back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Haideti sa il elogiem si pe hitler, fratilor!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 17:28

De la: elis_udar2000, la data 2008-09-13 11:17:58 Am citit cateva din cele scrise deoarece mi-a fost de ajuns.Stau si ma minunez cat de rai pot fii unii dintre noi romanii.Ne aprindem repede,jignim,scuipam...De ce nu putem discuta civilizat?Este atat de greu sa acceptam ideile altora chiar daca nu coincid cu ale noastre?Credeti ca in acest mod ne vom civiliza si vom putea ajunge sa fim priviti altfel de catre majoritatea europenilor? Lasati-l pe Hitler,Ceausescu,si hai sa analizam problemele cu care ne confruntam zilnic.Rog persoanele care se cred (inca)normale sa ma sustina.
;;;;;;;;;;;; Ai ;;; perfecta dreptate;! Ei sunt morti! Fiecare a avut ;rolul lui in istorie;! Nu sunt de acord ,sa elogiem ,un ;om; nebun care a omorat atatia oameni, doar pt, ca ;n-au suportat ca;; evreiii, erau,mai ;;inteligenti; ca ei! Pacat insa ca; Hitler ; n-a inceput cu tiganii;! Aceasta, natie de ;puturosi; trebuia ;exterminata;!! Azi noi romanii, n-am suporta ;rusinea ca; tiganii ; sunt si ei ;;Romani;;! Ceausescu????!! Si el face parte din trecut, dar asa ;analfabet cum a fost;; ne-a scapat de datoria ;;externa;! Azi avem ;ffff, multi parlamentari;; inteligenti, care au adus ;Romania; la ;sapa de lemn si are datorii de ;mii de miliarde;! SOLUTIA;; INCA O REVOLUTIE;;!!!!!!! Sa dispara, toti ;bosorogii, din guvern;! Tineretul, ar trebui sa se ;unesca, sa , ia fraiele conducerii in mana, sa faca o a doua ;Elvetie;! Ca ,noi ,am putea trai din ;turism, la ce frumoasa ;tara avem! ;;;; Pe stramosii morti, sa -i lasam sa se ;;odihneasca-n pace;!!!! Daca ; exista ; viata de ;dincolo; fiecare si-a primit; pedeapsa,,, HITLER,,,, CEAUSESCU,,, si cei care vor ;urma;!!! ;;Asta este ; parerea mea , iar ;;prietenii mei ; inteligenti; sa se abtina in ;a-mi comenta, la ceea ce am scris!! Va respect, respect, cer!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 19:19

AZAZEL, pamintul sfint este acolo dar ce-i care il locuiesc nu au nimic sfint in ei.

CIt despre catrea cu pricina...hai bre...dar o carte de bucate scrisa de Mihail Bulgakov n-ai gasit sa-mi recomanzi?
Ca eu nu vad diferenta intre Diavolul din carte si Azazel. Si revin la Wikipedia Azazel, mai mult decât rezultatul unui sincretism, este o figurã mitologicã foarte complicatã, o mixturã de mituri cu origini ºi din zone ºi epoci cu totul diferite. Ca rival al lui Yahweh, Azazel e comparabil ºi cu Diavolul ºi cu Lucifer, îngerul rãzvrãtit;
No, hai ca mi se prind sarmalele si iar ma alearga puradeii prin ograda

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 22:48

hoppa !
marygeo a schimbat diapazonul...a devenit rasista !
ce-ai femeie cu tziganii ...ca shi ei este oamini ...vezi ca te dau ashtia la comisia de discriminare shi aia eshti ...platesti la amenzi de o sa-tzi sune apa-ncap si trebe sa vinzi si garsonera (!?)shi internetu' shi tot ...ramai numa' in tetra ...
deci atentzie fata mea ...ca te i-a la omor mineru' ca-l lashi fara casa shi fara masa !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 00:23

pedofilule taci si vezi-ti de cartile paranoice ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 10:21

De la: dracusor, la data 2008-09-21 00:23:02pedofilule taci si vezi-ti de cartile paranoice ;)
''' Multumesc;;!!!!!! Uite un tanar ;decent; care ma apara!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 15:14

De la: marygeo2006, la data 2008-09-21 10:21:11
De la: dracusor, la data 2008-09-21 00:23:02pedofilule taci si vezi-ti de cartile paranoice ;)
''' Multumesc;;!!!!!! Uite un tanar ;decent; care ma apara!!!!!!!

tanar ?

tipu'e un avorton...chior,surd shi balbait ...

leguma in toata regula ...cum dracu' sa te apere asta ...vai de mama lui...

mai bine sa te apere nebunu' ala din hunedoara ...macar cu ala te intzelegi...suntetzi ardeleni amandoi ...pita slana ceapa dacii liberi shi...beutura !
ti pup dulci

si electronica !
iuliasasu_2005

1 mesaj
Oras: Onesti

Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 18:13

AZAZEL, spui astea pt ca nu te-au furat tziganii ;)

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 18:51

De la: iuliasasu_2005, la data 2008-09-21 18:13:05AZAZEL, spui astea pt ca nu te-au furat tziganii ;)

fata mea,gresheshti !

un mare om de cultura shi arta rom (dulcea lu' cioara !) avea o vorba plina de intzelepciune ; "noi tziganii nu furam , noi numa luvam ,sa mance shi gura noasta ceaua ! "

da' aia nu inseamna sa ne omoare marygeo ,dracushor (sa-shi traga singur in gura un picior !) sau altzi rasisti ...

shi nu uita fata mea ca tiganii noshti or ajuns shi-n guvern shi-n parlament !

atunci de ce sa ne omoare antonescu cum zice aia .

chiar te-au furat tiganii ? daca da, imi cer scuze shi zau nu mai fac pe avocatu' lu' aia ...

dar pana una alta sa fii cuminte shi sa invetzi bine la scoala ...este mai important pt.tine ,acum ,decat sa-tzi amarasti anii tai frumoshi cu ineptiile shi prostiile scrise de alde marygeo ,dracusor sau...azazel (doar cand este suparat de unii shi de altzii ?!)

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 00:07

...Va chinuiti de ceva vreme sa-l "elogiati" pe Hittler, n-aveti sa reusiti pentru ca-i prea mititel cu-ale lui cele 6.000.000 !....
..Poftiti colea unul demn de "elogiat"...Iosif Vissarionovici Stalin cu-ale lui cca. 14 - 18 - 20.000.000 victime !...conform celor mai negre statistici n-ar fi exclus vre-o ~50.000.000 !!!!!!!...asa ca......

Hittler asta , mic copilas p-acolo si el !...un tanc breee, n-asa ?...

nastasa_vasile

2 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 13:52

...am citit cred ca 50% poate mai mult din mesajele voastre. Unele m-au amuzat, altele m-au dezgustat, dar ce m-a mirat cel mai mult ca multi nu stiu sa scrie... (mai alinush .mai corcodush ...da' de ce eshti asha de natzionalist,extremist,rasist ,xenofob , nazist infocat ,legionar notoriu s.a.m.d? totushi ma bucur ca nu esti si homofob.pt.ca atunci era mai grav.te dadeam pe mana lu' noemi,cici balerina shi nikita ,shi-tzi scoteau ....)
Oare stiu sa citeasca dupa cum stiu sa scrie? Inseamna ca au o cultura de invidiat.
Despre nemti sa nu va face voi grija (va scriu din Nürnberg si locuiesc aici de 4 ani ) ca au singuri grija de ei asa cum au grija si de celelalte state membre uniunii europene pe care le conduce din umbra ( din postura de fondator al UE).
Atat timp cat in scoli nu se introduce alt sistem de educare si instruire, si se continua pe sistemul vechi toate generatiile care vin vor avea aceleasi conceptii si principii. Nu se va scimba nimic in RO nici in 50 de ani.
(am plecat din RO pt ca mi s-au cerut 4000 € pentru un loc de munca care de fapt trebuia sa-l ocup in urma examenului pe care il absolvisem)
Am foarte multe cunostinte din RO care au avut posibilitatea de a se stabili aici si au renuntat. Sunt sigur ca multi dintre voi va ve-ti intreba de ce au renuntat? Pentru ca nu s-au putut adapta unui sistem foarte bine pus la punct in care predomina disciplina, ordinea si unde legea trebuie respectata la fel cum si tu esti respectat de toti cei din jur.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 15:03

De la: nastasa_vasile, la data 2008-09-23 13:52:16 ...am citit cred ca 50% poate mai mult din mesajele voastre. Unele m-au amuzat, altele m-au dezgustat, dar ce m-a mirat cel mai mult ca multi nu stiu sa scrie... (mai alinush .mai corcodush ...da' de ce eshti asha de natzionalist,extremist,rasist ,xenofob , nazist infocat ,legionar notoriu s.a.m.d? totushi ma bucur ca nu esti si homofob.pt.ca atunci era mai grav.te dadeam pe mana lu' noemi,cici balerina shi nikita ,shi-tzi scoteau ....)
Oare stiu sa citeasca dupa cum stiu sa scrie? Inseamna ca au o cultura de invidiat.
Despre nemti sa nu va face voi grija (va scriu din Nürnberg si locuiesc aici de 4 ani ) ca au singuri grija de ei asa cum au grija si de celelalte state membre uniunii europene pe care le conduce din umbra ( din postura de fondator al UE).
Atat timp cat in scoli nu se introduce alt sistem de educare si instruire, si se continua pe sistemul vechi toate generatiile care vin vor avea aceleasi conceptii si principii. Nu se va scimba nimic in RO nici in 50 de ani.
(am plecat din RO pt ca mi s-au cerut 4000 € pentru un loc de munca care de fapt trebuia sa-l ocup in urma examenului pe care il absolvisem)
Am foarte multe cunostinte din RO care au avut posibilitatea de a se stabili aici si au renuntat. Sunt sigur ca multi dintre voi va ve-ti intreba de ce au renuntat? Pentru ca nu s-au putut adapta unui sistem foarte bine pus la punct in care predomina disciplina, ordinea si unde legea trebuie respectata la fel cum si tu esti respectat de toti cei din jur.
;;;; Da, ai mare, dreptate;! Persoanele, needucate, fara caracter, nu ;pot sa reziste; intr-o tara ;civilizata, cu oameni , foarte ,educati, precum sunt ;nemtii,!!Ce poti astepta de la niste ;indivizi;, care te ;jignesc, pe forum, facandu-te, ;pres; doar pt, ca nu esti de acord, cu ideologia, lor ingusta;! Eu le-am respectat la fiecare, ;opinia;!!Am ;raspuns ; cand am fost facuta; batrana, betzivanci, comunista si multe alte ;epitete; debitate de ;indivizi, ca au ;;o;;gandire ingusta; prin prisma, ;de jos;! Acum , nici nu ma mai ;obosesc; sa raspund;; needucatilor;;!! Hitler?? ,,,, A facut si el parte din ;istorie;;!!El ,a exterminat, pe fata! Altii ;ne extermineaza, azi ;prin spate;! Romanii harnici, corecti, cinstiti razbesc ;in; Europa, America, in ;toata lumea;;! Altii, muncesc, aici ,in ;Romania; cu ;; vorba, doar;!! Si eu am un verisor plecat de 20ani in ;Germania, este bine mersi! Am 2fii, de 9ani in ;Spania.Se descurca bine, pt, ca ;muncesc!!!Am o nepoata, plecata cu familia de peste ;10ani, in ;America; prin ;loteria vizelor;!! Toti sunt bine, pt, ca isi vad de treaba! Iti doresc, zile senine si nu uita de noi!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:05

De la: marygeo2006, la data 2008-09-23 15:03:49
De la: nastasa_vasile, la data 2008-09-23 13:52:16 ...am citit cred ca 50% poate mai mult din mesajele voastre. Unele m-au amuzat, altele m-au dezgustat, dar ce m-a mirat cel mai mult ca multi nu stiu sa scrie... (mai alinush .mai corcodush ...da' de ce eshti asha de natzionalist,extremist,rasist ,xenofob , nazist infocat ,legionar notoriu s.a.m.d? totushi ma bucur ca nu esti si homofob.pt.ca atunci era mai grav.te dadeam pe mana lu' noemi,cici balerina shi nikita ,shi-tzi scoteau ....)
;;;; Da, ai mare, dreptate;! Persoanele, needucate, fara caracter, nu ;pot sa reziste; intr-o tara ;civilizata, cu oameni , foarte ,educati, precum sunt ;nemtii,!!Ce poti astepta de la niste ;indivizi;, care te ;jignesc, pe forum, facandu-te, ;pres; doar pt, ca nu esti de acord, cu ideologia, lor ingusta;! Eu le-am respectat la fiecare, ;opinia;!!Am ;raspuns ; cand am fost facuta; batrana, betzivanci, comunista si multe alte ;epitete; debitate de ;indivizi, ca au ;;o;;gandire ingusta; prin prisma, ;de jos;! Acum , nici nu ma mai ;obosesc; sa raspund;; needucatilor;;!! Hitler?? ,,,, A facut si el parte din ;istorie;;!!El ,a exterminat, pe fata! Altii ;ne extermineaza, azi ;prin spate;! Romanii harnici, corecti, cinstiti razbesc ;in; Europa, America, in ;toata lumea;;! Altii, muncesc, aici ,in ;Romania; cu ;; vorba, doar;!! Si eu am un verisor plecat de 20ani in ;Germania, este bine mersi! Am 2fii, de 9ani in ;Spania.Se descurca bine, pt, ca ;muncesc!!!Am o nepoata, plecata cu familia de peste ;10ani, in ;America; prin ;loteria vizelor;!! Toti sunt bine, pt, ca isi vad de treaba! Iti doresc, zile senine si nu uita de noi!!

vai de mama lor lu' aia care au plecat in strainatate .eu am auzit ca toti stau prin parcuri ,manca de la tomberoane si cersesc prin gari. eu nu mi-ash parasi tzara pt.nimic in lume.fie painea cat de rea tot mai buna-i in tzara ta.macar aici daca nu curge tot pica ceva . shi uite ca shi pana la baia mare ploua cu vile caltaboshi shi tzuica .(remesh fostu' ministru care amu o sa faca nitzica pushcarie e de pe-acolo !)

si electronica !
crimpex

55 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 10:18

De la: AZAZEL, la data 2008-09-24 23:05:59

vai de mama lor lu' aia care au plecat in strainatate .eu am auzit ca toti stau prin parcuri ,manca de la tomberoane si cersesc prin gari. eu nu mi-ash parasi tzara pt.nimic in lume.fie painea cat de rea tot mai buna-i in tzara ta.macar aici daca nu curge tot pica ceva . shi uite ca shi pana la baia mare ploua cu vile caltaboshi shi tzuica .(remesh fostu' ministru care amu o sa faca nitzica pushcarie e de pe-acolo !)

crimpex

55 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 10:23

De la: crimpex, la data 2008-09-25 10:18:12
De la: AZAZEL, la data 2008-09-24 23:05:59

bai Azazel eu cred ca nu ai avea curajul sa iti areti fatza care arata ca si avataru tau ,se pare ca si gandirea este tot asa ca si fata avatarului ,apropo Noi Ardeleni va tinem pe voi astia din restu tzari ,pt ca santem harnici ,dracu stie de ce emigreaza toti moldoveni si olteni in ardeal .....oare ca aici e rau?

crimpex

55 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 10:27

De la: Miranda, la data 2008-09-20 19:19:08AZAZEL, pamintul sfint este acolo dar ce-i care il locuiesc nu au nimic sfint in ei.

CIt despre catrea cu pricina...hai bre...dar o carte de bucate scrisa de Mihail Bulgakov n-ai gasit sa-mi recomanzi?
Ca eu nu vad diferenta intre Diavolul din carte si Azazel. Si revin la Wikipedia Azazel, mai mult decât rezultatul unui sincretism, este o figurã mitologicã foarte complicatã, o mixturã de mituri cu origini ºi din zone ºi epoci cu totul diferite. Ca rival al lui Yahweh, Azazel e comparabil ºi cu Diavolul ºi cu Lucifer, îngerul rãzvrãtit;
No, hai ca mi se prind sarmalele si iar ma alearga puradeii prin ograda

respect .....gandire super ,si ironica pedeasupra

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 15:47

mai crimpex !
tu vrei sa te dai la miranda ...dand in mine !
vezi ca nu tzine !
prietenul mirandei este luptator de k1 shi-tzi sparge fatza !
spune miranda ca nu-i asha !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 17:58

AZAZEL, da tu nu te-ai prins ca TU esti prietenul meu? C'mon man.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 22:56

bine miranda !
EU sunt prietenul tau ...deci m-ai ales ...sunt profund miscat !
si ca sa te conving ca nu glumesc ,la noapte te voi vizita ...in chip de zburator...sa-mi confirmi maine daca a ai perceput vizita promisa .
noapte buna !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 07:21

Emotionata de situatie am uitat sa-i multumesc lui Crimpex pentru complimente.
Ca erau complimente, nu?

Dar, sa revenim la topic : il elogiem sau nu pe Hitler? Eu propun sa incepem cu raspunsuri simple :DA sau NU. Si dupa inca 5 pagini sa numaram sa vedem cine cistiga si pe urma sa incepem polemica.

Raspunsul meu este : DA (1:0 pt. da acum)

Pentru Azazel :cind e noapte la tine sau la mine?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 14:02

Acum l-am elogiat, pe ;;;Hitler;;;; alias ;;;;; rezzazazalllllll;; Va iubesc, va pup si va astept,,la ;;Sarbatoarea castanelor, ca a inceput azi la ;;Baia-Mare!!!!!! Sunt de toate;; !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 06:50

Hitler nu este de elogiat. Este un sofism imbecil sa gasesti in actiunile lui nu stiu ca "parti pozitive".
Nu sunt pentru elogierea lui Hitler si nici pentru a lui Ceausescu. Ei sunt niste erori ale naturii care au dorit puterea, au obtinut-o si au folosit-o pentru a crea raiul pentru o mica, foarte mica, parte a populatiei si iadul pentru majoritatea populatiei. Ca si Stalin, ca si Sadam, ca si o cohorta intreaga da dictatori nenorociti care au populat planeta asta.
Cine are dubii ar face bine sa discute cu un psihiatru ...

Parca despre Hitler era vorba, nu ? Sau va plac razboaiele personale nesfarsite ?

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 08:53

De la: sbucur, la data 2008-09-27 06:50:34Hitler nu este de elogiat. Este un sofism imbecil sa gasesti in actiunile lui nu stiu ca "parti pozitive".
Nu sunt pentru elogierea lui Hitler si nici pentru a lui Ceausescu. Ei sunt niste erori ale naturii care au dorit puterea, au obtinut-o si au folosit-o pentru a crea raiul pentru o mica, foarte mica, parte a populatiei si iadul pentru majoritatea populatiei. Ca si Stalin, ca si Sadam, ca si o cohorta intreaga da dictatori nenorociti care au populat planeta asta.
Cine are dubii ar face bine sa discute cu un psihiatru ...

Parca despre Hitler era vorba, nu ? Sau va plac razboaiele personale nesfarsite ?
????????'''TU, VORBESTI;;???;; CARE ESTI, BOLNAV, DACA NU ;JIGNESTI, TINERE DE ;;50ANI;;!!!!!!!!!!!!!!;;;DA!!!!!!!! ;;;;; NU-I DE ELOGIAT ;;HITLER;;!!!!!! ;;; DAR, PE CEAUSESCU, DE CE NU-L LASATI IN PACE??? ;;;;; UNII DIN VOI, PARINTII VS, AVETI CASE ;;DATORITA, LUI! ''' IN EPOCA LUI, ERAM CAM EGALI;;!!!!!!! ELOGIATI-VA,, CU DRAG,, ;;;;TEHNOCRATII DE AZI;;!!!!!!!! CARE ;;SA TRAITI ,BINE ;;EI;; AU IMPARTIT TARA '' IN BOGATI SI SARACI;;!!!!!!!!! ;;;;; ASA CA ;NU VA MAI PLANGETI DE: ;;SISTEM;; ;;;;; E FFFF, BUN;;;;, E ,,FFFFF, BINE,, PT, EI,,,,,,,PREA BINE;;!! LA ASA ,IDEOLOGII, ASA SEFI;;!!!!!!! ;;;;;;;;DE ACEEA ,ISI BAT JOC, DE NOI, SI ;;FFFF, BINE FAC;;!!!!! S-O TINA TOT ASA, DAR '''NU VA ;;REVOLTATI, CA NU VA PUTETI ;;TRIMITE COPIII ,LA SCOLI MAI INALTE CA ;LE TREBUIE ;;SPAGA, SI NU STITI LA CINE S-O DATI;;!!!!!!! ;;;;FARA ;;HITLER;; FARA; CEAUSESCU;;! EU, ;;; SA FIU ;;SANATOASA;;! ;;;;; BAIETII, SUN ;BINE MERSI ,IN ;;SPANIA;! AU DE ;TOATE;;DACA;; MUNCESC!! ;;ASA ERA SI-N EPOCA TRECUTA! MUNCEAI, AVEAI! !!! ;;;;; AZI, CEI FARA ;;;PILE ;MUNCESC;; DEGEABA;;!;; LA SCOLI BUNE, AICI SI-N ;STRAINATATE, PLEACA ;FATA LUI; ;;BASE, BAIATUL, LUI;;; HREBE;;; DAR;;;; M-I SE PARE ;;FFF, NORMAL;;! SA PLECE ;;ODRASLELE, LOR, ;;PROASTE;; IN LOC SA PLECE;; COPIII , INTELIGENTI DIN ;;;ROMANIA;;!! CONCLUZIA!!! ;;;; HITLER;;; A FOST UN ;;OM ;;NEBUN!!!!!

sfetcum

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 11:23

D-le "abcsoft" nu stiu cati ani ai si de unde esti dar vad ca stii niste chestii despre Hitler si asa este.De exemplu pe scurt o sa-ti mai spun cateva chestii in plus :
- Cele 2 razboaie mondiale si revolutiile europene au fost puse la cale de evrei iar comunismul tot ei l-au instaurat in Rusia si mai apoi in lume.Marx , Engels si Lenin au fost tot jidani.Razboaiele mondiale si revolutiile au fost finantate din bancile lui Rotchild, JP Morgan si Rokefeller-tot jidani care si azi constituie oligarhia financiara mondiala care conduce lumea prin razboaie si teroare, tot ei au declansat si criza financiara si bursiera din America de azi la fel ca in anii 30 cand a fost marele crah.
-Dupa al doilea razboi mondial nemtii au platit despagubiri de razboi imense evreilor atat in bani, aur si mai ales mii de patente si inventii iar si in ziua de azi toate popoarele platesc bani (dobanzi, credite)evreilor prin FMI si banca mondiala, toate tarile avand datorii externe imense la astia .Toate tarile lumii sunt sclave si noi ii tinem in spate ,acest popor de paraziti care se autointituleaza "poporul ales" si care detine mai mult de 50% din bogatiile lumii..numai cateva familii toti de evrei si Marea finanta mondiala.De ex. datoria actuala a Romaniei este de 85 miliarde Euro.Nu se vede nimic ce s-a facut cu acesti bani, nu se vede nicaieri tsa fii construit ceva in afara de vile si cartiere rezidentiale si..5 km de autostrada Bechtel(alti jidani) -tara e varza, binenteles ca au fost furati si pusi in carca romanilor.Federal Reserve din America este de fapt a lui Rotchild, Rockefeller si J.P Morgan.Ei emit dolari pe care scrie "in God we trust".Care God..nu se stie.. probabil al lor cu 2 coarne..
-In antichitate evreii au inventat crestinismul(cu toate ca ei sunt singurii din lume care nu-l recunosc pe Christos), apoi au inventat Comunismul si mai nou Terorismul pentru a finaliza Planul lor de instaurare a Noii Ordini Mondiale asanumita Globalizare pe care nimeni n-o explica.De fapt este dictaura globala a evreilor si a sionistilor.retelele teroriste sunt finantate tot de ei ca sa aiba motiv sa invadeze tarile lumii sa se faca stapani pe resursele lor(Irak, Iran-petrol, Afganistan -droguri campuri de mac).Sia asta e doar inceputul...Conspiratie masonica e tot un instrument al lor..

danut_dumitrescu

1 mesaj
Oras: Pitesti

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 12:13

Cand agiti apele gunoiele ies la suprafata
Nu trebuie sa vina cineva sa agite apele le agitam singuri si ne facem probleme care nu sunt inportante si prioritare de rezolvat
Asta am ales asta meritam
Fiecare asteapta sa faca altul pentru el
Ce prere ai de "burgezia ploretariata" ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 13:57

De la: danut_dumitrescu, la data 2008-09-27 12:13:32Cand agiti apele gunoiele ies la suprafata
Nu trebuie sa vina cineva sa agite apele le agitam singuri si ne facem probleme care nu sunt inportante si prioritare de rezolvat
Asta am ales asta meritam
Fiecare asteapta sa faca altul pentru el
Ce prere ai de "burgezia ploretariata" ?
;;;;;;;;;HITLER A FOST HITLER!!!! Pe noi trebuie sa ne intereseze, prezentul si viitorul, vostru, a tinerilor! Avem azi in ;;Romania; ;;burghezie proletara;! Avem ce am ales! Asta avem, asta meritam!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 18:18

KUDOS pentru Sfetcum
Pe orice forum intri, de orice site romanesc nu intilnesti mai mult de 4-5 persoane normale, independente in gindire, care au oarece idee despre ceea ce se scrie.Restul ar trebuie sa mai puna mina pe o carte (nu ziare si uitat la tv), sau mai bine si-ar repara masina sau ar da fuguta la cratita (ca mine de pilda) ca de mahala e satula lumea oricum.
Dar, cine a spus " da poporului piine si circ" a stiut ce spune asa ca....
A propos, cine a spus asta?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 18:51

Regret ca trebuie s ao spun, dar marygeo e o biata cretina care poate fi gasita pe orice forum si care se pricepe la orice. Ma bucur sa constat ca nu m-am inselat in privinta ei. E deosebit de proasta si i-i invit pe cei care gemeau de mila ei sa reciteasca postirile acestei tembele. Altminteri ....
Miranda, ai mare dreptate ... putini sunt sanatosi pe forumurile astea ... iar chestia aaia cu painea si circul e din antichitate si cine a spus- e un imparat roman, nu stiu cine, poate Nero, poate Octavian. .....
Nene sfetcum,
esti fascist rau de tot dupa cum gandesti. Pari a fi un nazist batran, bine indoctrinat cu privire la evrei si rolul lor in lume. E simplu tot dupa cum pezinti lucrurile. Din pacate nu e chiar atat de simplu. N-o sa-mi spui ca Adrian Nastase e evreu. Si nici alte jigodii de teapa lui care au vandut bucati din economie nemtilor din Austria sau Germania contra comision. Pentru viata mea, mai mari si mai rai mi se par dusmanii de etnie romana decat cei evrei.....
Sunt fumate textele tale cu conspiratia sionista ....

Pa !

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 19:45

De la: sbucur, la data 2008-09-27 18:51:49Regret ca trebuie s ao spun, dar marygeo e o biata cretina care poate fi gasita pe orice forum si care se pricepe la orice. Ma bucur sa constat ca nu m-am inselat in privinta ei. E deosebit de proasta si i-i invit pe cei care gemeau de mila ei sa reciteasca postirile acestei tembele. Altminteri ....
Miranda, ai mare dreptate ... putini sunt sanatosi pe forumurile astea ... iar chestia aaia cu painea si circul e din antichitate si cine a spus- e un imparat roman, nu stiu cine, poate Nero, poate Octavian. .....
Nene sfetcum,
esti fascist rau de tot dupa cum gandesti. Pari a fi un nazist batran, bine indoctrinat cu privire la evrei si rolul lor in lume. E simplu tot dupa cum pezinti lucrurile. Din pacate nu e chiar atat de simplu. N-o sa-mi spui ca Adrian Nastase e evreu. Si nici alte jigodii de teapa lui care au vandut bucati din economie nemtilor din Austria sau Germania contra comision. Pentru viata mea, mai mari si mai rai mi se par dusmanii de etnie romana decat cei evrei.....
Sunt fumate textele tale cu conspiratia sionista ....

Pa !
;;;;;;;;; IGNORE;;;;;;;;;! :sml-happy0158EXIT;;;;;;;;!!!! CRETIN A FOST CINE TE-A PROIECTAT!!!!!!!! PE ACEASTA LUME;;;;;;

marin_zamfir

2 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 20:17

Eronat: democratie insemana (foarte pe scurt) respectarea legilor (oricare ar fi ele).
Cat priveste m"Macelarul din Balcani", va fi o mare problema pentru istorici sa stabileasca adevarul.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 11:21

De la: marin_zamfir, la data 2008-09-27 20:17:10Eronat: democratie insemana (foarte pe scurt) respectarea legilor (oricare ar fi ele).
Cat priveste m"Macelarul din Balcani", va fi o mare problema pentru istorici sa stabileasca adevarul.

Printre ruinele trecutului, istoricul culege floarea nemuritoare a experientei umane si o infatiseaza celor ce vin: ici ca un duios si gingas NU MA UITA , colo ca pe un tragic si solemn MEMENTO.
" Multe imprejurari evocate de catre Istorie aduc din pamant lesuri care trebuiesc judecate "....V. A.

"...Istoria lumii cugeta - desi incet, insa sigur si just "..
M.Eminescu.

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Haideti sa il elogiem si pe Hitler, fratilor!
Mergi la: