back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum pot fi alungate fantomele?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

darnic00

17 mesaje
Postat pe: 3 August 2008, ora 10:56

Locuiesc in apropierea cimitirului si ori de cate ori trec noaptea pe acolo simt ca sunt urmarita de fantome. Ce sa fac sa scap de ele?

mihaid1977

58 mesaje
Postat pe: 4 August 2008, ora 22:13

pai in general fantomele sunt creatia mintii noastre........deci iti trebuie mult curaj si....o gandire mai buna;

poti sa iei un prieten sau 2 cu tine, vreo 2-3 lanterne puternice si sa te uiti in locurile de unde crezi ca te urmaresc.........poate gasesti ceva........

de asemenea, poti face mujdei de usturoi foarte concentrat, il strecori si il pui intr-o sticluta din aceea cu pompita pentru pulverizat, si cand treci pe acolo noaptea, dai in urma ta zdravan.........cu pompita......

acuma serios, in zilele noastre ar fi bine sa nu umbli singura noaptea mai ales in preajma locurilor pustii, pe unde se pot ascunde tot felul de infractori in asteptarea prazii.......cred ca nu de fantome ar trebui sa te temi.........

codrin_pruteanu

1 mesaj
Postat pe: 5 August 2008, ora 11:29

barna_simon

6 mesaje
Postat pe: 5 August 2008, ora 15:34

Eu iti recomand sa chemi echipa Gost-Busters. Ei vor sti sigur ce sa faca ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 August 2008, ora 09:16

Intr-o seara trebuia sa merg la cineva care locuieste langa un cimitir. Dar aveam de ales.. o straduta unde locuia un dulau cat gardul sau straduta cu cimitirul Am zis mai bine sa ma alerge un mort decat un caine viu!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 August 2008, ora 12:47

De la: adryan_romanu, la data 2008-08-06 09:16:42Intr-o seara trebuia sa merg la cineva care locuieste langa un cimitir. Dar aveam de ales.. o straduta unde locuia un dulau cat gardul sau straduta cu cimitirul Am zis mai bine sa ma alerge un mort decat un caine viu!

Super mesaj ! Faceam si eu aceeasi alegere

mimisivi

29 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2008, ora 15:55

ai 2 variante:
1. du-te la sala si dezvolta-ti muschii creierului (nu exista fantome!)
2. impusca-te!!! si apoi vei putea tu urmari pe altii!!!

I am who I choose to be :) :) :)
kamyllena

1 mesaj
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 8 August 2008, ora 17:06

vorbeste cu un preot ,el te sfatuieste mai bine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 August 2008, ora 18:31

Nu cred ca e cazul sa radem de temerile altora.

djcoracao

2 mesaje
Oras: Orastie

Postat pe: 9 August 2008, ora 04:06

chiar asa...nu e frumos sa radem de altii. oricand am putea pati lucruri nasoale...ori mintea iti joaca feste si te gandesti prea mult la asta...ori fantomele chiar te urmaresc

ecologos23

102 mesaje

Postat pe: 9 August 2008, ora 14:17

Fantomele exista cu adevarat nu stim ce sunt si dece sunt stiinta nu poate deocamdata sa exlplice dar sunt si sunt studii stiintifice serioase care arata ca exista. Eu cred ca numai cu credinta in Dumnezeu pot fi alungate sa ai si o cruciulita la gat sa zici tatal nostru si rugaciunea inimii IIsuse Christoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi si sa ai aghiasma instr-o sticluta mica. Si rugaciunea sfantuli Efrem Sirul ajuta si rugaciunea Sfintei Cruci.
Exista studii serioase facute de persoane si credincioase dar si atee cu aparatua sofisticata de inregistrare, deci nu trebuiesc ignorate.

hi_sense2004

40 mesaje
Postat pe: 9 August 2008, ora 15:01

te-ai gandit vreodata ca fantomele nu sunt rele? stim cu totii ca exista, dar nu deranjeaza pe nimeni. incearca sa faci niste exercitii ale mintii, sau sa discuti cu un preot, nu trebuie sa intri in panica atat timp ca nu stii ce vor.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 August 2008, ora 23:16

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 August 2008, ora 16:31

De la: hi_sense2004, la data 2008-08-09 15:01:30te-ai gandit vreodata ca fantomele nu sunt rele? .

Poate nu au cine juca popa-prostul sau sa bea o bere.

andyh

2 mesaje

Postat pe: 10 August 2008, ora 20:44

Tatal Nostru te va ajuta fie ca fantomele sunt, nu sunt, sunt bune sau sunt rele. Mintea daca este ocupata cu rugaciunea nu mai este preocupata de fantome. Poti incerca si un cantecel daca nu esti credinciaosa, are acelasi efect. Succes ;-)

vincenzo_696

41 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 11 August 2008, ora 09:47

toata lumea o face nebuna pe saraca fata ... sa va vad pe voi in fata unei temeri de genul asta saracilor cu duhu.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 August 2008, ora 20:49

De la: darnic00, la data 2008-08-03 10:56:16Locuiesc in apropierea cimitirului si ori de cate ori trec noaptea pe acolo simt ca sunt urmarita de fantome. Ce sa fac sa scap de ele?

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 August 2008, ora 00:36

pt.ecologos 23;

sefu' ,eu am alta metoda.in primul si in primul rand ,cand ai de trecut pe langa un cimitir bagi in tine o ciorba de burta cu mult mult usturoi.iar cand simti ca se apropie fantoma iti bagi destu-n c*r si zici ; " pe aici nu se trece !"

chestia cu tatal nostru,cruciulite la gat ,temenele etc nu mai tzine .asculta la baiatu' ...daca nu ma crezi intreaba-l si pe numitul dracusor care cica se tzine de dracii prin cimitire noaptea la 12 ,cu pisici negre .AVE batrane si sa n-ai parte de fantome !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 August 2008, ora 08:47

Totul este in minte, imaginatia si gandurile tale. Roagate mai mult Bunului Dumnezeu sa te intareasca, sa te lumineze intru cele cu folos.

lcsongor

8 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 August 2008, ora 11:02

Eu zic sa-l chemi pe Dan Diaconescu si echipa lui de la 0TV sa filmati si sa transmiteti in direct fantoma. Poate faci si bani, si impreuna cu acest minunat personaj, alungati si fantomele. Superoferta

andyh

2 mesaje

Postat pe: 12 August 2008, ora 16:07

cred ca e suficient sa te gandesti la Dan Diaconescu si fug toate fantomele

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 13 August 2008, ora 12:16

Povestea cu fantomele,provine din America,acolo fiind la moda casele de lemn,in decursul timpului cariile au lucrat in lemn.Acum cei care cumpara o casa veche ,o renoveaza dar lemnul vechi mincat de carii scoate diferite sunete,mai mult se produce si un efect noaptea din cauza catranului in combinatie cu lemnul in putrefactie si solutia de ignifugare ,producind senzatia de refulgerare.Trecind prin casa noaptea ,persoanele fizice se incarca cu electricitate statica care la trecerea prin zonele in degradare din casa se descarca dind persoanei respective senzatia ca este atinsa,urmarita de cineva,moment in care imaginatia omeneasca lucreaza.Si in Romania ,acolo unde se construiesc case de lemn,vor apare asemenea iluzii fenomene,mai ales la cei indoctrinati cu asemenea snoave.Profitorii si raspindacii vor fi ca intodeauna preotii sau interpusii lor.Uneori in casele de lemn foarte vechi fenomenul mai sus amintit declanseaza vijelii,geamurile deschise sau neinchise bine se sparg,obiecte incarcate cu electricitate statica sint atrase de pe dulap,masa catre persoanele care se apropie si care sint incarcate la rindul lor cu electricitate statica de semn contrar.Povestea este asemanatoare cu cea a farfuriilor zburatoare,creerul uman are marja mare de imaginatie.Important este sa fiti convinsi ca pe Tera ceva mai puternic prin intelect decit omul nu exista ca de altfel in intreaga galaxie.Ce desparte omul animalul superior de primate si alte animale,este capacitatea de transmitere a informatiei,dar el poate transmite multe ineptii si date eronate,avind un creer cu o rezerva de 99,67% mai mare decit ceia ce foloseste in viata zilnica.

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
ecologos23

102 mesaje

Postat pe: 13 August 2008, ora 15:59

Du- te domne cu fenomenele dumitale erai bun la comisia de propaganda ateista si la cercurile ateiste de la Orgnizatia de UTC, te rad si curcile, asemenea fenomene aui fost studiate in America unde nu prea cred in Dumnezeu da multe cazuri erau REALE adica fantome adevarate, nu stim sa explicam dar exista. Sunt om de stiinta si cred in aceste fenomene, dar nu stiu sa le explic cum nu stie nimeni de pe pamant putem doar sa constatam aparitia lor si sa ne dam seama ca si acesta e un semn al esitentei unei spiritualitati peste care domneste Spiritul Universal (Duhul Sfant) care este Dumnezeu.Deci ce ajuta sunt rugaciunile crucea noastra crestineasca si aghiasma mare.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 August 2008, ora 23:26

lasciva , cu explicatia ta m-ai dat gata !
Daca fantomele provin din America ce parere ai de fantomele - ceva mai batraioare - din castelele scotiene ?
Eu nu sunt nici pro nici contra existentei fantomelor, cred ca unele cazuri de "aparitii de dincolo" sunt rodul imaginatiei umane iar in alte cazuri cred ca este vorba de fenomene pentru care creierul uman nu are o explicatie. As vrea si eu sa stiu daca cei ce au murit se intorc printre noi si de ce ar face asta ...... Pana una alta cred ca sunt situatii in care ma tem de cei vii si nu de cei raposati !

mimisivi

29 mesaje

Postat pe: 14 August 2008, ora 08:56

De la: ecologos23, la data 2008-08-13 15:59:51 putem doar sa constatam aparitia lor si sa ne dam seama ca si acesta e un semn al esitentei unei spiritualitati peste care domneste Spiritul Universal (Duhul Sfant) care este Dumnezeu.Deci ce ajuta sunt rugaciunile crucea noastra crestineasca si aghiasma mare.

poate ca astea te ajuta, dar cred ca nu ar strica si putina minte si discernamant

I am who I choose to be :) :) :)
onischor

20 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 14 August 2008, ora 15:16

Geeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzz...

ecologos23

102 mesaje

Postat pe: 14 August 2008, ora 15:31

da bineinteles ai dreptate ca minte si discernamant trebuie, nu tote cazurile sunt fantome pot fi si numeroase iluzii si vedenii etc., e normal, dar nici negarea totala nu e o solutie.Asa si cu farfuriile zburatoare nu toate cazurile sunt reale

ionutanca

2 mesaje
Postat pe: 14 August 2008, ora 16:34

.......

burlacumendi

1 mesaj
Postat pe: 14 August 2008, ora 23:58

fantomele sunt spirite ce nu au capacitatea de a ajunge intr-o dimensiune superioara ori pt. greselile lor sau ale celor ce tre sa le faca cele necesare inmormantarii pt. a ajuta spiritul sa plece la locul lui adica intr-o dimensiune superioara, asa deci bietele spirite stau si ratacesc aici pe pamant fara nici o destinatie, normal la noi ortodoxia spune clar cum trebuiesc facute pomenile pana la un an care sunt foarte importante si apoi cele pana la 7 ani, nu e neaparat sa faci mese ca la nunta e de ajuns o farfurie si acele paini(prescuri) si slujbele respective cu pomenirea celui repausat. Cunosc persoane ce au mare grija ca mortii lor sa aiba liniste si cele trebuitoare sufletelor lor mai mult decat alte necesitati cotdiene ale lor, asta nu inseamna ca nu au minte sau nu stiu ce inseamna asta, pt. ei viata de dincolo e mult mai importanta decat cea de aici care intradevar e trecatoare.

georgescu_corina2000

2 mesaje
Postat pe: 15 August 2008, ora 12:07

Se spune ca fantomele care bantuie anumite locuri (nu doar case din America) sint sufletele care nu si-au gasit linistea in lumea de dincolo, au avut o moarte cruda si nu au reusit sa se impace cu noua forma de existenta.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum pot fi alungate fantomele?
Mergi la: