Info
x
Tu ce-ai face daca fetita ta ar fi fortata sa faca sex pe bani?
|
mentoss07 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 15:44
dc as avea o fetita, as incerca prin orice mijloace sa o feresc de nemernici care ar putea sa ii faca rau si sa o traga dupa ei in mizeriile lor.
dar aici mai depinde si de copil, de ce caracter are, pt ca degeaba ii spun eu nu face aia sau nu te intalnii cu x, pt ca daca ea vrea neaaparat sa se duca o face, indiferent de sfaturile mele. niciun parainte nu ii vrea rau copilului sau, dar unii copii, din teribilism, nesocotesc sfaturile primite acasa si considera ca prietena cea mai buna ii da un sfat extraordinar si mai ales daca respectiva adauga la sfarsit 'asculta-ma pe mine. ce naiba stie maica-ta??? ca ea e demodata..!!" adolescenta este o varsta f periculoasa si atunci isi doresc prin orice mijloace sa fie in centrul atentiei si fac tot felul de prostii care ii costa scum. oricum...ce am vrut eu sa spun este: nu ai cum sa iti feresti copilu de rau(ma refer la copii care au peste 14 ani), daca el nu vrea asta. pe cei mititei ii poti ajuta enorm pt ca ii poti controla, dar cu cei mari este f greu, mai ales, ca sant inconjuratii de ispite la orice pas. |
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 15:02
Pai...de ce ar fi obligata sa faca sex pe bani? Dar nu va ajunge sa gindeasca asa.Totul vine de la educatie pentru ca sint si cazuri in care femeia oricit de multa nevoie de bani ar avea si tot nu face sex pentru bani,nu stiu matura strazile dar tot nu se prostitueaza asa
cum sint si femei facute ptr asa ceva.Eu sper ca educatia si exemplul familiei sa o invete respectul de sine,sa priveasca cu dispret si superioritate aceste serviciii dar daca,ceva ar forta-o sa faca asa ceva prefer sa fac puscarie si sa-l omor pe cel care a obligat-o iar daca o face de buna voie atunci pedeapsa ii revine ei.Pe bune. O predau eu politiei dupa ce o mutilez
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 18:42
vasix: pe un alt topic spuneai ca cel mai mare drog al tau e sa te joci cu proprii tai copii. Frumos pana aici, dar nu te-as vedea in stare sa-ti mutilezi propria fiica, ci mai degraba ai acorda un prim ajutor ei, in cazul in care ea este influentata sa meraga pe acest drum. Te-ai zbate mult sa o aduci pe drumul cel bun, ai suferi, ai renunta la orice insa nu cred ca ai mutila-o. E totusi copilul tau si a-i ierta-o prin salvarea vietii ei. Dar sa avem noi grija pana atunci si sa-i explicam fetitelor noastre, ce presupune acest lucru, aratand exemplele triste din viata altor tinere. Doamne fereste! Nu la copii nostri. Eu nu pe copil mi-as arunca amarul ci pe cel care i-a distrus viata. Si referitor la educatie, da educatia de la parinti o primeste, indiferent de calitatea si cantitatea ei, insa poti sa fii f bine educat, si cu toate astea fara sa stii ca in locul eductiei date de tine ca parinte, el prefera "educatia" unui anumit anturaj. Sunt si astfel de situatii, nu multe, dar sunt...priviti cazurile unor tineri care de la o simpla petrecere normala intre tineri, nu au stiut cum sa mai renunte, ulterior, la ucigatoarele droguri. Curiozitatea e mare mai ales in randul adolescentilor si mai ales in perioada lor critica in care nu mai stiu de educatia primita. E o problema putin cam delicata.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 20:18
Amu adevaru e ca zdreanta se cunoaste de mica. Cand o vezi ca ii trebe rujuri si fuste si alea alea iti dai seama cam ce meserie o sa aiba. Deci nu prea cred ca o sa le forteze nimeni pe astea mici de azi , cred ca o sa le placa sa sufle in trompeta la toti soferii de tir de pe centurile oraselor romanesti si europene.
Asa cum de fapt si mamelor voastre le place. Numai ca atunci pretindeau bani sa sufle , acuma dim moment ce is harburi batrane dau ele bani sa mai faca cate o botelnita la unu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 10:07
Ha,ok am spus la figurativ" a mutila".Nu nu as fi in stare sa-i rup nici un fir de par din capusorul ei frumos.Nu te speria.Doar ca e un subiect dureros daca stai sa te gindesti ipotetic si-ti intinde nervii la maxim.
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 18:54
Referitor la articolul asta care cred sa cere mentionat avand in vedere topicul :
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/104354/VIDEO-Violata-si-f... O zdreanta care umbla dupa parai fara indoiala . S-a dus cu aia sa o ia la buca clar , insa poate ca aia nu i-au dat bani pentru prestatii, sau bagaboanta nu a vrut sa o ia si la ochiu maro ,si se da ziare cum ca au violat-o. Las-o'n draci de boarfa. Si io am mai facut cu tovarasii mei cate o posta si le mai atingeam la pipometru cand ziceau ca nu sufla in trompeta sau le trebuia bani , dar vorba aia astea is invatate cu bataia. Daca nu le bati te cred prostan si si-o iau in cap. Asa cum de altfel si-o ia in cap orice muiere, si mai trebuie sa ii tragi cate doua scatoalce sa stie cine-i stapanu'. Oricum ce vroiam sa spun e ca bagaboanta se cunoaste de mica , si pe deasupra e ma i si perversa. |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:59
curvasarai
|
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 18:34
Zdreantza tot zdreantza e... de mica. Si cica noi sa ne stapanim instinctele animalice. Poi tu "marygeo2006" dute'ntr-un loc in care is numa barbati care se imbraca provocator ca voi si au haine care va fac sa va uitati dupa ei... Fac pariu ca te crezi acuma Praslea si ca vei scrie ca vei rezista... zici ca sa rezist cand tu nu esti pusa in situatie de genu'... Ai rezista probabil cateva zile saptamani sau luni, da cand esti zi de zi expusa? Crezi ca ai rezista? Ai mere din prima la unu care se imbraca provocator si iai cere trompeta sa cantzi la microfon. Daca vezi care si masina si bani si o casa de 1 mil de Euro. Te-ai indragostit de el... de fapt de situatia lui financiara si ca arata bine. Ai canta la microfon toata ziua ca te-a fermecat da chestia ii ca cedezi o data sio data. Comentezi deajaba tu si fetele ce va imbracati asa provocator. Daca sunteti violate sunteti ca voi ii provocati pe violatori... proxeneti... Nu comenta ca asa ii.
Shaggy
|
|
|
|
|
ellayanicompany 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 09:48
educatia in familie atentia cuvenita,anturaj pe masura nu v-a ajunge niciodata acolo
|
|
ellayanicompany 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 09:53
nu te supara steudaniel,dar si tu ca si persoanele pe car le critici cu atata indiferenta de semeni tai ,v-a lipseste buna crestere
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 18:09
De la: ellayanicompany, la data 2008-09-26 09:53:31nu te supara steudaniel,dar si tu ca si persoanele pe car le critici cu atata indiferenta de semeni tai ,v-a lipseste buna crestere Poi critic cica cu indiferenta... nu am buna crestere adica cei 7 ani de acasa... ma vezi sa injur si sa scriu gresit? Cum adica ma iau de oameni cu indiferenta? Nu scriu bine ce scriu... contrazima si adumi argument la exact ce scriu eu de aia tat raspund cu mesaje ca sa scriu exact ce ma deranjeaza nu ma iau de oameni fara motiv... daca nu-mi convine ceva argumentez. Argumenteaza si tu ce fel de "critica cu indiferenta fata de semenii mei" am? Ce am scris gresit sau incorect...? Daca tot ai zis ca is lipsit de buna crestere ar fi trebuit sa te injur sau sa iti zic ceva ce nu ti-ar fi placut dar te-a respectat si am asteptat sa vad cu ce te-am deranjat. Oricum lipsa de buna crestere se vede din nerespect nu din faptul ca am scris ceva numit opinie. Si daca tot mai facut lipsit de buna crestere si critica indiferenta... raspunde la intrebarea "Te simti cumva o persoana ce se imbraca provocator?" sau la alta "Ai rezista intr-o lume in care barbatii se imbraca provocator?". Si ca sa vezi ca am cei 7 ani de acasa bucura-te ca nu te-am acuzat si ca te-am intrebat inainte. Si daca ai ceva de zis rapsunde la ce am scris concret nu sa vi sa ma ataci ca nu-ti convine ceva.
Shaggy
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 11:59
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-26 18:10:51PuIa'n curu vostru ametitelor. Sa-mi sujeti puIa cu curu si dupa aia cu gura zdrentelor!!!!!! Mata fraere. Esti tampit sau ei cu tine? Nu ai de lucru?
Shaggy
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 08:56
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-08 21:18:37Tie sa iti taca fleanca CODOASA de doi bani. ;;;;;;;;;;;III ;;;;;;;;MATA;;;;;;;;;;;;!!!!!!