back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu ce-ai face daca fetita ta ar fi fortata sa faca sex pe bani?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:44

ticu,
Foarte bine ai spus,atata timp cat este vorba de orice tip de abuz asupra copiilor,pedeapsa ar trebui sa fie...condamnare la moarte

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 22:48

De la: bb_ess, la data 2009-01-19 22:39:27Nu stiu exact ce-as face, dar sigur as face puscarie dupa aia.......

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
ebcq56

6 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:29

parerea mea este ca iti poti apara cel mai bine fata de asa ceva daca ii oferi o educatie solida si-i creezi de mica preocupari care s-o tina departe de tot ce se cheama anturaje.in educarea copiilor trebuie sa fii dur daca vrei sa ajunga mai sus decat tine.ce este greu e ca trebuie sa astepti pana ajung la 24-27 de ani si atunci iti vor multumi de educatia pe care le-ai dat-o.

liliana_b2007

6 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 19:54

parintii poarta vina! totul pleaca din educatie in cazul in care se ajunge aici!

..dar fiind parinte pana la capat fiecare va incerca sa isi razbune copilul...

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:10

De la: tvikea, la data 2008-08-01 20:41:33daca ar fi fortata cred ca i-as lua scalpul acelui bastard care ar obligao.

L-AS IMPUSCA.STATUL AR CHELTUI BANI NOSTRII INUTIL,CU EL PRIN INCHISORI.CINE ARE CREIER SA GANDEASCA,CINE NU NU.TREBUIE SA FACI DIFERENTA DINTRE RAU SI BINE.

lilianastoica22

2 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:02

De la: mesarici, la data 2008-08-02 11:09:38nu am o fata si mi-am dorit asta,dar daca as avea as face in asa fel incat acel sa nu aibe posibilitatea ,printr-o educatie corespunzatoare,prin controlul anturajului pe care il are,deci as avea grija sa nu cada in plasa acestor tip de oameni. Principalul vinovat este familia!
eu am o fata si tu mesarici mai citat exact.mamelor cu o educatie corespunzatoare si nu numai pentru ca multe au uitat sa le fie prietene nu asa autoritare si sa inteleaga necesitalile copilului n se ajunge aici.e foarte greu cu fete dar sa nu uitam ca si noi am fost ca ele deci mai bine comunicati cu fetele si le fiti prietene si atunci nu o sa ajunga sa se prostitueze.

celine_giancarlo

27 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:18

De la: mesarici, la data 2008-08-02 11:09:38nu am o fata si mi-am dorit asta,dar daca as avea as face in asa fel incat acel sa nu aibe posibilitatea ,printr-o educatie corespunzatoare,prin controlul anturajului pe care il are,deci as avea grija sa nu cada in plasa acestor tip de oameni. Principalul vinovat este familia!

asta e cel mai corect raspuns posibil ... :)

celine_giancarlo

27 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:25

si totusi ... oricum ar fi ... orice persoana care OBLIGA un copil sa faca sex pt bani (prostitutie), sau nu neaparat copil ... minor sau major , nu conteaza prea mult ... aceea persoana merita sa moara in chinuri ... eu personal as face tot ce e posibil sa-l omor cu mana mea :))) asa cum vreau eu sa moara !

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:29

Eu am o fata si nu stiu ce as face daca cineva ar forta-o sa faca sex pe bani. In primul rand as avea grija de fata mea sa nu ramana mutilata psihic. De cel care a comis fapta nu mai spun ... ca efectiv nici nu vreau sa-mi imaginez. Sa ne feresca Dumnezeu de asa ceva pe toti!

evanghelistul

3 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 13:53

subscriu la ce-a zis "bb ess"

Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:36

Lasati ba vrajeala ca toate este curve care se f_te pe bani. Ce e aia fortata?
Pai toate zdrentele zice ca nu vrea, dar dupa doua scatoalce peste bot isi revine si o suje mai abitir ca un nou nascut de la muma-sa.
Asa ca nu exista ca a fost fortata , ca la toate muierile le place ciocanu de oier.
Hai STEAUA !!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:39

De la: muiencurcubesini, la data 2009-03-21 13:36:55Lasati ba vrajeala ca toate este curve care se f_te pe bani. Ce e aia fortata?
Pai toate zdrentele zice ca nu vrea, dar dupa doua scatoalce peste bot isi revine si o suje mai abitir ca un nou nascut de la muma-sa.
Asa ca nu exista ca a fost fortata , ca la toate muierile le place ciocanu de oier.
Hai STEAUA !!!!!!!!!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:40

sa fie la tine-n neam,asa sa-ti ajute dumnezeu,zburatoareo!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 19:31

Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:25

De la: muiencurcubesini, la data 2009-03-25 19:31:47Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!! Hai STEAUA !!!!!!!!!!

Adevaru...e ca si Steaua ...cam face fortat sex pe bani
Jiji...se prostitueaza in fotbal

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:44

ia-si taia penisul si i la-si indesa pe gura si linba ia-si taiao pur si sinplu sa se roage la bunul dumnezeu sa nu dea ochi cu mine , ca nu mai apuca sa vada soarele , ca din inchisoare nemernici scapa , si o iau iar de la capat , acesti virusi nocivi numiti oameni , nu merita sa traiasca in societate, leGIslastia la noi in tara este de cea mai idioata din intreaga lume, oamenii nevinovati stau in inchisorii si CRIMINALI VIOLATORI SI CEI MAI INFECTI VIRUSI DUPA PLANETA ZBURDA IN LIBERTATE DL BASESCU AR TREBUI SA FACA ORDINE IN LEGISLATIA ROMANA la noi daca ai bani scapi daca nu mori asa numiti MEDICI ajungi la spital pe proprile picioare si pleci in SCRIU

ucid oameni fiinca nu au o pregatire adecvata , si cei care au cer mii de euro , ma intreb cand vor ajunge in fata lui dumnezeu ce vor cere? multi copii sufera in tacere le este teama sa mearga la politie ca sant amenintati chiar de parintele care il violeaza , auzi doamne cum poate fi lasat un asemenea om in viata , oare are discernamant , si cum de poate fi lasat sa traiasca printre oamenii ARSI PE RUG merita in piata UNIVERSITATI ar trebui aprobata legea moarte pt moarte si cei care fac trafic de carne vii merita ucisi

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:37

Socant - Noul Cod Penal APARA VIOLATORII ÎN GRUP si violatorii de minori
19 Mar, 2009 Initiative,amendamente,declaratii politice, Politica
Recomanda acest articol

www.urbaniulian.ro/2009/03/19/socant-noul-cod-penal-apara-violat...

Puþine fapte penale sunt mai odioase decât violul în grup ºi nu întâmplãtor legiuirile penale din toate þãrile pedepsesc cu severitate exemplarã asemenea fapte. Trauma psihicã majorã suferitã de victima unei asemenea fapte o poate marca pentru toatã viaþa, iar pedeapsa aplicatã fãptaºilor, oricât de mare ar fi, nu-i înlãturã suferinþa. Nu-i de mirare cã opinia publicã din orice þarã ºi comunitate este profund revoltatã ºi cere uneori recurgerea la mãsuri extreme.

Existã deja þãri în care a fost legiferatã castrarea chimicã sau chirurgicalã a violatorilor, iar în altele se propune legiferarea ei. În momentul de faþã românii sunt þinta unei campanii denigratoare, parþial exagerate, dar parþial justificate, din cauza violurilor comise de unii dintre concetãþenii noºtri în Italia.

Ce ar trebui sã facã în aceste condiþii legiuitorul român pentru a descuraja comiterea violurilor ºi îndeosebi a violurilor în grup?

Pânã mai deunãzi credeam cã Ministerul Justiþiei lucreazã de ani de zile cu cei mai buni specialiºti, cheltuind ºi banii contribuabililor, pentru a scoate un nou cod penal demn de admiraþia altor naþii, prin care sã trezeascã spaima corupþilor, violatorilor ºi altor categorii de infractori. ªi cã domnul Predoiu se pregãteºte sã-ºi ia locul binemeritat în galeria marilor legiuitori ai lumii, alãturi de Hammurabi, Iustinian ºi Napoleon.

Ei bine, în loc de aºa ceva, vedem cã legiuitorul român este preocupat sã micºoreze pedepsele pentru feluritele categorii de infractori, inclusiv pentru violatorii în grup ºi sã le lase portiþe pentru a scãpa fãrã nici o pedeapsã! Iatã cum:

Codul penal actual pedepseºte violul asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 15 ani cu închisoarea de la 10 la 25 de ani, dar proiectul noului cod penal prevede pentru aceastã faptã pedeapsa închisorii de la 5 la 12 ani.

Articolul 197 alin. 2 litera b) din codul penal actual prevede pedeapsa închisorii de la 5 la 18 ani în cazul în care violul a fost sãvârºit ”de douã sau mai multe persoane împreunã”. Insã articolul 216 din proiectul noului cod penal nu mai prevede aceastã circumstanþã agravantã.

În schimb, proiectul noului cod penal prevede în art. 77 litera a) cã reprezintã circumstanþã agravantã generalã:

”a) sãvârºirea faptei de trei sau mai multe persoane împreunã;”

De aici rezultã o primã consecinþã importantã ºi anume cã, potrivit noului cod penal, violul comis de douã persoane nu va mai constitui o circumstanþã agravantã, ci se va pedepsi la fel ca ºi violul comis de o singurã persoanã, respectiv cu pedeapsa de la 3 la 10 ani.

Se va considera circumstanþã agravantã a violului doar dacã fapta a fost comisã de trei sau mai multe persoane împreunã. În acest caz pedeapsa maximul pedepsei (10 ani) se va putea majora cu 2 ani, dar numai facultativ, la aprecierea instanþei.

Astfel, pentru viol în grup de 3 sau mai multe persoane pedeapsa va fi cuprinsã între 3 ºi 12 ani. Prin comparaþie, pedeapsa din codul actual este de la 5 la 18 ani ºi se poate aplica ºi în caz de viol comis de douã persoane. Pot scapa asadar cu trei ani de inchisoare, adica ies dupa 1 an pentru buna-purtare in inchisoare.

Însã proiectul noului cod penal ne mai oferã ºi o surprizã de proporþii. Astfel, indiferent dacã violul ar fi comis în grup de douã, trei sau mai multe persoane împreunã, acþiunea penalã se va pune în miºcare numai la plângerea prealabilã a persoanei vãtãmate. Ce înseamnã aceasta? Înseamnã cã dacã victima nu depune plângere împotriva violatorilor, ei nu pot fi urmãriþi penal. Iar dacã victima a depus plângere, o poate retrage oricând înainte de condamnarea definitivã a infractorilor, astfel cã aceºtia nu vor mai fi condamnaþi.

Ce se ascunde în spatele acestei prevederi din proiectul noului cod penal? Se ascunde posibilitatea ca violatorii sã negocieze cu victima ºi mai ales cu familia acesteia, sã strângã o sumã de bani care sã o plãteascã drept despãgubire ºi astfel sã scape complet de pedeapsã. Iar dacã victima va refuza sã se conformeze, familia acesteia va face presiunile necesare asupra ei de dragul banilor. ªi ar mai fi ceva: graþie acestei prevederi a legii violatorii bogaþi vor putea scãpa întotdeauna nepedepsiþi. Josnicia unui asemenea procedeu nu cred cã mai trebuie explicatã. Însã legiferarea unei asemenea aberaþii ni se pare de-a dreptul halucinantã.

Codul penal actual nu prevede o asemenea posibilitate, ci în cazul violului comis de douã sau mai multe persoane împreunã urmãrirea penalã se face întotdeauna din oficiu. Indiferent dacã victima depune sau nu plângere ºi indiferent dacã o retrage, violatorii în grup vor fi pedepsiþi.

Oricât am cãutat în codurile penale europene, nu am putut gãsi nicãieri o reglementare ca aceasta în cazul violului în grup. România cea denigratã de italieni ar putea deveni prima þarã care sã o legifereze.

Dar poate cã ºi în acest caz autorii proiectului s-au gândit la niscai metode moderne de prevenire ºi combatere, fãrã pedepsirea violatorilor, metode ce nu ni le-au divulgat încã. ªi poate cã astfel va fi stimulatã ºi industria turismului, îndeosebi dacã incestul ºi prostituþia vor fi ºi ele dezincriminate.

Domnule Predoiu, nu vi se pare prea grea povara funcþiei?

celine_giancarlo

27 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:09

De la: muiencurcubesini, la data 2009-03-21 13:36:55Lasati ba vrajeala ca toate este curve care se f_te pe bani. Ce e aia fortata?
Hai STEAUA !!!!!!!!!!

asa este mai naspetule ? " toate zdrentele zice ca nu vrea?" :)) vai de capu vostru de ...cum zicea cineva mai jos... VIERMI . din cauza astora nu da tzara asta inainte ... si macar de-ar fi decat asta ...dar sunt multi ..foarte multi :)))
du-te ba baiete si mai pune mana de "citeasca" o carte, get a fucking life and a job too :) daca nu ... o sa ajungi asa cum te si numesti pe acest forum ...nu ca nu ai fi asa ..dar risti sa mori asa ..PROST!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 22:24

Ce prost titlu are topicul asta
E ca si cum s-ar duce un reporter la o mama care i-a murit copilul si ar intreba-o cum se simte (asta se poarta in mass-media acum)

Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:17

Dar tu cate carti ai citit in ultima vreme ?
Din postul tau deduc ca esti un semianalfabet , insa forumurile au tendinta asta.
Scris in graba, tastatura incapatanata etc.???
Insa CE AI CITIT TU IN ULTIMA VREME ?

Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:17

Dar tu cate carti ai citit in ultima vreme ?
Din postul tau deduc ca esti un semianalfabet , insa forumurile au tendinta asta.
Scris in graba, tastatura incapatanata etc.???
Insa CE AI CITIT TU IN ULTIMA VREME ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 18:22

Ce-as face ?
Pai e foarte simplu, l-as elimina definitiv.

florian_tudor

1 mesaj
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:40

mi-as cumpara un pikamer...
ganditi voi restul....

dahut27

3 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 17:44

las mutila pe viata pe acela care ar indrazni sa faca asa ceva

davidd
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 20:32

Mi-as face un scop in viata sa execut proxenetii, de la cel mai mic la cel mai mare oricat m-ar costa ! Dar sa lasam gluma, voi ce ziceti, cine se ascunde in spatele nik-name-ului Cocalarus ? El zice ca-si bate joc de noi. Eu zic ca-si bate joc de e. Se complace si se lasa delectat de mizeria umana. Si mai zic ca nu e cocalar, asta e grav. E genul ala de "om de elita" care pote fi satisfacut doar de "debarasoare", adica om cu probleme la mansarda. Nu-i strica o terapie sau se gandeasca de la ce i se trage si se repara singur daca are noroc.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am035671

5 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 16:06

SINCER AM O FETITA,CARE ESTE PT MINE LUMINA OCHILOR MEI,ACELE PERS. SAU ACEA PERS. CARE AR FORTAO SA FACA ASA CEVA NU VA TREBUI SA MAI TRAIASCA SI MI-AS Fce dreptate singura,cu siguranta las chinui pe respectivu in cel mai groaznic mod posibil.Dar hai sa va zic ceva de multe ori copi is obligati chiar de propii parintii sa faca asa ceva in acest caz ce este de facut pe acesti copii cine sa i-i ajute ca autoritatile din romania is varza rau de tot...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:49

Multi parinti isi educa copiii in cultul banilor. Le cultiva false valori si ii expun in felul asta ca la ruleta ruseasca. Unii reausesc, putini (vezi Monica Columbeanu) altii ajung agatati in copac sau sfasesc nu se mai stie pe unde (majoritatea).

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 15:37

Cu ceva timp in urma fata mi-a fost atacata , am batut toata famila , a venit politia , mi-a dat AMENDA , am fost in tribunal am pierdud , am platit amenda.AM INVATAT CEVA , NICIODATA SA NU-TI FCI DREPTATE PE FATA ! ESTI ATACAT CU PARSIVENIE ATACA DE 2 ORI M-AI PARSIV ! METODE ? POT SA SCRIU O TRILOGIE ! NU DORESC NIMANUI SA PATEASCA ASA CEVA ! O zi normala !

CREDINTA SI CALITATE !!!
liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 15:39

FAMILIA ATACATORILOR !

CREDINTA SI CALITATE !!!
grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:23

Un ajutor mic pt Daniela: ea participa la un concurs pt a castiga pt o fetita un telefon mobil ce trebuie sa faci este sa intri pe acest link pt a avea un vot in plus: www.hotsaunu.ro/s.sagetica.html
Scz ca am dat mesajul pe acest topic dar chiar vreau sa o ajut sa castige acel tel.

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului tu ce-ai face daca fetita ta ar fi fortata sa faca sex pe bani?
Mergi la: