Info
x
Basescu
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 01:15
De la: idbog, la data 2011-11-27 23:14:08benone neagoe are o casa de nebuni, permanent certuri si scandaluri la usa, daca te duci la usa la el nevastasa sare la bataie, RUSINOS www.youtube.com/watch?v=IL0Z86jZlEs[/quote] |
|
9am250060 14 mesaje Membru din: 29/11/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:43
Nu te misti , nu te misti , bai SilverBlackFriday , tot aici pe forum .... mai da o tura pe la munca ... alta decat vomitatul de idei profund portocalii pe forumul asta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 16:51
De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 ce-ai facut, i-ai gonit ? si eu cu cine mai combat ce face si ce zice marele Jucator de'alba -neagra ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 19:39
merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ?
si tocmai ce-i reprosase MJSR Mihai lasitatea ca n-a stat sa fie impuscat si astuia ii e frica de niste huiduieli ! Jucatorul cel Viteaz ? bleah !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:15
De la: 9am249382, la data 2011-11-30 19:39:56merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ? Iar ai dato'n sipca (cum spun moldovenii) uite ca "boborul" pe care'l tot invoci il iubeste pe Presedinte,deci iar ai facut o predictie nereala si falsa.......
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:17
De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Ba se misca,daca vrei sa te convingi ......pune mana......
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:34
De la: Silver9AM, la data 2011-12-02 17:15:55De la: 9am249382, la data 2011-11-30 19:39:56merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ? Inca o bila neagra pentru USL, pentru ca nu au reusit si de data asta sa-si coordoneze echipele de agitatori... Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:47
De la: Black_Friday, la data 2011-12-02 17:34:07De la: Silver9AM, la data 2011-12-02 17:15:55De la: 9am249382, la data 2011-11-30 19:39:56merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ? Ei sunt "agitati' din interior......au mancat tocanita de ciuperci.......ca 'nea nelu....
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 18:05
oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ?
si n-ati auzit : "rusine ! rusine ! rusine " ! ? da; cum se evita locurile fierbinti si camera de filmat NU vede nimic si nici nu se aude nimic, nu stiti ? mai, da chiar asa naivi sunteti voi ? poate nu stiti si va spun eu ca ,la Podul Izvor sunt legati cu lanturi niste revolutionari de citeva zile si NICIO televiziune Nu stie , nu aude, nu vede nimic si NU spune nimic despre ei ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 18:38
De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? Sa inteleg ca ai un loc fierbine undeva ? Madam florea,madam florea......
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 19:39
De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? Aha! Si te pomenesti ca revolutionarii protesteaza impotriva lui Basescu. Cand stai in aceeasi barca cu Ion Ilici Iliescu, cel care are mainile manjite cu sangele romanilor morti degeaba la Revolutie si Mineriada, este indecent sa mai deschizi subiectul despre revolutionari. Care revolutionari? Cei care au fost mituiti cu certificate, pamant, spatii comerciale, pensii si in schimbul avantajelor materiale au acceptat tacerea? Ilici, in loc sa putrezeasca in puscarie isi scrie memoriile! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 07:47
De la: Silver9AM, la data 2011-12-02 18:38:07De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? ca si tine, Silvere, doar ca locul meu fierbinte e in Inima....al tau, unde e ? in izmene ?
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 07:57
De la: Black_Friday, la data 2011-12-02 19:39:25De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? iar le amesteci ! sunt 2 lucruri diferite, oare de ce nu intelegi ? nu erai si tu pe Strada ,atunci ? acum iti renegi elanul ? oare de cite ori n-am scris aici, pe topicul asta ca Revolutia din dec. 89 s-a Incheiat in singe , in P,Ta Universitatii, intrucit asa a aparut fenomenul respectiv : ca Protest impotriva FSN si a lui Iliescu, ca unii ce-au FURAT si DETURNAT Idealurile Revolutiei ....abia.atunci s-a incheiat Revolutia ! Revolutia NU trebuia sa aibe loc , cumva si acum Bas' inchide definitiv acel moment ,coborindu-l in derizoriu si mizerie omeneasca , ca unul ce a fost nedorit si neavenit ? pai, ziceti asa, meii, ce naiba o mai dati cotita ?
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 09:35
De la: 9am249382, la data 2011-12-03 07:57:26De la: Black_Friday, la data 2011-12-02 19:39:25De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? Nu denatura cele spuse de mine! Idealurile Revolutiei au fost nobile si cei care si-au asumat riscul merita respect, dar pina la bisnita care s-a creat e cale lunga. Trebuiau recompensati material cei raniti in Revolutie si urmasii celor decedati, nu participantii! S-a permis in felul asta demonetizarea sensului revolutiei si tararea in noroi a idealurilor. S-au creat certificate peste cerificate si s-au dat multora care nu au avut nimic de a face cu revolutia. Asa au aparut revolutionari in orase unde nu s-a tras un foc de arma! Si apoi, trebuie sa fii platit daca esti patriot, daca faci un gest nobil si salvezi o viata de om dintr-un incendiu, daca ai atitudine civica? Chiar totul este de vanzare? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 10:52
sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor !
dar, daca vrei sa faci ordine in asta, CINE te opreste ? de ce LOVESTI in toti, la gramada, bagindu-i in aceeasi oala pe toti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 12:04
De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! Curatenia trebuia inceputa de acolo, din gramada, dar nu vrea nimeni sa-si piarda avantajele. Ce au facut ei ca sa ii inlature pe falsii revolutionari? Acum este de condamnat Basescu pentru ca vrea sa puna ordine in porcaria asta, sau PSD pentru mafia certificatelor? Istoria completã a marilor „fabrici“ de revoluþionari 3 august 2011, 07:05 | Autor: Mihai Voinea,Cristian Delcea | 1919 afiºãri În România sunt peste 20.000 de revoluþionari cu certificat ºi numai indemnizaþiile lor ne costã mai mult de 100 de milioane de euro pe an. Puþinã lume ºtie însã cine sunt aceºti oameni ºi care este istoria lor. Cine ºi de ce i-a creat, cine le-a dat drepturi, cine ºi cum i-a folosit, cine se aflã la bazã ºi cine se aflã în vârful acestei uriaºe afaceri a certificatelor de revoluþionari care, conform unui calcul publicat în episodul de ieri, a tocat din banii contribuabililor peste 2 miliarde de euro în ultimele douã decenii. Totul a început în 1990, an în care regimul Iliescu s-a confruntat cu un val de proteste în care zecile de mii de manifestanþi cereau, în primul rând, dreptate pentru morþii Revoluþiei. Mare parte dintre ei, morþii Revoluþiei, aproape o mie, cãzuserã dupã 22 decembrie 1989, când la putere venise Ion Iliescu ºi toþi oamenii sãi. Mai fuseserã ºi peste 2.500 de rãniþi. Ei, rãniþii, erau cei mai vehemenþi, alãturi de pãrinþii, soþii, soþiile ºi copiii celor cãzuþi sub rafalele de gloanþe. Ei cereau pedepsirea vinovaþilor, numai cã mulþi dintre vinovaþi se aflau la putere ºi gura protestatarilor trebuia închisã. Soluþia a fost ingenioasã: la 18 decembrie 1990 a fost promulgatã „Legea 42 pentru cinstirea memoriei eroilor martiri ºi acordarea unor drepturi urmaºilor acestora, precum ºi rãniþilor din timpul Revoluþiei". Miºcarea care a acreditat teza iliescianã Legea 42 le aducea beneficii substanþiale rãniþilor ºi urmaºilor: indemnizaþii lunare, terenuri, spaþii comerciale, scutire de impozite, gratuitate pe mijloacele de transport, etc. În ceea ce priveºte reparaþiile materiale generozitatea a fost împinsã la extrem: în cazul eroilor martiri s-a legiferat câte o indemnizaþie pentru fiecare dintre urmaºii lor. Dacã un mort la Revoluþie avea ambii pãrinþi în viaþã, era cãsãtorit ºi avea cinci copii, asta echivala ºi mai echivaleazã ºi astãzi cu opt indemnizaþii suportate din bugetul de stat. Pe Aceeaºi Temã Plângeri penale pentru revoluționarii falși, care au mințit cu tupeu cã au ieșit în stradã Revoluþionarii, paravan pentru afaceri cu maºiniBebe Ivanovici, un fals rãnit la Revoluþie, un adevãrat samsar al certificatelor de revoluþionar Foto: Mediafax Toate acestea avantaje au provocat invidia celorlalþi participanþi la Revoluþie. „Când au vãzut câte avantaje conferã legea, mulþi au sãrit cu gura ºi au zis sã li se dea ºi lor cã pânã la urmã Revoluþia a fost fãcutã mai mult de cei valizi decât de cei morþi ºi rãniþi. Au fãcut presiuni, proteste ºi au insistat la Dan Iosif, care la acea vreme era secretarul Senatului. Dan Iosif a propus în Parlament ºi în august 1992 a fost aprobat un amendament la Legea 42 care introducea ºi titlul de luptãtor remarcat. ªi aºa s-au dat drepturi ºi la cei valizi, mai puþin indemnizaþie. ªi de aici a început toatã nebunia", explicã Jan Ciochinã, preºedintele Asociaþiei Radio Libertatea, fost ziarist, care în anii '90 a urmãrit atent fenomenul. De la aceastã extindere a beneficiilor dincolo de graniþa urmaºilor ºi rãniþilor a început transformarea certificatelor de revoluþionar într-o veritabilã afacere ºi transformarea revoluþionarilor într-o masã de manevrã gata tot timpul sã joace dupã cum cântã cei care le garanteazã beneficiile. De aici a început cu adevãrat fenomenul revoluþionarilor pe care regimul Iliescu avea tot interesul sã îl creeze. Prin acreditarea a mii de revoluþionari cu certificare ºi beneficii, grupul „emanaþilor" (teza iliescianã despre Revoluþie) câºtiga tot atâþia aliaþi în a respinge teoria unei lovituri de stat în decembrie 1989. Pentru a-ºi apãra avantajele, revoluþionarii vor apãra mereu ideea de revoluþie. Nici momentul ales nu a fost deloc întâmplãtor. Amendarea Legii 42 a avut loc în august 1992, cu o lunã înainte de alegerile prezidenþiale din acelaºi an. Ulterior a devenit o obiºnuinþã ca în anii electorali revoluþionarii sã fie gratulaþi cu noi ºi noi avantaje. Dacã înainte de amendamentul din august 1992 asociaþiile de revoluþionari puteau fi numãrate pe degete, ulterior au început sã aparã ca ciupercile dupã ploaie. În prezent, în România sunt circa 200 de astfel de asociaþii. Ceea ce la început fusese ideea acordãrii unui sprijin pentru cei care suferiserã în urma Revoluþiei cãpãta, încet-încet, proporþiile unei uriaºe afaceri. La sfârºitul anului 1992 se ajunsese deja la un numãr de 8.270 de beneficiari ai Legii 42 (2.257 de urmaºi, 2.711 rãniþi, 633 de reþinuþi ºi 2.669 de luptãtori remarcaþi). Domnia lui Bebe „Certificat" Era însã abia începutul. Amendamentul dat în august 1992 prevedea înfiinþarea pentru o lunã a Comisiei Parlamentare pentru Cinstirea ºi Sprijinirea Eroilor Revoluþiei din Decembrie 1989, care din septembrie pânã în octombrie '92 a ºi produs cei 2.669 de luptãtori remarcaþi. Numai cã dupã alegerile din toamna acelui an, bãieþii deºtepþi au reînfiinþat comisia parlamentarã sub pretextul cã mai sunt rãniþi ºi urmaºi care nu au apucat sã solicite certificate. Sub acest paravan comisia a funcþionat mult ºi bine, pânã în 1995, sub conducerea celebrului Bebe Ivanovici, care a eliberat în acest rãstimp mii ºi mii de certificate cu titlul onorific de „participant în revoluþie". Cum nu a existat nicio evidenþã, nimeni nu ºtie cifra exactã a patalamalelor împãrþite de cel supranumit Bebe „Certificat", dar au fost voci care au vorbit chiar ºi de 40.000 de certificate. Conform legii, participanþi nu aveau niciun drept, numai cã mulþi au fãcut presiuni la primãrii ºi au obþinut în mod ilegal terenuri ºi spaþii comerciale. Iar mulþi dintre cei care n-au obþinut aveau sã obþinã, prin transformarea ulterioarã în luptãtori remarcaþi. 2.412 lei este o indemnizaþie medie de revoluþionar. De la 8.000 la 25.000 de revoluþionari Vara anului 1996. O nouã campanie electoralã stãtea sã înceapã ºi o sumedenie de impostori fãceau presiuni pentru deschiderea unei noi sesiuni de eliberare a certificatelor de revoluþionar. Foarte vocali erau mulþi dintre cei cãrora Bebe Ivanovici le împãrþise cu seninãtate certificate de participant ºi constataserã cã acestea nu prea le aduc niciun beneficiu. În pragul alegerilor, regimul Iliescu s-a întors încã o datã cãtre poporul revoluþionar ºi, la 23 august 1996, Legea 42 a fost din nou modificatã. S-a creat o comisie condusã de Costel Balint, care urma sã analizeze dosarele celor care solicitau noi certificate de revoluþionar sau preschimbarea celor de participant cu unele de luptãtori remarcaþi, acestea din urmã asigurând beneficiile înscrise în lege. „Bebe Ivanovici ºi George Costin, actualul secretar de stat, au fost cei mai vehemenþi în a cere deschiderea unei noi sesiuni. Au invocat cã mai sunt rãniþi ºi urmaºi de eroi care nu au primit certificat. Au bãgat mortul în faþã pentru a deschide uºa unei mari mase de impostori", mai spune Jan Ciochinã. Regulamentul de funcþionare a comisiei a fost parcã special conceput pentru a facilita trecerea impostorilor: era suficient ca un cetãþean sã aducã trei martori care sã dea declaraþie cã l-au vãzut la Revoluþie. S-a creat astfel o veritabilã fabricã de certificate, au apãrut adevãrate reþele, care în schimbul unor sume de bani confecþionau dosare, puneau la dispoziþie martori ºi transformau în revoluþionari persoane care nu participaserã în niciun fel la evenimentele din decembrie 1989. Comisia Balint a fost bombardatã cu mii ºi mii de dosare ºi mai ales cu presiuni din partea capilor care conduceau aceste reþele. A început sã funcþioneze în septembrie '96 ºi pânã în luna decembrie a aceluiaºi an validase deja 7.000 de dosare eliberând tot atâtea certificate de revoluþionar. Lista cu cele 7.000 de persoane a fost trimisã cãtre Cotroceni pentru ca preºedintele Emil Constantinescu sã le acorde brevete prin decret prezidenþial. Brevetele atestã certificatul de revoluþionar ºi, cel mai important, îi permit posesorului sã beneficieze de avantajele legii. Au apãrut însã preºedinþi de asociaþii care au sesizat faptul cã nu toate cele 7.000 de dosare fuseserã verificate cu adevãrat de comisie, s-a întreprins un soi de anchetã, premierul de atunci, Victor Ciorbea, l-a eliberat din funcþie pe Costel Balint, iar Cotroceniul a trimis înapoi lista cu cei 7.000 de revoluþionari pentru reverificare. Contribuþia lui Radu Vasile Imediat au început presiunile pentru repunerea în funcþie a lui Costel Balint. George Costin, liderul Asociaþiei Metrou ºi actual secretar de stat pentru problemele revoluþionarilor, a înaintat acþiune în instanþã ºi, în februarie 1997, a reuºit sã-l readucã pe Balint în fruntea comisiei, care ºi-a reluat activitatea pânã în luna mai. Nu se ºtie câte dosare au mai fost validate în aceastã perioadã ºi câte certificate s-au eliberat pentru cã arhiva comisiei a dispãrut subit. Pe fondul acestei nebunii, Ion Caramitru, la acea vreme ministru în guvernul Ciorbea, a propus modificarea Legii 42 pentru a eradica impostorii.Noul proiect prevedea acordarea de certificate de luptãtori doar pentru cei care au înfruntat cu forþele de represiune înainte de 22 decembrie '89. Revoluþionarii au luat foc, au declanºat proteste ºi au intrat în greva foamei. Guvernul Ciorbea a cedat într-un final ºi a renunþat la proiectul lui Caramitru. Dan Iosif însuºi a intrat în greva foamei, circul a fost garantat. Revoluþionarii ºi-au continuat presiunile ºi, în noiembrie 1999, l-au convins pe premierul Radu Vasile sã emitã o ordonanþã de urgenþã prin care se completa Legea 42 împuternicind asociaþiile de revoluþionari sã facã propuneri Preºedinþiei României, prin intermediul SSPR, pentru acordarea de brevete. Cu alte cuvinte, din moment ce arhiva comisiei Balint dispãruse, fiecare asociaþie îºi desemna singurã revoluþionarii cãrora li se validaserã dosarul! Aºa a ajuns la Cotroceni o listã cu nu mai puþin de 17.000 de revoluþionari care au fost validaþi prin decret prezidenþial ºi publicaþi în Monitorul Oficial din 7 martie 2000. Este evident cã mulþi dintre cei 17.000 de aºa-ziºi revoluþionari nu trecuserã niciodatã prin rigorile unei comisii serioase. Printre ei s-au numãrat oameni care nici n-au ieºit din casã la Revoluþie, unii care nici nu erau în þarã sau se aflau în puºcãrii, alþii care aveau mai puþin de 10 ani în decembrie 1989 ºi familii întregi care au þinut sã beneficieze în grup de avantajele oferite cu atâta generozitate de la bugetul de stat. Numãrul total al revoluþionarilor ajunsese la peste 25.000! Întrebat de reporterii „Adevãrul", Emil Constantinescu, preºedintele de atunci al României, spune cã a avut încredere în consilierii sãi când a semnat decretul: „Nu puteam sã stau eu ca preºedinte sã verific. Am avut încredere în consilierii mei, oameni care au stat în faþa tancurilor pe 21 decembrie 1989. Dacã nici ei n-au fost corecþi, atunci...". "Nu puteam sã stau eu ca preºedinte sã verific. Am avut încredere în consilierii mei, oameni care au stat în faþa tancurilor pe 21 decembrie 1989. Dacã nici ei n-au fost corecþi, atunci...'' Emil Constantinescu fost preºedinte al României Marea loviturã din anul electoral 2004 Dar povestea nu se terminã aici. La 12 iulie 2004, cu câteva luni înainte de alegerile care aveau sã vinã în toamna acelui an, a fost promulgatã Legea 341, o nouã lege a revoluþionarilor care o abroga pe cea existentã. Iniþiatã de senatorul PSD Sergiu Nicolaescu ºi susþinutã vehement de alþi colegi de partid, Legea 341 prevedea preschimbarea certificatelor de revoluþionar existente dupã o reverificare a dosarelor. Noua lege a fost prezentatã ca o iniþiativã de eradicare a impostorilor, dar în realitate nu a fãcut decât sã aducã noi avantaje revoluþionarilor, cel mai important fiind introducerea indemnizaþiei ºi pentru luptãtorii remarcaþi cu condiþia sã aibã un venit sub salariul mediu brut pe economie. Numãrul impostorilor a rãmas la fel de mare, iar povara pusã pe umerii bugetului de stat a devenit uriaºã. Conform ultimelor statistici ale Casei Naþionale de Pensii, în prezent sunt aproximativ 16.000 de revoluþionari care încaseazã lunar o indemnizaþie medie de 2.412 lei. Printre ei sunt mii de oameni care nu au fãcut nimic ca sã merite aceºti bani, iar în spatele lor se aflã capii unor reþele care au încasat procente grase din sumele primite retroactiv de revoluþionari dupã preschimbarea certificatelor.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 21:17
De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! Tu ai scos pe cineva......pt. ce ? Sa mearga la miting ? Hai madam florea ca dai iar cu mucii in fasole........mai bine intreaba un SECU. ce hram porti si ce ai facut la viata ta,ce revolutie,ce golanca,ce ........curat-murdar,asta daca o sa intelegi........
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 11:16
De la: Silver9AM, la data 2011-12-03 21:17:46De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! " baiete, esti timpit " !
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 11:50
De la: 9am249382, la data 2011-12-04 11:16:27De la: Silver9AM, la data 2011-12-03 21:17:46De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! Esti ....mahmura ?
|
|
ovidiutiron 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 14:33
DACA VIN LA PUTERE USL ATUNCI E CLAR INVINGE SLEATCA LUI ILIESCU CU PATRICIU AN FRUNTE CU VANTU. EEEIIII
ATUNCI SA FEZI MAFIE ADEVARATA
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 18:12
ce naiba o fi avind numele asta de Ovidiu ,de toti sunt cam
....si toti portocalii ?
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 18:34
De la: 9am249382, la data 2011-12-04 18:12:00ce naiba o fi avind numele asta de Ovidiu ,de toti sunt cam Tu preferi .....pomelo ?
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 22:09
De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Te-ai prins ca-i una si aceeasi cioara?care- l scuipa ,pe stapan intre buci de la 1mm. |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 23:20
baa administretule de ce esti asa de neserios ?esti din gasca devalizatorilor? si nu=mi postezi raspunsul?
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2011, ora 17:00
De la: CIPRIOTU, la data 2011-12-04 22:09:58De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Ciprihotule,tu esti cioara de galati ?!,Hai sa te pis in freza......
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 6 Decembrie 2011, ora 15:12
De la: CIPRIOTU, la data 2011-12-04 22:09:58De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Este chiar stapinul
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 08:55
www.youtube.com/watch?v=QCsFNsWgGt0
Cati dintre latrai ca voi sunt in stare macar de asa ceva ? E usor sa injuri din spatele unei tastaturi,sa va vad in realitate cate parale faceti.......sictir bre !
|
|
Black_Frecaday 2 mesaje Membru din: 7/12/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 11:37
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Ce opinie mai pupincuristule !
In funcție de mizeriile ce la arunc pe topicuri,primesc simbrie
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 14:32
De la: Black_Frecaday, la data 2011-12-07 11:37:43De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia am clickat pe avatarul lui @dracusor si-mi zice : "acest utilizator nu mai exista" ! ca atare, cine stie ce Opinie are acum, dupa cei 3 ani scursi de la infiintarea acestui topic ?! ar fi interesant de aflat ! |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 14:48
Si totusi.... eu il sustin pe Vlad Tepes.
|
|
|

bleah !
ATUNCI SA FEZI MAFIE ADEVARATA
....si toti portocalii ?