back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:26

Ccel cu stransul randurilor,

Vedeti cum faceti si poate reusiti a colapsa !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:28

...normal !...cum sa existe diferente cand radacinile-s comune.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 14:10

Domnu' postator,

Corect se spune si se scrie : care ar fi aceea ?

Banuiesc ca sunteti baiet cu liceu si ati avut ca materie de studiu si limba romana.
Senzatia mea este ca ati cam chiulit de la ora de romana.
Pacat !

Forma "aceia" este pluralul de la "acela".

Si uite asa se intampla sa ajunga unii sa faca partie prin limba romana mai ceva decat Alberto Tomba la slalom special.

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 14:13

???

florescu_vasile2001_2

326 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 15:18

Doamnelor,Domnisoarelor,Domnilor, Imi permit sa raspund la intrebarea(incorecta-aceea-) din titlu...Normal fiecare va raspunde in functie de varsta.Cei tineri vor bani,iubire,functii...Mai are importanta si in ce zdie esti nascut...Cu cat a trecut timpul in care m-am sbatut cu atat mai mult am realizat ca cel mai important este ca Dumnezeu sa te tina sanatos...Sigur ca trebuie sa-L rugam sa ne ajute sa ne pastram...Eh!...!Si de aici incepe lupta cu tine insuti.Cunoasterea de sine are cea mai mare importanta-cu bun e si rele...Intelegeti? De felul cum te apropii de adevarul fata de tine,de modul cum incerci sa elimini partile negative,aungi mai tarziu sa-l multumesti lui Dumnezeu,sa fii ECHILIBRAT.Recunosc ca subiectul are multe aspecte...Incerc sa va sugerez comentarii....

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 15:47

''Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia''

Mi-as dori... Inelul lui Arabela!

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:20

Mi-as dori....daca Dumnazeu,mi-ar da putere....sa va salvez....pe TOTI.....!!!!....AMIN....

nefer_tweety

2 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:28

"ACEEA" .. multumesc ;)

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 18:14

De la: nefer_tweety, la data 2008-12-14 16:28:18"ACEEA" .. multumesc ;)

Sic* ...si lipseste si semnul intrebarii..

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
greiner_mirela

6 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:41

FRATILOR VOI MAI CITITI TITLUL SAU SUBIECTUL ca vad ati dat-o pe politica ,chiar nu va doriti nimic decit palavrageala goala intrebarea sau subiectul era
DACA AR FI POSIBIL SA TI SE INDEPLINEASCA O DORINTA, CARE AR FI ACEIA
imi pare rau dar uni cred ca nu isi doresc nimic : bravo lor!

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:07

De la: gelu_mihai21, la data 2008-09-21 15:27:44Puteti sa ma huliti, injura,ignora dar nu mai cred in spiridusi, zane, feti frumosi ori "MOS CRACIUN" Totusi.....daca ar fi sa ma intalnesc cu unul dintre aceste personaje mi-as dorii foarte mult sa-mi indeplineasca o dorinta! Voi ce dorinte ati avea?
>> SA CONSTRUIESC UN LACAS PENTRU OAMENII MATURI SI SA-MI CUMPAR UN CATEL DIN RASA >>ZAIDEN PINCH

AMI.
elenacatalinatemneanu

2 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:09

care ar fi aceea, nu aceia.....e greu.......

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:18

De la: tvikea, la data 2008-12-01 09:44:28sa nu fure Basescu si alegerile astea....
>>DAR PUTINTE-L SA FITI COPII ??? NU SE POATE????? IN FIECARE DINTRE NOI EXISTA UN PUIUT ... ASA CA LASATI POLITICA ,JIGNIRILE SI ...SA VISAM NU PUTEM ????? >>A S C U L T......visurileeeeee...

AMI.
mikismailesin

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:38

daca ar fi sa mi se indeplineasca o singura dorinta aceea ar fi ca acum , astazi, sa am alaturi de mine pe tata , sora cea mare si socrul meu , sa fim iar o familie intreaga

ctt_ilona

6 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 17:00

da da trebuie si un vlad tzepes aci ca s-ar mai epura tzara de hotzi de tot felul!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:02

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-09 16:12:18DACA AR FI SA FIU TOTAL SINCER SI SERIOS PANA LA CAPAT[DESI NU POT FII SERIOS PANA LA CAPAT NICIODATA,DEOARECE OAMENII SERIOSI SUNT IN GENERAL OAMENI FF.TRISTI SAU ASCUND IN SUFLET O MARE SUPARARE SAU SUFERINTA]MI-AS DORI CA TOATA LUMEA SA AIBA PARTE DE SANATATE FIZICA SI PSIHICA[DEOARECE MULTI OAMENI AU PROBLEME GRAVE MINTALE,DESI APARENT SUNT OAMENI NORMALI,DOVEZI SUNT PESTE TOT IN JURUL NOSTRU,CHIAR AICI PE ACESTE FORUMURI,DAR MAI ALES LA VARFUL SOCIETATII NOASTRE ROMANESTI SI MONDIALE,DOVADA ESTE FELUL IN CARE AM AJUNS SA TRAIM,MUNCIM SI GANDIM],APOI MI-AS DORI SA POT SA STRANG BANI DIN MUNCA SI GANDIREA MEA ASTFEL INCAT SA NU MAI FIU NEVOIT SA DEPIND FINANCIAR DE NICI UN PROMETEU AL POLITICII,CARE CREDE CA A DESCOPERIT APA CALDA SI SAPUNUL,DUPA CARE SA REUSESC SA AJUT SUFICIENTI OAMENI SA FACA CE AM FACUT EU ASTFEL INCAT SA AJUNGEM O NATIUNE DE OAMENI SANATOSI SI BOGATI SI SA NU NE MAI INTERESEZE MICILE GAINARII ALE POLITICIENILOR ,DECAT PRIN PRISMA DREPTURILOR NOASTRE CETATENESTI SI UMANE,ADICA SA FIM ATAT DE MULTI SI UNITI INCAT ORICINE AR FI IN FRUNTEA BUCATELOR SA-L OBLIGAM SA RESPECTE LEGEA SI DREPTURILE NOASTRE,APOI ,IN ACEL MOMENT VOI PUTEA SA-MI CUMPAR UNDEVA PE O INSULA SAU IN CREIERII MUNTILOR O CASUTA UNDE SA MA BUCUR IN VOIE DE TOATE BENEFICIILE TEHNICII SI STIINTEI,FIIND SIGUR CA IN ACEA CLIPA NIMIC RAU NU SE MAI POATE INTAMPLA IN SOCIETATE

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:02

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-13 14:52:01MAREA MEA DORINTA AR FI ACEEA[IN AFARA DE CE AM SCRIS MAI DEVREME]CA ROMANII SA INTELEAGA CA TREBUIE SA FIM UNITI,NUMAI ASA VOM PUTEA REUSI SA INVINGEM CARACATITA ASTA ROSIE SI MONSTRUOASA DE CARE NU MAI SCAPAM ODATA[PSD,PNL,PRM,PDL,PC,PNG-CD,PNT-CD,UDMR]INVATATI,INVATATI,INVATATI PT.A NU VA MAI LASA PROSTITI,NUMAI UNITI VOM INVINGE[IN PLAN ECONOMIC-ACOLO E LUPTA ADEVARATA,NU IN POLITICA-]

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:13

pt.toti care nu au crezut atunci cand am scris despre caracatita monstruoasa ,puteti vedea ca am avut dreptate de ce oare?pt.ca in comparatie cu multi dintre voi am ramas lucid si fara nici un fel de sentimentalism politico-religios[acestea doua dezbina oamenii dintotdeauna],in continuare va rog sa reveniti cu picioarele pe pamant,sa munciti cinstit,sa lasati politica si religia celor care nu stiu si nu vor sa faca nimic in viata,sa va uniti in plan economic[unde este adevarata forta a unei natiuni],sa faceti avere pt.voi,pt.familia voastra si pt.natiunea romana,sa incercati sa deveniti mai buni,mai sufletisti ,mai puternici si mai inteligenti,eliminati din viata voastra tot ce este nociv[in primul rand politica,religia si alcoolul]si in rest s-auzim numai de bine!

otilia_deoanca

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:06

Invata mai intai gramatica limbii romane,apoi foloseste corect acordurile si expresiile si NUMAI dupa ACEEA apuca-te scris!
Exemple:
- dorinta e ACEEA si nu ACEIA (chiar daca asta iti este exprimarea!)
ACEIA pot fi codrii, sau oamenii, sau norii...
- probabil "ti-ai DORI" cu un singur "i" , nu "ti-ai dorii" !!!
Si sa raspund intrebarii: eu vreau,e mai mult decat o simpla dorinta, ca fiecare ROMAN sa stie si sa foloseasca limba romana CORECT atat in scris cat si in exprimare! Fiecare ROMAN sa iubeasca limba materna cu atata ardoare incat orice greseala sa-l doara si sa o sanctioneze imediat;fiecare ROMAN, sa iubeasca limba romana cu pasiune si s-o apere de barbarii care o slutesc!

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:33

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-04 14:32:10
De la: silvia_dumitru_radulescu, la data 2008-10-04 14:19:13doresc din tot sufletul sa ma stabilesc la PARIS unde am fost in vizita,sa nu mai fie oamenii rai si invidiosi si cit mai putini bolnavi in special de sida cancer pareze si aletele .de asemeni doresc sa viziteze cit mai multa lume site-ul sotului meu si poate de ce nu sa achizitoneze lucrari de arta de pe acest site www.arteviizuale.3x.ro

Iti recomand si Viena. Acolo e superb numa sa stai si sa o vizitezi... dar sa si locuiesti. E frumos.

Ma rog schimbarea Romanii incepe odata cu schimbarea fiecaruia de pe forum. Daca ne schimbam toti ii vom schimba automat si pe cei din jurul nostru iar societatea va ceste, dar cum suntem nepasatori nu vom face prea multe lucruri.

Ce ziceti sunteti dispusi sa faceti ceva pentru societate?

Da, foarte bine zici!

Este suficient sa intri pe ''poarta'' Parisului ca NU-ti mai trebuie ... Aeroport mai mizer nici nu cred ca poate sa existe. Otopeniul nostru este Bijuterie de Arta pe langa al lor! Si cu asta ar trebuit sa fi spus TOTUL - Balcanici (!) ca si noi! NU gasesti macar un singur scaun sa-ti asezi copilul pana sa ajungi la minusculele camere de check-in catre aeronava. Multi oameni stateau pe jos!, Iar de organizare in incinta aeroportului ... Am dat roata de trei ori catre Nu mai stiu care iesire care era ba la un nivel, BA - pardon! - la altul si tot asa ... Parca eram in Romania!
Daca a-ti vazut aeroportul de la Zurich (!), il puteti compara cu vre un altul???
Praful din Gradinile Tuileri nu ti se mai dazlipeste de pe haine, deh - dupa ce ai vazut Valea Loarei si Viena si altele (Stocholmul, etc) N-ai da pe nici un Paris orice alt oras!!!!!!!! Prefer Strasbourgul, sau un satulet de munte in Austria, orice ALTCEVA!!!!!!! ORICE ALTCEVA!

Scuze, doar parerea mea!

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:40

Ma intreb,
CE M-AS FACE
daca as pronunta un nume si acea persoana, de la celalat capat al pamantului, mi-ar raspunde fiind CHIAR LANGA MINE???

???????????????????????????????????????????????????????

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:45

Va doresc tuturor sa
VA ATINGETI VISUL
bun, ce-l aveti !!!

Asa sa va ajute Dumnezeu!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:53

De la: i_eirene, la data 2008-12-16 23:45:42Va doresc tuturor sa
VA ATINGETI VISUL
bun, ce-l aveti !!!

Asa sa va ajute Dumnezeu!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 23:54

corect,dar numai visele bune ca sunt foarte multi care viseaza negativ si incearca sa ne impuna si noua visele lor,s-auzim numai de bine!

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:02

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-16 18:02:02
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-09 16:12:18DACA AR FI SA FIU TOTAL SINCER SI SERIOS PANA LA CAPAT[DESI NU POT FII SERIOS PANA LA CAPAT NICIODATA,DEOARECE OAMENII SERIOSI SUNT IN GENERAL OAMENI FF.TRISTI SAU ASCUND IN SUFLET O MARE SUPARARE SAU SUFERINTA]MI-AS DORI CA TOATA LUMEA SA AIBA PARTE DE SANATATE FIZICA SI PSIHICA[DEOARECE MULTI OAMENI AU PROBLEME GRAVE MINTALE,DESI APARENT SUNT OAMENI NORMALI,DOVEZI SUNT PESTE TOT IN JURUL NOSTRU,CHIAR AICI PE ACESTE FORUMURI,DAR MAI ALES LA VARFUL SOCIETATII NOASTRE ROMANESTI SI MONDIALE,DOVADA ESTE FELUL IN CARE AM AJUNS SA TRAIM,MUNCIM SI GANDIM],APOI MI-AS DORI SA POT SA STRANG BANI DIN MUNCA SI GANDIREA MEA ASTFEL INCAT SA NU MAI FIU NEVOIT SA DEPIND FINANCIAR DE NICI UN PROMETEU AL POLITICII,CARE CREDE CA A DESCOPERIT APA CALDA SI SAPUNUL,DUPA CARE SA REUSESC SA AJUT SUFICIENTI OAMENI SA FACA CE AM FACUT EU ASTFEL INCAT SA AJUNGEM O NATIUNE DE OAMENI SANATOSI SI BOGATI SI SA NU NE MAI INTERESEZE MICILE GAINARII ALE POLITICIENILOR ,DECAT PRIN PRISMA DREPTURILOR NOASTRE CETATENESTI SI UMANE,ADICA SA FIM ATAT DE MULTI SI UNITI INCAT ORICINE AR FI IN FRUNTEA BUCATELOR SA-L OBLIGAM SA RESPECTE LEGEA SI DREPTURILE NOASTRE,APOI ,IN ACEL MOMENT VOI PUTEA SA-MI CUMPAR UNDEVA PE O INSULA SAU IN CREIERII MUNTILOR O CASUTA UNDE SA MA BUCUR IN VOIE DE TOATE BENEFICIILE TEHNICII SI STIINTEI,FIIND SIGUR CA IN ACEA CLIPA NIMIC RAU NU SE MAI POATE INTAMPLA IN SOCIETATE
cand strigi ..ADUNAREA !! SUNT EU MAI MATURA DAR...CA SI DATA TRECUTA EU RASPUND ...PREZENT!!!

AMI.
ccamy93

2 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 21:35

dak as avea ocazia sami pun 2 dorintear fi urmatoarele:sa pottrai o zi k fluturii in care dimineata sa cunosc marea si muntii, dupamiaza sa vad florile si za zbor dasupra lorsi la apusul zilei si al vietii mele sa pot vedea de aproape luna si stelele...si a doua sa pot sa am persoana iubita aproape...

ccamy93

2 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 21:41

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 15:24

Eu imi doresc cam multe. Sa am o macrocomanda sa le indeplinesc pe toate odata, sau sa se indeplineasca .

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
ana24sapca

1 mesaj

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 15:30

De la: marksman, la data 2008-10-04 22:08:40x

emalina1013

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 16:02

Ce dorinta? As vrea sa pot ajunge din nou anul acesta in Utah pt ca e locul cel mai linistit pe care l-am cunoscut, fara stres si pe deasupra e in mijlocul naturii, si parca si oamenii sunt mai de treaba.
OOOFFF, ce n-as da sa mai ajung acolo .

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DACA AR FI POSIBIL SA TI SE INDEPLINEASCA O DORINTA, CARE AR FI ACEIA
Mergi la: