Info
x
Monarhie sau republica?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 17:08
Romanita, iti multumesc mult ! cit despre Resemnare,nu m-am resemnat ,ci sper in continuare ca si Florin isi va da seama ca apelul la intelepciune si bun-simt este valabil si ptr.el....ca ptr.fiecare dintre noi,de altfel !
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 August 2009, ora 17:21
De la: romanita, la data 2009-08-11 16:59:10De la: gabigabi, la data 2009-08-10 17:21:25@ romanita - fac apel la inteligenta si bunul tau simt : te rog din inima, fii inteleapta si incheie acest razboi care nu serveste nimanui....nici macar tie ! este foarte adevarat ca florin ne-a jignit pe toti cei care vedem altfel raspunsul la intrebarea acestui topic,dar hai,ajunge,te rog ! iar daca ceea ce spui tu despre el este adevarat,ataca-l pe caile legale ,nu aici ! multumesc ! Am putut citi fără ochelari. Cu "literele de mână" și cu "esprimările" facultății muncitorești ale lui ROM(tar)aveam probleme. Acum am înțeles. Omul tot încerca să spună că vrea să plece, dar nu găsea textul cu literele de tipar. Acesta este și motivul pentru care a postat, până la acest "mare gest sinucigaș", toate prostiile găsite pe te miri unde.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 07:07
acu' ce sa zic, daca am fi sinceri ,am recunoaste ca nu-i singurul stapin al prostiilor aruncate-n delir pe tot forumul !
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 August 2009, ora 09:58
De la: gabigabi, la data 2009-08-12 07:07:28acu' ce sa zic, daca am fi sinceri ,am recunoaste ca nu-i singurul stapin al prostiilor aruncate-n delir pe tot forumul ! Gabiii, domnitaa,las-o pe Romanita, ca : din neant ea a venitpostand pe topic,foarte fin, ca sa faca un pariu, nu cu noi, cu domn' Florin ! Aceasta "sfanta "Romanita, precum este sfantul mir ne-a salutat la plecare, cu un dulce "Hai sictir"! Domnita Gabi, mai e putin si vin alegerile, si o sa vezi matale pe Vadim pe fotoliu prezidential !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 16:36
@ticulica ! esti un poet
bunicel....eh,cum e turcu si pistolul ! Poet national Vadim, ticulica'al nostru poet forumist ! sa traiasca !
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 17:38
De la: caesarius_cnst, la data 2008-09-20 20:08:08dragi compatrioti, nu vedeti ca lumea este condusa de francmasoni care prosteste intreaga natiune fara sa-si dea seama, ce vorbiti VOI de monarhie sau republica, personal as sugera sa NE trezim daca mai avem puterea si sa nu mai cadem in capcanele LOR, oricum vom face cum vor EI, documentativa cine sunt EI si dupa aceea sa aveti curajul sa vorbiti despre monarhie
M
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 19:51
De la: gabigabi, la data 2009-08-12 16:36:48@ticulica ! esti un poet: sml-love0049: Normal ca n-o sa fiu nicio data literar, la nivelul viitorului presedinte al tarii, domnul Vadim !Gabi, domnita, nu inteleg un lucru! majoritatea romanilor se vaita ca o duc rau in Romania, toti stim ca de vina este cuplu PDL-PNL. si , culmea , la sondaje sunt pe primul loc ! pana si pustanul ala de Antonescu e pe locul trei.cred ca aici e prostia omeneasca >
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 11:38
De la: ticu, la data 2009-08-12 19:51:30De la: gabigabi, la data 2009-08-12 16:36:48@ticulica ! esti un poet: ....ati pus Romania pe butuci maaaaaaaaaaaaaaaaaaaai si tot cu fanfaronii aveti sa votati !... va meritati soarta !... Ticule, am avut impresia ca glumesti, dar, continuand sa sustii ceea ce sustii, nu faci decat sa-mi demonstrezi ca n-ai pic de gandire rationala din pct. de vedere politic. Cum poti sustine Ticule un Individ cum este V.Tudor, chiar nu realizezi c-acest individ niciodata n-are sa faca ceea ce spune iar ceea ce spune-s utopii bune sa le sorbi cu apa ne-nceputa ?.. Scuze nene Ticule dar.... |
|
|
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 16:48
Asta se intampla daca se amesteca POLITICA cu parerile unuia sau altuia. Fiecare este liber sa accepte sau nu o anumita idee politica, dar nu vad unde este "utopia" de care aminteste domnul "mytcor". Asta seamana mai mult cu ce "infiereaza" cu atata vehementa dumnealui. Adica nu-l alegeti pe CVT si alegeti pe cine va spun eu sau sa nu alegeti pe nimeni (de la "mytcor" - "dixit !" citire). Nu credeti ca ar trebui sa lasi pe ceilalti sa hotareasca singuri pe cine sa aleaga si implicit in ce ce sistem doreste sa traiasca (republican - in varianta pe care ne-o ofera cel pe care il sustinem) ? Monarhia deocamdata nu are ... loc, chiar daca RD ca zis ca va candida acum. Este foarte departe acest ... sistem.
Asta mi-a sugerat comentarul pus de "mytcor" adineauri. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 17:25
De la: eugenb, la data 2009-08-13 16:48:21Asta se intampla daca se amesteca POLITICA cu parerile unuia sau altuia. Fiecare este liber sa accepte sau nu o anumita idee politica, dar nu vad unde este "utopia" de care aminteste domnul "mytcor". Asta seamana mai mult cu ce "infiereaza" cu atata vehementa dumnealui. Adica nu-l alegeti pe CVT si alegeti pe cine va spun eu sau sa nu alegeti pe nimeni (de la "mytcor" - "dixit !" citire). Nu credeti ca ar trebui sa lasi pe ceilalti sa hotareasca singuri pe cine sa aleaga si implicit in ce ce sistem doreste sa traiasca (republican - in varianta pe care ne-o ofera cel pe care il sustinem) ? Monarhia deocamdata nu are ... loc, chiar daca RD ca zis ca va candida acum. Este foarte departe acest ... sistem. ..d'le eugen B....daca dv. acceptati asa exponenti sa va reprezinte interesele, ....atunci putei ramane ( dixit) pt. to restul timpului ce va sa vina !.. Jurnaliștii întreabă, europarlamentarul Becali răspunde (it) Jurnaliștii întreabă, europarlamentarul Becali răspunde (en)... |
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 19:33
REPUBLICA.Dar nu ca a noastra.domnitori,regi, presedinti,de la decebal incoace toti au fost corupti.ca au dat pesches la poarta ,ca i-a cumparat pe fanarioti,,ca afost dinastie germana incepind cu CAROL 1si terminindu-se cu mihai (sa nu mai vorbim de camarila lupeascai cu carol 2),comunistii care au fixat si mai si ciubucurile pentru orice serviciu de la ghiseu etc...NU monarhia va schimba ceva in ROMANIA,NU .NOI trebuie sa ne schimbam mentalitatea,sa ne respectam indiferent pe ce pozitie sociala suntem.sa nu ne mai bagam in fata la ghisee,sa nu mai dam telefoane(ca am un prieten care cu o........rezolva totul),si tot asa ,stiti cu totii...
M
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:10
De la: mytcor, la data 2009-08-13 11:38:29De la: ticu, la data 2009-08-12 19:51:30De la: gabigabi, la data 2009-08-12 16:36:48@ticulica ! esti un poet: Domnule Mytcor, foarte serios, inainte de a trece la acest parid, am observat ca este singurul care poate sa faca ceva bun pentru natiune . Domnule Mytcor, nu stiu daca matale ai observat , dar Vadim este singurul care spune adevarul in fata ,realitatea asa cum e ea . si noi de asa oameni avem nevoie, El si PRM sunt singurii care lupta impotriva hotiei, mafiei romane de care tara e plina domnule, afacerilor dubioase, pentru demnitatea tarii Ce au facut actualii guvernanti? nu mai au nici bani sa-i plateasca pe bugetari, mii de someri, vandut la straini tot ce se putea vinde, mai ramane Gara deNord, si Marea Neagra sa o vanda , au inmultit hotia , afacerismul mafiot cu acest ordinar capitalism, matale nu vezi ca PNL-PDL,inseamna distrugerea tarii ? Ar face multe Vadim si PRM,domnu' Mytcor dar daca ar fi fost la putere, dar matale nu vezi ca e furat la alegeri tocmai de acesti borfasi, si mafia americana ?Te asigur domnule mytcor, face multe pentru tara asta ! - Spune matale altii mai buni si trec cu ei .; convinge-ma !!!!
Ticu
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:20
Cand eu zic, ca TOATA POLITICA DE AZI TREBUIE ERADICATA, TOATE PARTIDELE, REINOITE spuneti ca sunt nebun. Domnilor nu exista politicieni "buni", toti ce depasesc varsta de 30 de ani, sunt patati si fosti comunisti....toti !!!! Ne trebuie un partid Nou !!!!!!
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:29
De la: vladidec, la data 2009-08-13 21:20:23Cand eu zic, ca TOATA POLITICA DE AZI TREBUIE ERADICATA, TOATE PARTIDELE, REINOITE spuneti ca sunt nebun. Domnilor nu exista politicieni "buni", toti ce depasesc varsta de 30 de ani, sunt patati si fosti comunisti....toti !!!! Ne trebuie un partid Nou !!!!!! Mai actualizeaza cifrele. Poate vrei sa spui cei care trec de 40 de ani, ca unul care are acum 30 de ani avea 10 ani in '89, cam greu sa fie comunist...
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:47
De la: ticu, la data 2009-08-13 20:10:49 Domnule Ticu, nu te supara pe mine, dar tre sa fii tare inocent ca sa crezi in Vadim.ia zi si mie ce a facut pana acum (daca ai mai scris si eu nu am citit, scrie pe scurt), ca eu in afara de vorbe aiurea la tv si de medicamente nu am auzit de nimic facut de el
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 22:38
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-13 21:47:18:De la: ticu, la data 2009-08-13 20:10:49 sml-love0049: Domnita scuza-mi complimentul, dar e sincer; sI Moldova noastra draga , chiar asa fete frumoase are in ea .? Pai am sa ma mut acolo bre ! Pai nu ma supar ca de asta suntem pe acest forum, ca fiecare sa-si spuna parerea, ;Domnita ca sa te convingi de un om de ce e in stare, trebuiie sa-l vezi la lucru, ori Vadim si PRM, nicio data nu au fost la conducere,cum vrei talica sa-ti demonstreze ce poate ?! Cand borfasismul PDL- PNL-ist l-a scos si din parlament ? De actualul guvern, "ne-am lamurit " Votati-l, si va veti convinge., si te asigur domnita frumoasa, ca cu Vadim presedinte si PRM in fruntea tarii, se va traii mult mai bine! La Tv nu sunt vorbe aiurea, acolo e numai adevar. El are glicemia mai mare,diabet, dar asta nu e motiv de ras cu medicamentele, decat acele glume de doi bani , ale carcotasilor ! Daca-l urmaresti mai atenta , o sa-l intelegi
Ticu
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 22:44
De la: ticu, la data 2009-08-13 22:38:11Domnule Ticu, este absoluyt imposibil ca un partid sa existe si sa nu aiba dreptul sa faca nimic.zi tu mie, Vadim ia salar de la stat.ce face el pentru banii astia? un profesor invata copii, un medic vindeca oameni, fiecare cu treaba lui.si Vadim ia bani de la stat.ce face pentru ei???da-mi raspuns la asta si cine stie dupa alte cateva intrebari, poate votez si eu cu VadimDe la: aadnanaaa, la data 2009-08-13 21:47:18:De la: ticu, la data 2009-08-13 20:10:49 Multumesc pentru complimente
|
|
ifrim_sandru 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2009, ora 05:09
3 IDEI = 3 masuri esentiale care ar insantosi (in mod sigur) mediul poitic romanesc si de pe oriunde
In mod evident trebuie facut ceva pentru curatarea pestelui ce s-a imputit de la cap.(subiect banal si stiut de catre toata lumea) Gandind la rece: ... sunt de acord ca monarhia, si la noi in Romania reprezinta o solutie, cea mai buna solutie la aceasta ora si in aceasta conjuctura, o masura foarte importanta in efortul ce trbuie sa-l facem ca sa insanatosim mediul politic. Formarea monarhului, ca un simbol si reprezentant al natiunii, de o moralitate ireprosabila si o educatie aleasa si specializata / orientata in a getiona probleme de stat, prin arma moralitatii, fortei caracterului, si a educatiei este un deziderat (de la sine inteles) Numai monarhia ca simpla solutie nu poate avea rezultatele asteptate daca este singura solutie. A doua solutie la fel de importanta, daca nu si mai importanta, este ... PROFESIONALIZAREA POLITICII. ... in politica nu exista si nu trebuie sa existe amatorism, si nici aceasta politica nu trebuie sa mai fie, sa mai poatta fi paravanul si scopul unor activitati economice nelegale, de tip mafiot si intotdeauna bazat pe coruptie si jaf. In esenta, politica facut la nivel de reprezentare, trebuie facuta numai de oameni profesionalizati, specializati in ale politicii. Politicieni de cariera, si care singura lor sursa de castig trebuie sa fie performanta in politica. Atunci un politician, o carierea politica se construieste intr-o viata, plecand dintr-un mediu familial, trecand prin scoala, facnd scoli si facultati politice, si desfasurand in intrega sa viata de la copil , la adult, si pana la senectute decat o activitate politica, in interesul celor care in mod transparent ii reprezinta - activitate care ii aduce singura sursa de venituri. Ca in popie. Politicianul va trebui sa aibe grija cum isi construieste propria familia Politicanul va trebuie sa aibe o activitate si o viata transparenta, fara pata, pentru a fi tare, puternic si neatacabil si santajabil Structurararea clasei politice si progresul politicienilor s-ar baza in primul rand pe performanta politica, tradusa in final pe rezultatele economice, sociale si cultutrale ale celor pe carei reprezinta sub aspect politic. Partidele politice, la oricare nivel, nu vor putea fi reprezentate decat de catre oameni politici autentici, profesionisti Cu cat sant mai curati, mai verticali, mai performanti etc, maii apreciati in mod real (si nu manipulat) de catre alegatori, colegii lor de partid, cu atat acestia trebuie sa acceada catre pozitiile cele mai inalate in politica. Pentru insanatosirea mediului politic, o alta masura, a 3 SOLUTIE ar fi departajarea si stratificarea alegatorilor. STRATIFICAREA CALITATII DE ALEGATOR cu poderi diferite in exprimarea voturilor. Este o prostie fara seaman, pe care mai devreme sau mai tarziu societatea omenesca o va corecta, ca sa acordam aceiasi greutate optiunii politice a oricarui alegator. Un analfabet si un om cu simt, educati si tinuta civica, nu este corect si mai ales nu este in folosul societatii sa aibe aceiasi pondere la vot Fiecare alegator este egal cu ceilalti concetateni, in sansa sa de a ajunge un om civic 'OM CIVIC': care intelege problemele societatii, si are responsabilitatea de a participa la selectarea oamenilor politici care sa-l reprezinte, pe el, pe familia sa, intrega societate. In aceasta abordare as vedea o departajare a oamenilor - alegatirlor in functie de niste bareme civice si educationale care sa ii imparta in mai multe categorii a caror voturi sa aibe o pondere mai mare sau mai mica, in functie de calitatea lui de alegator (alegator de o stea, de doua de trei... ) Cum unora care nu inteleg si nu respecta legea le iei dreptul sa nu voteze trebuie abordata si o stimulare pozitiva de a fi un alegator mai cu discernamant decat un altul, in masura sa intelegi mai bine si sa-ti exprimi votul, iar acesta sa aibe o pondere mai mare dacat al unora care nici macar nu stiu cum ii cheama. In aceasta abordare, vor aparea inca alte multe masuri ce se vor impune a fi luate, Toate acestea cementate intr-un cadru legal / prin LEGILE INSANATOSIRII MEDIULUI POLITIC (LIMP) . Este de inteles ca aceastea LIMP sa apara intr-o tara, ca Romania, una dintre cele mai deteriorate tari sub aspect moral, in care coruptia este pur si simplu institutionalizata. Trebuie sa facm ceva, altfel vom avea numai de suferit, individual si in grup, iar ca tara si natiune nu vom avea decat de pierdut, intr-o lume tot mai deschisa si mai concurentiala. |
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 12:44
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-13 22:44:32De la: ticu, la data 2009-08-13 22:38:11Domnule Ticu, este absoluyt imposibil ca un partid sa existe si sa nu aiba dreptul sa faca nimic.zi tu mie, Vadim ia salar de la stat.ce face el pentru banii astia? un profesor invata copii, un medic vindeca oameni, fiecare cu treaba lui.si Vadim ia bani de la stat.ce face pentru ei???da-mi raspuns la asta si cine stie dupa alte cateva intrebari, poate votez si eu cu VadimDe la: aadnanaaa, la data 2009-08-13 21:47:18:De la: ticu, la data 2009-08-13 20:10:49 Nuu domnita frumoasa,partidele si presedintii lor nu iau bani de la stat, [nu au salariu ] fiecare este cu ce profeseaza el ,ei iau de la stat o cota egala cand incep campanile electorale pentru campanie .! Da domnita, uite ca asa e,ce vrei sa faca PRM si Vadim , daca nu au nici o functie in guvern, si parlament ? In alti ani cand au fost in parlament , au facut multe , dar au fost impiedicati de mafia romano-americana, de care e plina tara. Talica poti sa schimbi ceva intr o institutie unde nu lucrezi/ n-ai functie ?Asta-i domnita frumoasa , politica
Ticu
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 12:59
Domnu` Ticu, eu ofer doar găoaze prezidențiale. Deocamdată Vadim nu se bucură de tratament "regal". Dacă va avea succes la alegerile din toamnă, mă oblig, ca, atît pe parcursul "domniei" cât și la final de mandat, să scot "ilustra" găoază la țucat.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:17
" d'le eugen B....daca dv. acceptati asa exponenti sa va reprezinte interesele, ....atunci putei ramane ( dixit) pt. to restul timpului ce va sa vina !.. "
Domnule "mytcor" se vede ca nu aveti obiceiul sa cititi tot ce este de citit din ce pune cineva pe topic. Daca erati mai atent ati fi observat ca nu am facut referire ca l-as ageeea pe CVT, ci am scos in evidenta altceva ... Daca o sa cititi tot asa pe sarite o sa va ... "ardeti" singur ... si nu o sa fie din cauza mea ... |
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 15:17
Eugene, probabil omul s-a trezit "prea" de dimineață și a rămas cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:45
De la: 111dinu, la data 2009-08-14 12:59:17Domnu` Ticu, eu ofer doar găoaze prezidențiale. Deocamdată Vadim nu se bucură de tratament "regal". Dacă va avea succes la alegerile din toamnă, mă oblig, ca, atît pe parcursul "domniei" cât și la final de mandat, să scot "ilustra" găoază la țucat. Sigur , asa se va intampla si sigur ai sa să scoti "ilustra" găoază la țucat. !
Ticu
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 19:59
De la: ticu, la data 2009-08-14 12:44:07 si atunci ce dracu facem nene Ticule, alegem unul care numai da din gura.mie deja mi-e clar ca partidul asta e degeaba , daca nu poate face nimic.am mai ales din astia care dadeau din gura: pe Constantinescu.si ala parca tot asta facea siiiii??? ia vorbeste despre rezultatele unei astfel de alegeri
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 21:41
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-14 19:59:12De la: ticu, la data 2009-08-14 12:44:07 Tineretul asta tare visator este,;In primul rand nu-mi mai spune"nene" , ca mai am destul pana la 40 ani . ! sigur nu ai citit postarea mea de mai sus .Pai ce am spus eu ? -din toate partidele din tara care mai si sunt in parlament si guvern, n-ai gasit altul decat de PRM si Vadim sa spui, tocmai ei care nu sunt in parlament si guvern .! ?Pai ce vrei sa faca, daca n-au nici o putere,atat timp cat nu sunt in parlament si guvern .EXEMP. - cum mi-ai cere mie sa fac modificari la S.C.Antibiotice Iasi, daca eu nu lucrez acolo.Intai voteaza-i baga-i in parlament si guvern si apoi sa-i ceri sa faca ceva, ! Nu vezi ca cei actuali alesi , nu au facut nimic ?,asa ca ; cand intri acolo in cabina, sa nu faci nimic cu sila, chiar sa fii foarte atenta, pe Vadim sa pui stampila. ! Si sa-ti spun si un secret , pe care toti il stim, Toate fetele frumoase,il voteaza pe Vadim !
Ticu
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 21:53
De la: ticu, la data 2009-08-14 21:41:56De la: aadnanaaa, la data 2009-08-14 19:59:12De la: ticu, la data 2009-08-14 12:44:07 acu zici sa nu iti zic nene, acu zici tineretul asta. Ticule, dar au facut ceva vreodata astia de la Prm.daca da, ce? nu votez cu Vadim.poate nu sunt frumoasa cine stie....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2009, ora 23:59
De la: ticu, la data 2009-08-14 21:41:56nene ticu,te-a albit de tot nea cornel asta si patima pt.el,ba ti-a dat cadou si-o frumusete de ochelari pt.,,vederea soarelui'' prmist pe cerul patriei trandafirii,n'asa???De la: aadnanaaa, la data 2009-08-14 19:59:12De la: ticu, la data 2009-08-14 12:44:07
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 00:20
De la: gabigabi, la data 2009-08-11 17:08:11Romanita, iti multumesc mult ! cit despre Resemnare,nu m-am resemnat ,ci sper in continuare ca si Florin isi va da seama ca apelul la intelepciune si bun-simt este valabil si ptr.el....ca ptr.fiecare dintre noi,de altfel !gabi daca tu consideri un astfel de specimen cu coloratura incerta de negru spre kaki,aflat permanent in coma alcoolica cu 'jda mii de id-uri si nickuri cu care si prin care provoaca pe oricine,oricand impotriva oricui si tuturor imi pare cu regret ca trebuie sa-ti amintesc de parul tau alb si de intelepciunea pe care se spune ca o au oamenii la o anumita varsta,sper sa meditezi si sa ajungi la concluzia la care am ajuns si eu:romanito,monarom,romtar,romtarsimplu,cucculeana,violeta,violetaviolata,violetaviolenta,romanita,romanitacuumplutura si toti sau toate panaramele,boschetarii,fufele,panglicarii,betivii si alte specii sub care te ascunzi iti doresc un sincer DRUM BUN FARA INTOARCERE,CALATORIE SPRANCENATA SI SA NU MAI NE VIZITEZI IN VECI------ADIO, BA !!!!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 05:07
|
|
laura_bodogai 160 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 August 2009, ora 07:46
De la: ticu, la data 2009-08-13 20:10:49De la: mytcor, la data 2009-08-13 11:38:29De la: ticu, la data 2009-08-12 19:51:30De la: gabigabi, la data 2009-08-12 16:36:48@ticulica ! esti un poet: Inseamna ca am aduce inapoi comunismul cu partea negativa al lui,mai bine uita-te sa vezi ce a fost inainte domnul Vadim si dupa aia incepem sa vorbim,cat despre spusul lucrurilor pe nume iti zic ca ar fi un haos si o debandada in tara cu acest individ la putere.Inseamna ca va fi cum a fost in fosta Iugoslavie,cand am spus ca ne meritam soarta o ziceam bine ,cu asemenea presedinte mai bine ma impusc domnule ticu.Am ajuns sa vad ca vor vota inaptzi in Romania |
|
|
|

bunicel....eh,cum e turcu si pistolul ! Poet national Vadim, ticulica'al nostru poet forumist ! sa traiasca !
!Gabi, domnita, nu inteleg un lucru! majoritatea romanilor se vaita ca o duc rau in Romania, toti stim ca de vina este cuplu PDL-PNL. si , culmea , la sondaje sunt pe primul loc ! pana si pustanul ala de Antonescu e pe locul trei.cred ca aici e prostia omeneasca >
cine stie....