Info
x
Basescu
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 01:15
De la: idbog, la data 2011-11-27 23:14:08benone neagoe are o casa de nebuni, permanent certuri si scandaluri la usa, daca te duci la usa la el nevastasa sare la bataie, RUSINOS www.youtube.com/watch?v=IL0Z86jZlEs[/quote] |
|
9am250060 14 mesaje Membru din: 29/11/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 14:43
Nu te misti , nu te misti , bai SilverBlackFriday , tot aici pe forum .... mai da o tura pe la munca ... alta decat vomitatul de idei profund portocalii pe forumul asta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 16:51
De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 ce-ai facut, i-ai gonit ? si eu cu cine mai combat ce face si ce zice marele Jucator de'alba -neagra ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 19:39
merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ?
si tocmai ce-i reprosase MJSR Mihai lasitatea ca n-a stat sa fie impuscat si astuia ii e frica de niste huiduieli ! Jucatorul cel Viteaz ? bleah !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:15
De la: 9am249382, la data 2011-11-30 19:39:56merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ? Iar ai dato'n sipca (cum spun moldovenii) uite ca "boborul" pe care'l tot invoci il iubeste pe Presedinte,deci iar ai facut o predictie nereala si falsa.......
Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:17
De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Ba se misca,daca vrei sa te convingi ......pune mana......
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:34
De la: Silver9AM, la data 2011-12-02 17:15:55De la: 9am249382, la data 2011-11-30 19:39:56merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ? Inca o bila neagra pentru USL, pentru ca nu au reusit si de data asta sa-si coordoneze echipele de agitatori... Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 17:47
De la: Black_Friday, la data 2011-12-02 17:34:07De la: Silver9AM, la data 2011-12-02 17:15:55De la: 9am249382, la data 2011-11-30 19:39:56merge miine, Base la ziua Nationala a Ro sau iar merge pe burta de frica boborului care-l iubeste pe el ? Ei sunt "agitati' din interior......au mancat tocanita de ciuperci.......ca 'nea nelu....
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 18:05
oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ?
si n-ati auzit : "rusine ! rusine ! rusine " ! ? da; cum se evita locurile fierbinti si camera de filmat NU vede nimic si nici nu se aude nimic, nu stiti ? mai, da chiar asa naivi sunteti voi ? poate nu stiti si va spun eu ca ,la Podul Izvor sunt legati cu lanturi niste revolutionari de citeva zile si NICIO televiziune Nu stie , nu aude, nu vede nimic si NU spune nimic despre ei ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 18:38
De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? Sa inteleg ca ai un loc fierbine undeva ? Madam florea,madam florea......
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 19:39
De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? Aha! Si te pomenesti ca revolutionarii protesteaza impotriva lui Basescu. Cand stai in aceeasi barca cu Ion Ilici Iliescu, cel care are mainile manjite cu sangele romanilor morti degeaba la Revolutie si Mineriada, este indecent sa mai deschizi subiectul despre revolutionari. Care revolutionari? Cei care au fost mituiti cu certificate, pamant, spatii comerciale, pensii si in schimbul avantajelor materiale au acceptat tacerea? Ilici, in loc sa putrezeasca in puscarie isi scrie memoriile! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 07:47
De la: Silver9AM, la data 2011-12-02 18:38:07De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? ca si tine, Silvere, doar ca locul meu fierbinte e in Inima....al tau, unde e ? in izmene ?
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 07:57
De la: Black_Friday, la data 2011-12-02 19:39:25De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? iar le amesteci ! sunt 2 lucruri diferite, oare de ce nu intelegi ? nu erai si tu pe Strada ,atunci ? acum iti renegi elanul ? oare de cite ori n-am scris aici, pe topicul asta ca Revolutia din dec. 89 s-a Incheiat in singe , in P,Ta Universitatii, intrucit asa a aparut fenomenul respectiv : ca Protest impotriva FSN si a lui Iliescu, ca unii ce-au FURAT si DETURNAT Idealurile Revolutiei ....abia.atunci s-a incheiat Revolutia ! Revolutia NU trebuia sa aibe loc , cumva si acum Bas' inchide definitiv acel moment ,coborindu-l in derizoriu si mizerie omeneasca , ca unul ce a fost nedorit si neavenit ? pai, ziceti asa, meii, ce naiba o mai dati cotita ?
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 09:35
De la: 9am249382, la data 2011-12-03 07:57:26De la: Black_Friday, la data 2011-12-02 19:39:25De la: 9am249382, la data 2011-12-02 18:05:51oare aveti orbul gainilor sau ati uitat cum eram aranjati in rind - cine trebuia era pus in fata :tov. de nadejde, nu oricum si verificati si spravegheati de securistii dintre noi, atunci cind venea Ceausescu-n vizita la cite o intreprindere ? da' ce deosebire a fost intre vizita la Ontanu ,de ieri si vizitele lui ceasca ? da, pe traseu ieri , chiar n-ati vazut copii adusi de pe la casele de copii si pusi in primul rind , dind raspunsuri ca la scoala , la intrebarea, timpita ,mi se pare mie : esti mindru ca esti roman ? de ce ? Nu denatura cele spuse de mine! Idealurile Revolutiei au fost nobile si cei care si-au asumat riscul merita respect, dar pina la bisnita care s-a creat e cale lunga. Trebuiau recompensati material cei raniti in Revolutie si urmasii celor decedati, nu participantii! S-a permis in felul asta demonetizarea sensului revolutiei si tararea in noroi a idealurilor. S-au creat certificate peste cerificate si s-au dat multora care nu au avut nimic de a face cu revolutia. Asa au aparut revolutionari in orase unde nu s-a tras un foc de arma! Si apoi, trebuie sa fii platit daca esti patriot, daca faci un gest nobil si salvezi o viata de om dintr-un incendiu, daca ai atitudine civica? Chiar totul este de vanzare? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 10:52
sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor !
dar, daca vrei sa faci ordine in asta, CINE te opreste ? de ce LOVESTI in toti, la gramada, bagindu-i in aceeasi oala pe toti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 12:04
De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! Curatenia trebuia inceputa de acolo, din gramada, dar nu vrea nimeni sa-si piarda avantajele. Ce au facut ei ca sa ii inlature pe falsii revolutionari? Acum este de condamnat Basescu pentru ca vrea sa puna ordine in porcaria asta, sau PSD pentru mafia certificatelor? Istoria complet� a marilor �fabrici� de revolu�ionari 3 august 2011, 07:05 | Autor: Mihai Voinea,Cristian Delcea | 1919 afi��ri �n Rom�nia sunt peste 20.000 de revolu�ionari cu certificat �i numai indemniza�iile lor ne cost� mai mult de 100 de milioane de euro pe an. Pu�in� lume �tie �ns� cine sunt ace�ti oameni �i care este istoria lor. Cine �i de ce i-a creat, cine le-a dat drepturi, cine �i cum i-a folosit, cine se afl� la baz� �i cine se afl� �n v�rful acestei uria�e afaceri a certificatelor de revolu�ionari care, conform unui calcul publicat �n episodul de ieri, a tocat din banii contribuabililor peste 2 miliarde de euro �n ultimele dou� decenii. Totul a �nceput �n 1990, an �n care regimul Iliescu s-a confruntat cu un val de proteste �n care zecile de mii de manifestan�i cereau, �n primul r�nd, dreptate pentru mor�ii Revolu�iei. Mare parte dintre ei, mor�ii Revolu�iei, aproape o mie, c�zuser� dup� 22 decembrie 1989, c�nd la putere venise Ion Iliescu �i to�i oamenii s�i. Mai fuseser� �i peste 2.500 de r�ni�i. Ei, r�ni�ii, erau cei mai vehemen�i, al�turi de p�rin�ii, so�ii, so�iile �i copiii celor c�zu�i sub rafalele de gloan�e. Ei cereau pedepsirea vinova�ilor, numai c� mul�i dintre vinova�i se aflau la putere �i gura protestatarilor trebuia �nchis�. Solu�ia a fost ingenioas�: la 18 decembrie 1990 a fost promulgat� �Legea 42 pentru cinstirea memoriei eroilor martiri �i acordarea unor drepturi urma�ilor acestora, precum �i r�ni�ilor din timpul Revolu�iei". Mi�carea care a acreditat teza iliescian� Legea 42 le aducea beneficii substan�iale r�ni�ilor �i urma�ilor: indemniza�ii lunare, terenuri, spa�ii comerciale, scutire de impozite, gratuitate pe mijloacele de transport, etc. �n ceea ce prive�te repara�iile materiale generozitatea a fost �mpins� la extrem: �n cazul eroilor martiri s-a legiferat c�te o indemniza�ie pentru fiecare dintre urma�ii lor. Dac� un mort la Revolu�ie avea ambii p�rin�i �n via��, era c�s�torit �i avea cinci copii, asta echivala �i mai echivaleaz� �i ast�zi cu opt indemniza�ii suportate din bugetul de stat. Pe Aceea�i Tem� Pl�ngeri penale pentru revoluționarii falși, care au mințit cu tupeu c� au ieșit �n strad� Revolu�ionarii, paravan pentru afaceri cu ma�iniBebe Ivanovici, un fals r�nit la Revolu�ie, un adev�rat samsar al certificatelor de revolu�ionar Foto: Mediafax Toate acestea avantaje au provocat invidia celorlal�i participan�i la Revolu�ie. �C�nd au v�zut c�te avantaje confer� legea, mul�i au s�rit cu gura �i au zis s� li se dea �i lor c� p�n� la urm� Revolu�ia a fost f�cut� mai mult de cei valizi dec�t de cei mor�i �i r�ni�i. Au f�cut presiuni, proteste �i au insistat la Dan Iosif, care la acea vreme era secretarul Senatului. Dan Iosif a propus �n Parlament �i �n august 1992 a fost aprobat un amendament la Legea 42 care introducea �i titlul de lupt�tor remarcat. �i a�a s-au dat drepturi �i la cei valizi, mai pu�in indemniza�ie. �i de aici a �nceput toat� nebunia", explic� Jan Ciochin�, pre�edintele Asocia�iei Radio Libertatea, fost ziarist, care �n anii '90 a urm�rit atent fenomenul. De la aceast� extindere a beneficiilor dincolo de grani�a urma�ilor �i r�ni�ilor a �nceput transformarea certificatelor de revolu�ionar �ntr-o veritabil� afacere �i transformarea revolu�ionarilor �ntr-o mas� de manevr� gata tot timpul s� joace dup� cum c�nt� cei care le garanteaz� beneficiile. De aici a �nceput cu adev�rat fenomenul revolu�ionarilor pe care regimul Iliescu avea tot interesul s� �l creeze. Prin acreditarea a mii de revolu�ionari cu certificare �i beneficii, grupul �emana�ilor" (teza iliescian� despre Revolu�ie) c�tiga tot at��ia alia�i �n a respinge teoria unei lovituri de stat �n decembrie 1989. Pentru a-�i ap�ra avantajele, revolu�ionarii vor ap�ra mereu ideea de revolu�ie. Nici momentul ales nu a fost deloc �nt�mpl�tor. Amendarea Legii 42 a avut loc �n august 1992, cu o lun� �nainte de alegerile preziden�iale din acela�i an. Ulterior a devenit o obi�nuin�� ca �n anii electorali revolu�ionarii s� fie gratula�i cu noi �i noi avantaje. Dac� �nainte de amendamentul din august 1992 asocia�iile de revolu�ionari puteau fi num�rate pe degete, ulterior au �nceput s� apar� ca ciupercile dup� ploaie. �n prezent, �n Rom�nia sunt circa 200 de astfel de asocia�ii. Ceea ce la �nceput fusese ideea acord�rii unui sprijin pentru cei care suferiser� �n urma Revolu�iei c�p�ta, �ncet-�ncet, propor�iile unei uria�e afaceri. La sf�r�itul anului 1992 se ajunsese deja la un num�r de 8.270 de beneficiari ai Legii 42 (2.257 de urma�i, 2.711 r�ni�i, 633 de re�inu�i �i 2.669 de lupt�tori remarca�i). Domnia lui Bebe �Certificat" Era �ns� abia �nceputul. Amendamentul dat �n august 1992 prevedea �nfiin�area pentru o lun� a Comisiei Parlamentare pentru Cinstirea �i Sprijinirea Eroilor Revolu�iei din Decembrie 1989, care din septembrie p�n� �n octombrie '92 a �i produs cei 2.669 de lupt�tori remarca�i. Numai c� dup� alegerile din toamna acelui an, b�ie�ii de�tep�i au re�nfiin�at comisia parlamentar� sub pretextul c� mai sunt r�ni�i �i urma�i care nu au apucat s� solicite certificate. Sub acest paravan comisia a func�ionat mult �i bine, p�n� �n 1995, sub conducerea celebrului Bebe Ivanovici, care a eliberat �n acest r�stimp mii �i mii de certificate cu titlul onorific de �participant �n revolu�ie". Cum nu a existat nicio eviden��, nimeni nu �tie cifra exact� a patalamalelor �mp�r�ite de cel supranumit Bebe �Certificat", dar au fost voci care au vorbit chiar �i de 40.000 de certificate. Conform legii, participan�i nu aveau niciun drept, numai c� mul�i au f�cut presiuni la prim�rii �i au ob�inut �n mod ilegal terenuri �i spa�ii comerciale. Iar mul�i dintre cei care n-au ob�inut aveau s� ob�in�, prin transformarea ulterioar� �n lupt�tori remarca�i. 2.412 lei este o indemniza�ie medie de revolu�ionar. De la 8.000 la 25.000 de revolu�ionari Vara anului 1996. O nou� campanie electoral� st�tea s� �nceap� �i o sumedenie de impostori f�ceau presiuni pentru deschiderea unei noi sesiuni de eliberare a certificatelor de revolu�ionar. Foarte vocali erau mul�i dintre cei c�rora Bebe Ivanovici le �mp�r�ise cu senin�tate certificate de participant �i constataser� c� acestea nu prea le aduc niciun beneficiu. �n pragul alegerilor, regimul Iliescu s-a �ntors �nc� o dat� c�tre poporul revolu�ionar �i, la 23 august 1996, Legea 42 a fost din nou modificat�. S-a creat o comisie condus� de Costel Balint, care urma s� analizeze dosarele celor care solicitau noi certificate de revolu�ionar sau preschimbarea celor de participant cu unele de lupt�tori remarca�i, acestea din urm� asigur�nd beneficiile �nscrise �n lege. �Bebe Ivanovici �i George Costin, actualul secretar de stat, au fost cei mai vehemen�i �n a cere deschiderea unei noi sesiuni. Au invocat c� mai sunt r�ni�i �i urma�i de eroi care nu au primit certificat. Au b�gat mortul �n fa�� pentru a deschide u�a unei mari mase de impostori", mai spune Jan Ciochin�. Regulamentul de func�ionare a comisiei a fost parc� special conceput pentru a facilita trecerea impostorilor: era suficient ca un cet��ean s� aduc� trei martori care s� dea declara�ie c� l-au v�zut la Revolu�ie. S-a creat astfel o veritabil� fabric� de certificate, au ap�rut adev�rate re�ele, care �n schimbul unor sume de bani confec�ionau dosare, puneau la dispozi�ie martori �i transformau �n revolu�ionari persoane care nu participaser� �n niciun fel la evenimentele din decembrie 1989. Comisia Balint a fost bombardat� cu mii �i mii de dosare �i mai ales cu presiuni din partea capilor care conduceau aceste re�ele. A �nceput s� func�ioneze �n septembrie '96 �i p�n� �n luna decembrie a aceluia�i an validase deja 7.000 de dosare eliber�nd tot at�tea certificate de revolu�ionar. Lista cu cele 7.000 de persoane a fost trimis� c�tre Cotroceni pentru ca pre�edintele Emil Constantinescu s� le acorde brevete prin decret preziden�ial. Brevetele atest� certificatul de revolu�ionar �i, cel mai important, �i permit posesorului s� beneficieze de avantajele legii. Au ap�rut �ns� pre�edin�i de asocia�ii care au sesizat faptul c� nu toate cele 7.000 de dosare fuseser� verificate cu adev�rat de comisie, s-a �ntreprins un soi de anchet�, premierul de atunci, Victor Ciorbea, l-a eliberat din func�ie pe Costel Balint, iar Cotroceniul a trimis �napoi lista cu cei 7.000 de revolu�ionari pentru reverificare. Contribu�ia lui Radu Vasile Imediat au �nceput presiunile pentru repunerea �n func�ie a lui Costel Balint. George Costin, liderul Asocia�iei Metrou �i actual secretar de stat pentru problemele revolu�ionarilor, a �naintat ac�iune �n instan�� �i, �n februarie 1997, a reu�it s�-l readuc� pe Balint �n fruntea comisiei, care �i-a reluat activitatea p�n� �n luna mai. Nu se �tie c�te dosare au mai fost validate �n aceast� perioad� �i c�te certificate s-au eliberat pentru c� arhiva comisiei a disp�rut subit. Pe fondul acestei nebunii, Ion Caramitru, la acea vreme ministru �n guvernul Ciorbea, a propus modificarea Legii 42 pentru a eradica impostorii.Noul proiect prevedea acordarea de certificate de lupt�tori doar pentru cei care au �nfruntat cu for�ele de represiune �nainte de 22 decembrie '89. Revolu�ionarii au luat foc, au declan�at proteste �i au intrat �n greva foamei. Guvernul Ciorbea a cedat �ntr-un final �i a renun�at la proiectul lui Caramitru. Dan Iosif �nsu�i a intrat �n greva foamei, circul a fost garantat. Revolu�ionarii �i-au continuat presiunile �i, �n noiembrie 1999, l-au convins pe premierul Radu Vasile s� emit� o ordonan�� de urgen�� prin care se completa Legea 42 �mputernicind asocia�iile de revolu�ionari s� fac� propuneri Pre�edin�iei Rom�niei, prin intermediul SSPR, pentru acordarea de brevete. Cu alte cuvinte, din moment ce arhiva comisiei Balint disp�ruse, fiecare asocia�ie �i desemna singur� revolu�ionarii c�rora li se validaser� dosarul! A�a a ajuns la Cotroceni o list� cu nu mai pu�in de 17.000 de revolu�ionari care au fost valida�i prin decret preziden�ial �i publica�i �n Monitorul Oficial din 7 martie 2000. Este evident c� mul�i dintre cei 17.000 de a�a-zi�i revolu�ionari nu trecuser� niciodat� prin rigorile unei comisii serioase. Printre ei s-au num�rat oameni care nici n-au ie�it din cas� la Revolu�ie, unii care nici nu erau �n �ar� sau se aflau �n pu�c�rii, al�ii care aveau mai pu�in de 10 ani �n decembrie 1989 �i familii �ntregi care au �inut s� beneficieze �n grup de avantajele oferite cu at�ta generozitate de la bugetul de stat. Num�rul total al revolu�ionarilor ajunsese la peste 25.000! �ntrebat de reporterii �Adev�rul", Emil Constantinescu, pre�edintele de atunci al Rom�niei, spune c� a avut �ncredere �n consilierii s�i c�nd a semnat decretul: �Nu puteam s� stau eu ca pre�edinte s� verific. Am avut �ncredere �n consilierii mei, oameni care au stat �n fa�a tancurilor pe 21 decembrie 1989. Dac� nici ei n-au fost corec�i, atunci...". "Nu puteam s� stau eu ca pre�edinte s� verific. Am avut �ncredere �n consilierii mei, oameni care au stat �n fa�a tancurilor pe 21 decembrie 1989. Dac� nici ei n-au fost corec�i, atunci...'' Emil Constantinescu fost pre�edinte al Rom�niei Marea lovitur� din anul electoral 2004 Dar povestea nu se termin� aici. La 12 iulie 2004, cu c�teva luni �nainte de alegerile care aveau s� vin� �n toamna acelui an, a fost promulgat� Legea 341, o nou� lege a revolu�ionarilor care o abroga pe cea existent�. Ini�iat� de senatorul PSD Sergiu Nicolaescu �i sus�inut� vehement de al�i colegi de partid, Legea 341 prevedea preschimbarea certificatelor de revolu�ionar existente dup� o reverificare a dosarelor. Noua lege a fost prezentat� ca o ini�iativ� de eradicare a impostorilor, dar �n realitate nu a f�cut dec�t s� aduc� noi avantaje revolu�ionarilor, cel mai important fiind introducerea indemniza�iei �i pentru lupt�torii remarca�i cu condi�ia s� aib� un venit sub salariul mediu brut pe economie. Num�rul impostorilor a r�mas la fel de mare, iar povara pus� pe umerii bugetului de stat a devenit uria��. Conform ultimelor statistici ale Casei Na�ionale de Pensii, �n prezent sunt aproximativ 16.000 de revolu�ionari care �ncaseaz� lunar o indemniza�ie medie de 2.412 lei. Printre ei sunt mii de oameni care nu au f�cut nimic ca s� merite ace�ti bani, iar �n spatele lor se afl� capii unor re�ele care au �ncasat procente grase din sumele primite retroactiv de revolu�ionari dup� preschimbarea certificatelor.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 21:17
De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! Tu ai scos pe cineva......pt. ce ? Sa mearga la miting ? Hai madam florea ca dai iar cu mucii in fasole........mai bine intreaba un SECU. ce hram porti si ce ai facut la viata ta,ce revolutie,ce golanca,ce ........curat-murdar,asta daca o sa intelegi........
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 11:16
De la: Silver9AM, la data 2011-12-03 21:17:46De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! " baiete, esti timpit " !
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 11:50
De la: 9am249382, la data 2011-12-04 11:16:27De la: Silver9AM, la data 2011-12-03 21:17:46De la: 9am249382, la data 2011-12-03 10:52:52 sunt de acord...TOTAL de acord si tocmai ptr. asta NU sunt revolutionar, desi pe cei din biroul meu ,eu i-am scos de dupa birourile unde se ascunsesera de frica ....n-am fost decit 6 ,restul , vai de mama lor ! Esti ....mahmura ?
|
|
ovidiutiron 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 14:33
DACA VIN LA PUTERE USL ATUNCI E CLAR INVINGE SLEATCA LUI ILIESCU CU PATRICIU AN FRUNTE CU VANTU. EEEIIII
ATUNCI SA FEZI MAFIE ADEVARATA
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 18:12
ce naiba o fi avind numele asta de Ovidiu ,de toti sunt cam
....si toti portocalii ?
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 18:34
De la: 9am249382, la data 2011-12-04 18:12:00ce naiba o fi avind numele asta de Ovidiu ,de toti sunt cam Tu preferi .....pomelo ?
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 22:09
De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Te-ai prins ca-i una si aceeasi cioara?care- l scuipa ,pe stapan intre buci de la 1mm. |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2011, ora 23:20
baa administretule de ce esti asa de neserios ?esti din gasca devalizatorilor? si nu=mi postezi raspunsul?
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2011, ora 17:00
De la: CIPRIOTU, la data 2011-12-04 22:09:58De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Ciprihotule,tu esti cioara de galati ?!,Hai sa te pis in freza......
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 6 Decembrie 2011, ora 15:12
De la: CIPRIOTU, la data 2011-12-04 22:09:58De la: 9am250060, la data 2011-11-29 14:43:30 Este chiar stapinul
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 08:55
www.youtube.com/watch?v=QCsFNsWgGt0
Cati dintre latrai ca voi sunt in stare macar de asa ceva ? E usor sa injuri din spatele unei tastaturi,sa va vad in realitate cate parale faceti.......sictir bre !
|
|
Black_Frecaday 2 mesaje Membru din: 7/12/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 11:37
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Ce opinie mai pupincuristule !
In funcție de mizeriile ce la arunc pe topicuri,primesc simbrie
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 14:32
De la: Black_Frecaday, la data 2011-12-07 11:37:43De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia am clickat pe avatarul lui @dracusor si-mi zice : "acest utilizator nu mai exista" ! ca atare, cine stie ce Opinie are acum, dupa cei 3 ani scursi de la infiintarea acestui topic ?! ar fi interesant de aflat ! |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 14:48
Si totusi.... eu il sustin pe Vlad Tepes.
|
|
|

bleah !
ATUNCI SA FEZI MAFIE ADEVARATA
....si toti portocalii ?