Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2011, ora 20:41
De la: Fantoma_din_Zanzibar__, la data 2011-11-03 16:05:17Trebuie sa recunosc ca la lista de oameni pe care nu dau doi bani, s-a adaugat si Victor Ciorbea. Diferenta intre el si restul de pe aceasta lista, este ca Ciorbea a fost singurul care m-a pacalit,el fiind un om in care chiar am crezut . Se poate spune intr-adevar ca domnul Ciorbea a reusit cea mai exemplara demonstratie a zicalei "politica este cea mai mare kurva" !... Amiiiiin! Si du Doamne PNL-ul in bratele lui Ilici, la loc cu roseata, la loc intunecat, de unde au disparut si politica de dreapta si legatura cu Bratienii! Doamne miluieeeesteee!!!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2011, ora 21:50
De la: Black_Friday, la data 2011-11-03 20:41:19De la: Fantoma_din_Zanzibar__, la data 2011-11-03 16:05:17Trebuie sa recunosc ca la lista de oameni pe care nu dau doi bani, s-a adaugat si Victor Ciorbea. Diferenta intre el si restul de pe aceasta lista, este ca Ciorbea a fost singurul care m-a pacalit,el fiind un om in care chiar am crezut . Se poate spune intr-adevar ca domnul Ciorbea a reusit cea mai exemplara demonstratie a zicalei "politica este cea mai mare kurva" !... Amin !!!
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 3 Noiembrie 2011, ora 23:18
Portocaliilor ma-ti dezamagit !!!!!!!!nici un multi ani pentru D-nu PRESEDINTE !!!!!!!............LA MULTI,MULTI ANI DOMNULE PRESEDINTE ; sã poți mânca dar sa nu-te poți kãka,sa te rogi sã mori și sa nu poți muri pentru tot rãul pe care l-ai fãcut acestui popor.În urma ta rãmâne sãrãcie,mizerie și o datorie pe care o va plati copii noștri.Sã trãiești cât cioara 300 ani ,sa te arate RTV si B1 din orã în orã în loc de ora exactã.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fantoma_din_Zanzibar___ 22 mesaje Membru din: 4/11/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 08:43
"Ce era mai rãu s-a întâmplat: proiectul de lege privind modificãrile la Legea SRI ºi la Legea Siguranþei Naþionale a fost adoptat ieri tacit de Camera Deputaþilor, din cauza absenþei deputaþilor PDL, dar ºi ai PSD. Ca partid de opoziþie, PSD, în loc sã blocheze aceastã lege, care este un atac foarte grav la adresa drepturilor ºi libertãþilor românilor, s-a fãcut complice, prin absenþã. Ludovic Orban, deputat PNL, unul dintre cei care s-au opus vehement acestui proect de lege, susþine cã deputaþii PD si PSD i-au fãcut, în acest fel, lui Traian Bãsescu, un cadou de ziua lui.Bãsescu a încercat, încã din primul mandat de preºedinte, sã introducã în Legea SRI ºi în Legea siguranþei naþionale prevederi care sã dea mai multe puteri serviciilor secrete, dar în guvernarea liberalã nu a avut succes. În schimb reuºeºte acum, cu complicitatea PSD. Mai avem o ºansã dacã proiectul va fi respins în Senat. Dacã nu, ne vom trezi într-o þarã condusã de serviciile secrete. "
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 08:45
Dinescu despre legea SRI: "mã mir cã securiºtii îºi oficializeazã abia acum vechile metehne. Am cãzut dintr-un rahat în alt rahat."
"Eu mã mir cã doar în acest moment a venit o astfel de lege. Acum îºi oficializeazã vechile methne. În 92 poºtãriþa mi-a spus cã toate scrisorile mele le dãdea înainte a mi le aduce cãtre SRI pentru a fi verificate. Practic ei nu au încetat niciodatã sã ne monitorizeze.", a declarat Mircea Dinescu, pentru DeCe News. Poetul susþine cã în acest moment securiºtii joacã un joc destul de periculos, din care nu se ºtie dacã vor ieºi la fel de bine ca în 89. "Din pãcate, noi disperaþi dupã libertate, am cãzut dintr-un rahat în alt rahat. Eu cred cã joacã un poker destul de periculos. Probabil Bãsescu crede cã îºi împlineºte visul de dictator. El de când a ajuns prima datã la Cotroceni obiºnuia ca în fiecare dimineaþã sã citeasã rapoartele serviciilor secrete pentru a vedea ce a mai vorbit unul sau altul. Nu are dimensiune metafizicã. Nu realizeazã ce înseamnã sã pãstoreºti 19-20 de milioane de oameni. Nu au dimensiune umanã" |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 08:48
De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 08:43:27"Ce era mai rãu s-a întâmplat: proiectul de lege privind modificãrile la Legea SRI ºi la Legea Siguranþei Naþionale a fost adoptat ieri tacit de Camera Deputaþilor, din cauza absenþei deputaþilor PDL, dar ºi ai PSD. Ca partid de opoziþie, PSD, în loc sã blocheze aceastã lege, care este un atac foarte grav la adresa drepturilor ºi libertãþilor românilor, s-a fãcut complice, prin absenþã. Ludovic Orban, deputat PNL, unul dintre cei care s-au opus vehement acestui proect de lege, susþine cã deputaþii PD si PSD i-au fãcut, în acest fel, lui Traian Bãsescu, un cadou de ziua lui.Bãsescu a încercat, încã din primul mandat de preºedinte, sã introducã în Legea SRI ºi în Legea siguranþei naþionale prevederi care sã dea mai multe puteri serviciilor secrete, dar în guvernarea liberalã nu a avut succes. În schimb reuºeºte acum, cu complicitatea PSD. Mai avem o ºansã dacã proiectul va fi respins în Senat. Dacã nu, ne vom trezi într-o þarã condusã de serviciile secrete. " care servicii secrete? m-am pishat pe ele inainte de revolutie -o pot face si acum- sau pot pleca din tara...sa ramana basesc -cu ele
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 08:49
De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 08:43:27"Ce era mai rãu s-a întâmplat: proiectul de lege privind modificãrile la Legea SRI ºi la Legea Siguranþei Naþionale a fost adoptat ieri tacit de Camera Deputaþilor, din cauza absenþei deputaþilor PDL, dar ºi ai PSD. Ca partid de opoziþie, PSD, în loc sã blocheze aceastã lege, care este un atac foarte grav la adresa drepturilor ºi libertãþilor românilor, s-a fãcut complice, prin absenþã. Ludovic Orban, deputat PNL, unul dintre cei care s-au opus vehement acestui proect de lege, susþine cã deputaþii PD si PSD i-au fãcut, în acest fel, lui Traian Bãsescu, un cadou de ziua lui.Bãsescu a încercat, încã din primul mandat de preºedinte, sã introducã în Legea SRI ºi în Legea siguranþei naþionale prevederi care sã dea mai multe puteri serviciilor secrete, dar în guvernarea liberalã nu a avut succes. În schimb reuºeºte acum, cu complicitatea PSD. Mai avem o ºansã dacã proiectul va fi respins în Senat. Dacã nu, ne vom trezi într-o þarã condusã de serviciile secrete. " care servicii secrete? m-am pishat pe ele inainte de revolutie -o pot face si acum- sau pot pleca din tara...sa ramana basesc -cu ele
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 08:54
De la: CR0N0S, la data 2011-11-04 08:49:02De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 08:43:27"Ce era mai rãu s-a întâmplat: proiectul de lege privind modificãrile la Legea SRI ºi la Legea Siguranþei Naþionale a fost adoptat ieri tacit de Camera Deputaþilor, din cauza absenþei deputaþilor PDL, dar ºi ai PSD. Ca partid de opoziþie, PSD, în loc sã blocheze aceastã lege, care este un atac foarte grav la adresa drepturilor ºi libertãþilor românilor, s-a fãcut complice, prin absenþã. Ludovic Orban, deputat PNL, unul dintre cei care s-au opus vehement acestui proect de lege, susþine cã deputaþii PD si PSD i-au fãcut, în acest fel, lui Traian Bãsescu, un cadou de ziua lui.Bãsescu a încercat, încã din primul mandat de preºedinte, sã introducã în Legea SRI ºi în Legea siguranþei naþionale prevederi care sã dea mai multe puteri serviciilor secrete, dar în guvernarea liberalã nu a avut succes. În schimb reuºeºte acum, cu complicitatea PSD. Mai avem o ºansã dacã proiectul va fi respins în Senat. Dacã nu, ne vom trezi într-o þarã condusã de serviciile secrete. " Cred ca mai bine pleci din tara ! Am auzit ca astia sunt antrenati special si pot sa-ti inoade jetul de urina de nu-l mai desfaci niciodata .
