Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 16:27
bai crimpex ...vezi c-o iei in plex ...
de fapt vroiam sa scriu bot dar nu rimeaza cu ID-l ala de rasu' curcilor pe care ti l-ai ales,.
ma asta , -da dice - te dai la mine ?
vezi ca am uitatura rea si grea ...shi draga de marygeo ma apara ; daca ii dau comanda rishti sa te improashte asta cu nishte bale de dragon de komodoro ,de ai sa te umpli de bube dulci pt.toata viata .
deci bai crimpex ,codex ,altex ,saltex ,vomex ...sau cum dracu' te-o mai fi chemand stai in banca ta (de la geam,randul cinci !) shi nu te mai lega de mini ca ...dracu' te i-a ...
si electronica !
|
|
|
crimpex
55 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 11:50
De la: sfetcum, la data 2008-09-27 11:23:10D-le "abcsoft" nu stiu cati ani ai si de unde esti dar vad ca stii niste chestii despre Hitler si asa este.De exemplu pe scurt o sa-ti mai spun cateva chestii in plus :
- Cele 2 razboaie mondiale si revolutiile europene au fost puse la cale de evrei iar comunismul tot ei l-au instaurat in Rusia si mai apoi in lume.Marx , Engels si Lenin au fost tot jidani.Razboaiele mondiale si revolutiile au fost finantate din bancile lui Rotchild, JP Morgan si Rokefeller-tot jidani care si azi constituie oligarhia financiara mondiala care conduce lumea prin razboaie si teroare, tot ei au declansat si criza financiara si bursiera din America de azi la fel ca in anii 30 cand a fost marele crah.
-Dupa al doilea razboi mondial nemtii au platit despagubiri de razboi imense evreilor atat in bani, aur si mai ales mii de patente si inventii iar si in ziua de azi toate popoarele platesc bani (dobanzi, credite)evreilor prin FMI si banca mondiala, toate tarile avand datorii externe imense la astia .Toate tarile lumii sunt sclave si noi ii tinem in spate ,acest popor de paraziti care se autointituleaza "poporul ales" si care detine mai mult de 50% din bogatiile lumii..numai cateva familii toti de evrei si Marea finanta mondiala.De ex. datoria actuala a Romaniei este de 85 miliarde Euro.Nu se vede nimic ce s-a facut cu acesti bani, nu se vede nicaieri tsa fii construit ceva in afara de vile si cartiere rezidentiale si..5 km de autostrada Bechtel(alti jidani) -tara e varza, binenteles ca au fost furati si pusi in carca romanilor.Federal Reserve din America este de fapt a lui Rotchild, Rockefeller si J.P Morgan.Ei emit dolari pe care scrie "in God we trust".Care God..nu se stie.. probabil al lor cu 2 coarne..
-In antichitate evreii au inventat crestinismul(cu toate ca ei sunt singurii din lume care nu-l recunosc pe Christos), apoi au inventat Comunismul si mai nou Terorismul pentru a finaliza Planul lor de instaurare a Noii Ordini Mondiale asanumita Globalizare pe care nimeni n-o explica.De fapt este dictaura globala a evreilor si a sionistilor.retelele teroriste sunt finantate tot de ei ca sa aiba motiv sa invadeze tarile lumii sa se faca stapani pe resursele lor(Irak, Iran-petrol, Afganistan -droguri campuri de mac).Sia asta e doar inceputul...Conspiratie masonica e tot un instrument al lor..
Asa .....eu nu am nimic cu Hitler dar Jidani astia ne fac sa credem ca au fost exterminati, dar asta a fost o inscenare dea lor .
|
crimpex
55 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 11:56
De la: AZAZEL, la data 2008-09-28 16:27:42bai crimpex ...vezi c-o iei in plex ...
de fapt vroiam sa scriu bot dar nu rimeaza cu ID-l ala de rasu' curcilor pe care ti l-ai ales,.
ma asta , -da dice - te dai la mine ?
vezi ca am uitatura rea si grea ...shi draga de marygeo ma apara ; daca ii dau comanda rishti sa te improashte asta cu nishte bale de dragon de komodoro ,de ai sa te umpli de bube dulci pt.toata viata .
deci bai crimpex ,codex ,altex ,saltex ,vomex ...sau cum dracu' te-o mai fi chemand stai in banca ta (de la geam,randul cinci !) shi nu te mai lega de mini ca ...dracu' te i-a ...
oi fi si tu un pui de drac bai( az..ratel )
cred ca esti un renegat al societati si deaia te iei de toata lumea ca numa asa esti bagat in seama ,
sti tu? .....si copii mici fac anumite prosti sa fie bagati in seama ....ca si tine dealtfel.
la um momentdat ai zis ca tu ai pazit deastia ca nu stiu cine ....eu cred ca daca ai lucrat in cadrul celor care pazesc ......ai curaj doar daca celalalt e legat ......spune sigur de cate ori ai fost fetita cuiva  ,cred ca la curajul tau pe net ai fost si mireasa .....nu?
|
hmirceah
20 mesaje
Oras: Lugoj
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 18:13
Rog nu o luati in nume de rau, dar mie mi-a placut cartea Mein Kampf, macar am dupa ce sa ma ghidez in viata. am 2 rugaminti ; nu comparati poporul german cu evreii(diferenta este enorma),iar in al 2-lea rand nu mai balacariti pe cei care au alte opinii decat voi.in fond fiecare are dreptul la parerea lui(ei).Apropo, detest afaceristii, speculantii, oportunistii, puturosii. Apreciez un popor harnic si muncitor dornic de sacrificii pentru binele lui. Hai ca trebe sa ma intorc la munca,Pa.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 19:51
Stimate hmirceah, daca zici ca ti-a placut Main Kampf, e cazul sa treci pe la un psihiatru. Si nu-ti spun asta cu nici o rautate. Daca n-ai priceput nimic din povestea cu Hitler sau daca crezi ca totul e facatura a evreilor, iar ai o problema ... Dar, si tu ai dreptul la opinie ... Insa daca o sa mori, ca dracu' ,omorat de aia care gandesc ca tine, sa nu te miri.
Gata, te las ca ai treaba ...
Acum nu e momentul !
|
sfetcum
3 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 09:46
Hitler este si acum un erou pentru poporul german si a fost singurul om care a avut curajul sa se ia de evreii si sionistii care au pus la cale toate razboaiele si revolutiile Europene, adica marea finanta mondiala si oligarhia politico-financiara Europeana si americana (Marx, Engels, Lenin, Roosvelt, Churchill, Rorchild, Rockefeller, Morgan, Bush si multi altii)..care conduce lumea acum prin instaurarea Noii ordini mondiale, prin teroare si razboaie..In prezent au inventat si finanteaza noua doctrina "terorismul" , nu se mai lupta cu "Comunismul".Sieg Heil Tati!
|
hmirceah
20 mesaje
Oras: Lugoj
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 15:20
D-le Sbucur ai reusit o mare performanta de data asta; ai reusit sa nu jignesti pe nimeni, BRAVO omule, vezi ca se poate! Respecta opinia fiecaruia daca vrei sa fi respectat.
|
|
|
sfetcum
3 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 15:30
Ce discutam noi mai acum niste ani , ca tot raul din britania vine.Citesc alaltaieri in Adevarul , un articol - "România, în hora crizei mondiale" si ce sa vezi ! cine si cum hotaraste ,inclusiv soarta marilor banci americane. E bine de citit articolul si de pus cap la cap cu alte informatii conexe. Probabil ca arianul nostru stia bine de tot cine sunt si ce le poate pielea si a jucat bine , da' n-a avut noroc. Poate data viitoare , daca o mai fi vreuna...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 18:44
Eu am auzit ca HITLER a ajuns in RAI!
|
IonCiobanu
5 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 19:38
Cine poate porunci, cine prin natura este stapan… acela nu se uita la contracte! Cu asemenea fiinte nu se contracteaza; ele vin ca hazardul, fara motiv, fara ratiune, fara sovaire, fara pretext si, intocmai ca trasnetul, prea ingrozitor, prea repede, prea cu totul alttfel pentru a fi macar timp sa le urasca cineva.Opera lor este o instinctiva creare si exprimare de forme noi, sunt cei mai instinctivi artisti: unde asemenea fiinte superioare apar, - apare si ceva cu totul nou, o plazmuire de stapan, care traieste si se leaga unitar in toate partile si functiunile sale. Asemenea organizatori innascuti nu cunoscv nici ce e vina, nici ce e responsabilitatea, nici ce e respectul pentru altii; in ei se gaseste acel neindurat egoism de artist, care luceste ca bronzul si se vede perpetuat pentru eternitate in Opera ca o mama in copilul sau.
Friedrich Nietzsche –Zur Genealogie der Moral
Asa a anticipat geniul lui Nietzsche pe cel ce va avea sa schimbe pentru todeauna destinul umanitatii, pentru ca lumea nu va mai fi niciodata asa cum a fost inaintea lui Adolf Hitler.
Pentru ca marea lectie predata de Hitler lumii intregi e ca putem spera ca intr-o zi sa fim liberi, ca dusmanul nu e asa de invincibil cum il credem noi, ca are si el slabiciunile lui si se va prabusi cu siguranta atunci cand ne vom trezi cu totii, ce asupriti in lanturi, si uniti sub flamura dreptatii si justitiei sociale purtand pe brat simbolul solar al rasei ariene vom bate victoriosi la portile larg deschise ale istoriei.
Adolf Hitler nu mai apartine poporului german, poporul german nu-l mai poate revendica doar pentru sine, el apartine acum, dupa tot ce a facut pentru eliberarea celor asupriti, dupa cum si-a dedicat viata acestui scop nobil , intregii lumi civilizate albe care se zbate sa scuture jugul imperialismului americano-iudeu.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 07:04
Ce frumos ...
Ce dicurs minunat despre contributia lui Hitler la dezrobirea lumii ...
Auzi pretene, plimba ursul cu basmele astea ... Absolut toti dictatorii incepand de la Alexandru cel Mare s-au dus sa-i "dezrobeasca" pe altii pe principiul " Nu mai plati tributul astuia, plateste-mi-l mie ! Si vei fi liber !"
Din negura vremurilor, de cand s-a inventat impozitul, a fost o batalie feroce pentru a se fura banii astia. Asa a aparut politica. Arta de a le fura banii concetatenilor si de a le explica in acelasi timp ca le faci si un mare bine, ca te pui in slujba lor .... Cand ai bani, esti liber ! Cand n-ai, pleci la razboi si mai "eliberezi" pe cineva si-i iei banii. Cum ii faci pe cetatenii tai sa te urmeze, sa moara pentru telul tau prin siberii ? Simplu, le vorbesti despre cine e de vina. Cel mai la indemana este evreul dupa povestea cu Isus. D-aia n-ai, pentru ca ti l-a luat evreul ! Sau americanul imperialist ... sau lipsa spatiului vital sau necesitatea impunerii unei rase pure, superioare, bla, bla, bla ....
Poporul german se mandreste cu Hiler, zici ... Eu unul ma indoiesc de chestia asta. Nu cred ca germanii gandesc toti la fel ! Ca tine, pretene.
Hitler a dus Germania la ruina. Sunt conducatori germani care au facut bine tarii lor dar nu se vorbeste despre ei cum se vorbeste despre acest descreierat pentru ca ei n-au ucis pe nimeni.
Ziceti ca n-au existat camerele de gazare ! Ca le-au inventat evreii ....
Nu zau ! Ar fi bine ca evreii sa fie atat de grozavi cum i-i zugraviti voi ... dar nu sunt. Sunt la fel ca ceilalti, poate mai solidari intrei ei si asta pentru ca au fost vanati de milenii dupa chestia cu Isus. De parca fiul trebuie sa dea socoteala pentru pacatele tatalui sau bunicului sau strabunicului sau ....
Poezii, vorbe in vant ca la sedintele de partid de odinioara. ...
Raman la parerea ca Hitler a fost un derbedeu nenorocit care a facut extrem de mult rau umanitatii.
Acum nu e momentul !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 08:53
;;; De ce sa nu-l elogiem pe ;;Carol; I; de ce ;;Hitler;??!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 19:04
Sbucur: "Raman la parerea ca Hitler a fost un derbedeu nenorocit care a facut extrem de mult rau umanitatii" si care tare m-as amuza sa ne intalnim cu el in RAI.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 23:45
Nichifor Crainic
Unde sunt cei care nu mai sunt
Intrebat-am vantul, zburatorul
Bidiviu pe care-alearga norul
Catre-albastre margini de pãmânt:
Unde sunt cei care nu mai sunt?
Zis-a vantul: Aripile lor
Mã doboara nevazute-n zbor.
Intrebat-am luminata ciocarlie,
Candela ce legana-n tarie
Untdelemnul cantecului sfant:
Zis-a ciocarlia: S-au ascuns
In lumina celui nepatruns.
Intrebat-am bufnita cu ochiul sferic,
Oarba care vede-n intuneric
Tainele necuprinse de cuvant:
Zis-a bufnita: Când va cadea
Marele-ntuneric, vei vedea.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 21:41
De la: mytcor, la data 2008-10-02 23:45:01 Nichifor Crainic
Unde sunt cei care nu mai sunt
Intrebat-am vantul, zburatorul
Bidiviu pe care-alearga norul
Catre-albastre margini de pãmânt:
Zis-a vantul: Aripile lor
Mã doboara nevazute-n zbor.
Intrebat-am luminata ciocarlie,
Candela ce legana-n tarie
Untdelemnul cantecului sfant:
Zis-a ciocarlia: S-au ascuns
In lumina celui nepatruns.
Intrebat-am bufnita cu ochiul sferic,
Oarba care vede-n intuneric
Tainele necuprinse de cuvant:
Zis-a bufnita: Când va cadea
Marele-ntuneric, vei vedea. FFFF frumos, multumim!
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 17:57
Numai un debil mintal , poate elogia pe Hitler . Acest mascarici , este alaturi de Stalin , autorul tuturor relelor de astazi . Recunosc ca Mein Kanf , cartea care - i este atribuita , poate prezenta oarecare interes , sub anumite aspecte . De aici insa si pana al aprecia , este o cale prea lunga !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 18:35
 ;;;;;;;CINE ESTE URMATORUL, CARE TREBUIE ;;ELOGIAT;;???!!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 16:43
Sunt absolut de acord! Nu m-as supara sa le trag cate un glont in cap la toti politicieni pe care ii vedem batandu-si joc de noi la TV. Sau i-am putea aduna intr-un garaj pe toti dupa care sa le dam foc! Cu tiganii la fel! Viata omului ara prea mare valoare in ziua de azi! Eu zic ca nu toata lume e pe pamantul asta are dreptul sa traiasca! Cel putin nu cei care traiesc pe spatele altora! Ar fi o crima sa-i omoram pe toti sau vom fii considerati eroi?
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 18:41
crimpex...cap de silex...
te iei de moldoveni ? pai mah prostule aia de care care scriu ziarele ca-si violeaza mamele ,copiii si caprele din batatura sunt ardeleni puturosi de-ai vostri , care au ajuns cu miloaga la munci la noi in frumoasa moldavie ! betivii si aurolacii sunt la voi acolo la deva ,ca de talhari ce sunteti profanati istoria si mormintele si luati cu japca bratarile dacilor ( alea de le purtau gagicile lu burebista ,in forma de sherpe pe ambele antebratze ! sa para gigea cand veneau la ogeac' la sefu ' pt.stii tu ce ...) pe care apoi le vindeti sa va luati samahoanca ,aurolac si tot felul de tzuici puturoase . bai crimpex cap de silex faci pereche perfecta cu maryageo hohoho aia care numa' cu ceaucescu si comunishtii ei ne impuie capul ...shi io cred ca shi aia bea de rupe ...c-asha suntetzi voi ardelenii ...daca nu betzi cu vadra pana va gadila la lingurica ,zbieratzi ca din gura de mina parasita , ca muritzi de sete !
si electronica !
|
jeleul
4 mesaje
Oras: Oltenita
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 08:54
ba i neavizatilor toti care postati pe aici fara o bucatica de creier in cap voi nu sunteti plimbati ma prin lume sau aveti capu intr o cutie presupun, voi nu vedet i ce nenorocire fac tiganii arabi indieni mexicani si negrii aia de lumea a treia ajunsi in europa ca sa nu mai zic de turci , sunt ca o plaga un cancer pt europa asta deci eu ma chinui sa fac doua facultati tehnice sa muncesc sa produc sa invat si nenorociti aia trag foloase de pe urma mea si a altora care muncesc in europa SI CEI CARE MU?NCESC I?N EUROPA sunt Europenii nu virusi aia, cat despre conducatori care a fost mai bun care a fost asa si invers asta Nu tine de
scoala lui si alte chestii , tine pur de Caracterul si personalitate un om este ala care traieste printre oameni si nu scufundat in minciuni si manipulat
|
mircea_ardelean
4 mesaje
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 18:17
Hitler a avut intentii bune pt. poporul german ...e adevarat ca nu si pt restu.....
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:24
Citi "dictatori" a avut SUA?
A nu se confunda ridicarea umanitatii, cu epoca contemporana.
Dictatorul EDUCATIE este cel ce inca in Romania nu a guvernat.
Dictatorul EDUCATIE a fost trimis la cules porumb, cartofi s.a.
Dictatorului EDUCATIE i-au fost lasati slijbasii sa triasca in ultimii 20 de ani (si nu numai) cu salarii bune de cele mai mici preturi (solganul peny market). Si acelor slujbasi li s-au stabilit indicatori de ACORD GLOBAL, ca mai apoi sa fie, prin varii metode, siliti sa-si aleaga alte indeletniciri (dintre care comertul cu meditatii nu e ultima, dar nici prima)
Fara educatie nu avem SANATATE.
Si a nu se uita ca de la vechii latini ni se trage:
MENS SANA
IN CORPORE SANO.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 14:52
Deci in concluzie : daca Antonescu raminea la putere , azi la Mizil era alt primar !!!! Obiectiv si logic, nu-i asa ?
Nu mi-as fi inchipuit ca se pot scrie asemenea aberatii, ca de gindit...n-am pretentia, dar s-o faci in liniste intr-un ungher asa mai intunecat, .. ca si mintea ta !!
|
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 21:45
abcsoft...ARE DREPTATE in ceea ce a spus mai pe la inceput...
|
crimpex
55 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:28
bai AZ...RATEL sant doua chestii
1 noi Ardelenii nu avem nimic in comun cu (Vadra ) ,asta e un cuvant de la Olteni si
2Mineri de care vorbesti tu sant cam toti Moldoveni adusi de Ceausu in vale la mina ,la munca de jos
Asa ca esti tare prost si incult pedeasupra
Continua cu prostiile debitate de tine ca pe mine ma distreaza prostia ta ,astept sa-mi adresezi noi aberatii
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:59
De la: crimpex, la data 2008-11-20 10:28:06bai AZ...RATEL sant doua chestii
1 noi Ardelenii nu avem nimic in comun cu (Vadra ) ,asta e un cuvant de la Olteni si
2Mineri de care vorbesti tu sant cam toti Moldoveni adusi de Ceausu in vale la mina ,la munca de jos
Asa ca esti tare prost si incult pedeasupra
Continua cu prostiile debitate de tine ca pe mine ma distreaza prostia ta ,astept sa-mi adresezi noi aberatii
NU TE MAI LUA DE MOLDOVENI!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:01
De la: AZAZEL, la data 2008-10-27 18:41:15crimpex...cap de silex...
te iei de moldoveni ? pai mah prostule aia de care care scriu ziarele ca-si violeaza mamele ,copiii si caprele din batatura sunt ardeleni puturosi de-ai vostri , care au ajuns cu miloaga la munci la noi in frumoasa moldavie ! betivii si aurolacii sunt la voi acolo la deva ,ca de talhari ce sunteti profanati istoria si mormintele si luati cu japca bratarile dacilor ( alea de le purtau gagicile lu burebista ,in forma de sherpe pe ambele antebratze ! sa para gigea cand veneau la ogeac' la sefu ' pt.stii tu ce ...) pe care apoi le vindeti sa va luati samahoanca ,aurolac si tot felul de tzuici puturoase . bai crimpex cap de silex faci pereche perfecta cu maryageo hohoho aia care numa' cu ceaucescu si comunishtii ei ne impuie capul ...shi io cred ca shi aia bea de rupe ...c-asha suntetzi voi ardelenii ...daca nu betzi cu vadra pana va gadila la lingurica ,zbieratzi ca din gura de mina parasita , ca muritzi de sete !
Azazel draga, eu inca iti citesc cu placere comentariile desi te-ai luat de mine fara nici-o noima. De unde Dumnezeu esti! Eram convinsa ca esti din Ardeal! Ma bucur oricum ca ne iei partea noastra a moldovenilor!
|
crimpex
55 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:10
|
crimpex
55 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:12
stai.... dar topicul nu era cu Hitler
cred ca am gresit . ma scuzati
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:32
pt.maria oprea 75
m-am luat de tine ? nu cred .parca o mai zis unu' de asta .
daca asa este imi pare rau si-mi cer iertare !
in ce te priveste , sunt ,si am ramas acelasi pe care l-ai intuit intr-un fel , la un moment dat !
de unde sunt ?
...din tara desteptilor ! cu siguranta !
pe curand .
si electronica !
|
|
|