back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 00:40

Sa nu mai ma nasc roman!

alili2001

5 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 14:21

Dorinta mea ar fi aceea ca in Parlamentul Romaniei sa ajunga oameni cu dragoste de oameni si cu dragoste de tara, dispusi sa se implice in viata urbei si al caror tel sa fie cresterea bunastarii romanilor prin promovarea unor politici sociale care sa asigure decenta vietii de zi cu zi in casele tuturor oropsitilor vietii, dar si prin ridicarea standardelor de calitate ale scolii, stiindu-se ca viitorul unei natiuni depinde educatia poporului sau...

"Educația e ceea ce rămâne după ce uiți tot ce ai învățat în școală" - Albert Einstein
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 14:53

De la: sherbanc, la data 2008-10-04 17:32:43Sa ma intorc in Romania
;;;;;;; DUMNEZEU, sa-ti, ajute sa te-ntorci, cat mai curand, acasa! Noi plecam anual cateva luni, la baieti in ;Spania, pana acum am fost ;vara; acum plecam ;la iarna;! pt, a face economie, pt, a fi cu ei, pt, ca de 9ani, ne facem sarb, de iarna ;singuri; eu+ sotul! Ma gandesc , cu mult drag, la plecat, dar,, ma si gandesc la ;;intors;;! Aici, acasa, am locl meu, prietenii mei, totul e diferit! Acolo n-ai vecini, prietenii-s putini,,, nu-mi place1 Nu stiu daca; voi, mai pleca ;degraba, ca ,,ma plictisesc!Nurorile-s de ;gasca; baietii, la fel, n-avem stress , dar,,,, nu suntem aici, la noi acasa! Nu stiu, daca ar trebui, sa locuiesc acolo, daca m-as simti , bine, precum ;;acasa;!;;DORINTA MEA;??? ;; Sanatate, mie si tuturor, liniste si aripi, sa zbor unde as dori! ;; Va doresc; Sa v-i se-ndeplineasca;; toate visele;! Sa nu fiti tristi si dezamagiti!

silvia_dumitru_radulescu

19 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 16:23

inca este f greu sa fie bine in Romania, provincia este toata in BEZNA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDRE .DIN PACATE PENTRU NOI ,IAR DIN PUNCT DE VEDRE MORAL ESTE DEZASTRU .MERGETI LA TIRGOVISTE SI VA CONVINGETI SINGURI .ACOLO TOTI STAU CU PLAMA INTINSA ,LA TRIBUNALUL JUDETEAN SUNT CEL PUTIN 10 DOSARE PE ZI DE OMOR DEOASEBIT DE GRAV ADICA NU STAU BAIETII LA DISCUTIE ,ITI DAU CU LOPATA IN CAP UNA DOUA .NU AU FRICA DE DUMNEZEU DE LEGI DE NIMIC .SINCER AM CUMPARTA O CASA LINGA TIRGOVISTE SI MA SPERIE PUR SI SIMPLU FELUL IN CARE GINDESC ACEI OAMENI NU AU TEAM A DE LEGI SI DE DUMNEZEU .CU ASA CEVA NU SE SCHIMBA NIMIC IN ROMANIA ,CI ESTE DEZASTRU PROVINCIA ESTE INTR-IUN DEZASTRU FARA DE MARGIN .FAPTUL CA AI O CASA O MASINA si orice altceva dar esti analfabet, NU VA DUCE LA SCHIMBAREA IN BINE A ROMANIEI .ACESTA ESTE TRISTUL ADEVAR .SUNT PREA MULTI ANALFABETI SI OAMENI LIPSITI DE SCRUPULE CARE TRAG TARA INNAPIOI .ESTE JALE FARA DE CULTURA NU AVEM O CONSTIINTA A NEAMULUI SI ESTE UN PERICOL GRAV PROSTII SUNT MULTI SI NE OMOARA

boros75robi

3 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 16:25

foarte simplu,asta la el,mai.dorinta mea aia care as vrea sa mi se indeplineasca e sa mi se indeplineasca orice dorinta vreau eu,de cate ori vrea eu. got it?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 21:29

;;; DORESC; Sa -i reuseasca ;operatia sotiei, lui, ;Daniel; bunul ;D-zeu, e mare, va face o minune si pt, ea,!!! Imi, mai doresc sa mi se-ndeplineasca ;o mare dorinta;! ;; Sa fac pace cu toti..acei care m-au agresat verbal pe ;forum; iar eu le-am raspuns ; dupa cum m-au tratat! ;;Imi doresc, discutii decente, fara, cuvinte murdare, adresate persoanelor, care au opinii diferite! Sa nu ne jignim, indiferent, ca; avem; 17ani, sau ;70! Suntem liberi, sa comentam pe forum si nu trebuie nimeni sa faca ;program de ;munca celuilat, sau de ;comentat'!! Eu asta imi doresc, din suflt, si sunt ;;fff, convinsa, ca; bunul; D-zeu, o sa-mi indeplineasca;;dorinta;! ;;Va doresc; zile, senine, tuturor!!!!!!Maria,

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 10:17

;; ASTA IMI DORESC, CEL ,MAI MULT;; LINISTE PACE SI ;BINE!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 15:36

Ce-mi doresc ?....

Pentru mine , o doza dulba de intelepciune !... pentru voi, una tripla !....c-asa-s eu , mai generos din fire !...

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 19:16

De la: mytcor, la data 2008-10-06 15:36:54Ce-mi doresc ?....

Pentru mine , o doza dulba de intelepciune !... pentru voi, una tripla !....c-asa-s eu , mai generos din fire !...

Aici ai fost tare. Clar... se vede ca sta situatia invers.

Shaggy
richard_gher2000

28 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 09:34

As avea doua dorinte: 1 ca nimic din ceea ce este viu sa nu sufere (este utopic si paradoxal, pentru ca stim ca... noi traim facand alte fiinte sa sufere!) si atunci dorinta 2: sa fie asa cum vrea Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 10:46

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-06 19:16:15

Studentel scump, tu chiar vreicu tot dinadinsul ca in aceasta iarna sa folosesti punga pe derdelus ?....

ariannaporancea

5 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 11:19

De la: apolitic, la data 2008-10-04 16:10:49Daca ar fi posibil ca acel pestisor auriu sa vina sa-mi spuna : "ce dorinta ai vrea sa-ti indeplinesc?" i-as raspunde in felul urmator. Du-te linistit in lumea ta acvatica si pazeste-ti codita sa nu fii pescuit de vreun braconier. Eu n-am sa te pescuiesc si nici n-am sa-ti poluez minunata "casa". Nu am nevoie de minuni pentru a fi om. Lumea ar fi mai buna, daca fiecare dintre noi s-ar gandi la aceasta planeta, la semenii nostri si de ce nu, si la celelalte vietuitoare. Sa respectam legea si bineinteles, sa nu uitam de "cele zece porunci" Cand vom sti sa fim buni si cinstiti, atunci minunea se va realiza. Va doresc sanatate si virtute.

ariannaporancea

5 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 11:21

super tare ,,apolitic" asta trebuie sa intelegem,bravo

mirelatupea

3 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 12:07

Ce-mi doresc eu?
DRAGOSTE ADEVARATA!!!!!

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 16:24

De la: mytcor, la data 2008-10-07 10:46:05
De la: suteudaniel8, la data 2008-10-06 19:16:15

Studentel scump, tu chiar vreicu tot dinadinsul ca in aceasta iarna sa folosesti punga pe derdelus ?....

Iarna am alte de facut... nu de mers la derdelus cu pung. Dar cand merg imi iau sania (dora de aia inventata).

Shaggy
sherbanc

5 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 14:19

De la: marygeo2006, la data 2008-10-05 14:53:12
De la: sherbanc, la data 2008-10-04 17:32:43Sa ma intorc in Romania
;;;;;;; DUMNEZEU, sa-ti, ajute sa te-ntorci, cat mai curand, acasa! Noi plecam anual cateva luni, la baieti in ;Spania, pana acum am fost ;vara; acum plecam ;la iarna;! pt, a face economie, pt, a fi cu ei, pt, ca de 9ani, ne facem sarb, de iarna ;singuri; eu+ sotul! Ma gandesc , cu mult drag, la plecat, dar,, ma si gandesc la ;;intors;;! Aici, acasa, am locl meu, prietenii mei, totul e diferit! Acolo n-ai vecini, prietenii-s putini,,, nu-mi place1 Nu stiu daca; voi, mai pleca ;degraba, ca ,,ma plictisesc!Nurorile-s de ;gasca; baietii, la fel, n-avem stress , dar,,,, nu suntem aici, la noi acasa! Nu stiu, daca ar trebui, sa locuiesc acolo, daca m-as simti , bine, precum ;;acasa;!;;DORINTA MEA;??? ;; Sanatate, mie si tuturor, liniste si aripi, sa zbor unde as dori! ;; Va doresc; Sa v-i se-ndeplineasca;; toate visele;! Sa nu fiti tristi si dezamagiti!

sherbanc

5 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 14:20

SARUTMANA
MULTAM FRUMOS

silvia_dumitru_radulescu

19 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 14:43

multumesc,

Dupa e vom reusi sa ne stabilim la Pris facem tot posibill sa mergem s laViena .Sotul meu a fost eu nu .Stiu cit este de frumos .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 01:44

Într-o nu știu care sară
Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat,

Mititel cât un cercel
Stă pitit un șoricel
Tremurând bietul de el
Fiindcă-aflase dintr-o carte

Că-ntr-o nu știu care sară
Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Nici prea mare dar nici mică
Stă pitită o pisică
Tremurând și ea de frică

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Terminând de ros un os
Șade-un câine zdrențuros
Tremurând și el fricos
Fiindcă-aflse dintr-o carte

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Fără vreun dinte ros
Șade-un lup foarte nervos
Tremurând și el vârtos

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Cu piedica puștii trasă
Șade o vânătoreasă
Tremurând cu tot cu casă
Fiindcă-afase dintr-o carte

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Mititele cât un cercel
Stă pitit un șoricel
Si il cheama.... @ daniel

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 07:11

De la: sherbanc, la data 2008-10-08 14:20:22SARUTMANA
MULTAM FRUMOS
;; ;;Cu multa placerw!

mihai_suhani

68 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 13:59

VOI INCERCA SA FIU CAT MAI SCURT SI SA RASPUND LA INTREBAREA CARE S-A PUS.AM TREI BAIETI DINTRE CARE DOI SUNT IN VIATA.AL TREILEA,CEL MIJLOCIU ESTE MORT. UN NEFERICIT ACCIDENT DE CIRCULATIE.IMI PLACE SA FOLOSESC PREZENTUL(ESTE MORT) SI NU TRECUTUL(A MURIT) SI AM SA VA EXPLIC SI DE CE. IN MOMENTUL DE FATA FAC DEMERSURI PENTRU A OBTINE MOSTRE DE TESUT DIN CADAVRUL FIULUI MEU. DIN ACESTE MOSTRE DE TESUTURI SE VOR EXTRAGE FRAGMENTE DE A.D.N. MITOCONDRIAL PE CARE DORESC APOI SA-L DEPUN INTR-O BANCA DE TESUTURI PENTRU CONSERVARE.SI REVENIND LA INTREBARE,CEA MAI MARE DORINTA A MEA ESTE CA IN URMATOARELE 4-5 DECENII,FIII MEI RAMASI IN VIATA SA REUSEASCA,BENEFICIIND DE ULTIMELE DESCOPERIRI ALE STIINTEI MEDICALE,SA OBTINA O CLONA A FRATELUI LOR.SUNT ATEU SI CA ATARE CRED CA SINGURUL CREATOR CUNOSCUT ESTE OMUL. DACA VA FI VREODATA POSIBIL,ASTA ESTE DORINTA MEA CEA MAI MARE.PANA ATUNCI,SPERANTA NU MOARE NICIODATA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 14:36

Eu îmi doresc să nu mai fie atâta răutate, să nu mai văd atâtea nedreptăți, să nu mai văd femei bătute și copii maltratați în lumea asta și nici toți banii din lume nu vor reuși să mă înveselească atâta timp cât există atâta suferință și durere în jurul meu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 15:39

eu imi mai doresc ceva. foarte important. sa imi revad iubitul cat mai curand. si sa nu mai plece de langa mine niciodata. asta imi doresc. si sper sa se indeplineasca.

sa fiti iubiti.

MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 19:07

sa dau timpul inapoi cu ...peste 63 de ani ! Am avut doi parinti minunati, o copilarie fericita si lipsita de griji, am invatat la o institutie de invatamant de elita in acea vreme, LICEUL TEORETIC "ION NECULCE" din Bucuresti, tineretea, de asemenea mi-a fost senina si plina de bucurii, iar in casnicie am avut si am mult noroc de un sot super si doi copii extraordinari !
da, as vrea sa dau timpul inapoi, sa retraiesc toate cele de mai sus la fel, in aceleasi conditii !
tuturor celor mai tineri va doresc ca la 63 de ani sa puteti spune la fel ca mine despre viata voastra: ca a fost fericita, luminoasa si plina de noroc !

DDR
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 19:14

De la: mytcor, la data 2008-10-09 01:44:56 Într-o nu știu care sară
Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat,

Mititel cât un cercel
Stă pitit un șoricel
Tremurând bietul de el

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Stă pitită o pisică
Tremurând și ea de frică

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Mititele cât un cercel
Stă pitit un șoricel

:)) ma simt onorat ca sa se scrie despre mine in poeziile lui Florian Pitiș (Vânătoareasa cea fricoasă)

Te inseli... nus mititel ca un soricel ci is inalt deci nu mai nimerit

Have a nice day all

Shaggy
silvia_dumitru_radulescu

19 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 20:19

ce sa faco om romania/ sa te jefuiasca toti sa-ti dea cu lopata in cap si nmanui sa nu-i pese/ stai acolo unde esti ca stai bine .Numai in Romania nu

silvia_dumitru_radulescu

19 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 20:23

prea mult va doriti ! in Romania nu se poate daca tu-i ;asi in pace nu telasa ei

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 00:13

@ SUTEU ..a rezultat un...... rateu !....era a lui Traian Furnea,.... dedicata lui....F. Pitis

)))) atentie la neatentie , ca-i a la Cluj !...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 17:44

De la: mytcor, la data 2008-10-09 01:44:56

Într-o nu știu care sară
Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat,

Mititel cât un cercel
Stă pitit un șoricel
Tremurând bietul de el

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Stă pitită o pisică
Tremurând și ea de frică

Într-o nu știu care țară
Într-un nu știu care sat
Sub un nu știu care pat

Mititele cât un cercel
Stă pitit un șoricel

Daniel, nu mi-o lua in nume de rau, dar imi place la nebunie! te rog fii pe pace si fara suparare!

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 01:25

De la: mihai_suhani, la data 2008-10-09 13:59:28VOI INCERCA SA FIU CAT MAI SCURT SI SA RASPUND LA INTREBAREA CARE S-A PUS.AM TREI BAIETI DINTRE CARE DOI SUNT IN VIATA.AL TREILEA,CEL MIJLOCIU ESTE MORT. UN NEFERICIT ACCIDENT DE CIRCULATIE.IMI PLACE SA FOLOSESC PREZENTUL(ESTE MORT) SI NU TRECUTUL(A MURIT) SI AM SA VA EXPLIC SI DE CE. IN MOMENTUL DE FATA FAC DEMERSURI PENTRU A OBTINE MOSTRE DE TESUT DIN CADAVRUL FIULUI MEU. DIN ACESTE MOSTRE DE TESUTURI SE VOR EXTRAGE FRAGMENTE DE A.D.N. MITOCONDRIAL PE CARE DORESC APOI SA-L DEPUN INTR-O BANCA DE TESUTURI PENTRU CONSERVARE.SI REVENIND LA INTREBARE,CEA MAI MARE DORINTA A MEA ESTE CA IN URMATOARELE 4-5 DECENII,FIII MEI RAMASI IN VIATA SA REUSEASCA,BENEFICIIND DE ULTIMELE DESCOPERIRI ALE STIINTEI MEDICALE,SA OBTINA O CLONA A FRATELUI LOR.SUNT ATEU SI CA ATARE CRED CA SINGURUL CREATOR CUNOSCUT ESTE OMUL. DACA VA FI VREODATA POSIBIL,ASTA ESTE DORINTA MEA CEA MAI MARE.PANA ATUNCI,SPERANTA NU MOARE NICIODATA!

Omul... unicul creator. Daca omul e creator pe om cine l-a creat? Nu cumva daca stai sa te gandesti ii un arbore genealogic fara sfarsit si nu se termina daca tot mergi in trecut... Oamenii nasc copii si la randul lor la fel si parinti nostri au fost nascuti de strabunici si tot asa dar pana la un punct pana ajungi la concluzia ca trebuia sa existe un inceput.

Totusi daca se pare ca omul e unicul creator el a creat tot Universul? De ce nu poti crea un om care sa semene cu tine din nimic... e necesara o dezvoltare nu poti crea ceva din nimic doar daca ai materiale necesare.

Nu vei putea face un Boening numai daca ai metale, cabluri sau plasticuri (luate la randul lor din natura). Omul nu le-o lasat in natura... Oare cine le-a lasat pe lume? In mod clar neintamplator

Shaggy
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DACA AR FI POSIBIL SA TI SE INDEPLINEASCA O DORINTA, CARE AR FI ACEIA
Mergi la: