Info
x
Tu ce-ai face daca fetita ta ar fi fortata sa faca sex pe bani?
|
Fosta membra 9am.ro 206 mesaje Membru din: 11/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 15:24
hm, foarte multi sustin ca l-ar omora pe faptas.... atunci eu nu mai inteleg nimic, de ce o fost abolita pedeapsa cu moartea? chiar nu mai era necesara? cine face legile in lumea asta plina de criminali, violatori, drogati, etc?.
de ce lumea se arata scarbita ca in urma unui sondaj, romanii ar fi pentru reintroducerea pedepsei cu moartea? nu credeti ca este un moment de reflectie? de ce lumea a ajuns sa-si doreasca acest lucru? cati criminali s-au "indreptat" dupa ispasirea pedepsei, de multe ori mult prea usoara? |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:15
Mai intai as fii cu ochii in patru sa nu ajunga fetita mea intr-o situatie asa de ingrozitoare, iar daca totusi s-ar intampla asa ceva, l-as chinui pe nenorocit de asa maniera ca ar ajunge sa-si implore moartea.
Nu ar avea parte de moarte fiti siguri, l-as umple de crestaturi adanci prin muschi in care as presara din gros sare, i-as baga un picior adanc pana la sold in apa clocotinda si i l-as fierbe vreo 3 minute, celalalt picior i l-as baga in lada frigorifica, i-as taia urechile pe bucatele foarte mici cam la 1 cm, i-as rupe maxilarul, i-as crapa piramida nazala. Fireste printre aceste operatiuni mai complexe, as mai face si unele mai simple, nu stiu, smulsul unghiilor, frangerea falangelor fiecarui deget, etc. In final, ar ramane in viata, dar ar fi doar un morman de carne sangeranda!!! Si as avea grija ca monstrul sa nu moara, ci sa ajunga la ospiciu cu mintile ratacite, si cu chipul copilei mele vesnic prezent in mintea sa!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
violeta1964 40 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 22:39
Da, ai dreptate
Raporteaza abuz de limbaj |