|
|
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 10:22
De la: Black_Friday, la data 2011-11-03 20:41:19De la: Fantoma_din_Zanzibar__, la data 2011-11-03 16:05:17Trebuie sa recunosc ca la lista de oameni pe care nu dau doi bani, s-a adaugat si Victor Ciorbea. Diferenta intre el si restul de pe aceasta lista, este ca Ciorbea a fost singurul care m-a pacalit,el fiind un om in care chiar am crezut . Se poate spune intr-adevar ca domnul Ciorbea a reusit cea mai exemplara demonstratie a zicalei "politica este cea mai mare kurva" !... lasa, nu te mai ingrijora, ca a preluat basescu, prin L .ul din coada PD , ideile si programul si legatura cu bratienii, ca doar e cel mai de dreapta partid din tara....ce zic eu , din tara ? din Lumea PPE !
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 13:11
De ziua sa,Basescu a primit cel mai frumos cadou ,prin grija PSD si PDL .S-a reinfiintat directia VI a securitatii -cea de ANCHETE PENALE. Iata ca dupa condamnarea oficiala a comunismului , se oficializeaza cea mai penibila ramura a fostei securitati,cea care se ocupa cu masluirea probelor,caftitul detinutului pana recunostea ,terorizarea familiilor si santajul ordinar ! La multi ani Marinare Jucator,ti-ai facut treaba cu care ai fost insarcinat de tovarasi !!!
Sa ne reamintim putin indicatiile si sfaturile date de Alexandru Draghici ,fost conducator al securitatii ,tortionar si asasin ,pentru bravii tovarasi securisti de la Anchete Penale dir. VI .: -Ofiterul anchetator trebuie sa se pregateasca constiincios pentru interogarea arestatilor, sa cunoasca în amanunt materialele informative si de ancheta, sa interogheze pe arestati cu dibacie, insistent(he,he!) si cu un scop bine determinat. Sa foloseasca pentru demascarea criminalului, la timp si bine gândit, materialele probatorii. -Indivizii vor fi luati imediat în cercetare si în tot timpul vor fi tinuti izolati. Ancheta propriu-zisa va debuta cu o prima întâlnire între anchetator si anchetat în cursul careia anchetatorului ii va recomanda sa nu discute nimic în legatura cu problema pentru care a fost adus. Apoi se va face împreuna cu individul autobiografia. Autobiografia trebuie discutata cu arestatul si studiata cu atentie pentru a prinde toate slabiciunile acestuia, cum ar fi în ce masura îsi iubeste familia si copiii, astfel de elemente fiind foarte necesare la momentul oportun spre a fi folosite. Ce a urmat in urma activiatii tovarasilor de la directia VI ?...Dam mai jos doar trei din miile de exemple... Un fost detinut rememora modul în care a fost anchetat în anul 1953 în arestul Malmaison: "Am fost schingiuit în felul urmator: am fost legat ghem si pus pe bat între doua mese. Am fost batut la talpi în picioarele goale cu cauciuc. Am fost batut cu ranga de fier. Pus pe bat, ridicat la 2 m înaltime si trântit cu sira spinarii pe ciment. Mi s-au pus piuneze pe o banda de pânza si strâns împrejurul capului, cu ascutisurile în cap" - apud Claudiu Secasiu, Preliminariile unui proces politic îndelung amânat, în Analele Sighet 8, Bucuresti, Fundatia Academia Civica, 2000, p. 375. Un fost detinut povestea ca "intra în birou de doua-trei ori pe zi un lucrator de Securitate îmbracat în pantaloni si numai în maiou si care avea un torace si o musculatura foarte bine dezvoltate. De câte ori intra se umfla în torace si întreba: «Vrea sa vorbeasca? Daca nu, da-l pe mâna mea si ti-l aduc mielusel»" - ACNSAS, fond documentar, dosar nr. 49, vol. 1, f. 21; în alte cazuri, anchetatii erau amenintati chiar cu arma: "Între timp mai venea câte un securist cu pusca în mâna. «Ce, nu vrea sa recunoasca? Îti dau una în cap si te omor si te tâp în pivnita, ca sunt destui morti acolo. Te tâp peste ei acolo!» Nu-mi lua viata, lasa-ma sa mai traiesc. Semnez orice numa' sa nu-mi iei viata." - apud Cosmin F. Budeanca, Aspecte privind activitatea Securitatii hunedorene pe fondul intensificarii procesului de colectivizare a agriculturii (1958-1959), în Analele Sighet 8, Bucuresti, Fundatia Academia Civica, 2000, p. 262 Un fost detinut îsi aminteste: "Ca sa spun tot ce stiu, ma tortureaza. Sunt urcat la etajul patru, unde sunt camerele de ancheta. Tot etajul patru are gratii la ferestre, fiindca mai multi detinuti au fost în asa hal schingiuiti ca s-au aruncat prin fereastra de la etajul patru si au murit" - Gheorghe Mazilu, În ghearele Securitatii, Laussane, 1981, p. 71. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 17:45
De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 08:45:24Dinescu despre legea SRI: "mã mir cã securiºtii îºi oficializeazã abia acum vechile metehne. Am cãzut dintr-un rahat în alt rahat." Pai e normal ,face parte din fisa postului.....apropo Vania ,Ludovic ce mai face ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 17:52
De la: 9am249382, la data 2011-11-04 10:22:09De la: Black_Friday, la data 2011-11-03 20:41:19De la: Fantoma_din_Zanzibar__, la data 2011-11-03 16:05:17Trebuie sa recunosc ca la lista de oameni pe care nu dau doi bani, s-a adaugat si Victor Ciorbea. Diferenta intre el si restul de pe aceasta lista, este ca Ciorbea a fost singurul care m-a pacalit,el fiind un om in care chiar am crezut . Se poate spune intr-adevar ca domnul Ciorbea a reusit cea mai exemplara demonstratie a zicalei "politica este cea mai mare kurva" !... Tu stii cine sunt ......Bratienii ? Si lumea PPE ? Mai ce glagorie desteptareata ai tu,ptiuuuuuuu ,cum le mai spui tu madam florea,parca's scoase dintr'o carte colorata......ptiuuuuu
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 18:11
De la: Silver9AM, la data 2011-11-04 17:45:42De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 08:45:24Dinescu despre legea SRI: "mã mir cã securiºtii îºi oficializeazã abia acum vechile metehne. Am cãzut dintr-un rahat în alt rahat." Silvere,vezi ca te vad sefii tai si Doamne fereste, cred astia ca iti este dor de Ludovic .
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 18:22
De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 18:11:52De la: Silver9AM, la data 2011-11-04 17:45:42De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 08:45:24Dinescu despre legea SRI: "mã mir cã securiºtii îºi oficializeazã abia acum vechile metehne. Am cãzut dintr-un rahat în alt rahat." Vania,ti'am mai spus : Eu nu am decat un singur sef ! Iar intrebarea despre Ludovic,era una de curtoazie,tu ce ai crezut ? Daca te intreb de Leonard,iar gresesc ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2011, ora 23:28
De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 13:11:11De ziua sa,Basescu a primit cel mai frumos cadou ,prin grija PSD si PDL .S-a reinfiintat directia VI a securitatii -cea de ANCHETE PENALE. Iata ca dupa condamnarea oficiala a comunismului , se oficializeaza cea mai penibila ramura a fostei securitati,cea care se ocupa cu masluirea probelor,caftitul detinutului pana recunostea ,terorizarea familiilor si santajul ordinar ! La multi ani Marinare Jucator,ti-ai facut treaba cu care ai fost insarcinat de tovarasi !!! Vanea, dramatizezi si esti constient si tu ca umfli inutil lucrurle, incat deviezi intr-o propaganda exacerbata! Vii cu exemple din anii '50 cand era comunismul in floare si orice om care nu voia colectivizarea era declarat dusman al poporului si infunda puscaria. Chiar ai impresia ca se mai poate asa ceva in prezent, intr-un stat membru UE? Nu pot sa am o parere avizata, deoarece nu cunosc sistemul si nu stiu daca Directia asta despre care scrii tu este sau nu necesara, insa orice stat de pe planeta are servicii de informatii. Chiar si cele mai democrate regimuri au asa ceva. La cate gaini bete aveti prin ograda, daca mai repeti scenarii din astea din anii 50, vor da paranoia (NU CA NU AR FI SI ACUM) si vor fi terorizate din cauza ca le fosnesc securistii pe sub pat, vorba ta! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Dinamic 284 mesaje Membru din: 8/07/2010 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 05:32
Pentru Basecu Traian si compania de hoti si jefuitori doar atat....
Atentie politicienii din opozitie, ca si voi urmati daca mai continuati cu cosmetizarea hotilor bsi borfasilor din propriile partide....
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 07:41
De la: Silver9AM, la data 2011-11-04 17:52:05De la: 9am249382, la data 2011-11-04 10:22:09De la: Black_Friday, la data 2011-11-03 20:41:19De la: Fantoma_din_Zanzibar__, la data 2011-11-03 16:05:17Trebuie sa recunosc ca la lista de oameni pe care nu dau doi bani, s-a adaugat si Victor Ciorbea. Diferenta intre el si restul de pe aceasta lista, este ca Ciorbea a fost singurul care m-a pacalit,el fiind un om in care chiar am crezut . Se poate spune intr-adevar ca domnul Ciorbea a reusit cea mai exemplara demonstratie a zicalei "politica este cea mai mare kurva" !... te roade un pic invidia, este ?
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 07:47
De la: Black_Friday, la data 2011-11-04 23:28:01De la: Fantoma_din_Zanzibar___, la data 2011-11-04 13:11:11De ziua sa,Basescu a primit cel mai frumos cadou ,prin grija PSD si PDL .S-a reinfiintat directia VI a securitatii -cea de ANCHETE PENALE. Iata ca dupa condamnarea oficiala a comunismului , se oficializeaza cea mai penibila ramura a fostei securitati,cea care se ocupa cu masluirea probelor,caftitul detinutului pana recunostea ,terorizarea familiilor si santajul ordinar ! La multi ani Marinare Jucator,ti-ai facut treaba cu care ai fost insarcinat de tovarasi !!! ai tu vreo garantie ca anii 50 nu se pot intoarce ca metoda, cind pui in mina securitatii uneltele ? daca i le dai, de ce nu le-ar folosi ? ce-o opreste ? si moda revine ciclic , cu un pic de "fardare"ca sa para altceva, mai modern, mai european !
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 5/11/2011 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 08:55
"Asociaþia Magistraþilor din România îi face cadou lui Bãsescu de ziua lui un comunicat dur pânã în prãsele, dupã atacul incalificabil de ieri la adresa Justiþiei:
“Într-un stat poliþienesc, în care se clãdesc tot mai multe pârghii prin care justiþia sã fie controlatã, îngenunchiatã, în care legile se fac de pe azi pe mâine ºi se modificã chiar înainte de a intra în vigoare, în care serviciile secrete îºi mãresc bugetul, iar pentru justiþie nu se gãseºte nici mãcar mãrunþiº, în care reformele existã doar în vorbe ºi prestaþii televizate, un preºedinte, într-un ton dictatorial, îºi poate permite sã cheme la ordine magistraþii, sã-i înfrunte ostil, ameninþãtor, sã-i blameze ºi sã-i terfeleascã în piaþa publicã din postura pãrintelui naþiunii cãruia i se recunoaºte dreptul de a-ºi stigmatiza, la stâlpul infamiei, oamenii legii”. Arãtând cã preºedintele þãrii trebuie sã se supunã legii ca oricare cetãþean, Asociaþia Magistraþilor mai precizeazã cã magistraþii “nu acceptã tonul dictatorial al preºedintelui þãrii”. Tot de ziua lui, Bãsescu a mai primit o loviturã la ficat. O agenþie de casã, Hotnews, citatã de Antena 3 – mai precis, de Dana Grecu – a trimis o întrebare instituþiei vizate privind afirmaþia iresponsabilã a lui Bãsescu de ieri conform cãreia Comisia Europeanã ar fi cerut guverului de la Bucureºti sã nu aplice hotãrâri judecãtoreºti! Comisua Europeanã a rãspuns, previzibil, cã aºa ceva nu poate fi adevãrat. Bãsescu, când face astfel de afirmaþii smintite, în mod evident nu se gândeºte la consecinþe. Deci, ori e în sevraj, ori necesitã consult psihiatric." Blog Roxana Iordache. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:00
De la: Dinamic, la data 2011-11-05 05:32:07Pentru Basecu Traian si compania de hoti si jefuitori doar atat.... Si cand mai incarci ?
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:00
De la: 9am249382, la data 2011-11-05 07:41:32De la: Silver9AM, la data 2011-11-04 17:52:05De la: 9am249382, la data 2011-11-04 10:22:09De la: Black_Friday, la data 2011-11-03 20:41:19De la: Fantoma_din_Zanzibar__, la data 2011-11-03 16:05:17Trebuie sa recunosc ca la lista de oameni pe care nu dau doi bani, s-a adaugat si Victor Ciorbea. Diferenta intre el si restul de pe aceasta lista, este ca Ciorbea a fost singurul care m-a pacalit,el fiind un om in care chiar am crezut . Se poate spune intr-adevar ca domnul Ciorbea a reusit cea mai exemplara demonstratie a zicalei "politica este cea mai mare kurva" !... Inhhh,de unde stii ?
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:01
COMUNICAT DE PRESÃ AMR-APR 4 noiembrie 2011 cu privire la declaraþiile publice ale domnului Traian Bãsescu, preºedintele României, din 3 noiembrie 2011
www.starpress.ro/stiri/actualitate-19/-6351.html |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:04
De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 08:55:24"Asociaþia Magistraþilor din România îi face cadou lui Bãsescu de ziua lui un comunicat dur pânã în prãsele, dupã atacul incalificabil de ieri la adresa Justiþiei: Oare sa fie in acceptiunea ta, justitia "ALBA CA ZAPADA" din Romania ?
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:05
De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:01:31COMUNICAT DE PRESÃ AMR-APR 4 noiembrie 2011 cu privire la declaraþiile publice ale domnului Traian Bãsescu, preºedintele României, din 3 noiembrie 2011
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:27
De la: Silver9AM, la data 2011-11-05 09:05:57De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:01:31COMUNICAT DE PRESÃ AMR-APR 4 noiembrie 2011 cu privire la declaraþiile publice ale domnului Traian Bãsescu, preºedintele României, din 3 noiembrie 2011 |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 09:42
De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:27:13De la: Silver9AM, la data 2011-11-05 09:05:57De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:01:31COMUNICAT DE PRESÃ AMR-APR 4 noiembrie 2011 cu privire la declaraþiile publice ale domnului Traian Bãsescu, preºedintele României, din 3 noiembrie 2011
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 10:04
De la: Silver9AM, la data 2011-11-05 09:42:52De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:27:13De la: Silver9AM, la data 2011-11-05 09:05:57De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:01:31COMUNICAT DE PRESÃ AMR-APR 4 noiembrie 2011 cu privire la declaraþiile publice ale domnului Traian Bãsescu, preºedintele României, din 3 noiembrie 2011 |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 10:21
De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 10:04:36De la: Silver9AM, la data 2011-11-05 09:42:52De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:27:13De la: Silver9AM, la data 2011-11-05 09:05:57De la: Fantoma_din_Zanzibar____, la data 2011-11-05 09:01:31COMUNICAT DE PRESÃ AMR-APR 4 noiembrie 2011 cu privire la declaraþiile publice ale domnului Traian Bãsescu, preºedintele României, din 3 noiembrie 2011
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 00:42
am
............pe cine sa dau si io
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 6 Noiembrie 2011, ora 00:43
am
............pe cine sa dau si io