back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

ego_sine_nomine

8 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 19:45

De la: AZAZEL, la data 2008-10-24 16:49:01
De la: nick2005florin, la data 2008-10-23 10:31:29O DORINTA A FI ACEEA CA DIAVOLU SUPREM S NU ISI DUCA LA BUN SFARSIT LUCRAREA SA PE PAMANT!

draga mea , scumpa mea ,soarele meu...
afla ca STAPANUL meu S A T A N si-a dus la bun sfarsit LUCRAREA...voi toti sunteti sub stapanirea noastra ...voi astia cu isus ,biblia,si raiul nici nu realizati ca respirati aerul furnizat de NOI.
sunteti supusii nostri pe veci sunteti sub stapanirea INTELIGENTEI SUPREME !

acest raspuns nu ma surprinde catusi de putin...speram insa sa arati mai putin infricosator decat in aceasta poza.. :)
scuze, m-am bagat si eu in seama,va urmaresc de mult pe forum si ma distrez minunat !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 20:17

Pentru cei care au scris sa crepe toate jigodiile din lume ...
Aveti tendinte sinucigase ?

Acum nu e momentul !
spprometeu

24 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 17:55

avem, avem, destule.... iti dam si tie atotputernicule.. ca avem de unde... si nu suntem zgarciti!

rosca

5 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 07:37

De la: razvankyokushin, la data 2008-10-28 03:18:26Mi-as dori sa nu va mai doriti voi nimic! ;)

nu vad dc esti rau ?????lasa lumea sa viseze ...asta ne infrumuseteaza viata

dragos_97jad

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:17

Sa cistig la loto cea mai mare suma de bani, ca pe urma fac ce vreau

wind27gis

39 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:31

sa se rezolve problema foametei pe Terra... fiecare om din lume sa aiba cate un replicator de mancare si bautura...

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:30

Tuturor celor care vor sa se nasca in alt olt de lume si nu specifica, le doresc sa se nasca in Afganistan sau Irak si sa isi doreasca sa emigreze in RO. HAi noroc si nu va mai vaitati....granitele sunt libere...

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 15:06

De la: viorica_martie, la data 2008-11-01 12:30:04Tuturor celor care vor sa se nasca in alt olt de lume si nu specifica, le doresc sa se nasca in Afganistan sau Irak si sa isi doreasca sa emigreze in RO. HAi noroc si nu va mai vaitati....granitele sunt libere...

Yep... si daca sar fi nascut in Ucraina, Rusia, Moldova... in Europa le-ar fi placut sa se nasca aici. Daca nu le place ceva in tara asta de ce nu fac ceva pentru ea?

Shaggy
alo_caty

16 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 19:16

As dorii sa am cu 59cm mai putin decat Ghita Muresan si as multumii lui Dumnezeu,oricum il multumesc LUI, la fel si mamei mele; aabuzz, a doua:ca unii politicieni,manageri,jigodii cum spune Rosca, sa nu mai opteze ptr. cursuri de manipulare si nici ptr.alfabetizare la profa"Mary-GeaUa si sa caute cursuri de omenie,realism, constientizare ori altele.Tu ce ai recomanda Spprometeu sau tu Rosca?,ultima dorinta:sa stiu cine intra in categoria Jigodiilor draga Rosca ?sa ma pot ferii de ei.Multam/

alo_caty

16 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 19:16

As dorii sa am cu 59cm mai putin decat Ghita Muresan si as multumii lui Dumnezeu,oricum il multumesc LUI, la fel si mamei mele; aabuzz, a doua:ca unii politicieni,manageri,jigodii cum spune Rosca, sa nu mai opteze ptr. cursuri de manipulare si nici ptr.alfabetizare la profa"Mary-GeaUa si sa caute cursuri de omenie,realism, constientizare ori altele.Tu ce ai recomanda Spprometeu sau tu Rosca?,ultima dorinta:sa stiu cine intra in categoria Jigodiilor draga Rosca ?sa ma pot ferii de ei.Multam/

cleopatradro

1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 19:18

Sa invatati voi limba romana! hal de ziaristi!

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 20:47

De la: cleopatradro, la data 2008-11-01 19:18:05Sa invatati voi limba romana! hal de ziaristi!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 10:37

De la: viorica_martie, la data 2008-11-01 12:30:04Tuturor celor care vor sa se nasca in alt olt de lume si nu specifica, le doresc sa se nasca in Afganistan sau Irak si sa isi doreasca sa emigreze in RO. HAi noroc si nu va mai vaitati....granitele sunt libere...

Cumva ma citezi pe mine?

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 13:39

citez? poti sa arati mesajul la care te referi?

spprometeu

24 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 14:23

ptr alo_caty

Daca este adevarata varsta ta, ai intalnit si tu tot felul de jigodii pana acum...
si stii ca exista o paleta larga de tipuri de jigodii..
de la politicienii care ne mint pana ii alegem si pana la persoane de langa tine..
cum poti numi o persoana care sta langa tine atata timp cat are nevoie de tine, iar atunci cand tu ai nevoie de ea, iti intoarce spatele??? sau acea persoana care in fata ta este numai "lapte si miere", iar imediat ce i-ai intors spatele, te barfeste sau te sapa???....
asa cum spuneam jigodiile sunt de foarte multe tipuri...nu am cum sa ti-le insirui pe toate

mihailazarm

6 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 16:28

Sa fac repede 2 milioane de E si sa va vizitez din cand in cand.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 17:00

De la: mariaoprea75, la data 2008-10-04 19:12:51Sa evoluam si sa dispara toate prejudecatile noastre care ne intemniteaza pe noi. Pentru cei car vor sa nu se mai nasca in Romania, aveti grija sa nu va nasteti prin Somalia, Afganistan sau in alte locuri uitate de Dumnezeu. Spune-ti clar unde anume. Eu vreau in TIBET. Mi se pare cel mai linistit loc din lume!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 17:01

De la: viorica_martie, la data 2008-11-02 13:39:17citez? poti sa arati mesajul la care te referi?

Mai sus comentariul meu! merci...inseamna ca gandim la fe.!

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 19:46

Da :), am gindit la fel!. Merci, nu iti vazusem comentariul. Toate cele bune si sa ti se indeplineasca dorintele!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 21:19

sa intru in greva la scoala o saptamana

anibadragan

4 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:13

Dorinta mea ca mai mare este sa mearga toata populatia la vot (ma refer la cei care au drept de vot) si sa votam un zero barat iar buletinele de vot ar fi anulate,macar 60% daca am vota in felul acesta, numai asa vom scapa de lichelele din parlament si am baga un pic frica in ei..
Si tot asa pina vom avea adevarati conducatori.
Trebuie sa ne trezim si sa ne unim constiinte.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 18:26

Draga anibadragan,
Ce crezi tu ca am face daca toata populatia cu drept de vot s-ar duce si si-ar anula voturile, ce crezi ca s-ar intampla ? Am scapa de lichele ?
Nici pomeneala. Lichelele si ai lor, s-ar autovota si s-ar si alege pentru ca ei nu si-au anulat voturile ca ceilalti, ar zice bogda'proste ca au gasit atat de multi prosti care sa se dea la o parte si sa le netezeasca drumul spre putere.
Nu pot sa inteleg de ce, periodic, apare cate un prost, cam cum esti tu acum, si propovaduieste aceasta tampenie cu dusul la vot si anulatul votului ca, vezi doamne, asa le-ar da electoratul o "palma morala"celor din clasa politica si ei se vor rusina si n-ar mai fura, si-ar lua jucariile si s-ar duce acasa cu coada intre picioare..... Doamne, cat esti de prost (proasta).
De ce nu faci tu altceva in loc sa scri idiotenii pe forumurile astea ? De ce nu te duci la vot sa votezi pe bune pe altii decat cei care au fost pana acum la putere ? E mai complicat decat sa-ti anulezi singur votul ?

De ce ma siliti sa fiu magar si violent, stimati prosti ai forumurilor ?

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 18:41

Atotputernicul-e,dorinta mea este sa nu fii sbucur@.Nu te sileste nimeni sa fii violent.Dar cu magarul ce ai?De ce ai vrea sa semeni cu el?Poate ca este animalul domnului IISUS si al altor sfinti dar tu esti Atotputernicul.Ma faci sa devin eretic si nu este frumos din partea ta.

spprometeu

24 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 21:10

atotputernicule,

iar te dai "gogonetz" pe forum....
numai tu poti avea opinii??? ceilalti, care au alte opinii decat tine, sunt prosti...
credeam ca pe forum isi spune fiecare parerea, chiar daca nu ii place altuia... este parerea lui..
acum sa-ti spun si eu parerea despre tine...
magarul este mai destept decat tine, nu il mai jigni!

anibadragan

4 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 10:09

Draga atotputernicule, poate ca ai dreptate, dar sa stii ca cercul de prosti care gindim la fel este foarte mare. Poti foarte bine sa imi exlici in termeni decenti de ce nu este bine sa ne anulam voturile.
De votat nu prea am pe cine, deocamdata acolo unde votez eu sint numai candidati bine intentionati pentru as mari averile.
Te rog eu nu mai jigni, nu este educativ.

Gulutza

2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 14:16

imi doresc sa se scrie corect romaneste :)

''...care ar fi aceea? "

hai noroc.

coriman35

2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 16:41

un cataclism natural la nivel mondial cu mai putin de 10% din populatie supravietuitori dintre care nici un politician

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 21:54

Pai uite de ce ...
Americanii au o criza, au probleme mari, e recesiune ...
Cum au procedat ? S-au dus la vot ! Rata de participare a fost de 80%. Au reactionat exact asa cum trebuie cand vrei sa scapi de Bush sau de urmasul lui.
Ce sens are sa mergi la vot si sa-ti anulezi propriul vot ?
E vreo chestie inteligenta aici ? Unde este, eu nu o vad ?
De ce nu mergeti la vot si sa votati de-adevaratelea pe cine doriti ? Vedeti ca eu nu va spun cu cine sa votati, ci doar sa votati cu cine credeti de cuviinta. Sa va implicati ! Sa luati pozitie, atitudine. La ce ajuta vaicareala asta pe forumuri, prin piata, la munca, cu prietenii ? In discutii toti pozeaza in victimele sistemului dar foarte putini sunt dispusi sa faca ceva concret ca sistemul sa se schimbe in bine. Toti vor sa se faca schimbarea in bine dar ei sa nu faca nimic si schimbarea sa vina asa singura din neant ... Ei bine, eu va spun, fara sa va injur, ca acest lucru nu se va intampla de la sine. Asa cred eu !
Va rog sa primiti scuzele mele toti cei carora le-am creat disconfort cu vorbele agresive pe care le-am scris in alte posturi. ...

Acum nu e momentul !
Mariana_Kovacs

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 07:38

e prea putin o dorinta! de aceea dorinta mea ar fi sa mi se implineasca macar 2 dorinte si acestea ar fi sa mai buni unii cu altii si sa avem parte de sanatate, ca sa putem avea de toate!

ceci_aly

1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 08:56

Sa visam cu ochii deschisi????????????e posibil si asta dar aveti grija ce va doriti ca s-ar putea indeplini!!!!!!nu cere-ti vietii mai mult decit puteti duce!multumiti-va ca traiti acolo unde sunteti fiti inpliniti cu voi insiva incercati sa traiti fiecare zi ca si cand ar fi ultima si veselia sa nu va dispara din suflet. Fiti mai buni si toate vin de la sine.indiferent de griji si nevoi toate in viata sunt trecatoare ,,dupa ploaie va veni si soare''!chiar daca cautam fericirea peste mari si tari nu reusim sa ne dam seama ca ea e atat de aproape de noi dar poate nu am reusit s-o gasim!!!!!!un mare zeu grec spunea ca:a fost creat femeia si barbatul intr-n intreg dar cum ei nu se intelegeau i-au despartit si i-au aruncat pe pamant.De atunci fiecare jumatate i-si cauta jumatatea! Unii o gasesc altii mai cauta inca!Eu ma numar printre cei norocosi!!!Nu cer mai mult de la viata si iau ceea ce-mi ofera ea!Sanatate doresc la toti si sa aveti cat mai multe dorinte din toate poate vi se vor indeplini macar cateva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DACA AR FI POSIBIL SA TI SE INDEPLINEASCA O DORINTA, CARE AR FI ACEIA
Mergi la: