Info
x
Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:05
"Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala; ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau. Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul." DEGEABA AVEM DORINTE ..DACA NU SUNTEM SI OPTIMISTI
|
|
Plopia 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:06
Da, sunt rautacioasa, poate...chiar daca inclin spre iertare....l am iertat dar nu pot uita...asta e lucrul cel mai neplacut...cat despre alti barbati nu e chiar asa cum crezi tu...crezi ca daca as putea sa ma indragostesc de altul n-as face-o?...Dar ptr ca nu pot, prefer sa il pedepsesc pe el
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:16
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 14:06:06Da, sunt rautacioasa, poate...chiar daca inclin spre iertare....l am iertat dar nu pot uita...asta e lucrul cel mai neplacut...cat despre alti barbati nu e chiar asa cum crezi tu...crezi ca daca as putea sa ma indragostesc de altul n-as face-o?...Dar ptr ca nu pot, prefer sa il pedepsesc pe el Nu te supara, razbunatoareo, dar am si eu niste intrebari: 1. Cati ani ai? 2. Ce intelegi prin dragoste? 3. Exista vreo diferenta intre dragoste si iubire, din punctul tau de vedere? As prefera raspunsuri la obiect. Nu te intreb la misto, dar ca sa-mi dau cu parerea trebuie sa stiu cu cine vorbesc. In cazul in care nu te intereseaza parerea mea, nu-i bai. Nu raspunzi si gata. Zi buna sa ai!
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:27
Sa scriu corect romaneste "aceia" = "aceea"........
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:09
De la: dianet, la data 2009-03-12 14:16:46De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 14:06:06Da, sunt rautacioasa, poate...chiar daca inclin spre iertare....l am iertat dar nu pot uita...asta e lucrul cel mai neplacut...cat despre alti barbati nu e chiar asa cum crezi tu...crezi ca daca as putea sa ma indragostesc de altul n-as face-o?...Dar ptr ca nu pot, prefer sa il pedepsesc pe el Dia și pe mine m-a șocat ce a scris, am intrat pe profil și stupoare!..Scrie că are 29 de ani....greu de crezut că poți gândii așa la vârsta asta! Spune că a iertat...păi cum ai iertat dacă vrei răzbunare?! Ori ai iertat, nu uiți și data viitoare ești mai atentă cu cine-ți faci de lucru; ori n-ai iertat și vrei răzbunare. Din două una, că altfel se contrazice singură! Și-apoi nu văd rostul acestei "răzbunări"....nu face altvceva decât să-i arate individului că îi pasă, că o doare și că el încă este important pentru ea.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:20
Mai mult Dora, voiam sa vad diferenta intre dragoste si iubire, pentru ca multe persoane confunda termenii. Dragostea are de-a face cu feromonii, hormonii si o gramada de chestii care au de-a face cu "sufletul" sau "inima" doar in aparenta. Iar cu razbunarea ai perfecta dreptate. Mai mult, daca iubesti / ai iubit, sau ma rog, ce inteleg eu prin a iubi, nu prea e loc de razbunare. Parerea mea.
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:23
Mai e posibil si ca varsta din profil sa nu fie reala. Daca este, ar fi bine sa coboare cu picioarele pe pamant, la fel ca si fatuca aia de 21 de ani care cauta barbatul care sa n-o insele
Zi superba sa ai! Ne cetim si maine .
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:32
Așa este Dia, Dragostea o poți întâlni de multe ori în viață, dar iubirea înseamnă sacrificiu de sine pentru binele celui iubit!!!!
|
|
|
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:36
Mi-as dori tare mult ca romanii sa nu mai stea indiferenti cand vad un om ca sufera din cauza nedreptatilor care i se fac de catre cei din jur si in special de catre oamenii legii.
Unirea biruieste pe cel mai tare dusman. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:44
AVE CEZARILOR !.....
...cred ca glumi-ti !....cum sa se pota solidariza romanii, ei sunt de-o inteligenta sclipitoare si-un orgoliu nemasurat !... Personalitati "absolute" !... ce sa mai piarda ei timpul incercand a se solidariza.
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 12:27
De la: mytcor, la data 2009-03-13 11:44:09AVE CEZARILOR !..... Cred ca solidaritatea incepe atunci cand avem rabdarea sa ne ascultam aproapele fara un scop imediat. Indiferent cat avem de putin, suntem constienti ca altii au mai putin decat noi si le putem oferi ceva din ceea ce ne prisoseste, (macar si un cuvant de incurajare!), doar pentru ca facem parte din aceeasi specie si pentru ca dorim sa facem parte dintr-o lume mai generoasa, mai buna, mai umana . Unii romanii sunt condusi de manifestari de egoism, individualism, nepasare, indolenta, lasitate, ipocrizie, minciuna. Oamenii nu se mai respecta. Multi se injura si îsi vorbesc urat. Ce educatie si ce viitor vor avea copiii nostri daca nu vom incerca sa punem capat acestor lucruri urate? |
|
renesmee 59 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 14:01
Ca de obicei, nu regret ca am intrat pe acest forum si asta din cauza ca mai exista si OAMENI adevarati si cu mult bun simt, precum LYLY! Sigur, mai sunt si altii si nu vreau sa se supere nimeni ca nu i-am enumerat! Dar Lyly, esti prea idealista pt. vremurile pe care le traim si din pacate s-ar putea sa fi foarte dezamagita ca nu se vor indeplini dorintele tale, care, de altfel, sunt cat se poate de normale, dar repet, irealizabile!
Apropo! Cam "zgarcita" persoana care a initiat subiectul acesta de discutie! Doar o singura dorinta!!! Nici macar trei, ca in basme?! Lasand gluma la o parte, daca trebuie sa ne rezumam la o dorinta si numai una , atunci nu pot decat sa-mi doresc ca, copilul meu sa fie sanatos si sa aiba parte de o viata fericita! |
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:43
De la: onelene, la data 2009-03-16 14:01:23Ca de obicei, nu regret ca am intrat pe acest forum si asta din cauza ca mai exista si OAMENI adevarati si cu mult bun simt, precum LYLY! Sigur, mai sunt si altii si nu vreau sa se supere nimeni ca nu i-am enumerat! Dar Lyly, esti prea idealista pt. vremurile pe care le traim si din pacate s-ar putea sa fi foarte dezamagita ca nu se vor indeplini dorintele tale, care, de altfel, sunt cat se poate de normale, dar repet, irealizabile! Cel ce tinde catre ideal, sa fuga de tot ce-i josnic, sa priveasca doar inainte sa-si lege intr-astfel de viata de nazuinta aleasa, incat sa izbandeasca impreuna sau sa piara amandoua intr-aceasi infrangere. (Angel Ganivet) |
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 16:13
De la: lyly, la data 2009-03-16 15:43:54De la: onelene, la data 2009-03-16 14:01:23Ca de obicei, nu regret ca am intrat pe acest forum si asta din cauza ca mai exista si OAMENI adevarati si cu mult bun simt, precum LYLY! Sigur, mai sunt si altii si nu vreau sa se supere nimeni ca nu i-am enumerat! Dar Lyly, esti prea idealista pt. vremurile pe care le traim si din pacate s-ar putea sa fi foarte dezamagita ca nu se vor indeplini dorintele tale, care, de altfel, sunt cat se poate de normale, dar repet, irealizabile! |
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 16:19
Superb!!!!! Daca am avea toti, in acelasi timp, acest citat ca tel al vietii noastre!! Ar fi o lume perfecta. Dar, cum nu exista perfectiune pe acest pamant......
Ceea ce mi-ai transmis, m-a dus cu gandul la Fiul Domnului.... |
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 16:29
Stiu in ce lume traim , Onelene.
Sunt constienta ca traim intr-o lume in care banul primeaza. Ce ma doare pe mine foarte tare e ca oamenii au uitat ce inseamna OMENIA. www.artadeatrai.ro/arhiva/11/omenia.11.php Omenia la români Mihaela Feraru Viața spirituală a unei societăți se manifestă prin știință, literatură, artă, filosofie, etc., iar personalitatea unei ființe umane nu se poate forma decît în armonie cu valorile pe care aceste domenii le promovează. Procesul de transformare prin care trece societatea românească a afectat într-o foarte mare măsură și ierarhia valorilor culturale, prin însușirea cărora omul se formează pe sine. În cadrul oricărei societăți, valorile culturale au un rol orientativ pentru individ și stau la baza unor modele comportamentale impuse de interacțiunea socială. Socializarea unui individ se realizează prin transmiterea experienței sociale, a culturii și sistemului de valori de la o generație la alta. Avînd în vedere aceste aspecte ne întrebăm ce a mai rămas în zilele noastre din ceea ce, pentru românul de altădată însemna omenia. Noțiunea de omenie a fost creată de poporul român de la cuvîntul "om" și este un derivat încărcat de tot idealul spre care trebuie să tindă omul. Astfel, poporul român a văzut în omenie o supremă calitate. Ea reprezintă un nume general dat pentru toate relațiile cinstite, sincere, atente, înțelegătoare, lipsite de gînduri de înșelare a semenilor. Omenia este opusul individualismului, al nepăsării și are ca podoabe iubirea de străini, ținerea cuvîntului dat, sentimentul onoarei, dispoziția de jertfă, spiritul dreptății, mărinimiei, modestia, înfrînarea, mila, umilința, credința în Dumnezeu. Printre virtuțile omeniei, cel mai des întîlnită este iubirea de oaspeți. Să omenești pe cineva înseamnă a-l primi cu inima deschisă, a-i da cinstea cuvenită omului, a-l ospăta, a-i oferi hrana cea mai bună, patul cel mai bun, fără a aștepta ceva în schimb. Un semn sigur al omeniei este ținerea cuvîntului dat și, referitor la acesta, folclorul românesc spune: Fii întotdeauna om pe cuvîntul căruia poți zidi! La românul de omenie, ținerea cuvîntului dat îmbracă o haină spirituală: unde-i este vorba și sufletul, pentru vorbire existînd o indicație mai mult decît înțeleaptă, ori taci, ori spune ceva mai mult decît tăcerea. O altă virtute este binele, care dacă este făcut de ochii lumii nu-și merită numele. Poporul român spune: fă binele și dă-l pe apă, nu-ți face griji cu soarta lui. Pe undeva va trage el la mal și va da roade. Omul de omenie face bine și uită că l-a făcut. Mila nu cunoaște deosebirea dintre buni și răi: milostiv chiar și cu cel rău de ești, omenia tu o cinstești. Omul de omenie este încredințat că slujitor al dreptății de vei rămîne, nici înaintea lui Dumnezeu frică nu vei avea, că Dumnezeu dreptate și bunătate este. Omul cu adevărat drept nu este cel care nu face nedreptate, ci acela care, deși poate comite nedreptatea, se abține. În ceea ce privește înfrînarea, ea trebuie practicată de timpuriu pentru a fi de folos, fiindcă înfrînarea la bătrîni nu este nici o laudă, căci nu omul se înfrînează atunci, ci neputința lui: frîul cînd slăbește, în prăpastie te trîntește. Referitor la modestie, o altă componentă a omeniei, poporul român spune: orice faptă vrednică de laudă, de săvîrșit nu arăta a o săvîrși tu. Lasă întotdeauna fapta să vorbească pentru tine. Onoarea este temelia încrederii în oameni, și ea constă în rușinea omului de a fi necinstit cu el și cu alții. Umilința înfrînează orgoliul, dar nu stă în calea iubirii de onoare. Din respect față de chipul lui Dumnezeu, care se află în el ca spirit, omul trebuie să evite exageratele pretenții ale orgoliului. Umilința și orgoliul nu pot locui împreună pentru că: cel umil se uită în pămînt, iar cel mîndru, semeț, privește la cer. Cununa tuturor virtuților omeniei este credința în Dumnezeu; om de omenie fără credință în Dumnezeu nu poate exista. El este încredințat că Dumnezeu, spre încercarea noastră, ne dă stăpîni cumpliți și de aceea se cuvine să-i mulțumim Lui și de bine și de rău. Zicală: îmbrățișarea este semn al omeniei, iar omenia este dovada credinței adevărate în Dumnezeu. Omenia la români își are rădăcinile în tradiția spirituală a acestei planete și în învățăturile Evangheliei. Ea nu este încă sfințenie, dar constituie climatul cel mai adecvat pentru realizarea pasului către suprema treaptă la care cheamă învățătura lui Iisus; Fiți desăvîrșiți precum Tatăl Vostru cel Ceresc desăvîrșit este. Cu toate acestea, omenia nu este lipsită de putere. Dimpotrivă, celui care vrea să țină în frîu egoismul i se cere o mare putere. Însă o mai mare putere i se cere celui care adaugă la această frînă efortul de a-ți trăi viața cu un folos pentru alții. A fi om de omenie înseamnă și a lupta prin rușinarea și mustrarea celui care practică acte de neomenie. Această luptă trebuie să-și aibă baza în exemplul personal. Avînd în vedere faptul că pentru respectul, înțelegerea, menajarea afectuoasă a altuia, e necesară o înfrînare a egoismului propriu, omenia include și o notă de eroism moral. |
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:25
Tre' sa fii mai razbunatoare decat mine :)))...odata ce ataci un om fara sa il cunosti...eu macar atac un om pe care il cunosc...si care pe deasupra mai mi-a facut si rau :)....dar sper ca iti vei aminti de mine atunci cand o vei pati si tu ;)
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:27
Da, n-am 29 de ani...restul cuvintelor sunt de prisos..oricum nu vei intelege...va doresc si voua sa treceti prin ce am trecut si eu ...:)..Cu bine!
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:28
Tre' sa fii mai razbunatoare decat mine :)))...odata ce ataci un om fara sa il cunosti...eu macar atac un om pe care il cunosc...si care pe deasupra mai mi-a facut si rau :)....dar sper ca iti vei aminti de mine atunci cand o vei pati si tu ;)
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:34
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-17 14:27:44Da, n-am 29 de ani...restul cuvintelor sunt de prisos..oricum nu vei intelege...va doresc si voua sa treceti prin ce am trecut si eu ...:)..Cu bine! Fătucă dragă, ce te face să crezi că nu am trecut prin ce spui tu? Eu chiar vorbeam din experiența pe care o am, din viață mea și a celor pe care îi cunosc! Noi nu te-am atacat.....doar ne-am mirat de cum gândești la vârsta asta! Dar da, mai sunt și astfel de persoane...
|
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:46
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 12:15:06Daca ar fi posibil asa ceva, cred ca cel mai mult mi-as dori sa-mi fie pedepsit prietenul pentru durerea pe care mi-a provocat-o in vara lui 2008 si anume pentru faptul ca m-a inselat cu atata nesimtire . ************* Aceasta nu este o dorinta ... este doar RAZBUNARE ... Daca tu crezi ca razbunarea este de folos, atunci ... Iti doresc GANDURI INTELEPTE ... Mai ai multe de "infruntat" in viata asta pamanteana ...
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 15:35
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 14:06:06Da, sunt rautacioasa, poate...chiar daca inclin spre iertare....l am iertat dar nu pot uita...asta e lucrul cel mai neplacut...cat despre alti barbati nu e chiar asa cum crezi tu...crezi ca daca as putea sa ma indragostesc de altul n-as face-o?...Dar ptr ca nu pot, prefer sa il pedepsesc pe el Buna, Imi cer scuze ca ma bag si eu, cu intarziere, in discutie, dar iti dau un sfat, din partea unei femei mature si care, de asemenea, a trecut prin multe in viata: Nimeni si nimic nu trebuie sa-ti otraveasca sufletul in asa hal, incat sa-ti doresti sa te razbuni pe toata lumea. Nu este spre binele tau. Va veni si vremea cand, intr-adevar, vei fi mult mai detasata de raul acesta pe care l-ai trait, nu vei mai simti durere si vei regreta atitudinea asta de acum, de razbunare si revolta interioara. Iti doresc sa ti se intample cat mai curand aceasta schimbare! Vei iubi din nou si vei fi iubita, asta sa-ti fie gandul! Si nu uita: nu toti barbatii sunt la fel, asa cum nici noi femeile nu suntem identice. Trebuie doar sa ne gasim perechea potrivita in viata. Iti doresc toata fericirea care sa te faca sa uiti de gandurile rele! |
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:29
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 14:34:36De la: alinapaun2003, la data 2009-03-17 14:27:44Da, n-am 29 de ani...restul cuvintelor sunt de prisos..oricum nu vei intelege...va doresc si voua sa treceti prin ce am trecut si eu ...:)..Cu bine! Asa am crezut, ca nu ai trecut si tu prin asta...dar cu atat mai rau daca ai trecut...k tot nu ai invatat nimic ...si anume macar sa ii intelegi pe cei care patesc ca tine..vrei sa spui ca tu nu l ai urat?...vrei sa spui ca dupa ce l ai iertat nu ti-ai mai amintit despre patanie?...sau ai uitat pur si simplu ca un robot totul si ai ramas fara resentimente?...atunci bravo tie...putini reusesc asta..in general se ramane cu resentimente...astea se vindeca in timp..si inca indelungat nu peste noapte..si mai ales...se vindeca cu ajutorul lui... |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 22:57
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 12:15:06Daca ar fi posibil asa ceva, cred ca cel mai mult mi-as dori sa-mi fie pedepsit prietenul pentru durerea pe care mi-a provocat-o in vara lui 2008 si anume pentru faptul ca m-a inselat cu atata nesimtire . vai de mine si de mine... dar si pe mine m-a inselat prietenul meu cu...un plotoner de politie.dar si eu m-am razbunat; m-am incurcat cu ...nevasta-sa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 23:34
De la: helene, la data 2009-03-17 15:35:15De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 14:06:06Da, sunt rautacioasa, poate...chiar daca inclin spre iertare....l am iertat dar nu pot uita...asta e lucrul cel mai neplacut...cat despre alti barbati nu e chiar asa cum crezi tu...crezi ca daca as putea sa ma indragostesc de altul n-as face-o?...Dar ptr ca nu pot, prefer sa il pedepsesc pe el Alina...chiar asa oare? Sa pedepsesti si pe altul, pentru ce? |
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 23:45
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-18 14:29:18De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 14:34:36De la: alinapaun2003, la data 2009-03-17 14:27:44Da, n-am 29 de ani...restul cuvintelor sunt de prisos..oricum nu vei intelege...va doresc si voua sa treceti prin ce am trecut si eu ...:)..Cu bine! Da, am trecut și m-a durut dar iubirea mea față de el a fost mai mare decât suferința. Sunt puține lucruri care nu aș accepta să le fac pentru el....și din momentul în care a realizat că sunt sinceră....și-a schimbat și el atitudinea față de mine. Faptul că nu l-am urât și că l-aș ajuta oricând, i-a dat de gândit și nu am avut decât de câștigat! Nu știu ce și dacă viitorul ne va mai aduce împreună...dar am amintiri minunate și...urmaș! Datorită lui, acum mă simt iubită, împlinită ca femeie și mult mai încrezătoare în viitor. Dar eu aici ți-am vorbit de iubire pură....nu de dragoste pasageră...
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 23:51
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-18 23:45:49De la: alinapaun2003, la data 2009-03-18 14:29:18De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 14:34:36De la: alinapaun2003, la data 2009-03-17 14:27:44Da, n-am 29 de ani...restul cuvintelor sunt de prisos..oricum nu vei intelege...va doresc si voua sa treceti prin ce am trecut si eu ...:)..Cu bine! Dora, Ai dreptate ! Ierti dar nu uiti ! Ai dreptate cand e vorba de iubire adevarata si nu de dragoste pasagera ai face orice si oricand ,indiferent cat rau ti-a pricinuit persoana respectiva ! |
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:49
Da, mai , stiu si eu ce i iertarea,,,,asa am crezut la inceput ca l am iertat...dar din cand in cand sentim mele neplacute ies la iveala cu fiecare ocazie....imediat dupa intorcerea lui a fost bine...am apreciat intoarcerea lui...in fond putea sa ramana cu aia...probabil ma iubeste...si eu il iubesc..dar cu resentimente...din pacate,,,poate timpul va vindeca ranile,,,,,desi ...cam greu, avand in vedere idila lui, durata idilei, si conceptiile lui de atunci....in fine...e prea mult de spus...
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:51
Oricum le multumesc din suflet celor care au au avut intelegere fata de mine si mi au vorbit frumos...
intamplarea aceasta este o poveste destul de lunga si e dificil sa o explic aici....sa spun prin tot ce am trecut si la tot ce am asistat?...nu mai vreau sa povestesc...e suficient faptul ca nu reusesc sa uit....
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:55
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-20 20:51:42Oricum le multumesc din suflet celor care au au avut intelegere fata de mine si mi au vorbit frumos... Asta iti mai lipseste!! Sa ti se mai vorbeasca si urat sau sarcastic, dupa ce treci prin momente atat de triste! Nu era cazul, desi au mai fost unii care se cred intangibili de incercarile vietii! Fii tare! Numai bine! P.S.: Iti mai postasem un mesaj, cat de cat incurajator, pe alt topic cred ca cel cu infidelitatea barbatilor( nu mai stiu sigur),....daca doresti sa-l citesti |
|
|
|