Info
x
Basescu
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 22:49
De la: Black_Friday, la data 2011-10-26 21:00:43De la: 9am049573, la data 2011-10-26 20:21:22silver, Oooo, ce kkulturahaznalizata esti, ba miss TamPHItu, ptiu [cu tot cu flegma] sa nu te deochi, miresikka de abrogata_cu_chipiu! D'acolo te'ai facut hinghinera, deh, promiteai de mikka, pisicoaso zoioasa si degrab' mankkatoare de "tuberculi" oranj'ati!! "NIHIL SINE DEO!" |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Octombrie 2011, ora 10:03
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 766 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Octombrie 2011, ora 21:32
Ascult cu mare interes si atentie discutia dintre prim-ministru Basescu si madam Culcer pe Romania Actualitati! E foarte interesanta pentru ca se gasesc scuze, justificari care se transfera de pe real in hilar! Ceea ce e aproape sigur e faptul ca se vor mari pensiile exact cu un trimestru inaintea scrutinului. Deci se vor asigura si de voturile lesinatilor de pensionari. Ma bucur vadit ca e mai bine sa li se mai adauge 0,005% decat sa trebuiasca sa-i radieze de pe liste asa cum se gandise initial. Basescu e in zodia "Pesti"? Imi place cum aluneca pe langa niste raspunsuri clare privind masurile de crestere a veniturilor spre ex.!
Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 08:39
De la: _gal_ina, la data 2011-10-27 21:32:37Ascult cu mare interes si atentie discutia dintre prim-ministru Basescu si madam Culcer pe Romania Actualitati! E foarte interesanta pentru ca se gasesc scuze, justificari care se transfera de pe real in hilar! Ceea ce e aproape sigur e faptul ca se vor mari pensiile exact cu un trimestru inaintea scrutinului. Deci se vor asigura si de voturile lesinatilor de pensionari. Ma bucur vadit ca e mai bine sa li se mai adauge 0,005% decat sa trebuiasca sa-i radieze de pe liste asa cum se gandise initial. Basescu e in zodia "Pesti"? Imi place cum aluneca pe langa niste raspunsuri clare privind masurile de crestere a veniturilor spre ex.! a, nu ,e Scorpion ! maestrul ascunderii in Nisip, materialul lui preferat de constructie a viitorului RO !
|
Fantoma_din___Zanzibar 5 mesaje Membru din: 28/10/2011 |
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 09:26
De la: Black_Friday, la data 2011-10-27 20:20:04De la: Fantoma___din__Zanzibar, la data 2011-10-27 09:27:57De la: 9am049573, la data 2011-10-26 20:50:36 Black,Iliescu este o javra, iar Basescu este urmasul sau ! Iliescu insa tine de trecut si nu mai are nimic important de spus nici macar in partidul sau ,pe cand Basescu tine de prezent si are toata Romania in mana sa. |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 09:41
si se crede Legislativul si scrie Constitutii ; si creeaza poluri de Dreapta ; si-l Consiliaza pe premier, indemnindu-l, inca o data, sa-si asume raspunderea pe legile pe care nici macar ai lui nu doresc sa le voteze ; cearta com. UE de indecizii ; cearta Bancile ,desi daca RO era pe picioarele ei si economia ei duduia si nu era nevoita sa se-mprumute in fiecare MINUT cu mii de euro ( cu dobinda de ne usuca), , ba mai avea s'un ban pus de'oparte, n-ar fi fost atit de dependenta si disperata de ce fac altii ! ....e asa de simplu : cind ai camara tixita cu provizii si frigiderul e plin si mai ai ceva pus la "saltea" ptr. zile negre, faptul ca " alimentara" din colt s-a-nchis citeva zile ptr. renovare, nu te afecteaza imediat !
|
Fantoma_din___Zanzibar 5 mesaje Membru din: 28/10/2011 |
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 09:58
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:41:08si se crede Legislativul si scrie Constitutii ; si creeaza poluri de Dreapta ; si-l Consiliaza pe premier, indemnindu-l, inca o data, sa-si asume raspunderea pe legile pe care nici macar ai lui nu doresc sa le voteze ; cearta com. UE de indecizii ; cearta Bancile ,desi daca RO era pe picioarele ei si economia ei duduia si nu era nevoita sa se-mprumute in fiecare MINUT cu mii de euro ( cu dobinda de ne usuca), , ba mai avea s'un ban pus de'oparte, n-ar fi fost atit de dependenta si disperata de ce fac altii ! ....e asa de simplu : cind ai camara tixita cu provizii si frigiderul e plin si mai ai ceva pus la "saltea" ptr. zile negre, faptul ca " alimentara" din colt s-a-nchis citeva zile ptr. renovare, nu te afecteaza imediat ! Basescu ieri : "La noi contribuþiile de sãnãtate sunt infinit mai mici decât în vechea Europã, impozitul pe venit, impozitele pe locuinþe sunt mai mici.". Probabil ca va mari impozitele, deoarece indiferent cat se imprumuta,banii tot nu ii mai ajung din moment ce economia este zob si nu a luat nici cea mai mica masura de stimulare a ei. S-a laudat ieri si cu investitiile facute,spunand ca Romania are unul din cele mai mari procente din PIB alocate investitiilor .Ce trece el insa cu vederea este faptul ca tampeniile doamnei Udrea nu sunt investitii,ci hrana alocata firmelor portocalii.O investitie trebuie sa produca ceva,sa aiba o uitilitate ,pe care salile de sport ,stadioanele in panta sau telegondolele folosite de ciobani ,NU O AU !
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 10:11
l-ai vazut ieri-alaltaieri pe @Silviu, aplaudindu-l pe neinfricatul cavaler care e el ,base' , ca in timp ce labagii il aplaudau pe Rege ,dind ochii peste cap, EL singur, neinfricat , s-a dus sa se lupte cu hidra europeana si sa-i taie capetele ?! spune-le lor de'o mie de ori, asta, ca tot vor spune ca dusmanul de clasa ce esti tu, eu, pinguinul si alti citiva, isi varsa doar veninul ....cum si cine ii poate determina sa deschida ochii si sa vada ca "regele " lor e gol si nu se lasa pina nu ne vede si pe noi toti, la fel ?
|
|
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 13:59
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 08:39:22De la: _gal_ina, la data 2011-10-27 21:32:37Ascult cu mare interes si atentie discutia dintre prim-ministru Basescu si madam Culcer pe Romania Actualitati! E foarte interesanta pentru ca se gasesc scuze, justificari care se transfera de pe real in hilar! Ceea ce e aproape sigur e faptul ca se vor mari pensiile exact cu un trimestru inaintea scrutinului. Deci se vor asigura si de voturile lesinatilor de pensionari. Ma bucur vadit ca e mai bine sa li se mai adauge 0,005% decat sa trebuiasca sa-i radieze de pe liste asa cum se gandise initial. Basescu e in zodia "Pesti"? Imi place cum aluneca pe langa niste raspunsuri clare privind masurile de crestere a veniturilor spre ex.! Eu nu inteleg un lucru: Basescu se preface ca vrea binele tarii sau il stapaneste un duh rau care il convinge ca numai ceea ce face el e bun pentru noi!? Acum cand l-am ascultat cum se zbate sa ne arate ca el e unicul care se lupta chiar si cu parlamentarii lui care nu vor sa-si asume niste legi; cand spune "s-au facut investitii! Mici, dar s-au facut!" Ce inseamna investitii mici (as zice eu si multe)? Stadioane, sali de sport si parcuri la tara predate primarilor pentru a le utiliza si a le intretine? Investitii inseamna a construi ceva de durata, predate beneficiarilor care sa le exploateze cu un numar de salariati (care vor plati impozite, CASS, care vor cheltui beni pe "consum"), si care sa vanda un produs finit! Un marinar nu stie ce inseamna investitie, un boc nu are habar nici ce e aia Constitutie de il lasa pe Base' sa-l inlocuiasca! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 14:22
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 10:11:21 l-ai vazut ieri-alaltaieri pe @Silviu, aplaudindu-l pe neinfricatul cavaler care e el ,base' , ca in timp ce labagii il aplaudau pe Rege ,dind ochii peste cap, EL singur, neinfricat , s-a dus sa se lupte cu hidra europeana si sa-i taie capetele ?! spune-le lor de'o mie de ori, asta, ca tot vor spune ca dusmanul de clasa ce esti tu, eu, pinguinul si alti citiva, isi varsa doar veninul ....cum si cine ii poate determina sa deschida ochii si sa vada ca "regele " lor e gol si nu se lasa pina nu ne vede si pe noi toti, la fel ? Eu chiar nu am inteles inversunarea lui Basescu si restul (ai lui) in privinta regelui. O fi fost rau sau bun, istoria e recenta, pana nu mai trece tara prin alte soiuri de schimbari nu putem da verdicte definitive dar putina diplomatie putea fi folosita! Cand atatea tari din UE sunt regaliste am fi putut profita pentru a ne apropia de ele. In fond regele e un simbol si nu un pericol! Eu cred ca numai apropierea lui Base de Paul Lambrino i-a luat logica si s-a aratat un oarecare si nu un sef de Stat. Iata cate ceva despre cumatrul lui Basescu: Ca sa fii auzit la Bucuresti vorbeste la Tel Aviv! Paul Lambrino este fiul lui Carol Mircea Lambrino, care, la randul sau, este fiul Regelui Carol al II-lea, rezultat in urma casatoriei acestuia cu Zizi Lambrino. O casatorie nerecunoscuta oficial. Regele Mihai este, deci, frate vitreg cu Carol Mircea Lambrino si unchiul fiului acestuia, Paul. In ultimele luni, Paul Lambrino (însotit sau nu de sotia sa, Lia) încearca sa agite spiritele, trecand pe la diverse institutii mass-media nefrecventabile (de tip OTV) si acuzandu-l pe Regele Mihai ca ar fi instaurat si condus un regim nazist si antisemit în Romania anilor 1940-1944. Miza evidenta a scandalului sunt cele 30 de milioane de euro, suma pe care Casa Regala ar urma sa o primeasca de la statul roman ca despagubire pentru bunurile (mai ales pentru domeniul Peles) confiscate de comunisti în urma actului de la 30 decembrie 1947. Nici mass-media, nici clasa politica din Romania nu s-au inflamat. Vazand ca nu poate fi profet în tara lui, Paul Lambrino a gasit cu cale sa-si verse veninul în Israel, o tara cu sensibilitati deosebite în privinta destinului evreilor în timpul Holocaustului. Cu alte cuvinte, el cauta sa se faca auzit în Romania prin Israel, nepasandu-i de faptul ca demersul sau ar putea afecta foarte bunele relatii diplomatice dintre cele doua tari. Lambrino, între un personaj ridicol si un aventurier periculos Nu voi intra acum în probleme de jurisdictie referitoare la masa succesorala sau la titlurile regale. Nu ma pricep si, în acest moment, nu ma intereseaza. Dar nu pot sa nu observ faptul ca Paul Lambrino, obisnuit sa speculeze (sau sa inventeze) chichite juridice, a început sa speculeze (sau sa inventeze) chichite istorice si politice. Una este sa spui ca Regele Mihai nu a facut tot ce ar fi putut pentru a ameliora soarta evreilor din Romania sub dictatura lui Antonescu si alta este sa afirmi fara probe ca el “a încurajat si aprobat deportarea si uciderea evreilor romani”, avand “de profitat enorm atat din punct de vedere politic, cat si financiar”. Una este sa spui ca, în epoca, în spatele figurii simbolice a regelui, devenita practic decorativa, s-au comis nedreptati si atrocitati cutremuratoare si alta este sa-l consideri criminal de razboi si sa ceri sa fie adus acum, ca maresalul Antonescu în 1946, în fata plutonului de executie. Prin astfel de afirmatii, discursul lui Paul Lambrino capata luciri psihotice. Dintr-un personaj aparent inofensiv, penduland între pitoresc si ridicol, un fel de Ostap Bender cu pretentii princiare, Paul Lambrino a devenit brusc un aventurier periculos si debusolat, imoral si fara scrupule, în stare sa sacrifice orice pentru un interes personal prost mascat de discursuri umanitare. El a început sa se joace cu probleme majore, care tin de istoria nationala, de destinul tragic si traumele psihice ale unei comunitati etnice si, implicit, de relatiile Romaniei cu Israelul. Astfel, dupa o vizita a lui Paul Lambrino la Knesset, mai multi parlamentari israelieni neinformati s-au scandalizat la aflarea celor sustinute de el. Influente organizatii internationale evreiesti din SUA, Franta si Israel s-au impacientat si ele. Ministrul israelian de Externe, Silvan Shalom, a declarat ca va ridica aceasta problema în discutiile pe care le va avea cu omologul sau roman, care urmeaza sa viziteze Israelul pe 4 iulie. Noroc ca Mihai Razvan Ungureanu este un istoric eminent, întamplator specializat pe istoria comunitatii evreiesti din Romania, asa ca nu va avea nici un fel de probleme sa demonteze afirmatiile scandaloase ale lui Paul Lambrino. “Asii” din maneca domnului Lambrino. Jocul periculos practicat de domnul Lambrino nu pare a fi o miscare de sah (de tipul: nebunul da sah regelui), ci mai degraba o cacealma de joc de poker, într-un moment cand potul de pe masa a devenit foarte mare. Dar ce “asi” scoate din maneca Paul Lambrino? In ce consta “mormanul de documente ascunse” cu care vrea sa demonstreze lumii ca “(Regele) Mihai a creat statul nazist” în Romania? Exista într-adevar marturii vizuale din toamna anului 1940 care îl prezinta pe Regele Mihai, din pacate, salutand la o parada legionara cu salutul nazist. De asemenea, la 22 august 1941, Regele Mihai a semnat decretul prin care i s-a conferit rangul de maresal al Romaniei lui Ion Antonescu, care atunci conducea operatiunile de eliberare a Basarabiei si Bucovinei. Probabil însa ca piesa de rezistenta a lui Paul Lambrino este Decretul regal nr. 3151, semnat de Regele Mihai la 14 septembrie 1940, potrivit caruia “Statul roman devine Statul National Legionar”, “Miscarea Legionara este singura miscare recunoscuta în noul stat”, generalul Ion Antonescu este “conducatorul Statului Legionar”, iar Horia Sima “Conducatorul Miscarii Legionare”. Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 214 bis, din 14 sept. 1940, la p. 5414. Scos din context, acest decret poate parea foarte incriminant pentru Regele Mihai. Paradoxal, decretul regal este semnat si de “Conducatorul Statului Roman”, generalul Ion Antonescu. Cu alte cuvinte, “Conducatorul Statului Roman” se autoproclama “Conducatorul Statului Legionar”. Situatia este însa doar aparent paradoxala. La acea data, într-o Romanie ciopartita si debusolata, toate prerogativele puterii erau deja în mainile lui Ion Antonescu, el fiind învestit “Conducator cu puteri depline al Statului Roman” prin Decretele regale nr. 3052 si 3053, ambele semnate de Carol al II-lea la 5 septembrie 1940, cu o zi înainte de abdicarea sa. Prerogativele regale transmise fiului sau Mihai, în varsta de 19 ani, se reduceau la atributiuni simbolice: baterea de moneda, conferirea de decoratii, gratieri, primiri de ambasadori, semnarea de tratate(1). Ion Antonescu a semnat tratatul cu Germania nazista, si nu Regele Mihai (care a aflat de intrarea Romaniei în razboi de la radio BBC), în schimb regele a fost cel care a denuntat tratatul la 23 august ‘44. Casa Regala si comunitatea evreiasca In ceea ce priveste faptul ca Regele Mihai ar fi semnat în epoca unele legi antievreiesti, afirmatia lui Paul Lambrino este inexacta. Evident, nu intra în discutie legislatia antievreiasca adoptata în perioada ianuarie 1938-septembrie 1940, înainte de venirea la tron a Regelui Mihai. Reglementarile antievreiesti din perioada septembrie 1940-august 1944 au fost impuse prin “decrete-legi”, emise si semnate de “Conducatorul Statului”, Ion Antonescu, si contrasemnate de ministri de resort sau prin “decizii” ministeriale, semnate de ministri. Aceste reglementari nu au fost nici macar contrasemnate de Regele Mihai. In schimb, primele legi de abrogare a legislatiei antievreiesti au fost initiate si semnate de Regele Mihai imediat dupa 23 august 1944: reinstaurarea drepturilor cetatenilor evrei conform Constitutiei din 1923, desfiintarea tuturor “lagarelor de internare” (“Toti internatii vor fi pusi în libertate imediat, fara nici o alta formalitate prealabila”), “desfiintarea Subsecretariatului de Stat al Romanizarii”, “desfiintarea tuturor masurilor discriminatorii luate din motive rasiale” etc. etc. Un document mai putin cunoscut, din 30 octombrie 1942, este revelator în ceea ce priveste relatia Casei Regale cu evreii din Romania. Este vorba de un raport în germana, semnat de “consilierul pentru probleme evreiesti” pe langa ambasada Germaniei în Romania, ofiterul SS Gustav Richter, omul lui Eichman la Bucuresti. Raportul este realizat pe baza relatarilor unui ziarist elvetian privind deportarea în lagarele din Transnistria a evreilor din Bucuresti. Socat de tratamentul inuman la care erau suspusi evreii concentrati într-o scoala din str. Sf. Ion Nou în vederea deportarii peste Nistru (inclusiv prietenul sau, filologul Barbu Lazarescu), fizicianul roman Victor Gomoiu “a luat imediat legatura cu Regina mama (Elena), iar aceasta cu Regele Mihai”. “Mama i-a spus Regelui - se continua în raport - ca este o rusine ce se întampla cu oamenii în aceasta tara si ca ea nu mai poate suporta în continuare, cu atat mai mult cu cat Regele - fiul ei - si numele sau vor fi mereu legate în istoria Romaniei de crimele comise împotriva evreilor, iar domnia risca sa fie numita domnia lui «Mihai cel Groaznic». Ea i-ar fi pus foarte serios în vedere Regelui ca, daca deportarile nu sunt imediat sistate, va parasi tara. Drept urmare, Regele i-a telefonat numaidecat primului ministru, Mihai Antonescu, si în consecinta a avut loc un Consiliu de Ministri în urma caruia nu numai ca arestatii au fost eliberati, dar s-a dat si un comunicat al Presedintiei (Consiliului de Ministri). Dintre evreii deportati în ultimul timp, cateva sute au fost împuscati parte de germani, parte de romani”(2). Intr-adevar, eliberarea unui lot de evrei detinuti în str. Sf. Ion Nou s-a produs la 13 octombrie 1942, iar peste doua zile a fost dat publicitatii un comunicat privind limitarea deportarii evreilor (“expatrierii unor elemente”; vezi Universul, 15 octombrie 1942). Mihail Sebastian consemneaza si el aceste fapte în jurnalul sau(3). In 1993, pe baza raportului lui Gustav Richter si a altor documente, Regina Elena a fost distinsa post mortem de Statul Israel cu titlul de “Drept al popoarelor”. Medalia “Yad Vashem” si diploma de onoare au fost remise Regelui Mihai la Geneva prin intermediul Marelui Rabin Alexandru Shafran. Dupa parerea mea, conform regulamentului de acordare a acestei nobile distinctii (în principiu, oricarui om care, fara sa fie recompensat, a salvat unul sau mai multi evrei de la moarte sau deportare), documentul de mai sus ar fi justificat acordarea titlului respectiv si Regelui Mihai. Articol preluat din Revista 22.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 17:04
dupa parerea mea@Galina si jocul asta e initiat tot de Jucatorul T. Basescu, in ideea "dezbina si stapineste" si o doza de nebuneala !
cit despre P. Lambrino, e un pion pe tabla de sah a lui Base ! iar tatal sau NU a rezultat nici macar in timpul acelei casatorii morganatice, ci mult dupa anularea ei ....e un bastard regal si atit si nici Carol al II .lea nu l-a recunoscut ca fiindu-i fiu, desi pina cind a murit ,daca ar fi vrut , ar fi avut tot timpul necesars-o faca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 18:09
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 17:04:59dupa parerea mea@Galina si jocul asta e initiat tot de Jucatorul T. Basescu, in ideea "dezbina si stapineste" si o doza de nebuneala ! Gabita, eu mai vad si alta latura! Pana sa moara Carol Mircea (tatal lui Paul), Basescu nu era la putere, iar oamenii nu erau atat de inversunati impotriva democratiei basesciene. Presedintele s-a apropiat de P.Lambrino pentru a fi la adapost in cazul ca poporul ar dori monarhie si cum Mihai I nu are mostenitori de gen masculin, cine putea urma la tron? Din aceste framantari s-a trezit si regele sa dea un document (nu stiu care e numele exact), prin care poate mosteni tronul si un mostenitor de genul feminin. Totusi populatia spera intr-o schimbare de guvern, de compozitie a parlamentului! Astea pot fi si prafuri de a nu mai vedea nimic din situatia reala in care ne aflam. Nu vezi ca mereu se arunca subiecte care place plebei si televiziunilor?
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 18:30
De la: _gal_ina, la data 2011-10-28 18:09:53De la: 9am249382, la data 2011-10-28 17:04:59dupa parerea mea@Galina si jocul asta e initiat tot de Jucatorul T. Basescu, in ideea "dezbina si stapineste" si o doza de nebuneala ! pai, eu ce-am spus ca Mircea Lambrino a fost montat de Basescu ? eu am spus exact ce spui si tu : ca acest Paul este doar un pion pe tabla de sah a lui Base -jucatorul !ce-am spus eu in plus este faptul ca , desi bate atita toba pe drepturile lui de mostenitor la averea lui Carol II, NU ARE NICI-un drept , intrucit tatal sau- Mircea- NU s-a nascut decit la vreun an de la anularea acelei casatorii cu Zizi Lambrino ( deci NU e rezultatul acelei casatorii, ci poate fi luat in calcul o legatura oarecare a ei , cu oricare alt barbat ) si nici macar Carol II NU l-a recunoscut de fiu pe Mircea ! |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 18:50
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 10:11:21 l-ai vazut ieri-alaltaieri pe @Silviu, aplaudindu-l pe neinfricatul cavaler care e el ,base' , ca in timp ce labagii il aplaudau pe Rege ,dind ochii peste cap, EL singur, neinfricat , s-a dus sa se lupte cu hidra europeana si sa-i taie capetele ?! spune-le lor de'o mie de ori, asta, ca tot vor spune ca dusmanul de clasa ce esti tu, eu, pinguinul si alti citiva, isi varsa doar veninul ....cum si cine ii poate determina sa deschida ochii si sa vada ca "regele " lor e gol si nu se lasa pina nu ne vede si pe noi toti, la fel ? Madam florea,ce limbaj elevat ! "Labagii" ,daca o sa ai ghinionul sa ajungi la "facultate" ,ai sa te faci de ras cu argoul pe care'l folosesti,dar e si o parte buna in asta,te descrie cum esti in realitate......Eu te cunosc destul de bine,pricepi greu si uiti repede,ai un limbaj suburban de mahala pura,esti ranchiunoasa si ipocrita,int'un cuvant o SCORPIE !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 19:01
De la: Fantoma_din___Zanzibar, la data 2011-10-28 09:58:52De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:41:08si se crede Legislativul si scrie Constitutii ; si creeaza poluri de Dreapta ; si-l Consiliaza pe premier, indemnindu-l, inca o data, sa-si asume raspunderea pe legile pe care nici macar ai lui nu doresc sa le voteze ; cearta com. UE de indecizii ; cearta Bancile ,desi daca RO era pe picioarele ei si economia ei duduia si nu era nevoita sa se-mprumute in fiecare MINUT cu mii de euro ( cu dobinda de ne usuca), , ba mai avea s'un ban pus de'oparte, n-ar fi fost atit de dependenta si disperata de ce fac altii ! ....e asa de simplu : cind ai camara tixita cu provizii si frigiderul e plin si mai ai ceva pus la "saltea" ptr. zile negre, faptul ca " alimentara" din colt s-a-nchis citeva zile ptr. renovare, nu te afecteaza imediat ! Vania,salile de sport sunt conceptia lui nastase continuata in ritm alert de tariceanu,dar tu stii destul de bine......intrebare : De ce le pui in "desaga" altora,nemultumiri care te macina ? Fiecare ministru daca si'ar face treaba in ministerul lui pe activitatea acelui minister ca Udrea,atunci totul ar fi ok. Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 19:06
O INTREBARE AM LA ADRESA CONTESTATARILOR PRESEDINTELUI ROMANIEI :
DE CE VA E FRICA DE EL ? DE CE INTRATI IN FIBRILATII CAND II AUZITI POMENIT NUMELE ? CHIAR IN HALUL ASTA V-A PUS LA RESPECT ?
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 21:49
De la: Silver9AM, la data 2011-10-28 18:50:57De la: 9am249382, la data 2011-10-28 10:11:21 l-ai vazut ieri-alaltaieri pe @Silviu, aplaudindu-l pe neinfricatul cavaler care e el ,base' , ca in timp ce labagii il aplaudau pe Rege ,dind ochii peste cap, EL singur, neinfricat , s-a dus sa se lupte cu hidra europeana si sa-i taie capetele ?! spune-le lor de'o mie de ori, asta, ca tot vor spune ca dusmanul de clasa ce esti tu, eu, pinguinul si alti citiva, isi varsa doar veninul ....cum si cine ii poate determina sa deschida ochii si sa vada ca "regele " lor e gol si nu se lasa pina nu ne vede si pe noi toti, la fel ? Ce'ai patit, ba mis Tontholoaga, ti s'a intins oja pe koor, ti s'a scurs rujul oranj'at pe boocile stapanului si te'a tras de cercei? Of-of-of, ce ti'e si cu handikkapatele cu chipiu, cum va zice cineva pe limba voastra, cum sariti ca capiatele, abrogato care esti tu rama zoioasa [si gaozara imputita ] !La multi anu'si, ba miss Prohab, am auzit ca azi e ziua Vacilor_Nebune!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 21:56
De la: vasile_vali, la data 2011-10-28 21:52:42De la: Black_Friday, la data 2011-10-28 21:36:34De la: Fantoma_din___Zanzibar, la data 2011-10-28 09:26:56De la: Black_Friday, la data 2011-10-27 20:20:04De la: Fantoma___din__Zanzibar, la data 2011-10-27 09:27:57De la: 9am049573, la data 2011-10-26 20:50:36 Ush!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 07:40
De la: Silver9AM, la data 2011-10-28 19:06:43 O INTREBARE AM LA ADRESA CONTESTATARILOR PRESEDINTELUI ROMANIEI : FRICA ? RESPECT ? hahaha , cih ! cine intelege greu si uita repede ? ia uita-te-n oglinda, cashcheta ! ce vezi ? SILA..... SCIRBA....DISPRET.....DISPERARE ca un asemenea om imi hotaraste soarta ....pardon, DECIDE ,cum ii place lui sa ne spuna ca sa stim cine-i SEFU" ,desi nu-i in fisa postului lui aceasta putere de decizie - adica, de a taia salarii, pensii sau a creste impozite sau taxe ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 07:47
De la: Black_Friday, la data 2011-10-28 21:36:34De la: Fantoma_din___Zanzibar, la data 2011-10-28 09:26:56De la: Black_Friday, la data 2011-10-27 20:20:04De la: Fantoma___din__Zanzibar, la data 2011-10-27 09:27:57De la: 9am049573, la data 2011-10-26 20:50:36 hai ca ai o obsesie cu Iliescu asta ! si Base , avind aceeasi scoala , face Exact ce face si ala....acus', poate nu stii, Creeaza Polul de Dreapta , nu de alta dar se pare ca are nevoie de intariri/ paravan in spatele caruia sa se ascunda, caci il paste o dare afara din grupul PPE ...si pe UDMR, la fel ! |
|
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 15:05
De la: 9am249382, la data 2011-10-29 07:40:19"De la: Silver9AM, la data 2011-10-28 19:06:43 O INTREBARE AM LA ADRESA CONTESTATARILOR PRESEDINTELUI ROMANIEI : "cih" pe tine de emotie ?sau.......
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 16:00
De la: Silver9AM, la data 2011-10-29 15:05:45De la: 9am249382, la data 2011-10-29 07:40:19"De la: Silver9AM, la data 2011-10-28 19:06:43 O INTREBARE AM LA ADRESA CONTESTATARILOR PRESEDINTELUI ROMANIEI : e tzis pe tine de emotie ! bei, ce naiba, nici asta nu stii ? nimic nu stii, of-of, mai-mai !
|
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 17:01
De la: 9am249382, la data 2011-10-29 16:00:16De la: Silver9AM, la data 2011-10-29 15:05:45De la: 9am249382, la data 2011-10-29 07:40:19"De la: Silver9AM, la data 2011-10-28 19:06:43 O INTREBARE AM LA ADRESA CONTESTATARILOR PRESEDINTELUI ROMANIEI : Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fantoma_din__Zanzibar 8 mesaje Membru din: 30/10/2011 |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 10:01
Sa ne reamintim promisiunile PDL&Basescu :
"Partidul Democrat Liberal reprezinta garantia ca atat legea cu privire la salariile profesorilor, cat si legea cu privire la pensionarii din grupele I si II de munca se vor aplica, iar aceasta se va realiza prin includerea in bugetul pe anul 2009 a sumelor necesare pentru acoperirea salariilor, si pentru profesori si pentru pensionarii din grupele I si II de munca, iar prin programul anti-criza prezentat astazi de PREMIERUL Stolojan, deja trebuie sa ne obisnuim cu aceasta formula, vom gasi solutiile financiare si pentru celelalte categorii sociale, aici avand in vedere in special cadrele medicale si functionarii publici."Emil Boc -10 noiembrie 2008. "Acea fantoma, pe care o tot bantuie Tariceanu, a crizei, poate fi stapanita cu masuri rationale de reforma, de tratare decenta a acestor categorii sociale (profesori,santate,administratie) , care au nevoie de sustinere financiara." Emil Boc -3 noiembrie 2008-Discurs Parlament- solicitare procedura de urgenta respingere Ordonanta Tariceanu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 13:47
Am incercat de doua ori sa scriu un topic: "Ni se pregateste ceva!?" si nu mi s-a acceptat materialul. L-am copiat pe topicul "Discursul regelui".
Am amintit de material pentru ca citindu-l ne vom schimba directia de la "tu pe cine votezi" la manevrele de aducere rege pe printul Charles al Marii Britanii.
|
|
kabir 47 mesaje Membru din: 23/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 15:11
Ce mi-a fost conducerea,,glorioasa'PSD ,ce imi este PDL.Intrebarea mea este,,Eu cu cine votez?"As face o analiza a Clasei Politice Romanesti dar la dracu dureaza mult.Mai simplu spus o adunatura de de pasari in gradina tarii.Tineam cu liberalii si sunt liberal prin natura firii mele dar nea Antonescu(nu domnul)are acum basca pe cap.Cine mama dracului l-a ales presedinte de partid?Oare asa zișii liberali romani stiu ce inseamna sa fi liberal?Deci eu cu cine votez mon cher?
|
niagara 211 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 15:17
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 10:01:27Sa ne reamintim promisiunile PDL&Basescu : Ai uitat sa mentionezi ,si "partea adversa",ce spunea psd+pnl ,inainte de alegeri ? Ce spunea candidatul la presedentie sustinut de antonescu,ceva cu 20 0000 mii de euro,ceva cam la fel cu pdl ?
“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.”
Harry Truman
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 16:09
De la: niagara, la data 2011-10-30 15:17:53De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 10:01:27Sa ne reamintim promisiunile PDL&Basescu : intre ce-a promis PDL si Basescu in campania electorala si ce-a spus Geoana ca va da 20 mii de euro celor ce se vor intoarce acasa si -si vor deschide o afacere si ce s-a intimplat EFECTIV sub conducerea portocalie, e o groapa imensa ce se cheama FALIMENT ! |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 16:20
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:09:44De la: niagara, la data 2011-10-30 15:17:53De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 10:01:27Sa ne reamintim promisiunile PDL&Basescu : Va dadea Geoana...ruble, poate!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
niagara 211 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 16:35
De la: Black_Friday, la data 2011-10-30 16:20:36De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:09:44De la: niagara, la data 2011-10-30 15:17:53De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 10:01:27Sa ne reamintim promisiunile PDL&Basescu : Nici macar,pote marci,lire italiene,franci.........
“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.”
Harry Truman
|
|
|
|

.Mai mult,s-a certat mereu cu rusii la TV
spre extazul unui cretin bucalat la fata de pe forum( cu nume de "planeta"), lucru care in mintea lui atrofiata ne arata ca Base este la cutite cu rusii ,intr-un fel de razboi rece si probabil parasutat de CIA pe melegurile noastre.
.Ce trece el insa cu vederea este faptul ca tampeniile doamnei Udrea nu sunt investitii,ci hrana alocata firmelor portocalii.O investitie trebuie sa produca ceva,sa aiba o uitilitate ,pe care salile de
pai, eu ce-am spus ca Mircea Lambrino a fost montat de Basescu ? eu am spus exact ce spui si tu : ca acest Paul este doar un pion pe tabla de sah a lui Base -jucatorul !
!
poate fi stapanita cu masuri rationale de reforma, de tratare decenta a acestor categorii sociale (profesori,santate,administratie) , care au nevoie de sustinere financiara."