Info
x
Cum pot fi alungate fantomele?
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 03:10
De la: Dorulet, la data 2009-06-30 02:10:28 Cum poți spune asta ? Tu nu ai greșit niciodată, nu ai nici un păcat ? Îți spun sigur că ai păcate, deci ai nevoie să faci pocăință, pentru că nu este nici un om fără păcat. Iată ce spune textul sacru al Bibliei în această privință : « Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. » (Romani 3:23). Numai Domnul Isus Cristos și Sfânta Fecioară Maria fac excepție, nu au nici un păcat. Să știi că nu e de glumit cu iadul, chiar există, sunt foarte multe argumente și dovezi. Deci, fă cât mai repede pocăință de păcate pentru binele tau, ca să ajungi la fericirea veșnică, nu la suferința veșnică ! Iată ce scrie marele matematician, fizician și filosof francez Blaise Pascal Despre ignoranța vinovată a ateilor și a celor indiferenți față de religie (citez din Blaise Pascal Cugetări, Ed. Științifică, București, 1992, carte pe care o recomand): Această superficialitate, într-o chestiune în care este vorba de ei înșiși, de veșnicia lor, de ființa lor, mă irită mai mult decât mă înduioșează; mă uimește și mă înspăimântă. E un monstru pentru mine. În zadar se îndepărtează ei cu gândul de la veșnicia care îi așteaptă, căci nu o pot nimici negândindu-se la ea... Iată o îndoială cu teribile urmări. Este, desigur, un foarte mare rău să fim cuprinși de această îndoială ; însă este cel puțin o datorie indispensabilă să căutăm a ne da seama când suntem cuprinși de ea. Cel care se îndoiește și care nu cercetează este totodată și nedrept și foarte nenorocit. Iar dacă, în această stare, el este liniștit și satisfăcut, dacă se fălește cu ea și dacă se arată mândru, dacă din ea face subiect al bucuriei și al deșertăciunii sale, n-am termeni să calific o atât de extravagantă creatură. Unde se pot căpăta asemenea simțăminte? Ce motiv de bucurie găsește cineva în a nu mai aștepta decât mizerii fără sfârșit ? Ce motiv de vanitate de a te crede în întunecimi de nepătruns și cum este posibil un astfel de raționament la un om cu judecată ? Șederea aceasta liniștită în ignoranță este un lucru monstruos a cărui extravaganță și stupiditate trebuie arătată celor care își petrec astfel viața, pentru a-i face să-și dea seama de ce se petrece în ei înșiși și pentru a-i rușina prin arătarea nebuniei lor. Există oameni indiferenți față de ruina ființei lor și de pericolul unei eternități de mizerie. Această poziție a lor mi se pare nefirească, deși față de celelalte lucruri ei iau cu totul altă atitudine : se tem până și de cele mai mici dintre ele, le prevăd, le simt. » Mai multe poți citi și vedea pe blogul următor : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul conține: argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții dincolo de moarte; videoclipuri ; înregistrări video cu miracole; legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio) ; cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator) ; articole ; adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii caritative, etc. Vă rog intrați pe blog și trimiteți-l mai departe, ca să folosească și altora. Chiar merită. |
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 03:26
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-30 02:13:52ba nene,(vieru) am un feeling ca si tu esti un indoctrinat din ala care numai da sfaturi, dar practica il omoara.ia zi cate mii de rugaciuni bagi pe zi? Stau bine și cu practica, nu numai cu sfaturile. Practica creștină nu se măsoară în numărul de rugăciuni. Intră te rog pe blogul meu și poți citi mai pe larg ce înseamnă practica creștină: www.cezar-iasi.blogspot.com/ |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 03:33
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-30 03:26:29CEZARICA,da' la munca campului,la pascut cu vacile,la muls oile,la sapat gradina,plantat copaci,voluntariat pe la vreun o.n.g. care se ocupa cu curatenia orasului,parcurilor,muntilor fusesi talica sau numai gargara crestina sti sa bagi?De la: aadnanaaa, la data 2009-06-30 02:13:52ba nene,(vieru) am un feeling ca si tu esti un indoctrinat din ala care numai da sfaturi, dar practica il omoara.ia zi cate mii de rugaciuni bagi pe zi?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 10:00
Dora , daca la mine faceai referire prin :"cei care isi dau imortanta , se cred mai imprtanti decat sunt" , cred ca gresesti grav.
Eu cred ca ,tu , ma cunosti si ma intelegi mai bine ! Eu nu cred in fantome, le cred produsul mintii unor oameni care au trecut prin intamplari la care nu au raspuns sau a unor habotnici (cel mai bun ex. este cezar, dar si altii) , din acest motiv,i-am sugerat colegei noaste de forum sa incerce aceasta solutie : IMBATA-TE. ! aCUM ASTEPT REZULTATUL EXPERIENTEL SALE SUNT FOARTE CURIOS. O ASTFEL DE TEAMA POATE DISPARE PRINTR-UN SOC. ORI BETIA OCAZIONALA, PENTRU UN OM NEOBISNUIT CU ASA CEVA ESTE UN SOC ! Toate cele bune ! |
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 10:14
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-30 03:10:16De la: Dorulet, la data 2009-06-30 02:10:28 Dora ! Fara legatura cu ce ai spus tu, eu iti spun ca , la fel ca tine, nu regret nimic din ce am facut ! Regret, insa ca nu am realizat tot ce as fi dorit si as fi putut, ddr din motive care nu au mai depins de mine. Asa cum ti-am mai spus cele mai mari realizari ale mele sunt: -fiica-mea , acum ,masterant la Unubuc, facultatea de geografie (a fost sef de promotiela meteorologie), iar acum a incheiat primul an de master la sectia de Cartografie si cadastru cu media de 9.12. -fiul meu care este student la FIFIMBucuresti (in cadrul Universitatii agricole) la sectis de Geodezie si masuratori terestre.(este doar in anul I si , din pacate are si doua restante). Cel mai mare regret il am ca nu am raspuns unui mare rau care mi a fost facut , asa cum scrie in unele carti::"dinte pentru dinte si ochi pentru ochi" ! Daca voi trece cu bine incercarea din 15 iule( o interventie chirurgicala , care dupa unii este foarte grea , dupa altii foarte usoara-pot sa ti spun ca nu-mi este teama de fel) , deci daca voi trece de asta, ii mai ofer persoanei respective sansa sa recunoasca adevarul si sa-si ceara scuze(nu conteaza sufderinta mea), daca nu voi aplica dictonul spus mai inainte. Problema e , ca persoana respectiva av sti de asta dar momentul il voi alege eu ! Stii de ce ! Asa-i? Numai de bine ! |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 12:26
De la: lorduljohn, la data 2009-06-30 10:00:33Dora , daca la mine faceai referire prin :"cei care isi dau imortanta , se cred mai imprtanti decat sunt" , cred ca gresesti grav. O să răspund în ordinea priorităților Johnny my friend, nici nu mi-a trecut prin cap să fac referire la tine...tu ești un tip super OK și cu picioarele pe pământ!!! Eu vorbeam direct cu doamna la care i-am răspuns și cu cei asemenea dânsei, care visează "rai" și "iad" și tot felul de tâmpenii!!! Îți doresc multă sănătate și să treci cu bine prin operație!!! Hai te și mai vorbim!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 12:32
Cica , daca vezi o fantoma e bine sa o sperii , ca o sa fuga singura dupa aceea
Si scuipatul in san e o solutie ..cand fantomele aud "ptiu,ptiu"...alearga de frica
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 12:33
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-30 03:10:16De la: Dorulet, la data 2009-06-30 02:10:28 Cezare, unde ai văzut tu că eu am scris că sunt "fără nici un păcat"????? Unde???? Cezare, eu am spus așa: " CĂ NU REGRET ABSOLUT NIMIC DIN CEEA CE AM TRĂIT SAU AM FĂCUT" Am păcate de nu le pot cuantifica ...fără număr ....dacă este s-o luăm biblic....doar că pur și simplu m-am bucurat sincer de tot și nu-mi pare rău!!! Ce este chiar așa de greu de priceput?!
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 13:15
intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 15:40
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? DE CE ? DE AIA ? |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 16:00
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? Simplu Florinel:: In tarile cu un numar mare de atei, exista mai putine persoane dispuse sa te ierte. Asa ca, acolo unde sunt persoane care cred si aplica cele 10 comandamente vor fi si o gramada proportional mai mare de SNAPANI nesimtiti care sunt intentionati sa o "traga " la toata lumea, fiind convinsi ca numai desteptaciunea lor geniala le permite asta si nu BUNUL SIMT SI COMPORTAMENTUL CRESTINESC al ortodocsilor practicanti. Stii vorba aia : sa te ierte si Dumnezeu ca eu te-am iertat??!!! Ai idee CE INSEAMNA??? DUMNEZEU NU IARTA MA !!!!! Si vai de pielea nenorocitului care isi inchipuie asta. Ca Dumnezeu e milostiv, dar ii e mila de SUFLETUL PACATOSULUI nu de el. Si ii da o cruce de-o s-o spuna si la morti TOTUL SE PLATESTE !!! KARMA si toata filozofia legata de destin si de incarcarea negativa a karmei e adevarata !!! Nu incercati sa-l duceti pe Dumnezeu cu presu' cum fac evreii, care una zic si alta fac, CA O SA VI-O LUATI IN LOCUL ALA DOMNILOR !!!! Va doresc o zi buna !
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 16:06
#7548...văzând expresia postată de tine :" sa te ierte si Dumnezeu ca eu te-am iertat??!!!"....
...mi-am adus aminte de o alta, mai frumoasă și mai înțeleaptă : " Iertarea este între ei și D-zeu, eu doar la facilitez întâlnirea!!"
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 16:18
De la: Dorulet, la data 2009-06-30 16:06:56#7548...văzând expresia postată de tine :" sa te ierte si Dumnezeu ca eu te-am iertat??!!!".... Te pup Dora...chiar ma pregateam sa-ti trimit un mesaj cu ce postasem... Ai dreptate, dar pe asta nu o mai auzisem...am invatat multe pe forumul asta....e ca la scoala.
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 16:25
De la: 9am007548, la data 2009-06-30 16:00:17ai perfecta dreptate in ceea ce spui,dumnezeu nu e sluga la puturosi si ignoranti[da-mi doamne cutare],nu e nici barbugiu sa dea cu zaru si in functie de zar ia si decizii,asa zisele ghinioane sunt parte din karma noastra pe care singuri ne-am faurit-o,am gresit,platim,chiar daca popa zice:da-mi mie bani ca te iert eu,bullshituri popestiDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti?
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 01:27
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? Sărăcia din țările Europei de Est nu are nici o legătură cu ce spui tu. 1. În primul rând ignoranți sunt ateii, nu creștinii. Dar se află în ignoranța vinovată, pentru că neagă existența lui Dumnezeu, deși toată creația "vorbește" despre Creatorul ei. Există atei care au ajuns la credință doar studiind la microscop un picior de albină, văzând câtă complexitate există în celule și molecule și dându-și seama de Ființa Inteligentă Supremă din spatele creației, pentru că această creație complexă nu putea să apară la întâmplare. Este vorba de argumentul teleologic al existenței lui Dumnezeu, dedusă din complexitatea creației. În limba engleză există o expresie, intelligent design, care ilustrează faptul că universul este creat în mod inteligent de Dumnezeu. Acest design inteligent îl vedem atât în macrocosmos, cât și într-un fir de iarbă la microscop. Un ateu nu are scuză pentru necredința sa, se află în ignoranța vinovată chiar dacă nu ar avea nici un fel de cultură religioasă, deoarece existența lui Dumnezeu se poate deduce chiar numai din creație (chiar fără revelația supranaturală), după cum spune și psalmistul : Cerurile spun slava lui Dumnezeu și facerea mâinilor Lui o vestește tăria (Psalm 18, 1) precum și Sfântul Apostol Pavel în scrisoarea către romani : În adevăr, însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui, se vad lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Așa că [necredincioșii] nu se pot dezvinovăți (Romani 1:20). Credința e o condiție necesară pentru mântuire, pentru fericirea veșnică, dar nu e suficientă, dupa cum vom vedea. În Psalmul 13,1 este scris: "Zis-a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu".", adică a afirma sau a crede că nu există Dumnezeu este o absurditate, este ca o nebunie. Un ateu poate fi iertat dacă face pocăință pentru păcatul ateismului, ca și pentru orice alt păcat. Ateismul nu are nici un temei. Nu este nici un argument și nici o dovadă că Dumnezeu nu există, dimpotrivă, sunt foarte multe argumente și dovezi că există. Faptul că nu-l putem vedea pe Dumnezeu și sufletele, nu înseamnă că nu există. Dumnezeu și sufletele sunt la fel de reale ca și lumea materială, deși sunt invizibile pentru noi. 2. În nici o țară liber-cugetătorii nu-i depășesc în număr pe teiști. 3. Țările din Europa de Est sunt cele mai sărace și corupte din cel puțin două cauze: e vorba și de zona balcanică, unde oamenii trăiesc ceva mai dezordonat decât în vest (nu toți, bineînțeles, excepții sunt și de o parte și de alta) și e vorba și de faptul că aici a fost regimul comunist. |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 01:30
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 01:27:16De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? nu te ia somnu pana nu bagi doua trei porrcarii pe 9am asa-i?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 01:46
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 01:27:16De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? Dumneata ai postari de mult bun simt. Dar misiunea dumitale e f grea...Nu as vrea sa fiu in locul dumitale, si oricum nu pe acest forum.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:04
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 01:27:16De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? CEZARE ! CU TOT RESPECTUL , EU NU SPUN CA ESTI IGNORANT CI DOAR HABOTNIC SI INDOCTRINAT .TU NU POTI DOVEDI ABSOLUT NIMIC, DAR NIMIC DIN CEEACE SUSTII ! ASA CA UN ITI PRMIT IN NICIO SITUATIE SA -MI SPUI CA SUNT IGNORANT PENTRU CA AM LAT CREZ DECAT ALTAU, CA NU CRED IN EXISTENTA UNEI EDNITATI INVENTATE DIN NESTIINTA NEGURII VREMURILOR INTUNECATE ! DECI NU-TI PRMIT SA SPUI DESPRE MINE CA-S IGNORANT PENTRU CA-S ATEU. ! SPER CA AM FOST DESTUL DE CLAR IN EXPRIMARE SI CA NU VOI FI NEVOIT SA REVIN ! |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:06
De la: Dorulet, la data 2009-06-30 12:33:14De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-30 03:10:16De la: Dorulet, la data 2009-06-30 02:10:28 Pentru Dorulet: DACĂ, ÎN LOC SĂ FACI POCĂINȚĂ DE PĂCATE, TE MAI ȘI BUCURI CĂ LE-AI FĂCUT, VEI PLÂNGE AMAR, DAR VA FI PREA TÂRZIU! DACĂ NU FACI POCĂINȚĂ DE PĂCATE AICI PE PĂMÂNT, NU AI NICI O ȘANSĂ SĂ INTRI ÎN ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ȘI VEI AJUNGE ÎN IAD LA SUFERINȚA VEȘNICĂ! NU-I DE GLUMIT CU IADUL, SĂ ȘTII, SUNT FOARTE MULTE ARGUMENTE ȘI DOVEZI CĂ EXISTĂ ! (PE BLOGUL MEU AM REDAT O PARTE DINTRE ARGUMENTELE ȘI DOVEZILE CĂ EXISTĂ DUMNEZEU, RAI ȘI IAD) ÎNSEAMNĂ CĂ NU AI ÎNȚELES NIMIC NICI DIN CE AM SCRIS EU, NICI DIN TEXTUL DIN CARTEA « CUGETĂRI » A SAVANTULUI BLAISE PASCAL. DACĂ AI FI ÎNȚELES, NU AI MAI FI SCRIS CE AI SCRIS, PENTRU CĂ PASCAL ÎN TEXTUL LUI CRITICĂ TOCMAI INDIFERENȚA FAȚĂ DE RELIGIE ! REIAU TEXTUL DIN PASCAL, CITEȘTE-L CU ATENȚIE, S-AR PUTEA SĂ TE REGĂSEȘTI PRINTRE INDIFERENȚII CRITICAȚI DE SAVANT : Această superficialitate, într-o chestiune în care este vorba de ei înșiși, de veșnicia lor, de ființa lor, mă irită mai mult decât mă înduioșează; mă uimește și mă înspăimântă. E un monstru pentru mine. În zadar se îndepărtează ei cu gândul de la veșnicia care îi așteaptă, căci nu o pot nimici negândindu-se la ea... Iată o îndoială cu teribile urmări. Este, desigur, un foarte mare rău să fim cuprinși de această îndoială ; însă este cel puțin o datorie indispensabilă să căutăm a ne da seama când suntem cuprinși de ea. Cel care se îndoiește și care nu cercetează este totodată și nedrept și foarte nenorocit. Iar dacă, în această stare, el este liniștit și satisfăcut, dacă se fălește cu ea și dacă se arată mândru, dacă din ea face subiect al bucuriei și al deșertăciunii sale, n-am termeni să calific o atât de extravagantă creatură. Unde se pot căpăta asemenea simțăminte? Ce motiv de bucurie găsește cineva în a nu mai aștepta decât mizerii fără sfârșit ? Ce motiv de vanitate de a te crede în întunecimi de nepătruns și cum este posibil un astfel de raționament la un om cu judecată ? Șederea aceasta liniștită în ignoranță este un lucru monstruos a cărui extravaganță și stupiditate trebuie arătată celor care își petrec astfel viața, pentru a-i face să-și dea seama de ce se petrece în ei înșiși și pentru a-i rușina prin arătarea nebuniei lor. Există oameni indiferenți față de ruina ființei lor și de pericolul unei eternități de mizerie. Această poziție a lor mi se pare nefirească, deși față de celelalte lucruri ei iau cu totul altă atitudine : se tem până și de cele mai mici dintre ele, le prevăd, le simt. » Mai multe poți citi și vedea pe blogul următor : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul conține: argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții dincolo de moarte; videoclipuri ; înregistrări video cu miracole; legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio) ; cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator) ; articole ; adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii caritative, etc. |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:14
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 02:06:59cezarica,te mananca rau,asa-i,te-am rugat frumos o data,de doua ori,de trei ori,da ' vad ca in continuare tot ii dai cu pocaiala,cu barbugeala si cu spoiala,inca odata iti repet[e pt.ultima oara cand ma adresez in termeni prietenosi],dumnezeu nu e sluga la puturosi si ignoranti,nici nu conduce vreo societate apostolica sau joaca barbut,pune mana si invata lucruri folositoare.nu mai stresa oamenii cu aberatii biblice si mistice,gaseste-ti o ocupatie de bun simtDe la: Dorulet, la data 2009-06-30 12:33:14De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-30 03:10:16De la: Dorulet, la data 2009-06-30 02:10:28
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:28
De la: nastasemihail, la data 2009-07-01 01:46:08De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 01:27:16De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? Vă mulțumesc pentru apreciere. |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:34
De la: lorduljohn, la data 2009-07-01 02:04:11De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 01:27:16De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-30 13:15:31intrebare pt.cezarica si ceilalti ignoranti[impresarii lui isus]Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti? Nu înțeleg ce te deranjează în ceea ce am scris. Nu-i nici o supărare în asta, pentru că acesta este adevărul, chiar dacă îți place sau nu. Așa cum spuneam, și savantul Blaise Pascal îi numește ignoranți pe atei și pe cei indiferenți față de religie: Șederea aceasta liniștită în ignoranță este un lucru monstruos a cărui extravaganță și stupiditate trebuie arătată celor care își petrec astfel viața, pentru a-i face să-și dea seama de ce se petrece în ei înșiși și pentru a-i rușina prin arătarea nebuniei lor. Există oameni indiferenți față de ruina ființei lor și de pericolul unei eternități de mizerie. Această poziție a lor mi se pare nefirească, deși față de celelalte lucruri ei iau cu totul altă atitudine : se tem până și de cele mai mici dintre ele, le prevăd, le simt. » Dar ceea ce e mai grav este faptul că e vorba de o ignoranță vinovată, adică un ateu nu are scuză pentru necredința sa, se află în ignoranța vinovată chiar dacă nu ar avea nici un fel de cultură religioasă, pentru că existența lui Dumnezeu se poate deduce chiar numai din creație, după cum spune și psalmistul: Cerurile spun slava lui Dumnezeu și facerea mâinilor Lui o vestește tăria (Psalm 18, 1) precum și Sfântul Apostol Pavel în scrisoarea către romani : În adevăr, însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui, se vad lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Așa că [necredincioșii] nu se pot dezvinovăți (Romani 1:20). După cum vezi, Dumnezeu nu este o entitate inventată, ci este Creatorul a tot ceea ce există! Credința e o condiție necesară pentru mântuire, pentru fericirea veșnică, dar nu e suficientă, după cum am scris mai pe larg și pe blog. În Psalmul 13,1 este scris: "Zis-a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu".", adică a afirma sau a crede că nu există Dumnezeu este o absurditate, este ca o nebunie. Sunt foarte multe argumente și dovezi că există Dumnezeu și viață dincolo de moarte, dar nu este niciu un argument și nici o dovadă că nu există. Faptul că nu-l putem vedea pe Dumnezeu și sufletele, nu înseamnă că nu există. Un ateu poate fi iertat dacă face pocăință pentru păcatul ateismului, ca și pentru orice alt păcat. ȘI NU SUNT HABOTNIC SAU ÎNDOCTRINAT. AM ARGUMENTE ȘI DOVEZI PENTRU ABSOLUT TOT CEEA CE SUSȚIN. CREDINȚA ESTE VALABILĂ ȘI PENTRU CINE NU ARE ARGUMENTE ȘI DOVEZI, DAR CU ATÂT MAI MULT PENTRU CĂ SUNT ARGUMENTE ȘI DOVEZI ÎN FAVOAREA CREDINȚEI. LE POȚI CITI ȘI VEDEA PE BLOGUL URMĂTOR : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul conține: argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții dincolo de moarte; videoclipuri ; înregistrări video cu miracole; legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio) ; cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator) ; articole ; adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii caritative, etc. |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 03:01
HEEELLOO !!!!
Domnu' Cezar !!! Postarile dumneavoastra sunt prea lungi !! Aia dintre noi care vor predici se duc la biserica...... EU NU MA DUC !!! Nici nu citesc ce scrieti ca MA PLICTISESTE...chiar daca o fi si cate ceva adevarat acolo.....nu pe noi trebuie sa ne bateti la cap ci pe preotii care NU SUNT PREOTI ADEVARATI !!! Ca a lor e datoria sa faca ceea ce incercati d-voastra pe forum. Si cine imi garanteaza mie, ca in spatele atator cuvinte crestinesti NU SE AFLA O SECTA care vrea doar banii mei, sau pielea mea, sau mai stiu eu ce vrea....poate organele, ca e la moda acum...????? Deci, mie nu vine nimeni sa-mi spuna ce e aia cuvantul Domnului ca ala e unul singur: Bai animalule, faci rau cu buna stiinta??!! FA MA ca ti-o trag eu de te ia LA PROPRIU, nu la figurat.Pun pariu ca daca vine acum la dumneavoastra una care va spune ca a vazut-o pe Sf. Fecioara, chemati Spitalul 9 !!! 9 preoti din 10 la care am fost sa le povestesc ce mi s-a intamplat (de 4 ori, deci nu balivernez si nici nu mi se pare), s-au uitat la mine chiompis si au dat-o de gard..PT CA NU M-AU CREZUT !!! DECI ASTIA SUNT PREOTII SAU MARTORII LUI JEHOVA SAU RESTUL FETELOR BISERICESTI SAU SECTANTE. Mie o singura calugarita, batrana rau mi-a spus : Tu il ai pe Isus in inima !!!! Pt ca eu am un principiu : CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE !!! Un calugar (CULMEA, TOT UN CALUGAR, NU UN PREOT), mi-a raspuns cu cel mai firesc aer din lume : E Sfantul Andrei !! Si a zambit natural, de parca toata lumea stia ca Sfantul Andrei vindeca osteomielita in cam 8 secunde...cum mi s-a intamplat mie !!!!! Cel mai tare imi place cand dau peste Martorii lui Jehova, aia care turuie ca televizorul.....ca ii iau la intrebari si astia o dau pe filozofie...ca HABAR N-AU SA RASPUNDA.. Dupa care nu-i mai vad..si ma ocolesc cand ne intalnim....PT CA I-AM INTREBAT CE E CU SCHELETELE ALEA DE GIGANTI ??!! Doar despre Matusalem vorbeste Biblia nu??!! Atunci de ce nu m-au luminat si pe mine??!! Eu va sfatuiesc sa faceti ce-a facut Madre Tereza si atunci o sa va ajut cu ce pot gratis...... Si n-o mai speriati pe Dora, ca nu e asa deloc...STIU EU DE CE MAI BINE !!!!!!!
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 03:15
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-01 02:06:59De la: Dorulet, la data 2009-06-30 12:33:14De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-30 03:10:16De la: Dorulet, la data 2009-06-30 02:10:28 Promit ca ma uit pe blogul cu miracole...L-am salvat in hotmail de vreo 2 saptamani, dar nu am timp de el...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 03:29
De la: 9am007548, la data 2009-07-01 03:01:23HEEELLOO !!!! schelete de giganti? poate te ajuta linkul: www.hoax-slayer.com/giant-skeleton.html |
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 03:47
De la: Sunny, la data 2009-07-01 03:29:49De la: 9am007548, la data 2009-07-01 03:01:23HEEELLOO !!!! |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 04:04
De scheletele de giganti nu e nevoie sa va spuna nu stiu cine. Scrie chiar in Biblie de cei 400000 giganti omoriti prin potop. Erau cam prosti, mincau cam mult si nu prea produceau.
Au fost facuti prin imperecgere dintre femeile oamenilor si ce scrie acolo, ca nu mai tin minte. Aceste schelete s-ar putea sa fie chiar dovada. Insa problema nu e cu pozele astea, ci unde sint scheletele si de ce nu se difuzeaza pe alte cai existenta lor. Cred ca ar fi o explozie de afirmare a realitatii unor fapte din biblie. Dupa cum si de-a lungul ultimilor 2000 ani, s-au tinut niste secrete fata de oamenii obisnuiti din partea religiilor. Deci s-ar echilibra.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 03:12
[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze. Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!! Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta. Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred). Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi). Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........"" ......................................... iata un exemplu!
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 04:38
Cu praf de stranutat. Una nu mai sta in locul respectiv.
|
|
9am093698 1 mesaj Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 00:11
1Fratilor va zic eu cum scapati de fantome iati 3 beri le bei si vezi si pe Dracu atuncia si nu ti frica
Eu noaptea nush ce sa mai fac cand ma pun in pat sting becu si parca bate vantu in camera cand aprind becu se opreste brusc vand tot sa va povestesc o intamplare si sa luati aminte de ia cat traiti Daca ii ora 12 noaptea si treceti pe la o intersectie in cruce cat traiti voi sa nu trececeti prin mijloc am auzit in multe cazuri ca se intampla lucruri foartea rele exemplu vecinu meu o trecut prin mijloc era ora 12 noaptea si a doua zi lor gasit mort fara nici o explicatie dar nu stie nimeni dc deci luati aminte la mine de la ora 12 pana la ora 3 pana cand canta cocosu pe pamant se dezlantuie cele mai rele lucruri si sa va mai spun ceva nui bine sa ieisiti afara pe usa la ora 12:00 fix ii cea mai mare prostie va zic eu aveti grija si mai ceva nu spuneti la nimeni cat ii ceasu sai spuneti daca va intreaba cai fix ii spuneti cai si 12:02 dar nu fix deci nu ma luati la injurataturi ca bunicamia mio zis deci Scz dar va zic eu cai buna in asa ceva |
|
|
|

Cezare!!!!! Mă leși????? Nu vreau să mă pocăiesc!!!! Dau cu subsemnata ori la
ori la
....dar nu pot fi ipocrită!!!!!
și mai vorbim!!!