back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 >> Sari la pagina:

9am_679

322 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2012, ora 21:14

De la: valeriulivanov, la data 2012-08-11 20:59:26Sunt cel putin trei categorii de vot viciat in tabelele referendumului ,imposibil de validat!.1-Cei plecati afara,avand resedinta si in tara si afara,acesta reprezentand raport fals la numarul de persoane cu drept de vot;,2-Cei morti din cauza mizeriei sociale,ei au fost trecuti la numarul de persoane cu drept de vot,deci raport fals;,3-Cei in mizerie sociala cronica,neavand acte pentru a vota,aceasta reprezinta nerespectarea constitutiei si obstructionarea dreptului de a vota al cetateanului.4-Si alte vicii de procedura,fiind astfel imposibil de validat referendumul in conditiile existente.
Dar inainte de a organiza referendumul pontistii nu cunosteau aceste mici amanunte? Ma intreb daca ar mai fi facut cineva spume pe acesta tema daca s-ar fi ajuns la 50 + 1 la referendum. Jocul are reguli dinainte stabilite .

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 21:26

De la: 9am_679, la data 2012-08-11 21:14:28
De la: valeriulivanov, la data 2012-08-11 20:59:26Sunt cel putin trei categorii de vot viciat in tabelele referendumului ,imposibil de validat!.1-Cei plecati afara,avand resedinta si in tara si afara,acesta reprezentand raport fals la numarul de persoane cu drept de vot;,2-Cei morti din cauza mizeriei sociale,ei au fost trecuti la numarul de persoane cu drept de vot,deci raport fals;,3-Cei in mizerie sociala cronica,neavand acte pentru a vota,aceasta reprezinta nerespectarea constitutiei si obstructionarea dreptului de a vota al cetateanului.4-Si alte vicii de procedura,fiind astfel imposibil de validat referendumul in conditiile existente.
Dar inainte de a organiza referendumul pontistii nu cunosteau aceste mici amanunte? Ma intreb daca ar mai fi facut cineva spume pe acesta tema daca s-ar fi ajuns la 50 + 1 la referendum. Jocul are reguli dinainte stabilite .

Inca ceva. Un individ nu poate avea doua resedinte.Poate avea doua ori mai multe proprietati dar doar o singura resedinta.

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 August 2012, ora 21:47

De la: Dracu_Vizibil, la data 2012-08-11 16:32:31 uite si dovada cat esti de inteligenta ... nu stii cum arata un dictionar !
nu-mi pun mintea cu tine, esti atat de proasta incat risti sa fii injunghiata intr-un schimb de focuri

Poate de cutitul tau cu luneta! A lui nea Nicu Votcaroiu uite-te mai bine chiompalaule! Esti asa de prost ca nici nu ma pot supara pe tine!
Au primit parintii tai scrisoarea de la Du rex? Da, aia in care isi cereau scuze pentru nefunctionarea produsului?
Du-te si te impusca dar sa nu tragi in gat ca nu mai poti respira! Trage si tu in cap ca nu risti sa nimeresti nici un organ vital!
PS Vezi ca sunt si dictionare fara poze! Alea cu poze sunt ABECEDARE!
MA-MA = mama,ta-ta=tata! Poate pana iesi la pensie stii sa citesti si dictionarele fara poze! Daca nu da-i cu ,,copy-paste'' ca in USL ai de la cine invata!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 22:02

De la: Dracu_Vizibil, la data 2012-08-11 16:32:31 uite si dovada cat esti de inteligenta ... nu stii cum arata un dictionar !
nu-mi pun mintea cu tine, esti atat de proasta incat risti sa fii injunghiata intr-un schimb de focuri

Scuze nu stiam ca esti o doamna! Oi fi si blonda ....................... Ai mult de munca! Si cred ca e ,,MISIUNE IMPOSIBILA'' la tine !
Mi-am invins repulsia fata de ,,noaptea ce o ai in cap '' si ti-am vizitat profilul!!!!!!!!!!!!!!Scuze!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 22:36

Foarte adevarat ce spui, numai ca nu cred ca vine e unilatera, si doar dintr-o parte. Sa nu uitam vina a validat legea care a legiferat sintagma de Permanente, in cazul listelor electorale, vine din guvernul boc.
tot guvernul respectiv a definit si ce inseamna permanent, iar din punct de vedere legal CCr a spus ca nu se poate modifica legea in an electoral.
Tot in legatura cu votul viciat, nimeni de la vacaroiu incoace nu si-a pus problema rezolvarii problemei actelor de identitate, si nici scoaterea din listele elctorale, a mortilor, disparutilor, si a celor care legal nu pot vota.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 00:07

De la: Dracu_Vizibil, la data 2012-08-11 23:54:30Taratoare nevretebrata , eu le-am mai spus si altora pe forumul asta, cred ca inainte erati asa de saraci incat va stergeati copii la f#nd cu limba si pe voi cu frunze, noroc cu Basescu ca a bagat ajutoarele alea sociale de 350 de ron ...
Daca paduchii erau fosforescenti, cred ca aveai Las Vegas in cap, basistule !

Acum gata, e prea tarziu sa te mai retin, ia-i pe Silver si Black, mergeti in port si luati-va nevestele acasa, ca vi le imbolnavesc marinarii ! Asta asa.... apropo de Basescu

Amice tu cu cine te certi ca nu mi-e clar?

Raporteaza abuz de limbaj
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 02:45

De la: Dracu_Vizibil, la data 2012-08-11 23:54:30Taratoare nevretebrata , eu le-am mai spus si altora pe forumul asta, cred ca inainte erati asa de saraci incat va stergeati copii la f#nd cu limba si pe voi cu frunze, noroc cu Basescu ca a bagat ajutoarele alea sociale de 350 de ron ...
Daca paduchii erau fosforescenti, cred ca aveai Las Vegas in cap, basistule !

Acum gata, e prea tarziu sa te mai retin, ia-i pe Silver si Black, mergeti in port si luati-va nevestele acasa, ca vi le imbolnavesc marinarii ! Asta asa.... apropo de Basescu

Al dracu'guvernul asta USL,a bagat net si in parcarile turcilor! Sa poata posta domnele de acolo!
IQ tau tinde spre - infinit!
Si nu mai scrie cu gura plina ca scapi dolarii de la turc!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 08:02

De la: 9am_679, la data 2012-08-11 21:14:28

se Stia ca Nu se stie numarul exact si ca recensamintul - ala platit din bani europeni si la Comanda UE, inca nu a dat niste rezultate....SE STIA !
dar ptr. ca Nu s-a cerut un Cvorum si se lua in considerare Majoritatea simpla....ASA CUM a fost si la SUSPENDAREA din 2007 unde NU a fost obligatia cvorumului , s-a mers pe datele din 2003 ! dar acum e altceva : 50% +1 din CITI ?
cu alte cuvinte, l-a cam mincat in fund pe SEFUUU cu cvorumul asta, c-a stirnit musuroiul cu furnici !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 10:13

de peste veacuri, NAPOLEON are un sfat ptr. T. Basescu, pe care , daca mai are un dram de Onoare, il va accepta, ca singura posibilitate de a iesi onorabil din situatia Imposibila la care a adus tara acum ....si zice Napoleon, maresalilor sai :
" Intrucit puterile aliate au proclamat ca imparatul Napoleon este singura piedica in calea restabilirii pacii in Europa , imparatul Napoleon , credincios juramintului sau , declara ca renunta ,ptr. el si urmasii lui,la tronul Frantei ...pentru ca nu exista sacrificiu personal, chiar si cel al vietii, pe care sa nu fie gata a-l face in interesul Frantei " .... pag. 422 din " NAPOLEON " de acad. E. V. Tarle ....
asadar, daca insusi marele Napoleon a putut face acest sacrificiu ptr. binele Frantei, il poate face si Base ptr. linistea Romaniei, el fiind singura piedica in calea acesteia, asa cum au constatat fortele aliate : PSD+ PNL + PC !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 10:18

De la: gabigabi2, la data 2012-08-12 10:13:03 de peste veacuri, NAPOLEON are un sfat ptr. T. Basescu, pe care , daca mai are un dram de Onoare, il va accepta, ca singura posibilitate de a iesi onorabil din situatia Imposibila la care a adus tara acum ....si zice Napoleon, maresalilor sai :
" Intrucit puterile aliate au proclamat ca imparatul Napoleon este singura piedica in calea restabilirii pacii in Europa , imparatul Napoleon , credincios juramintului sau , declara ca renunta ,ptr. el si urmasii lui,la tronul Frantei ...pentru ca nu exista sacrificiu personal, chiar si cel al vietii, pe care sa nu fie gata a-l face in interesul Frantei " .... pag. 422 din " NAPOLEON " de acad. E. V. Tarle ....
asadar, daca insusi marele Napoleon a putut face acest sacrificiu ptr. binele Frantei, il poate face si Base ptr. linistea Romaniei, el fiind singura piedica in calea acesteia, asa cum au constatat fortele aliate : PSD+ PNL + PC !

Si mai mult cei 8,5 milioane de romani iesiti la vot
Da sefu de garaj are onoare????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 10:22

Despre violenta de stat (ilegitima)

Adalbert Kleinaugust 12, 2012Justitie/Ordine publica

: ART. 166-1 (Cod Penal) Aciuni mpotriva ordinii constituionale

ntreprinderea oricrei aciuni pentru schimbarea prin aciuni ilegale i prin violen a ordinii constituionale sau a caracterului naional, suveran, independent, unitar i indivizibil al statului romn se pedepsete cu nchisoare de la 5 la 15 ani i interzicerea unor drepturi.

Dincolo de avalansa de evenimente, informatii si dezinformari prezente in spatiul public romanesc in ultimele trei luni, evolutiile dramatice de ultima ora de pe scena publica romaneasca necesita o urgenta si imperativa repunere in context in ce priveste natura si caracterul violentei de stat ilegitime fata in fata cu mecanismele de autoaparare ale statului de drept. Astfel:

Diferenta dintre un stat functional si un stat esuat se face prin capacitatea de exercitiu a monopolului asupra violentei. Incalcarea acestui monopol al violentei de catre particulari conduce la dizolvarea autoritatii de stat in colectivitatea respectiva. Consecintele acestei dizolvari se traduc in societate fie prin anarhie generalizata fie prin razboi civil. Exemple la indemana sunt Somalia ori Afganistanul in prezent, ori Spania si Rusia in timpul razboaielor civile din anii 1936-1939 si respectiv 1917-1921.

Diferenta dintre un stat totalitar si un stat de drept se face din prisma temeiului ce sta la baza exercitarii monopolului asupra violentei. In vreme ce intr-un stat totalitar monopolul violentei se exercita conform vointei discretionare a puterii politice constituite in stat (vezi Partidul Comunist Roman, partidul bolsevic in Rusia), statul de drept se defineste prin exercitarea monopolului asupra violentei exclusiv pe baza respectarii unui sistem stabil si predictibil de legi adoptate in baza unor proceduri ce asigura participarea si consensul cetatenilor la elaborarea acestor legi. Statul totalitar nu recunoaste decat supusi, statul de drept este constituit din cetateni.

In cadrul statului de drept, aplicarea si executarea legilor se realizeaza prin autoritati publice mandate in acest scop de Constitutie, legea fundamentala a statului. Aceste autoritati sunt organizate in putere executiva si putere judiciara. Ambele puteri sunt investite cu autoritatea de a impune cu caracter obligatoriu si general valabil in societate monopolul asupra violentei exercitat de stat in conformitate cu legile in vigoare.

Refuzul oricarui membru ori musafir al statului respectiv de a recunoaste si de a se supune actelor de autoritate emise pe teritoriul statului de catre cele doua puteri, executiva, si respectiv, judiciara, antreneaza in mod automat activarea violentei de stat legitime, exercitate in vederea obligarii celui vizat la respectarea actului de autoritate emis de una din cele doua puteri mai sus mentionate. Actul de opunere al celui vizat de un act de autoritate publica este infrant iar respectivul este fortat sa suporte consecintele actului de constrangere ce deriva din exercitiului monopolului de stat asupra violentei. Acesta este fundamentul primar al autoritatii de stat.

Intr-un stat de drept contraponderea potentialului discretionar-destructiv al unui astfel de act de constrangere si violenta publica (de stat) rezida in legitimitatea acestuia, respectiv in conformitatea acestuia cu legile in vigoare si Constitutia statului. Actul de constrangere este recunoscut ca legitim si constitutional doar in masura in care izvorul actului de autoritate ce este astfel dus la indeplinire se regaseste in legile in vigoare ale statului respectiv si in principiile si dispozitiile constitutionale.

In absenta unui consens general recunoscut in societate cu privire la legitimitatea absoluta a unor valori politice fundamentale stipulate in constitutie, scrisa sau nescrisa (cazul democratiilor occidentale), acest mecanism de contrapondere depinde in mod exclusiv de buna functionare a puterii judiciare intrucat in cazul unei societati democratice inca in curs de consolidare (cazul Romaniei) capacitatea de reactie, organizare si presiune a societatii civile este una limitata, usor subordonabila prin mecanismele unui stat totalitar.

In acest context, acapararea si subordonarea puterii judiciare ce exercita prin magistrati (judecatori si procurori) activitatea de control a respectarii legilor si Constitutiei, inclusiv de catre celelalte doua puteri organizate in stat (legislativa si executiva), reprezinta actul primar de instalare a unei puteri politice discretionare.

Care sunt parghiile pentru realizarea acestui demers? Emiterea de catre puterea executiva si de catre cea legislativa a unor acte de autoritate publica ilegale si respectiv neconstitutionale. Datorita prezumtiei de legalitate de care acestea se bucura pana la proba contrarie, aceste acte de autoritate pot fi puse imediat in executare inainte ca un control judecatoresc sa mai poata fi activat cu privire la respectivele acte de autoritate publica. In acest fel, decapitarea puterii judiciare poate fi realizata inainte ca aceasta sa mai poata reactiona la actele ilegale si neconstitutionale ce o vizeaza.

Este esential de retinut ca actele de autoritate nelegale/neconstitutionale emise de puterea executiva ori legislativa au in spate capacitatea de violenta organizata a statului prin mecanismele de constrangere specifice. Opozitia fata de astfel de acte de autoritate este intampinata in caz de refuz cu violenta de stat (ex.: mandatul de arestare).

In cazul in care aceste acte de autoritate sunt in drept nelegale ori neconstitutionale violenta de stat ce sta in spatele acestor acte devine in mod automat nelegitima. Faptul ca ea nu ajunge sa fie exercitata efectiv devine irelevant atata vreme cat insasi amenintarea cu activarea mecanismului de constrangere al statului este suficienta pentru a obtine o (eventuala) conformare din partea persoanelor fizice ce sunt constituite in structuri de conducere si reprezentare a puterii judiciare.

Din aceasta perspectiva, scurtcircuitarea mecanismului de control judiciar si decapitarea puterii judiciare inainte ca aceasta sa se mai poata pronunta asupra eventualei nelegalitati ori neconstitutionalitati a unui act emis de puterea executiva ori legislativa (ex.: revocarea unor judecatori constitutionali inamovibili, schimbarea post-factum a legii de organizare a unui referendum, inlocuirea procurorului general inainte de expirarea mandatului etc.) reprezinta anularea efectiva a statului de drept.

Aceasta anulare a statului de drept devine insa si eficienta abia atunci cand puterea judiciara se preda neconditionat sau asteapta cu pasivitate decapitarea ordonata prin violenta de stat (ilegitima) de catre puterea executiva sau cea legislativa.

Fata de acest context, merita recitit inca o data textul art. 166 indice 1 din Codul Penal in vigoare in Romania la data de 2 august 2012:

ART. 166-1 (Cod Penal) Aciuni mpotriva ordinii constituionale

ntreprinderea oricrei aciuni pentru schimbarea prin aciuni ilegale i prin violen a ordinii constituionale sau a caracterului naional, suveran, independent, unitar i indivizibil al statului romn se pedepsete cu nchisoare de la 5 la 15 ani i interzicerea unor drepturi.

Acest text are ca ipoteza de redactare exercitarea de actiuni ilegale pentru schimbarea prin violenta a ordinii constitutionale din exteriorul autoritatilor publice (acestea fiind prezumate intr-un stat de drept ca respecta legile in vigoare si Constitutia).

Ce se intampla insa cand actiunile ilegale sunt realizate din interiorul autoritatilor publice? Beneficiaza aceste actiuni ilegale de regimul actelor de autoritate publica pana la proba contrarie in fata autoritatii judecatoresti? Bineinteles, da. Ori acest regim presupune si capacitatea de a utiliza violenta de stat pentru aducerea la indeplinire a respectivelor acte de autoritate.

Ce se intampla atunci cand respectivele acte sunt de fapt actiuni ilegale de inlocuire a celor ce ar putea cenzura aceste acte statuand asupra caracterului nelegal si neconstitutional al acestora? Daca actele de inlocuire ar fi duse la indeplinire dupa exercitarea controlului judiciar si declararea acestora ca legale si constitutionale atunci problema subordonarii puterii judiciare devine una inexistenta cel putin din punct de vedere formal atata vreme cat aceasta a statuat asupra legalitatii actelor de inlocuire.

Insa cand acte de autoritate susceptibile de ilegalitate sunt puse in executare inainte ca un control judiciar sa mai poata fi activat ne aflam in fata unui act de violenta de stat impus prin insasi urgenta executarii. In acest caz caracterul de violenta al eventualelor actiuni ilegale mai sus amintite rezida in capacitatea de utilizare a violentei de stat (sau amenintarii cu exercitarea acesteia) in vederea executarii actelor de autoritate respective. Monopolul asupra violentei exercitat de stat si investit potentialmente in orice act de autoritate publica face inutila o violenta fizica directa cu exceptia cazului in care persoana fizica vizata finalmente de respectivul act ilegal refuza sa se supuna acestuia.

Din aceste considerente, merita poate sa meditam asupra domeniului de aplicare al articolului de lege mai sus mentionat, daca si in ce masura este suficient pentru protectia statului de drept si al ordinii constiutionale si, respectiv, daca formularea actuala a acestuia nu permite totusi protejarea ordinii constitutionale chiar si in cazul unor accidente atipice, cum ar fi spre exemplu, decapitarea puterii judiciare prin acte legislative ori administrative neconstitutionale ori nelegale in vederea subordonarii acestora prin nominalizari servite la cheie.

Miza nu trebuie sa ne fie indiferenta intrucat realizarea cu succes a subordonarii puterii judiciare si aneantizarea in fapt a mecanismelor de control judiciar asupra actelor de autoritate emise de puterea legislativa si, respectiv, executiva deschide perspectiva unei puteri politice discretionare cu potential totalitar latent. Inutil de adaugat ca in acest caz libertatea de expresie va deveni prima victima a unui astfel de regim politic iar Romania se va putea ulterior transforma linistita intr-un Belarus carpato-danubiano-pontic in mai putin de un an.

Intrebarea este: Putem tolera acest lucru? In fond, se joaca destinul viitor al Romaniei. Doar atat

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 10:30

Gol si fudul

Administratia prezidentiala are obligatia sa comunice starea de sanatate a presedintele interimar?

In calitatea mea de cetatean roman as vrea sa stiu daca liderul PNL Crin Antonescu are capacitatea de a conduce o tara.

Ma preocupa daca isi poate indeplini atributiile la Cotroceni, fie si pentru o perioada scurta, in aceeasi masura in care sint ingrijorat si de posibilitatea ca sanctiunile Bruxelles-ului sa nu se rezume doar la a taia banii sau accesul la spatiul de libera circulatie, ci mai grav, mult mai grav, ma tem de un demers care ar putea avea ca efect suspendarea votului Romaniei in Consiliul European.

Sa ne amintim ca eurodeputatul Markus Ferber, presedinte al delegatiei Germaniei (CSU-CDU) din Parlamentul European, anunta ca va initia demersurile pentru o sanctiune fara precedent impotriva Romaniei din cauza pericolelor care ameninta statul de drept. Sunt extrem de ingrijorat in legatura cu situatia din Romania. Ceea ce se intimpla este impotriva spiritului si principiilor Uniunii Europene. Voi contacta Comisia Europeana si institutiile europene pentru a face toti pasii necesari in vederea suspendarii voturilor Romaniei din Consiliul European, pentru lipsa asigurarii standardelor minime functionarii statului de drept, a declarat Ferber.

Am urmarit declaratiile de presa ale lui Crin Antonescu de la instalarea la Cotroceni iar zimbetul initial tinde sa se transforme in rictus. Nu ma mai amuza, la fel cu nu ma mai amuza nici teoriile pe care le emite la celalalt pupitru prezidential, studioul Antena 3. Deja imi este teama. Nu traim in aceeasi realitate, legile au cu totul alt inteles pentru Crin Antonescu.

Disperarea de a ajunge in fruntea tarii cu orice pret, manevrele din umbra pe care le-a facut cel care il dirijeaza, Dan Voiculescu, manevre prin care se urmareste controlul asupra justitiei, nu mai au nimic din ceea ce inseamna o confruntare politica dupa reguli.

Cind si in interiorul aliantei pe care o conduci apar voci care afirma raspicat ca sub nici o forma partidul nu ar trebui sa-i fac jocul lui Crin Antonescu astfel incit acesta s fie instalat pentru urmatorii cinci ani la Cotroceni, domnia sa vine si spune: Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa decit daca ma omoara. Si cind vede ca ii fuge pamintul de la Cotroceni de sub talpi ataca guvernul ca e prea timid si nu ii livreaza sub 15 milioane de inscrisi pe listele elecotrale.

Dupa ce Victor Ponta, colegul de alianta, a fost dovedit ca plagiator, acest domn instalat la Cotroceni in urma unei suspendari suspecte vrea cu tot dinadinsul sa arate ca hotia paleste in fata iresponsabilitatii. Daca primul a furat munca de cercetare a unor universitari, celalalt arata ca se poate si mai mult: vine si fura munca de ani si ani a celor care mai cred ca a face parte din familia europeana inseamna sa respecti reguli.

Cind nu unul, ci milioane de oameni iti spun ca esti gol, te duci si te imbraci. Gol si fudul, asa arata acum Crin Antonescu.

Nu imi dau demisia dintr-un partid in care familia mea se afla de 170 de ani, dar nu sunt de acord cu ce se intampla, asa ca tac din gura. Daca prostul nu-i fudul, nu-i prost destul. Asta este Crin Antonescu- Neagu Djuvara.

Unde e PNL-ul de odinioara?

Sa ne mai miram ca potrivit mai multor sondaje de opinie din ultimii ani peste jumatate dintre romani s-ar intoarce in comunism? Acestor nostalgici le-as spune ca m-am nascut in Pitesti. Acolo, intre 1949 si 1951, a avut loc genocidul sufletelor, cea mai cumplita barbarie a lumii contemporane dupa cum a numit-o Alexandr Soljenitin.

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 10:34

De la: Silver9AM, la data 2012-08-12 10:22:32Despre violenta de stat (ilegitima)

Adalbert Kleinaugust 12, 2012Justitie/Ordine publica

: ART. 166-1 (Cod Penal) Aciuni mpotriva ordinii constituionale

Dincolo de avalansa de evenimente, informatii si dezinformari prezente in spatiul public romanesc in ultimele trei luni, evolutiile dramatice de ultima ora de pe scena publica romaneasca necesita o urgenta si imperativa repunere in context in ce priveste natura si caracterul violentei de stat ilegitime fata in fata cu mecanismele de autoaparare ale statului de drept. Astfel:

Diferenta dintre un stat functional si un stat esuat se face prin capacitatea de exercitiu a monopolului asupra violentei. Incalcarea acestui monopol al violentei de catre particulari conduce la dizolvarea autoritatii de stat in colectivitatea respectiva. Consecintele acestei dizolvari se traduc in societate fie prin anarhie generalizata fie prin razboi civil. Exemple la indemana sunt Somalia ori Afganistanul in prezent, ori Spania si Rusia in timpul razboaielor civile din anii 1936-1939 si respectiv 1917-1921.

Diferenta dintre un stat totalitar si un stat de drept se face din prisma temeiului ce sta la baza exercitarii monopolului asupra violentei. In vreme ce intr-un stat totalitar monopolul violentei se exercita conform vointei discretionare a puterii politice constituite in stat (vezi Partidul Comunist Roman, partidul bolsevic in Rusia), statul de drept se defineste prin exercitarea monopolului asupra violentei exclusiv pe baza respectarii unui sistem stabil si predictibil de legi adoptate in baza unor proceduri ce asigura participarea si consensul cetatenilor la elaborarea acestor legi. Statul totalitar nu recunoaste decat supusi, statul de drept este constituit din cetateni.

In cadrul statului de drept, aplicarea si executarea legilor se realizeaza prin autoritati publice mandate in acest scop de Constitutie, legea fundamentala a statului. Aceste autoritati sunt organizate in putere executiva si putere judiciara. Ambele puteri sunt investite cu autoritatea de a impune cu caracter obligatoriu si general valabil in societate monopolul asupra violentei exercitat de stat in conformitate cu legile in vigoare.

Refuzul oricarui membru ori musafir al statului respectiv de a recunoaste si de a se supune actelor de autoritate emise pe teritoriul statului de catre cele doua puteri, executiva, si respectiv, judiciara, antreneaza in mod automat activarea violentei de stat legitime, exercitate in vederea obligarii celui vizat la respectarea actului de autoritate emis de una din cele doua puteri mai sus mentionate. Actul de opunere al celui vizat de un act de autoritate publica este infrant iar respectivul este fortat sa suporte consecintele actului de constrangere ce deriva din exercitiului monopolului de stat asupra violentei. Acesta este fundamentul primar al autoritatii de stat.

Intr-un stat de drept contraponderea potentialului discretionar-destructiv al unui astfel de act de constrangere si violenta publica (de stat) rezida in legitimitatea acestuia, respectiv in conformitatea acestuia cu legile in vigoare si Constitutia statului. Actul de constrangere este recunoscut ca legitim si constitutional doar in masura in care izvorul actului de autoritate ce este astfel dus la indeplinire se regaseste in legile in vigoare ale statului respectiv si in principiile si dispozitiile constitutionale.

In absenta unui consens general recunoscut in societate cu privire la legitimitatea absoluta a unor valori politice fundamentale stipulate in constitutie, scrisa sau nescrisa (cazul democratiilor occidentale), acest mecanism de contrapondere depinde in mod exclusiv de buna functionare a puterii judiciare intrucat in cazul unei societati democratice inca in curs de consolidare (cazul Romaniei) capacitatea de reactie, organizare si presiune a societatii civile este una limitata, usor subordonabila prin mecanismele unui stat totalitar.

In acest context, acapararea si subordonarea puterii judiciare ce exercita prin magistrati (judecatori si procurori) activitatea de control a respectarii legilor si Constitutiei, inclusiv de catre celelalte doua puteri organizate in stat (legislativa si executiva), reprezinta actul primar de instalare a unei puteri politice discretionare.

Care sunt parghiile pentru realizarea acestui demers? Emiterea de catre puterea executiva si de catre cea legislativa a unor acte de autoritate publica ilegale si respectiv neconstitutionale. Datorita prezumtiei de legalitate de care acestea se bucura pana la proba contrarie, aceste acte de autoritate pot fi puse imediat in executare inainte ca un control judecatoresc sa mai poata fi activat cu privire la respectivele acte de autoritate publica. In acest fel, decapitarea puterii judiciare poate fi realizata inainte ca aceasta sa mai poata reactiona la actele ilegale si neconstitutionale ce o vizeaza.

Este esential de retinut ca actele de autoritate nelegale/neconstitutionale emise de puterea executiva ori legislativa au in spate capacitatea de violenta organizata a statului prin mecanismele de constrangere specifice. Opozitia fata de astfel de acte de autoritate este intampinata in caz de refuz cu violenta de stat (ex.: mandatul de arestare).

In cazul in care aceste acte de autoritate sunt in drept nelegale ori neconstitutionale violenta de stat ce sta in spatele acestor acte devine in mod automat nelegitima. Faptul ca ea nu ajunge sa fie exercitata efectiv devine irelevant atata vreme cat insasi amenintarea cu activarea mecanismului de constrangere al statului este suficienta pentru a obtine o (eventuala) conformare din partea persoanelor fizice ce sunt constituite in structuri de conducere si reprezentare a puterii judiciare.

Din aceasta perspectiva, scurtcircuitarea mecanismului de control judiciar si decapitarea puterii judiciare inainte ca aceasta sa se mai poata pronunta asupra eventualei nelegalitati ori neconstitutionalitati a unui act emis de puterea executiva ori legislativa (ex.: revocarea unor judecatori constitutionali inamovibili, schimbarea post-factum a legii de organizare a unui referendum, inlocuirea procurorului general inainte de expirarea mandatului etc.) reprezinta anularea efectiva a statului de drept.

Aceasta anulare a statului de drept devine insa si eficienta abia atunci cand puterea judiciara se preda neconditionat sau asteapta cu pasivitate decapitarea ordonata prin violenta de stat (ilegitima) de catre puterea executiva sau cea legislativa.

Fata de acest context, merita recitit inca o data textul art. 166 indice 1 din Codul Penal in vigoare in Romania la data de 2 august 2012:

ART. 166-1 (Cod Penal) Aciuni mpotriva ordinii constituionale

Acest text are ca ipoteza de redactare exercitarea de actiuni ilegale pentru schimbarea prin violenta a ordinii constitutionale din exteriorul autoritatilor publice (acestea fiind prezumate intr-un stat de drept ca respecta legile in vigoare si Constitutia).

Ce se intampla insa cand actiunile ilegale sunt realizate din interiorul autoritatilor publice? Beneficiaza aceste actiuni ilegale de regimul actelor de autoritate publica pana la proba contrarie in fata autoritatii judecatoresti? Bineinteles, da. Ori acest regim presupune si capacitatea de a utiliza violenta de stat pentru aducerea la indeplinire a respectivelor acte de autoritate.

Ce se intampla atunci cand respectivele acte sunt de fapt actiuni ilegale de inlocuire a celor ce ar putea cenzura aceste acte statuand asupra caracterului nelegal si neconstitutional al acestora? Daca actele de inlocuire ar fi duse la indeplinire dupa exercitarea controlului judiciar si declararea acestora ca legale si constitutionale atunci problema subordonarii puterii judiciare devine una inexistenta cel putin din punct de vedere formal atata vreme cat aceasta a statuat asupra legalitatii actelor de inlocuire.

Insa cand acte de autoritate susceptibile de ilegalitate sunt puse in executare inainte ca un control judiciar sa mai poata fi activat ne aflam in fata unui act de violenta de stat impus prin insasi urgenta executarii. In acest caz caracterul de violenta al eventualelor actiuni ilegale mai sus amintite rezida in capacitatea de utilizare a violentei de stat (sau amenintarii cu exercitarea acesteia) in vederea executarii actelor de autoritate respective. Monopolul asupra violentei exercitat de stat si investit potentialmente in orice act de autoritate publica face inutila o violenta fizica directa cu exceptia cazului in care persoana fizica vizata finalmente de respectivul act ilegal refuza sa se supuna acestuia.

Din aceste considerente, merita poate sa meditam asupra domeniului de aplicare al articolului de lege mai sus mentionat, daca si in ce masura este suficient pentru protectia statului de drept si al ordinii constiutionale si, respectiv, daca formularea actuala a acestuia nu permite totusi protejarea ordinii constitutionale chiar si in cazul unor accidente atipice, cum ar fi spre exemplu, decapitarea puterii judiciare prin acte legislative ori administrative neconstitutionale ori nelegale in vederea subordonarii acestora prin nominalizari servite la cheie.

Miza nu trebuie sa ne fie indiferenta intrucat realizarea cu succes a subordonarii puterii judiciare si aneantizarea in fapt a mecanismelor de control judiciar asupra actelor de autoritate emise de puterea legislativa si, respectiv, executiva deschide perspectiva unei puteri politice discretionare cu potential totalitar latent. Inutil de adaugat ca in acest caz libertatea de expresie va deveni prima victima a unui astfel de regim politic iar Romania se va putea ulterior transforma linistita intr-un Belarus carpato-danubiano-pontic in mai putin de un an.

Intrebarea este: Putem tolera acest lucru? In fond, se joaca destinul viitor al Romaniei. Doar atat

domnul cu pricina, ce a scris acest lucru STIE ca dl. Basescu a TRANSFORMAT RO prin actiunile sale ,dintrun Stat de Drept ,intro dictatura personala si, prin autoasumarea- neconstitutionala - a rolului de presedinte JUCATOR, in rep. PREZIDENTIALA , in fapt ? STIE ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 10:40

De la: sandu60, la data 2012-08-12 10:18:13
De la: gabigabi2, la data 2012-08-12 10:13:03 de peste veacuri, NAPOLEON are un sfat ptr. T. Basescu, pe care , daca mai are un dram de Onoare, il va accepta, ca singura posibilitate de a iesi onorabil din situatia Imposibila la care a adus tara acum ....si zice Napoleon, maresalilor sai :

Si mai mult cei 8,5 milioane de romani iesiti la vot
Da sefu de garaj are onoare????

ONOARE ? NU ! dupa intelesul lui, onoarea inseamna sa nu cedeze in niciun fel si, mai bine se alege praful de tot decit sa se retraga !
de altfel, ce te poti astepta de la un om care acum spune la TvR1 ca el nu-i un presedinte LAS sa se ascunda-n spatele unui Cvorum si, s-a ascuns !
ca el nu-i un Las ce ajunge la Masa Verde si , a ajuns
ca nu va cere boicotul referendumului si, l -a cerut !
si atunci : despre cine si ce vorbim ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 10:43

Formuleaza altfel inceputul postarii tale, tu, cel ce vrei sa ne spui despre scrisoarea adresata CCR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 10:48

@Sivare, de ce sunteti mai, atit de JENIBILI , mai ?
a dat Vreodata adm. prezidentiala Starea de sanatate mentala a cuiva, desi in ultima vreme tot mai multe voci din soc. civila CEREA acest lucru in legatura cu Traian Basescu , cel care manifesta grave abateri de la acel normal acceptat ca fiind normal ?! si atunci : de unde si pina unde cererea asta ?

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 11:01

Jurist roman, locuieste la Paris, specializat in contracte comerciale internationale in domeniul industriei energiei. Adalbert Klein este un pseudonim.

Am intrebat-o pe jurista de la compania Vodafone, specializata in contracte comerciale, cu privire la schimbarile politice si sociale din Romania, din ultima vreme si a spus ca important e ce spus CCR, adica ca sunt constitutionale si de aici, cu un profund caracter legal si legitim.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 11:01

De la: gabigabi2, la data 2012-08-12 10:48:37@Sivare, de ce sunteti mai, atit de JENIBILI , mai ?
a dat Vreodata adm. prezidentiala Starea de sanatate mentala a cuiva, desi in ultima vreme tot mai multe voci din soc. civila CEREA acest lucru in legatura cu Traian Basescu , cel care manifesta grave abateri de la acel normal acceptat ca fiind normal ?! si atunci : de unde si pina unde cererea asta ?

Astzi este nevoie de un psihanalist

Unele dintre expresiile, formularile pe care le-am auzit, dar și folosit, foarte des n ultimele dou luni sunt: este incredibil, este uluitor, nu-mi vine s cred, este inexplicabil etc. Toate se refer la ceea ce se ntmpl de cnd cu plagiatul lui Ponta și suspendarea neconstituțional, abuziv a Președintelui țrii, ntr-o Romnie, a șaptea țar ca mrime din Uniunea Europeana, țara cu pretenții de democrație și de stat de drept n ultimii 22 de ani.

ncep s fiu convins c psihanaliza este cheia explicrii acțiunilor USL, pe msur ce ieșirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intențiile lui devin vizibile. Pentru a proba corectitudinea celor afirmate, v rog sa fiți atenți la urmatoarele aspecte:

- Antonescu a ținut morțiș s vin la Cotroceni, n locul Presedintelui, n timp ce Vcroiu, dup suspendarea din 2007, a avut decența s nu se mute n asternuturile acestuia.

- nca din prima zi n care a clcat la Cotroceni, a ținut s aib o conferinț de pres, exact cu același set-up ca și Traian Basescu.

- a provocat toate situațiile n care se poate implica un Președinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afar consilieri prezidențiali, a angajat consilieri prezidențiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori strini la ntlnire, a rechemat n țar ambasadori ai Romniei, s-a intalnit cu FMI, cu Banca Mondial etc.

Desigur, n conformitate cu criticile pe care chiar el le-a adus de-a lungul timpului lui Traian Basescu și cu propriile evaluri ale atribuțiilor Presedintelui ales, a abuzat Constituția n așa fel nct ar trebui suspendat deja de o mie de ori: a participat la miting-uri electorale, s-a implicat direct n campania de demitere a Presedintelui ales, a atacat personal opoziția politic, a atacat instituțiile statului care nu acționeaz așa cum și dorește el, i-a atacat pe liderii Uniunii Europene , a participat la ședința de birou permanent a PNL, discutnd despre schimbarea procurorului șef al DNA, a decis demiterea miniștrilor care nu au mers pn la capt cu falsificarea listelor electorale, așa cum arat și stenogramele de astzi. Mai mult, se prezint pe sine ca fiind Președintele Romniei și i ceart pe toți cei care și permit s i conteste aceast caliate, jurnalisti, politicieni etc. Comportamentul su a devenit deja subiect de bancuri. Unul dintre acestea spune c nici nu mai iese din Palat, de team c nu mai poate intra a doua zi.

Cel mai mult nsa mi arat c este nevoie de psihanaliz, ceva ce a tot spus n declarațiile sale din ultimele zile. Referirile la Traian Bsescu, pe care l numește un simplu cetțean, fr atribuții, fr competențele de a vorbi despre situația din Romnia, despre minarea statului de drept, despre referendum, despre abuzurile USL etc. Uluitoare aceast abordare și, dac nu este o autoironie subtil, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului c fotoliul de la Cotroceni pe care și l-a dorit att de mult și pe care acum l-a uzurpat i-a luat mințile. Astfel, au ieșit la iveal frustrrile mai vechi, dar și un complex puternic faț de Traian Bsescu.

Spun ca ar putea fi autoironie pentru c Antonescu nu a fost ales niciodata nimic, nici mcar senator, el intrnd n Parlament dup ce a pierdut alegerile n colegiul unde a candidat. Șef la Senat a ajuns n urma abuzurilor USL din sptamana neagra a Romniei, cnd, prin nclcarea Constitutiei și a cadrului legal, au decapitat statul. Apoi, n doar cteva zile, s-a mutat la Cotroceni și ne spune c el este Președintele țrii, iar Traian Bsescu este un simplu cetatean!!!

Ce ne facem, c senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred c, pn va reuși s afle ct este halatul?, cineva trebuie sa i explice, calm, cu blndețe, c Traian Bsescu este de fapt singurul Președinte ales al Romniei astazi, suspendat pentru nc vreo cteva zile și c, din pcate pentru domnul senator, din cauza a ceea ce a fcut n ultimele dou luni, el nu va fi niciodat ales n locul lui Traian Basescu.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 11:41

www.elenaudrea.ro/astazi-este-nevoie-de-un-psihanalist.html

Oare de ce fac unii plagiat pe aici, copie texte dupa udrea si ni le prezinta ca si pe adevaruri imuabile.

Unele dintre expresiile, formulrile pe care le-am auzit, dar și folosit, foarte des n ultimele dou luni sunt: este incredibil, este uluitor, nu-mi vine s cred, este inexplicabil etc. Toate se refer la ceea ce se ntmpl de cnd cu plagiatul lui Ponta și suspendarea neconstituțional, abuziv a Președintelui țrii, ntr-o Romnie, a șaptea țar ca mrime din Uniunea European, țar cu pretenții de democrație și de stat de drept n ultimii 22 de ani.

ncep s fiu convins c psihanaliza este cheia explicrii acțiunilor USL, pe msur ce ieșirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intențiile lui devin vizibile. Pentru a proba corectitudinea celor afirmate, v rog s fiți atenți la urmtoarele aspecte:

- Antonescu a ținut morțiș s vin la Cotroceni, n locul Presedintelui, n timp ce Vcroiu, dup suspendarea din 2007, a avut decența s nu se mute n așternuturile acestuia.

Doar atat restul e pe link.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 12:01

De la: Silver9AM, la data 2012-08-12 11:01:52
De la: gabigabi2, la data 2012-08-12 10:48:37@Sivare, de ce sunteti mai, atit de JENIBILI , mai ?

Unele dintre expresiile, formularile pe care le-am auzit, dar și folosit, foarte des n ultimele dou luni sunt: este incredibil, este uluitor, nu-mi vine s cred, este inexplicabil etc. Toate se refer la ceea ce se ntmpl de cnd cu plagiatul lui Ponta și suspendarea neconstituțional, abuziv a Președintelui țrii, ntr-o Romnie, a șaptea țar ca mrime din Uniunea Europeana, țara cu pretenții de democrație și de stat de drept n ultimii 22 de ani.

ncep s fiu convins c psihanaliza este cheia explicrii acțiunilor USL, pe msur ce ieșirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intențiile lui devin vizibile. Pentru a proba corectitudinea celor afirmate, v rog sa fiți atenți la urmatoarele aspecte:

- Antonescu a ținut morțiș s vin la Cotroceni, n locul Presedintelui, n timp ce Vcroiu, dup suspendarea din 2007, a avut decența s nu se mute n asternuturile acestuia.

- nca din prima zi n care a clcat la Cotroceni, a ținut s aib o conferinț de pres, exact cu același set-up ca și Traian Basescu.

- a provocat toate situațiile n care se poate implica un Președinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afar consilieri prezidențiali, a angajat consilieri prezidențiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori strini la ntlnire, a rechemat n țar ambasadori ai Romniei, s-a intalnit cu FMI, cu Banca Mondial etc.

Desigur, n conformitate cu criticile pe care chiar el le-a adus de-a lungul timpului lui Traian Basescu și cu propriile evaluri ale atribuțiilor Presedintelui ales, a abuzat Constituția n așa fel nct ar trebui suspendat deja de o mie de ori: a participat la miting-uri electorale, s-a implicat direct n campania de demitere a Presedintelui ales, a atacat personal opoziția politic, a atacat instituțiile statului care nu acționeaz așa cum și dorește el, i-a atacat pe liderii Uniunii Europene , a participat la ședința de birou permanent a PNL, discutnd despre schimbarea procurorului șef al DNA, a decis demiterea miniștrilor care nu au mers pn la capt cu falsificarea listelor electorale, așa cum arat și stenogramele de astzi. Mai mult, se prezint pe sine ca fiind Președintele Romniei și i ceart pe toți cei care și permit s i conteste aceast caliate, jurnalisti, politicieni etc. Comportamentul su a devenit deja subiect de bancuri. Unul dintre acestea spune c nici nu mai iese din Palat, de team c nu mai poate intra a doua zi.

Cel mai mult nsa mi arat c este nevoie de psihanaliz, ceva ce a tot spus n declarațiile sale din ultimele zile. Referirile la Traian Bsescu, pe care l numește un simplu cetțean, fr atribuții, fr competențele de a vorbi despre situația din Romnia, despre minarea statului de drept, despre referendum, despre abuzurile USL etc. Uluitoare aceast abordare și, dac nu este o autoironie subtil, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului c fotoliul de la Cotroceni pe care și l-a dorit att de mult și pe care acum l-a uzurpat i-a luat mințile. Astfel, au ieșit la iveal frustrrile mai vechi, dar și un complex puternic faț de Traian Bsescu.

Spun ca ar putea fi autoironie pentru c Antonescu nu a fost ales niciodata nimic, nici mcar senator, el intrnd n Parlament dup ce a pierdut alegerile n colegiul unde a candidat. Șef la Senat a ajuns n urma abuzurilor USL din sptamana neagra a Romniei, cnd, prin nclcarea Constitutiei și a cadrului legal, au decapitat statul. Apoi, n doar cteva zile, s-a mutat la Cotroceni și ne spune c el este Președintele țrii, iar Traian Bsescu este un simplu cetatean!!!

Ce ne facem, c senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred c, pn va reuși s afle ct este halatul?, cineva trebuie sa i explice, calm, cu blndețe, c Traian Bsescu este de fapt singurul Președinte ales al Romniei astazi, suspendat pentru nc vreo cteva zile și c, din pcate pentru domnul senator, din cauza a ceea ce a fcut n ultimele dou luni, el nu va fi niciodat ales n locul lui Traian Basescu.

E un raspuns la intrebarea lui @gabi " de unde si pana unde cererea asta" cred ca e cel mai elocvent raspuns ,nu mi'am atribuit textul ,nu ai sa vezi nicaieri "eu cred", doar l'am postat .Daca o sa'l citesti sper sa'ti dai pana si tu seama ca e scris de o femeie.........ma bucur ca esti interesat de opinia Elenei Udrea !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 12:06

Starea de sanatate, mintala a lui basescu, de la palat si pana la curticica, atunci cand uita sa-si ia hapurile:

"Nu avem alte solutii pentru modernizarea sistemului de sanatate. S-a dovedit ca, asa cum merge, nu mai merge" Pai stim si noi ca nu mai merge si stim si de ce, doar el la numit pe Duta.

"De la intrarea n acord, cnd ne-am angajat s reducem populaia bugetar, s-a produs o reducere de 200.000 de salariai n sectorul bugetar."
Aici cel puin e sincer i recunoate c s-a angajat n faa FMI s reduc populaia, fie ea i bugetar, deocamdat.

"trebuie s v spun c a avut cea mai bun absorbie. Ne place, nu ne place, cum era ea, cu tocuri nalte, cu pantaloni strmi, a avut cea mai bun absorbie de fonduri europene."
M rog, domnul preedinte se pricepe cel mai bine cnd vine vorba de absorbie i de Elena Udrea. De fapt toi politicienii cunosc foarte bine faptul c doamna ministru este cea mai bun la capitolul absorbie.

Urmtoarea dud spus de Bsescu n emisiune poate fi ncadrat foarte bine la capitolele doamn, sunt perfect i ce-mi plac glumele mele, h, h, h:

"tii ceva ce mie nu ar putea s-mi treac prin minte, h, h, h, n politic?"
Cnd a venit momentul ca preedintele s fac referire la activitatea minitrilor din guvernul actual i cele anterioare, pe lng faptul c s-a artat revoltat, a fcut i o mic dezvluire:

M revolt c nu dormim n birourile n care ar trebui s micm proiecte.
V mai amintii de Elena Udrea, care, la miez de noapte, era surprins de jurnaliti ntrnd pe furi n Palatul Cotroceni? Pi ce credei c voia s fac? Se ducea s doarm prin birouri i s mite proiecte! i rezultatele s-au vzut, doar preedintele a spus c e cea mai tare la absorbie!

"Am compensat totul cu ceea ce se numete misiunea funciei Doamne ferete, nu misiune divin, spun misiunea funciei; un preedinte trebuie s nghit."
fara comentarii.

S tii c am discutat cu foarte muli tehnocrai, altfel vestii i emitori de puncte de vedere, ce tres fac guvernul, ce tre s se ntmple, ce viziuni au ei, sigur, adesea viziuni care, cu care cad n nas dup ce se termin lungimea mesei.

Mai tarziu voi arata si cum base e bolnav de paranoia.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 13:48

Paranoia se defineste ca delir cronic, bine structurat si organizat, in care bolnavul manifesta un orgoliu excesiv determinat de hipervalorizare, de exces de autoapreciere.
De asemenea, se caracterizeaza prin componenta cu care, in general, este identificata paranoia in limbajul comun: neincredere in ceilalti, suspiciune.
Paranoicul are tendinta de a persevera in propriile judecati si convingeri, fara nicio intentie de a verifica valabilitatea lor.
Ceea ce elimina paranoicul dintr-o nevoie maladiva de certitudine cu orice pret sunt nuantele, ambiguitatile, evolutia in timp sentimentelor, ideilor si intereselor celorlalti. Pentru el, lucrurile sunt ori albe, ori negre mai precis, negre! si asa raman.
Paranoia este o psihoza care se manifesta predominant pe taram cognitiv. Paranoicul, victima unei mreje de inchipuiri, nu este lipsit de logica. El conexeaza fapte intamplatoare, fara legatura intre ele si creeaza din ele un sistem de argumentatie logice care il conduc spre convingerile sale morbide. Asa se face ca el va vedea mereu altceva in spatele aparentei, va interpreta in maniera sa vorbele celorlalti, va cauta si va gasi! in toate imprejurarile tradarea, subminarea autoritatii sale, prejudicierea intentionata, lipsa de consideratie din partea celorlalti.
Delirurile specifice paranoiei sunt grupate de specialisti in doua categorii: megolamania (mania grandorii) si mania persecutiei. Acestea pot coexista.
O alta impartire distinge intre: deliruri depresive (care se desfasoara predominant in forul interior al celui afectat) si deliruri expansive (care produc mult zgomot in jur).
Paranoia nu presupune deficit intelectual.
Paranoicul de tip stenic, revendicativ, luptator, desi da impresia ca este energic si activ, nu poate fi prea eficient in conditiile unei gresite orientari in actiuni si ale risipei de energie in directia autoapararii inutile. Datorita atitudinii sale constant defensive, se va opune schimbarilor, noutatii, deci, progresului.

cam asta e definitia starii de paranoia si putem pleca de la urmatoarea afirmatie, a lui base.
Eu sunt perfect. www.youtube.com/watch?v=13GLaCROUlM
Si de aici toate celelalte, pana a fi de neinlocuit

Numai Basescu stie carte
Traian Basescu nu-i trece clasa nici pe Rus, Dobre sau Stroe, deoarece "vorbim despre trei oameni care nu stiu carte in materia in care vor sa lucreze".

Nu am nimic de schimbat in comportamentul meu.
www.youtube.com/watch?v=oqMuDX2UHmM

Daca nu e el la butoane , nimeni nu mai poate conduce nava, numita Romania.
Nu tiu dac Romnia rezist pn pe 31 august; Se pare ca va rezista.

Fiindca s-a simtit, spune el persecutat pe nedrept de presa, a introdus presa pe lista amenintarilor nationale.

Lista poate continua mult si bine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2012, ora 18:57

De la: Silver9AM, la data 2012-08-12 11:01:52

tin neaparat sa-ti reamintesc citeva lucruri Esentiale, ca vad ca se UITA mereu : PARLAMENTUL, Puterea Suprema in Stat a Votat Suspendarea !
CCR a confirmat ,iar Basescu prin prezenta sa din zilele de 5-6 iulie , a ACCEPTAT aceasta suspendare ca fiind Legala si constitutionala ! poate totusi va notati asta undeva, ca sa nu mai tipati ca nebunii ca-i cine stie ce lovitura de stat !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 19:41

IPOTEZA
Poate fi sau nu adevarat, vom afla cu sifuranta in viitor.

Basescu isi aranjeaza suspendare si demiterea.
In urma cu ceva timp, base, statea el asa intr-o rana, cu wiski lui in fata si se gandea cum sa faca praf USL-ul
iar el sa apuce cat mai mult la butoane, fiindca tot vin alegerile parlamentare.
Si ca sa vezi, ii trece prin cap un plan, pe care il dezbate cu ai lui consilieri si cu analistii de la servicii.
El isi pregateste legislatia necesara, isi pune oamenii unde trebuie, pregateste masina de propaganda,
atat in interior cat si in exterior, isi pregatesc armele si dosarele, il pune pe Ponta prim ministru,
il injura si ii discrediteaz oamenii si pe el, USL-ul il suspenda, CCR va confirma tot ce vreau el,
nu va fi demis, si nefiind demis, capata o noua legitimitate, mult mai puternica,
iar in felul acesta el va putea sa discrediteze puterea, sa faca in continuare ce vrea in tara.
Modifica legea referendumului si alte legi,isi pune al cincilea judecator la CCR, initial il pune pe mru la guvern,
pentru a-si putea retrage oamenii in chip din vhechiul guvern si ai curata, apoi, il da jos si pe acesta si il pune pe Ponta prim ministru, incepe discreditatrea guvernului si a lui Ponta.
USL-ul cade in cursa, incepe procedura de suspendare, unpr-ul se face ca trece de partea USL, sunt schimbati usor, presedinti de la senat si parlament la ordinul lui base, base este suspendat.
CCR, valideaza fiecare fiecare actiune a USL, vine referendumul, masina de propaganda intra
in functiune pe toate planurie, intern expern, mediatic, minciunile fiind pregatite dinainte.
USL-ul e aproape desfiintat in interior si exterior, nu poate remodifica legea refer, sa scoata pragul din lege,
desi comisia de la Venetia spune ca asa ceva nu e recomandat, guristii din exterior urla cat ii tin bojogii, USL-ul e fortat sa intre in regulile stabilite de basescu, iar CCR spune ca indiferent care va fi legea dupa care trebuie sa se voteze, musai trebuie sa aibe cvorum.
base, nu vrea la masa verde, pentru ca presedintele sa promulge legea referendumului, apoi incepe boicotul, si vrea la masa verde, fara nici un fel de remuscare ca se face singur las, mincinos si altfel, nu-l intereseaza.
Numai ca ceea ce nu a luat base in calcul au fost: ura si dispretul poporului, care iese masiv la vot si
darama sandramaua basesciana, dandu-i toate planurile peste cap.
De acum base intra in fibrilatie, CCR in fata nr. masiv de voturi si-n fata contestaiilor USl,
isi da seama ca e greu sa-i faca pe plac lui base, fara urmari sociale, si amana verdictul,
in speranta ca poporul va uita pana in toamna.
Numai ca base in nerabdarea lui si fara specialistii din servicii, care sa-i sufle la ureche ce sa spune,
incepe sa faca gafe, care vor intarii pozitia USL, si vor marii gradul de ura populara.
Intra parchetul (a se citi politia politica) in actiune la indicatia pe fata a lui base sunt interogati
si li se face dosare penale la 2 chestori de politie, ancheteaza fetel cu vare a mers Mazare la vot,
ridica listele electorale de la BEC, culpabizand toti votantii.
Intra in actiune si CCR, tot la indicatia lui base din curticica, da o erata la motivarea anterioara
prin care schimba regula de actualizare a listelor, se afla de fals, parchetul deschide fatada ancheta
la CCR, 3 judecatori se delimiteaza de mascarada cu erata.
Pana la urma ceea ce nu a putut prevedea base in aceasta ecuatie, fiind mintit de lingai, la fel cum
a patit si Ceausescu, nu a calculat cu exactitate gradul de ura populara de care se bucura base.
Mai are oare Poporul Roman, hotararea de a iesi in strada, daca ceea ce a vrut el va fi calcat
in picioare. Oare care ar fi numarul de care ar fi necesar sa iasa in strada pentru a fi inteles,
100.000, 200.000, un milion, sper sa nu fim nevoiti sa aflam. Fiindca daca la vot au fosr 7.4 milioane
sa voteze sa plece base numai 2% ar fi peste 140.000, cred ca e de ajuns.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 20:00

In ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta. In acelasi timp, nevertebratele care conduc aceasta tara fac sluj in fata impertinentei externe. Desigur, unul dintre primele lucruri care trebuie rezolvate este aceasta aberatie biologica in virtutea careia, intr-o tara cu multe vertebrate, in varful lantului trofic se afla indivizi fara coloana. Este evident ca Romania se confrunta cu o conspiratie a nevertebratelor care, pentru a-si pastra locurile privilegiate, se inghesuie unele in altele si isi tin de "sase" pentru ca lumea sa nu afle ca sunt doar niste lipitori lacome, descendente ale taratoarelor bolsevice care ne-au otravit cultura si spiritul national.

Sa revenim insa la moralistii din afara tarii si sa ii cunoastem mai bine. Iata care este adevarul despre pionierii democratiei, ai drepturilor omului, ai umanismului s.a.m.d.:

FRANTA: putere coloniala care a controlat, la un moment dat, aproape 13. 000. 000 kilometri patrati, aproximativ 9% din intreaga suprafata a uscatului mondial. Un numar impresionant de tari au fost ocupate cu forta de catre francezi. Prosperitatea Frantei se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea - Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos s.a. Mai jos puteti vedea harta coloniala a Frantei:

Imperiu Francez
ANGLIA: cel mai mare imperiu colonial - a cuprins peste 20%!!! din suprafata uscata a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea - India, Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania s.a. Mai jos puteti vedea harta coloniala a Imperiului Britanic:

Imperiul Britanic
RUSIA: tara in care s-a nascut comunismul, o pacoste si o nenorocire pentru Romania. Si-a consolidat pozitia de putere mondiala si prin crimele si jaful la care si-a supus tarile vasale. Iata cateva dintre tarile exploatate de Uniunea Sovietica - Romania, Moldova, Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazakstan, Uzbekistan, s.a.. Mai jos puteti vedea harta Uniunii Sovietice:

Imperiul Rus
SUA: jandarmul planetar. A initiat, dupa Al Doilea Razboi Mondial, mai mult de 10 razboaie importante - Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in toate colturile planetei. Sub masca apararii drepturilor omului au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: "Sa le luam petrolul libienilor!"

GERMANIA: a provocat doua razboaie mondiale cu consecinte catastrofale - zeci de tari daramate, zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!!

AUSTRIA si UNGARIA - Imperiul Austro-Ungar a avut sub stapanire Cehoslovacia, partea nordica a Regatului Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, Transilvania, Bucovina, parti din Banat, Crisana si Maramures, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei si a Ungariei se bazeaza si pe crimele si jaful din teritoriile ocupate.

Desigur, lista tarilor "dezvoltate" din Occident care si-au consolidat puterea si prosperitatea pe crima si jaf este mai larga dar ma opresc aici. Prin urmare, oameni buni, trebuie sa privim lucrurile mai in profunzime si sa nu mai acceptam impertinanta talharilor moralisti ai planetei care ne tot dau lectii pe diverse teme. Pana la urma ei reprezinta tari care au "mainile" patate de sange. Daca adevarul ar fi respectat, toti acesti caraghiosi ar trebuie sa le spuna pentru inca 500 de ani celor din tarile pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, "sarumana" si "va rugam sa ne iertati!". Nu ne putem astepta la asta pentru ca si ei fac parte din aceeasi specie de nevertebrate ca cei care conduc Romania, o specie inferioara din punct de vedere moral care, asa cum spuneam la inceput, nu trebuie sa mai fie in varful lantului trofic din motive de incompatibilitate biologica!

Si daca e sa privim la acel trecut care ne reprezinta pe noi, romanii, iti amintesc, cititorule, sau te informez acum, daca nu stiai aceste lucruri, ca suntem urmasii unui popor care NU AVEA SCLAVI, UNDE FEMEIA ERA EGALA BARBATULUI SI CARE CREDEA IN NEMURIRE. Asta este ceea ce defineste natura noastra profunda si depinde de noi ca traditia inalt spirituala a DACILOR sa reinvie!

SURSA: Daniel Roxin

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 21:22

De la: CREMENE, la data 2012-08-12 20:00:11In ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta. In acelasi timp, nevertebratele care conduc aceasta tara fac sluj in fata impertinentei externe. Desigur, unul dintre primele lucruri care trebuie rezolvate este aceasta aberatie biologica in virtutea careia, intr-o tara cu multe vertebrate, in varful lantului trofic se afla indivizi fara coloana. Este evident ca Romania se confrunta cu o conspiratie a nevertebratelor care, pentru a-si pastra locurile privilegiate, se inghesuie unele in altele si isi tin de "sase" pentru ca lumea sa nu afle ca sunt doar niste lipitori lacome, descendente ale taratoarelor bolsevice care ne-au otravit cultura si spiritul national.

Sa revenim insa la moralistii din afara tarii si sa ii cunoastem mai bine. Iata care este adevarul despre pionierii democratiei, ai drepturilor omului, ai umanismului s.a.m.d.:

FRANTA: putere coloniala care a controlat, la un moment dat, aproape 13. 000. 000 kilometri patrati, aproximativ 9% din intreaga suprafata a uscatului mondial. Un numar impresionant de tari au fost ocupate cu forta de catre francezi. Prosperitatea Frantei se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea - Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos s.a. Mai jos puteti vedea harta coloniala a Frantei:

Imperiu Francez
ANGLIA: cel mai mare imperiu colonial - a cuprins peste 20%!!! din suprafata uscata a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea - India, Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania s.a. Mai jos puteti vedea harta coloniala a Imperiului Britanic:

Imperiul Britanic
RUSIA: tara in care s-a nascut comunismul, o pacoste si o nenorocire pentru Romania. Si-a consolidat pozitia de putere mondiala si prin crimele si jaful la care si-a supus tarile vasale. Iata cateva dintre tarile exploatate de Uniunea Sovietica - Romania, Moldova, Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazakstan, Uzbekistan, s.a.. Mai jos puteti vedea harta Uniunii Sovietice:

Imperiul Rus
SUA: jandarmul planetar. A initiat, dupa Al Doilea Razboi Mondial, mai mult de 10 razboaie importante - Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in toate colturile planetei. Sub masca apararii drepturilor omului au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: "Sa le luam petrolul libienilor!"

GERMANIA: a provocat doua razboaie mondiale cu consecinte catastrofale - zeci de tari daramate, zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!!

AUSTRIA si UNGARIA - Imperiul Austro-Ungar a avut sub stapanire Cehoslovacia, partea nordica a Regatului Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, Transilvania, Bucovina, parti din Banat, Crisana si Maramures, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei si a Ungariei se bazeaza si pe crimele si jaful din teritoriile ocupate.

Desigur, lista tarilor "dezvoltate" din Occident care si-au consolidat puterea si prosperitatea pe crima si jaf este mai larga dar ma opresc aici. Prin urmare, oameni buni, trebuie sa privim lucrurile mai in profunzime si sa nu mai acceptam impertinanta talharilor moralisti ai planetei care ne tot dau lectii pe diverse teme. Pana la urma ei reprezinta tari care au "mainile" patate de sange. Daca adevarul ar fi respectat, toti acesti caraghiosi ar trebuie sa le spuna pentru inca 500 de ani celor din tarile pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, "sarumana" si "va rugam sa ne iertati!". Nu ne putem astepta la asta pentru ca si ei fac parte din aceeasi specie de nevertebrate ca cei care conduc Romania, o specie inferioara din punct de vedere moral care, asa cum spuneam la inceput, nu trebuie sa mai fie in varful lantului trofic din motive de incompatibilitate biologica!

Si daca e sa privim la acel trecut care ne reprezinta pe noi, romanii, iti amintesc, cititorule, sau te informez acum, daca nu stiai aceste lucruri, ca suntem urmasii unui popor care NU AVEA SCLAVI, UNDE FEMEIA ERA EGALA BARBATULUI SI CARE CREDEA IN NEMURIRE. Asta este ceea ce defineste natura noastra profunda si depinde de noi ca traditia inalt spirituala a DACILOR sa reinvie!

Bravo tovarase Scremene! Te-a prelucrat corespunzator tovarasul Dogaru. Bine...conteaza si materialul. Esti un tovaras de nadejde cu conceptii sanatoase.

UE nu ne-a invitat nicaieri, noi ne-am exprimat dorinta sa facem parte, pentru ca altfel suntem la cheremul rusilor. Din cauza asta am vrut si UE si NATO, pentru ca suntem prea aproape de Mama Rusia si dragostea ei fierbinte.
Acum tu dai lectii de democratie occidentalilor! Te-ai si gasit!

Patroane, fara UE, cui dreaq o sa mai vinzi tu fitingurile, tevile si pisoarele tale? Patronii tai pentru care te dai tu smardoi pe aici si dai din coada dupa cum iti fluiera ei comenzile, nu ti-au spus ca noi depindem acum de UE, pentru ca ei au vandut totul?
Fara firmele din UE, cati romani ar ramane someri? Cine ti-ar mai cumpara atunci produsele tale si de unde le-ai mai procura si tu?
S-au mai dat unii smecheri, sarbii si ai vazut ce au reusit sa faca dintr-o tara mare si puternica.
Chiar merita handicapatii de Ponta si Chiul sa facem si noi la fel?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 22:25

Ce ai postat tu Cremene este sau nu adevarat(dupa cum scrie si in articol,vom trai si vom vedea)
Dar sa-i sustin pe alde haplea ,care cum le-a aratat ,daca e sa dam crezare celor scrise de tine,base friptura cum au inghitit-o pe nerasflate fara sa-si de-a seama ca frige si e otravita.................E DOVADA DE PROSTIE CRASA! Trebiue scosi din viata politica toti cei care au avut de a face,chiar tangential(licitatii cu cantec etc.)cu politica ultimilor 23 de ani!
asta e parerea mea! Ca sunt de la USL,PDL,UDMR etc. si poporul poate face asta la vot,votand cu totul alte partide iar cele de mai sus sa nu atinga pragul electoral!
Si atunci sa vezi cum chitaie toti fripturistii politici! Asta e unica solutie ,pasnica! Alta ar fi revolutie....razboi civil etc. dar la aceste metode sunt riscuri mari de a rupe tara(unii de abia asteapta sa o bage pe aia cu drepturile minoritatilor!
Toate cele bune!

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 22:26

De la: Black_Friday, la data 2012-08-12 21:22:43
De la: CREMENE, la data 2012-08-12 20:00:11In ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta. In acelasi timp, nevertebratele care conduc aceasta tara fac sluj in fata impertinentei externe. Desigur, unul dintre primele lucruri care trebuie rezolvate este aceasta aberatie biologica in virtutea careia, intr-o tara cu multe vertebrate, in varful lantului trofic se afla indivizi fara coloana. Este evident ca Romania se confrunta cu o conspiratie a nevertebratelor care, pentru a-si pastra locurile privilegiate, se inghesuie unele in altele si isi tin de "sase" pentru ca lumea sa nu afle ca sunt doar niste lipitori lacome, descendente ale taratoarelor bolsevice care ne-au otravit cultura si spiritul national.

Imperiu Francez

Imperiul Britanic

Imperiul Rus

Bravo tovarase Scremene! Te-a prelucrat corespunzator tovarasul Dogaru. Bine...conteaza si materialul. Esti un tovaras de nadejde cu conceptii sanatoase.

UE nu ne-a invitat nicaieri, noi ne-am exprimat dorinta sa facem parte, pentru ca altfel suntem la cheremul rusilor. Din cauza asta am vrut si UE si NATO, pentru ca suntem prea aproape de Mama Rusia si dragostea ei fierbinte.
Acum tu dai lectii de democratie occidentalilor! Te-ai si gasit!

Patroane, fara UE, cui dreaq o sa mai vinzi tu fitingurile, tevile si pisoarele tale? Patronii tai pentru care te dai tu smardoi pe aici si dai din coada dupa cum iti fluiera ei comenzile, nu ti-au spus ca noi depindem acum de UE, pentru ca ei au vandut totul?
Fara firmele din UE, cati romani ar ramane someri? Cine ti-ar mai cumpara atunci produsele tale si de unde le-ai mai procura si tu?
S-au mai dat unii smecheri, sarbii si ai vazut ce au reusit sa faca dintr-o tara mare si puternica.
Chiar merita handicapatii de Ponta si Chiul sa facem si noi la fel?

In primul rand nu esti tovaras cu mine, fiidca nu ne-am intovarasit in pdl si nici in basism, in schimb poti fi tovaras, procuroarea comunista macovei, cu hoata de anastase, cu toti de tepa lor, fiindca asa va este firea si naravul.
UE nu ne-a invitat nicaieri, dar fiindca am intrat trebuie sa fim cu drepturi egale, nu slugi, cum vad ca e atitudinea unora de pe aici, ne platim darile fata de UE, si nu vrem sa stam in genunchi in fata lor, iar la cat importam noi din UE, daca punem taxe vamale, nu cred ca le va conveni.
Iar eu nefiind slugoi nu am stapan cum ai tu, cat despre vandut hai sa vedem cat a vandut basescu,
www.cotidianul.ro/traian-basescu-a-semnat-memorandumul-pentru-pr...
vezi ca sunt si documente,
iar fara UE am unde sa vad, ca doar nu vand in Germania sau Franta, sau poate mai mergea Urbisul de la noi.
Cat despre Dogaru, am mai spus ca num de-a face cu el, nefiind pensionar militar, dar daca ti neaparat putem discuta civilizat pe tema asta,

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 22:39

De la: sirboby, la data 2012-08-12 22:25:39 Ce ai postat tu Cremene este sau nu adevarat(dupa cum scrie si in articol,vom trai si vom vedea)
Dar sa-i sustin pe alde haplea ,care cum le-a aratat ,daca e sa dam crezare celor scrise de tine,base friptura cum au inghitit-o pe nerasflate fara sa-si de-a seama ca frige si e otravita.................E DOVADA DE PROSTIE CRASA! Trebiue scosi din viata politica toti cei care au avut de a face,chiar tangential(licitatii cu cantec etc.)cu politica ultimilor 23 de ani!
asta e parerea mea! Ca sunt de la USL,PDL,UDMR etc. si poporul poate face asta la vot,votand cu totul alte partide iar cele de mai sus sa nu atinga pragul electoral!
Si atunci sa vezi cum chitaie toti fripturistii politici! Asta e unica solutie ,pasnica! Alta ar fi revolutie....razboi civil etc. dar la aceste metode sunt riscuri mari de a rupe tara(unii de abia asteapta sa o bage pe aia cu drepturile minoritatilor!
Toate cele bune!

Corect, intradevar, toti fripturistii, cei care ia-au faforizat, cei care au luat si dat decizii, trebuie scosi din viata publica, dar nu numai atat, trebuie pedepsiti, trebuie recuperati banii si bunurile furate.Indiferent de partidul din care fac parte, sau de partea cui au fost.
Cat despre suspendare , avand in vedere cum au reactionat, basescu, pana la numaratoarea voturilor, a fost cu un pas inaintea lor tot timpul. N-au mers chiar ca oile dar, cum nu-i suspectez de prea multa inteligenta, in mod sigur au intrat in capcana lui basescu. si-au dat cu stangu, in dreptul de mai multe ori.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 August 2012, ora 23:59

"Evenimentul",www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-cavalerii-apocalipsei-99583..., finalul apocaliptic al apologului Mircea Crtrescu:

Am putea spune c formeaz, dup remanierea guvernamental, grupul statuar al celor patru cavaleri ai Apocalipsei: Victor Ponta, ... Titus Corlean... Dan ova, .... i, "n fruntea tuturora, oastea s i-o recunoasc", omul care fr s fi fcut nimic n via, fr nici un merit personal, fr sprijin popular, cu o inapeten proverbial pentru efort, cu o singur idee fix n cap, a ajuns preedintele, fie i interimar, al nefericitei noastre naiuni: Crin Antonescu.

Așadar, Crin Antonescu a ajuns președinte interimar fr s fi fcut nimic n via; las la o parte poveștile cu inapetența, și chiar absența presupus a sprijinului popular, de care, se vede bine, președintele suspendat se bucur din plin din partea celor 7,4 milioane de votanți care i-au urat un fierbinte duc-se pe pustii. Partea cu ce a fcut și ce nu a fcut Crin Antonescu n viaț este ns cea care m-a obligat s-l compar cu suspendatul idol al dlui Crtrescu.

ntr-adevr, n afar de faptul c a citit Levantul nc din 1990, de la apariție, și anume de la nceput pn la ultimul vers, ce-o fi fcut Antonescu n ultimii 30 de ani? A fost mai nti profesor spre deosebire de Traian Bsescu, dar asemeni dlui Crtrescu. Dup asta ns a fost deputat, ca și dl. Bsescu, ministru ca și dl Bsescu, din nou parlamentar și președinte de partid ca și dl. Bsescu, șeful incontestat al opoziției, ca și dl. Bsescu. De ce socoate atunci dl Crtrescu c unul n-a fcut nimic, n vreme ce cellalt a fcut totul?

Cred c deosebirea se poate regsi n portretul artistului n tinerețe, ca s zic așa. n vreme ce, n Epoca de Aur, Crin Antonescu nu fcea nimic la catedr, dl. Bsescu fcea o mulțime de fapte eroice pe mare și pe uscat: comanda vapoare, incendia porturi, strngea un milion de lei la CEC din comerțul cu blugi și Rpiri din Serai, conducea cu mn de fier agentura NAVROM de la Anvers, se transfera de la Securitate la Contrainformații militare și retur, era numit de Elena Ceaușescu director general...

E clar, președintele suspendat se deosebește radical de președintele interimar prin activitatea anterioar lui decembrie 1989: pe atunci, Crin Antonescu n-ar fi fost n stare nici mcar s vnd la negru o biat pereche de blugi; m ntreb dac leafa lui amrt de profesor i-o fi permis cel puțin s-și cumpere una de la dl. Bsescu, c de la Tulcea la Constanța nu-i un drum prea lung. Și acum are pretenția de a ne reprezenta n lume...

Pagini: << 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: