Info
x
Boicotati alegerile parlamentare!
|
sisi 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 10:37
In Romania nu exista viata decenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu exista decit hotie, invidie si tigani. Si cu asta am spus tot.
|
|
Highlander 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 18:08
Ceva trebuie sa facem, ca asa nu se mai poate cu hotii astia din parlament !!!!
|
|
apolitic 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 18:50
De la: aaadata, la data 2008-08-15 15:07:06Boicotati alegerile parlamentare!!!!!!!!!!!!!!! Nu este constitutional si nici moral sa instigati la boicotarea alegerilor
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 23:06
Marygeo eu sunt foarte tanar si nu vreau sa ma imbogatesc necinstit ! Am 23 de ani si de abia am terminat facultatea. Sunt licentiat in relatii internationale si la anul voi face si un Master. Cu prima ocazie serioasa am plecat din tara. De ce ? Pentru ca nu mai am rabdare sa astept sa iasa la pensie toate lichelele neocomuniste ca Iliescu, Nastase, MItrea sau Geoana. In Romania nu va fi bine niciodata cu astfel de personaje. E bine si nu e bine sa emigrezi. Insa economic vorbind o tara din Vest are multe de oferit comparativ cu Romania. Imi vine sa rad cand ii aud pe PNL-isti la TV batandu-se cu pumnii in piept si spunand ca ei au fost cei care au dat un impuls economiei romanesti motiv pt. care anul acesta s-a inregistrat o crestere economica de 8 %. In realitate guvernarea lor a fost ineficienta, netransparenta, discriminatorie (vezi taxa auto) si bazata pe minciuni. Realitatea este ca romanii care muncesc in strainatate trimit valuta forte in tara si echilibreaza balanta de plati, ajutand economia romaneasca si creasca. Este un reviriment dat economiei, reviriment care, in tara nu este posibil fara o guvernare stabila, transaparenta si bazata pe principii ale unei democratii reale.
PS: Scuzati-ma daca v-am plictisit insa asta este realitatea !!! |
|
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 10:21
Dragul meu adycucu 85 din munca cinstita,in Romania, nu te imbogatesti.Cresterea economica pe care o tot pomenesc guvernantii nostri exista doar in mintile lor bolnave.Doi indicatori foarte importanti pentru guvernantii , parlamentarii si "oamenii de afaceri" nostri au inregistrat cresteri:burdihanele si averile lor.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 14:08
Aveti, mare dreptate! Nu o sa boicoteze, nimeni, alegerile! Daca ,puteti si vreti ,dragi tineri, mergeti! Aici, acum , nu se pune ;deloc; baza pe ;inteligenta, pe capacitatea intelectuala si pe studii! ;; Ci pe ;;;;P.C.R= Pile, Cunostinte si Relatii! ;; Va doresc; succese la toti, oriunde ;ve-ti pleca, sa va insoteasca, norocul, sa fiti ;;sanatosi si fericiti! ;; Poate, copiii vostri, se vor trezi ;cu totii, vor pune umarul pt, o viata; buna, decenta, cum merita fiecare ;om;!
Noi ,n-o sa vedem, ca vom fi,,,tarana!!
|
|
corinwap 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 14:38
Adrian, imi pare rau sa-ti dau dreptate, dar nu am ce sa fac. Ce se intampla la noi in tara este strigator la cer. Am tot stat si m-am gandit ce este de facut, a.i. sa iesim din aceasta situatie. Din pacate sistemul democratic actual ca si model de guvernare nu este perfect dar nu cunostem altul mai bun (sau asa am fost invatati sa credem). Furtisaguri, inselatorii si coruptie exista in toate tarile, dar la noi se fac pe fata, cu mult tupeu. Oricum ca si neam ne-am pierdut frica de Dumnezeu si rusinea de sat si iata cum ne pedepsim singuri suportand zi de zi acest cancer care este inteaga clasa politica pusa doar pe capatuiala, de parca ei si al lor nu se vor duce asa cum au venit pe lume: goi. Poate sunt, cinic dandu-ti dreptate dar nefacand acelasi lucru cu copii mei, aflati in aceiaisi situatie si carora le-am dat exemple ca pot reusii si aici... Am facut asta pentru ca fara a fi pasiv, daca mai am o speranta pentru aceasta tara, aceasta vine de la voi Tinerii! Dumnezeu sa-ti porte de grija in tot ce intreprinzi!
|
|
cellanaj 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 15:54
Romania este o tara a romanilor. Daca suntem condusi de hoti, trebuie sa ne asumam responsabilitatea. Eu stiu un lucru foarte simplu: cand esti nemultumit de ceva, ai doua optiuni. Ori faci ceva in privinta respectiva, ori accepti situatia ca atare. In ambele situatii nu ai motiv sa te plangi. A te plange inseamna ca stii ca exista ceva mai bun dar nu esti dispus sa faci nimic in privinta respectiva. S-ar schimba foarte multe in Romania daca ne-am plange mai putin si am actiona mai mult. Sa stau deoparte si sa las pe altcineva sa-mi hotarasca soarta nu este o solutie.Este lasitate invaluita in iz de rebeliune adolescentina. Este imposibil sa nu gasesti macar o persoana cinstita. Si la urma urmei, daca chiar nu este nici una, inscrieti-va si voi pe listele electorale. Poate este timpul sa luati atitudine in mod activ. Sincer, ati avea votul meu
|
|
|
|
|
panda88 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 17:04
Tinerii vin tare din urma,au aceleasi apucaturi ca si martalogii comunisti.Toti fura in nestire...apropos ,pensiile pe care si le-au votat parlamentarii:3000ron,4000RON,7500RON,adica vreo 75milioane lei vechi...,prima solutie cea cu boicotul,urmatoarea.....cea finala....
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 08:07
Boicotul nu este o solutie !Este o prostie ! Totusi nu isi au rostul alegerile prezidentiale . Din punct de vedere juridic si istoric , Romania trebuie sa fie o Monarhie Constitutionala !
|
|
necunoscut 9 mesaje Membru din: 17/07/2008 |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 22:31
ce-am rezolva daca am boicota alegerile?nu schimbam nimic asa, prin prezentarea la vot incercam ceva la mersul lucrurilor, vrem sa fim civilizati... votul e un drept al nostru de care trebuie sa facem uz ,
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 20:29
Ai mare dreptate!Trebuie mers la vot pentru a vota cinstea,corectitudinea,inteligenta,darzenia,anticoruptia,dreptatea si nicidecum pe cei care au profitat impreuna pana acum de ciolan.Nu voi vota cu cei care au fost la guvernare.Nu voi vota "arendasii romani".NU votati pe cei care dau bani,fiindca apoi vor recupera de pe spatele nostru inzecit sau inmiit.
Dodo. |
|
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 23:30
Multumesc, asemenea ! Si, sanatate maxima va doresc !
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 10:42
De la: doruratiu, la data 2008-10-05 20:29:52Ai mare dreptate!Trebuie mers la vot pentru a vota cinstea,corectitudinea,inteligenta,darzenia,anticoruptia,dreptatea si nicidecum pe cei care au profitat impreuna pana acum de ciolan.Nu voi vota cu cei care au fost la guvernare.Nu voi vota "arendasii romani".NU votati pe cei care dau bani,fiindca apoi vor recupera de pe spatele nostru inzecit sau inmiit. Si atunci pe cine o sa votezi?Pentru ca trasaturile pe care le-ai enumerat nu se regasesc in "pielea" nici unuia dintre fost,actual sau viitor parlamentar.Sa fim seriosi, nici o persoana care se vede ajunsa acolo(in parlament)nu o sa se gindeasca la binele nostru,o sa se gindeasca la binele celor care i-au pompat bani in campanie (pentru ca daca face altfel nu are nici o sansa sa ajunga acolo sau sa ramina prea mult pe acolo).Ar trebui ca parlamentul sa fie pur si simplu,in privinta banilor ma refer, voluntariat, asta bineinteles cu conditia esentiala ca acesti indivizi sa isi schimbe modul de gindire, pentru ca in final acolo ajungem sa pui mai presus de interesele tale ca individ interesele majoritatii.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 00:45
De la: adycucu_85, la data 2008-09-03 17:36:42Marygeo daca nu stii cu cine sa votezi sau nu ti-ai facut o parere despre politicienii care vor sa faca o reforma atunci stai asa ca nu e nicio problema. Eu sustin tineretul pt. ca cei in varsta au prins sistemul comunist si chiar au mentalitate de comunisti Problema acum este ca astia tineri fura mai mult decat aia mai in varsta. Sunt toti in cardasie. Asta e ....suntem o tara de hoti si de ciobani !!!;;;;;;Sunt de acord cu tine, dar vezi ca si ltineretul, din parlament , le ;urmeaza ;;pasul;! Codrut Seres, n-a fost tanar??? Si-a dat ;cinstea pe rusine;?? Nu, comunizmul este de vina! ;;;CI, LIPSA UNOR LEGI, CARE ,SA-I ;;VERIFICE; PE FIECARE! ;;;Dar cum sa-si faca ei asa legi???!;; Sa stii, ca ;in comunizm; cand aveai mai mult, erai luat strans cu ;usa ; cu ;legea ;nr;18;!!! Azi esti liber, sa furi cat poti! Ca nu-s legi sa condamne ;;hotii; mari! ;;Doar pe cei de rand!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 00:45
De la: adycucu_85, la data 2008-09-03 17:36:42Marygeo daca nu stii cu cine sa votezi sau nu ti-ai facut o parere despre politicienii care vor sa faca o reforma atunci stai asa ca nu e nicio problema. Eu sustin tineretul pt. ca cei in varsta au prins sistemul comunist si chiar au mentalitate de comunisti Problema acum este ca astia tineri fura mai mult decat aia mai in varsta. Sunt toti in cardasie. Asta e ....suntem o tara de hoti si de ciobani !!!;;;;;;Sunt de acord cu tine, dar vezi ca si ltineretul, din parlament , le ;urmeaza ;;pasul;! Codrut Seres, n-a fost tanar??? Si-a dat ;cinstea pe rusine;?? Nu, comunizmul este de vina! ;;;CI, LIPSA UNOR LEGI, CARE ,SA-I ;;VERIFICE; PE FIECARE! ;;;Dar cum sa-si faca ei asa legi???!;; Sa stii, ca ;in comunizm; cand aveai mai mult, erai luat strans cu ;usa ; cu ;legea ;nr;18;!!! Azi esti liber, sa furi cat poti! Ca nu-s legi sa condamne ;;hotii; mari! ;;Doar pe cei de rand!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 17:50
daca cineva gaseste o metoda prin care sa tinem pensionarii aks si pe grasii aia slinosi care cik-s politicieni...multa bafta...oricum ...tot se gasesc niste saraci care sa mearga la vot...yo una oricum...cu sau fara boicot nu ma deranjez sa ma deplasez pana la o sectie de votare k sa aleg vreun umflat care sa faca multi bani pe spatele prostilor care muncesc
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 18:02
mai bine nu
|
|
cioran_nelutu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 08:22
Cel mai bine ar fi ca functionarii sa nu organizeze alegerile parlamentare pana nu se face curatenie in parlament, cei care ne-au furat pe fata si spun ca nu sunt bani pentru salarii sa dispara de pe liste
abia atunci putem spune ca am boicotat alegerile cand nu ai lasam sa mai fie alesi |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:19
De la: mytcor, la data 2008-09-07 20:37:44MUTANTI ....!....
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:20
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:55
Boicotul este o prostie si o lasitate . In plus este ineficace . Opinia publica ar trebui reanimata . Ar trebui fi stabilite obiective . Acestea nu pot fi decat reintregirea nationala , revenirea la sistemul traditional de valori si reinstaurarea monarhiei constitutionale .
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 20:20
va fi oricum cel mai mare absenteism, si acum cu parlamentarii si la anul cu alegerile presedintelui.
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 13:54
La anul, cu alegerile prezidentiale te asigur eu ca nu va fi absenteism !!!
|
|
nagualxz 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:34
da ..ai dreptatea e o solutie f buna asta cu votatul partidelor de care nu prea stie nimeni ...s-ar putea sa mearga boicotul
|
|
daemon111 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 19:28
sa ca de sa mergem la vot.Boicot
|
|
daemon111 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 19:29
e adevarat ca iliescu e var cu cioaba????????
cel putin asa scrie pe unele site-uri!!! |
|
bobocc 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 07:33
Pentru darnic00.
Da, "Exprimarea optiunii electorale este un drept" si, fiind doar un drept si nu o OBLIGATIE, tot ce ai spus in rest este demagogie in cel mai bun caz. Tu daca ai fi in situatia de manca ceva mai scarbos sau ceva mai putin scarbos, te-ai mai aseza la masa? Sau ai prefera "postul"? Sau e nevoie sa ti se explice cat de scarbosi sunt politicienii? |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 12:10
bobocc sunt perfect de acord cu tine. Numai cand ma gandesc la Parlament am o aversiune adanca. Zici Parlament si tragi apa !!!
PS: Scuzati formularile de mai sus dar asa este de fapt ! |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 14:14
Eu sunt de parere ca trebuie mers la vot,dar cred ca ar trebui sa-i pedepsim pe cei care au fost la guvernare.PSD a fost,este si probabil va fi-nu trebuiesc alesi,PD-L-nu sunt,au fost si nu mai trebuie sa fie;PNL-au fost,sunt si fura sa mai fie-nu trebuiesc alesi,UDMR-au fost,sunt si ...mai fi-nu trebuiesc alesi,dar vor fi alesi de toti ungurii,asa ca probabil cu cele 7% ale lor ,vor mai fi.PNTCD-au fost,nu sunt,nu au facut nimic,nu trebuiesc alesi.PIN,PNG,PRM,PCR,etc.nu au fost si consider ca ar trebui sa la dam o sansa.Numai in acest fel vom putea noi sa schimbam oarecum politicienii si sa nu mai fie coruptie,spaga,mita,etc.Este parerea mea si cred ca voi zice tuturor sa mearga la vot,fiindca daca nu vom merge,atunci cu banii dati de guvern in locurile unde au cei de la putere candidati,vor spagui si bietii prosti alegatori vor merge si vor vota cu cei care i-au cumparat tot cu banii nostri.
|
|
|
|

Noi ,n-o sa vedem, ca vom fi,,,tarana!!
nu se regasesc in "pielea" nici unuia dintre fost,actual sau viitor parlamentar.Sa fim seriosi, nici o persoana care se vede ajunsa acolo(in parlament)nu o sa se gindeasca la binele nostru,o sa se gindeasca la binele celor care i-au pompat bani in campanie (pentru ca daca face altfel nu are nici o sansa sa ajunga acolo sau sa ramina prea mult pe acolo).Ar trebui ca parlamentul sa fie pur si simplu,in privinta banilor ma refer, voluntariat, asta bineinteles cu conditia esentiala ca acesti indivizi sa isi schimbe modul de gindire, pentru ca in final acolo ajungem sa pui mai presus de interesele tale ca individ interesele majoritatii.