back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu ce-ai face daca fetita ta ar fi fortata sa faca sex pe bani?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 21:21

Imi pare ciudat ,sau daca vreti, aiurea rau titlul acestui topic.
Voi raspunde , mai bine zis imi voi da si eu cu parerea..In fapt, imi voi da cu parerea la ce inteleg ca sa gandit initiatorul acestui topic.
Cu alte cuvinte daca un minor (fetita sau baiat ) este constans sau ademenit ( chestia cu sex pe bani, sau pur si simplu manipulat ), sa intretina reletii sexuale cu un adult , atunci adultul , dupa mine , trebuie sa plateasca cu viata . Tot aceiasi pedeapsa o merita adultul ce pune minori sa intretina reletii sexuale .indiferent de scopul adultului ,placere perversa sau scop material.De asemeni consider ca retelele de trafic de fiinte vii, fie ca este vorba de minori sau adulti , trebuie sa plateasca cu viata .
Scuza unora, ca oricum persoana in cauza era o prostituata ,nu trebuie sa fie luata in calcul .Prostituata sau nu, era alegerea persoanei respective ( vorbesc de persoana adulta ) . Nimeni nu are dreptul sa aduca o alta persoana la statutul de sclav .
Revenind la copii , multi dintre colegi de forum si-au dat cu parerea ce ar face intr-o astfel de situatie .In fond ,avem aceiasi opinie .Calea de atingere a acestui scop eu nu o impartasesc . Nu ca nu sunt de acord sa ne facem singuri dreptate, numai ca e posibil ,ca atunci cand vom vrea sa ne facem dreptate sa nu putem , sa fim coplesiti de cei ce au facut faradelegea si de cei ce-i sustin .Toti ne dam cu parerea ce am face daca necazul ar fi al nostru . Dar atunci cand necazul nu este al nostru, ce facem , stam si multumim Domnului ca nu suntem noi cei loviti ?.
Iata cum vad eu problema , desi multora va parea ca fiind o utopie, Hai sa constientizam problema , cu prieteni , cu colegii de munca, cu vecinii , cu toti cei cunoscuti sau nu .Haideti sa incercam sa creem o constiinta civica , una care sa ceara pedeapsa capitala .
Celor tentati sa faceti referiri la uniune , lasati-o balta, multe din faradelegi sunt incurajate de ei si nu va asteptati la sprijin .In fond este problema noastra a romanilor , cand nu vom mai fi stat national, atunci va trebui sa facem ce spune uniunea .In fond o uniune ce pana mai ieri a avut o celebra lege a "Castravetelui " nu cred ca este in masura sa ne ofere lectii de morala .
Deci haideti sa facem ceva noi , pentru noi .Haideti sa luom exemplul colegului de forum ce a infiintat asociatia de care vorbea , haideti sa polarizam societatea civila .Ca nu va fi usor, este adevarat, dar si sansele sa ne facem singuri dreptate, le vad a fi tot atat de mari .
Cu stima ,Rasputin.

vampirindian

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:06

Un subiect mediatizat si totodata destul de sters...nu se cunosc foarte multe lucruri...Eu insa am vazut la televizor un spot cu o fata frumoasa si cu un baiat ...si m-am gandit la fatita mea care este inca prea mica ca sa inteleaga ceva.....Ca parinte, evident ca daca i s-ar intampla ei ceva, atunci as reactiona asa cum au scris ceilalti..dar pentru ca nu mai suntem doar niste animale , posedand o constiinta, am hatarat sa gandesc la rece. Si pentru ca in spotul respectiv am vazut un numar de telefon m-am hotarat sa adresez intrebarea aceasta si cuiva in cunostinta de cauza.
Am sunat la numarul 0800.800.678 care era prezentat la finalul spotului si am aflat multe lucruri interesante de la o domnisoara dispusa sa ma consilieze. Astfel pot sa va spun ca exista legi in care statul roman s-a ocupat de traficul de fiinte umane si chiar exista Agentia nationala impotriva traficului de persoane. Sanctiunile pe care le primesc cei care se ocupa de trafic de fiinte umane sunt destul de mari. Evident nu exista pedeapsa cu moarte si operatoarea mi-a explicat care este motivul pentru aceasta.
Lucrul cel mai important pe care l-am aflat cred ca este acela ca noi parintii, si nu numai, trebuie sa ne informam foarte bine deoarece acesta este un subiect sensibil. Si pentru ca avem la dispozitie acest numar de telefon gratuit 0800.800.678 cred ca fiecare poate afla ceea ce doreste. Mai mult putem sa solicitam ca la scoala unde invata copii nostrii sa se desfasoare activitati de informare cu privire la traficul de fiinte umane.

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:55

" Curat, murdar, coane Fanica ". Cam la asta se reduce problema .
Avem o minunata "Agentia nationala impotriva traficului de persoane " , care nu-i asa , arata preocuparea statului in aceasta problema .Foarte frumos .
Avem si legi ce pedepsesc aceste fapte .Adica avem un nou cod penal ce evident incrimineaza aceste fapte , dar de pedepsit le pedepseste cu pedepse mai mici decat le pedepsea codul vechi .Pedepse reduse la jumatatea celor prevazute de codul vechi.
Unde este logica si ratiunea unei astfel de sltuatii ,eu nu pricep .Unde este interesul statului, in a face dreptate victimelor eu nu vad .Unde este interesul statului in combaterea si descurajarea criminalitatii, iar nu vad .
Vad, in toate astea, numai interesul statului fata de infractor si incurajare a infractionalitatii .
Cum poti tu ca stat, sa vii sa reduci pedepsele, cand situatia , prin crestera continua a fenomenului infractional , prin cresterea continua a numarului de retele de trafic de persoane , ar impune marirea pedepselor ?.Mie asta imi suna a nemernicie si tembelism.
Cand ma gandesc cu cata patima se prezenta in media necesitatea adoptarii noilor coduri,.Cand ma gandesc la ilustrele fete a unor politicieni ce afirmau ca este necesar ,mai mult ca oricand, adoptarea grabnica a codurilor.Sincer ma apuca scarba .
Ma apuca scarba si imi este frica de viitorul ce ni-se pune la cale .
Pedeapsa cu moartea , pe cine deranjaza?.In fond daca pedepsele existente au fost reduse , este lipsit de logica sa credem ca statul doreste sa puna capat sau cel putin sa diminueze infractionalitatea .
In fapt ce ne ramane de facut, fie actiunea utopica de constientizarea situatiei la nivelul celor multi , fie atunci cand te loveste napasta , sa-l pedepsesti singur pe infractor.In fapt si aceasta treaba tot fara mari sorti de izbanda si chiar si atunci cand ar reusi raul deja a fost facut .
Deci trebuie lucrat la partea cu prevenirea , dar nu baliverne , de gen informare , educarea copilului,samd.Pedepsele sunt cele ce descurajaza.
Pentru infractiuni de genul ,crima ,viol, trafic de persoane, zic eu ca pedeapsa cu moartea ,e de natura sa tempereze animalul ce salasueste in unii semeni ai nostri .

ilie_1966

15 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 17:58

Te contrazic aici, pentru ca, pe langa un baiat mai am si o fata. Fata, indiferent de familia din care provine, isi formeaza atitudinea, caracterul si personalitatea in scoala. Sunt multe lucruri pe care fetele, in general, stiu sa le ascunda foarte bine. Si oricat de des ai da pe la scoala, te „traduce” ici, te „traduce” colea si uite asa cu „traducerile” nici nu ai habar cand ar putea sa ia campii! Familia joaca intradevar un rol important, dar copiii incearca intotdeauna sa „evadeze” din atentia parintilor vrand sa vada ce se intampla daca fac contrariul. Este acea tentatie a „fructului oprit”. Nu am avut probleme asa mari cu ea, Doamne fereste, dar daca s-ar intampla sa fie fortata cumva, sa-i fie inselata increderea de catre prietenul ei, sau nu stiu in ce conjunctura, as actiona cu mare grija, facand intai niste investigatii pe cont propriu, pentru ca nu as putea sa stiu de la inceput exact cum stau lucrurile si cu cine ai de a face, apoi, unul cate unul, prinsi „la inghesuiala” si ciomagiti bine pentru ca asa nemernici doar cu o bataie buna data de cineva „angajat” sa faca asta, simti ca te „racoresti la suflet” pentru nemerniciile lor. Oricum, stiu si eu ce educatie am „investit ” in fata mea si ce „s-a prins” pana la urma, pentru ca nu cred ca ar ajunge asa de ... „intamplator” in mijlocul unei asemenea situatii. Politia si justitia nu cred ca ar face mare lucru fiindca sunt usor de influentat cand e vorba de bani. Asa ca, mai bine sa ne fereasca Dumnezeu sa nu se ajunga la asa ceva.

De la: mesarici, la data 2008-08-02 11:09:38nu am o fata si mi-am dorit asta,dar daca as avea as face in asa fel incat acel sa nu aibe posibilitatea ,printr-o educatie corespunzatoare,prin controlul anturajului pe care il are,deci as avea grija sa nu cada in plasa acestor tip de oameni. Principalul vinovat este familia!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 00:22

In aceasta situatie ,a practicarii sexului pe bani ,se ajunge din cauza predarii religiei in scoli !!!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 00:28

De la: Horus, la data 2009-11-04 00:22:17

In aceasta situatie ,a practicarii sexului pe bani ,se ajunge din cauza predarii religiei in scoli !!!

Le-a invatat Amalec..,,,

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 08:30

Multi creduli are tara , de aia v-a iesi base din prima , agentiile au ca principala activitate ridicarea salariilor de la 'zid 'nu a-ti auzit de tepele date de firmele de angajari ? Cine le verifica ? Prosti si creduli avem , smenari avem , sa importam ceva baieti destepti ! Vreti sursa ?

CREDINTA SI CALITATE !!!
asuldepica

2 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:25

Iubire eu am fata dar daca ar fii obligata sa faca sex pe bani il omor ca pe vremea vechilor matrozi

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:10

Eu am lucrat pe C.C.O.C dar am un frate alcoolic si nul intereseaza absolut nimic (adica bronful)a ajuns ca pentru el familia este rahat .
DACA CINEVA POTE SA MA AJUTE CU ORICE ASTEPT . EU AM INCERCAT CU TOATE METODELE CARE LE STIU>
A AJUNS CA FIISA CARE A IMPLINIT18 ANI ACUM O LUNA DEJA A PLECAT DE ACASA IN ITALIA
NOI NE TRAGEM DINT-RO FAMILIE UNITA DAR EL FIIND CU BAUTUIRA NU BMAI BARER DISCERNAMANT. DACA CINEVA MA POATE AJUTA CU O PROPUNERE DE TRTAMENT sunt DISPus sa suporT PENTRU CA A INCEPUT SA _sI PIaRDa FAMILIA

Andrei_M

19 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 02:48

www.gambling-free-tips.com
Metode si sfaturi despre cum sa faci bani.

base73

13 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:57

PT CA CEI CE FAC LEGILE MULTI DINTRE EI SUNT IMPLICATI IN ASA CEVA.CAD PRADA LEGII DOAR ACEI CE NU DECARTEAZA COTA CERUTA CARE CRESTE ,CRESTE,SI IAR CRESTE.DE UNDE CRETI CA AU EI ATATIA BANI PT CAMPANII ETC?SA FIM SERIOSI .CLASA POLITICA CONTROLEAZA RETELE DE MAFIOTI TRAFIC DE DROGURI ,PROSTITUTIE,ETC.DE CE SE FAC ARESTARI DOAR DE HOTI SI TRAFICANTI MINORI???IN TOATA LUMEA CLASA POLITICA SUPERVIZEAZA MAFIA

onelfelicia

4 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 22:26

De la: Horus, la data 2009-11-04 00:28:42
De la: Horus, la data 2009-11-04 00:22:17

Le-a invatat Amalec..,,,

klady_73

6 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 10:53

Salut. Eu nu am o fica, am o sora. si nu a fost fortata ci a fost prostita si amagita. A ajuns prostituata o vreme. Acum are viata distrusa, 2 copii cu un tigan. Tatal meu a murit, eu sunt casatorit si stau in alta parte iar mama mea era bolnava si nu putea sa o controleze. Era ff linistita. Mergea la biserica Duminica si a terminat a 2-a ca medie liceul economic. Dar in ultimul an sa indragostit de un TIGAN cu mult gel si haine la 'moda" fara ca sa afle cineva. Evand mare incredere in ea nu a verificat-o nimeni si pe cand am aflat si noi avea 7-8 luni de cand era prostituata la comanda (adica i se facea programare in hoteluri si mai stiu eu la ce petreceri private). Cand am aflat am crezut ca o iau razna (mama mea intre timp a murit) si am mers sa vorbesc cu ea dar nu aveam cu cine. Ea credea ca e indargostita de acel nenorocit sifacea ceea ce facea pt ca se iubeau. Am mers la politie dar surpriza.... dupa ce am vorbit cu militianul si mi-a explicat ca nu am ce sa-i mai fac ca intre timp ea ea devanit majora si ma poate acuza de hartuire sau mai stiu eu ce am plecat inapoi sa o iau cu forta de la tigan dar acolo surpriza a fost si mai mare. Tiganul stia tot ce am vorbit in acel birou cu militianul.
Concluzia e ca cel ce e platit din banii mei sa ma pazeasca el de fapt ma vinde.
Totul a fost acum 7 ani. Acum a trecut, nu mai tinem legatura. Are viata ei asa cum si-a dorit si militianul o viata buna, o masina frumoasa, o casa mare, din nenorocirea altora.

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:07

Sa-si faca treaba toata politia si sa fie denuntati toti nemernici care abuzeaza de fete sau baieti ptr bani sau sex..

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:59

Buna seara dragilor.
Am fata si sunt foarte bucuros pentru ca a ascult si de sfaturile sotiei cat si de ale mele.
Conteaza foarte mult anturajul in care intra cat si de grija parintilor .
Referitor la intrebare sa stiti ca nu sunt de acord cu asa ceva .
Eu am lucrat pe C.C.O .C si nici in ziua de astazi nu am incredere in justitia romaneasca pentru ca eu documentam dosarul , aveam probe beton iar procurorul si unii sefi de la politie PAPAU la greu de la proxeneti.
Dupa ce ii puneau in libertate radeau de noi .
Acum lucrez pe TIR la international si vad atat de multe fete care stau cu umbreluta pe margina soselei iar galanii stau si asteapta sa stranga banul .
Va pot da exemple cat china .
Singurul lucru care se poate face si ajuta aceste fete este sa vorbesti cu politia din afara pentru ca la noi te bati cu morile de vant .
Am ajutat o asemenea persoana in Franta pentru ca am legitimatie de rezervist si este recunoscuta de statele UE .
Golanii sunt arestati pentru ca acolo exista politie , justitie si conducatori care tin cu oamenii lor .
PENTRU ASTIA

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 22:24

Salut.Parerea mea cand ai o cursa mai lunga de facut ial si pe fratele tau cu tine,dar sa nu vorbesti de situatia an care el se afla, sa ei cu tine mancare,si daca ati cere bani pe bautura raspunsul e simplu,nu am.Mult noroc.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 22:33

Salut ilie.Ai mare dreptate,acelasi lucru as face si eu.

9am114289

2 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 22:46

AM o fetita.Fetele sunt labile.Totul depinde de mine ca barbat...sanatos mintal.Tatal ei.Educatia mea ca parinte trecut prin rele ar putea s-o ajute...pana la un moment dat.Nu poti sa o tii incuiata,intervin smecherii,derbedeii de cartier si altii,turistii sexuali.Este o lume libera,nu poti interveni decat prin violenta.Daca s-ar intampla sa pateasca fata mea ceva,bineinteles,fara voia ei,asi apela la violenta.Sunt un tip satul de cei care isi iau totul de-a gata.Ne intoarcem la epoca primitiva,fara voia noastra,si trebuie sa procedam ca atare.JUNGLA.Suntem rasa suprema dar suntem prea multi,prea dementi.Evolutia nu-si mai face treaba,trebuie sa intervenim,trebuie sa scapam de animalele salbatice din specia noastra.Politistii sunt si ei oameni,au copii,AU FETE,li se poate intampla si lor,credeti-ma,ar sta linistiti daca ar exista tipi sa le rezolve cazurile referitoare la subiect.Nu trebuie muschi,karate,sala de forta sau alte prostii.Trebuie creier,iubire fata de fetita ta,nervi de otel si ambitie.Eu,unul,asi rupe tot in calea mea.voi.....treaba voastra.Daca nu aveti putere sa formam o organizatie ,stati acasa.

9am114289

2 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:09

De la: 9am114289, la data 2010-01-20 23:01:25
De la: 999florin, la data 2009-03-21 13:39:30
De la: muiencurcubesini, la data 2009-03-21 13:36:55Lasati ba vrajeala ca toate este curve care se f_te pe bani. Ce e aia fortata?
Pai toate zdrentele zice ca nu vrea, dar dupa doua scatoalce peste bot isi revine si o suje mai abitir ca un nou nascut de la muma-sa.
Asa ca nu exista ca a fost fortata , ca la toate muierile le place ciocanu de oier.
Hai STEAUA ][/qu!!!!!!!!!![/quoteote]
Tu daca esti cioara, cu asta te ocupi.Cat crezi ca o sa va mai mearga?Putorile voastre de tiganci se ard inca din scutece,ce nevoie avem noi de parerea voastra? Sunteti niste degenerati.niste avortoni si veti pieri curand impreuna cu obiceiurile voastre.

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: Roman

Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 18:50

Vorbarie multa pe-aici

Incercati sa vedeti/aflati cate haite de muieri cu barbati plecati afara sa-si rupa oasele k ele sa trandaveasca in voie, incercati, zic, sa vedeti cate astfel de exemplare care polueaza specia stau la cafele si taclale de 2 bani cu vecina, cumatra samd si HABAR N-AU CE AU COPILASII LOR IN/PE SUFLETEL, UNDE AU PLECAT, CAT STAU, CU CE SCOP, LA CE ORA VIN !?
1) Astea ar trebui executate (intelegeti CE/CUM DORITI, libertatea polisemiei limbii romane inca nu s-a abrogat) !!!
2) Cum (mai) spunea cineva pe-aici: LEGE, cum au altii (si e tare productiva in acest sens) care sa puna in ordine CAND/CUM au voie sa iasa MINORII (mai ales) din casa, in mod special la anumite ore si in anumite locuri ! Eu stiu ca DEMOCRATIA nu exclude PUTEREA LEGII, doar ca anticristii care ne conduc ne-au demonstrat/obisnuit cu faptul ca LEGEA ESTE FACUTA PENTRU A FI INCALCATA !!!
3) SPIRIT CIVIC = daca platesc politistul comunitar de la buget (adik, DIN BANII POPORULUI !!!), asta nu inseamna ca are voie sa stea la cafelute, la dos, noaptea/iarna si nemernicii sa se miste in voia lor !
4) Daca nu se poate si nu se poate, nicicum, LEGEA TALIONULUI, SOLIDARITATE INTRU DREPTATE SI ADEVAR si ras tot ce produce CANCER in societate !
5) Rugati-va neincetat, DUMNEZEU ESTE CEL MAI BUN PARINTE (si politist) !!!
Abuz de limbaj !? Daca DA, gasiti-mi expresii sinonime in limba romana, pentru contextul dat, si de maine vorbesc turceste. DIXIT !

moroshanu62
9am109678

49 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 14:27

Da de ce sunteti muisti si mi-ati scos comentariul????

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 17:04

"L-AS IMPUSCA !! AS FACE EXACT CA BECALI !! >>DINTE PENTRU DINTE ,OCHI PENTRU OCHI !!"

AMI.
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 17:09

AUZI "mai draga "..?! >>zic >E TOT FORTAT !!!!! pricepusi ??!!!!!!!!!?....

AMI.
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 17:10

HELLOOOOOOOOOOOO >>>IAR SARII !!! >>>CAND DAI UNA PESTE BOT

AMI.
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 17:14

>>E TOT FORTAT !!! >>CAND DAI UNA PESTE BOT !!!!!

AMI.
mikajulia

1 mesaj
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 22:22

Le-as da foc!!!! sa piara de pe lumea asta asemenea scursori!

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 08:06

I-as taia p--a si as da-0 s-o manince cei care au creat sistemul mafiot din Romania incepind din 1990 incoace,in frunte cu tov.

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 14:23

I-as da niste bani

adrian_mazareanu

4 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 14:23

daca as fi fortata sa fac sex pe bani?

in nici un caz nu m-as duce la vreun popa sa ma rog
ca s-ar putea sa mi-o traga si ala si la biserica e pe degeaba
ce de ............. ei sant oamenii domnului

florys1

28 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 16:22

fortata de cine?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului tu ce-ai face daca fetita ta ar fi fortata sa faca sex pe bani?
Mergi la: