back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:58

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-04 16:56:24 Care vrea MONARHIE am un sfat pt eii: DATI-va FOC IN FATA PRIMaRIEI !Promit sa va dau eu benzina si un chibrit

ce viteaz ești Tu măi pezevenchiule, cât mai costă litrul de benzină prin România ?...
măi chibrițel, tu ai bețe-n cutia ceea a Ta ?...

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:05

Lui "Mytcor" :
Eu am spus ce-aveam de spus (de cateva ori). Am pus si niste intrebari la care nu am primit raspuns (cine vrea poate reciti postarile mele pana acum). Dar vad ca acum ati dat-o ... "in balarii" cu postarile (unii) si am simtit nevoia, sa va rog, sa reveniti la TEMA ("MONARHIE sau REPUBLICA") topicului pe care suntem. Pentru alte "teme" puteti sa apelati la alte topicuri mai "la obiect" decat acesta. Este chiar asa de greu ?! Chiar nu puteti sa discutati (unii) in "ideea" acestui topic ?! Uitati asa de repede (unii) ca acest topic are o tema (o repet pentru acei care uita ... repede - prea repede din pacate, ca se numeste "Monarhie sau Republica") ?! Daca doriti cu adevarat sa va raspunda cineva "serios", atunci trebuie sa fiti si dumneavoastra "serios" (deocamdata unele postari ale unora nu dovedesc aceasta). Asta cred eu, binenteles. Dumneavoastra aveti o alta parere ?! ...

9am19780

14 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:50

REPUBLICA

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:59

De la: eugenb, la data 2009-12-04 19:05:27Lui "Mytcor" :
Eu am spus ce-aveam de spus (de cateva ori). Am pus si niste intrebari la care nu am primit raspuns (cine vrea poate reciti postarile mele pana acum). Dar vad ca acum ati dat-o ... "in balarii" cu postarile (unii) si am simtit nevoia, sa va rog, sa reveniti la TEMA ("MONARHIE sau REPUBLICA") topicului pe care suntem. Pentru alte "teme" puteti sa apelati la alte topicuri mai "la obiect" decat acesta. Este chiar asa de greu ?! Chiar nu puteti sa discutati (unii) in "ideea" acestui topic ?! Uitati asa de repede (unii) ca acest topic are o tema (o repet pentru acei care uita ... repede - prea repede din pacate, ca se numeste "Monarhie sau Republica") ?! Daca doriti cu adevarat sa va raspunda cineva "serios", atunci trebuie sa fiti si dumneavoastra "serios" (deocamdata unele postari ale unora nu dovedesc aceasta). Asta cred eu, binenteles. Dumneavoastra aveti o alta parere ?! ...

......KAPITALISM – RETETA NOASTRA în curând

Alexandru Solomon invocă stafia lui Ceaușescu, la 20 de ani după ce acesta a fost executat. Dictatorul bântuie prin lumea capitalistă a zilelor noastre, construită dupa regulile Estului sălbatic și adânc înrădăcinată în trecutul ei comunist.

Filmul îi va însoți pe cei mai importanți magnați români – acasă, în reuniunile lor de afaceri și în timp ce povestesc ce i-a mânat pre ei în luptă.

La noi, Capitalismul începe cu litera K – un cocteil est-european în care se amestecă banii și puterea. Acum, este parte din Marea Europă.

De neevitat !

O coproductie Hi Film (Romania) Seppia (Franta) Neon Rouge (Belgia) care va fi lansata în primavara lui 2010

avanpremieră, poți viziona aici.

plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=2956902,scheduleId=2927892.html

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:03

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:04

De la: mytcor, la data 2009-12-04 17:58:29
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-04 16:56:24 Care vrea MONARHIE am un sfat pt eii: DATI-va FOC IN FATA PRIMaRIEI !Promit sa va dau eu benzina si un chibrit

ce viteaz ești Tu măi pezevenchiule, cât mai costă litrul de benzină prin România ?...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:19

De la: mytcor, la data 2009-12-04 17:58:29

Sincer nu mai stiu.dar mersy de complimet FAC EU ROST PENTRU COCALARI DEASTEA

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:36

De la: eugenb, la data 2009-12-04 12:35:02Ar trebui "alehin" ... sa se ia de mana cu cei pe care ii crede de 7 ani. Nu a inteles inca, ca aici topicul are un alt subiect ("Monarhie sau Republica"). Deci nu ne intereseaza campania electorala a lui Basescu sau a lui Geoana. Dar copiilor mici (ca unii de pe acest Forum) trebuie sa i-o tot repeti cu speranta ca va pricepe odata si odata. Dar unii se fac dinadins ca nu pricep si au sa ... devina "nepriceputi" pe vecie ... (ca sa nu spun altfel). Si se mai laudau unii ca au si ... studii de Psihologie. Se pare ca sunt de ... "Prosto-logie". Asa o fi oare sau ma insel eu ?

Tu ai dreptate cu prostologia ...(gura pacatosului ....adevar graieste ...) caci daca tot sunt asa de multi (parca estimati cu Geoana in procent de 60% eu cred ca ar fi 80% daca n-ar fi si ,, traseistii ,, )si ...vorba ta exista si-o stiinta care sa se ocupe cu studiul prostilor (prostologia ) ..stii tu mai bine ...vad .....ca te incadrezi in ...obiectul de studiu ...
Ai fost cumva ...sau esti ..,,.cobai .,,..pt studiu comportamental??/Uite ca spui singur un adevar ...care te incadreaza cel mai bine ,....mai bine decat as fi facut-o eu .....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:40

De la: mytcor, la data 2009-12-04 13:04:04
De la: eugenb, la data 2009-12-04 12:35:02Ar trebui "alehin" ... sa se ia de mana cu cei pe care ii crede de 7 ani. Nu a inteles inca, ca aici topicul are un alt subiect ("Monarhie sau Republica"). Deci nu ne intereseaza campania electorala a lui Basescu sau a lui Geoana. Dar copiilor mici (ca unii de pe acest Forum) trebuie sa i-o tot repeti cu speranta ca va pricepe odata si odata. Dar unii se fac dinadins ca nu pricep si au sa ... devina "nepriceputi" pe vecie ... (ca sa nu spun altfel). Si se mai laudau unii ca au si ... studii de Psihologie. Se pare ca sunt de ... "Prosto-logie". Asa o fi oare sau ma insel eu ?

Eugene, da' tu ai ceva de< spus pe această temă?....sau te-a angajat cineva p-aci să ne tot tragi pe noi de toată ziua de mânecuță?...

Știu, tu ești anti, cu toate c-ai avea ceva rubedenii provenite dintr-o pătură țesută cu albastru, cu toate acestea, tu ești anti-monarhie, n-ar fi cazul să-ti mai verifici totuși nuanța de albastru ce s-a folosit la țeserea velinței despre care vorbiți ?...

Hai dom'le , că ne pui sula-n coaste degeaba, suntem blindați !...

Pt Mytcor :

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:44

De la: alehin, la data 2009-12-04 22:36:35

Tu ai dreptate cu prostologia ...(gura pacatosului ....adevar graieste ...) caci daca tot sunt asa de multi (parca estimati cu Geoana in procent de 60% eu cred ca ar fi 80% daca n-ar fi si ,, traseistii ,, )si ...vorba ta exista si-o stiinta care sa se ocupe cu studiul prostilor (prostologia ) ..stii tu mai bine ...vad .....ca te incadrezi in ...obiectul de studiu ...
Ai fost cumva ...sau esti ..,,.cobai .,,..pt studiu comportamental??/Uite ca spui singur un adevar ...care te incadreaza cel mai bine ,....mai bine decat as fi facut-o eu .....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:31

Pt eugenb:

TEMA ("MONARHIE sau REPUBLICA") topicului pe care suntem. Pentru alte "teme" puteti sa apelati la alte topicuri mai "la obiect" decat acesta. Este chiar asa de greu ?! Chiar nu puteti sa discutati (unii) in "ideea" acestui topic ?! Uitati asa de repede (unii) ca acest topic are o tema (o repet pentru acei care uita ... repede - prea repede din pacate, ca se numeste "Monarhie sau Republica") ?! Daca doriti cu adevarat sa va raspunda cineva "serios", atunci trebuie sa...,,

Domnule e chiar asa de greu sa sa-ti vezi de treaba si interesul ...d-tale??
Ce te preocupa grija topicului????E treaba admini -lor sa corecteze daca vor ....
Te deranjeaza ca nu avem aceleasi opinii ??? caci argumente .... e clar ...nici nu astepti ....si daca le vei primi ...tot nemultumit vei fi .....
Pe mine nu ma intereseaza sa te conving ...nici sa te lamuresc in vreun fel ....gaseste-ti o acupatie mai pe masura ta ....du-te pe alt topic e simplu ....nu prea ai nimic de spus ....si nici nu ma intereseaza ca faci pe moderatorul ....

Esti jenant ..distractiv uneori ...precum nebunii aia care apar in intersectie si dirijeaza traficul.....

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:00

Se pare "alehin" ca va simtiti cu "musca pe caciula", asa ca ati dat iar "cu bata-n balta". Se vede ca nu va ajuta de loc "intelectul", daca continuati sa "deviati" de la tema acestui topic. Ati ajuns sa va bateti joc ... chiar de dumneata, prin confuzia pe care o "adanciti" fara mila. Topicul acesta este "Monarhie sau Republica" nu ... "despre orice". Sau pentru ca de la 1 Decembrie 2009 nimeni nu a mai scris nimic pe acela, ati "plecat" la plimbare pe Forum ca sa va gasiti ... "admiratori" ? Asa ca cea care nu-si vede de treaba este ... "persoana" dumitale. Cred ca aveti nevoie de un Consult la ... Cabinetul de "Psihologie", ca sa aflati cum se face diferenta intre doua "topicuri" pe un Forum. Asta daca nu v-a explicat nimeni dintre ... "admiratori" pana acuma. Se vede ca ... varsta va "joaca" feste. Pacat ! Si un ultim sfat : Schimbati-va "pseudo-numele" de user, pentru ca ii faceti de ras lui Alehin (sahistul) numele.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:12

De la: 9am130394, la data 2009-12-03 20:37:15 TRAIASCA!! TRAIASCA!! ROMANIA MARE!!!! TRAIASCA!! GEOANA MIRCEA, SA IZBAVEASCA!!! NEMERNICIA ROMANEASCA!!!!!!!!!!HAI LA VOT!!! ROMANILOR!!! HAIDETI LA VOT!! NVOTATI,,SCHIMBAREA!!

TRAIASCA!! TRAIASCA!! ROMANIA MARE!!!! ? Imi placi ca aici esti din tabara mea,te pupa Vadim , dar sa nu se supere Geoana bre,ca el e cu PSD, !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:35

De la: eugenb, la data 2009-12-05 12:00:33Se pare "alehin" ca va simtiti cu "musca pe caciula", asa ca ati dat iar "cu bata-n balta". Se vede ca nu va ajuta de loc "intelectul", daca continuati sa "deviati" de la tema acestui topic. Ati ajuns sa va bateti joc ... chiar de dumneata, prin confuzia pe care o "adanciti" fara mila. Topicul acesta este "Monarhie sau Republica" nu ... "despre orice". Sau pentru ca de la 1 Decembrie 2009 nimeni nu a mai scris nimic pe acela, ati "plecat" la plimbare pe Forum ca sa va gasiti ... "admiratori" ? Asa ca cea care nu-si vede de treaba este ... "persoana" dumitale. Cred ca aveti nevoie de un Consult la ... Cabinetul de "Psihologie", ca sa aflati cum se face diferenta intre doua "topicuri" pe un Forum. Asta daca nu v-a explicat nimeni dintre ... "admiratori" pana acuma. Se vede ca ... varsta va "joaca" feste. Pacat ! Si un ultim sfat : Schimbati-va "pseudo-numele" de user, pentru ca ii faceti de ras lui Alehin (sahistul) numele.

Forumistului EugenB

Nu e de la noi

Într-un sat pe-o cărăruie
Lângă cârciuma lui State
Trei femei stăteau de vorbă
Trei lelițe, trei surate
Și uitându-se-n țărână
Cu pătrundere destulă
Măsurau un boț de carne
Care semăna cu o... bulă.

- Fă Mărie – zice Safta
Să tot fie a lui Tănasă?
- Nu e lele, că o cunosc eu
Că are cerc și-i noduroasă
- Poate a lui Drăgan?
- Da de unde
Zice Tinca cu-nfocare
Căci a lui Drăganm e groasă
Și are o dungă pe spinare.
- Poate este a lui Hâncu?
- Nu se poate sare Lina –
A lui Hâncu-i năzdrăvană
Și vânjoasă ca prăjina
Și apoi Hâncu de vreo lună
E la Vidra, la moșie...
- Dar, a cui să fie oare?

Doamne, doamne a cui să fie?
Cum stăteau nedumerite
Cercetând cu anevoie
A trecut chiar pe-acolo
Primăreasa, doamna Zoe

- Ce faceți pe-aicia?
- Uite stăm cu mintea răvășită
Și nu știm a cui să fie
Bula asta oropsită?

- Nu e nici a lui Vasile!
- Nici a lui Marin Cucui!
- Nici a lui Grigore Zgaibă?
- Nici a lui Mihalcea nu-i!

Primăreasa o privește
Și răspunde răspicat

- Bula asta, fă lelițe,
Nu e de la noi din sat !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:41

De la: Tycu, la data 2009-12-05 15:12:57
TRAIASCA!! TRAIASCA!! ROMANIA MARE!!!! ? Imi placi ca aici esti din tabara mea,te pupa Vadim , dar sa nu se supere Geoana bre,ca el e cu PSD, !!!

nenea Tycuuuuu, ai auzit vreo dată cât de frumos vorbește nenea Vadim despre Regele Ferdinand?...aaaa ?....

Dacă erați monarhiși, sigur ajugeați la guvernare, nu vă mai fura nimeni voturile !...așa să știi, nene Tycule !..

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:43

MYTCOR NU ESTI PE FELIA TA ..ASTA E UN LUCRU BUN...IN REST DUMNEZEU CU MILA

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:48

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-05 15:43:57MYTCOR NU ESTI PE FELIA TA ..ASTA E UN LUCRU BUN...IN REST DUMNEZEU CU MILA

...de unde știi tu măi scorbionicule !?

boris_mehr_gmail_com

57 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:40

o monathie pregătită în faza de republică prezidențială

boris_mehr_gmail_com

57 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:40

De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-12-05 17:40:08o monarhie pregătită în faza de republică prezidențială

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:41

De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-12-05 17:40:32
De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-12-05 17:40:08o monarhie pregătită în faza de republică prezidențială

așa le-am spus și eu, nu m-au crezut !...

T Băsescu are să predea mandatul de președinte către o monarhie constituțională, peste 5 ani românii vor fi majoritari pro monarhie !...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:00

De la: mytcor, la data 2009-12-05 15:41:18
De la: Tycu, la data 2009-12-05 15:12:57

nenea Tycuuuuu, ai auzit vreo dată cât de frumos vorbește nenea Vadim despre Regele Ferdinand?...aaaa ?....

Dacă erați monarhiși, sigur ajugeați la guvernare, nu vă mai fura nimeni voturile !...așa să știi, nene Tycule !..

Foarte bine ca Vadim vorbeste frumos de regele Ferdinand.,se poate si cu voturile asa sa fie, ca prea l-au furat pe Vadim la voturi !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:08

De la: mytcor, la data 2009-12-05 19:41:04

T Băsescu are să predea mandatul de președinte către o monarhie constituțională, peste 5 ani românii vor fi majoritari pro monarhie !...

Sa stii ca m-ai pus pe ganduri domnu Mytcor cu Basescu asta , adica sa castige tot el mandatul ca sa-l predea dupa 5 ani monarhiei ??Dar daca il castiga Geoana mandatul asta ?

Ticu
gogata_liviu

2 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:32

Opinia mea este aceea ca o monarhie constitutionala, cu o clasa politica ca inainte de 1945, liberali si conservatori, sau liberali si taranisti, este o solutie viabila pentru tara noastra. Avem exemplul dat de istorie inainte de 1945 cand Romania atinsese un punct culminant pe scara dezvoltarii economice si culturale, in istoria poporului nostru. Parerea mea ca noi avem nevoie de o constitutie de tip german, cu accent pus pe bunastarea individului, nu pe a unei paturi din clasa sociala, si pe demnitatea umana.
Aaa, si mai trebuie ceva, o cultura civica puternica, cu respectarea valorilor si a bunului public, si cultivarea sentimentului ca trebuie sa te schimbi tu mai intai, daca vrei sa schimbi lumea in care traiesti. Daca nu poti face asta, mai bine nu te vaita de lumea in care traiesti, fiindca si tu contribui ca lucrurile sa mearga in sensul in care merg si nu-ti convine.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 06:35

Mai bine un imparat, ca sa stim o treaba. Si cu o curte ca in evul mediu. Cu mascarici, nebuni, curtezane, sulitasi pe creneluri, si alte lighioane.....
Iar cind se defecteaza internetul, se scoate din beci gornistul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 08:15

adica vrei sa te si creada cineva ca Basescu dupa ce va re-Forma statul, impingindu-l spre o rep. prezidentiala , in care el va fi Supremul , va pregati terenul spre Monarhie ? HAHAHA ! asa constiinta inalta zici ca are el ? chiar crezi asta cu adevarat,ptr. ca daca da, atunci esti mai prostanac decit "prostanacul " ! daca e sa pregateasca terenul ptr. ceva,va sa-si mai traga un mandat -doua....in fond,cu atitia aplaudaci pe linga el,e instare sa modifice Constitutia si in acest sens !
pe 8 ian dosarul Flota devine o mare problema ptr. el ,asa ca-l arde rau de tot si-i Musai sa fie reales ; altfel se vor mai deschide niste dosare : hayssam si rapirea din serai ; afacerile cu popoviciu; ale fratiorului cu armele; cum e cu EBA - europarlamentara ....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:58

De la: gabigabi, la data 2009-12-06 08:15:43

adica vrei sa te si creada cineva ca Basescu dupa ce va re-Forma statul, impingindu-l spre o rep. prezidentiala , in care el va fi Supremul , va pregati terenul spre Monarhie ? HAHAHA ! asa constiinta inalta zici ca are el ? chiar crezi asta cu adevarat,ptr. ca daca da, atunci esti mai prostanac decit "prostanacul " ! daca e sa pregateasca terenul ptr. ceva,va sa-si mai traga un mandat -doua....in fond,cu atitia aplaudaci pe linga el,e instare sa modifice Constitutia si in acest sens !
pe 8 ian dosarul Flota devine o mare problema ptr. el ,asa ca-l arde rau de tot si-i Musai sa fie reales ; altfel se vor mai deschide niste dosare : hayssam si rapirea din serai ; afacerile cu popoviciu; ale fratiorului cu armele; cum e cu EBA - europarlamentara ....

Alooooo !....Alooooo !....toată, .. stimați toarăși,...alooo...aloooo ... rămâneți pă locurili voastre !....MĂI DRAGĂ !.....

lichea politică !...citat mem din : D.A.Lăzărescu !....i se adresa lui C.P.Tăriceanu (verbal)...Ianuarie 1990 !... :

MĂI DRAGĂ găboanțo ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:35

De la: mytcor, la data 2009-12-06 13:58:42

Alooooo !....Alooooo !....toată, .. stimați toarăși,...alooo...aloooo ... rămâneți pă locurili voastre !....MĂI DRAGĂ !.....

lichea politică !...citat mem din : D.A.Lăzărescu !....i se adresa lui C.P.Tăriceanu (verbal)...Ianuarie 1990 !... :

MĂI DRAGĂ găboanțo ...

Vezi tu Mytcor,MONARHIA nu se poate baza pe imbecili basescieni ca tine care se pretind monarhisti.O astfel de postare ca a ta este potrivita la piata de zarzavat, nu pe un topic in care discutam despre monarhie .Mytcor,lauda-l pe Base pe topicul despre el,acolo astfel de "stiri" tampite ,absolut false (si stii si tu asta ) si deloc amuzante ca macar sa le putem privi ca glume,iti vor aduce "pupici portocalii" deoarece injuri de partea cui vor ei .

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:17

De la: mytcor, la data 2009-12-05 15:35:49
De la: eugenb, la data 2009-12-05 12:00:33Se pare "alehin" ca va simtiti cu "musca pe caciula", asa ca ati dat iar "cu bata-n balta". Se vede ca nu va ajuta de loc "intelectul", daca continuati sa "deviati" de la tema acestui topic. Ati ajuns sa va bateti joc ... chiar de dumneata, prin confuzia pe care o "adanciti" fara mila. Topicul acesta este "Monarhie sau Republica" nu ... "despre orice". Sau pentru ca de la 1 Decembrie 2009 nimeni nu a mai scris nimic pe acela, ati "plecat" la plimbare pe Forum ca sa va gasiti ... "admiratori" ? Asa ca cea care nu-si vede de treaba este ... "persoana" dumitale. Cred ca aveti nevoie de un Consult la ... Cabinetul de "Psihologie", ca sa aflati cum se face diferenta intre doua "topicuri" pe un Forum. Asta daca nu v-a explicat nimeni dintre ... "admiratori" pana acuma. Se vede ca ... varsta va "joaca" feste. Pacat ! Si un ultim sfat : Schimbati-va "pseudo-numele" de user, pentru ca ii faceti de ras lui Alehin (sahistul) numele.

Forumistului EugenB

Nu e de la noi

Într-un sat pe-o cărăruie
Lângă cârciuma lui State
Trei femei stăteau de vorbă
Trei lelițe, trei surate
Și uitându-se-n țărână
Cu pătrundere destulă
Măsurau un boț de carne
Care semăna cu o... bulă.

- Fă Mărie – zice Safta
Să tot fie a lui Tănasă?
- Nu e lele, că o cunosc eu
Că are cerc și-i noduroasă
- Poate a lui Drăgan?
- Da de unde
Zice Tinca cu-nfocare
Căci a lui Drăganm e groasă
Și are o dungă pe spinare.
- Poate este a lui Hâncu?
- Nu se poate sare Lina –
A lui Hâncu-i năzdrăvană
Și vânjoasă ca prăjina
Și apoi Hâncu de vreo lună
E la Vidra, la moșie...
- Dar, a cui să fie oare?

Doamne, doamne a cui să fie?
Cum stăteau nedumerite
Cercetând cu anevoie
A trecut chiar pe-acolo
Primăreasa, doamna Zoe

- Ce faceți pe-aicia?
- Uite stăm cu mintea răvășită
Și nu știm a cui să fie
Bula asta oropsită?

- Nu e nici a lui Vasile!
- Nici a lui Marin Cucui!
- Nici a lui Grigore Zgaibă?
- Nici a lui Mihalcea nu-i!

Primăreasa o privește
Și răspunde răspicat

- Bula asta, fă lelițe,
Nu e de la noi din sat !...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:25

De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 14:35:28
De la: mytcor, la data 2009-12-06 13:58:42

MĂI DRAGĂ găboanțo ...

Vezi tu Mytcor,MONARHIA nu se poate baza pe imbecili basescieni ca tine care se pretind monarhisti.O astfel de postare ca a ta este potrivita la piata de zarzavat, nu pe un topic in care discutam despre monarhie .Mytcor,lauda-l pe Base pe topicul despre el,acolo astfel de "stiri" tampite ,absolut false (si stii si tu asta ) si deloc amuzante ca macar sa le putem privi ca glume,iti vor aduce "pupici portocalii" deoarece injuri de partea cui vor ei .

Vanea ...tu faceai apel la decenta ...vorbeai de disperarea unora , de marlanie , de
faptul ,, ca nimeni nu convinge pe nimeni ,, .....SI ????? Ce ti-a iesit??? exact pe dos ...iti place sa arunci fumigene de-astea puturoase ....si ...te pierzi in propriul fum ..
Fariseule ... care esti....
Baiat bun ...dar fara caracter ...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:02

Gabi, spunea o data domn' Basescu , pe un post in televizor,
cica pentru el , a noastra tara seamana cu un vapor ! Nu sunt sigur ca a fost dansul, poate sa fi fost o clona si statea singur pe punte , doar cu mana pe timona !!! Si apoi s-a pornit furtuna ,pe cer se ingrosase norul, valuri cat blocul de mari, gata sa inece vaporul, cu asa furtuna mare domnul Base se luptase,si-n tv. era un mandru , ca Romania o salvase ,si apoi ramase singur scarpinandu-si trist chelia , ca salvase el vaporul , dar o sa-l ia ea, monarhia !!!

Ticu
Pagini: << 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: