back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 12:41

Florinee ,
...lasa apa ca se depune la genuchi .
Mai bea si tu o visinata , ca aia limpezeste viziunea.
Si spre exemplu , te va ajuta sa vezi ca scumpetea aia de plagiator cu stangist-in-dreptu' ala de se da liberat , au semnat un dokoment prin care astia doi vor sa desfiinteze Justitia.
Preventiv.
Ca prea o sa dea cu ei de pamant dupa referendum.

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 12:42

Si nu ziceai rau :
Laaa puscariiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 12:47

De la: revenitu, la data 2012-07-27 12:42:57Si nu ziceai rau :
Laaa puscariiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

La puscarie cu totii derbedeii de-au condus ROMANIA de dupa ' 90....inclusiv cu BASESCU...membru infractor in cinci guverne...primar delapidator al bucurestiului si o javra de presedinte....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 12:48

De la: revenitu, la data 2012-07-27 12:41:28Florinee ,
...lasa apa ca se depune la genuchi .
Mai bea si tu o visinata , ca aia limpezeste viziunea.
Si spre exemplu , te va ajuta sa vezi ca scumpetea aia de plagiator cu stangist-in-dreptu' ala de se da liberat , au semnat un dokoment prin care astia doi vor sa desfiinteze Justitia.
Preventiv.
Ca prea o sa dea cu ei de pamant dupa referendum.

te-ai laudat ca dai o VISI....mai e valabila oferta...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 12:51

De la: Silver9AM, la data 2012-07-27 11:22:30
De la: gabigabi2, la data 2012-07-27 09:59:39Stii cui i s-a spus CAPITANUL, ca sa nu-mi mai bat gura cu tine, degeaba ? Macar atita stii si tu @ tov Dinu ?

Daaaaaa ,tu stii una si ....gata ,i s'a spus capitanul ,bine ca nu i s'a spus in alt fel....ex tov Dinu ,nu ?

vezi c-ai fost degeaba pe la scoli....???
gabi vorbea despre istoria romaniei...nicidecum despre vreun obsedat de putere de la COTROCENI...

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:08

De la: revenitu, la data 2012-07-27 10:32:19Cineva spunea ca bener-ul cu voiculescu este o minciuna de-a mea . OK . Il invit sa faca un drum Bucuresti - Brasov si il va vedea !! ESTE FOOOARTE MAAARE . Imposibil sa il ratezi . Eu il si filmam dar eram in coloana si nu am avut unde sa ies sa parchez.
Sunt sigur ca va disparea .
Nu uit ca acest site e controlat de oamenii trustului.
Oricum , spuneti-i sefului , ca un astfel de bener , chiar daca ai bani , tradeaza disperarea , frica , dar , mai rau , tradeaza incultura . Iar el pe la tembeliziunile lui pozeaza in profesor-doctor-docent-magna-cum-laude ...
Pai precum lider-ul asa... falouerii...

Da si locatia, de la bucuresti la brasov sunt peste 170 de km.
ieri a fost un coleg la brasov, si nu l-a vazut, maine merg si eu.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:13

De la: CREMENE, la data 2012-07-27 13:08:07
De la: revenitu, la data 2012-07-27 10:32:19Cineva spunea ca bener-ul cu voiculescu este o minciuna de-a mea . OK . Il invit sa faca un drum Bucuresti - Brasov si il va vedea !! ESTE FOOOARTE MAAARE . Imposibil sa il ratezi . Eu il si filmam dar eram in coloana si nu am avut unde sa ies sa parchez.
Oricum , spuneti-i sefului , ca un astfel de bener , chiar daca ai bani , tradeaza disperarea , frica , dar , mai rau , tradeaza incultura . Iar el pe la tembeliziunile lui pozeaza in profesor-doctor-docent-magna-cum-laude ...

La intrare in jud Brasov . Nu stiu exact locul , Dar nu ai cum sa il ratezi . E imens . Era prezent si pa acest site , unde in susul paginii 9 am afiseaza reclamele ... Dar dupa ce am postat eu ... nu l-am mai vazut . Si urmaresc in continuare ...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:22

De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:13:32

La intrare in jud Brasov . Nu stiu exact locul , Dar nu ai cum sa il ratezi . E imens . Era prezent si pa acest site , unde in susul paginii 9 am afiseaza reclamele ... Dar dupa ce am postat eu ... nu l-am mai vazut . Si urmaresc in continuare ...

adi....suntem in plina campanie electorala...respectivul produs la care faci referire este produsul propagandei desantate a suspendatului....

astilalti se leaga de maruntisuri...furturi din banu' public...spolieri ale diverselor institutii ale statului...deh...fiecare cu ce are....

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 13:34

Visinata e valabila oriunde si oricand !!
Iar in plina campanie electorala , un asemenea bener Florine, suna a instigare la razboi civil .
Iar asta este o lasitate peste masura de a o intelege .
Nu destabilizand o tara din interes propriu( adica tu voiculescu cu frica de puscarie) se face campanie electorala .
ELECTORALA.
Adica trebuie sa vorbesti poporului ... ce facilitati va avea daca te va alege pe tine .
Ca pe popor nu il intereseaza ce frica ti-e tie de Basescu !!
Ai inteles ceva ?

Jules Verne....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 15:46

De la: revenitu, la data 2012-07-27 11:08:59Daca te uitati atenta pe bener-ele afisate de 9 am , in susul paginii , aveai ocazia sa il vezi . Nu l-au scos . Urmareste atenta , tu si marea ta de adepti ai "dreptatii", si te vei lumina.
Balaloaico.
Eu nu am inventat niciodata nimic si nu am venit pe site sa denigrez pe cineva .
Suntem obisnuiti sa vedem cum va bateti singuri .
Cu minciuni , cu plagiate , cu executii de circari mai mult decat incepatori...
O adunatura de mincinosi patetici , incurabili ... pe astia ii sustii orbeste tu si aliotmanul tau .
... Joc de glezne ...

nicio clipa nu ti-ai pus intrebarea CINE a pus acel bener, este ? uite, eu spun ca pedelistii l-au pus ! ma poti contrazice ? ai vreo dovada ca nu-i asa ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 15:54

De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:34:46Visinata e valabila oriunde si oricand !!
Iar in plina campanie electorala , un asemenea bener Florine, suna a instigare la razboi civil .
Nu destabilizand o tara din interes propriu( adica tu voiculescu cu frica de puscarie) se face campanie electorala .
ELECTORALA.
Adica trebuie sa vorbesti poporului ... ce facilitati va avea daca te va alege pe tine .
Ai inteles ceva ?

NU, ptr. ca acum nu este campanie electorala la presedentie !
acum, SINGURA si cea mai pertinenta Intrebare este : sunteti de acord cu Destituirea presedintelui Bas' ?
DA NU

fiecare cetatean trebuie sa-si puna intrebarea daca cei 7 ani de continue certuri , jaf din banii publici, pe fata, inflorirea unei Camarile devenita stapina peste tara si transformarea Ro intrun stat de tip mafiot sub Directa Indrumare a lu' SEFU' ,mai este dorita sau nu ?! asta-i tot !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 15:58

De la: gabigabi2, la data 2012-07-27 08:18:42@adisor , mama, degeaba-ti zici @revenitu, ca nu ti-ai mai revenit din fascinatia exercitata asupra ta de marele manipulator Basescu, dar ce zici tu ,puiule, cum toata Necesitatea de a Taia 25% din salarii, ajutoare, alea-alalte, au cazut Fleasca la picioarele a 3 MILIOANE de euroi cheltuiti ca sa se simteasca el bine ! sa aibe si el o viluta cu patinoar si inca una cu piscina , ptr. dupa 2014 ! da' si merita recunostinta nenorocitilor de asistati , niste golani puturosi si homosexuali...poah, un popor de mina a doua , ce mai !
doamneeee, cita AUSTERITATE si mai ales Solidaritate !

dar, apropo : ce faci o inchizi pe mama ta in casa ,duminica sau i-ai luat doar buletinul ?
este ca a Interzice unui popor sa-si exercite Suprema si Suverana lui putere de a vota, e pe placul UE ? e in spiritul Legii, ce zice hotnesul tau ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:31

De la: CREMENE, la data 2012-07-27 07:31:19Revin, am ascultat si discutia cu Dogaru prin telefon, iar respectivul recunoaste existenta documentului, ca si un document de pricipiu care urma sa fie negociat, chiar in in document spune ca sunt propuneri si nu angajamente, ceea ce este altceva.A accepta sa discuti o propunere mi se pare ceva normal, asta nu inseamna ca ai si acceptat punctele din acea propunere. este pe pagina numerotata cu 1.
iar pe pagina semnata de ponta scrie clar , ca nu este un document final.

Domnule, nu exista nicio scuza pentru ce au facut maimutzoii astia! Balmajelile lui ponta sunt penibile.Actul care porta semnaturile coalitiei mafiote usl aproba o lista cu cerinte ale unei asa zise societati civile (infiintarea acestui consiliu care se vrea rerezentant al societatii civile, o sa o discutam mai tarziu), urmand sa se discute mai apoi punct cu punct.
Nici macar asa ceva nu se face!!!
Desfintarea organismelor statului de drept nu se discuta, cel putin intr-un stat de drept. In tari bananiere din Africa, Asia sau America de Sud, poate, dar nu intr-un stat membru UE!!!

Daca eu as infiinta o asociatie, sa zicem a romanilor care poarta masura 43 la pantofi si as propune anularea articolului 1 din Constitutia Romaniei, unde scrie ca "Romnia este stat naional, suveran i independent, unitar i indivizibil", uslinosii ar aproba cererea, urmand sa mai discutam, sa negociem?

Si documentele acestea dezvaluie inca o parte din fata intunecata a acestei adunaturi de ticalosi numita usl. Sunt in stare de orice si nu pun pret pe absolut nimic! Democratie, Stat de Drept, norme europene...vax albina! Tot iuresul pe care l-au creat pentru suspendarea lui Basescu, asaltul pe care l-au dat asupra CCR, institutiei Avocatului Poporului, ICR, inlocuirea sefilor Senatului si Camerei Deputatilor, reactiile pe care le-au avut la declaratiile politicienilor straini despre incalcarile Democratiei in Romania, ar trebui sa va faca sa deschideti ochii si sa constientizati pericolul.
Ce se intampla acum va avea consecinte extreme asupra romanilor. Toate aceste gunoaie aduse la suprafata profita de greselile facute de PDL si Basescu si folosesc lehamitea romanilor fata de Basescu si PDL, pentru a accede la Putere si a ne pune piciorul pe grumaz.
Demiteti-l pe Basescu si bagatii la puscarie pe coruptii din PDL, dar aveti grija ce puneti in loc, pentru ca s-ar putea sa scapati de dracu si sa dati de tac'su!

Acum, revenind la acest asa zis "Consiliu National al Societatii Civile", cine i-a desemnat pe ei si pe cine reprezinta ei? Ce legatura am eu, tu, Gabi, Silver, Silviu, cu Sindicatul Lucratorilor din Kaufland? Ma reprezinta ei? Dar Dogaru asta, cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, pe cine reprezinta?!!

Parerea mea este ca acest "sindicat", in fapt o organizatie paramilitara, ar trebui destructurat, activitatea lui analizata foarte atent si capii judecati pentru activitatile desfasurate. Cadre militare in rezerva sunt si cei care au facut parte din serviciile secrete si implicarea lor este periculoasa pentru Democratie.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 17:51

teoretic- doar TEORETIC- ai dreptate, dar daca ai constatat ca Deja Base, cu marea lui viclenie, a "REFORMAT " Ro asa de bine incit este condusa de un CLAN de Mafioti ce domina tara si o conduce dupa cum zice SEFU' statului , termen neconstitutional , de altfel, CE FACI cind ai ajuns tu la "butoanele" pe care i le-ai luat din mina , caci "jocul " lui e teribil de periculos ptr. natiunea asta ?
NU incerci sa Spargi gasca ? tu chiar nu bagi de seama ca sunt Organizati perfect si ca se tin unii de altii si coruptia se-ntinde pina la Cotroceni ?
ma tot minunez de voi si de naivitatea voastra, care-nghite pe nemestecate tot !
de ce Nu v-ati Ingrijorat cind ' mnealui a SPUS ca are Constitutia noua ,gindita de el, pregatita ptr. a fi implementata si ca "renunta" la 1-2 ani de mandat ptr. asta ! ptr. numele lui Dumnezeu : CARE CONSTITUTIE ? gindita de el ? da' ce mare expert in drept constitutional este el, ca sa aibe Dreptul sa conceapa el una moderna , dar nediscutata , netrecuta prin Parlament si nevalidata de un referendum popoular ?
da' in CE LUME traim ? cum SE POATE ASA CEVA intro tara din com UE ? si aia nu se cheama lovitura de stat ? cum naiba ar fi sa te trezesti miine ca s-ancoronat peste noapte si tu habar n-ai avut ? haide, mai, ginditi....ginditi !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 18:02

De la: gabigabi2, la data 2012-07-27 17:51:26teoretic- doar TEORETIC- ai dreptate, dar daca ai constatat ca Deja Base, cu marea lui viclenie, a "REFORMAT " Ro asa de bine incit este condusa de un CLAN de Mafioti ce domina tara si o conduce dupa cum zice SEFU' statului , termen neconstitutional , de altfel, CE FACI cind ai ajuns tu la "butoanele" pe care i le-ai luat din mina , caci "jocul " lui e teribil de periculos ptr. natiunea asta ?
NU incerci sa Spargi gasca ? tu chiar nu bagi de seama ca sunt Organizati perfect si ca se tin unii de altii si coruptia se-ntinde pina la Cotroceni ?
ma tot minunez de voi si de naivitatea voastra, care-nghite pe nemestecate tot !
de ce Nu v-ati Ingrijorat cind ' mnealui a SPUS ca are Constitutia noua ,gindita de el, pregatita ptr. a fi implementata si ca "renunta" la 1-2 ani de mandat ptr. asta ! ptr. numele lui Dumnezeu : CARE CONSTITUTIE ? gindita de el ? da' ce mare expert in drept constitutional este el, ca sa aibe Dreptul sa conceapa el una moderna , dar nediscutata , netrecuta prin Parlament si nevalidata de un referendum popoular ?
da' in CE LUME traim ? cum SE POATE ASA CEVA intro tara din com UE ? si aia nu se cheama lovitura de stat ? cum naiba ar fi sa te trezesti miine ca s-ancoronat peste noapte si tu habar n-ai avut ? haide, mai, ginditi....ginditi !

Care Ponta?

de Marian SULTNOIU Postat la: 27.07.2012 00:10 Ultima actualizare: 27.07.2012 00:54

n sfrit, am intrat n ritm: ziua i scandalul. Azi, cum a semnat Ponta i co-preedinii USL un Acord cu Societatea Civil reprezentat de colonelul Dogaru, prin care "conducerea USL e de acord, n principiu", cu desfiinarea ANI, DNA, CNSAS i Curtea Constituional; cum a venit Ponta s spun c e manevr, i c el a semnat pentru obiective, dar n-a tiut care sunt alea; i cum a sifonat Dogaru toat trenia, dup care, de fric, a dat-o la-ntors.

Multe trzni am auzit n viaa mea, cu precdere n ultimele dou-trei luni, dar una mai nefcut dect a lui Ponta n-am auzit. Pi, ct de smintit s fie cineva ca s cread c tu, premier, alturi de ceilali capi ai USL - formaiune majoritar-parlamentar, guvernamental i prezidenial-interimar -, semnezi ca primaru', c eti "de acord, n principiu, cu lista obiectivelor propuse de entiti componente ale Consiliului Naional al Societii Civile", fr s fi consultat, vreo secund, opisul cu pricina, ca s vezi despre ce e vorba? !

Hai, neleg s ne prosteti de la obraz c plagiatul nu-i plagiat, pentru c ne-ai prins c nu tim s citim; s-o-ntorci ca la Ploieti c, de fapt, n-ai zis c-i dai demisia dac se dovedete plagiatul, pentru c nu tim engleza... Dar s spui c ai semnat, n orb, "o list de obiective" cu care, n principiu i n calitate de premier, eti de acord, asta este, cu siguran, o gaf monumental.

Dac aa stau lucrurile, ce ncredere se mai poate avea n premierul Romniei? Poate c mine semneaz, cu aceeai dezinvoltur, c e de acord, "n principiu", cu "o alt list" prin care mparte, fr s tie, unor "biei detepi", cteva obiective economice ori strategice, poate chiar componente ale scutului de la Deveselu. Privit din acest unghi, Ponta ar deveni proverbial prin incontien. n consecin, e de dorit, pentru noi toi, s devin proverbial prin minciun.

Poate c trio-USL a tiut ce semneaz, ncercnd astfel s-i fidelizeze - dac nu neaprat pe Dogaru, om de cas la PC - o bun parte a CNSC, n lupta cu Bsescu, urmnd ca pn n toamn s evalueze situaia i s mai negocieze preteniile.

Doar c, nu toate manevrele de acas se potrivesc cu golniile din trg.

"Acordul" a fost livrat presei, cu tot cu semnturile celor trei i cu lista de "obiective imediate", care, la punctul 2, insereaz c ANI, DNA, CNSAS i Curtea Constituional trebuie desfiinate. Pn s contracareze Ponta cu gogonata c habar n-are de vreo list, a sifonat Dogaru i l-a scos din mini.

ntrebarea fireasc - "Care Dogaru?" - a nit fr drept de apel, aliniindu-se celorlalte ntrebri de colecie: "Care plagiat?!", "Care demisie?!", "Care Barroso?!", "Care Europ?!"... "Care Ponta?!"

Marian Sultnoiu este senior editor al ziarului Gndul

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:34:46Visinata e valabila oriunde si oricand !!
ELECTORALA.
Ai inteles ceva ?

MI-E FRICA NU DE BASESCU...CI DE ,,MODELUL DEMOCRATIC'' IMPLEMENTAT DE 'MNEALUI...NU PT. MINE ....CI PT. CEI CARE SUNT O TARA MAI TINERI SI NU CUNOSC ISTORIE SI NICI NU VOR SA-NVETE...

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

LA PUSCARIE.....BASESCU LA PUSCARIE...

LA PUSCARIEEEEE....BASESCU LA PUSCARIE.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 18:09

De la: Black_Friday, la data 2012-07-27 18:02:08
De la: gabigabi2, la data 2012-07-27 17:51:26teoretic- doar TEORETIC- ai dreptate, dar daca ai constatat ca Deja Base, cu marea lui viclenie, a "REFORMAT " Ro asa de bine incit este condusa de un CLAN de Mafioti ce domina tara si o conduce dupa cum zice SEFU' statului , termen neconstitutional , de altfel, CE FACI cind ai ajuns tu la "butoanele" pe care i le-ai luat din mina , caci "jocul " lui e teribil de periculos ptr. natiunea asta ?

Care Ponta?

de Marian SULTNOIU Postat la: 27.07.2012 00:10 Ultima actualizare: 27.07.2012 00:54

n sfrit, am intrat n ritm: ziua i scandalul. Azi, cum a semnat Ponta i co-preedinii USL un Acord cu Societatea Civil reprezentat de colonelul Dogaru, prin care "conducerea USL e de acord, n principiu", cu desfiinarea ANI, DNA, CNSAS i Curtea Constituional; cum a venit Ponta s spun c e manevr, i c el a semnat pentru obiective, dar n-a tiut care sunt alea; i cum a sifonat Dogaru toat trenia, dup care, de fric, a dat-o la-ntors.

Multe trzni am auzit n viaa mea, cu precdere n ultimele dou-trei luni, dar una mai nefcut dect a lui Ponta n-am auzit. Pi, ct de smintit s fie cineva ca s cread c tu, premier, alturi de ceilali capi ai USL - formaiune majoritar-parlamentar, guvernamental i prezidenial-interimar -, semnezi ca primaru', c eti "de acord, n principiu, cu lista obiectivelor propuse de entiti componente ale Consiliului Naional al Societii Civile", fr s fi consultat, vreo secund, opisul cu pricina, ca s vezi despre ce e vorba? !

Hai, neleg s ne prosteti de la obraz c plagiatul nu-i plagiat, pentru c ne-ai prins c nu tim s citim; s-o-ntorci ca la Ploieti c, de fapt, n-ai zis c-i dai demisia dac se dovedete plagiatul, pentru c nu tim engleza... Dar s spui c ai semnat, n orb, "o list de obiective" cu care, n principiu i n calitate de premier, eti de acord, asta este, cu siguran, o gaf monumental.

Dac aa stau lucrurile, ce ncredere se mai poate avea n premierul Romniei? Poate c mine semneaz, cu aceeai dezinvoltur, c e de acord, "n principiu", cu "o alt list" prin care mparte, fr s tie, unor "biei detepi", cteva obiective economice ori strategice, poate chiar componente ale scutului de la Deveselu. Privit din acest unghi, Ponta ar deveni proverbial prin incontien. n consecin, e de dorit, pentru noi toi, s devin proverbial prin minciun.

Poate c trio-USL a tiut ce semneaz, ncercnd astfel s-i fidelizeze - dac nu neaprat pe Dogaru, om de cas la PC - o bun parte a CNSC, n lupta cu Bsescu, urmnd ca pn n toamn s evalueze situaia i s mai negocieze preteniile.

Doar c, nu toate manevrele de acas se potrivesc cu golniile din trg.

"Acordul" a fost livrat presei, cu tot cu semnturile celor trei i cu lista de "obiective imediate", care, la punctul 2, insereaz c ANI, DNA, CNSAS i Curtea Constituional trebuie desfiinate. Pn s contracareze Ponta cu gogonata c habar n-are de vreo list, a sifonat Dogaru i l-a scos din mini.

ntrebarea fireasc - "Care Dogaru?" - a nit fr drept de apel, aliniindu-se celorlalte ntrebri de colecie: "Care plagiat?!", "Care demisie?!", "Care Barroso?!", "Care Europ?!"... "Care Ponta?!"

Marian Sultnoiu este senior editor al ziarului Gndul

"eu ar de aici p'in la padure ", cam asa-i raspunsul tau ! nu vrei totusi sa-mi risipesti nelinistea in legatura cu CE NE PREGATEA basescu ? si daca se reintoarce la Cotroceni isi va continua programul de spargere a Romaniei , caci nu a renuntat la niciuna dintre ideile lui novatoare ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 18:11

De la: XYW, la data 2012-07-27 18:02:22
ELECTORALA.
Ai inteles ceva ?

MI-E FRICA NU DE BASESCU...CI DE ,,MODELUL DEMOCRATIC'' IMPLEMENTAT DE 'MNEALUI...NU PT. MINE ....CI PT. CEI CARE SUNT O TARA MAI TINERI SI NU CUNOSC ISTORIE SI NICI NU VOR SA-NVETE...

asta e : NU RECUNOSC in ceea ce se-ntimpla un TIPAR ce-a functionat la aducerea la putere al unuia ca Hitler, , Stalin sau Ceausescu si alti lideri cu " MINA DE FIER " !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 18:35

Congresmanii americani Michael Turner i Loretta Sanchez au trimis, miercuri, o scrisoare secratarului de stat american Hillary Clinton n care i-a exprimat profunda ngrijorare "n legtur cu evoluiile recente din Romnia".

Textul scrisorii arat c, dup decenii de opresiune comunist, Romnia a reuit s-i construiasc o democraie constituional, devenind ulterior un stat membru NATO i UE.

Romania este un aliat de nadejde al Statelor Unite si un stat democratic in crestere. Increderea in ei ca aliati a condus la recenta decizie de a intra in parteneriat cu Romania [...] Situatia politica actuala din Romania pune sub semnul intrebarii angajamentul lor la respectarea principiilor fundamentale ale democratiei, statului de drept si separarea constitutionala a puterilor in stat, mai scriu congresmanii.

n acelai timp, cei doi oficiali mprtesc ngrijorarea ambasadorului american de la Bucureti Mark Gitenstein ca aceasta criza va stirbi pe termen lung perceptia globala a Romaniei.

Reprezentantii americani si-au incheiat scrisoarea incurajand Departamentul de Stat sa continue sa faca pasii necesari pentru a convinge guvernul Romaniei sa isi pastreze angajamentele pentru valorile democratice.

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 18:40

De la: Silver9AM, la data 2012-07-27 18:35:26Congresmanii americani Michael Turner i Loretta Sanchez au trimis, miercuri, o scrisoare secratarului de stat american Hillary Clinton n care i-a exprimat profunda ngrijorare "n legtur cu evoluiile recente din Romnia".

Textul scrisorii arat c, dup decenii de opresiune comunist, Romnia a reuit s-i construiasc o democraie constituional, devenind ulterior un stat membru NATO i UE.

Romania este un aliat de nadejde al Statelor Unite si un stat democratic in crestere. Increderea in ei ca aliati a condus la recenta decizie de a intra in parteneriat cu Romania [...] Situatia politica actuala din Romania pune sub semnul intrebarii angajamentul lor la respectarea principiilor fundamentale ale democratiei, statului de drept si separarea constitutionala a puterilor in stat, mai scriu congresmanii.

n acelai timp, cei doi oficiali mprtesc ngrijorarea ambasadorului american de la Bucureti Mark Gitenstein ca aceasta criza va stirbi pe termen lung perceptia globala a Romaniei.

Reprezentantii americani si-au incheiat scrisoarea incurajand Departamentul de Stat sa continue sa faca pasii necesari pentru a convinge guvernul Romaniei sa isi pastreze angajamentele pentru valorile democratice.

Ambasadorul americanMark Gitenstein ne'a transmis "ingrijorarea " SUA , acum s'a sesizat congresul ,daca intervine si Hillary Clinton care e purtatorul de cuvant al Presedintelui american......e groasa rau !

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 18:44

De la: revenitu, la data 2012-07-27 13:13:32

Deci intre Azuga si Predeal.

Acest site este basist dragule, e normal sa posteze intoxicari. Uite si articolul de ieri e titrat ca Ponta vrea sa desfiinteze institutii constitutionale, desi in articol stirea arata ca nu e asa. QED.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Radu_b10

719 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 19:44

De la: Silver9AM, la data 2012-07-27 18:40:20
De la: Silver9AM, la data 2012-07-27 18:35:26Congresmanii americani Michael Turner i Loretta Sanchez au trimis, miercuri, o scrisoare secratarului de stat american Hillary Clinton n care i-a exprimat profunda ngrijorare "n legtur cu evoluiile recente din Romnia".

Ambasadorul americanMark Gitenstein ne'a transmis "ingrijorarea " SUA , acum s'a sesizat congresul ,daca intervine si Hillary Clinton care e purtatorul de cuvant al Presedintelui american......e groasa rau !

Principii de baza USL :
- Desfiintam pe toti care ne pot controla : Curtea Constitutionala , DNA, ANI etc !
- Incalacam toate principiile statului democrat !

Deci Romania zboara din UE ! In mod cert !

Rezultat, inevitabil :
- Cam 2 milioane de romani vor fi trimisi acasa de la joburile care le au in tari membre UE !
- Investitorii straini vor fugi ca dracul de tamaie !! = inca 1-2 miloane de someri romani !
- Relatiile comerciale cu UE vor scadea la minim ! Toti producatorii care fac export in UE vor reduce activitatea = inca un milion de someri !
- Conditiile in care Romania va fi "imprumutata" vor fi foarte aspre ! = Multi din micii producatori vor inchide dugheana != Cam tot un milion de someri !!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 19:58

De la: Radu_b10, la data 2012-07-27 19:44:58

Principii de baza USL :
- Desfiintam pe toti care ne pot controla : Curtea Constitutionala , DNA, ANI etc !

Rezultat, inevitabil :
- Cam 2 milioane de romani vor fi trimisi acasa de la joburile care le au in tari membre UE !
- Investitorii straini vor fugi ca dracul de tamaie !! = inca 1-2 miloane de someri romani !
- Relatiile comerciale cu UE vor scadea la minim ! Toti producatorii care fac export in UE vor reduce activitatea = inca un milion de someri !
- Conditiile in care Romania va fi "imprumutata" vor fi foarte aspre ! = Multi din micii producatori vor inchide dugheana != Cam tot un milion de someri !!

Ai perfecta dreptate dar cine sa inteleaga ? Nu e de omis nici problemele cu NATO ,americanii au facut investitii serioase in Ro. crezi ca or sa'si puna coada pe spinare si or sa plece ptr. moftul lui ponta si antonescu ,problemele sunt mult mai complexe si grave decat par la o prima vedere......acum a mai aparut si o scrisoare prin care ponta promite rusilor ca dupa 1 August o sa faca si o sa dreaga........

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 20:12

Rezultat, inevitabil :

Ma baietes tu gandesti ce spui???? sau cine va intoxica cu prostii. Statele UE nu-si permit LUXUL de a trimete acasa deodata 2 miloane de romani.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 20:22

De la: sandu60, la data 2012-07-27 20:12:07

Rezultat, inevitabil :

Ma baietes tu gandesti ce spui???? sau cine va intoxica cu prostii. Statele UE nu-si permit LUXUL de a trimete acasa deodata 2 miloane de romani.

Plecat cu pluta, minciuna si demagogie, democratia a inceputi si se termina cu basescu.
Dupa basescu, vom fi ocupati de rusi, vor ocupa baza de la Deveselu, si cea de la Kogalniceanu, va incepe al treilea razboi mondial, iar romanii vor ocupa UE, si le vom confisca si lor democratia. Fugiiti oameni buni acasa si stati sub pat sa nu va fure democratia.
Cam cate sute de mii de mici producatori au inchis dugeana cu cretinatatea aia basisto-pedelista de impozit forfetar, dar de astia sunt Basistii

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 20:30

De la: Silver9AM, la data 2012-07-27 19:58:45

Principii de baza USL :

Rezultat, inevitabil :

Ai perfecta dreptate dar cine sa inteleaga ? Nu e de omis nici problemele cu NATO ,americanii au facut investitii serioase in Ro. crezi ca or sa'si puna coada pe spinare si or sa plece ptr. moftul lui ponta si antonescu ,problemele sunt mult mai complexe si grave decat par la o prima vedere......acum a mai aparut si o scrisoare prin care ponta promite rusilor ca dupa 1 August o sa faca si o sa dreaga........

Nu nene, nu vor renunta, ne vor spune ca in Romania nu mai de domocratie, fiindca a furat-o voiculescu si a dat-o la chinezi, ne vor acuza ca nu respectam dreptul ciorcopitecilor la vomitaturi politice, ne vor ocupa si asti si vor face la noi democratia cu pusca, la fel cum faceau kominternistii cu bata. Asa ca sigura sansa e sa stati ca niste legume acasa, cum stateau si parlamentarii PDL in banci la unele votari in parlament, si ar fi bine sa va legati si cu lanturi sa nu cumva sa va plece piciorele fara voi.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2012, ora 21:00

Cine o fi fost mai securist/

blog.grupul.ro/?p=1737

Documentele care dovedesc colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea
Posted on | January 18, 2011 | 28 Comentarii
De-a lungul timpului, GIP a publicat mai multe documente referitoare la colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea. Iat aceste documente:
1. Registrul cu persoanele din rndul membrilor PCR Constana pentru care s-a dat aprobarea s sprijine munca de Securitate
Pentru membrii PCR care erau racolai de Securitate era obligatorie aprobarea din partea primului secretar PCR Constana. Acest procedur se datora poziiei privilegiate pe care membrii de partid o aveau fa de Securitate. Calitatea de membru de partid i ddea posibilitatea de a refuza s devii turntor. Nu este cazul lui Traian Bsescu, care, dei avea posibilitatea s refuze, a intrat de bun voie n slujba Securitii.
n Registrul cu membrii PCR Constana pentru care s-a dat aprobarea s sprijine munca de Securitate figureaz, la poziia 19 de la litera B, Bsescu Traian, nscut la 4.11.1951, n comuna Basarabi, judeul Constana, care lucra ca ofier II la ntreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime (IEFM) Constana. Celelalte rubrici ale tabelului ne arat n ce calitate era folosit Traian Bsescu de Securitate, cnd a fost trecut n Registru (probabil data la care a devenit membru de partid) i cine era securistul cruia i raporta. Traian Bsescu a fost trecut n Registrul cu membrii PCR Constana pentru care s-a dat aprobarea s sprijine munca de Securitate n data de 9.09.1978, i era folosit ca surs n Portul Constana de ctre locotenentului major de Securitate Mihai Avramidis (Avramides).
2. Registrul Jurnal pentru evidena reelei informative din Judeul Constana
n 1972, general-maior Pavel Constandache, eful Centrului de Informatic i Documentare al Securitii, a trimis ctre fiecare dintre inspectoratele judeene de Securitate un ordin prin care cerea ca toi informatorii Securitii din judeul respectiv s fie trecui ntr-un Registru Jurnal pentru evidena reelei informative. Registrul Jurnal pentru evidena reelei informative este practic lista tuturor informatorilor din fiecare jude.

n Registrul Jurnal pentru evidena reelei informative din judeul Constana, figureaz cu numrul de nregistrare 17592 din data de 25.02.1977, Bsescu Traian, nscut la 4 noiembrie 1951. Documentul arat c Traian Bsescu era colaborator al Securitii i, n aceast calitate, avea dosarul personal numrul 3990. Documentul mai arat c, la data de 03.08.1978, dosarul personal de colaborator al lui Traian Bsescu a fost primit la arhiva Securitii cu adresa de nsoire numrul 0043467. Dosarul personal numrul 3990 al lui Traian Bsescu figureaz ca distrus pe baza procesului verbal cu numrul 58212 din 15.08.1979.
3. Documente ale MApN referitoare la colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea
- Adresa nr. DGZ- S/92 din 28 iulie 2004, trimis de generalul locotenent Gheorghe Rotaru, eful Direciei Generale de Informaii a Aprrii (DGIA), generalului de brigad dr. Gheorghe Nicolaescu, eful Direciei Siguran Militar. Prin aceast adres se solicit identificarea n arhiva MApN a documentelor care privesc colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea.
- Raportul olograf al efului Departamentului Arhiv din cadrul Direciei Siguran Militar, Marin Deaconu, cu privire la identificarea documentelor referitoare la colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea.
- Adresa nr. 0860 din 16 august 2004, trimis de generalul de brigad dr. Gheorghe Nicolaescu, eful Direciei Siguran Militar, generalului locotenent Gheorghe Rotaru, eful DGIA. Adresa confirm colaborarea lui Traian Bsescu cu Direcia a IV a Securitii (Contrainformaiile Militare).
Din aceste documente reies urmtoarele:
1. Traian Bsescu a fost recrutat n 1973, n perioada n care era student la Institutul de Marin, cu dosarul de colaborator nr. 3990/09.11.1973. Traian Bsescu a fost colaborator al Direciei a IV a Securitii (Contrainformaiile Militare).
2. In arhiva Direciei Siguran Militar de la Piteti, exista Registrul-jurnalul pentru evidena reelei informative a Comandamentului Marinei Militare Constana, din care reiese c Traian Bsescu a fost colaborator al Direciei a IV a Securitii.
3. In arhiva Direciei Siguran Militar de la Piteti, exista adresa nr. 00151392 din 29.09.1976 prin care dosarul personal de colaborator al Securitii nr. 3990/09.11.1973 al lui Traian Bsescu a fost transferat la Inspectoratul judeean Constana al Ministerului de Interne (Securitatea Constana).
4. Decizia CNSAS referitoare la colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea
n septembrie 2006, CNSAS a primit de la SRI i de la Direcia Siguran Militar din Ministerul Aprrii Naionale documentele care dovedesc c Traian Bsescu a fost colaborator al Securitii. Aceste documente snt:
- Registrul inventar arhiv al fondului reea Constana, n care se regsesc toi colaboratorii Securitii din judeul Constana
- Registrul Jurnal pentru reea informativ al U.M. 02150 Mangalia, n care se regsesc toi colaboratorii Securitii de la Institutul de Marin.
- Procesul verbal de distrugere al dosarului nr. 3990/1973, dosarul de colaborator al Securitii al lui Traian Bsescu.
Pe baza acestor documente, CNSAS a emis Decizia nr. 310/26.09.2006. Pentru c nu a primit nici o not informativ semnat de Traian Bsescu, CNSAS a decis c acesta nu a colaborat cu Securitatea ca poliie politic.
La punctul 23 al acestei Decizii se arat c CNSAS a primit adresa de rspuns a SRI nr. S/113959/19.09.2006, prin care s-au transmis ctre CNSAS n conformitate cu decizia Comisiei Mixte din data de 18.09.2006, urmtoarele documente:
- Registrul inventar arhiv al fondului reea pstrat la Constana, volumul 5, coperta i fila 118 (copie autentificat de SRI), n care apare menionat la poziia 17592 numele domnului Traian BSESCU, cu datele de identificare, cu numrul de nregistrare a dosarului personal nr. 3990 cu urmtoarea meniune: Dosar personal distrus cu procesul-verbal nr. 58212/15.08.1979,
- Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979 (copie autentificat de SRI), ncheiat n data de 15 august 1979 de I. J. Constana.
La punctul 26 al Deciziei se spune c CNSAS a primit Adresa de rspuns a MApN Direcia Siguran Militar nr. I 872/25.09.2006, prin care s-a transmis, la solicitarea CNSAS, o copie xerox a filelor 64 verso i 65, declasificate, din Registrul Jurnal pentru reea informativ, al U.M. 02150 Mangalia, n care figureaz domnul Traian BSESCU n calitate de colaborator, fr nume conspirativ, cu dosarul nr. 3990/1973, ce a fost transferat la Inspectoratul Judeean Constana al M.I cu nr. 00151392/29.09.1976.
Documentele citate n Decizia nr. 310/26.09.2006 a Colegiului CNSAS demonstreaz c:
- Traian Bsescu a fost colaborator al Securitii.
- Traian Bsescu a avut dosarul personal nr. 3990/1973.
- Traian Bsescu a fost racolat de Direcia a IV-a a Securitii n 1973, pe vremea cnd era student la Institutul de Marin.
- Numele lui Traian Bsescu se regsete n Registrul Jurnal pentru reea informativ al U.M. 02150 Mangalia, registru care cuprindea toi colaboratorii Securitii de la Institutul de Marin.
- Dup ce Traian Bsescu i-a terminat studiile, dosarul su de reea cu nr. 3990 a fost transferat la Securitatea Constana, n 1976, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.
- Numele lui Traian Bsescu se regsete n Registrul inventar arhiv al fondului reea Constana, registru care cuprindea toi informatorii Securitii din jude.
- Dosarul de colaborator nr. 3990/1973 al lui Traian Bsescu a fost distrus n 1979 cu Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979.
Documentele care dovedesc colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea snt:
1. Registrul cu persoanele din rndul membrilor PCR pentru care s-a dat aprobarea s sprijine munca de Securitate
2. Registrul Jurnal pentru evidena reelei informative din Judeul Constana
3. Documente ale MApN referitoare la colaborarea lui Traian Bsescu cu Securitatea

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 07:19

eiiiii si iata : numai azi nu e miine , 29 iulie !
deci : AMR 1 zi !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 07:41

De la: gabigabi2, la data 2012-07-28 07:19:18eiiiii si iata : numai azi nu e miine , 29 iulie !
deci : AMR 1 zi !

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Pagini: << 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: