Info
x
Monarhie sau republica?
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:22
De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:08:41...mă, voi ăștia 2, Vannea și Dorinel, puteți să-mi enunțați primele 3 măsuri anti criză ce vor fi luate și puse în practică de către Guvernul Român ( indiferent care va fi acesta) , după alegerile prezidențiale ?...Sa inteleg ca accepti ideea ca va fi un guvern PSD-PNL ? Am sa ti le enumar pe cele mai importante cu efect in scurt timp: abrogarea impozitul forfetar, o noua legislatie privitoare la bonusul fiscal si ... cea mai importanta, scutirea pe un anumit timp sau reducerea impozitului pe profitului reinvestit. Eeeeeeee ! ! ! ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:16
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 18:22:21De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:08:41...mă, voi ăștia 2, Vannea și Dorinel, puteți să-mi enunțați primele 3 măsuri anti criză ce vor fi luate și puse în practică de către Guvernul Român ( indiferent care va fi acesta) , după alegerile prezidențiale ?...Sa inteleg ca accepti ideea ca va fi un guvern PSD-PNL ? Dorinele, stai jos !...nota 1 Ești restanțier p-acest semestru !... |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:22
De la: mytcor, la data 2009-11-30 19:16:48Mytcor, sezi bland in banca ....De la: Dorinel, la data 2009-11-30 18:22:21De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:08:41...mă, voi ăștia 2, Vannea și Dorinel, puteți să-mi enunțați primele 3 măsuri anti criză ce vor fi luate și puse în practică de către Guvernul Român ( indiferent care va fi acesta) , după alegerile prezidențiale ?...Sa inteleg ca accepti ideea ca va fi un guvern PSD-PNL ? Probabil tu ai promovat clasa cu impozitul forfetar si marirea taxelor ....
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:28
Se vede foarte clar ce se poate face : NUMAI intr-o REPUBLICA. Se poate "injura" oricine care are o opinie diferita. Daca eram in ... Monarhie ... era liniste acum ... De aceea vor monarhistii asta ... sa aiba numai ei dreptate ?!
Reveniti, va rog, la topicul nostru "Monarhie sau Republica", ca sa poata si ceilalti forumisti sa-si spuna parerea. Cred ca "administratorii" acestui "site" au plecat in ... concediu si v-au lasat sa va bateti joc de acest Forum. Sau este doar impresia mea asta ?! |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:29
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:22:07De la: mytcor, la data 2009-11-30 19:16:48Mytcor, sezi bland in banca ....De la: Dorinel, la data 2009-11-30 18:22:21De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:08:41...mă, voi ăștia 2, Vannea și Dorinel, puteți să-mi enunțați primele 3 măsuri anti criză ce vor fi luate și puse în practică de către Guvernul Român ( indiferent care va fi acesta) , după alegerile prezidențiale ?...Sa inteleg ca accepti ideea ca va fi un guvern PSD-PNL ? Băi Dorinele, am impresia că tu n-ai înțeles enunțul întrebării. Eu te-am întrebat despre măsuri anti-CRIZĂ, nu anti-dobitocisme românești !.. |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:43
De la: mytcor, la data 2009-11-30 19:29:52Si ai impresia ca nu sunt masuri anticriza cele enuntate ? Pai cum naibi iesim din criza daca nu stimulam economia bolnava pe care o mai avem ???De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:22:07De la: mytcor, la data 2009-11-30 19:16:48Mytcor, sezi bland in banca ....De la: Dorinel, la data 2009-11-30 18:22:21De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:08:41...mă, voi ăștia 2, Vannea și Dorinel, puteți să-mi enunțați primele 3 măsuri anti criză ce vor fi luate și puse în practică de către Guvernul Român ( indiferent care va fi acesta) , după alegerile prezidențiale ?...Sa inteleg ca accepti ideea ca va fi un guvern PSD-PNL ? Enumara tu, te rog, cateva masuri vazute de tine.
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 00:34
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:43:20 ...Enumara tu, te rog, cateva masuri vazute de tine. Să vă spun eu: 1. Desființăm Leul (pentru cine nu știe bine românește este vorba despre RON). 2. Nu mai acceptăm Euro-iul. 3. Ficare va munci după posibilitățile lui. 4. Ficare va primii după nevoile lui. 5. Băsescu și ai lui vor fi desemnați să întocmească lista nominală care va stabilii fff clar cine și ce posibilități are să muncească 6. Geoană și ai lui vor fi desemnați să întocmească lista nominală care va stabilii fff clar cine și ce nevoi are! 7.Cu ducerea la îndplinire a celor mai de sus va fi desemnat Parlamentul Marii Adunări Naționale. 8. În termen de trei zile de la publicarea în MOF a prezentei Guvernul Republicii Românești va elabora Normele Metodologice de aplicare a prezentei. Dată astăzi 6. decembrie. ora 21 la București de către BEC. Semnează ss indescifrabil, președintele BEC. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 00:50
De la: mihai5_2, la data 2009-12-01 00:34:52De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:43:20 ...Enumara tu, te rog, cateva masuri vazute de tine.
|
|
|
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 08:07
De la: eugenb, la data 2009-11-30 19:28:29Se vede foarte clar ce se poate face : NUMAI intr-o REPUBLICA. Se poate "injura" oricine care are o opinie diferita. Daca eram in ... Monarhie ... era liniste acum ... De aceea vor monarhistii asta ... sa aiba numai ei dreptate ?! Ce ti-e si cu monarhistii astia! Uniti in cuget si-n simtiri!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 09:42
LA MULȚI ANI ! ROMÂNIA
DISTRACȚIE PLĂCUTĂ REPUBLICANILOR !...aveți grijă c-ați lăsat România vraiște !... ...și nu uitați stimabililor, FĂURIREA ROMÂNIEI MARI și MODERNE, este meritul poporului Român și-al sistemului de administrare MONARHIC. ..să stiți !...
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 09:51
De la: mytcor, la data 2009-12-01 09:42:40LA MULȚI ANI ! ROMÂNIA Nu este si meritul lui Base ala pe care il iubesti tu ? .Monarhia are merite incontestabile in faurirea Romaniei,asa este, dar Base este si mai tare!Vrea sa reformeze clasa politica Mytcor,vrea sa o faca pe toata portocalie... .In plus distruge si toti mogulii si ii da poporului infometat dupa odioasa guvernare Tariceanu,sub forma de mititei .
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 10:16
De la: vaneamarin, la data 2009-12-01 09:51:43De la: mytcor, la data 2009-12-01 09:42:40LA MULȚI ANI ! ROMÂNIA Din surse sigure și în colaborare cu iscoadele infiltrate în staf-ul noului premier Johannis Klaus, acesta a decis numirile în noul guvern de criză. După cum aveți să constatați, Johannis, mizează pe un guvern restrâns,numirea unor tehnocrați foarte bine cunoscuți dar și pe câțiva minișrii numiți politic. Deci : Stimabiloșilor, vă prezint Guvernul Român din ziua de după. 1. Nimika Nuymoka 2. Yașpaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo 11.Latrukata Wikushpaga 12.Yopapnumay Cyolanu 13.Ceyânbuget Yavântu 14.Hopșy Patrycyu 15.Motanu Nayloc 16.Vydeanu Syboc Băi Vannea, de ziua REPUBLICII Tu vrei Scandal ?... hai lasa-mă-n PACE !...
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 11:22
De la: vaneamarin, la data 2009-12-01 09:51:43De la: mytcor, la data 2009-12-01 09:42:40LA MULȚI ANI ! ROMÂNIA E o parte buna in transformarea tuturor in portocalii!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
genaacatrinei 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 15:37
MONARHIE !!! dar ce sanse mai avem sa o reinstauram ? |
|
valysky 16 mesaje Membru din: 26/08/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 18:07
cat de naivi sunteti ! regele nu face nimic,e doar un maimutoi care se distreaza si papa banutu public.cei care mai au bunici in viata pot sa se intereseze cum a fost cu inflorirea economica .taranii mureau de foame si muncitorii erau in pragul disperarii -fapt care a favorizat ascensiunea comunistilor.iar daca va uitati mai atent la monarhiile din prezent ,puteti observa ca tara econdusa de prim ministru.regele nu ia decizii.atunci la ce mai foloseste o familie regala cu toate pretentiile,care nu sunt deloc modeste?
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 18:10
ce sti tu despre monarhie copilas inocent ?cati ani ai sa poti exprima o opinie ?
eu iti propun sa te informezi mai intai. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 18:26
multa treaba a facut ciorbea-a dat liber la pensionari sa se falfaie prin ratb-in pofida elevilor si muncitorilor care trebuie sa suporte si acum consecintele dezastruoase.....bun baiat mancal-ar puscaria !
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 05:13
A încetat din viață, la Paris, Principesa Margareta Sturdza.
Principesa Margareta Sturdza (născută Kavaal), mama prințului Dimitrie Sturdza, descendent al uneia dintre familiile domnitoare românești, a încetat din viață, luni, la reședința sa din Paris, unde va fi înmormântată vineri, anunță reprezentanți ai familiei. Născut la Iași în 1938, prințul Dimitrie Sturdza a plecat din România, împreună cu mama și cei doi frați, stabilindu-se în Norvegia, țara de origine a Principesei Margareta. Familia Sturdza, una dintre cele mai vechi case nobiliare, are o rezonanță aparte în istoria Moldovei, căreia i-a dat doi domnitori: Ioniță (1822-1828) și Mihai (1834-1849). Vasile Sturdza a fost ministru de Interne și președinte al Consiliului din Moldova în 1859, Dimitrie Alexandru Sturdza prim-ministru al României între anii 1901 și 1906, iar Mihail Sturdza a fost ministru de Externe, în perioada 1940-1941. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Oare de ce marile familii, marile valori nu mor la noi in tara? Ar fi cazul sa ne punem intrebari serioase in acest sens....
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:40
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o Lege Divina fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel, El i-a facut: - Pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi; - Pe englezi - perseverenti si studiosi; - Pe japonezi - muncitori si rabdatori; - Pe francezi - culti si rafinati; - Pe spanioli - veseli si ospitalieri etc. Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota: - Românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni; Dupa ce a publicat-o în Monitorul Celest, îngerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti? - Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o Ordonanta. Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, în acelasi timp! Si astfel, se explica de ce românii care: - Sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica; - Sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti; - Fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti! Este bine că au ieșit "mogulii" unora în luminile reflectorelor, ar fi bine să iasă absolut toți "mogulii" de prin toate partidele politice românești la rampă, să vedem și noi cine sunt și ce pot face pe viitor pentru cetățenii româniei. Aaaa, pot lua cu ei de mânuță și baronașii locali, nu de alta, dar s-ar putea simți nedreptățiți sieracii, ș-apoi să demonstreze cetățenilor români ce pot face spre binele tuturor, că destul și-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei. Dacă aș fi în locul viitorului președinte, indiferent care ar fi acesta, dacă tot se desfinnțează o cameră a parlamentului (senatul), aș înființa o cameră consultativă formată numai din acești "moguli și baroni locali"... Având în vedere cele anterioare și potența lor financiară, n-ar trebui să primească nici un fel de indemnizație din partea statului Român, munca lor ar trebui să se transpună mai întâi în interesul tuturor cetățenilor români și mai apoi în al lor personal. Pragmatic sau utopic,...aaaa ?! Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ?... Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?... am să repet acest com. până o să vă plictisiți, poate așa o să vă reveniți !... picătura chinezească, ..n-așa?!... |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:40
ORI CINE VA IESI LA PRESEDENTIE SE VA INTIMPLA UNUL DIN URMATOARELE DOUA ORI O VOM DUCE MAI BINE ,ORI O VOM DUCE MAI RAU!COMUNISMUL A CAZUT IN '89 DE CE SE MAI SMIORCAE TIMISORENII,CACI NU NUMAI IEI AU FACUT REVOLUTIA SI NU NUMAI IEI AU FOST PE STRAZI AM MAI FOST SI ALTII DAR PENTRU AIA NU NE LAUDAM IN GURA MARE CA IEI,SI NICI NU NE PLANGEM ATAT,PENTRU O DEMOCRATIE CARE SA SI FUNCTIONEZE IN ROMANIA NE TREBUE DE AICI IN COLO CEL PUTIN 200 DE ANI.SILVIU BRUCAN A FOST FINUT CAND A SPOS CA NE TREBUE 10-20 DE ANI SA INVATAM CE ESTE ACEIA DEMOCRATIE.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:41
De la: 9am045616, la data 2009-12-02 14:40:25ORI CINE VA IESI LA PRESEDENTIE SE VA INTIMPLA UNUL DIN URMATOARELE DOUA ORI O VOM DUCE MAI BINE ,ORI O VOM DUCE MAI RAU!COMUNISMUL A CAZUT IN '89 DE CE SE MAI SMIORCAE TIMISORENII,CACI NU NUMAI IEI AU FACUT REVOLUTIA SI NU NUMAI IEI AU FOST PE STRAZI AM MAI FOST SI ALTII DAR PENTRU AIA NU NE LAUDAM IN GURA MARE CA IEI,SI NICI NU NE PLANGEM ATAT,PENTRU O DEMOCRATIE CARE SA SI FUNCTIONEZE IN ROMANIA NE TREBUE DE AICI IN COLO CEL PUTIN 200 DE ANI.SILVIU BRUCAN A FOST FINUT CAND A SPOS CA NE TREBUE 10-20 DE ANI SA INVATAM CE ESTE ACEIA DEMOCRATIE. |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 21:33
De la: mytcor, la data 2009-12-02 12:40:39 La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o Lege Divina fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel, El i-a facut: Dat fiind ca mai intai au fost facuti Adam si Eva (deci popoarele nu existau) o sa luam doar ca ... un "banc" (mai mult sau putin ... reusit). Asa ca mai bine reveniti la topicul pe care suntem : "Monarhie sau Republica". Pentru asa-zise "glume" aveti si un topic special facut ca sa nu fiti acuzati de nimeni ca sunteti . Nu mai stiti cum se numeste acel topic (ca sa va duceti, acolo binenteles, si sa postati tot ce va trece prin cap) ?!?! ...
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:37
TRAIASCA!! TRAIASCA!! ROMANIA MARE!!!! TRAIASCA!! GEOANA MIRCEA, SA IZBAVEASCA!!! NEMERNICIA ROMANEASCA!!!!!!!!!!HAI LA VOT!!! ROMANILOR!!! HAIDETI LA VOT!! NVOTATI,,SCHIMBAREA!!
-
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:51
Basescu ......trebuie sa iasa presedinte ...
Basescu ....Basescu ....prostilor care votati cu Geoana ...ar trebui sa va faceti un test IQ si daca va iese sub 40 ....inseamna ca ati selectat gresit categoria de varsta ....de pana in 7 ani ./..cam asta-i mintea voastra ...
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:35
Ar trebui "alehin" ... sa se ia de mana cu cei pe care ii crede de 7 ani. Nu a inteles inca, ca aici topicul are un alt subiect ("Monarhie sau Republica"). Deci nu ne intereseaza campania electorala a lui Basescu sau a lui Geoana. Dar copiilor mici (ca unii de pe acest Forum) trebuie sa i-o tot repeti cu speranta ca va pricepe odata si odata. Dar unii se fac dinadins ca nu pricep si au sa ... devina "nepriceputi" pe vecie ... (ca sa nu spun altfel). Si se mai laudau unii ca au si ... studii de Psihologie. Se pare ca sunt de ... "Prosto-logie". Asa o fi oare sau ma insel eu ?
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:04
De la: eugenb, la data 2009-12-04 12:35:02Ar trebui "alehin" ... sa se ia de mana cu cei pe care ii crede de 7 ani. Nu a inteles inca, ca aici topicul are un alt subiect ("Monarhie sau Republica"). Deci nu ne intereseaza campania electorala a lui Basescu sau a lui Geoana. Dar copiilor mici (ca unii de pe acest Forum) trebuie sa i-o tot repeti cu speranta ca va pricepe odata si odata. Dar unii se fac dinadins ca nu pricep si au sa ... devina "nepriceputi" pe vecie ... (ca sa nu spun altfel). Si se mai laudau unii ca au si ... studii de Psihologie. Se pare ca sunt de ... "Prosto-logie". Asa o fi oare sau ma insel eu ? Eugene, da' tu ai ceva de< spus pe această temă?....sau te-a angajat cineva p-aci să ne tot tragi pe noi de toată ziua de mânecuță?... Știu, tu ești anti, cu toate c-ai avea ceva rubedenii provenite dintr-o pătură țesută cu albastru, cu toate acestea, tu ești anti-monarhie, n-ar fi cazul să-ti mai verifici totuși nuanța de albastru ce s-a folosit la țeserea velinței despre care vorbiți ?... Hai dom'le , că ne pui sula-n coaste degeaba, suntem blindați !... |
|
camila2_camila 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:17
am fost si sunt promonarhista din 22 dec.1989 este singura optiune pt. ROMANIA acum
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 3/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 16:52
De la: genaacatrinei, la data 2009-12-01 15:37:32 Tu inloc sa inaintezi mergi inapoi...? La ce ne trebuie noua monarhie.Sa vina balbaitu ala de rege Mihai la noi in tara sa mai fure inca 16 vagoane din patrimoniu national ...esti dusa tare. |
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 3/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 16:56
Care vrea MONARHIE am un sfat pt eii: DATI-va FOC IN FATA PRIMaRIEI !Promit sa va dau eu benzina si un chibrit
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:21
KAPITALISM RETETA NOASTRA în curând Alexandru Solomon invocă stafia lui Ceaușescu, la 20 de ani după ce acesta a fost executat. Dictatorul bântuie prin lumea capitalistă a zilelor noastre, construită dupa regulile Estului sălbatic și adânc înrădăcinată în trecutul ei comunist. Filmul îi va însoți pe cei mai importanți magnați români acasă, în reuniunile lor de afaceri și în timp ce povestesc ce i-a mânat pre ei în luptă. La noi, Capitalismul începe cu litera K un cocteil est-european în care se amestecă banii și puterea. Acum, este parte din Marea Europă. De neevitat ! O coproductie Hi Film (Romania) Seppia (Franta) Neon Rouge (Belgia) care va fi lansata în primavara lui 2010 |
|
|
|

Eeeeeeee ! ! ! ?
.Monarhia are merite incontestabile in faurirea Romaniei,asa este, dar Base este si mai tare!Vrea sa reformeze clasa politica Mytcor,vrea sa o faca pe toata portocalie...
.In plus distruge si toti mogulii si ii da poporului infometat dupa odioasa guvernare Tariceanu,sub forma de mititei .
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Oare de ce marile familii, marile valori nu mor la noi in tara? Ar fi cazul sa ne punem intrebari serioase in acest sens....
. Nu mai stiti cum se numeste acel topic (ca sa va duceti, acolo binenteles, si sa postati tot ce va trece prin cap) ?!?! ...