s-au facut de cacao, motiv pentru care acum base e chemat la raport.
Fiindca nu au reusit sa acrediteze chestia cu lovitura de stat, vin cu frauda, oricum le va iesi pe nas.
"Realitatea este clara........usl nu a reusit sa convinga decat prostii"
Cat despre destaptaciunea ta, tu find basist si perfect, probabil aveti voi nacolo basistii un nivel de inteligenta dupa care sunteti acceptati ca membri de gasca.
Eu am mai spus si iti mai spun, usl-ul nu scotea nici jumate din persoanele care au mers la vot, ura populara a scos oamenii la vot, si tot ura ii va scoate si in decembrie, iar pdl-ul nici nu va mai intra in parlamement, la modul cum se comporta zbirii basisti.
Sa ai o zi cum o vrei tu d-le destept.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 16:21

De la: 9am_761, la data 2012-09-12 22:05:55
De la: Silviu, la data 2012-07-25 11:09:36

Rezulta ca:
N-am nici o treaba cu povestea asta cu referendumul si nu ma duc sa votez deloc.
Le trebuie 50%+1 ca sa fie valid, indiferent cum voteaza poporul plimbat cu autocarele.
Sper sa fiu eu ala "+1" care sa lipseasca pentru validare.

Deci, baieti si fete, mosi si babe, sindicalisti si pensionari, injurati-ma pana faceti rosu-n gat, dar eu nu ma duc la vot !

Si nu numai ca nu ma duc, dar voi considera pe cei care se duc, evident ca intr-o masura oarecare voi savarsi un abuz, niste indivizi care accepta cu usurinta frauda, furaciunea, aranjamentele, misculatiile, sfideaza orice lege pentru a-si atinge scopurile ... niste oameni de nimic, lepre de doi lei, intr-un cuvant, cetateni onorabili, oameni obisnuiti care definiesc sfanta Romanie de azi si care reprezinta, de fapt, cauza principala pentru care tarisoara e in halul in care este.

Cand Justitia n-o sa mai fie "a lui Basescu" ci "a lui Voiculescu", cei care astazi participa la mascarada suspendarii si demiterii vor constata ca au facut o mare si ireversibila tampenie.
Dar nu vor mai recunoaste. Cine mai recunoaste, din cei 85%, ca l-a votat pe Iliescu in 92 ?
Dar pe Constantinescu in 96 ?
Pai, daca omul nu-si mai aduce aminte, saracul, nici cu cine a votat el, cum sa-si mai aduca aminte ce-au facut aia de i-a votat ?
Asta este, popor bun, oameni cumsecade, milosi, blajini, primitori ... da' uituci.

Deci, ca v-am plictisit destul, mai ales pe aia de va sufocati numai la auzul numelui lui Basescu, voi spune un NU hotarat referendumului prin neprezentare.

Avand in vedere cele de mai sus, pentru buna desfasurare a referendumului, nu ma duc ! Parca v-am mai spus chestia asta, este ... ma cam lasa memoria si pe mine. Am imbatranit, nu stiu de ce dar, in ultimul timp, imi aduc aminte mai ales despre chestii care s-au petrecut mai demult, cand eram mai tanar si le tin minte, probabil, pentru ca atunci as fi vrut si eu sa traiesc un pic mai bine, din ce in ce mai bine. Si-mi aduc aminte si din cauza cui n-a fost sa fie. Nu ca n-as tine minte cum n-am trait mai bine in ultimii doi-trei ani ... da' nu stiu de ce, nu pot sa-l asociez pe Basescu, chiar daca a lansat vrajeala aia (buna gaselnita ...) cu "sa traiti bine !" cu faptul ca n-am trait mai bine, da nici rau n-am dus-o. O fi fost si meritul meu, cine stie ...

Eu acum ma gandesc cu cine sa votez la parlamentare ...
Mai am timp sa ma gandesc la asta cu parlamentarele.
Cine stie, poate nu ma duc nici la astea.
Te pomemesti ca daca ma invat sa nu ma duc si las poporul sa face el ce stie mai bine ca e pentru mine, o sa fiu mai linistit ...
Pai, nu ?
Ca, de cate ori m-am dus la vot, a iesit scandal.
Ia, vedeti balamuc aci pe forum, ala cu ala, aia cu aia, doi cate doi, care mai de care mai convins si mai convingator, mai aprig, gata de gatuire a devarsarului ...

Ia sa vedem ce iese cand lipsesc, observa cineva ?

Boicotati alegerile parlamentare!

16 Noiembrie 2008, ora 13:23

"Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul !
Marius Florin esti un mare cretin !
Tu ai adus scursura la putere neprezentandu-te la vot, imbecilule !
Daca esti prost stai cuminte idiotule numai face morala altora !
Ti se pare ca se vor rezolva lucrurile de la sine ? Le mai sari si la beregata celor care nu sunt atat de paosti pe cat esti tu ... nenorocitu' dracului, bou incaltat ce esti ... "

Silviu, la data 2012-07-25 11:09:36

Mi se pare corect rationamentul !

Atunci nu, acum da !

BOICT, boicoturi, s. n. Refuz organizat de a pstra relații politice sau economice cu un stat sau cu un grup social, n semn de protest faț de anumite acțiuni ale lor, cu scopul de a le izola și a le face s cedeze.

BOICT ( boicota) s. n. 1. Sistare organizat, total sau parțial, a relațiilor cu o persoan, cu o organizație sau cu un stat n semn de protest faț de anumite acțiuni ale sale. Termenul provine de la numele proprietarului irlandez Ch. Boycott, mpotriva cruia țranii au aplicat aceast metod la sfrșitul sec. 19. 2. (EC.) Practic utilizat frecvent n relațiile economice internaționale, care const n ncercarea de mpiedicare a derulrii unei afaceri prin cererea adresat publicului (consumatorilor) de a nu cumpra mrfuri sau servicii de la firma n cauz.

DEX.Ro

Da, pana si boicotul este un drept, pe care poti sa ti-l exerciti sau nu.

Marius Florin, nu era un bou incaltat, vreun cretin, sau vreun imbecil, dorea sa-si exercite dreptul de a boicota alegerile parlamentare.

Ai inteles, DESTEPTULE ?!

dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 16:40

you ain*t seen nothing yet/bto.Cine nu voteaza,nu conteaza.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 17:10

De la: dcmauto, la data 2012-09-14 16:40:17you ain*t seen nothing yet/bto.Cine nu voteaza,nu conteaza.

www.youtube.com/watch?v=cFRk0FfaQi0

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 18:58

ma uit la el cum ride prosteste, in timp ce Barroso are o mima sobra si-mi trec prin minte toate javrele de sefi de acest fel , pe care i-am intilnit in viata mea : in fata subalnernilor, zbiri ....urlind si umilindu-si subalternii si-n fata sefilor lor i, umili si lingusitori ! brrrrr, scirba....oooo, ce scirba-mi face !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 19:32

De la: _Ingrid, la data 2012-09-13 14:50:45

Bai da' ofticat mai esti. Nu stiu in ce a calcat Base ca sa te merite, zau!

Nu te mai uita la mine de la balconul ala, ca-ti dau cu sifonul in cap ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 19:34

De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 18:58:43ma uit la el cum ride prosteste, in timp ce Barroso are o mima sobra si-mi trec prin minte toate javrele de sefi de acest fel , pe care i-am intilnit in viata mea : in fata subalnernilor, zbiri ....urlind si umilindu-si subalternii si-n fata sefilor lor i, umili si lingusitori ! brrrrr, scirba....oooo, ce scirba-mi face !

Du-te si vomita, cine te opreste ?

Si schimba-ti cosmosul ala din 64 ... si lentilele, ca nu mai janesti mai deloc ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 19:38

De la: Silviu, la data 2012-09-14 19:34:03
De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 18:58:43ma uit la el cum ride prosteste, in timp ce Barroso are o mima sobra si-mi trec prin minte toate javrele de sefi de acest fel , pe care i-am intilnit in viata mea : in fata subalnernilor, zbiri ....urlind si umilindu-si subalternii si-n fata sefilor lor i, umili si lingusitori ! brrrrr, scirba....oooo, ce scirba-mi face !

Du-te si vomita, cine te opreste ?

Si schimba-ti cosmosul ala din 64 ... si lentilele, ca nu mai janesti mai deloc ....

de ce ? daca-mi iau o plasma cit tot peretele, o sa-l vad mai demn si onorabil ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 19:39

De la: Silviu, la data 2012-09-14 19:32:15

da' ce-ai de esti asa nervozat ? esti suparat ca a fost chemat la bruxelles sa dea niste explicatii in urma dezbaterii de ieri-alaltaieri ,cind s-au auzit si ALTE PARERI in legatura cu democratia lui impusa cu serviciile ,DNA si Procuratura ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 19:40

Lasa ca ti-l iau eu, fac colectie de antichitati

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 19:48

De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 19:39:32

da' ce-ai de esti asa nervozat ? esti suparat ca a fost chemat la bruxelles sa dea niste explicatii in urma dezbaterii de ieri-alaltaieri ,cind s-au auzit si ALTE PARERI in legatura cu democratia lui impusa cu serviciile ,DNA si Procuratura ?

Ce te bagi, Cotoroanto ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:01

adicatelea, nu stii ca-s bagacioasa si caIngrid e prietena mea....ca si tine, de altfel ? da' sa stii ca asa istet cum te crezi tu, ai luat tzeapa de la Base' dar, asta face de 8 ani : ne da tzepe !
asa zici tu , ca daca Nu te prezinti la un meci l-ai cistigat ? hahaha, face ma, base asta al tau niste glume bune de ma pi pe mine de ris !

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:04

He,He,He!
Cum sa nu fie nervoZat ?
Este !
Tocmai i-am distrus logica esafodajului "printipial" de pe care combate politic cu o deosebita consecventa indiferent orice abordare sau pe oricine ii este opozabil pohtelor politice pe care le pohteste, folosindu-ma tocmai de mai vechile sale afirmatii.

Acum este in cumpana, ca Nadia Comaneci la Olimpiada de la Montreal, nu prea stie cum sa-si faca o iesire onorabila din exercitiul pe care tocmai l-a executat pe puntea suspinelor, sau nu prea mai are pe unde sa-si scoata acea camesa intelectual-decolorata .

He, He, He !.

Argumentul, lipseste tegumentul DESTEPTULUI argument mon cher !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:09

zic si eu ca mama zmeilor, adulmecind prin aer mirosul de pamintean : upsssss, imi vine un miros de myt

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:20

Da, Da, demythizarea mythologiei, sau ...doresti sa-ti trimiti copistii pe la MIT University sa-si definitiveze academicele studii neincepute

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:25

De la: 9am_761, la data 2012-09-14 20:20:52Da, Da, demythizarea mythologiei, sau ...doresti sa-ti trimiti copistii pe la MIT University sa-si definitiveze academicele studii neincepute
zauuuuuuuuuuuuuu...................

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:27

ce zise, bre, omu' aista ? poti sa-mi traduci sau macar cine-s cei cu studiile asa sipe dincolo ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:29

pe miine la cafea ! o seara faina tuturor !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:32

De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 20:27:46ce zise, bre, omu' aista ? poti sa-mi traduci sau macar cine-s cei cu studiile asa sipe dincolo ?

Ti-a raspuns tie, ,,da, da, da, bla bla bla..."

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:34

De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 20:29:11pe miine la cafea ! o seara faina tuturor !

are voar seara placuta!

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:42

De la: _Ingrid, la data 2012-09-14 20:25:23
De la: 9am_761, la data 2012-09-14 20:20:52Da, Da, demythizarea mythologiei, sau ...doresti sa-ti trimiti copistii pe la MIT University sa-si definitiveze academicele studii neincepute

Daca nu-i executat cu limba-ntre dinti, nu se pune,pentru ca nu se-ndeplinesc minimele conditii obligatorii pentru a avea efectul teoretic predeterminat .

Mdea, am la dispozitie o saptamana pamanteana si m-am gandit ca n-ar fi rau sa aplic o bumbaceala zdravana unui muritor ofticat politic.
Gaby, degeaba numar (7,4 mil, 8,5 mil, N mil.) atunci cand procentul minim de participare stabilit obligatoriu nu a fost atins.
Daca n-ati reusit inlaturarea ultimului presedinte comunist de "dreapta" din UE, este numai vina voastra, sunteti o minoritate, iar aceasta minoritate se va diminua pe cale naturala din ce in ce mai rapid.

Romanii, in principiu si in majoritatea lor sunt de dreapta, asa ca: v-ati trait traiul si v-ati mancat malaiul , Pa ! scutiti-ne ! PLS!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:46

De la: gabigabi2, la data 2012-09-14 20:01:58adicatelea, nu stii ca-s bagacioasa si caIngrid e prietena mea....ca si tine, de altfel ? da' sa stii ca asa istet cum te crezi tu, ai luat tzeapa de la Base' dar, asta face de 8 ani : ne da tzepe !
asa zici tu , ca daca Nu te prezinti la un meci l-ai cistigat ? hahaha, face ma, base asta al tau niste glume bune de ma pi pe mine de ris !

Nu m-am prezentat la meci tocmai ca sa-l castig ....

La chestia cu teapa ... mie mi se pare ca voi ati furat-o, dar, ca si idolii vostri, va purtati cozile pe sus, mandri, balauriti vrajeala cu 7,3 ... ca sa nu se pinda lumea ca ati luat o frumoasa ... ue de la amicii vostri.
Nu ma aburiti voi pe mine ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2012, ora 20:47

De la: 9am_761, la data 2012-09-14 20:42:23
De la: _Ingrid, la data 2012-09-14 20:25:23

Daca nu-i executat cu limba-ntre dinti, nu se pune,pentru ca nu se-ndeplinesc minimele conditii obligatorii pentru a avea efectul teoretic predeterminat .

Mdea, am la dispozitie o saptamana pamanteana si m-am gandit ca n-ar fi rau sa aplic o bumbaceala zdravana unui muritor ofticat politic.
Gaby, degeaba numar (7,4 mil, 8,5 mil, N mil.) atunci cand procentul minim de participare stabilit obligatoriu nu a fost atins.
Daca n-ati reusit inlaturarea ultimului presedinte comunist de "dreapta" din UE, este numai vina voastra, sunteti o minoritate, iar aceasta minoritate se va diminua pe cale naturala din ce in ce mai rapid.

Romanii, in principiu si in majoritatea lor sunt de dreapta, asa ca: v-ati trait traiul si v-ati mancat malaiul , Pa ! scutiti-ne ! PLS!

thzau?!!!

Ce zici bre, ca mi s-au ciocnit neuronii, suntem in minoritate dar totusi in majoritate?

Pagini: << 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: