back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 17:55

De la: chillywilly, la data 2011-10-22 17:25:03Cocalare BlackSilver ... ai viermi?Se apropie 25 octombrie si trebuie sa-ti faci norma de invective? la altceva oricum nu te pricepi
Vorbeai de sotia ta utopica probabil ,din cate stiu nu esti insurat cel putin in lumea reala IQ tau este cam cat la un cimpanzeu ...desi cred ca asta il are mai mare ! stie sa taca
Alter egoul tau a inceput sa monitorizeze persoanele de pe forum ...ai revenit la vechea indeletnicire ? Parca ati fi Castor si Polux adica de legenda Daca va iubiti de ce nu va luati ...ca daca -i dragoste sexele nu mai conteaza
PS.Se poate si marinareste ...dragostea! ...cu amandoua odata(mainile) [/quote

Poponet,ti'a tras clapa ...iubitul ? Nu mai ai fundas in echipa ? Acum ce sa faci si tu,ti'ai adus aminte de dragostea ta de homalau singuratic vad,esti ambidextru,bravo scarba societatii,bravo,continua ! Cat despre IQ tau ,nu cred ca e mai mare decat a unui ,asa ca daca nu ar fi "goagalul" un homalau mort ar scrie pe tine........
Ramane cum ai supt (asta daca ai de la cine) cat despre maini,ai permisiunea sa le folosesti pe amandoua odata,asta daca te duce capul,daca nu .....tot un esti !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 18:07

De la: Silver9AM, la data 2011-10-22 17:55:36
De la: chillywilly, la data 2011-10-22 17:25:03Cocalare BlackSilver ... ai viermi?Se apropie 25 octombrie si trebuie sa-ti faci norma de invective? la altceva oricum nu te pricepi
Vorbeai de sotia ta utopica probabil ,din cate stiu nu esti insurat cel putin in lumea reala IQ tau este cam cat la un cimpanzeu ...desi cred ca asta il are mai mare ! stie sa taca
Alter egoul tau a inceput sa monitorizeze persoanele de pe forum ...ai revenit la vechea indeletnicire ? Parca ati fi Castor si Polux adica de legenda Daca va iubiti de ce nu va luati ...ca daca -i dragoste sexele nu mai conteaza
PS.Se poate si marinareste ...dragostea! ...cu amandoua odata(mainile) [/quote

Poponet,ti'a tras clapa ...iubitul ? Nu mai ai fundas in echipa ? Acum ce sa faci si tu,ti'ai adus aminte de dragostea ta de homalau singuratic vad,esti ambidextru,bravo scarba societatii,bravo,continua ! Cat despre IQ tau ,nu cred ca e mai mare decat a unui ,asa ca daca nu ar fi "goagalul" un homalau mort ar scrie pe tine........
Ramane cum ai supt (asta daca ai de la cine) cat despre maini,ai permisiunea sa le folosesti pe amandoua odata,asta daca te duce capul,daca nu .....tot un esti !

Vezi asta te strica:lipsa de idei folosestii surogate :mitocanie , jargonul de maidan.
PS.preferintele matale sexuale nu ma intereseaza , aflu cu stupoare ca esti voyeur (te uiti in ograda altuia) dar si exhibitionist ceea ce ma conduce la ideea ca altfel esti cam....pe invers
si cam redus(probabil cu 25 %)

Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 19:00

Salut Alex,ma bucur ca ti-ai rezolvat treburile !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:22

De la: niagara, la data 2011-10-22 19:06:52
De la: 9am249382, la data 2011-10-22 15:52:56
De la: Silver9AM, la data 2011-10-21 19:25:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-21 08:35:12
De la: 9am249382, la data 2011-10-20 18:51:48
De la: Silver9AM, la data 2011-10-20 18:32:53
De la: 9am249382, la data 2011-10-20 17:51:03sub titlul topicului apare subliniat : toate forumurile si sub asta apare scris asa : Activitate I Top I vezi toate mesajele noi !
da click pe Activitate si acolo apar toti utilizatorii, cu cite postari au ei ....ei, mataluta nea "patriciule" ai pe luna asta 156 de postari,deci o rata de 7,8 postari pe zi ! dar ce-ti pasa tie ? iti cer tie sa=mi faci treaba prin casa desi, recunosc, parca mi-ar placea sa te vad in postura lui Fredy Mercuri, cu aspiratorul si pamatufu' , facind pe fata-n casa ! maaaama ce te-as smotrui ! oleuuu !

Uite vezi ,asta e "defectul" tau,nu stii unde sa cauti ........ce ti'am postat eu,e din datele date de administrator.......Nu te mai repezi,intai informeaza'te si dupa aia posteaza ! Ia'l pe pinguin in rolul lui "FREDY MERCURI" el e poponet,mie'mi plac la nebunie femeile,adica imi place de sotia mea !!!

pfoaiiii, iti creste nasul Pinochioooo ! ia vezi tu sa nu dea sotia ta peste ghidusiile cu pijamaua Danielei ,plus alte miorlaieli de motanel in calduri ! ai grija !
si unde te-am trimis eu, nu tot de Adm. tine ? nu el ne contabilizeaza activitatea pe forum ? dar, este ca te-ai mirat si tu cit prolific esti, este ? deci vezi cum e chestia aia cu paiul si birna !

@silvareeee, ia mai citeste o data ce-ai spus si ce ti-am raspuns ,ca vaz ca esti nelamurit de ce ti-am spus ca esti Pinochio cind ai facut pe ultra-fidelul, desi te joci erotic-infantil pe forum de mi-e si jena de prosteala ta, motanule in calduri care esti tu motan ce umbli pe alte acoperisuri !

Madam florea,eu pana acum am crezut ca faci pe niznaiu,dar vad ca nu pricepi si percepi nimic,nici o vorba cu mai multe intelesuri,nici cand cineva face o gluma(fara sa scrie dedesupt "gluma"),nu te prinzi de ironii,nu te prinzi de niciunele........ma rog,inseamna ca trebuie sa-ti scriu si sa-ti si fac desenul ca sa intelegi.....
Ca mi'ai spus pinochio,conteaza mai putin,stiind ce gogomanii poti fi in stare sa postezi ti'am dat raspunsul de mai sus......dar nu ai perceput nuanta.......La fel ti-am dat copy-paste pe contorizarea mesajelor de catre administrator,dar tu o tii pe a ta.....ce vazi tu e cu totul altceva,si ca sa te convingi,alege orsice an si luna de cand sunt logat si ai sa vezi ca raspunsul e acelas la cum stii tu sa ceri informatii.....
In ce priveste casnicia mea,nu cred ca ai tu menirea sa mi'o judeci atata timp cat nu ma cunosti si nu'mi cunosti nici familia,in ce priveste prietenia mea cu Dany si cu Black,las'o asa,nu'ti mai vara coada,ai incercat de vre'o cateva ori sa bagi zazanie intre mine si Black dar nu ti'a mers,acum incerci sa te interpui intre mine si Dany,cu ce drept ? Cat despre fidelitatea mea,madam florea ,nu ai stat tu la fundul meu sa vezi si sa contorizezi ce si unde am fost si cu cine,de aceia te rog abtinete in a mai face observatii de prost gust la adresa mea si a prietenilor mei ! DACA NU AI INTELES ,SPUNE DOAR SI AM SA INCERC SA FIU MAI EXPLICIT,CLAR ?!?

atunci, cashecheta, ai bunul simt si nu imi numara tu cite postari am eu sau cit timp stau pe forum, ca NU E TREABA TA ! si nici MENIREA ta, ca sa te citezi ! cit despre prostelile tale pe forum....mi se rupe-n 14 ....dar ma enerveaza IPOCRIZIA ! hai, pa !

Gabi,la fel de "coltoasa " Vrzi ca esti in confuzie,Silver nu poarta cascheta,iar despre postari e simplu,te duci in josul profilului tau si inainte de postari sunt afisate rata postarilor fiecaruia.

Alex te cheama ? ala cu articolele lui laudative la adresa puterii sau Apex....sau e totaia? Silver nu poarta "cashecheta"? ha ! poate ! dar gindeste ca si cum ar avea ....e un fel de Garcea ! cit despre locul unde sunt afisate nr. de postari, stiu de mult, dar nu vad ce importanta au in discutia despre personajul in cauza ? eu am facut vreodata intrebare cit si de ce sta un om pe forum ? treaba lui , nu-i treaba nimanui .....ba, am inteles dintr-o discutie de mai demult ca exista si un fel de concurenta intreunii useri : cine e mai activ ?! care o fi rostul, nu am inteles dar, fiecare cu damblaua lui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:29

De la: Silver9AM, la data 2011-10-22 17:48:31
De la: 9am249382, la data 2011-10-22 17:11:25 stii ce faci tu in zbenguiala ta , in timp ce-ti IUBESTI sotia , ipocritule ? cind iti iubesti si respecti ,intr-adevar, sotia sau sotul, a "flirta "cu intentie , cu altcineva, e TRADARE si o IMPIETATE adusa casniciei te cotai ca un catel cu cas la gura si pe "madam Florea" o distreaza la nebunie cum se poate prosti un barbat , dar o si scirbeste ....asta ca sa stii !

Madam florea,tuta ai fost de la inceput ,cata esti din nascare ce'ti mai trebuie judecata ???

da, mei cascheta, sunt de moda veche si daca asta inseamna sa fii tuta ca n-ai o "casnicie deschisa ", atunci da, sunt si am fost tuta, o viata !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 09:09

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 08:29:18
De la: 9am249382, la data 2011-10-22 17:11:25 stii ce faci tu in zbenguiala ta , in timp ce-ti IUBESTI sotia , ipocritule ? cind iti iubesti si respecti ,intr-adevar, sotia sau sotul, a "flirta "cu intentie , cu altcineva, e TRADARE si o IMPIETATE adusa casniciei te cotai ca un catel cu cas la gura si pe "madam Florea" o distreaza la nebunie cum se poate prosti un barbat , dar o si scirbeste ....asta ca sa stii !

Madam florea,tuta ai fost de la inceput ,cata esti din nascare ce'ti mai trebuie judecata ???

da, mei cascheta, sunt de moda veche si daca asta inseamna sa fii tuta ca n-ai o "casnicie deschisa ", atunci da, sunt si am fost tuta, o viata !

Madam florea,inteleg ca esti vreun "pristanda" al forumurului ? Iar daca recunosti si tu ca esti o tuta incurabila,atunci e ok ! Cat priveste "cascheta" si "casnicia" mea,nu ma sili sa-ti spun, unde ,ce si cum ................

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 09:37

De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 09:09:09

Madam florea,inteleg ca esti vreun "pristanda" al forumurului ? Iar daca recunosti si tu ca esti o tuta incurabila,atunci e ok ! Cat priveste "cascheta" si "casnicia" mea,nu ma sili sa-ti spun, unde ,ce si cum ................

ce e-n capul tau, mai baiatule ? " PRISTANDA" era cel ce numara in felul in care-i ieseau lui bine socotelile si TU esti cel ma " numara" pe mine, NU EU pe tine ! deci : cine-i Pristanda ? dar, te-ntreb inca o data : ce Importanta are in cadrul acestei discutii toata numaratoarea asta ? de ce e atit de important ptr. tine si ce vrei sa demonstrezi cu asta ? asta nu inteleg !
cit despre casnicia ta, stiu de la tine, ca eu nu am alte surse de informatii , ca ai o sotie frumoasa si 2 pusti frumosi si cuminti - fetita si baietel - si ,sa-ti traiasca ce m-a socat la tine este zbenguiala asta erotico-infantila cu ursuletii, pijamalele .... ma oripileaza- intelegi cuvintul ? si consider o TRADAREA a familiei tale pe care Declari ca o iubesti , atit ! in rest, pace tie , NU ma mai conturba de la subiectul topicului , ca tare mi-e drag !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 10:13

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 09:37:14
De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 09:09:09

ce e-n capul tau, mai baiatule ? " PRISTANDA" era cel ce numara in felul in care-i ieseau lui bine socotelile si TU esti cel ma " numara" pe mine, NU EU pe tine ! deci : cine-i Pristanda ? dar, te-ntreb inca o data : ce Importanta are in cadrul acestei discutii toata numaratoarea asta ? de ce e atit de important ptr. tine si ce vrei sa demonstrezi cu asta ? asta nu inteleg !
cit despre casnicia ta, stiu de la tine, ca eu nu am alte surse de informatii , ca ai o sotie frumoasa si 2 pusti frumosi si cuminti - fetita si baietel - si ,sa-ti traiasca ce m-a socat la tine este zbenguiala asta erotico-infantila cu ursuletii, pijamalele .... ma oripileaza- intelegi cuvintul ? si consider o TRADAREA a familiei tale pe care Declari ca o iubesti , atit ! in rest, pace tie , NU ma mai conturba de la subiectul topicului , ca tare mi-e drag !

Of,Of,Mai,Mai.....asa cum am mai afirmat,tu nu intelegi anumite substraturi doar daca-ti sunt explicate pe intelesul tau.....
" Pristanda - Ca si celelalte opere ale lui Caragiale, ”O scrisoare pierduta” infatiseazan mediul citadin si critica moravurile vieþii politice si familiale. Personajele lui Caragiale reprezinta anumite tipuri umane care au o insusire dominanta caruia i se subordoneaza celelalte.Astfel Pristanda, politistul orasului, este tipul slugii oportuniste "
Da,imi iubesc prietenii,imi iubesc cainele,imi iubesc slujba,imi iubesc tara,imi iubesc copii,imi iubesc sotia........pe fiecare in felul sau !Sunt un om "IUBITOR" Deci tot un "pristanda" al forumurului ramai in asceptiunea mea ! Ce te bagi tu unde nu-ti fierbe oala ? E cumva o trasatura caracteristica tie ? Vrei explicatii ?
TU CAND AI FACUT "DECLARATII" PE ACEST FORUM,eu le-am luat ca pe simple afirmatii spuse intr-un context,nu am cautat sa ranesc oameni,in mine poti da ,rezist la orice,dar vezi ca jignesti si pui in ipostaze proaste si pe altii......crezi ca e ONEST ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 15:57

cu siguranta ai vrut sa spui de ACCeptiunea ta, nu aseptiunea dar, nu conteaza, zi-i mai departe cu lumea lui Caragiale, ca m-ai facut martz !
P.S1
da, asa este si eu am "facut declaratii " dar ma implicau numai pe mine, tu i-ai implicat pe altii prin conduita ta !
P.S2
ce mai face don basel ? e bine, sanatos, de ce s-a ratoit la UE ,ca nu m-am prins ? ti-a zis ceva de nemultumirile lui, de frustrarile lui ? ia zi ! hai , nu te sfii, stii cit de mult il iubesc !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 16:33

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 15:57:58 cu siguranta ai vrut sa spui de ACCeptiunea ta, nu aseptiunea dar, nu conteaza, zi-i mai departe cu lumea lui Caragiale, ca m-ai facut martz !
P.S1
da, asa este si eu am "facut declaratii " dar ma implicau numai pe mine, tu i-ai implicat pe altii prin conduita ta !
P.S2
ce mai face don basel ? e bine, sanatos, de ce s-a ratoit la UE ,ca nu m-am prins ? ti-a zis ceva de nemultumirile lui, de frustrarile lui ? ia zi ! hai , nu te sfii, stii cit de mult il iubesc !

Ca de obicei,pe dupa pom pe langa gard ! Frustrata pe aici esti doar tu,iar dragostea ta dai'o lui ilici in continuarie........
PS . Daca contorizam,sa nu te superi.......
Erata "ACCEPTIUNE" ,multumita madam florea ? Am sa te fac si eu atenta de cate ori tastezi gresit,de acum incolo !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:05

De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 16:33:11
De la: 9am249382, la data 2011-10-23 15:57:58 cu siguranta ai vrut sa spui de ACCeptiunea ta, nu aseptiunea dar, nu conteaza, zi-i mai departe cu lumea lui Caragiale, ca m-ai facut martz !
P.S1
P.S2

Ca de obicei,pe dupa pom pe langa gard ! Frustrata pe aici esti doar tu,iar dragostea ta dai'o lui ilici in continuarie........
Erata "ACCEPTIUNE" ,multumita madam florea ? Am sa te fac si eu atenta de cate ori tastezi gresit,de acum incolo !!!

multumesc, stiu ca ma pot bizui pe tine , in continuare si ptr. contorizare si ptr. erata....aici, obisnuiesc s-o dau eu singura, dar daca insisti...
dar, tot nu mi-ai spus : care-i poanta cu contorizarea si de ce ti s-a pus pata pe mine, tocmai pe asta: nr. de postari ? te-ai uitat din curiozitate sa vezi cine-i liderul cu cele mai multe postari, totusi, asaaaa, ca chestie ! ai chef de cearta, nu mai ai motive de ciondaneala si le inventezi ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:31

"Personajele lui Caragiale reprezinta anumite tipuri umane care au o insusire dominanta caruia i se subordoneaza celelalte.Astfel Pristanda, politistul orasului, este tipul slugii oportuniste "

mai referate.ro,
ai ajuns sa faci apologia slugilor oportuniste?!
(urmeaza sa ne dai citate si din manelisti?)
pe pagina anterioara nu sunteti decit 2 slugi care instigati la ura rasiala, sperind ca daca postati pentru extraordinar vi se iarta aceste derapaje de natura penala ...

aici lacramati pentru iubirea de tara ... voi si inca 5,7 milioane de fraieri, va cautati acum justificari pentru cit de fraieri ati fost.

vine boc si spune in sedinta de guvern ca au absorbit 14% fonduri europene si apoi nenea orban o da la intors ca de fapt sunt numai 3,2 %. spune ordinarul ca UE nu ne mai da bani pentru proiecte, vine pasarica boagiu si spune ca vom avea finantare europeana!
din cresterea aia economica de 3,2 vine boc si ne spune ca avem o stationare, mai degraba o crestere negativa.
nimic mai penibil decit modul in care oamenii de afaceri zimbeau la speach-ul lui boc la lansarea forbes500 ...

cred din ce in ce mai mult ca acest guvern si sustinatorii lui trebuie sa beneficieze de propria reforma din domeniul sanatatii ... mentale .

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:42

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 17:05:00
De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 16:33:11
P.S1
P.S2

multumesc, stiu ca ma pot bizui pe tine , in continuare si ptr. contorizare si ptr. erata....aici, obisnuiesc s-o dau eu singura, dar daca insisti...
dar, tot nu mi-ai spus : care-i poanta cu contorizarea si de ce ti s-a pus pata pe mine, tocmai pe asta: nr. de postari ? te-ai uitat din curiozitate sa vezi cine-i liderul cu cele mai multe postari, totusi, asaaaa, ca chestie ! ai chef de cearta, nu mai ai motive de ciondaneala si le inventezi ?

Nici vorba madam florea,nu am voie sa mi se puna "pata" pe nimeni ,sunt mai mult decat calm,iar daca ai sa reiterezi postarile ai sa vezi ca tu ai inceput cu "cine posteaza mai mult " nu eu,e adevarata vorba aia Romaneasca,"se intalneste munte cu munte dara om cu om"
De obicei "erata"o da AUTORUL nu cititorul,asta asa ca sa intelegi iar de certat,nu ma cert cu nimeni,nu am motive ,fiecare se incarca cum ii place ,altul picteaza,altul scrie poiezii,altul sta pe tel. si butoneaza,altul in fata unui pc. si tasteaza,fiecare'si umple timpul si se refuleaza cum ii e la indemana......cand am plecat de pe forum,ma scarbisem,am revenit pt. ca imi lipsea,fiecare cu placerile lui........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:50

" Suparat ce sunt pe lume
suparaaat " ca UE asta, cu mutrele lor de europeni, cu papionele lor nesuferite si INDECIZIILE majore, imi pun frina in calea plina de succes a mea si a pedeleprelor mele ! of-of, mai-mai

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:52

PAPIOANE - scuzati, pardon, bon soir !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:18

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 17:52:03PAPIOANE - scuzati, pardon, bon soir !

Notiunea de RIDICOL,iti spune ceva ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:27

Parol, "poiezii" ?

Care va sa zica, mai nene silvache,
ori esti un "mare poiet" care sta sluga "violet sa traiti !" pe acest topic, ori vorba zinei voastre EBA, ai copiat la bac!
Pe onoarea mea!

jos labele de pe Caragiale, violet-manelistilor!

Mai vrei un rind?!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:31

De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 18:18:40
De la: 9am249382, la data 2011-10-23 17:52:03PAPIOANE - scuzati, pardon, bon soir !

ca Autor al greselii, am dat o "erata" in stilul lui nea Iancu ....pai, parca-mi faceai Analiza operelor lui Caragiale !? NU RECUNOSTI CITATUL ? nu-ti spun de unde e , uit' asa d'al naibii ! deci , mai usurel cu cuvinte d'astea ca "ridicol " ,alea-alea ca ma faci sa riz si-ti devin caracterizare !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:42

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 18:31:49

ca Autor al greselii, am dat o "erata" in stilul lui nea Iancu ....pai, parca-mi faceai Analiza operelor lui Caragiale !? NU RECUNOSTI CITATUL ? nu-ti spun de unde e , uit' asa d'al naibii ! deci , mai usurel cu cuvinte d'astea ca "ridicol " ,alea-alea ca ma faci sa riz si-ti devin caracterizare !

Erata,ar trebui sa dai tuturor posturilor tale,iar cand mai citezi pe cineva,pune si ghilimelele de rigoare,madam florea,nu de alta dar strigi la vatman si-ti raspunde contolorul.......asa ca te mai intreb odata : NOTIUNEA DE RIDICOL,ITI SPUNE CEVA ? NU ,NU CRED,LA CATA NESIMTIRE AI IN TINE,ASTA E UN MIC MIZILIC.........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:43

De la: 9am049573, la data 2011-10-23 18:27:08Parol, "poiezii" ?

ori esti un "mare poiet" care sta sluga "violet sa traiti !" pe acest topic, ori vorba zinei voastre EBA, ai copiat la bac!
Pe onoarea mea!

Mai vrei un rind?!

probabil ca au primit de la PD misiunea de a exersa ptr. anul I.L . Caragiale, in vederea anului electoral 2012 ....si atunci sa vezi, neicusorule ce de nopti furtunoase or sa fie , ce de masti se vor juca d'ale carnavalului si cite scrisori pierdute se vor regasi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:48

De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 18:42:03

Erata,ar trebui sa dai tuturor posturilor tale,iar cand mai citezi pe cineva,pune si ghilimelele de rigoare,madam florea,nu de alta dar strigi la vatman si-ti raspunde contolorul.......asa ca te mai intreb odata : NOTIUNEA DE RIDICOL,ITI SPUNE CEVA ? NU ,NU CRED,LA CATA NESIMTIRE AI IN TINE,ASTA E UN MIC MIZILIC.........

hai, du-te si te culca.... e prea greu ptr. tine, iarta-ne si retrage-te !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 08:59

Pe onoarea mea!

Mai vrei un rind?!

Cu cine vorbesti,cu chelnerul sau ii ceri sobolanului sa'ti mai de'a voie sa'l pupi in kkor odata ? Despre "poiezii" "zine".....nu cred ca seti in masura,cand faci o corectie si folosesti aceiasi greseala,nu face decat sa dovedesti ca esti un dobitoc.....asa ca mai ne'a sobelimei,pupa'ti in kkor mai departe sobolanul si mucles,mai pupator de kkururi !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:02

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 18:48:20
De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 18:42:03

hai, du-te si te culca.... e prea greu ptr. tine, iarta-ne si retrage-te ! [/quote

Madam florea,ce e greu pt. mine ,e imposibil pt. tine,asa ca dute tu la nani,ca te'a obosit viata si comunistii.........

9am249516

45 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:39

Si vorbind asa ...la modul general ,tara asta nu a mai avut niciodata un asa mare ,drept si bun conducator ca Basescu. Nu o ducem bine sub el,este mai rau ca niciodata, insa de vina sunt toti cei care au condus aceste meleaguri cam de pe vremea lui Burebista pana acum. Sigur,si poporul este vinovat ,si UE ,etc.Singurii nevinovati sunt Basescu,Boc ,Udrea,Oprea si tanarul anticomunist de opereta Mihail Neamtu.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:59

De la: Silver9AM, la data 2011-10-24 08:59:32

Pe onoarea mea!

Mai vrei un rind?!

Cu cine vorbesti,cu chelnerul sau ii ceri sobolanului sa'ti mai de'a voie sa'l pupi in kkor odata ? Despre "poiezii" "zine".....nu cred ca seti in masura,cand faci o corectie si folosesti aceiasi greseala,nu face decat sa dovedesti ca esti un dobitoc.....asa ca mai ne'a sobelimei,pupa'ti in kkor mai departe sobolanul si mucles,mai pupator de kkururi !

foarte promt, admin. a sters lista cu vinovatii aratati cu degetul in ultimii 7 ani de ciracul diavolului de la cotroceni (cu exceptia pdl , boc si a lui)dar a lasat postarile lui silvache asa cum este ce de mai sus.

ma gindesc sa fac si eu o lista cu firmele care posteaza anunturi publicitare pe acest site.

9am249516

45 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 10:06

De la: 9am049573, la data 2011-10-24 09:59:21
De la: Silver9AM, la data 2011-10-24 08:59:32

Pe onoarea mea!

Mai vrei un rind?!

foarte promt, admin. a sters lista cu vinovatii aratati cu degetul in ultimii 7 ani de ciracul diavolului de la cotroceni (cu exceptia pdl , boc si a lui)dar a lasat postarile lui silvache asa cum este ce de mai sus.

ma gindesc sa fac si eu o lista cu firmele care posteaza anunturi publicitare pe acest site.

Da,rapid baiatul asta care sterge postari pe 9AM Este un fel de Jeckie Chan cand este vorba de cenzurat postari sau de blocat conturi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 10:09

De la: 9am249516, la data 2011-10-24 09:39:42Si vorbind asa ...la modul general ,tara asta nu a mai avut niciodata un asa mare ,drept si bun conducator ca Basescu. Nu o ducem bine sub el,este mai rau ca niciodata, insa de vina sunt toti cei care au condus aceste meleaguri cam de pe vremea lui Burebista pana acum. Sigur,si poporul este vinovat ,si UE ,etc.Singurii nevinovati sunt Basescu,Boc ,Udrea,Oprea si tanarul anticomunist de opereta Mihail Neamtu.

ai uitat sa-i amintesti pe romanii cuceritori, ca daca nu erau ei si femeile dace nu se iubeau si incrucisau cu legiunile alea de care or fi fost ele ca sa aiasa o asa nazdravanie de popor.... aaaa, ca sa nu zic ca ne-au mai traversat si niscaiva navalitori atunci , ramineam un popor dac, viteaz si harnic si nu deveneam un popor de mina a doua... na !

9am249516

45 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 10:18

De la: 9am249382, la data 2011-10-24 10:09:41
De la: 9am249516, la data 2011-10-24 09:39:42Si vorbind asa ...la modul general ,tara asta nu a mai avut niciodata un asa mare ,drept si bun conducator ca Basescu. Nu o ducem bine sub el,este mai rau ca niciodata, insa de vina sunt toti cei care au condus aceste meleaguri cam de pe vremea lui Burebista pana acum. Sigur,si poporul este vinovat ,si UE ,etc.Singurii nevinovati sunt Basescu,Boc ,Udrea,Oprea si tanarul anticomunist de opereta Mihail Neamtu.

ai uitat sa-i amintesti pe romanii cuceritori, ca daca nu erau ei si femeile dace nu se iubeau si incrucisau cu legiunile alea de care or fi fost ele ca sa aiasa o asa nazdravanie de popor.... aaaa, ca sa nu zic ca ne-au mai traversat si niscaiva navalitori atunci , ramineam un popor dac, viteaz si harnic si nu deveneam un popor de mina a doua... na !

Legiunile romane cuceritoare tin de fosta UE .Sunt deja pe lista neagra a lui Basescu !. Ha ha ha ,pai daca era Basescu in locul lui Burebista credeti ca ne mai cucereau aia ca sa faca sex cu femeile dace ?! Burebista ala a fost un tradator si un gaozar,ha ,ha ha ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 10:52

De la: 9am249516, la data 2011-10-24 10:18:18

Legiunile romane cuceritoare tin de fosta UE .Sunt deja pe lista neagra a lui Basescu !. Ha ha ha ,pai daca era Basescu in locul lui Burebista credeti ca ne mai cucereau aia ca sa faca sex cu femeile dace ?! Burebista ala a fost un tradator si un gaozar,ha ,ha ha ...

ei, uite, la asta nu m-am gindit : : cum ar fi tinut el chept cotropitorului strain .... da' asta numa' daca era intr-o zi buna, ca daca era prost dispus ca la Ziua Marinei a.c sau la Ziua Nationala de anul trecut, Nu se ducea ca sa nu fie huiduit....nu ca i-ar fi fost frica de boborul care -l iubeste pe el, da' uite asa, n-a avut chef ! d'aia zic : depinde pe ce picior il prindeau navalitorii aia !

9am249516

45 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 11:00

De la: 9am249382, la data 2011-10-24 10:52:24
De la: 9am249516, la data 2011-10-24 10:18:18

ei, uite, la asta nu m-am gindit : : cum ar fi tinut el chept cotropitorului strain .... da' asta numa' daca era intr-o zi buna, ca daca era prost dispus ca la Ziua Marinei a.c sau la Ziua Nationala de anul trecut, Nu se ducea ca sa nu fie huiduit....nu ca i-ar fi fost frica de boborul care -l iubeste pe el, da' uite asa, n-a avut chef ! d'aia zic : depinde pe ce picior il prindeau navalitorii aia !

Ei,daca totusi ne cucereau legiunile romane chiar si fiind aparati de marele tarabostes Basescu ,atunci de vina era Tariceanu ca i-a molesit pe daci cu prosperitatea lui falsa si nu au mai luptat suficient de bine. . Plus,vracii ,educatorii, mogulii care fabricau sageti,fostul Rege,batranii satului ,etc.

Pagini: << 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: