CREMENE
743 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 21:48
De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 09:35:43De la: CREMENE, la data 2012-07-22 21:39:59Uite SILVER daca tot te plangi ca nu-ti raspunde nimeni, ca sa nu poti spune ca ramai nebagat in seama, desi am spus ca nu-ti voi mai raspunde, sunt marimios la inima si ma indur sa-ti raspund.
- Nu doresc sa fiu complice la incalcarea Constitutiei, legilor si regulamentelor parlamentare.
De acord, nu vreau sa am un presedinte care a incalcat constitutia, un guvern care a incalcat legea,
neaplicand legea cresterii salariale la profesori, si un parlament care a acceptat numaratoarea Anastasei.
- Nu doresc sa fiu complice la distrugerea statului de drept.
Nici eu, in care un presedinte dicta taieri de pensi, imprumuturi la FMI, inchideri de scoli si spitale.
- Nu vreau sa fiu cetatean al unei Romanii in care Avocatul Poporului ajunge Avocatul Puterii.
Corect, unde a fost avocatul poporului cand pensiile au fost taiate, prin frauda in parlament,
cand CCR a spus ca se pot taia toate pensiile numai ale magistratilor nu. Era al puterii.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie al carei premier incalca decizia Curtii Constitutionale si
da buzna la Bruxelles fara vreun alt mandat decat unul imaginar dat de un grup de parlamentari traseisti.
A fost perfect constitutional, altfel presedintele nu scapa ocazia sa depuna plangere penala,
faptul ca nu a facut-o demonstreaza ca afost constitutional si legal.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie in care ministrul de Interne suna noaptea la un
infractor condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru a se scuza ca trebuie sa il duca la puscarie.
Nici eu nu vreau ca cineva in tara asta sa fie condamnat pe baza de probe indirecte si
de judecatori numiti din procurori care nu aveau decret de inamovibilitate, si sa ise schimbe incadrarea juritica
in ultima zi pentru a nu se putea apara, oricat de vinovat ar fi.
- Nu vreau sa fiu membru al unui stat in care un grup mafiot isi permite sa mobilizeze o adevarata retea pentru a scapa de puscarie un infractor condamnat definitiv la doi ani de inchisoare,
fara ca vreunui membru al acelui grup sa i se clinteasca un fir de par din cap.
In primul rand nu stiu la cine te referi, dar eu stiu pe cineva care aprimit zilele trecute
doua NUP-urin in doua dosare, printre care unul de spalare de bani,
sau in care Anastase cu probe directe, de furt de voturi primeste NUP.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie al carei ministru politic al Justitiei
e capabil sa participe la proteste menite sa intimideze magistrati sau sa ceara
incarcerarea unor procurori.
nici mie numi place cand consiliul superior al magistraturii afirma ca presa face presiuni impotriva lor,
nu mi place cand presedintele CCR se atepronunta pe o cauza, nu-mi place cand justitia se face la televizor si nu la tribunal.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie al carei ministru politic al Justitiei ii declara,
cu de la sine putere, incompatibili pe doi dintre magistratii CCR si cere public anchetarea lor.
Antepronuntarea si incopatibilitatea iti spun ceva.
- Nu doresc sa fiu complice la aplicarea unor ordonante de
urgenta care incalca flagrant Constitutia si principiul fundamental al separatiei puterilor in stat.
poate ne spui si noua despre ce e vorba, ca noi nu stim nimic.
- Nu vreau sa fiu membru al unui stat in care Parlamentul nesocoteste deciziile instantei si
refuza sa vacanteze, in conformitate cu Constitutia,
mandatele unor senatori si deputati incompatibili.
Poate, dar exista precedente in care guvernul nu a vrut sa aplice
deciziile judecatoresti si sa plateasca, pensiile si salariile reintregite castigate in instanta.
Te referi la perlamentul despre care Basescu a spus ca nu vrea sa-i fie slugoi?
- Nu vreau sa traiesc intr-un stat european in care Televiziunea
Publica executa comenzile unui fost sef al Serviciului de Informatii Externe,
iar Consiliul ei de Administratie este numit prin incalcarea legii.
Nici eu cu o televiuziune care traieste din banii contribuabililor,
care are datorii de milione de euro si risepeste banii, in vant siunde
basescu avea spatiu alocat sa injure populatia.
- Nu vreau sa fiu membru al unui stat guvernat de politicieni care vor sa forteze
introducerea unui sistem de vot imoral si neconstitutional.
Se pare ca la locale unde a fost sistemul de vot pe care il clamezi v-a convenit,
dupa ce ati vazut ca va bate si dan diaconescu nu v-a mai convenit
- Refuz sa mai simt umilinta permanenta de a avea in fruntea Executivului un dottore plagiator,
in stare sa expedieze, de la Palatul Victoria, unei prestigioase reviste de stiinta,
scrisori pline de greseli si sa terfeleasca reputatia unor oameni de stiinta remarcabili
intr-o incercare disperata de a amana inevitabilul.
Ar trebui sa incepi cu Laura Codruta Kovesi, dosarule ei de plagiat e mai vechi.
De ea de ce nu amintesti?
Voi raspunde la toate punctele, acum am putina treaba.
Esti malitios,vrei cu tot dinadinsul sa ma jignesti ,daca asa consideri tu ca se poarta un dialog ,e problema ta ,e tipic USL-ist .
Nu ti'am cerut sa ma bagi pe mine in seama ,eu am cerut doar sa'ti exprimi parerea asupra manifestului ( care nu e redactat de mine ) ,atat ......vad ca sunt puncte in care recunosti si condamni incalcarea statului de drept ,inseamna ca esti un om onest si nu esti ipocrit .
De ce mereu se ia ca "amenintare" un post de al meu ,tin minte ca te'am felicitat odata ,si imediat a fost interpretat ca " dosare,stii cine sunt eu ......." De ce interpretati ,chiar nu se mai poate discuta in Ro. ,doar jigniri si " ba pe'a matii " a inceput sa ma dezguste un astfel de dialog ,nu mi'l doresc ,nu am de impartit nimic cu nimeni ,daca se poate sa ne " contram "in opiniile noastre insotite cu dovezi palpabile e OK,,restul e de prost gust .........
Chiar crezi ca vreau sa te jignesc, hai sa vedem cine pe cine jigneste:
"Eu spun ca tu ori esti prost ,ori foarte prost,alege tu sa nu spui ca ti'am zis'o eu !"
O recunosti? sa mai caut si altceva?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 22:16
De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:48:35De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 09:35:43De la: CREMENE, la data 2012-07-22 21:39:59Uite SILVER daca tot te plangi ca nu-ti raspunde nimeni, ca sa nu poti spune ca ramai nebagat in seama, desi am spus ca nu-ti voi mai raspunde, sunt marimios la inima si ma indur sa-ti raspund.
- Nu doresc sa fiu complice la incalcarea Constitutiei, legilor si regulamentelor parlamentare.
De acord, nu vreau sa am un presedinte care a incalcat constitutia, un guvern care a incalcat legea,
neaplicand legea cresterii salariale la profesori, si un parlament care a acceptat numaratoarea Anastasei.
- Nu doresc sa fiu complice la distrugerea statului de drept.
Nici eu, in care un presedinte dicta taieri de pensi, imprumuturi la FMI, inchideri de scoli si spitale.
- Nu vreau sa fiu cetatean al unei Romanii in care Avocatul Poporului ajunge Avocatul Puterii.
Corect, unde a fost avocatul poporului cand pensiile au fost taiate, prin frauda in parlament,
cand CCR a spus ca se pot taia toate pensiile numai ale magistratilor nu. Era al puterii.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie al carei premier incalca decizia Curtii Constitutionale si
da buzna la Bruxelles fara vreun alt mandat decat unul imaginar dat de un grup de parlamentari traseisti.
A fost perfect constitutional, altfel presedintele nu scapa ocazia sa depuna plangere penala,
faptul ca nu a facut-o demonstreaza ca afost constitutional si legal.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie in care ministrul de Interne suna noaptea la un
infractor condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru a se scuza ca trebuie sa il duca la puscarie.
Nici eu nu vreau ca cineva in tara asta sa fie condamnat pe baza de probe indirecte si
de judecatori numiti din procurori care nu aveau decret de inamovibilitate, si sa ise schimbe incadrarea juritica
in ultima zi pentru a nu se putea apara, oricat de vinovat ar fi.
- Nu vreau sa fiu membru al unui stat in care un grup mafiot isi permite sa mobilizeze o adevarata retea pentru a scapa de puscarie un infractor condamnat definitiv la doi ani de inchisoare,
fara ca vreunui membru al acelui grup sa i se clinteasca un fir de par din cap.
In primul rand nu stiu la cine te referi, dar eu stiu pe cineva care aprimit zilele trecute
doua NUP-urin in doua dosare, printre care unul de spalare de bani,
sau in care Anastase cu probe directe, de furt de voturi primeste NUP.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie al carei ministru politic al Justitiei
e capabil sa participe la proteste menite sa intimideze magistrati sau sa ceara
incarcerarea unor procurori.
nici mie numi place cand consiliul superior al magistraturii afirma ca presa face presiuni impotriva lor,
nu mi place cand presedintele CCR se atepronunta pe o cauza, nu-mi place cand justitia se face la televizor si nu la tribunal.
- Nu vreau sa fac parte dintr-o Romanie al carei ministru politic al Justitiei ii declara,
cu de la sine putere, incompatibili pe doi dintre magistratii CCR si cere public anchetarea lor.
Antepronuntarea si incopatibilitatea iti spun ceva.
- Nu doresc sa fiu complice la aplicarea unor ordonante de
urgenta care incalca flagrant Constitutia si principiul fundamental al separatiei puterilor in stat.
poate ne spui si noua despre ce e vorba, ca noi nu stim nimic.
- Nu vreau sa fiu membru al unui stat in care Parlamentul nesocoteste deciziile instantei si
refuza sa vacanteze, in conformitate cu Constitutia,
mandatele unor senatori si deputati incompatibili.
Poate, dar exista precedente in care guvernul nu a vrut sa aplice
deciziile judecatoresti si sa plateasca, pensiile si salariile reintregite castigate in instanta.
Te referi la perlamentul despre care Basescu a spus ca nu vrea sa-i fie slugoi?
- Nu vreau sa traiesc intr-un stat european in care Televiziunea
Publica executa comenzile unui fost sef al Serviciului de Informatii Externe,
iar Consiliul ei de Administratie este numit prin incalcarea legii.
Nici eu cu o televiuziune care traieste din banii contribuabililor,
care are datorii de milione de euro si risepeste banii, in vant siunde
basescu avea spatiu alocat sa injure populatia.
- Nu vreau sa fiu membru al unui stat guvernat de politicieni care vor sa forteze
introducerea unui sistem de vot imoral si neconstitutional.
Se pare ca la locale unde a fost sistemul de vot pe care il clamezi v-a convenit,
dupa ce ati vazut ca va bate si dan diaconescu nu v-a mai convenit
- Refuz sa mai simt umilinta permanenta de a avea in fruntea Executivului un dottore plagiator,
in stare sa expedieze, de la Palatul Victoria, unei prestigioase reviste de stiinta,
scrisori pline de greseli si sa terfeleasca reputatia unor oameni de stiinta remarcabili
intr-o incercare disperata de a amana inevitabilul.
Ar trebui sa incepi cu Laura Codruta Kovesi, dosarule ei de plagiat e mai vechi.
De ea de ce nu amintesti?
Voi raspunde la toate punctele, acum am putina treaba.
Esti malitios,vrei cu tot dinadinsul sa ma jignesti ,daca asa consideri tu ca se poarta un dialog ,e problema ta ,e tipic USL-ist .
Nu ti'am cerut sa ma bagi pe mine in seama ,eu am cerut doar sa'ti exprimi parerea asupra manifestului ( care nu e redactat de mine ) ,atat ......vad ca sunt puncte in care recunosti si condamni incalcarea statului de drept ,inseamna ca esti un om onest si nu esti ipocrit .
De ce mereu se ia ca "amenintare" un post de al meu ,tin minte ca te'am felicitat odata ,si imediat a fost interpretat ca " dosare,stii cine sunt eu ......." De ce interpretati ,chiar nu se mai poate discuta in Ro. ,doar jigniri si " ba pe'a matii " a inceput sa ma dezguste un astfel de dialog ,nu mi'l doresc ,nu am de impartit nimic cu nimeni ,daca se poate sa ne " contram "in opiniile noastre insotite cu dovezi palpabile e OK,,restul e de prost gust .........
Chiar crezi ca vreau sa te jignesc, hai sa vedem cine pe cine jigneste:
"Eu spun ca tu ori esti prost ,ori foarte prost,alege tu sa nu spui ca ti'am zis'o eu !"
O recunosti? sa mai caut si altceva?
Ti'am raspuns la aceasta acuza ,vad ca a disparut .......cine a citit poate sa'ti confirme ,daca'ti face placere poti sa mai cauti........
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 22:19
De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:51:37De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 21:38:51De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:32:43De la: nenita_dan, la data 2012-07-23 19:39:59Partea cea mai importanta a alegerii este sa alegem exact ce ne dorim.
Adica de a alege BINELE sau RAUL pentru ca VREM binele sau VREM raul.
Dar ce e BINE si ce e RAU?
Este clar ca ceea ce este bine pentru unii poate fi rau pentru altii, de exemplu ceea ce este bun pentru oamenii cinstiti poate fi rau pentru hoti de si ce e bun pentru hoti poate fi rau pentru oamenii cinstiti. Intr-un grup de oamani cinstiti, hotul e rau :"asta e in stare sa te si fure". Intr-un grup de hoti, ala cinstit e rau: "asta e in stare chiar sa te toarne la politie".
Deci binele sau raul se raporteaza la normele unui grup, unei societati, a unei lumi. Ca sa poti sa clarifici notiunea de "bine" trebuie deci sa alegi o lume, si sa vezi ce inseamna "binele" in lumea aceea.
Deoarece traim intr-o democratie, unde avem dreptul sa alegem, putem alege atat binele cat si raul.
Putem alege de exemplu sa nu mai traim intr-o democratie. Si alegem dictatura la vot, iar democratia se termina la inchiderea urnelor.
Vrem asta? Sunt convins ca nu. Atunci cum alegem? Prima oara alegem lumea catre care tindem.
Civilizatia spre care tindem este Uniunea Europeana (sper ), deci "binele" este ceea ce este bine in UE. Apoi ne situam de care parte suntem, vrem binele sau vrem raul, asa cum sunt ele in UE. Pentru ca votul priveste viitorul, trebuie sa ne gandim nu cum suntem acum, ci cum am vrea sa fim. De exemplu cineva care este obligat sa lucreze la "negru" sau sa calce legea intr-un mod care nu este grav, comparandu-se cu ce "bine" in UE, ar putea conclude ca el e "rau". Dar daca viitorul pe care si-l doreste este legal, adica "bun" el poate fi de fapt "bun" pentru ca tinde catre "bine". Si atunci pentru a alege corect pentru el va vota binele. Sa luam un hot sau un escroc care nu concepe sa fie altfel nici acum nici in viitor. Dupa normele UE el este "rau". Ca sa aleaga ceea ce e bine pentru el va trebui sa aleaga "raul".
Daca toti romanii care vor alege vor alege EXACT ceea ce isi doresc, atunci, majoritatea va hotara "EXACT" ce vom fi, perfect cinstit, si incontestabil, am stabili EXACT cum e tara noastra, o tara "buna sau rea" (pentru UE), si viitorul va fi EXACT cel pe care il vom alege, si-l vom merita 100% oricum ar fi. (in shengen sau )
Dureros, trist si nedrept ar fi insa sa ne pacalim, si sa alegem altceva decat ceea ce vrem de fapt. Este unul din momentele importante ale istoriei Romaniei, nu avem voie sa fim neseriosi, pentru ca in clipele astea noi facem istoria.
Manipularea este exact dusmanul gandirii noastre libere. Pot sa-mi las gandirea inflentata de COPILARII (sic sic ca am votat, la la lalaaala) sau ORGOLII (sa vezi ce-i fac eu la vot, sa vezi ce-i arat eu la vot) sau de TURMA (ca asa vrea toti la mine-n bloc) sau de FRICA (nu vreau sa fiu de partea cuiva atacat in mod violent) sau de vreun bilet de tombola sau mi-e jena sa mai continui. Eu nu doresc sa ma pacalesc si sa traiesc apoi ani de zile cu ideea, si cand voi citi mai tarziu intr-un manual de istorie ce s-a intamplat, sa imi vina sa sar peste pagina.
Seara buna Silviu.
Am citit si cred ca am inteles foarte bine ce ai spus, intradevar in multe cazuri chiar si la nivel national, interesele sunt divergante, desi nu ar trebui, interesul national ar trebui sa fie unic.
uite te rog da-mi 5 exemple de ce a facut Basescu bine pentru tara in ultimul mandat, fiindca eu voi veni cu cateva exemple de ce a facut rau pentru tara.
Da e adevarat, manipularea, e foarte grava, si foarte grava atunci cand se face pe si impotriva propriului popor, cateva exemple ar fi binevenite, pentru a sti la cele ne referim, sti mie imi place sa fiu concret, si punctual, astfel vom putea sa pricepem ce face diferenta dintre Turma si cei care sunt dincolo de gard. Faptul ca cei care primesc un bilet de tombolo, vor iesi la vot la referendum, nu inseama nimic, pot lua bilete si cei care voteaza si pro si contra, e doar un stimulent de a iesi la vor, de a-ti exercita un drept constitutional, nu pentru a vota ceva anume.
Vezi tu, desi contrar recomandarii Comisiei de la Venetia, CCR a spus ca pentru a fi validat Refer. e nevoie de prag electoral. Care e motivatia Comisei de la Venetia, 1) cei care nu vin la vot fiindca nu pot sau pur si simplu nu au chef sa vina fiindca s-au saturat de toata clasa politica in bloc, pot fi asimilati cu cei care sunt efectiv impotriva si 2) fiind doua categorii de votanti , activi , care aleg sa mearga la vot si pasivi cei care aleg sa nu mearga, votul celor care aleg sa nu meaga impreuna cu cei care refuza sa voteze, vor anula votul celor activi, fara a se putea face o diferenta clara intre cai care abtinandu-se de la vot, sunt impotriva si cei care inmod normal nu pot sau nu vor sa voteze.
In general manipulatea este in cele mai multe cazuri asociata si cu dezinformarea.
Asa ca atunci cand basescu a spus Doamnei Merkel, " A mai avut o ntrebare legat de cum decurge procedura, dac e reglementat n Constituie procedura de suspendare a preedintelui. I-am spus: "Nu, nu e reglementat", a declarat senin Bsescu."
Ex de lucruri rele facute de Basescu:
1) a divizat, jignit si umilit societatea romanesca intr-un mod inadmisibil, lovind sistematic in aproape toate categoriile profesionale, Cica medicii sunt platiti foarte bine, si daca nu le convine sa plece din Romania, profesorii sunt platiti foarte bine ca ce au doua luni de vacanta, ce mai vor, si putem continua.
2) a numit la conducerea ministerului invatamantului un individ care nici macar nu are bacul luat, dupa ce a afirmat ca scoala romaneasca scoate numai tampiti,
3)Taierea pensiilor cu ajutorul votului furat de anastase,
4)Chiar daca USL castiga alegerile din noiembrie, nu am sa le dau mandatul de prim ministru lucru pe care la si facut, Cazul Klaus Iohannis
5) a pus-o pe fiisa europarlamentar
6) a inchis scoli si spitate.
Ori faci o manipulare jalnica,ori esti in necunostinta crasa...............punctele de la 1 la 6 cad unul cate unul ,la cea mai minima informare reala !
Ce-ar fi sa le demontezi tu, dar cu exemple, daca nu esti in stare nu te baga.
Sa fiu in stare de ce ?!? Tu acuzi tu adu dovezi ,de obicei asa se face in democratie,in comunism era cum spui tu ........chimb atat poti tu ,mai bine lasa'te de postat ,da foaia alba !
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 22:31
De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 22:19:17De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:51:37De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 21:38:51De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:32:43De la: nenita_dan, la data 2012-07-23 19:39:59Partea cea mai importanta a alegerii este sa alegem exact ce ne dorim.
Este clar ca ceea ce este bine pentru unii poate fi rau pentru altii, de exemplu ceea ce este bun pentru oamenii cinstiti poate fi rau pentru hoti de si ce e bun pentru hoti poate fi rau pentru oamenii cinstiti. Intr-un grup de oamani cinstiti, hotul e rau :"asta e in stare sa te si fure". Intr-un grup de hoti, ala cinstit e rau: "asta e in stare chiar sa te toarne la politie".
Deci binele sau raul se raporteaza la normele unui grup, unei societati, a unei lumi. Ca sa poti sa clarifici notiunea de "bine" trebuie deci sa alegi o lume, si sa vezi ce inseamna "binele" in lumea aceea.
Deoarece traim intr-o democratie, unde avem dreptul sa alegem, putem alege atat binele cat si raul.
Putem alege de exemplu sa nu mai traim intr-o democratie. Si alegem dictatura la vot, iar democratia se termina la inchiderea urnelor.
Vrem asta? Sunt convins ca nu. Atunci cum alegem? Prima oara alegem lumea catre care tindem.
Civilizatia spre care tindem este Uniunea Europeana (sper ), deci "binele" este ceea ce este bine in UE. Apoi ne situam de care parte suntem, vrem binele sau vrem raul, asa cum sunt ele in UE. Pentru ca votul priveste viitorul, trebuie sa ne gandim nu cum suntem acum, ci cum am vrea sa fim. De exemplu cineva care este obligat sa lucreze la "negru" sau sa calce legea intr-un mod care nu este grav, comparandu-se cu ce "bine" in UE, ar putea conclude ca el e "rau". Dar daca viitorul pe care si-l doreste este legal, adica "bun" el poate fi de fapt "bun" pentru ca tinde catre "bine". Si atunci pentru a alege corect pentru el va vota binele. Sa luam un hot sau un escroc care nu concepe sa fie altfel nici acum nici in viitor. Dupa normele UE el este "rau". Ca sa aleaga ceea ce e bine pentru el va trebui sa aleaga "raul".
Daca toti romanii care vor alege vor alege EXACT ceea ce isi doresc, atunci, majoritatea va hotara "EXACT" ce vom fi, perfect cinstit, si incontestabil, am stabili EXACT cum e tara noastra, o tara "buna sau rea" (pentru UE), si viitorul va fi EXACT cel pe care il vom alege, si-l vom merita 100% oricum ar fi. (in shengen sau )
Dureros, trist si nedrept ar fi insa sa ne pacalim, si sa alegem altceva decat ceea ce vrem de fapt. Este unul din momentele importante ale istoriei Romaniei, nu avem voie sa fim neseriosi, pentru ca in clipele astea noi facem istoria.
Manipularea este exact dusmanul gandirii noastre libere. Pot sa-mi las gandirea inflentata de COPILARII (sic sic ca am votat, la la lalaaala) sau ORGOLII (sa vezi ce-i fac eu la vot, sa vezi ce-i arat eu la vot) sau de TURMA (ca asa vrea toti la mine-n bloc) sau de FRICA (nu vreau sa fiu de partea cuiva atacat in mod violent) sau de vreun bilet de tombola sau mi-e jena sa mai continui. Eu nu doresc sa ma pacalesc si sa traiesc apoi ani de zile cu ideea, si cand voi citi mai tarziu intr-un manual de istorie ce s-a intamplat, sa imi vina sa sar peste pagina.
Seara buna Silviu.
Am citit si cred ca am inteles foarte bine ce ai spus, intradevar in multe cazuri chiar si la nivel national, interesele sunt divergante, desi nu ar trebui, interesul national ar trebui sa fie unic.
uite te rog da-mi 5 exemple de ce a facut Basescu bine pentru tara in ultimul mandat, fiindca eu voi veni cu cateva exemple de ce a facut rau pentru tara.
Da e adevarat, manipularea, e foarte grava, si foarte grava atunci cand se face pe si impotriva propriului popor, cateva exemple ar fi binevenite, pentru a sti la cele ne referim, sti mie imi place sa fiu concret, si punctual, astfel vom putea sa pricepem ce face diferenta dintre Turma si cei care sunt dincolo de gard. Faptul ca cei care primesc un bilet de tombolo, vor iesi la vot la referendum, nu inseama nimic, pot lua bilete si cei care voteaza si pro si contra, e doar un stimulent de a iesi la vor, de a-ti exercita un drept constitutional, nu pentru a vota ceva anume.
Vezi tu, desi contrar recomandarii Comisiei de la Venetia, CCR a spus ca pentru a fi validat Refer. e nevoie de prag electoral. Care e motivatia Comisei de la Venetia, 1) cei care nu vin la vot fiindca nu pot sau pur si simplu nu au chef sa vina fiindca s-au saturat de toata clasa politica in bloc, pot fi asimilati cu cei care sunt efectiv impotriva si 2) fiind doua categorii de votanti , activi , care aleg sa mearga la vot si pasivi cei care aleg sa nu mearga, votul celor care aleg sa nu meaga impreuna cu cei care refuza sa voteze, vor anula votul celor activi, fara a se putea face o diferenta clara intre cai care abtinandu-se de la vot, sunt impotriva si cei care inmod normal nu pot sau nu vor sa voteze.
In general manipulatea este in cele mai multe cazuri asociata si cu dezinformarea.
Asa ca atunci cand basescu a spus Doamnei Merkel, " A mai avut o ntrebare legat de cum decurge procedura, dac e reglementat n Constituie procedura de suspendare a preedintelui. I-am spus: "Nu, nu e reglementat", a declarat senin Bsescu."
1) a divizat, jignit si umilit societatea romanesca intr-un mod inadmisibil, lovind sistematic in aproape toate categoriile profesionale, Cica medicii sunt platiti foarte bine, si daca nu le convine sa plece din Romania, profesorii sunt platiti foarte bine ca ce au doua luni de vacanta, ce mai vor, si putem continua.
2) a numit la conducerea ministerului invatamantului un individ care nici macar nu are bacul luat, dupa ce a afirmat ca scoala romaneasca scoate numai tampiti,
4)Chiar daca USL castiga alegerile din noiembrie, nu am sa le dau mandatul de prim ministru lucru pe care la si facut, Cazul Klaus Iohannis
Ori faci o manipulare jalnica,ori esti in necunostinta crasa...............punctele de la 1 la 6 cad unul cate unul ,la cea mai minima informare reala !
Sa fiu in stare de ce ?!? Tu acuzi tu adu dovezi ,de obicei asa se face in democratie,in comunism era cum spui tu ........
1) in primul rand poti sa mai raspunzi o data la postarea de sus, sper ca nu te doare mana,
2) eu am facut postarea, iar tu ai spus ca e manipulare, argumenteaza si de ce e manipulare, probabil ca nu s-au inchis spitale, ci au fost contruite multe altele noi, adica Eba nu e parlamentar,e pe camp cu oile, poti tu sa-mi arati diploma de bac a lui funeriu, ca el nu avrut sa o arate.
3) tactica ta in care tu nu esti in stare sa aduci un singur argument la ce spui , denota multe lucruri, doua mai importante, ori nu ai, fiidca nu exista, ori nu esti in stare sa faci o argumentatie, ori amandoua.
la toate punctele ridicate de mine, nu ai venit niciodata cu un argument. ce ne putem inchipui despre tine, spune si tu singur, sau nici asta nu poti?
|
|
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 08:30
I-a priveste neamule ce zice Basescu despre referendum.
Cand o fi fost sincer Acum cand cere prag sau atunci cand spunea ca discrimineaza cetatenii si eun abuz.
Musai sa vedeti.
"Introducerea artificial a unui prag de 50 la sut plus unu din electoratul din list pentru validarea unui referendum arat discriminarea pe care politicienii o practic atunci cnd cetenii romni sunt chemai la vot mpotriva interesului lor dar n interesul romnilor".
www.youtube.com/watch?v=H1qlzY0haDM&feature=youtu.be
Incredibil dar adevrat: sunt cuvintele lui Traian Bsescu dintr-un discurs de la Cotroceni, din 29 noiembrie 2007.
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 08:37
De la: CREMENE, la data 2012-07-24 08:30:34I-a priveste neamule ce zice Basescu despre referendum.
Cand o fi fost sincer Acum cand cere prag sau atunci cand spunea ca discrimineaza cetatenii si eun abuz.
Musai sa vedeti.
"Introducerea artificial a unui prag de 50 la sut plus unu din electoratul din list pentru validarea unui referendum arat discriminarea pe care politicienii o practic atunci cnd cetenii romni sunt chemai la vot mpotriva interesului lor dar n interesul romnilor".
Incredibil dar adevrat: sunt cuvintele lui Traian Bsescu dintr-un discurs de la Cotroceni, din 29 noiembrie 2007.
Nu mai conteaza, acum i-au cazut chilotii si cere boicotarea
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 08:48
De la: CREMENE, la data 2012-07-24 08:30:34I-a priveste neamule ce zice Basescu despre referendum.
Musai sa vedeti.
Sincer ? Basescu sincer ? NICIODATA ! sau, intotdeauna ! pare imposibil asa ceva ? ptr. unii da, ptr. el nu : il ia apa argumentarii, se-mbata de momentul respectiv si de oamenii de fata si , empatic fiind- e Scorpion- Spune exact ce doresc sa auda cei carora le vorbeste , dar el nu crede nicio iota din ce spune !
ce este adevarat din tot ce spune ?
- ca e un pres. JUCATOR
- ca el DECIDE
- ca Nu poate Coabita cu USL
ca Nu vrea sa fie Slugoiul parlamentului.... dar
SEFUL STATULUI , a parlamentului, a poporului, DA !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 09:05
Times New Roman
Bsescu i ndeamn simpatizanii s mearg la referendum pe 30, nu pe 29 iulie
Scris de Calin | Mari, 24 Iulie 2012 07:26 Trimite unui prieten:Email Trimite pe yahoo messenger:Yahoo icon |
Traian Bsescu a fcut un apel ctre toi simpatizanii si, prin care i ndeamn s nu se prezinte la urne duminic, 29 iulie, ci abia a doua zi, pe 30 iulie. Trebuie s fii tmpit s votezi n aceeai zi cu Voiculescu. Mai bine mergei la vot pe 30 iulie, dup ce se termin referendumul. Sau deloc, a sunat recomandarea preedintelui.
Bsescu i-a avertizat pe cei care vor s mearg pe 29 iulie la vot c risc s fac cancer de piele. Pentru duminic este anunat o puternic furtun solar, care va aduce un nivel de radiaii extrem de ridicat, a spus preedintele suspendat. S-ar putea ca cei care ies din cas s fie lovii de un asteroid. Riscai s disprei ca dinozaurii, a adugat acesta.
Traian Bsescu a identificat i alte motive pentru care romnii n-ar trebui s mearg la referendum: n primul rnd, duminica toate sunt nchise i romnii s-ar putea s bat degeaba drumul pna la crciuma de lng secia de votare. Exist chiar i indicii c n seciile de votare te poi mbolnvi de ebola. n plus, ncepe Olimpiada de la Londra i sportivii notri au nevoie duminic de susinerea noastr din faa televizoarelor, a declarat preedintele.
Comentarii
0 # cola 24-07-2012 08:28
basescu a declarat ca este de aceeasi parere cu donald trump - 'ma doare in cur de ceea ce voteaza romanii la referendum'.
Rspunde | Rspunde cu citat | Citat
+1 # Alui 24-07-2012 08:32
B1 TV va anunta toat ziua ca "urmeaz un mesaj deosebit de important pentru tara! ". Luni, la ora 3 noaptea, mesajul va fi "Referndumul s-a ncheiat".
0 # COTOS 24-07-2012 08:50
Macar indeamna la vot :))
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 09:55
cind aud spunindu-se asemenea prostii, incep sa cred ca Basescu avea dreptate cind spunea ca Romania Nu are nevoie de intelectuali....ca-s mai de folos tinichigii si ospatarii ! chiar ca asa-i : oamenii aia stiu ca nu se pricep la invirtit cuvintele ca un intelectual care se crede lider de opinie sau emite judecati de valoare, dind repere celorlalti si-si vede de treaba lui !
cind se va intelege ca Romania s-a Saturat de MINCIUNA, HOTIE Institutionalizata si DICTATURA unui individ beat de putere atunci , Numai LEGEA si numai ea este si va fi Criteriul de apreciere a unui mandat de presedinte, senator sau parlamentar !
a Incalcat Legea : LA REVEDERE !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 10:02
De la: CREMENE, la data 2012-07-24 07:56:19De la: Silver9AM, la data 2012-07-24 07:28:47De la: CREMENE, la data 2012-07-23 22:31:45De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 22:19:17De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:51:37De la: Silver9AM, la data 2012-07-23 21:38:51De la: CREMENE, la data 2012-07-23 21:32:43De la: nenita_dan, la data 2012-07-23 19:39:59Partea cea mai importanta a alegerii este sa alegem exact ce ne dorim.
Seara buna Silviu.
Sa fiu in stare de ce ?!? Tu acuzi tu adu dovezi ,de obicei asa se face in democratie,in comunism era cum spui tu ........
1) in primul rand poti sa mai raspunzi o data la postarea de sus, sper ca nu te doare mana,
2) eu am facut postarea, iar tu ai spus ca e manipulare, argumenteaza si de ce e manipulare, probabil ca nu s-au inchis spitale, ci au fost contruite multe altele noi, adica Eba nu e parlamentar,e pe camp cu oile, poti tu sa-mi arati diploma de bac a lui funeriu, ca el nu avrut sa o arate.
3) tactica ta in care tu nu esti in stare sa aduci un singur argument la ce spui , denota multe lucruri, doua mai importante, ori nu ai, fiidca nu exista, ori nu esti in stare sa faci o argumentatie, ori amandoua.
la toate punctele ridicate de mine, nu ai venit niciodata cu un argument. ce ne putem inchipui despre tine, spune si tu singur, sau nici asta nu poti?
Ca sa intelegi trebuie sa ai minime cunostinte despre ierarhia institutionala,despre separarea puterilor in stat ,altfel imi pierd timpul cu tine si crede'ma am o groaza de treaba. Raspunsul consta in a atribui fiecarei institutii atributiile pe care le are ,ai sa vezi ca institutia Prezidentiala (si totodata acuzele) nu are nici un temei. Daca vrei sa acuzi doar ca sa te afi in treaba ,si sa'l faci Raspunzator pe Presedint ptr. faptul ca ti'a dat cafeaua in foc............gaseste'ti un ciumpalac uselist !
Apoi mai baiete, esti pierdut iremedibil, cine m-o fi pus sa-mi iau sama cu tine, ca se vede ca doar atat te duce capu. Ok ai perfecta dreptate, nu presedintele a negociat cu fondul, nu presedintele a iesit si a spus ca se vor taia pensiile si salariile, (o fi iesit tata Foare), nu presedintele i-a dat act de numire leui funeriu, Cred ca aici o fi fost Putin, am auzit ca mai numeste si el, nu presedintele tipa la ministri mediului , sa dea aprobare de mediu pt, golg corporation si cupru-min, ci in mod sigur o fi fost Brejnev.
vad ca-ti pace Mircea Badea, i-ai copiat vorbele, asta cu ciumpalacul e a lui, i-ar daca ai treaba du-te nene si-ti fa treaba, ca noi nu te retinem, si nici lipsa nu ti-o vom simti.
te inteleg perfect, ca saraca Mama-natura, nu a foast suficient de darnica cu tie se, si de unde nu-i nici D-zeu nu cere. Excat dupa principiul daca mai multi oameni iti spun ca esti beat, apoi dute si te culca.
Cu "mai baiete si mistoul asta de autobaza " pe care'l practici te sfatuiesc sa'i intrebuintezi cu prietenii tai ,clar ?
Hotarastete ,discutam despre acuzatii aduse presedintelui la rand la margarina sau discutam despre acuzatii oficiale ,aduse de institutii oficiale ? De asta depinde raspunsul pe care'l vei primi ,ai dreptate intr'o privinta,probabil o stii din experienta..........de unde nu'i nici d-zeu nu cere si as mai zice eu.........sa nu ceri ce nu poti duce !
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 12:36
Si pana la urma, ce apreciati mai mult "gura sexi" sau "mana" lui EBA, ca ati uitat sa ne spuneti d-le @Silver ?
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 13:07
MOARTE JEGURILOR PEDELISTE !
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
michaela31nch
90 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 13:12
De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 09:55:16cind aud spunindu-se asemenea prostii, incep sa cred ca Basescu avea dreptate cind spunea ca Romania Nu are nevoie de intelectuali....ca-s mai de folos tinichigii si ospatarii ! chiar ca asa-i : oamenii aia stiu ca nu se pricep la invirtit cuvintele ca un intelectual care se crede lider de opinie sau emite judecati de valoare, dind repere celorlalti si-si vede de treaba lui !
cind se va intelege ca Romania s-a Saturat de MINCIUNA, HOTIE Institutionalizata si DICTATURA unui individ beat de putere atunci , Numai LEGEA si numai ea este si va fi Criteriul de apreciere a unui mandat de presedinte, senator sau parlamentar !
daca individul ala ar fi doar beat de putere , ce simpla ar fi situatia cand adevarul e ca acel om e DOAR BEAT ....
|
michaela31nch
90 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 13:53
De la: michaela31nch, la data 2012-07-24 13:12:19De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 09:55:16cind aud spunindu-se asemenea prostii, incep sa cred ca Basescu avea dreptate cind spunea ca Romania Nu are nevoie de intelectuali....ca-s mai de folos tinichigii si ospatarii ! chiar ca asa-i : oamenii aia stiu ca nu se pricep la invirtit cuvintele ca un intelectual care se crede lider de opinie sau emite judecati de valoare, dind repere celorlalti si-si vede de treaba lui !
daca individul ala ar fi doar beat de putere , ce simpla ar fi situatia cand adevarul e ca acel om e DOAR BEAT ....
Si partea cea mai trista e ca INCA se mai mai gasesc cativa retardati care inca ii mai cred balivernele , fiindca mai nou APROAPE TOTI intelectuali se dezic de el (ma rog exceptie fac cei pusi in posturi cadute de Marinerul turmentat).... Scufundare placuta
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 17:52
De la: michaela31nch, la data 2012-07-24 13:53:36De la: michaela31nch, la data 2012-07-24 13:12:19De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 09:55:16cind aud spunindu-se asemenea prostii, incep sa cred ca Basescu avea dreptate cind spunea ca Romania Nu are nevoie de intelectuali....ca-s mai de folos tinichigii si ospatarii ! chiar ca asa-i : oamenii aia stiu ca nu se pricep la invirtit cuvintele ca un intelectual care se crede lider de opinie sau emite judecati de valoare, dind repere celorlalti si-si vede de treaba lui !
Si partea cea mai trista e ca INCA se mai mai gasesc cativa retardati care inca ii mai cred balivernele , fiindca mai nou APROAPE TOTI intelectuali se dezic de el (ma rog exceptie fac cei pusi in posturi cadute de Marinerul turmentat).... Scufundare placuta
eh, Mihaela, cind se ajunge la delirium se poate ajunge la orice , mai ales cind acei ce se cred Intelectuali NU aud, NU vad, NU reactioneaza !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 18:30
De la: michaela31nch, la data 2012-07-24 13:12:19De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 09:55:16cind aud spunindu-se asemenea prostii, incep sa cred ca Basescu avea dreptate cind spunea ca Romania Nu are nevoie de intelectuali....ca-s mai de folos tinichigii si ospatarii ! chiar ca asa-i : oamenii aia stiu ca nu se pricep la invirtit cuvintele ca un intelectual care se crede lider de opinie sau emite judecati de valoare, dind repere celorlalti si-si vede de treaba lui !
"Mickauela" Asa se pronunta in cercul tau de prieteni ,daca ai probleme ce "beutura' ia'te de mana cu florea ,amandoua faceti reiting cu brio la orice crasma........
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 19:17
De la: eugenb, la data 2012-07-24 12:36:26Si pana la urma, ce apreciati mai mult "gura sexi" sau "mana" lui EBA, ca ati uitat sa ne spuneti d-le @Silver ?
Sunt situatii in viata in care poti folosi si "gura' si "mana" depinde de preferinta D'vs ,imi pare rau de situatia prin care treceti .........
|
nenita_dan
32 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 20:24
Salut CREMENE. Ma cheama Dan nu Silviu.
Referendum
Instituitia referendumului a fost abuzata prin utilizarea de mijloace infractionale. Insulta si calomnia sunt din nou in codul penal. Basescu a fost acuzat de fapte pe care nu le-a comis, fapte declarate de adversarii sai ca "le va comite". Influentarea populatiei in acest mod este obtinerea de foloase necuvenite de pe urma unor fapte fictive prezentate ca adevarate. Si nu numai. Ne invartim in codul penal, si daca e ceva ce ar trebui suspendat ar fi posibilitatea lor de a abuza astfel de institutiile statului. Suspendarea, referendumul sunt pentru a asigura stabilitatea si buna functionare politica a unei tari si nu pentru a pune in pericol statul de drept. Un referendum de genul asta ar trebui bagat in saculetul de plastic si dus la laborator inainte de declansare, (in costume anti-contaminare  )
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 21:30
De la: nenita_dan, la data 2012-07-24 20:24:07Salut CREMENE. Ma cheama Dan nu Silviu.
Referendum
Instituitia referendumului a fost abuzata prin utilizarea de mijloace infractionale. Insulta si calomnia sunt din nou in codul penal. Basescu a fost acuzat de fapte pe care nu le-a comis, fapte declarate de adversarii sai ca "le va comite". Influentarea populatiei in acest mod este obtinerea de foloase necuvenite de pe urma unor fapte fictive prezentate ca adevarate. Si nu numai. Ne invartim in codul penal, si daca e ceva ce ar trebui suspendat ar fi posibilitatea lor de a abuza astfel de institutiile statului. Suspendarea, referendumul sunt pentru a asigura stabilitatea si buna functionare politica a unei tari si nu pentru a pune in pericol statul de drept. Un referendum de genul asta ar trebui bagat in saculetul de plastic si dus la laborator inainte de declansare, (in costume anti-contaminare )
Scuze pt confuzie: Buna Dane
in primul rand nu ne spui care sunt mijloacele infractionale, e adevarat ca sunt in codul penal si insulta si calomnia, de asta vreau si eu ceva argumente.
El a fot suspendat de parlament, cea mai importanta institutie din stat, iar CCR a validat suspendarea.
Deci unde e infractiunea.
La care foloase necuvenite te referi de pe urma caror fapte fictive?
Care institutii ale statului au fost abuzate?
E adevarat ce spui cu suspendarea si referendumul, trebuie sa asigure stabilitatea statului, tocmai din acest motiv are loc. deci dreptul romanilor de a spune da sau nu trebue bagat in sacul de plastic, la fel cu site-ul de cultura, in duba, interesant.
www.jurnalul.ro/observator/jandarm-luati-site-ul-de-cultura-si-b...
Modul acesta de gandire duce si la devalorizarea leului, hai sa privim un lucru clar si logic, de cateva saptamani, pe stirile internationale au aparut tot felul de vomitaturi, in Romania e lovitura de stat, judecatorii CCR arestati, Basescu e suspendat si nu exista in constitutie suspendarea, in Romania e puci, CCR e desfiintat, nici una din minciunile lansate nu s-a adeverit, in schimb investitorii straini, care nu stiu cum stat de fapt treaba in Romania, ca poporul in mod constitutional, e chemat sa-si revalideze presedintele, care conform CCR a incalcat constitutia, e foarte normal sa retraga bani din tara, sau sa opreasca unele finantari.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 08:35
Penibiliate,
i-a uite neamule, ce mai face suspendatul, Banuiesc ca tineti minte, era doar cu 3 zile in urma "eu nu vreau sa castig la masa verde" oare chiar la crezut cineva, ca dovada dupa modul de a fi, vine si razgandeala, prima, acum 2 zile "boicotez referendumul" .
In mod sigur rad si curcile de Basescu, pe principiul, mai mergeti cu curca la raze si cu rata la bai.
Ei dar nu-i suficient, iar ieri mai vine o ragandeala, "pai nu stiu ce vor face altii dar eu merga la vot". Hai, zi zau! Nu-s cam multe razgandeli, cate una pe zi, Azi oare ce va va spune?
Asta e presedintele pe care il sustineti, dezbracati-va ca va..., imbracati-va ca nu va mai.... .
In mod sigur multi vor sta acasa, sub pat sa-si pazeasca democratia, chiar spunea cineva, ca la referendum democratia se intoarce la popor si cine nu e acasa o gaseste sub pat, sau in cusca cainelui. Ceilalti o vor lua singuri la vot.
Stau si ma intreb ce mai zice Merkel dupa faza asta, oare o sa va mai sustina cineva in Europa, cand vede ca tot ce s-a vehiculat au fost doar minciuni, dezinformare si intoxicari.
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 08:50
De la: CREMENE, la data 2012-07-24 21:30:43De la: nenita_dan, la data 2012-07-24 20:24:07Salut CREMENE. Ma cheama Dan nu Silviu.
Referendum
Instituitia referendumului a fost abuzata prin utilizarea de mijloace infractionale. Insulta si calomnia sunt din nou in codul penal. Basescu a fost acuzat de fapte pe care nu le-a comis, fapte declarate de adversarii sai ca "le va comite". Influentarea populatiei in acest mod este obtinerea de foloase necuvenite de pe urma unor fapte fictive prezentate ca adevarate. Si nu numai. Ne invartim in codul penal, si daca e ceva ce ar trebui suspendat ar fi posibilitatea lor de a abuza astfel de institutiile statului. Suspendarea, referendumul sunt pentru a asigura stabilitatea si buna functionare politica a unei tari si nu pentru a pune in pericol statul de drept. Un referendum de genul asta ar trebui bagat in saculetul de plastic si dus la laborator inainte de declansare, (in costume anti-contaminare )
in primul rand nu ne spui care sunt mijloacele infractionale, e adevarat ca sunt in codul penal si insulta si calomnia, de asta vreau si eu ceva argumente.
El a fot suspendat de parlament, cea mai importanta institutie din stat, iar CCR a validat suspendarea.
E adevarat ce spui cu suspendarea si referendumul, trebuie sa asigure stabilitatea statului, tocmai din acest motiv are loc. deci dreptul romanilor de a spune da sau nu trebue bagat in sacul de plastic, la fel cu site-ul de cultura, in duba, interesant.
Modul acesta de gandire duce si la devalorizarea leului, hai sa privim un lucru clar si logic, de cateva saptamani, pe stirile internationale au aparut tot felul de vomitaturi, in Romania e lovitura de stat, judecatorii CCR arestati, Basescu e suspendat si nu exista in constitutie suspendarea, in Romania e puci, CCR e desfiintat, nici una din minciunile lansate nu s-a adeverit, in schimb investitorii straini, care nu stiu cum stat de fapt treaba in Romania, ca poporul in mod constitutional, e chemat sa-si revalideze presedintele, care conform CCR a incalcat constitutia, e foarte normal sa retraga bani din tara, sau sa opreasca unele finantari.
1 Euro = 4,64 lei. Si asta nu are nimic in comun cu suspendarea, pentru ca devalorizarea accentuata a inceput din aprilie, de cand uslinosii au trecut la butoane. Are legatura cu increderea in ceea ce reprezinta PSD+PNL+Voiculescu. Stati sa vedeti cat va fi la sfarsitul anului!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 09:14
De la: Black_Friday, la data 2012-07-25 08:50:52De la: CREMENE, la data 2012-07-24 21:30:43De la: nenita_dan, la data 2012-07-24 20:24:07Salut CREMENE. Ma cheama Dan nu Silviu.
Referendum
1 Euro = 4,64 lei. Si asta nu are nimic in comun cu suspendarea, pentru ca devalorizarea accentuata a inceput din aprilie, de cand uslinosii au trecut la butoane. Are legatura cu increderea in ceea ce reprezinta PSD+PNL+Voiculescu. Stati sa vedeti cat va fi la sfarsitul anului!
pai e absolut normal, in general si nu numai la noi in tara, la schimbarea unul guvern cu altul, apar fluctuatii, si nu numai la noi, ci in toata lumea, in schimb la noi de cand s-a schimbat guvernul, nu a fost o zi de liniste, in fiecare zi a fost scandal, provocat de oamenii lui basescu.
Apoi si euro s-a depreciat fata de dolar, ori se stie bine ca orice fluctuatie pe pietele externe se simte mult mai puternic la economieile slabe, ori ce mai producem noi sa sustina leul?
Va e ciuda ca s-au taiat contractele preferentiale de Hidroelectrica?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 09:22
De la: CREMENE, la data 2012-07-25 08:35:43Penibiliate,
i-a uite neamule, ce mai face suspendatul, Banuiesc ca tineti minte, era doar cu 3 zile in urma "eu nu vreau sa castig la masa verde" oare chiar la crezut cineva, ca dovada dupa modul de a fi, vine si razgandeala, prima, acum 2 zile "boicotez referendumul" .
In mod sigur rad si curcile de Basescu, pe principiul, mai mergeti cu curca la raze si cu rata la bai.
Ei dar nu-i suficient, iar ieri mai vine o ragandeala, "pai nu stiu ce vor face altii dar eu merga la vot". Hai, zi zau! Nu-s cam multe razgandeli, cate una pe zi, Azi oare ce va va spune?
Asta e presedintele pe care il sustineti, dezbracati-va ca va..., imbracati-va ca nu va mai.... .
In mod sigur multi vor sta acasa, sub pat sa-si pazeasca democratia, chiar spunea cineva, ca la referendum democratia se intoarce la popor si cine nu e acasa o gaseste sub pat, sau in cusca cainelui. Ceilalti o vor lua singuri la vot.
Stau si ma intreb ce mai zice Merkel dupa faza asta, oare o sa va mai sustina cineva in Europa, cand vede ca tot ce s-a vehiculat au fost doar minciuni, dezinformare si intoxicari.
sa nu uit : AMR 4 zile !
sa nu te mire daca nu cumva, in seara de simbata, inainte de ziuaH ,nu-si va da demisia - aia : demisionez in 5 minute !
daca mai are un dram de ratiune in capul sau si un chicutz de onoare, asta-i singurul lucru demn , de facut : DEMISIA !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 09:41
De la: CREMENE, la data 2012-07-25 09:14:13De la: Black_Friday, la data 2012-07-25 08:50:52De la: CREMENE, la data 2012-07-24 21:30:43De la: nenita_dan, la data 2012-07-24 20:24:07Salut CREMENE. Ma cheama Dan nu Silviu.
Referendum
pai e absolut normal, in general si nu numai la noi in tara, la schimbarea unul guvern cu altul, apar fluctuatii, si nu numai la noi, ci in toata lumea, in schimb la noi de cand s-a schimbat guvernul, nu a fost o zi de liniste, in fiecare zi a fost scandal, provocat de oamenii lui basescu.
Apoi si euro s-a depreciat fata de dolar, ori se stie bine ca orice fluctuatie pe pietele externe se simte mult mai puternic la economieile slabe, ori ce mai producem noi sa sustina leul?
Va e ciuda ca s-au taiat contractele preferentiale de Hidroelectrica?
Normalitatea pe care o clamezi tu ,e o "anormalitate" in termeni reali ......si daca tot esti cu abacul in mana ,calculeaza cat a scazut venitul brut unui cetatean prin devalorizarea leului ,si asa cum a spus si Black ,toate astea se intampla de cand usl-ul a preluat puterea pe usa din spate .De ce nu au avut loc fluctuatii la acst nivel la schimbarea altor guverne de pana acum ?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 09:43
De la: gabigabi2, la data 2012-07-25 09:22:31De la: CREMENE, la data 2012-07-25 08:35:43Penibiliate,
sa nu uit : AMR 4 zile !
sa nu te mire daca nu cumva, in seara de simbata, inainte de ziuaH ,nu-si va da demisia - aia : demisionez in 5 minute !
daca mai are un dram de ratiune in capul sau si un chicutz de onoare, asta-i singurul lucru demn , de facut : DEMISIA !
Tu ii faci AMR-ul lui antonescu ? ,Si'i mai ceri si DEMISIA,misto ......!!!
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 11:09
Mi se pare corect rationamentul:
Avand in vedere ca:
- niste parlamentari dezerteaza de la PDL si fug la USL, (n-am facut nimic eu, nici nu m-a intrebat vreunul daca sau ce parere am ....)
- s-a creat o majoritate care a permis caderea guvernului MRU. (nici la chestia asta n-am intreprins nimic, nici nu mi-a cerut nimeni vreo parere, acord ...)
- Basescu l-a propus pe Ponta premier (nici la treaba asta n-am avut nici un cuvant de spus ...)
- Nastase a poposit la mititica (nici aci n-am avut nici un rol)
- Parlamentul, noua majoritate USL, a votat suspendarea presedintelui pentru lucruri imaginare, declaratii, vorbe, presupuneri, in pofida prevederilor constitutionale care vorbeste despre fapte grave.
- CCR a zis ca bine i-a facut (nici astia nu m-au intrebat ce parere am ...)
- Guvernul a dat OUG care s-au dovedit a fi naspa. Nimeni n-a dat socoteala. Nici despre asta n-am avut nici un cuvant de spus ....
- Europa s-a basicat ... nici pe asta n-am avut ocazia sa-i spun eu ce si cum, nu m-a cautat, da'nici eu ...
- Leul s-a devalorizat, salariul meu si al altora a ramas tot ala, dar mai mic ... n-am auzit pe nimeni c-ar arde de dorinta de a mi-l actualiza ... nici mie, nici altora. In tara noastra numai pensionarii tipa ca li se micsoreaza pensiile si rag sa li se mareasca cu rata inflatiei. Salariatii nu prea rag, dar si ei vor acelasi lucru, numai ca daca rag mai tare li se spune ca nu mai e nevoie de ei, pe cand pensionarii ... nu mai e nevoie de ei de mult, alta treaba nu au decat sa ceara ...
Ratele la banci au devenit mai marisoare in lei. Lucru enervant.
Preturile, hop si ele, motiv mai bun ca asta ...
- Galagie mare cu referendumul asta. Omor, nu alta.
- Guvernul organizeaza mai bine desfasurarea referendumului si descopera ca poporul voteaza cel mai bine intre orele 21:00 si 23:00 pentru ca de la 7 la 21 are cu totul alte treburi. CCR zice ca e bine asa. Tot guvernul, tot spre binele natiunii, zice ca nu mai e nevoie sa se stie cate stampile sunt in uz, nu mai trebuie pusa stampila pe cartea de indentitate a votantului si ca votantul poate sa voteze prin WC-uri, restaurante, hoteluri, pe unde se gaseste poporul cand vine urna peste el. Nici pe liste separate nu mai trebuie trecut poporul care va pleca in ziua referendumului, teleleu la marea cea mare a lui Mazare si nu numai acolo. Poporul nostru nu e prost, el intelege ca e invitat sa voteze in fiecare comuna prin care trece pana ajunge la mare ... O sa vedem ce n-am vazut niciodata pe litoral: sute de mii de oameni, daca nu milioane, facand baie toti, dupa ora 23:00, zburdand fericiti pe plaja, multumiti ca si-au facut datoria fata de tara, obositi morti (nici n-o sa aiba timp sa manance de atata votat, saracii ...)
- Poporul USL isi va face datoria fata de tara si va vota pentru izgonirea dictatorului. Nu-i va pasa ca e prin frauda cum nu-i pasa de treaba cu plagiatul iubitului lor conducator. Ce pot sa fac eu ? Nimic !
- Cine initiaza un referendum este dator sa convinga onorabilii cetateni ca initiativa lui e agreata de 50%+1 din cei cu drept de vot. Asa e legea. Daca n-or fi schimbat-o si p-asta in timp ce scriu ...
- Eu nu agreez ideea asta.
Rezulta ca:
N-am nici o treaba cu povestea asta cu referendumul si nu ma duc sa votez deloc.
Le trebuie 50%+1 ca sa fie valid, indiferent cum voteaza poporul plimbat cu autocarele.
Sper sa fiu eu ala "+1" care sa lipseasca pentru validare.
Vad pe coltul din dreapta jos cum se da de ceasul mortii unul care zice ca Basescu a divizat, jignit si umilit societatea romaneasca intr-un mod inadmisibil ....
Trebuie sa fie un Catavencu mai nou, unul care nu l-a citit pe cel vechi ...
Cum a divizat-o ? Ce, era unita ? Nu cred ... Era gata divizata de Iliescu cam de cand i-au divizat minerii cu ciomegele pe aia care auveau barbi si ochelari de aia care nu aveau ....
A jignit-o ? A zis ca scoala scoate prosti si tampiti ? Pai si nu e asa ? De ce s-au basicat multi ? Au crezut ca e vorba despre ei ? I-o fi nimerit ... fara sa-si dea seama. Eu nu m-am atacat, sunt atat de prost ca nu m-am simtit jignit ... mi s-a parut ca-mi face un serviciu, ca incearca sa-mi deschida ochii, deja, dupa chestia asta, parca-parca m-am simtit un pic mai destept ... se observa, nu ?
A umilit societatea romaneasca intr-un mod inadmisibil.
Se poate sa fie adevarat, mai ales daca tinem seama ca Iliescu, Nastase si Tariceanu au umilit-o intr-un mod, se pare, cat se poate de admisibil.
Io cred ca aci, petentul se refera la o anumita partea a societatii romanesti care a fost umilita in mod inadmisibil, anume cea reprezentata de Nastase-puscariasul, victima a odiosului regim Basescu, societate care are convingerea ca ea n-are cum sa poposeasca la puscarie, oricat de mult ar fura si orice ar face ... si din societatea asta nu fac parte numai Vantu, Voiculescu-Felix, Voicu ci si multi fosti si acutali PDL-isti care furara si ei exact dupa modelul celor cu care s-au aliat in urma cu trei luni si au mai cazut pe ganduri cand au vazut ce nenorocita e justitia si in ce grad de degradare a ajuns in clipa cand l-a condamnat pe ingenuul Nastase. Da, asta trebuie sa fie umilinta despre care se vorbeste in document.
Deci, baieti si fete, mosi si babe, sindicalisti si pensionari, injurati-ma pana faceti rosu-n gat, dar eu nu ma duc la vot !
Si nu numai ca nu ma duc, dar voi considera pe cei care se duc, evident ca intr-o masura oarecare voi savarsi un abuz, niste indivizi care accepta cu usurinta frauda, furaciunea, aranjamentele, misculatiile, sfideaza orice lege pentru a-si atinge scopurile ... niste oameni de nimic, lepre de doi lei, intr-un cuvant, cetateni onorabili, oameni obisnuiti care definiesc sfanta Romanie de azi si care reprezinta, de fapt, cauza principala pentru care tarisoara e in halul in care este.
Cand Justitia n-o sa mai fie "a lui Basescu" ci "a lui Voiculescu", cei care astazi participa la mascarada suspendarii si demiterii vor constata ca au facut o mare si ireversibila tampenie.
Dar nu vor mai recunoaste. Cine mai recunoaste, din cei 85%, ca l-a votat pe Iliescu in 92 ?
Dar pe Constantinescu in 96 ?
Pai, daca omul nu-si mai aduce aminte, saracul, nici cu cine a votat el, cum sa-si mai aduca aminte ce-au facut aia de i-a votat ?
Asta este, popor bun, oameni cumsecade, milosi, blajini, primitori ... da' uituci.
Deci, ca v-am plictisit destul, mai ales pe aia de va sufocati numai la auzul numelui lui Basescu, voi spune un NU hotarat referendumului prin neprezentare.
Stati, nu va necajiti, guvernul s-a gandit ca ar putea fi si astfel de indivizi lipsiti de simt civic, buletinul de vot care ma asteapta la sectia de votare nu va ramane nefolosit asa cum ati putea crede ... nici pomeneala. Se vor lua masuri ca sa ma bifeze cineva in lista si sa puna acolo buletinul stampilat cum vrea guvernul ... Daca m-as duce si as pune stampila pe NU, cum ma taie capul asta sec, s-a gandit guvernul si la asta ... se va gasi cineva sa mai puna o stampila si pe DA, ca sa se numere ...la nule ...
Avand in vedere cele de mai sus, pentru buna desfasurare a referendumului, nu ma duc ! Parca v-am mai spus chestia asta, este ... ma cam lasa memoria si pe mine. Am imbatranit, nu stiu de ce dar, in ultimul timp, imi aduc aminte mai ales despre chestii care s-au petrecut mai demult, cand eram mai tanar si le tin minte, probabil, pentru ca atunci as fi vrut si eu sa traiesc un pic mai bine, din ce in ce mai bine. Si-mi aduc aminte si din cauza cui n-a fost sa fie. Nu ca n-as tine minte cum n-am trait mai bine in ultimii doi-trei ani ... da' nu stiu de ce, nu pot sa-l asociez pe Basescu, chiar daca a lansat vrajeala aia (buna gaselnita ...) cu "sa traiti bine !" cu faptul ca n-am trait mai bine, da nici rau n-am dus-o. O fi fost si meritul meu, cine stie ...
Eu acum ma gandesc cu cine sa votez la parlamentare ...
Nasol de ales, ca sa zic asa mai academic, sa nu zica astia ca vorbesc precum Basescu ....
USL-ul ... m-am lamurit de pe acum de ce e in stare. Rezultat: nasol de tot ! Exclus !
PDL-ul ... nasol si cu astia, s-au sacrificat pana n-a mai ramas mare lucru din ei, noi cu sacrificiul, ei cu conturile mai grase, dupa principiul lansat de Constantinescu: A venit vremea sa se sacrifice conducatorii ! Doamne ce mi-a placut chestia asta, ce bine a zis-o ! M-a uns la inima, mare om, mare caracter, lider regional ce mai ... In fine, cam asa s-au sacrificat si multi din PDL. O sa traiasca din sacrificiile astea, linistiti si fericiti, ca Nastase, si ei si toate neamurile lor, pana la adanci batraneti, saracii ... Cam astia l-au dus mai aproape de debarcare pe pretenul Basescu si aci are si el de tras pentru ca nu-i cauta la dosar ca pe ingenua Norica Nicolai (care n-a fost procuror ceausist, spre deosebire de Mocovei care a fost, cum bine zice Norica, pupa-i-asi cartela si nepoata care vota in locul ei, de parlamentara cinstita si onesta ...).
Alte partide:
PPDD .... asta e cu Elodia, ma plictiseste, asta promite mai mult decat toti la un loc, minte mai abitir ca toti dar e hazliu. Mie imi plac textele cu ciocoii. Astea cu ciocoii sun o gaselnita excelenta pentru momente vesele. DD s-o fi considerand ciocoi din Rolsul ala al lui, sau un biet sculer-matriter care face numai schimbul 3, sacrificandu-se pentru corecta informare a cetatenilor onesti satui de tiranie ?
Mai am timp sa ma gandesc la asta cu parlamentarele.
Cine stie, poate nu ma duc nici la astea.
Te pomemesti ca daca ma invat sa nu ma duc si las poporul sa face el ce stie mai bine ca e pentru mine, o sa fiu mai linistit ...
Pai, nu ?
Ca, de cate ori m-am dus la vot, a iesit scandal.
Ia, vedeti balamuc aci pe forum, ala cu ala, aia cu aia, doi cate doi, care mai de care mai convins si mai convingator, mai aprig, gata de gatuire a devarsarului ...
Ia sa vedem ce iese cand lipsesc, observa cineva ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 11:15
De la: Silver9AM, la data 2012-07-24 19:17:39De la: eugenb, la data 2012-07-24 12:36:26Si pana la urma, ce apreciati mai mult "gura sexi" sau "mana" lui EBA, ca ati uitat sa ne spuneti d-le @Silver ?
Sunt situatii in viata in care poti folosi si "gura' si "mana" depinde de preferinta D'vs ,imi pare rau de situatia prin care treceti .........
Iar incerci sa schimbi vorba, dar nu tine! Mataluta ai scapat porumbelul cu madam EBA, asa ca nu mai ocoli subiectul si raspunde exact ce doresti mai mult si mai mult : "gura sexi a lui EBA sau mana ei" ?!
Sau hai sa-ti dau o alta tema pe gustul dumitale:
Faimoasa NUNTA a "Pietrei din casa" a Fetei Batrane a lui madam Basescu de ce nu s-a mai tinut ? Ca doar pt asta s-au intalnit Liderii PDL cu Basescu la vila Neptun inainte de Alegerile din iunie a.c.? Stiti, aceea la care madam Udrea (nevasta etnicului rrom Cocos) nu a participat pt ca aflase si madam Basescu ce aflase de mult tot satul PDL-ist si nu numai si i-a interzis sa se mai apropie de el! Deci, daca s-au intalnit pt ca aveau de discutat "Darul" este una, dar tare cred ca s-au adunat pt a stabili probleme de partid, lucru strict INTERZIS de Lege unui Presedinte al Romaniei!
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 11:17
 He he he , domnule pedelist , le-ati insirat cu exactitate maxima, vedeti ce urate sunt armele politice patentate de PDL ? !
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 11:21
De la: Silviu, la data 2012-07-25 11:09:36Ia sa vedem ce iese cand lipsesc, observa cineva ?
Nu cred! Asa ca puteti sa lipsiti chiar si de pe acest site! Sunt sigur ca nimeni nu v-a observa acest lucru! Succes!
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 11:33
De la: eugenb, la data 2012-07-25 11:21:45De la: Silviu, la data 2012-07-25 11:09:36Ia sa vedem ce iese cand lipsesc, observa cineva ?
Nu cred! Asa ca puteti sa lipsiti chiar si de pe acest site! Sunt sigur ca nimeni nu v-a observa acest lucru! Succes!
Tovarase ofiter comunist in rezerva, in schimb matale esti foarte vizibil pe forum de la o vreme. Foarte vizibil si foarte gretos. Faptul ca tu lupti contra lui Basescu analizand partile anatomice ale fetelor lui, spune destul de multe despre tagma din care ai facut parte, corpul ofiterilor comunisti, betivi, coorvari si incompetenti.
Probabil ca te-a activat tovarasul Dogaru, ca pe un vechi cadru de nadejde. Pensiile voastre nesimtite de fosti politruci comunisti trebuie aparate, nu-i asa?
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|