9am047166
2 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 18:03
|
|
|
Siena
89 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 03:20
Sa iubesti atat de mult viata, incat sa-ti doresti a fi nemuritor, inseamna sa ai si capacitatea de a te mobiliza pentru a invinge necazul.
Conteaza pe Copilul din tine si ia-ti-l alaturi in orice imprejurare. Cauta-ti in memorie momente frumoase, priveste-le cu ochii mintii si mai ales redesteapta sentimentele ce ti le-au starnit atunci.
Citeste, asculta muzica buna, vorbeste cu cei care, ca si tine, n-am pierdut in drum Copilul ce-am fost odata -, vorbeste despre necazurile tale nu doar in treacat, ci deschis, fiindca, punandu-le in cuvinte si rostindu-le, mare parte din tensiunea ce o provoaca va fi iesind in afara mea ... fa gimnastica lenta (pe care o practica chinezii, si eu habar n-am acum cum se cheama ... fa exercitii de respiratie, pentru a-ti putea controla mai bine , mai constient corpul, ... plangi cu lacrimi adevarate cand te doare locul sau sufletul, fara a te jena ... dar nu-ti plange nicicand de mila ...
Noi cu totii, suntem doar oameni si, si necazurile sunt pentru noi ... .
Iti doresc multa sanatate,prieteni jur-imprejur si senin in suflet
quote name='yzod_313' date='2009-05-16 13:50:41']o dorinta imposibila si totusi copilareasca ar fi sa fiu nemuritor[/quote]
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
Siena
89 mesaje
|
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 03:25
9am047166 ... Pentru tine am scris mesajul anterior, dar cum nu se prea observa asta, ti-o spun acum. sper sa si citesti
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
9am038460
17 mesaje
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 08:36
De la: 9am047166, la data 2009-05-20 18:03:40
SĂ-MI RECAPĂT SĂNĂTATEA Fii optimista,gandeste pozitiv,ai incredere in Cel de sus ca te va ajuta,vb despre suferinta ta cu detasare,niciodata dar niciodata sa nu iti plangi de mila si sa nu te descurajezi.Asculta sfatul meu,sant operata de 8 ori,ultima operatie am facuto anul trecut,transplant renal,sant ok,multumesc Domnului pt tot ce am primit si am incredere ca totul va fi bine.Iubeste viata,florile,muzica,cartile si vei trece mai usor peste toate.Sanatate multa,multa.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
42 mesaje
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:15
VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 05:52
De la: EUU, la data 2009-05-29 10:15:00VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95
Daca e buna mincarea aia ptr ciini, de ce o vinzi?
Cu mine nu vrei sa te plimbi? Numa cu ciinii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
dragonaryo_san
5 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:28
Intradevar tot ce spuneti voi ar fi frumos sa se intample. Sunteti subiectivi si nu-i nimic rau in asta.
Ca unii vor 1 mil de sau $, altii vor sanatate, alti sa fie pace in lume.. dar va spun ca astfel de lucruri se pot realiza doar printr-un gram de noroc si perseverenta.
Daca eu care am trecut printr-un caz de cancer dupa un tratament de 4 ani si am scapat si multe alte lucruri destul de nasoale, dar nu la fel de nasoale ca cel cu cancerul as fi intrebat acum :CARE AR FI DORINTA MEA ??
As raspunde fara sa mai stau pe ganduri :
Vreau sa traiesc toata viata FERICIT !
pentru ca zic eu... ca asta le spune pe toate. Punteti-va intrebarea?
Daca sunt bolnav, e normal sa vreau sa fiu sanatos.. E FOARTE NORMAL.. dar DACA NU SUNT FERICITt.. la un moment dat nu iti doresti sa nici nu te fi nascut..?
Desigur ai sa spui, si ce daca.. o iau de la capat.. dar ce frumos ar fi sa stim ca cea/ cei de langa noi sunt feiriciti.. Pe mine sigur asta m-ar face Foarte FERICIT.
Am 1 mil de - $.. dar cu ce folos daca nu imi aduc fericirea???
II dau in scopuri caritabile pentru a fi folositi pentru medicamente, haine si alte lucrui materiale si aud mai tarziu ca acei copii care au beneficiat de bani au fost implicati intr-un schimb de focuri intre armata si gherila in SUDAN. Dar daca am putea sa le oferim unor copii cu 1 mil de / $ o vacanta de vis pe care nu o vor uita niciodata... care ii va motiva sa faca o schimbare in bine sa protejeze planeta si pe toti cei care o pretuiesc.
Iar cand vine vorba de pace... este un lucru aproape imposibil de realizat.. pentru ca este legea UNIVERSALA a COMPENSATIEI.. NU exista BINE fara RAU.. si FRUMOS fara URAT etc.
Undeva in lume tot va fi cineva care isi va dorii puterea absoluta, supreamatie si control.
Lumea cred ca ar trebui sa realizeze ca zilele noastre pe aceasta planeta magnifica.. sunt numarate (LIMITATE) desigur.. vorbim de sute de mii de ani... dar in modul in care decurg lucrurile ne putem trezii maine - poimaine cu tot felul de schimbari metorologice prin care MAMA NATURA ne spune : v-ati batut joc de mine.. hai ca va arat eu voua..
Asta ar trebui sa va de-a de gandit..
Eu unul nu imi doresc altceva decat : Sa traiesc fericit toata viata !
THE END
|
|
|
igp_86
3 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:36
Da. Foarte frumos ce ziceti voi. Desi sunt convins ca peste 90% din cei care au scris aici cred k mantuirea va veni dak spui lucruri frumoase, chiar dak nu crezi nici tu ce spui. Fratilor, putina sinceritate nu strica. Aici nu va judeca nimeni. Eu sincer mi-as dori sa nu-mi mai doresc nimic.Din pacate nu se poate. Ca la pranz vreau carnati si la cina vreau friptura, asta se numeste tot dorinta. Manaci ce ai in frigider!!! Mai lasati ipocrizia...
|
|
|
igp_86
3 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:43
Apropo viata miroase 90% a rahat si 10% a trandafiri. Asa e viata. Mai lasati prostiile de genul: 'Vreau sa traiesc toata viata fericit!". Fac pariu ca multi nici nu va dati seama daca sunteti fericiti sau nu, sau daca chiar ati fost vreodata. Mirosul de rahat il acopera in general pe cel de trandafiri. Important e sa-ti dai seama cand a mirosit a trandafiri si sa-ti aduci aminte in restul timpului!!!
|
Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 19:00
Poate ai si un numar de telefonca sa putem cumpara hrana pentru caini
|
flory_flory11
8 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 21:31
Mai lyly dar filozoafa mai esti !!! Fa tu binela altii sa vezi ce tepe iei . In primul rand tu trebuie sa te gandesti la binele tau , binenteles fara a fece rau celor din jur si pe urma la altii. Eu 40 de ani m-am gandit sa fac bine la altii si uitce ca acum imi dau seama cat de tampita am fost
|
9am063044
2 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 23:28
Probabil ca intrebarea are un scop nobil in sine...dar eu nu pot raspunde decat prin: mi-as dori ca cei mai multi dintre noi (ca sa nu zic TOTI) sa invete sa scrie corect romaneste!
|
monicaprundean
2 mesaje
Oras: Campulung Moldovenesc
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 07:44
Mi-as dori de maine sa dispara toate bolile din lume, toti oamenii sa fie sanatosi!
|
daisy_margit
4 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 08:39
|
daisy_margit
4 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 08:40
De la: 9am047166, la data 2009-05-20 18:03:40
SĂ-MI RECAPĂT SĂNĂTATEA
|
9am063044
2 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 12:26
De la: daisy_margit, la data 2009-05-31 08:39:29SE SCRIE: ACEEA!
Multumesc!
|
alexandru_revnic
115 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 13:35
DORINTA MEA LA NIVEL NATIONAL ESTE SA TRAIESC PANA DISPART INAINTEA MEA DIN PEISAJUL NATURAL,TOTI CEI CARE S-AU PERINDAT LA PUTERE S SI IN PARMLAMENT DIN 1990 PANA IN PREZENT.
DORINTA LA NIVEL SOCIAL ESTE, SA VINA TIMPUL CAND VOM DUCE BINE IN PREZENT,NU IN VIITOR DIN 5 IN 5 ANI PANA IN 1990, SIN 4 IN PATREU ANI DIN 1990 PAN IN PREZENT. IN TOT ACEST TIMP,AM SPERAT CA DIN 5 IN 5 ANI SAU DIN 4 IN 4 ANI ,VOM DUCE MAI BIE. rOMANII NU TRAIEC BINE IN PREZENT CI IN SPRERANTA CA O VOM DUCE BIE.
DORINTA MEA PERSONALA,ESTE SA TRAIESC SA AJUG ZIUA IN CARE TOTI RMANII O VOR DUCE O VIAT BUNA IN PREZENT, SA FIU SANATOS SI LA PUNGA GROS.CA VANTU, PAYTRICIU, BECALII, VOICULESCU,ETC.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 13:46
De la: EUU, la data 2009-05-29 10:15:00VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95
 Asta este singura ta dorință??? Păi de ce nu încerci o colaborare cu niște cabinete veterinare?!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 13:49
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 21:19
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 04:15
De la: monicaprundean, la data 2009-05-31 07:44:24Mi-as dori de maine sa dispara toate bolile din lume, toti oamenii sa fie sanatosi!
Si doctorii...someaza?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 12:19
CRED CA FIECARE NE DORIM SANATATE MAI ALES PT COPII SI POATE SA NU AI DUSMANI
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 12:32
Este singrul lucru gasit pe net despre fetita din Focsani de 13 ani care zace fara fiinta. In ce ma priveste, pot sa spun ca n-a murit degeaba. De Ziua Copilului am inteles cum fucntioneaza "structurile" si azi imi doresc sa dispara cei care trag sforile mereu impotriva umanitatii, fara scrupule. La ce bune aceste structuri ? Ei vad pericolul chiar si in deznadejdea si suferinta unor parinti si ca atare de gainari ce sunt au pus pumnul in gura tuturor ca nu cumva sa le stabilizeze panza de paianjen. Nu cumva ar trebui sa se ocupe de cu totul atltceva? Sunt in clar si imi dau seama cat de mici suntem.
"Am urmarit zilele astea la otv,cazul Andradei,tanara de 13 ani care este in moarte clinica.La inceput a parut o simpla iesire necontrolata a doi parinti disperati.Dar ,ca intotdeauna ,acest dar,te mai tine putin cu ochii pe sticla,si urmarea te ingrozeste.Atatea cazuri disperate ,atatea dezvaluiri despre incompetenta si indiferenta doctorilor,care iti provoaca sila,razbunare,iti vine sa tipi.Dar taci,pentru ca nu te aude nimenik,si nu vei fii auzit.Cine este vinovaTUL?NOI.Bineinteles ca noi.pentru ca noi am construit aceasta societate in acesti 20 de ani.Daca un om deschide gura si spune adevarul ,imediat i se pune calus.Arestarea lui Cosma a parut logica si legala.Inchiderea Otv=ului la fel,arestarea lui penescu,la fel,stoparea lui Nastase la fel.Si ,cate nestiute de noi,pana si acel politist care s-a dus sa recunoasca ca a fost la bar,in cazul Becalii.Par lucruri marunte,fara importanta,dar printre acestea sant altele,de care nu stim,si le acceptam.Noi santem vinovati,nimeni altcineva.Privit in ansamblu,da la baza noastra de oameni simpli totul ,ma refer la cate un caz care apare gen Becalii si cei enumerati mai sus,totul pare simplu ,pare real ,legal,drept ,dar daca stai si esti atent la amanuntele care apar in timp sau imediat,trebuie doar sa faci legatura ,si se aprinde beculetul.Totul este o facatura politica,totul este incompetenta si iresponsabilitate,adica nesimtire.De cand s-a gresit totul?De la in ceput.Imi amintesc ca eram tura de noapte si ASCULTAM LA RADIO :RADIO-RADIOS,ma rog ceva asemanator,in timpul razbaterii pe care ilustrii senatori ,parlamentari de azi,o dadeau spre luminita de la capatul tunelului.Si redactorul de la radio a contactat un renumit profesor di SUA,bineinteles roman,dar si american.Intrebare:Ce crede-ti dom' profesor de noua lege economica care se incearca in Romania?Sau politica economica,ma rog.La care profesorul raspunde:Ii cunosc pe toti cei care se ocupa,dar,nu as vrea sa-i jignesc,nu ii credeam asa dusi cu pluta.PAI ,DOMNULE,CUM SA APLICI POLITICI NEMTESTI SAU A ALTOR STATE SI NATIUNI?NOI SANTEM UNICI,NOI SANTEM ROMANI.
postat de marcut2 | 0 crezi ca in mana ta sta puterea de a te ajuta si a ajuta pe alti? "
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:38
De la: 9am056805, la data 2009-06-01 12:19:15CRED CA FIECARE NE DORIM SANATATE MAI ALES PT COPII SI POATE SA NU AI DUSMANI
Eu vreau sa fiu bolnav usor si sa am dusmani , sa-i fac fericiti pe citi mai multi.
Nu ma bagati in seama ca sint bolnav, putintel.
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:00
Sa dau timpul inapoi cu doua ore,sa prind macar o ora de somn...
|
georgeta_oneata
5 mesaje
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:09
ai grija ce-ti doresti...e foarte important!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:27
De la: IoanDanila, la data 2009-05-16 17:13:26DACA AR FI POSIBIL SA MI SE INDEPLINEASCA O DORINTA, MI-ASI DORI SA FIU PENTRU O ZI DUMNEZEU.
Ezitam si nu prea stiam ce sa imi doresc cel mai mult ,acum insa lucrurile stau clar ,am in sfarsit o dorinta clara.IMI DORESC CA IOAN DANILA SA NU POATA SA FIE DUMNEZEU ...  .
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:54
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 16:34
De ce numai una?Eu de obicei daca am de ales intre 2 lucruri ,le iau pe amandoua
|
Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 16:41
mi-as dori sa tin pe loc doar o singura clipa de acum trei ani, atit sa o tin pe loc cit vreau eu pina ma satur de ea, si apoi sa o las sa plece sau...sau...sa ma duc cu ea....
|
|
|