Info
x
Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 05:52
Azazele, ai observat si tu, de buna seama, cat de proasta si tembela si analfabeta este citita asta de Marygeo, nu ?
Aproape ca nu-mi vine sa cred ca exista asemenea scursuri umane. Ce crezi, asta e omul nou creat de Ceausescu ? Prost ca noaptea, increzator in sine, fara dubii, priceput la toate, agresiv cu oricine il contrazice... genul care strica orice petrecere. Ai observat ca am incetat sa-i mai dau atentie si pentru ca tu i-ai mai dat cate o replica doua a sarit cu veninul pe tine. Ma gandesc la barbatu-sau. Ce viata a avut asta cu scorpia asta, vai de capul lui ... O mai trai ? Hai sa fim sanatosi si sa nu-i mai dam replici idioatei asteia ca moare dracului de oftica si-o avem pe constiinta. Iti mai amintesti ca am fost primul care am depistat-o p-asta ca e patachina ? Mai sunt vreo cateva paparude care bantuie pe forumurile astea. Noroc cu noi care suntem crema, nu e asa. Poate bagam o sticla de vin sa ne depanam inteligenta ... intre noi, geniile...
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 14:25
pt.minutemaid !
" et tu mio fillio Brutus ? " iti mai acord o sansa ...sa-l intelegi...si sa-l ...savurezi pe...AZAZEL ! cand i-am scris aleia de comunisti m-am gandit la "comunishti" (adica in ghilimele...) clar ?
si electronica !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 15:38
De la: sbucur, la data 2008-10-21 05:52:28Azazele, ai observat si tu, de buna seama, cat de proasta si tembela si analfabeta este citita asta de Marygeo, nu ? ;;;;;;;;IGNORE;;;;;!!!!!!!!!! PROSTILOR!!!!!!! EXIT!!!!!!!!!! ZAZU!!!!!!!!! +++++++++++ SSS,,,, BB,,,CCUURR!!!
|
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:59
De la: AZAZEL, la data 2008-10-21 14:25:31pt.minutemaid ! Vaaaaaai, Domnule AZAZEL, sunt onorata de sansa pe care mi-o "acorda-ti".... Ma duc sa....savurez... o tzigareta!
|
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 22:39
www.youtube.com/watch?v=77ZoJZ6mIDM ce bine ca nu am trait inainte de 89... cu toate ca in acea perioada au fost si bune si rele.
Shaggy
|
|
rosca 5 mesaje Membru din: 30/09/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 23:16
da e o intrebare grea pt oricine raspunde sau incearca sa raspunda fiecare incearca sa se gindeasca la ce ar fi mai important in viata dar eu mi-as dori sa dispara minciuna, saracia si toti oamenii sa se iubeasca intre ei ca pe ei insisi atunci nu cred ca ar mai fi suferinta toti am fi fericiti si multumiti
|
|
tihameristvan 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 09:06
o calatorie in jurul lumii si dupa care sa aleg unde sa traiesc
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 10:35
da e o intrebare grea pt oricine raspunde sau incearca sa raspunda fiecare incearca sa se gindeasca la ce ar fi mai important in viata dar eu mi-as dori sa dispara minciuna, saracia si toti oamenii sa se iubeasca intre ei ca pe ei insisi atunci nu cred ca ar mai fi suferinta toti am fi fericiti si multumiti[/quote]!
Ca sa dispara minciuna si saracia ar trebui ca oamenii sa iubeasca adevarul si pe aproapele lui . Sa numai trateze cu indferenta un om aflat la necaz . Orice om rebuie sa stie ca :'' ADEVARUL IL RIDICA , IAR MINCIUNA IL INGROAPA ! '' Atata timp cat oamenii sunt egoisti si se gandesc numai la binele lor si al familiei lor, viitorul nu va aduce nimic bun pentru nimeni . Unii oameni si-au cladit o viata de lux prin minciuna, furand ,distrugand vieti si escrocand oameni naivi. Deseori ma gandesc cum pot dormii noaptea acesti oameni cand stiu ca tot ce au se datoreaza necinstei si minciunii ! Traim vremuri grele in care se aplica legea vestului salbatic si legea supravietuirii . Oamenii sunt vinovati pentru situatia grea care se afla pe pamant , nu Dumnezeu . |
|
|
|
|
irink_hu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 15:21
Sunt romanca idiotule
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:22
De la: rosca, la data 2008-10-21 23:16:47da e o intrebare grea pt oricine raspunde sau incearca sa raspunda fiecare incearca sa se gindeasca la ce ar fi mai important in viata dar eu mi-as dori sa dispara minciuna, saracia si toti oamenii sa se iubeasca intre ei ca pe ei insisi atunci nu cred ca ar mai fi suferinta toti am fi fericiti si multumiti Si eu doresc... dar cam greu. E mai fain si mai bine din punct de vedere banos pentru multi sa minta, sa fure si sa fie coruptzi... ce sai faci. Ar fi frumos fara... dar imposibil in Romania de azi.
Shaggy
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 22:44
pt.minutemaid !
draga mea ,auzi la ea...cica merge la o tzigareta ...fiindca chipurile azazel a suparat-o ...pai ce ne facem cu nenorocita aia de s-a pozat in curu' gol drapat in rosu si a lasat-o barbat'su evreu' bogat ... cica sa va lasa-ti voi fetele de fumat .uite la mine ,desi ma cheama azazel eu nu fumez...ce zici de asta ? de fapt, cu ce te-am suparat ? intuiesc ca esti un om bun...pai ?
si electronica !
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 22:46
De la: AZAZEL, la data 2008-10-22 22:44:03pt.minutemaid ! apropo ...chiar ai 8 ani ? (vezi profilul !) in ce ma priveste te asigur ca eu am 7... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si electronica !
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 23:02
pt.marygeo 2006
draga noastra ...proasta noastra...vorbesc evident in numele meu AZAZEL si in numele prietenului meu SBUCUR ...ce te-a apucat fata draga sa te dai la noi doi asa de abrupt...daca aveai ceva minte in caputzul ala al tau de comunista ,ceausista (tu singura ti-ai dat in repetate randuri cu ...muci-nbarba cand tot laudai regimul comunist si ziceai de ceasca ca a fost eroul vietii tale !) ...ai fii avut de invatat cate ceva de la noi doi ...dar tu ai tzinut una si buna ca si gaia matzu ...comunismul a fost minunat...si ai venit pe toate forumurile cu tot felul de tampenii...ca o patazachina in calduri .si eu si sbucur am fost niste politicosi in fond...iti amintesc ,ca tu uitzi de la mana pan'la gura ...ce a putut sa faca cu tine nebunu' de la hunedoara ...ala care tot tzi-o tragea...itzi amintesti ...nu-i asha ? atunci ,de ce dracu' ne jignesti pe amandoi ,care ti-am putea fii GURU in orice domeniu vrei ...inclusiv in tricotajele tetra (chilotzii!) care zici ca au reprezentat studiile tale de baza !
si electronica !
|
|
nick2005florin 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 10:31
O DORINTA A FI ACEEA CA DIAVOLU SUPREM S NU ISI DUCA LA BUN SFARSIT LUCRAREA SA PE PAMANT!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 12:26
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 16:40
“Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, spune-i care sunt planurile tale.”
Woody Allen “Dincolo de idelile despre ce e gresit si ce e corect este un camp. Ne vedem acolo.”Rummy “Indiferent daca esti sigur ca poti sa faci un lucru sau ca nu poti sa il faci, ai dreptate.”Henry Ford asta apropo de acest subiect. |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:02
Nu cred ca vom scapa de Marygeo.... cu una cu doua. Tipa este atat de jalnica incat mi s-au terminat cuvintele. N-are limite.
Bantuie, dracului, pe toate forumurile. Nu vad cum ar putea sa ne lase in pace. N-avem incotro, trebuie sa ne retragem s-o lasam singura pe tuta. Sau sa n-o mai bagam in seama de loc ... Rar mi-a fost dat sa gasesc un specimen atat de cretin. Sa fie omul nou ? Daca ar fi sa-mi pun o dorinta sigur ar fi legata de sanatate pentru ca am patit beleaua cu nevasta. Cred ca mi-ar fi fost mai usor daca as fi patit-o eu. Nevasta mea e o femeie linistita, la locul ei, o blajina ... Nu as fi crezut ca o iubesc atat de mult pana la vestea asta cu cancerul. Ascultati ce va spun, daca va puneti dorinte, chiar daca nu aveti nevoie, cereti divinitatii sa va dea ... sanatate. Niciodata nu e destula. E chestia care are pret atunci cand nu mai e. Un mare rahat ! Restul se poate face. Sanatatea ti se da. Treaba ta este sa nu-ti bati joc de ea ... V-o spune unul patit ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:08
nu ma pot abtine...eu m-am obisnuit cu ea...este haioasa rau oricum! da culoare si farmec pe acest forum...hai sa vedeti si partea buna a paharului ....pli cu vin rosu!
|
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:40
De la: AZAZEL, la data 2008-10-22 22:44:03pt.minutemaid ! Nu fumezi??? Brava!!! Pai daca eu am opt ani si tu sapteeeeeeeeeeeeee.... trebuie sa imi cam dai saru'mana..., a? |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 21:55
De la: minutemaid, la data 2008-10-23 20:40:58De la: AZAZEL, la data 2008-10-22 22:44:03pt.minutemaid ! am exagerat ...uneori fumez...dar o singura tigara ...si ...numai dupa... in alta ordine de idei ; am vorbit serios ...acceseaza-ti profilul si ai sa vezi ca acolo ai varsta de 8 ani !
si electronica !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 22:09
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-23 20:08:03nu ma pot abtine...eu m-am obisnuit cu ea...este haioasa rau oricum! da culoare si farmec pe acest forum...hai sa vedeti si partea buna a paharului ....pli cu vin rosu! de acord cu tine...regretatul dem radulescu avea o vorba ; " prost ,prost dar e prostul nostru " -acordul la gen fa-l tu - ! ma bucur pt.tine ca ai un sot intelegator ...probabil ca le are pe amandoua ...si desteptaciune si umor ! in ce priveste personajul marygeo ...eu cred ca cineva ne trage clapa...pretinsa marygeo in fond este barbat ! si homosexual ...astfel nu se pot explica ; instabilitatea emotionala ,accesele isterice ,repetatele manifestari de caine dingo in calduri si tendintele schizoide in a-si exterioriza framantarile si accesele delirante interioare prin panoplia de emoticoane in miscare tipic browniana ...mai mult ,strict caracteristic si definitoriu pentru bulangii ; idei putzine da' fixe rau !!!
si electronica !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 23:08
;;;;;;;;;EXIT;;;;;;;;;;!! ;;IGNORE!!!!!!!!
|
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 15:00
DA MEAS DORI , CA SAMI PRIMESC D DE PROPETATE LOAT ABUZIV IN ANUL 1973, DE CATRE PRIMAREA COM CURTISOARA JUD OLT LOCUL MEU DE CASA,, FIND PROPETATE , SI CU O FUNDATIE TURNATA,,SI PRIMAREA LA VANDUT DAR NUMAI JUMATATE, DE OARE CE LOCUL DE CASA ARE 1200M PATRATI. SI RESTUL LA LOAT PRIN ABUZ ,
GHE NITULICA
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 16:49
De la: nick2005florin, la data 2008-10-23 10:31:29O DORINTA A FI ACEEA CA DIAVOLU SUPREM S NU ISI DUCA LA BUN SFARSIT LUCRAREA SA PE PAMANT! draga mea , scumpa mea ,soarele meu... afla ca STAPANUL meu S A T A N si-a dus la bun sfarsit LUCRAREA...voi toti sunteti sub stapanirea noastra ...voi astia cu isus ,biblia,si raiul nici nu realizati ca respirati aerul furnizat de NOI. sunteti supusii nostri pe veci sunteti sub stapanirea INTELIGENTEI SUPREME !
si electronica !
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 19:39
De la: AZAZEL, la data 2008-10-23 22:09:28De la: mariaoprea75, la data 2008-10-23 20:08:03nu ma pot abtine...eu m-am obisnuit cu ea...este haioasa rau oricum! da culoare si farmec pe acest forum...hai sa vedeti si partea buna a paharului ....pli cu vin rosu! Da le are pe amandoua, si desteptaciune si umor...dar o mai are si p e TREIA: dragostea: Apropo de ce mai zice si un neanea ca Cioran: "Dragostea este sfintenie, dar si SEX!" |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 19:40
erata: nenea
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 19:42
De la: AZAZEL, la data 2008-10-24 16:49:01De la: nick2005florin, la data 2008-10-23 10:31:29O DORINTA A FI ACEEA CA DIAVOLU SUPREM S NU ISI DUCA LA BUN SFARSIT LUCRAREA SA PE PAMANT! Te inteleg profund...dar iarasi ma sperii! te superi daca ma incred numai lui Dumnezeu? |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 22:54
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-24 19:42:37De la: AZAZEL, la data 2008-10-24 16:49:01De la: nick2005florin, la data 2008-10-23 10:31:29O DORINTA A FI ACEEA CA DIAVOLU SUPREM S NU ISI DUCA LA BUN SFARSIT LUCRAREA SA PE PAMANT! 1. Aici is diferite interpretari... fiecare crede printr-o prisma favorabila a ceea ce crede... 2. De ce sa se supere daca te increzi numai in Dumnezeu? 3. Ziua Judecatii are un scop... si 4. Satan ce fel de inteligenta ii si ce face el?
Shaggy
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 00:12
De la: AZAZEL, la data 2008-10-15 16:39:23De la: mariaoprea75, la data 2008-10-14 23:32:22sa fie lumea fericita! the secret? am cautat repede pe net.. oh, ce dezamagire, cartea aia care umplea librariile anul trecut! ce convenabil ca prin puterea gandurilor sa deschizi usa fericirii. ma intreb daca atunci cand sotul ghiceste ca pantofii noi sunt scumpi, apoi verifica contul si vede ca .. nu s-a apropiat deloc cand a estimat pretul.. oare pot sa-i servesc chestia asta: ca exersand prin puterea mintii bogatia chiar voi atrage bogatia?? ha,ha! Azazel, cand iti alegi un nume lipsit de modestie nu poti veni cu material modest. Trebuie sa fie si carti new age mai bune. |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 08:10
;;;;;;;I-mi doresc, liniste sufleteasca, imi doresc, sa fiu,, nepasatoare, la ;insulte, imi doresc,, sa ajungem,, cu bine ;luna viitoare la ziua nepotului, sa fim cu totii, impreuna fericiti de ;sarbatori, sa pasim cu bine in anul care ;vine;!;; Imi doresc, sa aflu ce poate sa -i faca sotului meu, cu pata mare alba de pe creier, ca sa , nu-i mai ;faca atatea ;crize de ;epilepsie;!;;; I-mi doresc, sa traiesc, in liniste , pace, alaturi, cu ;lumea de rand!;;; I-mi doresc, sa fiu ;;;;;IGNORATA;!!!! ;; Sa m-i se dea ;replici acide; atunci, cand ;;am sa va adresez, eu cuvinte;indecente;!!Eu v-am;;; Respectat,;;; pe toti, indiferent , de ;varstra, studii, religie sau ;orientare ;politica;! I-mi doresc si eu la fel!!'''Sa ma respectati ;;sa nu ma mai ;;jigniti;;!Pt, ca ;;nu sunt ;cersetoare la portile, nimanui! ;;Sunt libera ;sa fac ce doresc; in casa noastra, pe banii nostri!;; Sa nu m-i se interzica sa stau pe ;forum;;! Stau unde ;vreau! Ca forumul, nu-i al vostru! Precum nici tinutul secuiesc si restul nu-i a lui ;;; BELLA;;M..!!!!; Va doresc, tuturor, zile senine, sanatate,,. sa va surada ;norocul e mare ;pot la ;loto.. si ,,, tot binele din ;lume! ;;Cu respect;; Maria,
|
|
|
|

;;;;;;;;IGNORE;;;;;!!!!!!!!!! PROSTILOR!!!!!!!