himalaya_aya
7 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 12:15
eu...eu mi as dori...greu de spus...oricum mi as dori sa ma fi nascut in alta clasa sociala..dar cu parintii mei........ca-s superi......
|
|
|
angel_girl_ingerash
15 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 14:48
cum zicea si Parintele Cleopa " mancav`ar Raiul!" asta imi doresc si yo cel mai mult sa ne manance Raiul p toti!
Dumnezeu s ne ajute si s ne binecuvinteze cu luminarea mintii!
Dumnezeu te vede! degeaba incerci s te ascunzi...
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 15:47
De la: angel_girl_ingerash, la data 2008-11-15 14:48:06cum zicea si Parintele Cleopa " mancav`ar Raiul!" asta imi doresc si yo cel mai mult sa ne manance Raiul p toti!
bine draga , calca-ti-va voi in picioare si inghesui-ti-va ca sardelele in ...rai !
io personal ,prefer iadul ; mai bine un iad inteligent decat un rai stupid (v.hugo !) sau altfel spus ,nu e bine sa fi obligat sa alegi intre rai si iad ; prieteni buni gasesti in ambele locuri (m.twain !)
si afar' de asta in iad este evident cald si miroase a afumatura ...o nebunie ...schizofrenie curata , nu altceva !?
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 16:13
intrebarea ar fi cine ar putea sa mi ineplineasca o dorinta?cine ar putea face sa dispara toata rautatea omeneasca,cine ar putea distruge toate bolile?ar putea cineva sami ineplineasca aceasta dorinta?
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 17:05
@azazel,vad ca stii sa-ti faci reclama ! cind eram mica,mama-mi spunea ca pe un umar sta un ingeras si pe umarul celalalt,un dracusor ;cind faceam o fapta buna se bucura  si plingea  ....si viceversa ! ce-am vrut sa spun cu asta? ca,de fapt,toata viata optam intre bine si rau; intre iad ca simbol al remuscarilor viitoare si rai,simbol al pacii interioare dat de constiinta lucrului bine gindit si facut !
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 18:55
De la: AZAZEL, la data 2008-11-15 15:47:39De la: angel_girl_ingerash, la data 2008-11-15 14:48:06cum zicea si Parintele Cleopa " mancav`ar Raiul!" asta imi doresc si yo cel mai mult sa ne manance Raiul p toti!
bine draga , calca-ti-va voi in picioare si inghesui-ti-va ca sardelele in ...rai !
io personal ,prefer iadul ; mai bine un iad inteligent decat un rai stupid (v.hugo !) sau altfel spus ,nu e bine sa fi obligat sa alegi intre rai si iad ; prieteni buni gasesti in ambele locuri (m.twain !)
si afar' de asta in iad este evident cald si miroase a afumatura ...o nebunie ...schizofrenie curata , nu altceva !? [/quote
Tu pari destul de informat.
Dar nu strica sa dai un search pe google sau Youtube: sounds from hell sau Dr. Azzacov (un geolog sovietic care a inregistrat tipete de oameni la 14 km adancime in scoarta pamantului). Poate alegi mai usor apoi.
|
spprometeu
24 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 20:34
azazele,
vad ca dracii nu prea au timp sa invete si ceva gramatica a limbii romane...
tu nu stii a conjuga verbul a fi si te dai gogonetz, cautand sa duci cat mai multe suflete in iad...
pai dc este asa de bine acolo, ce mama dracului mai cauti tu aici pe pamant????
|
|
|
geo_kazan
2 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 21:35
IN PRIMUL RAND MI-AS DORI SA VAD CA SE VORBESTE SI SE SCRIE CORECT romaneste; ......".care ar fi aceia"???!!! sau ........care ar fi aceea!!.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 22:36
De la: spprometeu, la data 2008-11-15 20:34:57azazele,
vad ca dracii nu prea au timp sa invete si ceva gramatica a limbii romane...
tu nu stii a conjuga verbul a fi si te dai gogonetz, cautand sa duci cat mai multe suflete in iad...
pai dc este asa de bine acolo, ce mama dracului mai cauti tu aici pe pamant????
