back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Haideti sa il elogiem si pe hitler, fratilor!

Pagini: << 12 13 14 15 16 Sari la pagina:

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:31

Ceausescu precum si Hitler au facut si bune si rele. Singura chestiune GRAVA reprezinta faptul ca nu recunoastem asta si mai mult, nu ne intereseaza si dam uitarii. Asta este tot ce conteaza la om. Degeaba faci un lucru bun daca apoi urmeaza alte rele. Se va uita cu desavarsire de fapta ta buna. (Sunt oameni ce nu mai vorbesc cu fratii lor de sange din cauza unei singure discutii contradictorii, si astfel uitam zeci de ani de convetuire, deci ce sa mai zic de un Dictator ?). Un exemplu concret ? Ceausescu a scapat tara de datorii (ce bine suna mai ales in ziua de azi) prin pricina infometarii populatiei, asupririi, stergerii unor drepturi ale omului, crime si detinuti politici. A suferit poporul mult si bine. Eu unul imi place sa numesc aceasta perioada UNA DE SACRIFICIU .... Un sacrificiu ce a dus Romania pe culmi de neatins acum. L-am impuscat, si tot ce mai trebuia sa facem este sa impartim aceasta bogatie si cu populatia Romaniei...roadele acestui sacrificiu.... canci....Cu ce a fost mai rau Iliescu decat Ceausescu ? In plus Ceausescu nu a cautat cucerirea Lumii.... deci nu mai comparati nici in gluma asta.
Cum spunea Bruce Lee "toate reprezinta motivatii" si a dictatorilor dar si a populatiei. Nu vom invata niciodata din isorie, intodeauna vom da verdicte dupa cum AM FOST INVATATI si nu dupa mintea noastra proprie si niciodata nu ne vom gandii la viitor ! ACESTE TREI MOTIVE - vor duce (daca nu deja e prea tarziu) la diparitia UMANITATII si implicit a omenirii !

Ca o natiune sa reuseasca, populatia TREBUIE sa inteleaga ca :
- NIMENI altcineva nu o va salva decat ea insasi.
- Trebuie sa ne UNIM intr-o singura strigare in CIUDA diferentelor de opinii politice, de fotbal, de automobile sau mai stiu eu ce....
- Trebuie sa fie gata de sacrificiu. (Cu referire la : sa fie gata sa auda "NU" tocmai din randurile politice a propriei natiuni si cu toate astea populatia sa strige incontiunuare "DA" cu orice pret).

Ce natiune e instare sa faca asta in ziua de azi ?

Si un citat a lui Einstein (cand a fost intrebat de germanii anti-nazisti in perioada cand Hitler devenea din ce in ce mai puternic) :
- Cum poate fi oprit ?
- A.E.- "Politicienii reprezinta nici 10% din Populatia Germaniei. Si cu asta am spus tot" !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 13:14

Chiar al elogia pe Hitler este o grava eroare, e drept ca in acea vreme dupa primul rasboi mondial in Germania era un adevarat HOHOS si nestabilitate si se inpunea o oarecare dictatura dar nu de felul care a im pus-o Hitler. Parerea subsemnatului ca acest bolnav de Parchinson a fost initial manevrat de diferite cercuri si mari potentati din punct de vedere economic insa acest neispravit a reusit sa scape de sub control. La fel consider ca in anumite perioade ale istoriei este necesara o dic tatura dar nu prelungita ca atunci devine oribila si de nesuportat, dar in general dictatori de felul lui Hitler care dupa chite stiu eu avea si origini de evreu isi pierd controlul si devin paranoici. -ION

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 02:30

Adolf Hittler s-a născut în orășelul Braunau, la granița dintre Germania și Austria, în 1889. De celălalt mal al râului care separa cele două state, Adolf putea să vadă Gemania lui Bismarck.

Băiatul a fost un elev excelent la gimnaziu, dar odată cu plecarea la oraș s-a confruntat cu primele piedici. Tatăl său Alois, funcționar vamal, dorea ca băiatul să-i calce pe urme și a încercat să-l convingă cu forța pumnului să renunțe la pasiunea pentru artă.

În aceste condiții, fiul a căutat cu bună știință să obțină rezultate slabe la învățătură, pentru a-și bloca accesul la o carieră de funcționar public. Situația l-a înfuriat pe tată, care a început să-și bată băiatul cu bocancii. Adolf a îndurat bătaia, învățând că violența și teama reprezintă modalități foarte eficace de a controla oamenii. 30 de ani mai târziu, avea să-și înscrie numele în analele istoriei, drept unul dintre cei mai atroce dictatori pe care i-a cunoscut omenirea.

Ajuns în ultimul an de liceu, Adolf a decis că nu vrea să își sacrifice libertatea de dragul științei, așa că a renunțat la școală. S-a mutat împreună cu mama sa vitregă, ducând o viață foarte comodă și lipsită de evenimente neprevăzute. Banii câștigați din vânzarea casei tatălui după moartea acestuia le-au ajuns pentru a susține stilul de viață, băiatul devenind trândav. Averea tatălui i-a permis tânărului Hittler să crească complet rupt de realitate, obișnuit cu traiul bun. Profesorul Edward Huma îl descrie ca fiind copleșit de prejudecăți pe care le acumulase în cursul copilăriei.

După ce a conviețuit timp de doi ani cu mama sa vitregă, ducând o viață materialistă, îndestulată, a decis să plece în Austria, la Viena, pentru a-și îndeplini destinul. A dat examenul de admitere la Academia de Arte Frumoase, o instituție foarte prestigioasă. Nu era deloc îngrijorat cu privire la rezultat, pentru că fusese un elev strălucit în liceu și avea talent artistic.

Când s-au afișat rezultatele și a aflat că nu a fost admis, s-a înfuriat îngrozitor, părăsind Academia. La acea vreme Adolf Hittler împlinise 18 ani. Lipsit de un țel care să-i focalizeze energiile, având la dispoziție mult timp liber, Adolf s-a cufundat în lectură. Nu citea de plăcere, ci doar pentru a-și confirma veridicitatea viziunii sale despre lume. Ocazional își petrecea serile urmărind spectacolele Operei din Viena. Cu alte cuvinte era un om cu un puternic simț al culturii. Uneori se pierdea în mulțimile care încercau să pătrundă în clădirea parlamentului. Locuitorii Vienei deja începuseră să promoveze alungarea tuturor evreilor. După ce Hittler a cunoscut primul evreu, un cerșetor care după un timp fusese ridicat de poliție, a studiat temeinic istoria în ceea ce privea poporul evreu.

De asemenea, primarul orașului aderase recent la o organizație antisemită. Emblema organizației era svastica care avea să devină simbolul partidului nazist. Sigla simbolică era soarele, precum și superioritatea și puritatea rasei ariene.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 02:31

Ce înseamnă rasa ariană?

Adolf Hittler a visat că germanii vor cucerii lumea. Era convins că rasa germană era superioară celorlalte, și cu această credință în suflet a inspirat teamă unei lumi întregi. Susținea cu fiecare prilej că ,,adevărații germani,, sunt ,,înalți și blonzi,,.

Singuraticul Adolf ducea o viață boemă în Viena, dar libertatea de care se bucura avea limitele sale. Tocmai împlinise 24 de ani, când a primit ordinul de încorporare în armata austriacă. A ignorat termenul repetat. Mult timp s-a ascuns de autorități. În 1913 a decis să părăsească Viena, în favoarea Germaniei. Preț de doi ani, a dus o viață nefericită și instabilă, lipsită de prieteni. Orașul unde s-a stabilit în Germania, era München. După ce ancheta privind dezertarea sa din serviciul militar austriac, la Salzburg în Austria, oraș apropiat de München, folosindu-se de talentul său oratoric, Hittler a reușit să-i convingă pe anchetatori că nu era apt din punct de vedere fizic pentru înrolarea în armată. Realitatea era alta. Motivul era de fapt că avea o aversiune față de poporul austriac, îndreptându-și devotamentul către armata germană. La 1 august 1914 în piața Odeon din München, se adunase o masă de oameni care fremăta de entuziasm. Germania tocmai declarase război Rusiei, după ce armata rusă invadase Austria. Acest moment a marcat începutul primului Război Mondial.

Temându-se că războiul se va încheia prea repede, Adolf a încercat imediat să se înroleze în armata germană. Odată devenit soldat, a parcurs nouă săptămâni de instrucție dură, și a fost trimis în Flandra să lupte împotriva britanicilor. Totuși a făcut față războiului, după ce capturase mulți inamici, statul german l-a decorat cu Crucea de Fier, Clasa a Doua. După toate eforturile sale nu primise altă slujbă în armată, decât cea de curier. Timp îndelungat până la terminarea războiului, Germania fusese înfrântă și era într-o mare criză economică, având mulți șomeri.

Decepționat, Adolf Hittler s-a retras din armată, în scurt timp afirmându-se în anul 1920 ca membru în Partidul Muncitoresc German. Membrii partidului, nu mulți la număr, au fost capturați de cuvântările sale. În scurt timp partidul a câștigat treptat, tot mai mulți adepți. Hittler trecuse de 30 de ani la acea vreme, când un poet Dietrich Eckart, și-a dat seama că Adolf nu este un om de rând. El avea putere să manevreze masele de oameni, cu forța cuvântului.

Ca lider al micuțului Partid Muncitoresc German, Hittler a înțeles că avea puterea să folosească antisemitismul spre propriul avantaj, pentru a-și transforma partidul într-unul de nivel național. După multe participări la convenții de popularizare a partidului, Hittler a promovat violența împotriva evreilor. Nu puțini au fost aceia care au fost sensibilizați de cuvintele lui și au decis să se alăture partidului. Printre aceștia numărându-se și Josef Göbbels, cel care avea să se ocupe cu propaganda în cadrul partidului nazist.

Ulterior Hittler i-a adăugat partidului o dimensiune militaristă. A asigurat unora dintre membrii o instrucție specifică soldaților, punând bazele unei miliții cunoscute sub numele de SA, formată din soldații cei mai loiali.

După ce Hittler a vrut să ocupe Berlinul cu forța, mulți adepți ai Partidului Muncitoresc au plecat din partid, Hittler căpătând încredere și prietenie de la Rudolph Hess, cel care avea să-i fie cel mai loial. După un an de absență politică, Adolf Hittler avea să-și înființeze o nouă grupare care se va numi Partidul Nazist.

La alegerile din 1928 naziștii au căpătat multe voturi și un loc în parlamentul german. După o campanie electorală împotriva locotenentului Hindenburg, Hittler a eșuat politic. După o călătorie cu avionul în multe regiuni ale Germaniei, a captivat masele cu discursurile sale. După multe eforturi în 30 ianuarie 1933 a reușit să devină cancelar. Timp de un an a slujit cu devotament Germaniei, în funcția de cancelar. În acest timp Partidul Nazist s-a extins tot mai mult, numindu-l pe Adolf Hittler liderul lor. La scurt timp după ce a fost numit lider al partidului, locotenetul Paul von Hinderburg, numit președintele Germaniei, a decedat. După un timp Hittler l-a cunoscut pe Benito Mussolini, care își organizase propria armată la Roma în Italia. După ce s-a întâlnit cu acesta la Veneția, Adolf Hittler s-a întors în Germania, a dizolvat celelalte partide, a modificat legislația astfel încât să interzică înființarea de noi partide. A declarat război împotriva evreilor. A înființat Gestapo-ul pentru a monitoriza activitățile civililor. A construit închisori și lagăre pentru exterminarea populației de origine ebraică. A manevrat poporul german, câștigându-l de partea sa. Ajunsese un adevărat dictator.

Era convins că folosirea forței este necesară pentru a proteja mândria și onoarea rasei. Pentru aceasta considera că este esențială ocuparea unor teritorii europene. Într-o perioadă scurtă , armata germană, a pus stăpânire pe Praga, invadând Cehia. Franța și Anglia au declarat război Germaniei. Așa a luat naștere cel de-al Doilea Război Mondial. După multe bătălii câștigate, Germania în cele din urmă, a pierdut teren. La 6 iunie 1944 Franța se aliase cu armata britanică și americană eliberând Parisul și alte orașe ocupate de naziști. La scurtă vreme armata germană a fost luată prin surprindere la Berlin de Franța și aliații săi.

Hittler a rămas necăsătorit până cu două zile înainte sinuciderii sale. Cu două zile înaintea sinuciderii sale, s-a cununat cu Eva Braun, cu 23 de ani mai tânără decât el. A fost singura sa iubită în acei 16 ani. Înainte de moartea sa, Hittler a dorit ca el și soția sa să fie incinerați. Șeful aviației Germaniei i-a cerut lui Hittler să se mai gândească, spunându-i că ar putea să plece în exil în Japonia sau Argentina, dar decizia lui Hittler era de neclintit. Prima sa victimă a fost câinele său, i-a după aceea Hittler a decis să-și pună capăt zilelor împușcându-se în cap.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 02:38

Hitler s-a nascut? Eu am crezut ca a aparut asa, din neant.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 02:39

Rasa ariana e de la poalele Hymalaiei si Iran. Si provine ghici de unde?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 03:14

De la: nastasemihail, la data 2010-04-17 02:39:19Rasa ariana e de la poalele Hymalaiei si Iran. Si provine ghici de unde?
din carpati [cu sau fara filtru ]

dan1957

57 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 12:41

si..............pe Base nu-l va elogia nimeni???
hai pupincuristilor!
curaj

rebel
raducrisan1954

5 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 18:15

Buna intrebare, raspunsul corect este urmatorul: Rasa Ariana provine din zona geografica a fostei Dacii, unde de fapt inaintea lor traiau si ,,Inteleptii,, la care veneau vechii greci ca sa ceara sfaturi , si asta pe vremea zeilor greci, si atunci noi ce Doamne santem si prin ce ,,minune,, am ajuns ceea ce suntem acum?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 02:11

De la: raducrisan1954, la data 2010-04-17 18:15:19Buna intrebare, raspunsul corect este urmatorul: Rasa Ariana provine din zona geografica a fostei Dacii, unde de fapt inaintea lor traiau si ,,Inteleptii,, la care veneau vechii greci ca sa ceara sfaturi , si asta pe vremea zeilor greci, si atunci noi ce Doamne santem si prin ce ,,minune,, am ajuns ceea ce suntem acum?

Nici o grija e doar iluzia ca am ajuns cum vor unii rau intentonaqti in privinta noastra. E propaganda impotriva noastra. Le-a mers pina acum.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 03:54

Tocmai constata cineva ca intre 1850-1947, cu aproximatie, am fost cintezoi in Europa. Dupa 1947, sintem ca vai de noi. insa e mai mult o propaganda. Statisticile reale, dar reale, sint cu mult mai optimiste. Nivelul de trai este raportat la cei din exterior dar ei au cama celeasi raporturi venituri preturi. Cu deosebirea ca ei baga banii in actiuni si parca asigurari. Deci investitii. Sistemul comunist ne-a dus in derapaj in directia consumului in loc sa investim. In rest toate bune. Investitiile necesita incredere in acea investitie. Aici e problema.
Investitiile nu se fac cu forta, a statului sau a unora. Se fac cu incredere, pozitiv, benevol. Aici s-a gresit, ca nu s-a facut o prezentare corecta a domeniului investitional intregii populatii. Tunurile facute in anii 90, au amplificat lipsa de incredere.

danyel7413

2 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:04

sant de acord cu ce ai spus ,noua ne trebuie dictatura militara si nationalizate bagatiile tari(gaz,petrolul,fabr de importanta strategica..etc)doar asa romanul o sa fak ceva.dak nu o sa fim slugi toata viata la straini care au anceput deja colonizarea noastra(dc crezi k ne-au bagat an UE,(sa poate desf produsele lor.sa cumpere pamant si sa muncim noi pt ei).aaa ank ceva tradatorii de tara(care vand tara pe nimik toata ar treb executati si confiscate averile)

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:10

De la: danyel7413, la data 2010-04-19 09:04:52 sant de acord cu ce ai spus ,noua ne trebuie dictatura militara si nationalizate bagatiile tari(gaz,petrolul,fabr de importanta strategica..etc)doar asa romanul o sa fak ceva.dak nu o sa fim slugi toata viata la straini care au anceput deja colonizarea noastra(dc crezi k ne-au bagat an UE,(sa poate desf produsele lor.sa cumpere pamant si sa muncim noi pt ei).aaa ank ceva tradatorii de tara(care vand tara pe nimik toata ar treb executati si confiscate averile)
In sfarsit unul care este de acord cu mine...................... sa aduca cineva camasa de forta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 03:09

De la: 9am045616, la data 2010-04-19 09:10:56
De la: danyel7413, la data 2010-04-19 09:04:52 sant de acord cu ce ai spus ,noua ne trebuie dictatura militara si nationalizate bagatiile tari(gaz,petrolul,fabr de importanta strategica..etc)doar asa romanul o sa fak ceva.dak nu o sa fim slugi toata viata la straini care au anceput deja colonizarea noastra(dc crezi k ne-au bagat an UE,(sa poate desf produsele lor.sa cumpere pamant si sa muncim noi pt ei).aaa ank ceva tradatorii de tara(care vand tara pe nimik toata ar treb executati si confiscate averile)
In sfarsit unul care este de acord cu mine...................... sa aduca cineva camasa de forta

Am adus-o

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 00:50

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:59

De la: gerard, la data 2010-06-17 00:50:11

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 19:40

De la: _KARPOV, la data 2010-08-27 00:59:44

Karpoave ,la mai mult de doua luni de la ultimul mesaj postat pe acest topic,tu ai simti nevoia sa postezi...un emoticon ca raspuns la un alt emoticon ? .Te plictiseai sau aveai treaba ?

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 August 2010, ora 17:26

Care este secretul ca un "topic" cu un subiect asa cretin, rezista atata vreme ?

9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Postat pe: 29 August 2010, ora 18:23

Pentru Germania se poate afirma ca a fost un erou, de altfel si in prezent imnul de stat al Germaniei este acelasi imn de pe vremea lui Afolf Hitler respectiv germania peste tot. In rest masacrusl care la provocat produce oroare, dar dece ne m iram cate rasboaie au fost si se mentin in lume cu victime nenomarate pentru cei care l-au propulsat la putere si l-au impulsionat pe Hitler de aprovoca rasboiul ultim zis mondial conduc si in prezent lumea mai exact urmasi lor si dece sa ne mai ascundem dupa perdea si in prezengt se urm areaste scaderea n umarului populatiei terei prin orice metoda inc lusiv prin producerea si raspandirea de diferite speci mic robiene pentru provocarea de boli nevindecabile.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:39

De la: 9am039127cismariuion_gmail_com, la data 2010-08-29 18:23:08Pentru Germania se poate afirma ca a fost un erou, de altfel si in prezent imnul de stat al Germaniei este acelasi imn de pe vremea lui Afolf Hitler respectiv germania peste tot. In rest masacrusl care la provocat produce oroare, dar dece ne m iram cate rasboaie au fost si se mentin in lume cu victime nenomarate pentru cei care l-au propulsat la putere si l-au impulsionat pe Hitler de aprovoca rasboiul ultim zis mondial conduc si in prezent lumea mai exact urmasi lor si dece sa ne mai ascundem dupa perdea si in prezengt se urm areaste scaderea n umarului populatiei terei prin orice metoda inc lusiv prin producerea si raspandirea de diferite speci mic robiene pentru provocarea de boli nevindecabile.

In momentul in care Hitler a venit la putere CE IMN AVEA GERMANIA ?....Ati facut o afirmatia corecta in fond ,ca Germania are imnul pe care il avea si pe vremea lui Hitler, dar incorecta prin omisiune,deoarece acest imn era al Germaniei inca inainte de venirea la putere a lui Hitler.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:58

De la: dan1957, la data 2010-04-17 12:41:48si..............pe Base nu-l va elogia nimeni???
hai pupincuristilor!
curaj

vezi ca are topic special

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:59

De la: 9am039127cismariuion_gmail_com, la data 2010-08-29 18:23:08Pentru Germania se poate afirma ca a fost un erou, de altfel si in prezent imnul de stat al Germaniei este acelasi imn de pe vremea lui Afolf Hitler respectiv germania peste tot. In rest masacrusl care la provocat produce oroare, dar dece ne m iram cate rasboaie au fost si se mentin in lume cu victime nenomarate pentru cei care l-au propulsat la putere si l-au impulsionat pe Hitler de aprovoca rasboiul ultim zis mondial conduc si in prezent lumea mai exact urmasi lor si dece sa ne mai ascundem dupa perdea si in prezengt se urm areaste scaderea n umarului populatiei terei prin orice metoda inc lusiv prin producerea si raspandirea de diferite speci mic robiene pentru provocarea de boli nevindecabile.

asa e, si chinezii tot de nemti au fost produsi

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 12:12

hitler sa traiasca ,pe lumea cealalta si base la fel ,ca sa nu se supere

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Pagini: << 12 13 14 15 16 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Haideti sa il elogiem si pe Hitler, fratilor!
Mergi la: