Info
x
Monarhie sau republica?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2009, ora 08:50
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-14 21:53:47De la: ticu, la data 2009-08-14 21:41:56De la: aadnanaaa, la data 2009-08-14 19:59:12De la: ticu, la data 2009-08-14 12:44:07 Ce legatura este intre " nene si tineret ? Cand o sa am 50 ani o sa te anunt sa-mi zici "nene "Cand au fost in guvern, au facut multe,in primul rand au aparat demnitatea tarii pe care strainii au inceput sa o loveasca , au luptat sa ramana Ardealul la noi, trebuie sa recunoastem ca daca nu era PRM si fostul PUNR, azi Ardealul era la unguri.! au contribuit la oprirea instrainarii multor bunuri economice ce s-a incercat vinderea lor la straini! Multe lucruri in invatamant, si alte multe lucruri bune. Lasa gluma,si voteaza-l pe Vadim ca asa fac toate fetele frumoase... e lege ...!
Ticu
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 09:19
De la: laura_bodogai, la data 2009-08-15 07:46:05De la: ticu, la data 2009-08-13 20:10:49De la: mytcor, la data 2009-08-13 11:38:29De la: ticu, la data 2009-08-12 19:51:30De la: gabigabi, la data 2009-08-12 16:36:48@ticulica ! esti un poet: Legatura intre Vadim si comunism , este ca rudenia intre mine si imparatul Japoniei, Ce legatura sa fie cand el avea dosar si era sub urmarirea securitatii.? Asta e sigur.! Adevarul este ca regimul comunist a facut multe lucruri bune pentru tara si noi .-numai un orb si un rupt de ralitate ce a fost pe timpul ala nu vede.!si poetii au mai spus in lucrarile lor asta ,..corect .!Nu inteleg ce este cu fosta Iugoslavie ? daca nu stiti de ce spuneti ?Fosta Iugoslavie , a fost o tara demna, civilizata, care au avut curajul sa lupte pentru teritoriul sau si au venit hoardele americane si au desfintat-o, un razboi nedrept ilegal, cum numai americanii stiu sa-l faca cu ajutorul celui mai ordinar asa zisul tribunal international ![ de ce nu vedeti realitatea?] Cu Vadim la putere si PRM, ar fi ordine in tara ,disciplina,o viata mult mai buna si poate da Domnul si scapam de aceste mafioate si infecte partide PNL-PDL cu infectul lor capitalism .!-Afara cu ei !!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 09:27
De la: 999florin, la data 2009-08-14 23:59:49De la: ticu, la data 2009-08-14 21:41:56nene ticu,te-a albit de tot nea cornel asta si patima pt.el,ba ti-a dat cadou si-o frumusete de ochelari pt.,,vederea soarelui'' prmist pe cerul patriei trandafirii,n'asa???De la: aadnanaaa, la data 2009-08-14 19:59:12De la: ticu, la data 2009-08-14 12:44:07 Nu , nu m-a albit PRM, iar cu ochelarii, foarte slabi, sunt in urma unui accident; o explozie a unei reactii cu radioactivitate, am fost iradiat la ochi, dar cu timpul va trece.!
Ticu
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2009, ora 10:06
@Florine- tu insuti ai o multime de Clone ! tu insuti ,sau poate Camy- sotia ta, m-ati insultat in particular,folosindu-te de alte ID , intr-un mod in care n-am crezut ca nineva o poate face....aaaa, cineva LAS ca tine,da ! incerci sa pari altceva decit esti si tot ce scri tu acolo jos,sub pagina,este o imensa Ipocrizie ! asa ca, lasa paiul din ochiul altuia si vezi-ti de birna din ochiul tau ! respectul ala de care tot faci vorbire, nu-l ai ! nici fata de mine sau fata de altcineva....tragic este ca n-ai nici ptr.tine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2009, ora 11:35
De la: gabigabi, la data 2009-08-15 10:06:19 @Florine- tu insuti ai o multime de Clone ! tu insuti ,sau poate Camy- sotia ta, m-ati insultat in particular,folosindu-te de alte ID , intr-un mod in care n-am crezut ca nineva o poate face....aaaa, cineva LAS ca tine,da ! incerci sa pari altceva decit esti si tot ce scri tu acolo jos,sub pagina,este o imensa Ipocrizie ! asa ca, lasa paiul din ochiul altuia si vezi-ti de birna din ochiul tau ! respectul ala de care tot faci vorbire, nu-l ai ! nici fata de mine sau fata de altcineva....tragic este ca n-ai nici ptr.tine !ok gabi,crezi ce vrei,faci cum crezi,de azi inainte respectul meu pt.tine nu se va schimba dar te voi ocoli sau pur si simplu te voi ignora daca ai putut macar gandi o singura clipa asemenea mojicii despre mine sau sotia mea care intra cand si cand pe forum,inseamna ca nu te vei ridica nici macar o singura clipa la inaltimea ideilor,conceptiilor si principiilor pe care le declami,sarut mana si s-auzim numai de bine !
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
stefalnico 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 August 2009, ora 14:04
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 14:34
atita vreme cit prin scrisul meu,prin felul in care ma adresez tuturor ,dorind si intretinind un dialog civilizat- NU pot sa fiu decit la inaltimea ideilor,principiilor si conceptiilor pe care le declam ! nu ma dezic prin nimic de ceea ce afirm si sunt intotdeauna egala cu mine insumi, neincercind sa par ce nu-s .....cit despre "neadevarurile " crezute despre tine ,ele stau ca dovada in calculator....dar REFUZ sa ma cobor la nivelul dorit si impus de tine si sa continui cu aceasta mizerie !
|
|
mirceaconstantin 1 mesaj Membru din: 15/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2009, ora 00:37
da...monarhie!!!
nu reusesc sa inteleg de ce votez un presedinte fara putere, care sa numeasca un premier si care premier mai apoi sa nu poata fi demis de seful statului. da monarhie... pentru ca un rege nu mai are sete de putere, nu mai are nevoie de o lupta pentru "tron" la fiecare 5 ani...sau dupa caz, zi de zi. da monarhie...pentru ca deschiderea pe care o aduce o casa regala tarii respective este incomparabila cu potentialul unui "marinar" |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 00:41
De la: 9am052859, la data 2009-08-16 00:37:52da...monarhie!!!
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2009, ora 08:17
De la: mirceaconstantin, la data 2009-08-16 00:37:52da...monarhie!!! Inca odata va intreb :ce facem daca regele e cum a fost Carol II. Pe ,,marinar" sau pe altul il schimbi la 5 ani dar pe ala? Astepti pana moare?
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 09:35
mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 August 2009, ora 13:35
De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....da!!!!esti sigur ca il poti schimba.daca nu prin vot, dupa 2 mandate
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 14:51
De la: mirceaconstantin, la data 2009-08-16 00:37:52da...monarhie!!! Domnu'Mirceaconstantin, s-a mai pus intrebarea asta bre , daca se trece la monarhie, dar cu acelasi parlament care e acum, crezi matale ca se va schimba ceva in bine ?o sa inceteze concedierile, ?o sa creasca veniturile banesti si pensia ?o sa avem cele mai dotate spitale si scoli din lume ? nu se mai vinde nimic strainilor ?dispare mafia de la noi ?Regele cat si presedintele , sunt prea mici in putere,!asa ca ....
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 14:57
De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....: sml-confused0067: Gabi, tovarasul Ceausescu nu putea fi schimbat bre, ca MAN-ul de atuni [s-au prins de figura ] si l-au numit pe viata .
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 15:01
De la: sirboby, la data 2009-08-16 08:17:35:De la: mirceaconstantin, la data 2009-08-16 00:37:52da...monarhie!!! sml-happy0158: Ce sa mai asteptam pana moare, exista o singura solutie Si lasati-l pe "marinar" ca oricum mai are pana-n toamna si ii preda stafeta lui vadim . !
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 15:06
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-16 13:35:34De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....da!!!!esti sigur ca il poti schimba.daca nu prin vot, dupa 2 mandate Sigur se poate schimba , domnita din Copou, sau nu esti din dulcele targ al coanei Chirita ?
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 15:59
De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul.... Gabi m-ai inebunit cu reprezentarea aia mareata in lume! Cu ce dracu ne-a ajutat faptul ca eram monarhie si mihai I era neam cu toti regii de prin Europa in 1947???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ce dracu chiar nu vreti sa intelegeti ca singuri ne reprezentam prin lume? Daca esti muncitor, destept,cinstit toti strainii o sa te priveasca ca pe un OM iar daca furi si dai in cap o sa te cum te privesc acum? Chiar nu vreti sa intelegeti ca pe vestici ii doare in partea dorsala de forma de guvernamant pe care o are Romania? Ca ii intereseaza mai mult de faptul ca romanii cu care vine in contact la el acasa,nu savarsesc fapte reprobabile ,decat ce forma de guvernamant e in Romania? La nivel politic ,,INTERESUL POARTA FESUL"! Asa ca mai bine tin un presedinte decat sa intretin o casa regala ,iesim mai ieftin!
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 16:02
De la: ticu, la data 2009-08-16 15:06:37De la: aadnanaaa, la data 2009-08-16 13:35:34De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....da!!!!esti sigur ca il poti schimba.daca nu prin vot, dupa 2 mandate absolut sigur Ticule! ia uite ce zice constitutia Romaniei in in articolul 81,alineatul 4: "(4) Nici o persoană nu poate îndeplini funcția de Președinte al României decât pentru cel mult două mandate. Acestea pot fi și succesive." nu stau in Copou, acolo merg la facultate.stau in alta zona din Iasi, mai spre centru
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 18:00
@sirule,imi pare rau ca te-am enervat ,dar asa cum tu o tii p'a ta,da-mi voie s-o tin si eu pe a mea ! cit despre faptul ca suntem etichetati ca Tiganii Europei,inseamna ca asta am aratat strainilor ca suntem,prin cinstea,harnicia si civitatea noastra ....plus reprezentarea noastra-n Lume ?
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 19:34
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-16 16:02:25De la: ticu, la data 2009-08-16 15:06:37De la: aadnanaaa, la data 2009-08-16 13:35:34De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....da!!!!esti sigur ca il poti schimba.daca nu prin vot, dupa 2 mandate Aaa, va sa zîca,mai pi șentru Ieșilor !-scuza-ma, glumeam , legea asta o stiu si eu, da, un presedinte are voie sa stea maxim doua mandate succesive, dar daca nu corespunde, se aduna parlamentul , da vot de blam si il schimba imediat, apoi alegeri anticipate, ! dar te asigur ca la Vadim nu va fi vot de blam ci o sa se ceara, prelungirea mandatului . !
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 19:53
De la: gabigabi, la data 2009-08-16 18:00:24@sirule,imi pare rau ca te-am enervat ,dar asa cum tu o tii p'a ta,da-mi voie s-o tin si eu pe a mea ! cit despre faptul ca suntem etichetati ca Tiganii Europei,inseamna ca asta am aratat strainilor ca suntem,prin cinstea,harnicia si civitatea noastra ....plus reprezentarea noastra-n Lume ? DomnitaGabi, aceasta eticheta de "tiganii Europei"se datoreaza acestor milogi , care se duc sa slugareasca pe la straini sa "cerseasca " munca pe cativa E. si o bucata de paine.! italienii, spaniolii stiu ca romanii sunt latini ca si ei, si nu tigani ,intelesul este ce fac romanii acolo, adica se tiganesc ,! plus , raul care- fac tiganii adevarati acolo , .Gabi, indiferent cine se supara , adevarul e ca aceste pesoane sunt milogi , ca ar putea sa se descurce si aici foarte bine, merg acolo pe maxim 700E.[ castig maxim , sa nu-mi spuna mie ca se castiga mai mult } indura toata umilinta si robotismul strainului, ca matale spui cum suntem vazuti in lume ce eticheta avem, ei ne-o pun acolo, nu regele s-au presedintele!
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 21:42
De la: ticu, la data 2009-08-16 19:34:07fara voia poporului, nu il schimba nimeniDe la: aadnanaaa, la data 2009-08-16 16:02:25De la: ticu, la data 2009-08-16 15:06:37De la: aadnanaaa, la data 2009-08-16 13:35:34De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:35:33mda,dar esti sigur ca-l poti schimba ? si Ceausescu teoretic,putea fi schimbat,si ? si atunci,care-i deosebirea ? macar am o alta reprezentare-n Lume si poti fi sigur ca n-ai sa-l vezi cu cipilica-n cap sau sa-l auzi zicind 'gaozar,pasarica,tiganca-mputita " si nici nu va tunde oaia si berbecul....da!!!!esti sigur ca il poti schimba.daca nu prin vot, dupa 2 mandate si era vorba de ales pe viata, nu de mai putin, Ticule.ce facem confundam capra cu varza sau cu tapul, nu mai stiu cum era vorba
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2009, ora 22:49
ultima strigatura:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 16.08.2009:
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 2427 voturi - Crin Antonescu : 1159 voturi - Traian Basescu : 2931 voturi - Vadim Tudor : 2760 voturi - Radu Duda : 119 voturi
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:00
De la: gabigabi, la data 2009-08-16 18:00:24@sirule,imi pare rau ca te-am enervat ,dar asa cum tu o tii p'a ta,da-mi voie s-o tin si eu pe a mea ! cit despre faptul ca suntem etichetati ca Tiganii Europei,inseamna ca asta am aratat strainilor ca suntem,prin cinstea,harnicia si civitatea noastra ....plus reprezentarea noastra-n Lume ? Gabi eu o tin pe a mea dar ,eu am argumentat,in 1947 nu ne-a ajutat cu nimic faptul ca eram monarhie si ca mihai I era neam cu toti regii Europei,argumenteaza si tu ca Vestul ne-a ajutat atunci cand eram monarhie!
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:18
De la: ticu, la data 2009-08-16 19:53:32De la: gabigabi, la data 2009-08-16 18:00:24@sirule,imi pare rau ca te-am enervat ,dar asa cum tu o tii p'a ta,da-mi voie s-o tin si eu pe a mea ! cit despre faptul ca suntem etichetati ca Tiganii Europei,inseamna ca asta am aratat strainilor ca suntem,prin cinstea,harnicia si civitatea noastra ....plus reprezentarea noastra-n Lume ? Ticule inainte de ai face milogi pe unii despre care nu stii nimic,gandeste putin ca nu doare,si eu am lucrat cinstit in vest si nu m-am milogit deloc,ba chiar sa stii ca romanii sunt mult mai apreciati de patroni care au trecut peste prejudecati si au angajat MUNCITORI romani! Din ce stiu eu sunt mai apreciati decat polonezii! Si deabia astept sa treaca criza sa plec iar! Hai sa facem un calcul: Lucram pe 9,75 pe ora x 40 de ore saptamanal=390 12 ,00 in week-endx16ore= 192 total =582 582x4= 2328 scazand taxele si cheltuielile ramaneam cu 1000 PE CARE II PUNEAM DEOPARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cand iti raman tie 4800 pe luna din munca cinstita in Romania??????????????? Asa ca ramai la poeziile tale si fereste-te sa mai cataloghezi pe cineva despre care nu stii nimic si nici nu ai facut ce face el ca sa poti sa-ti dai cu parerea! PS Ne privesc ca pe niste tigani din cauza tiganilor si a romanilor care se comporta tiganeste! Sa stii ca pentru a fura,cersi,prostitua nu-ti cere nimeni blue card,yellow card,NINO etc
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 15:50
nu stiu ce se-ntimpla cu pagina asta ca s-a lungit si s-a tot lungit si abia am inteles "tragind de ea" cu sageata ,ca vrei @sirule sa-ti dau o explicatie in legatura cu datul la rusi.....offf,de ce nu intrebam Vestul despre asta ? de ce n-au avut curajul sa se opuna rusilor ? de ce l-au tinut pe gen.Patton pe tusa,in Italia,cind putea sa fi intrat in Berlin si rusii n-ar mai fi avut gura mare la pretentii si Berlinul nu s-ar mai fi impartit; si zidul nu s-ar mai fi construit si nici milioane de suflete n-ar mai fi fost supuse unui crincen experiment !....sau mintile alea diabolice aveau in plan si acest "exercitiu " de pregatire ptr. ceea ce se mai afla in planul de dominatie mondiala ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:00
De la: sirboby, la data 2009-08-16 08:17:35De la: mirceaconstantin, la data 2009-08-16 00:37:52da...monarhie!!! ...simplu, exact cum a facut-o Carol II Ticule, am surpriza pt. tine din partea TRIBUNULUI, ...delir nu gluma !.. Ticule, ceva comentarii ???...
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:11
pai,cred ca mesajul era urmatorul : Cornelus,lasa prostiile lumesti si vino la mine !....sau poate nu asta? altu' ?
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:31
De la: gabigabi, la data 2009-08-17 16:11:26 pai,cred ca mesajul era urmatorul : Cornelus,lasa prostiile lumesti si vino la mine !....sau poate nu asta? altu' ? nu,Gabi, ca ne-a prelucrat la sedinta, mesajul a fost: Corneliu,ia o sabie si i-ai capul lui Duda,ca asta iti ia Cotroceniul !
Ticu
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:39
ahaaaaa,deci se poate !
|
|
|
|

Nuu domnita frumoasa,partidele si presedintii lor nu iau bani de la stat, [nu au salariu ] fiecare este cu ce profeseaza el ,ei iau de la stat o cota egala cand incep campanile electorale pentru campanie .! Da domnita, uite ca asa e,ce vrei sa faca PRM si Vadim , daca nu au nici o functie in guvern, si parlament ? In alti ani cand au fost in parlament , au facut multe , dar au fost impiedicati de mafia romano-americana, de care e plina tara. Talica poti sa schimbi ceva intr o institutie unde nu lucrezi/ n-ai functie ?Asta-i domnita frumoasa , politica
Tineretul asta tare visator este,;In primul rand nu-mi mai spune"nene" , ca mai am destul pana la 40 ani . ! sigur nu ai citit postarea mea de mai sus .Pai ce am spus eu ? -din toate partidele din tara care mai si sunt in parlament si guvern, n-ai gasit altul decat de PRM si Vadim sa spui, tocmai ei care nu sunt in parlament si guvern .! ?Pai ce vrei sa faca, daca n-au nici o putere,atat timp cat nu sunt in parlament si guvern .EXEMP. - cum mi-ai cere mie sa fac modificari la S.C.Antibiotice Iasi, daca eu nu lucrez acolo.Intai voteaza-i baga-i in parlament si guvern si apoi sa-i ceri sa faca ceva, ! Nu vezi ca cei actuali alesi , nu au facut nimic ?,asa ca ;
cine stie....
!Gabi, domnita, nu inteleg un lucru! majoritatea romanilor se vaita ca o duc rau in Romania, toti stim ca de vina este cuplu PDL-PNL. si , culmea , la sondaje sunt pe primul loc ! pana si pustanul ala de Antonescu e pe locul trei.cred ca aici e prostia omeneasca >
Si lasati-l pe "marinar" ca oricum mai are pana-n toamna si ii preda stafeta lui vadim . !