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 22:38
ALO,CONCURENTA?DE CE VA INTREBATI VOI CE CAUTA AZAZEL PE PAMANT?MAI BINE V-ATI INTREBA DACA NU CUMVA VA CAUTA PE VOI
|
edy_sword
166 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 00:01
am cetit ce am cetit da pina la urma cred ca ne dorim toti ceea ce am crezut ca se v a intimpla dupa revolutie da o iesit un cicat mari ca tara asta ,amu ii bun ,traim cu totii in cicatu nostru ,ci zicit di asta? mai romani?
|
caroiiulian
4 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 05:50
salut
traim intro lume cu oameni tot mai rai tot mai egoisti iar daca ar fi sa mi se indeplineasca o dorinta mi ar placea sa pot schimba lumea intro lume cu mult mai buna sa devina totul un paradis
|
spprometeu
24 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 18:10
florin boy rau, esti si tu tot un drac?
atunci ia-l de copita pe azazel si ducetiva amandoi la talpa iadului... acolo va este locul...
eu mai am oarece de rezolvat pe aici, pe pamant...asa ca nu aveti nicio sansa cu mine!
|
greiner_mirela
6 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 22:04
"7%"
Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus:
Doamne as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul.
Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi. A deschis una
dintre usi iar omul a privit inauntru. In mijlocul incaperii se afla o mare
masa rotunda. Pe masa se afla un vas mare cu tocana, care mirosea foarte
bine si care l-a facut pe om sa ii lase gura apa.
Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi.
Pareau a fi infometati. Tineau linguri cu manere foarte lungi care le erau
legate de brate si astfel putea ajunge la vas pentru a le umple cu tocana;
dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la
gura lingurile pline.
Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci
Dumnezeu a spus: "Acum ai vazut Iadul"
Au mers apoi catre cealalata camera si au deschis usa.
Arata la fel ca si prima. Se gasea acolo o masa mare si rotunda cu un vas
mare de tocana care iti lasa gura apa. Oamenii de la masa erau echipati cu
acelasi gen de linguri dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau
si vorbeau intre ei. Omul pios a spus: "nu inteleg"
"Este foarte simplu" a spus Dumnezeu. "Este nevoie insa
de abilitate. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe
celalalt, in timp ce ceilalti se gandeau doar la ei insisi"
Cand Isus a murit pe cruce, el se gandea la tine. Se
estimeaza ca 93% din oameni nu vor trimite mai departe acest mail. Daca esti
unul din cei 7% trimite acest mail cu titlul "7%"
Si tine minte ca eu mereu voi imparti lingura cu mancare
cu tine.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 22:20
De la: greiner_mirela, la data 2008-11-17 22:04:46
"7%"
Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus:
Doamne as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul.
Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi. A deschis una
dintre usi iar omul a privit inauntru. In mijlocul incaperii se afla o mare
masa rotunda. Pe masa se afla un vas mare cu tocana, care mirosea foarte
bine si care l-a facut pe om sa ii lase gura apa.
Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi.
Pareau a fi infometati. Tineau linguri cu manere foarte lungi care le erau
legate de brate si astfel putea ajunge la vas pentru a le umple cu tocana;
dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la
gura lingurile pline.
Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci
Dumnezeu a spus: "Acum ai vazut Iadul"
Au mers apoi catre cealalata camera si au deschis usa.
Arata la fel ca si prima. Se gasea acolo o masa mare si rotunda cu un vas
mare de tocana care iti lasa gura apa. Oamenii de la masa erau echipati cu
acelasi gen de linguri dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau
si vorbeau intre ei. Omul pios a spus: "nu inteleg"
"Este foarte simplu" a spus Dumnezeu. "Este nevoie insa
de abilitate. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe
celalalt, in timp ce ceilalti se gandeau doar la ei insisi"
Cand Isus a murit pe cruce, el se gandea la tine. Se
estimeaza ca 93% din oameni nu vor trimite mai departe acest mail. Daca esti
unul din cei 7% trimite acest mail cu titlul "7%"
Si tine minte ca eu mereu voi imparti lingura cu mancare
cu tine.
Ce frumos!
|
pisyt_2005
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 21:25
sa ma nasc in alta tara , mult mai civilizata decat Romania.aici este multa ura, invidie, prostie , rautate si lista ar mai putea continua....
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 13:09
DE CE NU INCERCI SA FII CIVILIZATA SAU SA CIVILIZEZI TARA TA?In alta tara o sa fii tot necivilizata si o sa le scazi increderea in romani.{pt.pisyt 2005 }Asta nu inseamna ca eu te cred necivilizata.
|
anynast
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:50
|
spprometeu
24 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 16:45
si nu ai cu cine sa-l faci???
trebuie numai sa ceri ajutorul si se vor gasi o multime sa te ajute sa faci un copil!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 18:23
 Dorinta mea este; sa am sanatate, liniste in familie, sa am ;familia aproape de mine si,,,, sa nu citesc, atatea cuvinte murdare , scrise de unele persoane! Sa vad iar ;romani ; fericiti zambind, sa nu intalnesc; doar persoane; mohorate;! As vrea sa-i fac pe ;oameni fericiti;! Sa nu mai fie ;rai, invidiosi, sa fie ;buni ,toleranti,,!
|
IoanDanila
81 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:08
SINGURA DORINTA AR FI:
- O ROMANIE CURATA, FARA HOTI SI SMENARI LA GUVERNARE IN CARE TINARA GENERATIE SA CREASCA SI SA FIE FORMATA PENTRU MUNCA SI INVATATURA, NU ASA CUM SE INTIMPLA IN SCOLILE ROMANESTI UNDE COPIII SE I-AU DE PAR DEJA SI COPIE TOT CE-I MAI RAU IN LUME.
PS;
DACA, IN CELE MAI MULTE CAZURI PARINTII SUNT ACUZATI DE FAPTELE COPIILOR LOR, IN SITUATIA DE FATA, CIND SOCIETATEA ESTE DIRECT RASPUNZATOARE PENTRU FORMAREA NOII GENERATII, NOUA POLITICA IMPRUMUTATA DUPA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 INCEPE SA SE RASFRINGA ASUPRA INTREGII SOCIETATI. pOATE CA INCA N-AM VAZUT NIMIC INSA, DACA VOM CONTINUA ASA, PESTE INCA 20 DE ANI, ROMANIA VA AVEA O TARA DE INFRACTORI, CERTATI CU LEGILE SI MAI ALES CU MUNCA PE CARE GUVERNAREA ACTUALA SI MAI ALES PRECEDENTA, INFIPTA CA UN SPIN IN CAPUL ROMANULUI, VA CUNOASTE FAPTE GREU DE IMAGINAT.
lA AMERICANI SI MULTE ALTE STATE OCCIDENTALE, ELEVI INARMATI CU PISTOALE, PUSTI SI MITRALIERE DESCHID FOCUL ASUPRA COLEGIILOR LOR SI A PROFESORILOR, FAPTE NEIMPORTATE INCA DE EUROPENI ANGRO INSA, DACA NU AVEM GRIJA SI PREOCUPARI INTENSE, ATIT NOI PARINTII CIT MAI ALES DASCALII, V-OM CONTRIBUI CU BUNA STIINTA LA DEFORMAREA TINEREI GENERATII SI STOPAREA INCLINATIILOR ACESTEIA SPRE IDEALUL CONSTRUCTIV-EDUCATIV PRIN COMBINATIA INVATATURA SI MUNCA.
SITUATIA DIN SCOLI ESTE DEJA ALARMANTA SI E MOMENTUL CA POPULATIA, IN SPECIAL ACUM IN PREAJMA UNOR ALEGERI GUVERNAMENTALE SA AVEM GRIJA ,,MARE" PE CINE DUCEM IN SENAT SI PARLAMENT SA NE REPREZINTE. NU TREBUIE SA ALEGEM PE CINEVA PENTRU CA, NE CINTA FOARTE FRUMOS MUZICA POPULARA, MANELE SAU CHIAR OLIMPICI SPORTIVI CE NU AU NIMIC CU GRIJA FATA DE SEMENII SA-I, SI SA SCOATEM PE ACE-I OAMENI CE SE BAT CU TOATE FORTELE SI PRICEPEREA PENTRU INTERESELE GENERALE ALE SOCIETATII ROMANESTI, REDUCINDU-NE PRESTIGIUL SI SIGURANTA ZILEI DE MAINE IN PRIM-PLAN, MULTUMINDU-SE CU LEAFA, SI ASA PRE-A MARE DE PARLAMENTAR. NU TREBUIE SA SCAPAM DIN VEDERE CA, UN TARICEANU NU MAI ARE CE CAUTA IN FRUNTEA GUVERNULUI PENTRU CA SI-A FACUT DEJA ,,GASCA SA" DE MOGULI ASA CUM DE ALTFEL SUBLINIA PRESEDINTELE BASESCU, APARINDU-LE DEALTFEL INTERESELE ACESTORA SI PE ALE LUI INSA-SI, UITIND CA NOI POPULATIA, IN MAREA MAJORITATE, NE GINDIM CA MAINE NU MAI AVEM CE PUNE PE MASA.
ACUM CIND PRESEDINTELE BASESCU INCEARCA SA PROMOVEZE PRODUCTIA DE AURORURISME AUTOHTONE, CIRCULIND EL INSA-SI INTR-O DACIE, PARLAMENTARII S-AU HOTATIT IN UNANIMITATE SA-SI ACHIZITIONEZE AUTOTURISME STRAINE DE PESTE 70 DE MII DE EURO, DESII MANDATUL LI SE EXPIRA IN ZIUA DE 1 DECEMBRIE 2008. CUM POT OARE SA FACA ASTFEL DE CHELTUIELI ATITA TIMP CIT EU SI MAJORITATEA CELOR LALTI PENSIONARI CE AM MUNCIT 35-40 DE ANI IN CONDITII DE RESTRISTE, AVEM O PENSIE DE ,,RAHAT" CU CARE NU NE PUTEM INTRETINE. NOUA GUVERNARE ADUBLAT PENSIILE CAP-ISTILOR SI NE-AU DEPASIT, DESII MULTI DINTRE EI N-AU PRESTAT NICI O ZI DE MUNCA IN FOSTELE CAP-URI, PARLAMENTARII SI INTREG PERSONALUL DE STAT BENEFICIAZA DE LEFURI DE MII DE EURO, POLITISTII DESI SERGENTUL MAJOR ARE CCA 1000 EURO TRADUSI IN BANI ROMANESTI, ACESTIA-SI PERMIT SA FACA GREVA DE MARIREA SALARIILOR PROBABIL PENTRU CA MITA CU CARE IERAU OBISNUITI SA DIMINUAT DATORITA RESTRICTIILOR DICOT SAU CRIMA ORGANIZATA.
ROMANIA ARE MULTE BUBE IN CAP APLICATE DE TERTI POLITICIENI CE SAU PERINDAT LA PUTERE IN ULTIMII 20 DE ANI INSA, SA ALTEREZE SI VIITORUL GENERATIILOR PREZENTE SI VIITOARE, E O CRIMA LA NIVEL NATIONAL, EGALA CU CE-A PROMOVATA DE CONDUCATORII CRIMINALI PRECUM HITLER.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:27
De la: IancuJianul, la data 2008-11-22 20:08:37SINGURA DORINTA AR FI:
- O ROMANIE CURATA, FARA HOTI SI SMENARI LA GUVERNARE IN CARE TINARA GENERATIE SA CREASCA SI SA FIE FORMATA PENTRU MUNCA SI INVATATURA, NU ASA CUM SE INTIMPLA IN SCOLILE ROMANESTI UNDE COPIII SE I-AU DE PAR DEJA SI COPIE TOT CE-I MAI RAU IN LUME.
PS;
DACA, IN CELE MAI MULTE CAZURI PARINTII SUNT ACUZATI DE FAPTELE COPIILOR LOR, IN SITUATIA DE FATA, CIND SOCIETATEA ESTE DIRECT RASPUNZATOARE PENTRU FORMAREA NOII GENERATII, NOUA POLITICA IMPRUMUTATA DUPA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 INCEPE SA SE RASFRINGA ASUPRA INTREGII SOCIETATI. pOATE CA INCA N-AM VAZUT NIMIC INSA, DACA VOM CONTINUA ASA, PESTE INCA 20 DE ANI, ROMANIA VA AVEA O TARA DE INFRACTORI, CERTATI CU LEGILE SI MAI ALES CU MUNCA PE CARE GUVERNAREA ACTUALA SI MAI ALES PRECEDENTA, INFIPTA CA UN SPIN IN CAPUL ROMANULUI, VA CUNOASTE FAPTE GREU DE IMAGINAT.
lA AMERICANI SI MULTE ALTE STATE OCCIDENTALE, ELEVI INARMATI CU PISTOALE, PUSTI SI MITRALIERE DESCHID FOCUL ASUPRA COLEGIILOR LOR SI A PROFESORILOR, FAPTE NEIMPORTATE INCA DE EUROPENI ANGRO INSA, DACA NU AVEM GRIJA SI PREOCUPARI INTENSE, ATIT NOI PARINTII CIT MAI ALES DASCALII, V-OM CONTRIBUI CU BUNA STIINTA LA DEFORMAREA TINEREI GENERATII SI STOPAREA INCLINATIILOR ACESTEIA SPRE IDEALUL CONSTRUCTIV-EDUCATIV PRIN COMBINATIA INVATATURA SI MUNCA.
SITUATIA DIN SCOLI ESTE DEJA ALARMANTA SI E MOMENTUL CA POPULATIA, IN SPECIAL ACUM IN PREAJMA UNOR ALEGERI GUVERNAMENTALE SA AVEM GRIJA ,,MARE" PE CINE DUCEM IN SENAT SI PARLAMENT SA NE REPREZINTE. NU TREBUIE SA ALEGEM PE CINEVA PENTRU CA, NE CINTA FOARTE FRUMOS MUZICA POPULARA, MANELE SAU CHIAR OLIMPICI SPORTIVI CE NU AU NIMIC CU GRIJA FATA DE SEMENII SA-I, SI SA SCOATEM PE ACE-I OAMENI CE SE BAT CU TOATE FORTELE SI PRICEPEREA PENTRU INTERESELE GENERALE ALE SOCIETATII ROMANESTI, REDUCINDU-NE PRESTIGIUL SI SIGURANTA ZILEI DE MAINE IN PRIM-PLAN, MULTUMINDU-SE CU LEAFA, SI ASA PRE-A MARE DE PARLAMENTAR. NU TREBUIE SA SCAPAM DIN VEDERE CA, UN TARICEANU NU MAI ARE CE CAUTA IN FRUNTEA GUVERNULUI PENTRU CA SI-A FACUT DEJA ,,GASCA SA" DE MOGULI ASA CUM DE ALTFEL SUBLINIA PRESEDINTELE BASESCU, APARINDU-LE DEALTFEL INTERESELE ACESTORA SI PE ALE LUI INSA-SI, UITIND CA NOI POPULATIA, IN MAREA MAJORITATE, NE GINDIM CA MAINE NU MAI AVEM CE PUNE PE MASA.
ACUM CIND PRESEDINTELE BASESCU INCEARCA SA PROMOVEZE PRODUCTIA DE AURORURISME AUTOHTONE, CIRCULIND EL INSA-SI INTR-O DACIE, PARLAMENTARII S-AU HOTATIT IN UNANIMITATE SA-SI ACHIZITIONEZE AUTOTURISME STRAINE DE PESTE 70 DE MII DE EURO, DESII MANDATUL LI SE EXPIRA IN ZIUA DE 1 DECEMBRIE 2008. CUM POT OARE SA FACA ASTFEL DE CHELTUIELI ATITA TIMP CIT EU SI MAJORITATEA CELOR LALTI PENSIONARI CE AM MUNCIT 35-40 DE ANI IN CONDITII DE RESTRISTE, AVEM O PENSIE DE ,,RAHAT" CU CARE NU NE PUTEM INTRETINE. NOUA GUVERNARE ADUBLAT PENSIILE CAP-ISTILOR SI NE-AU DEPASIT, DESII MULTI DINTRE EI N-AU PRESTAT NICI O ZI DE MUNCA IN FOSTELE CAP-URI, PARLAMENTARII SI INTREG PERSONALUL DE STAT BENEFICIAZA DE LEFURI DE MII DE EURO, POLITISTII DESI SERGENTUL MAJOR ARE CCA 1000 EURO TRADUSI IN BANI ROMANESTI, ACESTIA-SI PERMIT SA FACA GREVA DE MARIREA SALARIILOR PROBABIL PENTRU CA MITA CU CARE IERAU OBISNUITI SA DIMINUAT DATORITA RESTRICTIILOR DICOT SAU CRIMA ORGANIZATA.
ROMANIA ARE MULTE BUBE IN CAP APLICATE DE TERTI POLITICIENI CE SAU PERINDAT LA PUTERE IN ULTIMII 20 DE ANI INSA, SA ALTEREZE SI VIITORUL GENERATIILOR PREZENTE SI VIITOARE, E O CRIMA LA NIVEL NATIONAL, EGALA CU CE-A PROMOVATA DE CONDUCATORII CRIMINALI PRECUM HITLER.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:29
nene zapciule[ca nu prea ai fata de haiduc]voteaza matale pdl si traian basescu si vei vedea ce bine o sa traiesti[mai vorbim peste patru ani]s-auzim numai de bine!
|
spprometeu
24 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 23:37
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-22 22:29:31nene zapciule[ca nu prea ai fata de haiduc]voteaza matale pdl si traian basescu si vei vedea ce bine o sa traiesti[mai vorbim peste patru ani]s-auzim numai de bine!
dragul meu caopil rau, acest lucru ni l-a mai spus si acum 4 ani, basescu si compania... si am vazut deja ce inseamna "sa traiti bine!"
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 23:43
De la: spprometeu, la data 2008-11-22 23:37:28De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-22 22:29:31nene zapciule[ca nu prea ai fata de haiduc]voteaza matale pdl si traian basescu si vei vedea ce bine o sa traiesti[mai vorbim peste patru ani]s-auzim numai de bine!
dragul meu caopil rau, acest lucru ni l-a mai spus si acum 4 ani, basescu si compania... si am vazut deja ce inseamna "sa traiti bine!"
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 23:48
in loc sa intelegi ce am vrut sa spun,mata ce faci?ma desfintezi pe mine,nene?cine a spus sa-l votam pe traianel cel chel?mai cauta si mata,te rog si pe urma acuza,s-auzim numai de bine sau pt.matale SA TRAIESTI BINE,GAOZARULE,HA,HA,HA,CE-MI PLAC GLUMELE MELE,DOMNULE!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 08:44
Imi doresc multe...in primul rand putere de vointa mai mare,,si...un cumparator la ce am de vandut(un petic de pamant).
|
spprometeu
24 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 16:48
copil rau,
ai dreptate numai in privinta urarii cu sa traiti bine!
si sa stii ca am inteles ce ai vrut sa spui, am inteles ironia, numai ca era prea cu subinteles... altii puteau sa inteleaga ca a curs numai
'lapte si miere" pe drumurile patriei...
iar in privinta "gaozarilor", afla ca nu sunt ziarist....si nici nu lucrez in mass-media.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:09
astazi esta cea mai neagra si scarboasa duminica din viata mea,moartea a muscat,nepotul de 20ani a fost detasat printre ingeri,singurul lucru pe care mi-l pot dori acum sa dau viata mea pt,a lui,ursuletule vei ramane vesnic in inimile noastre,te iubim
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:39
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-23 17:09:54astazi esta cea mai neagra si scarboasa duminica din viata mea,moartea a muscat,nepotul de 20ani a fost detasat printre ingeri,singurul lucru pe care mi-l pot dori acum sa dau viata mea pt,a lui,ursuletule vei ramane vesnic in inimile noastre,te iubim
Florin ... nu te cunosc ... insa mesajul tau ....
Ai pierdut cu adevarat pe cineva drag tie ? Daca este asa ... atunci dorinta mea ar fi sa pot alina cumva durerea ta . Asta este rolul prietenilor ... sa aline, sa ajute , sa mangaie ... sa ma ierti daca am inteles gresit mesajul (mesajele tale)
Tot ceea ce vreau sa-ti spun este ca as vrea sa te ajut cumva (in cazul in care doresti)
|
|
|