back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2011, ora 19:46

De la: 9am250060, la data 2011-12-12 15:16:18

Ce mai manipulatilor , nu stiati ?? Euro are probleme din cauza aparitiei monstruozitatii numite USL ...
Aaa , sa nu uit ... bine ar fi sa iesim din UE , sa il declaram pe Basescu presedinte pe viata, sa facem parlament unicameral si cu un singur partid , .... sau mai bine nu , ca si asa guvernam prin asumarea raspunderii !

Hai SilverBlackFriday , haide please, invata ne tu , explica ne tu cum se salveaza tara

Baºınızı fikir kokulu her türlü dolu ..........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am250060

14 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2011, ora 15:05

Ce exprimare urata , tovarasi portocalii !

Hai ca nu mai e mult, se modifica constitutia , si orice atac la adresa Iubitului Conducator si a Forumistului Portocaliu Anonim se va pedepsi cu moartea .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2011, ora 19:16

De la: 9am250060, la data 2011-12-14 15:05:31Ce exprimare urata , tovarasi portocalii !

Hai ca nu mai e mult, se modifica constitutia , si orice atac la adresa Iubitului Conducator si a Forumistului Portocaliu Anonim se va pedepsi cu moartea .

La tine nu se aplica pedeapsa cu moartea pentru ca esti mai prost decat prevede legea.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am250060

14 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2011, ora 21:16

Uaaaauuuu ! aceeasi exprimare agresiva ca in ziua in care ne am cunoscut , si culmea, faza se repeta .... tu duci discutia pe alte culmi facandu ma proasta .
Ei , atunci eu te trimit spre originea materna cu tupeul tau portocaliu cu tot , cu seful tau de celula securista (sau de partid , cum vrei) si sper sa crapi .... dar nu inaintea lui Besescu

Ar trebui sa te cautam sa iti luam gatul , dar ce poti cere de la un popor de lasi ....

Scuza ma ca nu te pot injura asa cum as fi vrut, este cenzura pe site

Pa!

MOARTE SECURISTILOR !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2011, ora 21:45

De la: 9am250060, la data 2011-12-14 21:16:39 Uaaaauuuu ! aceeasi exprimare agresiva ca in ziua in care ne am cunoscut , si culmea, faza se repeta .... tu duci discutia pe alte culmi facandu ma proasta .
Ei , atunci eu te trimit spre originea materna cu tupeul tau portocaliu cu tot , cu seful tau de celula securista (sau de partid , cum vrei) si sper sa crapi .... dar nu inaintea lui Besescu

Ar trebui sa te cautam sa iti luam gatul , dar ce poti cere de la un popor de lasi ....

Scuza ma ca nu te pot injura asa cum as fi vrut, este cenzura pe site

Pa!

MOARTE SECURISTILOR !

Schizofrenico, credeam ca in sfarsit ti-ai gasit linistea si tratamentul intr-un stabiliment pentru rebuturi umane ca tine, dar vad ca i-ai dovedit si pe medicii si gardienii de acolo si au cedat nervos dandu-ti drumul ca sa scape de tine!

Te astept ca sa imi iei gatul! Hai, curaj!
Cat despre originea materna, mai bine povesteste-ne despre parintii tai... Nu-i asa ca erau betivi, sau oligofreni? Din parinti normali nu putea sa iasa una ca tine...

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am250060

14 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2011, ora 22:31

Multumesc pentru urari si cuvintele frumose, ceea ce iti doresc si tie, alaturi de toate scursurile portocalii care au impanzit tara .
Sincera sa fiu, stimate tovaras ( gradul ) aveti dreptate ... Sanatoasa la cap , respectiv sanatosi la cap nu suntem cei care am mai ramas intr-o asemena tara, condusa de un marinar si o fosta prostituata , ajutati de pitecantropi ca tine , si ca altii, care ne pun pumnul in gura , culmea, in secolul 21 si pe internet!

Mare filozof esti ... bravo tie, descurcaretule , rusine noua ca te suportam !

Aah , ceva totusi .... ce curajos esti de dincolo de monitor , si cu sprijin politic in spate Chiar as vrea sa te intalnesc intr -o zi .... dupa ce cade Besescu.... pe o alee intunecata, .... sau chiar luminoasa , in spatele unui bloc .... numai noi doi .

Pupici , securist mic si grasut

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 09:02

na, belea, iar se-ncinge tarita p'aici.....deh, peste doar 2 saptamini intram in anul electoral 2012 si ne destrabalam in promisiuni de Trait bine !

da' boer Black, il vazusi pe ZEUS cit de plin de REPREZENTARE este si cum iti arvuneaza viata asa cum VREA el ? ca insasi Parlamentul European zice tzztzz ....sau cel german sta pe ginduri , caci i se-ncalca Suveranitatea si nici francezii nu-s prea incintati de hotaririle luate la summitul ala, Bas' al nostru DECIDE ....HOTARASTE ....ORDONA caci el e Statul ! Halal sa-ti fie romanie !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 13:02

De la: 9am250060, la data 2011-12-14 22:31:05

Multumesc pentru urari si cuvintele frumose, ceea ce iti doresc si tie, alaturi de toate scursurile portocalii care au impanzit tara .
Sincera sa fiu, stimate tovaras ( gradul ) aveti dreptate ... Sanatoasa la cap , respectiv sanatosi la cap nu suntem cei care am mai ramas intr-o asemena tara, condusa de un marinar si o fosta prostituata , ajutati de pitecantropi ca tine , si ca altii, care ne pun pumnul in gura , culmea, in secolul 21 si pe internet!

Mare filozof esti ... bravo tie, descurcaretule , rusine noua ca te suportam !

Aah , ceva totusi .... ce curajos esti de dincolo de monitor , si cu sprijin politic in spate Chiar as vrea sa te intalnesc intr -o zi .... dupa ce cade Besescu.... pe o alee intunecata, .... sau chiar luminoasa , in spatele unui bloc .... numai noi doi .

Pupici , securist mic si grasut

Cine iti pune pumnul in gura? Altceva. poate...

De ce sa amani placerea de a imi lua gatul pe o strada intunecoasa, pina in 2014, ca la cate semne de boala dai, s-ar putea sa nu mai apuci? Hai sa ne intalnim acum! De marti intru in concediu, asa ca iti stau la dispozitie! Unde vrei sa ne intalnim medicamentoaso?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 13:36

bravos, neica ! da' stiu ca te pricepi sa-ti faci prieteni !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 14:18

mai, blackule, cum sa intri, mei, in concediu de Marti ? pfff, marti mei, zi cu ghinion, mei ? ....nu se face, dle .... intra si tu de Luni la ora 13 cind ma-ntilnesc cu Ingrid la Pizza Hut....da' vino si cu sifonieru' ca vreau sa-l cotrobai putin .....ma distreaza grozav ce considera a fi modern copiii de azi !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 19:11

De la: gabigabi2, la data 2011-12-15 14:18:08 mai, blackule, cum sa intri, mei, in concediu de Marti ? pfff, marti mei, zi cu ghinion, mei ? ....nu se face, dle .... intra si tu de Luni la ora 13 cind ma-ntilnesc cu Ingrid la Pizza Hut....da' vino si cu sifonieru' ca vreau sa-l cotrobai putin .....ma distreaza grozav ce considera a fi modern copiii de azi !

De ce nu ceri sifonierul .....ciorii din galati,acolo e usor de umblat,usi nu mai are,doar ceva kk'a de sobolani si mult mucegai.......

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 21:27

De la: gabigabi2, la data 2011-12-15 13:36:50bravos, neica ! da' stiu ca te pricepi sa-ti faci prieteni !

Pai tocmai, ca eu nu am prieteni cu probleme la mansarda! Daca femeia vrea sa imi ia gatul, pot eu sa-i refuz placerea?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 21:37

De la: gabigabi2, la data 2011-12-15 14:18:08 mai, blackule, cum sa intri, mei, in concediu de Marti ? pfff, marti mei, zi cu ghinion, mei ? ....nu se face, dle .... intra si tu de Luni la ora 13 cind ma-ntilnesc cu Ingrid la Pizza Hut....da' vino si cu sifonieru' ca vreau sa-l cotrobai putin .....ma distreaza grozav ce considera a fi modern copiii de azi !

Asta e, mai am doar 8 zile de concediu, pentru ca mi-am mai luat cate o zi in timpul anului, asa ca intru de marti, pina pe 3 ianuarie.
Si pe mine ma depaseste moda pustanilor de astazi...

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 00:19

De la: Silver9AM, la data 2011-12-15 19:11:59

De ce nu ceri sifonierul .....ciorii din galati,acolo e usor de umblat,usi nu mai are,doar ceva kk'a de sobolani si mult mucegai.......

Asa, acus te usurezi si prin sifoniere, ba miss Ghouzghan? Ba miss Frekhally, apropos de mucegai: ce'ti mai fac fungii aia abrogati dintre urechi? Cum, ti'au facut mucegai? Dooamne, esti de Guitzness Bukk of Records, nu alta, ba miss Formaldehidhy!!!

"NIHIL SINE DEO!"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 08:35

De la: Black_Friday, la data 2011-12-15 21:37:55

Asta e, mai am doar 8 zile de concediu, pentru ca mi-am mai luat cate o zi in timpul anului, asa ca intru de marti, pina pe 3 ianuarie.

ei hai c-o dai cotita ! n-am zis sa-ti iei toata ziua ; eu ti-am zis sa-ti ceri Luni la ora 13 un bilet de voie de la sef , ca orice amploaiat cuminte si respectuos !

BORDELUL_POLITIC

4 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 08:57

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Respecta regulile Bordelului,in patima lui Caragiale.

http://www.youtube.com/watch?v=JQwejdDjTVM
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 12:27

Eteee bre, a inviat opozitia ! Oare cati prosti poate sa mai suporte aceasta tara ca deja sunt majoritari?

9am250060

14 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 12:27

Mai lingau sef , las-o asa cum am zis eu ... ne vedem mai tarziu ,peste cativa anisori , fara "spatele" tau politic.
Iti promit asta ... Trebuie odata facut curatenie prin biata tara

MOARTE SECURISTILOR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 15:08

De la: corcodel, la data 2011-12-16 12:27:07Eteee bre, a inviat opozitia ! Oare cati prosti poate sa mai suporte aceasta tara ca deja sunt majoritari?

auzi, bre ? Opozitia nu o sa moara niciodata, atita timp cit Minciuna, Hotia si Ticalosia va continua sa existe si sa stea la masa cu Puterea ! mai corect este ca tu te-ai dat la fund.....desigur, ai avut treburi importante de facut ....ptr. tara, bineinteles, cum altfel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 15:11

De la: corcodel, la data 2011-12-16 12:27:07Eteee bre, a inviat opozitia ! Oare cati prosti poate sa mai suporte aceasta tara ca deja sunt majoritari?

da' vezi ca te-ncadrezi in categoria pomenita de tine ,caci asa-i : sunteti Majoritari in Parlament si faceti ce va comanda Primul Om in stat care-i cel mai cel !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 16:49

De la: 9am250060, la data 2011-12-16 12:27:33Mai lingau sef , las-o asa cum am zis eu ... ne vedem mai tarziu ,peste cativa anisori , fara "spatele" tau politic.

MOARTE SECURISTILOR !

Eu pot sa'mi trimit cainele ? Dar mai bine......nu,daca te musca poate turba,si nu as da cainele nici pt. toata balaceanca......la socuri cum rezisti ?Iti clantane proteza'n gura sau doar te kk'aci pe tine ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 16:52

De la: gabigabi2, la data 2011-12-16 15:08:57

auzi, bre ? Opozitia nu o sa moara niciodata, atita timp cit Minciuna, Hotia si Ticalosia va continua sa existe si sa stea la masa cu Puterea ! mai corect este ca tu te-ai dat la fund.....desigur, ai avut treburi importante de facut ....ptr. tara, bineinteles, cum altfel !

Gabito,e POST,de ce vorbesti urat ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 16:54

De la: Silver9AM, la data 2011-12-16 16:52:32

ma scuzati Sfintia dvs ! care cuvint v-a zgiriat finutele urechiuse ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 16:58

De la: gabigabi2, la data 2011-12-16 16:54:46
De la: Silver9AM, la data 2011-12-16 16:52:32

ma scuzati Sfintia dvs ! care cuvint v-a zgiriat finutele urechiuse ?

Nu sunt popa,dar ...merge...
Poi cine a spus cuvinte neortodoxe "Te'ai dat la.......fund"? Nui mumos.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 17:08

da' n-am spus al cui

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 17:20

De la: gabigabi2, la data 2011-12-16 17:08:47 da' n-am spus al cui

Vrabia malai viseaza....

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 19:19

De la: 9am250060, la data 2011-12-16 12:27:33Mai lingau sef , las-o asa cum am zis eu ... ne vedem mai tarziu ,peste cativa anisori , fara "spatele" tau politic.

MOARTE SECURISTILOR !

Dar de ce vrei tu sa ma lipsesti de onoarea de a imi lua gatul? Insist sa ne vedem! Esti la o varsta cand nu iti mai da mana sa faci planuri pe termen lung, asa ca hai sa ne intalnim. Nu o sa iti ia foarte mult timp, numai sa iti ascuti foarte bine brisca si sa nu bei cafea, ca sa nu iti tremure mana...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 20:19

De la: Black_Friday, la data 2011-12-15 21:37:55

Concediu placut Black !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2011, ora 07:04

De la: Black_Friday, la data 2011-12-16 19:19:35

MOARTE SECURISTILOR !

Dar de ce vrei tu sa ma lipsesti de onoarea de a imi lua gatul? Insist sa ne vedem! Esti la o varsta cand nu iti mai da mana sa faci planuri pe termen lung, asa ca hai sa ne intalnim. Nu o sa iti ia foarte mult timp, numai sa iti ascuti foarte bine brisca si sa nu bei cafea, ca sa nu iti tremure mana...

bravoooos ! sa vi la o pizza faci nazuri , dar la luat gitul , dai navala !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2011, ora 08:29

De la: Black_Friday, la data 2011-12-17 07:18:20
De la: gabigabi2, la data 2011-12-17 07:04:11
De la: Black_Friday, la data 2011-12-16 19:19:35

MOARTE SECURISTILOR !

bravoooos ! sa vi la o pizza faci nazuri , dar la luat gitul , dai navala !

Pizza?!! Bleah! Este o barbarie culinara...Nu ma invitai si tu la o pastrama de post, cu o tuica fara alcool!

ei,lasa, o data nu-i bai ! are niste chitimiti pe ea, acea pizza regala( parca asa-i zice) , umplute cu niste brinza d'aia veche mucegaita ca ma baga-n boale "barbaria " aia !

Pagini: << 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: