back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Boicotati alegerile parlamentare!

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

sisi

7 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 August 2008, ora 15:07

Boicotati alegerile parlamentare!!!!!!!!!!!!!!!

maryusflorin

33 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 22 August 2008, ora 11:11

de acord cu tine.si la anul,si pe cele prezidentiale

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 August 2008, ora 13:28

Nu este rau,dar ei tot se aleg, ca vor vota destui +voturile puse in plus. Mai bine votati candidatii ce par mai onesti.

maryusflorin

33 mesaje

Postat pe: 28 August 2008, ora 18:32

jur ca nu exista candidati onesti! toti sint niste lichele mincinoase si lacome de bani

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 02:07

...nebresit, am sa le "boiesc" !.....mai bine nul, decat sa-l manevreze manglitorii eletoralitatii ...

paul_constantin2001

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 August 2008, ora 12:17

De la: aaadata, la data 2008-08-15 15:07:06Boicotati alegerile parlamentare!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 30 August 2008, ora 12:21

Banuiesc ca aceasta boicotare inseamna sa nu mergem la vot. Adica noi sa stam acasa si oamenii lor sa voteze bine mersi si sa iasa tot ei. Halal boicot. Dar de ce nu am merge la vot si sa punem stampila numai pe partide sau miscari ecologiste, indiferent care. Ca toata ziua buna ziua suntem bombardati cu trai ecologic, taxa de ecologie, taxa auto pe mediu, mancare ecologica si totul trebuie sa fie ecologic ca am inceput deja sa ma inverzesc...de nervi. Mai bine ii ecologizam pe ei si asa le stricam toate planurile de cabinete post alegeri de posturi de prim ministru, ca au inceput deja sa se bata intre ei. Asta inseamna un adevarat boicot, sa le iei ciolanul. Dar romanul nostru este inca un bou mioritic, fudul de nu se incape, nu gandeste cu mintea lui, asteapta sa vina altul sa-i zica ce sa faca. Si nici nu te poate acuza nimeni ca esti contra, pentru ca tu ca cetatean esti ingrijorat de soarta planetei si votezi ecologia. Ganditi cu propriul vostru cap si faceti ce va dicteaza constiinta si judecata logica. Important este sa mergem cati mai multi la vot. Ce votezi e treaba ta, dar fa in asa fel sa le iei jucariile. Voteaza orice altceva in afara de PSD,PNL, PDL, si tot ceia ce este cunoscut. Gasesti pe buletinul de vot vreun partid sau o miscare de care nu ai auzit, pe aia pune stampila daca nu te preocupa ecologia. Si asa poti spune cu adevarat ca ai luat parte la un boicot. Ca mai rau ca acum nu are cum sa fie. Ascultati imnul national de mai multe ori.

darnic00

17 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 13:23

Exprimarea optiunii electorale este un drept pentru care unii din inaintasii nostri [nu ma refer la "inaintasii" echipelor de fotbal sau alte discipline sportive], s-au jertfit. Indemnul tau de a boicota alegerile este de-a dreptul o dovada de prostie si infantilism civic. Daca nu doresti sa-ti muti nobilul tau fizic pana la sectia de votare te priveste. Dar asta nu-ti da dreptul sa ii indemni pe altii sa gandesca cu talpile.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 August 2008, ora 13:41

Buna ideie!! Sunt de acord cu voi, dar se vor gasi ;;multi; destepti, care vor alerga la vot! Daca s-ar face pe toata tara grupe ;anti vot; sa lamureasca lumea sa nu voteze ar fi ;;super;! Ne-am cam saturat de ;minciuni angajamente pe hartie, lor sa lre fie mine, iar voua celor care munciti sa va ;multumiti ; cu un salariu minim de ;540lei, impozabil! Sa stea ;;trantorii; din guvern cu ;;540lei!!!!!!!! ;;;NIMENI SA NU VOTEZE;;!!!!!!!!! JOS CU MINCINOSII!!!!!

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 30 August 2008, ora 13:54

Boicotul ar trebui sa fie ultima solutie de pe lista ! Nu este bine asa ! Ganditi-va ca si asa institutiile statului nu functioneaza cum trebuie, daca boicotam vor ingheta de-a dreptul. Eu sunt pro reformarii clasei politice. Pana nu vor disparea securistii din Parlament si alte institutii nu va fi bine niciodata in Romania !

oanalavana07

1 mesaj
Postat pe: 30 August 2008, ora 14:07

ce-ar fi sa se introduca votul pozitiv si negativ. adica unii sa aiba scorul electoral
(minus) -55000 de voturi, altii -25000 voturi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 August 2008, ora 20:02

Ar fi o solutie ; votul ;pozitiv si negativ! Da ine o sa -l ia in seama?? Nu stiu ce ar trebui facut, dar acest ;sitem , corupt, nu mai merge;!

gabriela_proca

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 30 August 2008, ora 21:05

Asa este, de acord; vom proceda ca atare! Numai hoti fixati in cuie in scaune!

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 12:42

intr-o tara normala, ar avea rezultate un boicot, dar in Romania este ca in Titanic vals.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 15:47

Daca cei care au drept de vot, s-ar trezi, n-ar vota! Atunci n-ar fi nimic de boicotat!! Nu????

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 11:11

Parerea ta Marygeo ....eu zic ca e mai bine sa votezi decat sa stai cu mainile in san !!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 18:42

PE CINE??? SA VOTEZ?? CARE-I CEL MAI BUN??

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 20:19

Ca sa aiba efect ceea ce dorim este implicarea in campanie facuta chiar la o bere, stabilindu-se de comun acord cu cine s-ar merita votat.Inclusiv in familie. Dar romanul de obicei are o replica " eu nu fac politica" si gata s-a spalat pe maini.Pai daca nu faci politica atunci tine-ti parerile pentru tine, pentru ca si comentariile la adresa unui politician tot politica se cheama. Si apoi nu au inventat-o ei politica si noi plebea sa ne uitam la ei. Ba tocmai dimpotriva politica exista ca sa le putem da democratic un sut in fund. Si nu se poate schimba nimic intr-o tara decat in mod democratic adica organizat. Ei s-au organizat deja, s-au pus la rand la ciolan si asteapta acordul nostru sa-l ia. Pe noi cine ne opreste sa ne organizam.Ca la vorbit vorbe suntem maestrii. Partea proasta este ca nu ne aude nimeni, doar cativa, dar organizati fiind atunci ar fi ceva, altfel putem intra pe site-uri din vest unde muncim si sa ne vaitam in scris macar si sub un nick cat mai consprativ.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 22:17

--indiferent cine vor fi 'alesii' in 10 ani vor 'imparati' numai peste morti,nepoti si securisti

anathebee

1 mesaj
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 22:28

Paul Goma, unul dintre marii nostri scriitori inca in viata, unul dintre simbolurile luptei anti comunism din Romania, de fapt singurul dupa ce partizanii au fost tacuti. Traieste in Franta unde a fost exilat de comunisti. A facut ca si alti mari romani puscarie. Din pacate cei care l au torturat pe el si pe ceilalti romani care refuzau reeducarea, sunt liberi oameni buni.

Romania e pe mana comunisitlor, securistilor...pe mana tradatorilor de neam.

paulgoma.free.fr/ este site ul oficail al lui Paul Goma. Puteti descarca toata opera sa.

Citindu i cartile o sa descoperiti un mare scriitor si un mare roman, si cel mai important o sa va redescoperiti istoria, o sa descoperiti ce inseamna comunismul, cel mai criminal sistem care a existat pe pamantul asta.

O sa i descoperiti pe toate lichelele care ne au distrus tara si inainte si dupa 89, o sa realizati cu cine nu trebuie sa mai votati.

Doamne ajuta!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Suceava

Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 10:30

Daca merg la vot si votez un hot (si mi se par a fi cam toti la fel), asta ma face si pe mine hot. Paradoxal, creditez pe cineva sa mi fure tara si sa ma prosteasca in fata. Am fost la vot si nu mai merg, pur si simplu nu mai pot, pentru ca toti sunt la fel, simt ca nu am ce alege, "datorie civica" si "drept castigat cu sange de stramosi" devin din pacate cuvinte goale in noua situatie politica din rom. Va doresc multa intelepciune.

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 17:36

Marygeo daca nu stii cu cine sa votezi sau nu ti-ai facut o parere despre politicienii care vor sa faca o reforma atunci stai asa ca nu e nicio problema. Eu sustin tineretul pt. ca cei in varsta au prins sistemul comunist si chiar au mentalitate de comunisti Problema acum este ca astia tineri fura mai mult decat aia mai in varsta. Sunt toti in cardasie. Asta e ....suntem o tara de hoti si de ciobani !!!

sisi

7 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:01

De la: darnic00, la data 2008-08-30 13:23:43Exprimarea optiunii electorale este un drept pentru care unii din inaintasii nostri [nu ma refer la "inaintasii" echipelor de fotbal sau alte discipline sportive], s-au jertfit. Indemnul tau de a boicota alegerile este de-a dreptul o dovada de prostie si infantilism civic. Daca nu doresti sa-ti muti nobilul tau fizic pana la sectia de votare te priveste. Dar asta nu-ti da dreptul sa ii indemni pe altii sa gandesca cu talpile.

Dintr-un simplu motiv am lansat acest mesaj:noi votam pe cine vrea muschii nostri si de iesit iese cine vrea muschii lor;draga darnic00 pot sa-ti spun cu mindrie si mina pe tricolorul de la cravata ca nu am gindit-o cu talpile...

maryusflorin

33 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 16:00

boicotarea alegerilor este tot un drept,de 20 de ani votati tot cu talpile si uite unde s-a ajuns!daca asa ti-ai folosit drepturile civice pt. imbogatirea si parvenirea lichelelor este treaba ta,dar nu-i jigni pe altii care au alte pareri.a trecut vremea cu cine nu-i cu noi,e impotriva noastra

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:15

Pentru necunoscatori explic procedurile de votare in mare.Inainte de votare toate partidele inscrise in cursa electorala au dreptul la un reprezentant in sectia de votare. Vin la Biroul electoral toti reprezentantii partidelor cu delegatie si acolo se trage la sorti cine va fi reprezentant. Pentru ca sunt poate 30 de partide incrise in cursa electorala si doar 7 sau 9 locuri in sectia de votare. Acesti reprezentanti iesiti la tragerea la sorti se vor afla in sectia de votare. Fiecare tine cu partidul lui si sta cu ochii ca pe butelie sa nu fie furat partidul lui la vot. Dupa terminarea votarii se numara voturile, fiecare reprezentant le poate numara cu mana lui si trece in procesul verbal. Fiecare reprezentant primeste de la presedintele sectiei de votare un proces verbal tipizat si semnat de toti cei din sectia de votare, inclusiv cel care merge la Biroul electoral central, toate procesele vrbale trebuie sa fie identice. Reprezentantii partidelor dupa terminarea numaratorii pleaca la sediul partidului sa predea procesul verbal. Cei din provincie transmit telefonic de la sediile locale ale partidelor numarul voturilor. Partidele fac adunarea voturilor si ele stiu cu mult inaintea Biroului electoral central rezultatul votului. Deci de furat este cam greu. Munca care se duce este cea de pe teren, cine abureste cel mai bine, uite ca unii pun botul si voteaza ca talambii. Daca il intrebi dupa aceea de ce a votat asa nici el nu stie. Dar sa nu te duci la vot nu este o solutie viabila si nici recomandata cetatenilor.
Chestia cu votezi pe cine vrei si iese cine trebuie, ar merge doar daca nu s.ar afla reprezentanti ai partidelor in sectia de votare. Dar de aceia este facuta si legea asa ca sa nu poti fura la vot. Daca sunteti curiosi sa vedeti adevarul mergeti la filiala unui partid de langa domiciliul dumneavoastra, faceti-va membru, nu va scalpeaza si cereti sa fiti reprezentant in sectia de votare, daca partidul va iesi la tragerea la sorti cu reprezentanti in sectia de votare. Si apoi discutam de furat la vot etc. Furaciune se face si in modul urmator. Smecherii au facut rost de buletine de vot. Trimit un om de al lor la votare, acesta va bga ain urna buletinul cum vrea el, iar pe cel primit de la locul special, il va aduce stampilat la rubrica partidului. Acest buletin sau buletine va fi dat urmatorului votant, acesta merge la sectia de votare iil baga in urna pe cel primit si aduce buletinul primit stampilat la sediu. Si asa mai departe. De obicei aceasta munca presupune plata fiecarui om cu o anumita suma. Sistemul se cheama suveica. Si nici nu ai cum sa-l dovedesti ca nu poti intra cu alegatorul in cabina de vot si nici sa-i faci perchezitie in chiloti cand pleaca din sectie. Este metoda cea mai eficienta de furat si cea mai costisitoare.Asta e cu votarea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:58

De la: adycucu_85, la data 2008-09-03 17:36:42Marygeo daca nu stii cu cine sa votezi sau nu ti-ai facut o parere despre politicienii care vor sa faca o reforma atunci stai asa ca nu e nicio problema. Eu sustin tineretul pt. ca cei in varsta au prins sistemul comunist si chiar au mentalitate de comunisti Problema acum este ca astia tineri fura mai mult decat aia mai in varsta. Sunt toti in cardasie. Asta e ....suntem o tara de hoti si de ciobani !!!
Draga! Eu am trait pe vremea lui ;;Ceau;! Eu as vota;; tot tinerii! Bosorogii ,,sa plece ;;la pensie;!! Au ;dormitat; destul! Dar as vrea sa fie corecti ;tinerii;! Sa nu faca si ei ca si fostul ministru ;;Seres, e ;baimarean, sa cumpere ce-i mai scump, sa si apere ;doar interesele, personale;!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 23:01

De la: adycucu_85, la data 2008-09-03 17:36:42Marygeo daca nu stii cu cine sa votezi sau nu ti-ai facut o parere despre politicienii care vor sa faca o reforma atunci stai asa ca nu e nicio problema. Eu sustin tineretul pt. ca cei in varsta au prins sistemul comunist si chiar au mentalitate de comunisti Problema acum este ca astia tineri fura mai mult decat aia mai in varsta. Sunt toti in cardasie. Asta e ....suntem o tara de hoti si de ciobani !!!
;;Sunt de acord cu ;tineretul;;!!!!!!Daca ar fi dupa mine n-as permite un politician, mai batran de ;;50ani!!!!!!! Serios vorbesc;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 23:04

De la: adycucu_85, la data 2008-09-02 11:11:14Parerea ta Marygeo ....eu zic ca e mai bine sa votezi decat sa stai cu mainile in san !!!
Sunt de acord cu tine!!!!!! Dar care-i cel mai bun?? Pt ,ca campanie electoral si fac fiecare ;ff, buna;!!! Apoi??? ,,,, Pauza;; Si anii trec, ei isi rezolva problemele si noi????

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 20:37

MUTANTI ....!....

Nu votati mutanti politici

Precizare : Mutantii politici sunt toti acei indivizi ce se tot muta mai tot timpul de la un partid la altul pentru a-si atinge scopul personal, adica-lea, ... sa fie monseurul ales pentru inca un mandat de somn si prosperitate in parlamentul romaniei.unde s-asa pute mandru a jegul intreselor private !...

Sper ca nu va deranjeaza c-am scris cu litera mica !..

Anulati buletinele de vot !....s-asa o sa votati voi, si, s-aleg ei !....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 17:57

De la: mytcor, la data 2008-09-07 20:37:44MUTANTI ....!....

Nu votati mutanti politici

Precizare : Mutantii politici sunt toti acei indivizi ce se tot muta mai tot timpul de la un partid la altul pentru a-si atinge scopul personal, adica-lea, ... sa fie monseurul ales pentru inca un mandat de somn si prosperitate in parlamentul romaniei.unde s-asa pute mandru a jegul intreselor private !...

Sper ca nu va deranjeaza c-am scris cu litera mica !..

Anulati buletinele de vot !....s-asa o sa votati voi, si, s-aleg ei !....
;;;; DA;!!! Ai dreptate;!!! Voi ;tinerii; ar fi cazul sa luati;; pozitie;;!! '' Sa va '' cereti ''drepturile;;! Sa aveti o viata, decenta;!!

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Boicotati alegerile parlamentare!
Mergi la: