Info
x
Boicotati alegerile parlamentare!
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 23:57
De la: paul_constantin2001, la data 2008-08-30 12:17:47De la: aaadata, la data 2008-08-15 15:07:06Boicotati alegerile parlamentare!!!!!!!!!!!!!!! NEGRESIT TREBUIE SA MERGEM IN NUMAR MARE LA VOT , CHIAR DACA II TAIEM DE PE BULETIN , CA ASA MERITA NEMERNICII, DEOARECE NU AVEM PUTEREA SA II JUDECAM SI SA II EXECUTAM CUM A FACUT TOVARASUL ILIESCU CU TOVARASUL CEAUSESCU LA TIRGOVISTE , PENTRU CA IN CAZ CONTRAR , MASLUIESC EI VOTURILE SI SE ALEG INTRE EI CU MINIMA MAJORITATE. |
|
boamfa_ion 86 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:53
ADICA?
sa nu ne ducem la vot? n-ati vazut fratilor ca pentru ei voteaza pana si mortii din cimitire? sa nu ne ducem inseamna sa le facem cadou buletinele si deci voturile noastre. la ultimele alegeri am stat de vorba cu oamenii si prietenii din sectia electorala unde votez si am constatat ca desi nici 25% nu mersesera la vot procentul de votare in aceasta sectie era de peste 60%. o chestie de genul asta nu va mira? am stat si am gandit bine la o chestie. ce se intampla daca ne ducem la vot dar anulam buletinele cu stampila pusa pe 2,3,4 sau chiar toate pozitiile. in cazul asta nu mai au incotro. vor trebui sa anunte un foarte mare numar de voturi anulate,de care nu pot sa tina seama. Oricum se va alege un parlament u 5-15% din voturi ca si pana acum dar poate va insemna un semnal de alarma. nu pentru asa zisii nostri politicieni. pentru cei care in supravegheaza si ii comanda. poate asa sa primeasca si a treia cizma ca marea lor majoritate sunt tot d-aia vechi |
|
cotancarmen 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 19:55
asa e nu trebuie sa boicotam, dar nici pe cine sa alegem nu avem. Sa mergem totusi la vot si sa taiem pe toti in asa fel incat sa se vada ca si sa inteleaga clasa politica ca nu are credibillitate si ca ne-am saturat sa fim mintiti si sa fim batjocoriti de nesimtitii si sfidatorii din clasa politica. Deci eu zic sa mergem lavot dar sa nu alegem pe nimeni si sa-i contestam pe toti. Dar din pacate nu intrevad vreo schimbare , deaorece si cei tineri care aleg sa faca politica tot pentru furat aleg. PANA CAND ....?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 20:17
De la: cotancarmen, la data 2008-11-09 19:55:25asa e nu trebuie sa boicotam, dar nici pe cine sa alegem nu avem. Sa mergem totusi la vot si sa taiem pe toti in asa fel incat sa se vada ca si sa inteleaga clasa politica ca nu are credibillitate si ca ne-am saturat sa fim mintiti si sa fim batjocoriti de nesimtitii si sfidatorii din clasa politica. Deci eu zic sa mergem lavot dar sa nu alegem pe nimeni si sa-i contestam pe toti. Dar din pacate nu intrevad vreo schimbare , deaorece si cei tineri care aleg sa faca politica tot pentru furat aleg. PANA CAND ....? |
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 20:23
SI TAIATUL DE PE LISTE PE TOATA LUMEA NU ESTE O SOLUTIE,EU ZIC TOTUSI SA NE FACEM TIMP SA MERGEM LA VOT SI SA VOTAM ORI UN INDEPENDENT PE CARE-L CUNOASTEM FFFF.BINE ORI CHIAR DELOC,ORI SA NE ORIENTAM CATRE O FORMATIUNE DE CARE N-A AUZIT NICI DRACU SI ASTFEL SA LE STRICAM PLOILE SI SA LE DAM BATAI DE CAP TUTUROR ACESTOR TROGLODITI CARE NE-AU INVADAT CASELE SI VIETILE CU TUPEUL SI NESIMTIREA LOR. IN REST,GAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA,CE-MI PLAC GLUMELE MELE!
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 20:16
eu ma gandesc altfel sa ne ducem cu totii la vot si sa votam cu unii care nu au fost niciodata prin parlament. nu v-ati saturat de aceleasi figuri la tv de 20 de ani? nu vedeti ca toti , indiferent la ce partid figureaza pe lista sunt putrezi de bogati? lasa frate sa mai fure si altu'(e clar ca toti participa ptr. ciordeala) ! vomit cand vad aceleasi figuri la tv : basescu, iliescu , ruseanu, berceanu, hrebenciuc, mitrea, taracila etc. ce credinciosi au devenit! ce se mai duc ei la biserica in perioada asta preelectorala! ce cruci mari fac! ce ii doare pe ei de nivelul de trai al romanului de rand! " la naiba - in puii mei" voi chiar va lasati prostiti ! chiar credeti ca doare pe vreunul de acolo de tine, de mine, de noi?
|
|
sebistern 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 09:06
DE ACORD CU ANULAREA BULETINELOR DE VOT...TREBUIE GASITA INSA O SOLUTIE SA NU POATA CEI DIN COMISIA EELECTORALA SA INLOCUIASCA BULETINELE DE VOT NULE CU ALTELE VALABILE...
|
|
sebistern 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 09:12
LA ALEGERILE TRECUTE AM STAT IN FATA UNEI CIRCUMSCRIPTII ELECTORALE DIN PARTEA UNUI INSTITUT DE SONDAJE DIN GERMANIA...PREZENTA LA VOT A FOST SUB 10%...SI S-A RAPORTAT PREZENTA PESTE 60%..CRDETI CA OCCIDENTALII NU SIU CE SE INTAMPLA IN ROMANIA ?? PROBLEMA E CA EI CRED CA ROMANII CHIAR MERITA CEEA CE LI SE INTAMPLA..POATE MAI RAU.
|
|
|
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 11:23
daca nu ne prezentam la vot, cei din comisia de votare, bine instruita si stimulati de cei din PDL vor "face" voturi ca sa iasa ai lor, nu stiu daca ma intelegeti, la Botosani, in vara au anulat in noaptea alegerilor peste 11.000 de voturi ca sa iasa al lor, la judet, pe toti i-a cumparat, toata tara e portocalie
|
|
turcu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 14:10
Daca se 2 doi retarzi si numai ei voteaza atunci o sa fie bine?
Nu exista o limita, un minim, care sa duca la amanrea alegerilor sau la vreo schimbare. Adica. Daca voteaza 2 retarzi atunci ei hotaresc. E bine? Nu cred? |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 19:58
De la: dorudascalu, la data 2008-08-30 12:21:01Banuiesc ca aceasta boicotare inseamna sa nu mergem la vot. Adica noi sa stam acasa si oamenii lor sa voteze bine mersi si sa iasa tot ei. Halal boicot. Dar de ce nu am merge la vot si sa punem stampila numai pe partide sau miscari ecologiste, indiferent care. Ca toata ziua buna ziua suntem bombardati cu trai ecologic, taxa de ecologie, taxa auto pe mediu, mancare ecologica si totul trebuie sa fie ecologic ca am inceput deja sa ma inverzesc...de nervi. Mai bine ii ecologizam pe ei si asa le stricam toate planurile de cabinete post alegeri de posturi de prim ministru, ca au inceput deja sa se bata intre ei. Asta inseamna un adevarat boicot, sa le iei ciolanul. Dar romanul nostru este inca un bou mioritic, fudul de nu se incape, nu gandeste cu mintea lui, asteapta sa vina altul sa-i zica ce sa faca. Si nici nu te poate acuza nimeni ca esti contra, pentru ca tu ca cetatean esti ingrijorat de soarta planetei si votezi ecologia. Ganditi cu propriul vostru cap si faceti ce va dicteaza constiinta si judecata logica. Important este sa mergem cati mai multi la vot. Ce votezi e treaba ta, dar fa in asa fel sa le iei jucariile. Voteaza orice altceva in afara de PSD,PNL, PDL, si tot ceia ce este cunoscut. Gasesti pe buletinul de vot vreun partid sau o miscare de care nu ai auzit, pe aia pune stampila daca nu te preocupa ecologia. Si asa poti spune cu adevarat ca ai luat parte la un boicot. Ca mai rau ca acum nu are cum sa fie. Ascultati imnul national de mai multe ori. |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 20:04
Cel mai grav este faptul ca foarte multi romani manipulati usor de lacomii care vor sa se catere in sistemul cu imunitate , deci indiferent cine va ajunge in parlament , sistemul este de asa maniera construit incit esti cel mai mare prost sa nu furi fara numar , fara numar cind nimeni nu te intreaba. Adica justitia , D.N.A.ul si alte institutii sunt pur de forma ca altfel nu ar exista coruptie fara corupti. Si mai grav , romanii nu au constiinta sociala , deoarece ii voteaza incontinuu pe cei care ne tot jefuiesc de 19 ani si ne tot promit marea cu sarea.Am ajuns o haita de lasi si fara vlaga intelectuala , nu avem nici un pic de demnitate sociala , nu avem constiinta , popor fara seriozitate si fara onoare. Ne buricam de parca am fi orbi , parca am fi buricul pamintului , nu avem pic de vointa de luptator .
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 08:17
De la: banceanuvasile, la data 2008-11-13 20:04:23Cel mai grav este faptul ca foarte multi romani manipulati usor de lacomii care vor sa se catere in sistemul cu imunitate , deci indiferent cine va ajunge in parlament , sistemul este de asa maniera construit incit esti cel mai mare prost sa nu furi fara numar , fara numar cind nimeni nu te intreaba. Adica justitia , D.N.A.ul si alte institutii sunt pur de forma ca altfel nu ar exista coruptie fara corupti. Si mai grav , romanii nu au constiinta sociala , deoarece ii voteaza incontinuu pe cei care ne tot jefuiesc de 19 ani si ne tot promit marea cu sarea.Am ajuns o haita de lasi si fara vlaga intelectuala , nu avem nici un pic de demnitate sociala , nu avem constiinta , popor fara seriozitate si fara onoare. Ne buricam de parca am fi orbi , parca am fi buricul pamintului , nu avem pic de vointa de luptator .DA-MI VOIE SA TE CITEZ SI SA-TI SPUN CA IN CURAND FOAMEA II VA OBLIGA PE ROMANI[TOT MAI MULTI]SA GANDEASCA CUM GANDESTI MATALE. |
|
trucami 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 11:12
Am citi tot ce s-a scris pana acum.Unele pareri sunt foarte bune si intelepte ...altele sunt superficiale.Eu cred ca se doreste acest absenteism pentru simplul motiv ca este cel mai simplu mijloc de-a frauda alegerile.Se lasa la indemana unora o gramada de buletine care se pot utiliza in multe feluri.Din cate stiu eu ,indiferent cat de bine organizati ar fi,conducatorii echipelor de alegeri fac greseli si nu numara bine buletinele sau ,din lipsa de experienta,le ratacesc. Eu sunt de parere ca a-ti folosi propriul buletin,indiferent ce stampilezi acolo,diminuiaza sansele unora de-a le utiliza in folosul lor. Despre tineri.....am o buna parere.....nu au un istoric...dar nu au nici experienta si copiaza de multe ori ce vad in jurul lor din lipsa de principii proprii. Nu vreau sa generalizez...oamenii sunt complecsi ..pot fi tineri si batrani corupti ..se invata unii pe altii.....pot fi tineri si batrani prosti.....pot fi tineri si batrani bine intentionati ..etc. Va doresc multa sanatate
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 16:17
ESTI TARE SMECHER !
Boicotati...pentru a se frauda in voie alegerile! Ganditi si alegeti oameni care sa lupte contra MAFIEI! |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 13:23
In sfarsit apar si oameni de bun-simt care pricep usor ce e foarte simplu de priceput.
Votati si votati valabil ! Nu-i ajutati pe banditii electorali lasandu-le votul pe mana. Votul vostru ! Cine va inavata altfel ste ori superPROST ori interesat ! Nu va lasati prostiti !
Acum nu e momentul !
|
|
alincaba 138 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 21:49
Is deacord cu ce o zis cineva... Sa votam toti pe ecologisti:) sa le luam ciolanu la conducatori astia corupti!:)
Is dispus sa renunt la votul meu care se ducea spre PSD pentru a vota Ecologisti.. partidul verde!:) Votati ecologistii!:) P.S. Va dati seama ce fetze ar face puterile ce se simt acum in sigurata lor furata?:) |
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:12
Ai dreptate.
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:29
Si daca VOTAM si daca nu VOTAM tot o pun ei de o cacialma politica . Asta pentru ca au stiut sa faca legile numai in folosul lor . Singura modalitate de a pune punct ACESTOR NEAVENITI LA GUVERNARE ESTE REGIMUL MILITAR. Cu toate ca nu imi place sa stau la ordin dar este prea mare brambureala in tara asta. Nimeni nu mai respecta nimic . Justitia nu este justitie . Parlamentarii ne dau cu flit si fac legi barosane ptr salariile si pensiile lor barosane , Iar noi strigam pe forum . Cine ne aude sau ne vede . Tine cineva cont de parerile noastre. Intrebai pe calea INTERNETULUI unul din viitorii parlamentari o chestiune simpla . Si mia raspuns scurt ca nu stie cum sa rezolve aceasta problema.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 10:43
Tâmpenie curată! Din contră implicați-vă dacă vreâi schimbare!-
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 13:15
si ce crezi ca regimul militar este mai bun ?Inainte de 1989 in armata se fura cel mai mult ca si acum,cind s-a prins Ceausescu si a zis sa preluam noi securistii frontierele ,au dato pe revolutie
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
focavasile05 2 mesaje Membru din: 25/08/2008 Oras: Vaslui |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:37
O puteti face intr-un mod mai diplomatic...Desenati pe buletinele de vot on cerc cu un "X" in interior si puneti stampila acolo...votul se v-a anula....Asa poate isi vor da seama ca nu mai avem incredere in ei.Si daca nu se vor trezi ei poate se vor sesiza forumurile internationale....
|
|
maryusflorin 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:01
si tu ce propui,ai vreo varianta mai buna?daca ai spune,daca nu taci naibii din gura!
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:05
cretin esti tu,vito!de 19 ani cu ce te-a ajutat ca ai fost la vot?
ati adus la ciolan toata scursura romaniei!pina nu exista o varianta pozitiva pt. alegeri,nu ar trebui sa mearga nimeni la vot!!cam ajunge cu "raul mare" si "raul mic",sa mai iasa in fata si un "bine mare"
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 20:44
De la: maryusflorin, la data 2008-11-30 15:05:59cretin esti tu,vito!de 19 ani cu ce te-a ajutat ca ai fost la vot? Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul ! Marius Florin esti un mare cretin ! Tu ai adus scursura la putere neprezentandu-te la vot, imbecilule ! Daca esti prost stai cuminte idiotule numai face morala altora ! Ti se pare ca se vor rezolva lucrurile de la sine ? Le mai sari si la beregata celor care nu sunt atat de paosti pe cat esti tu ... nenorocitu' dracului, bou incaltat ce esti ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 14:27
De la: Atotputernicul, la data 2008-11-30 20:44:13mai strumf ratat ce esti,oricare ar fi ajuns la putere dintre candidati tot o scursura ar fi fost.zi mai boule care sint aia care au vreun interes privind interesele romanului de rind?daca esti bolovan nu mai si semnalizaDe la: maryusflorin, la data 2008-11-30 15:05:59cretin esti tu,vito!de 19 ani cu ce te-a ajutat ca ai fost la vot? |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 23:55
Strumpf = ciorap
un fel de ciorap pana sub genunchi ( conf. din lana ex.) avand ca ornament ciucuri etc. |
|
radu160871 10 mesaje Membru din: 25/04/2011 Oras: Focsani |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 17:39
proasta idee zau! mai bine voteaza .....dar.....voteaza cu mintea netulburata de alcol.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 18:14
De la: radu160871, la data 2011-10-04 17:39:52proasta idee zau! mai bine voteaza .....dar.....voteaza cu mintea netulburata de alcol. " Alcol" pot bea,alcool-ul e nociv...........
Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 15:52
De la: boamfa_ion, la data 2008-11-09 09:53:44ADICA? si uite ca tot PD a cistigat alegerile si la 1 an dupa ce-ai postat , tot base s-a ales presedinte ! ce zici d'asta ? si de ce la anu care vine n-ar fi la fel si desi nr. de voturi Anulate( in 2009) a fost mai mare ca oricind, nu le-a pasat nici cit negru sub unghie si niciun fel de ginduri si intrebari nu-i bintuie ! ?
|
|
|
|

si ce crezi ca regimul militar este mai bun ?Inainte de 1989 in armata se fura cel mai mult ca si acum,cind s-a prins Ceausescu si a zis sa preluam noi securistii frontierele ,au dato pe revolutie
ati adus la ciolan toata scursura romaniei!pina nu exista o varianta pozitiva pt. alegeri,nu ar trebui sa mearga nimeni la vot!!cam ajunge cu "raul mare" si "raul mic",sa mai iasa in fata si un "bine mare"
ce zici d'asta ? si de ce la anu care vine n-ar fi la fel si desi nr. de voturi Anulate( in 2009) a fost mai mare ca oricind, nu le-a pasat nici cit negru sub unghie si niciun fel de ginduri si intrebari nu-i bintuie ! ?