Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 19:34
N-ai citit bine,erau din lemn!Ratzushte din lemn,e cu totul altceva!
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 11:54
De la: crimpex, la data 2009-05-13 18:16:07
De la: Strakathus, la data 2009-05-12 15:10:36
De la: veveritza29, la data 2009-02-14 18:15:53Daca cineva are impresia ca in aceasta tara putreda se mai poate face ceva cu "vorba buna" se inseala amarnic!!! Comunismul ne-a tinut in lesa atata timp....democratia de acum este bataie de joc! Fiecare intelege democratia cum ii convine! La noi pana si puricii au paduchi!
PS- sa nu intelegeti ca admir sau sustin comunismul, dar e clar ca dresajul cu "bataie" e cel mai util in cazul Romaniei
Speak for yourself honey! Eu am trait destul sub comunism ca sa nu imi doresc deloc sa ma intorc acolo! Orice democratie "originala" e mai buna decat o societate in care trebuie aprobare ca sa-ti cumperi butelie de aragaz! Si in care vecinu' de la 4 te reclama la comitetu' de bloc pentru ca faci dus la ora 2 noaptea, sau ca ti-ai batut covoarele la ora de odihna a locatarilor. Nemaivorbind de coada la unt, lapte, iaurt sau salam (100 de grame feliat de persoana). Si de cascavalul pe care-l vedeam doar la televizor, de telemeaua de "19" ori de uleiul si zaharul pe ratie si painea cartelata ca in vreme de razboi! De "cincinal in patru ani si jumatate" si de adunarile de partid... De berea in sticle de ulei si de coada la bere la litru... De carnea la care stateai la coada cate 2 zile cu scaunelu'... Ufff! Scarboase vremuri. Singurul avantaj era ca eram mult mai tanar, iubeam si toate astea parca nu le prea vedeam...
APROPO DE BATUTUL DE COVOARE ....ACU E MAI RAU CA DE SANTEM IN CAPITALISM ,TREBUIE SCOASE BATATOARELE CA NU SANT ECOLOGICE (SI EU SANT PRO DEMOCRATIE) SI PT DOAMNA DE MAI SUS "NU SANT DEACORD CU BATAIA TUTUROR "AR TREBIU BATUTI LA FUNDULETUL GOL TOTI GUVERNANTI , CA ASTIA NE FURA TOT SI DUPA AIA SE DAU DE CEASUL MORTII CA TRE SA STRANGEM CUREAUA
Si sa stam cu praful in casa sa facem astm. Sa faca cei care le interzic. Ca poate li se interzice si lor accesul printre oameni.
Eu unde sa bat covoarele? in imaginatia mea? Virtual.
Noroc ca am covoare care se spala.
Dupa logica asta ar trebui sa nici nu mai spalam. Poluam riurile.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:17
Sa ne fie clar ... romanul sub comunism = 1 dictator, economie f dezvoltata, control deplin asupra populatiei, nu tigani, nu unguri, nu 1000 de partide cu 10010000100 de politicieni, nu mafie tiganeasca, da produse romanesti, da rosii cu gust....culmea....de rosii etc...ati prins voi ideea.
..... romanul sub democratie = 1 presedinte, toate partidele si politicienii de mai sus, hartii pe strada, tigani cu 5000 de tone de aur, platitori de taxe binenteles, economie.....vezi dictionar.....sau poze vechi....criminali, violatori, homosexuali, pedofili, zoofili....exemple bune pentru copii nostri....
Deci romanul fara 2 suturi in dos, nu face nimik....
Si apropo de Hitler,...daca cica noua generatie stie sa invete din istorie...hai sa facem o liste de lucruri si idei bune, facute/avute....de HITLER !! ca alea rele le tot auzim...
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:26
De la: vladidec, la data 2009-06-29 14:17:22Sa ne fie clar ... romanul sub comunism = 1 dictator, economie f dezvoltata, control deplin asupra populatiei, nu tigani, nu unguri, nu 1000 de partide cu 10010000100 de politicieni, nu mafie tiganeasca, da produse romanesti, da rosii cu gust....culmea....de rosii etc...ati prins voi ideea.
..... romanul sub democratie = 1 presedinte, toate partidele si politicienii de mai sus, hartii pe strada, tigani cu 5000 de tone de aur, platitori de taxe binenteles, economie.....vezi dictionar.....sau poze vechi....criminali, violatori, homosexuali, pedofili, zoofili....exemple bune pentru copii nostri....
Si apropo de Hitler,...daca cica noua generatie stie sa invete din istorie...hai sa facem o liste de lucruri si idei bune, facute/avute....de HITLER !! ca alea rele le tot auzim...
Rominul sub comunism=nema carne, dar deloc, nema brinzeturi, dar deloc, nema fructe, nema afaceri, nema costructii de noi proprietati, nema masini, nema lucruri moderne, nema electrocasnice, nema internet (nici nu s-ar fi pus problema sa avem asa ceva), nema excursii strainatate, nema, nema.
Intr-adevar locuri de munca si case la stat. dar nu toti case. Si legume in prostie. Si citeva articole in cantitate uriasa. Cum ar fi pantofi ieftini. Dar si acum sint.
Libertatea cuvintului nu exista. Te puteai misca in voie prin tara pe unde vroiau muschii tai. Dar pina la gard.
Te puteai misca in voie in toate intreprinderile . Erau locuri de munca putin in plus. Earu directii de dezvoltare care asigurau acele locuri.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
crimpex
55 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:27
De la: nastasemihail, la data 2009-06-29 11:54:03
De la: crimpex, la data 2009-05-13 18:16:07
De la: Strakathus, la data 2009-05-12 15:10:36
De la: veveritza29, la data 2009-02-14 18:15:53Daca cineva are impresia ca in aceasta tara putreda se mai poate face ceva cu "vorba buna" se inseala amarnic!!! Comunismul ne-a tinut in lesa atata timp....democratia de acum este bataie de joc! Fiecare intelege democratia cum ii convine! La noi pana si puricii au paduchi!
PS- sa nu intelegeti ca admir sau sustin comunismul, dar e clar ca dresajul cu "bataie" e cel mai util in cazul Romaniei
Speak for yourself honey! Eu am trait destul sub comunism ca sa nu imi doresc deloc sa ma intorc acolo! Orice democratie "originala" e mai buna decat o societate in care trebuie aprobare ca sa-ti cumperi butelie de aragaz! Si in care vecinu' de la 4 te reclama la comitetu' de bloc pentru ca faci dus la ora 2 noaptea, sau ca ti-ai batut covoarele la ora de odihna a locatarilor. Nemaivorbind de coada la unt, lapte, iaurt sau salam (100 de grame feliat de persoana). Si de cascavalul pe care-l vedeam doar la televizor, de telemeaua de "19" ori de uleiul si zaharul pe ratie si painea cartelata ca in vreme de razboi! De "cincinal in patru ani si jumatate" si de adunarile de partid... De berea in sticle de ulei si de coada la bere la litru... De carnea la care stateai la coada cate 2 zile cu scaunelu'... Ufff! Scarboase vremuri. Singurul avantaj era ca eram mult mai tanar, iubeam si toate astea parca nu le prea vedeam...
.
APROPO DE BATUTUL DE COVOARE ....ACU E MAI RAU CA DE SANTEM IN CAPITALISM ,TREBUIE SCOASE BATATOARELE CA NU SANT ECOLOGICE (SI EU SANT PRO DEMOCRATIE) SI PT DOAMNA DE MAI SUS "NU SANT DEACORD CU BATAIA TUTUROR "AR TREBIU BATUTI LA FUNDULETUL GOL TOTI GUVERNANTI , CA ASTIA NE FURA TOT SI DUPA AIA SE DAU DE CEASUL MORTII CA TRE SA STRANGEM CUREAUA
Si sa stam cu praful in casa sa facem astm. Sa faca cei care le interzic. Ca poate li se interzice si lor accesul printre oameni.
Eu unde sa bat covoarele? in imaginatia mea? Virtual.
Noroc ca am covoare care se spala.
Dupa logica asta ar trebui sa nici nu mai spalam. Poluam riurile.....
DAR DACA AI STA LA PARTER SI LANGA GEAMUL TAU E BATATORUL SAU DACA STAI LA ETAJUL 1 SI TOTI ISI SCUTURA PRESURILE PE GEAM SI TOATA MIZERIA SI FLOCI LOR SANT LA TINE IN CASA .....CE MAI ZICI ? COMUNISTULE
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 18:14
De la: nastasemihail, la data 2009-06-29 14:26:01
De la: vladidec, la data 2009-06-29 14:17:22Sa ne fie clar ... romanul sub comunism = 1 dictator, economie f dezvoltata, control deplin asupra populatiei, nu tigani, nu unguri, nu 1000 de partide cu 10010000100 de politicieni, nu mafie tiganeasca, da produse romanesti, da rosii cu gust....culmea....de rosii etc...ati prins voi ideea.
Rominul sub comunism=nema carne, dar deloc, nema brinzeturi, dar deloc, nema fructe, nema afaceri, nema costructii de noi proprietati, nema masini, nema lucruri moderne, nema electrocasnice, nema internet (nici nu s-ar fi pus problema sa avem asa ceva), nema excursii strainatate, nema, nema.
Intr-adevar locuri de munca si case la stat. dar nu toti case. Si legume in prostie. Si citeva articole in cantitate uriasa. Cum ar fi pantofi ieftini. Dar si acum sint.
Libertatea cuvintului nu exista. Te puteai misca in voie prin tara pe unde vroiau muschii tai. Dar pina la gard.
Te puteai misca in voie in toate intreprinderile . Erau locuri de munca putin in plus. Earu directii de dezvoltare care asigurau acele locuri.
ASTA AM VRUT SA SPUN LUMEEEEEEE ........ATAT TI-E DAT SA VEZI ???? ca nu aveai carne ? firme ? sex-shopuri ? gherete cu chipsuri ? .....libertatea cuvantului.....deci gata....sa-i taiem capul !!!
NU !!! NU ASA INVETI DIN ISTORIE !!! 99% RAU 1% BUN !!! DACA STI SA FOLOSESTI ACEL 1% SI SA SCAPI DE 99....SE CHIAMA BUN CONDUCATOR, INTELIGENT, INVATAT, SAU CUM VRETI VOI....
Eu daca asi putea, v-asi infometa pe toti, prefer sa nu mai mananc carne, sa nu mai beau cola sa nu am caldura etc...etc.... daca stiu ca in 10 ani ajungem cu economia unde a ajuns Ceausescu (iti imaginezi un Iliescu ori Basescu sa faca un metrou cap-coada ? cale ferata ? casa poporului ? blocuri pentru clasele muncitoare fie ele cat de nenorocite ?) si apoi ma las impuscat cu bratele deschise DACA am certitidine ca cei ce ma impusca nu REPETA ISTORIA si vor vinde tot....for deveni corupti etc....TOT CE EXISSTA ACUM. Ma las impuscat daca asi stii ca veti pastra economia, vapoarele, etc. si veti lasa si Mc-ul, si computerul si....le veti combina democratia cu ce las eu in uram
Fara un al doilea ceausescu Romania nu va fi niciodata...decat ciuca bataii pentru marile puteri.....si minoritatilor...
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 18:24
Nimic, nici un ceausu. Nu dau ce-i acum cu ce era atunci.
crimpex
55 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 17:09
De la: vladidec, la data 2009-06-29 18:14:21
ASTA AM VRUT SA SPUN LUMEEEEEEE ........ATAT TI-E DAT SA VEZI ???? ca nu aveai carne ? firme ? sex-shopuri ? gherete cu chipsuri ? .....libertatea cuvantului.....deci gata....sa-i taiem capul !!!
NU !!! NU ASA INVETI DIN ISTORIE !!! 99% RAU 1% BUN !!! DACA STI SA FOLOSESTI ACEL 1% SI SA SCAPI DE 99....SE CHIAMA BUN CONDUCATOR, INTELIGENT, INVATAT, SAU CUM VRETI VOI....
Eu daca asi putea, v-asi infometa pe toti, prefer sa nu mai mananc carne, sa nu mai beau cola sa nu am caldura etc...etc.... daca stiu ca in 10 ani ajungem cu economia unde a ajuns Ceausescu (iti imaginezi un Iliescu ori Basescu sa faca un metrou cap-coada ? cale ferata ? casa poporului ? blocuri pentru clasele muncitoare fie ele cat de nenorocite ?) si apoi ma las impuscat cu bratele deschise DACA am certitidine ca cei ce ma impusca nu REPETA ISTORIA si vor vinde tot....for deveni corupti etc....TOT CE EXISSTA ACUM. Ma las impuscat daca asi stii ca veti pastra economia, vapoarele, etc. si veti lasa si Mc-ul, si computerul si....le veti combina democratia cu ce las eu in uram
Fara un al doilea ceausescu Romania nu va fi niciodata...decat ciuca bataii pentru marile puteri.....si minoritatilor...
hai ca te inpusc eu ca vad ca esti masochist
cred ca vb de comunismul perfect ....oare nu ti-ai dat seama ca asa ceva nu se poate implementa atata timp cat daca lucrezi cu miere te lingi pe degete
Poate daca iai inpusca pe fiecere care este prins cu mosteniri de la "matusa Tamara" sau "flote" care sau dus nu stiu nunde sau" Ropetroluri" vindute de uni bogati ai lumii moderne .
Ba revino-ti si da-ti seama ca traim intr-o societate in care cel puternic financiar conduce si face legi numai pt ei ........scuze am deviat de la topic
Ic3
922 mesaje
Oras: Constanta
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 17:35
..Cred ca nu ati luat in calcul cateva aspecte.Chestii fundamentale.Ce lipsea romanului in comunism ..In Comunism..Alooooooo..In acea perioada nimeni in occident nu prea avea internet.Windows 95..Remember....Revolutie in 89...Desteptarea...Iar lucrurile stau cam asa..
.Comunism = Locuri de munca platite echitabil pentru orice categorie sociala.Deci..Locuri de munca..Fortat..pentru ca in general astazi nu prea este de munca...iar daca da...este pentru fraierul care face kilu mare smecherului care are tupeul sa il sfideze din ultimul model de limuzina..privind de la balconul vilei de lux care ia soarele darapanaturii...pentru care acesta numai are bani de impozit...Era timpul in care toti,indiferent de gradul de educatie avea dreptul la o locuinta..De mentionat..Toata lumea muncea...Acum....Tiganii ne lalaiesc manele..si arunca cu bani castigati din prostituie,trafic cu carne vie,specula cu obiecte contrafacute in China..Sa dus cultura..A fost inlocuita in totalitate de telenovelismul siropos..sucitor de creiere bolnave..gospodine umflate cu pensii nemeritate..Voma unei societati bolnave in care primeaza banii...Banii care cumpara,corup,prostitueaza mintea incetosata a romanului care nu mai are timp sa gandeasca...Auzi la ei....Nu am fi avut internet..Ai acum maestre//Atunci nu avea nimeni...Treapta de evolutie care ne-a dat acest drept.Asa zisa revolutie..O cacealma a celor care si-au castigat dreptul de a te calca in picioare legal...O lume in care sistemul bancar face legea..care te obliga sa-ti card de credit..pentru care platesti tot felul de comisioane,dobanzi...care tin in viata armata de bancheri si functionari...care te suna de fiecare data cand intarzii..Camatarie legalizata..Legi date de minti bolnave..Legi care incorseteaza,debusoleaza si scot din minti orice om.Orice om care ar vrea sa ramana normal...Dar nu poate....Nu are cum..Pnetru ca democratia asta bolnava...Alimenteaza egoismul...mania de a subjuga...Marea masa a populatiei..care trebuie sa traiasca...Traieste daca ai cu ce...Mai vreti?...Daca da va mai dau..Argumente..ca altceva nu am sa va dau...Sunt prea sarac..Prea obosit..prea bolnav..Altfel....
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 10:35
cred ca vb de comunismul perfect ....oare nu ti-ai dat seama ca asa ceva nu se poate implementa atata timp cat daca lucrezi cu miere te lingi pe degete
Poate daca iai inpusca pe fiecere care este prins cu mosteniri de la "matusa Tamara" sau "flote" care sau dus nu stiu nunde sau" Ropetroluri" vindute de uni bogati ai lumii moderne .
Ba revino-ti si da-ti seama ca traim intr-o societate in care cel puternic financiar conduce si face legi numai pt ei ........scuze am deviat de la topic [/quote]
Imi dau seama prea bine de ce zic....problema e cu voi ceilalti....voi vedeti doar probleme si solutii.....asa si ??????!!!.....cine sa puna in practica solutia ???? Lumea este condusa de ban....logic si normal...dar sa fie condusa in puii mei pe banii lor !!!!! nu ai mei !!!!! Iti faci vile si palate si legi pe banii populatiei ????'
Strakathus
25 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 20:46
@Ic3
Stimate domn!
Poate daca ai mai renunta la bere si tigari in favoarea scolii si a studiului ai avea sanse sa iesi din... hmmm.. vila.
Asa... Din bere si taclale pe gardu' vilei n-o sa-ti iasa bani. Si nici sanatate. Romanul chiar nu intelege ca, asa cum zice o reclama, avem sanse sa ajungem undeva doar prin "bun simt si responsabilitate".
Apropo! Chiar nu crezi ca ai putea face altceva cu banii de bere si tigari? Nu crezi ca ai putea face altceva din viata ta?!?
cezar_the_priest
18 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 17:53
Mai,voi chiar v-ati dilit la cap?Ce elogiul lui Hitler?Mai vad ca scrie cate unul de problema tiganilor...nu e numai problema noastra ci a intregii Europe...a ne delimita de realele probleme de integrare a acestei minoritati inseamna a fi mai rai decat cei ce le-au vrut pieirea.Nu mai zicem ca aceasta pozitie nu e nicidecum crestineasca....au fost secole robi fie la manastiri fie la boieri(asa era in feudalism si in Evul Mediu romanesc)si nu numai...pentru lipsurile lor nu trebuiesc acuzati .Trebuiesc EDUCATI !Eu unul ma inteleg foarte bine cu ei si sunt foarte saritori atunci cand sunt tratati corect.
Atlas333
22 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 18:04
Peste tot sunt oameni de nimic si gunoi si oameni adevarati de valoare. Problema e complicata. Sotia mea e tiganca si eu sunt maghiar. Dar pot sa zic ca sunt familisti, iubitori(socrii si cumnatii) corecti, MUNCITORI, sunt oameni de la tara care lucra dublu cat cei de la oras. Poate ca nu pot iesi uniii din cercul vicios al culturii lor si in proportie mare sunt infractori sau cu mare dexteritate si atractie pentru infractiune (tiganii) dar am zis problema e complicata, sunt mai multi factori. Eu zic ca trebuie vazut individul nu natia. In orice popor exista si buni si rai.
Atlas333
22 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 18:10
Bravo Ceazar THE priest si IC3. Avem nevoie de oameni liber-ganditori, flexibili si cu bun simti ca dumneavoastra.
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:30
Nu vrei tu sa vizitezi Coreea de Nord inainte de a vorbi aiurea?
cezar_the_priest
18 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 15:05
Cam asa se pune problema!Unii nu inteleg ce inseama iertarea si zidirea sufleteasca...Mai mult ma intereseaza ce-i cu criza asta si ce facem cu copiii nostri decat de ce-a facut jupanul Hitler...ca ne-a afectat gandirea ciuma comunista...cu atatia nostalgici nu dam noi inaintee...Merci de aprecieri!
Fosta membra 9am.ro
1276 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 15:44
De la: cezar_the_priest, la data 2009-07-16 15:05:40Cam asa se pune problema!Unii nu inteleg ce inseama iertarea si zidirea sufleteasca...Mai mult ma intereseaza ce-i cu criza asta si ce facem cu copiii nostri decat de ce-a facut jupanul Hitler...ca ne-a afectat gandirea ciuma comunista...cu atatia nostalgici nu dam noi inaintee...Merci de aprecieri!
Ave Cezar!
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:59
De la: cezar_the_priest, la data 2009-07-15 17:53:48Mai,voi chiar v-ati dilit la cap?Ce elogiul lui Hitler?Mai vad ca scrie cate unul de problema tiganilor...nu e numai problema noastra ci a intregii Europe...a ne delimita de realele probleme de integrare a acestei minoritati inseamna a fi mai rai decat cei ce le-au vrut pieirea.Nu mai zicem ca aceasta pozitie nu e nicidecum crestineasca....au fost secole robi fie la manastiri fie la boieri(asa era in feudalism si in Evul Mediu romanesc)si nu numai...pentru lipsurile lor nu trebuiesc acuzati .Trebuiesc EDUCATI !Eu unul ma inteleg foarte bine cu ei si sunt foarte saritori atunci cand sunt tratati corect.
PAI DACA SI TALICA OI FI TOT VREUN PUI DE CIOARA,D'AIA TE-NTELEGI BINE CU ZBURATOARELE SAU AI NEVOIE DE MANCARE SI BAUTURA GRATIS SI DE MANGOTII LOR,NORMAL MANGAFAO,D'AIA SPUI CA SUNT MAI CEVA DECAT CEILALTI,PROBABIL SPUI MINCIUNI PRIN VREUN SAT DE TIGANI[MAJORITAR] SI CINE SA TE TINA SA STAI CU BURTA LA SOARE,ZBURATOARELE,NU,PACALICIULE?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 23:20
De la: juditha, la data 2008-07-23 14:13:44
m-au intrigat foarte tare comentariile de la articolul 'Arestarea "Macelarului Bosniei" duce Serbia mai aproape de UE'. Cum poti sa spui despre un criminal de razboi ca a fost un erou?!! "Acum multi se dezic de el,dar nu peste mult timp il vor elogia in discursuri politice asa cum a fost,ca un EROU pentru poporul sau."- asta este unul dintre comnetarii. Este absolut revoltator. Pai asa, putem sa il consideram si pe Hitler 'un erou'.
....sunt doar 'imparati ai mustelor'...
esti mult prea tanara pentru a putea face o asemenea comparatie...
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 03:38
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 04:36
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 08:42
m-au intrigat foarte tare comentariile de la articolul 'Arestarea "Macelarului Bosniei" duce Serbia mai aproape de UE'. Cum poti sa spui despre un criminal de razboi ca a fost un erou?!! "Acum multi se dezic de el,dar nu peste mult timp il vor elogia in discursuri politice asa cum a fost,ca un EROU pentru poporul sau."- asta este unul dintre comnetarii. Este absolut revoltator. Pai asa, putem sa il consideram si pe Hitler 'un erou'.
Sa elogiem un dobitoc ca Hitler este o idee nefasta .Trebuie insa sa intelegem ca notiunea de "criminal de razboi" are mare legatura cu rezultatul razboiului . .Spre exemplu daca Germania castiga razboiul asistam probabil la procesul criminalilor de razboi Churchill,Stalin si Roosvelt .Cred ca nici nu este greu sa ne imaginam ce proces de toata frumusetea s-ar fi facut daca printr-un absurd,Japonia castiga razboiul dupa bomba de la Hiroshima.Iar nu este greu sa ne imaginam ce poze am fi vazut din lagarele lui Stalin in timp ce despre lagarele germane de exterminare am fi aflat ca sunt doar locuri unde detinutii planteaza flori si joaca sah in timpul lor liber .Notiunea de criminal de razboi ,ca si cea de terorist,trebuie mereu analizate prin prisma a cine a castigat si cine a pierdut batalia.
plesuardei
245 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 19:47
De la: sfetcum, la data 2008-09-30 09:46:28Hitler este si acum un erou pentru poporul german si a fost singurul om care a avut curajul sa se ia de evreii si sionistii care au pus la cale toate razboaiele si revolutiile Europene, adica marea finanta mondiala si oligarhia politico-financiara Europeana si americana (Marx, Engels, Lenin, Roosvelt, Churchill, Rorchild, Rockefeller, Morgan, Bush si multi altii)..care conduce lumea acum prin instaurarea Noii ordini mondiale, prin teroare si razboaie..In prezent au inventat si finanteaza noua doctrina "terorismul" , nu se mai lupta cu "Comunismul".Sieg Heil Tati!
Ma simt nevoit sa raspund acestor aberatii. In calitate de fost prelucrator prin aschiere,mai exact frezor, te pot asigura ca bolsevismul a luat asemenea amploare datorita faptului ca Hitler a inceput cel de-al doilea razboi mondial.Nu poti fi de acord cu masacrarea a milioane de oameni nevinovati.Numarul mortilor in al doilea razboi se ridica la 60 milioane,in marea lor majoritate civili!In ceea ce priveste poporul german, il numeste pe Hitler cel mai mare rau din istorie. In Germania, Hitler este vazut drept cel mai mare monstru a tuturor timpurilor, care a distrus intreaga Europa (inclusiv Germania). Eu incerc sa nu te condamn si prefer sa cred ca esti un om foarte putin informat si incult.
rado_gabriel
64 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 19:34
Mai bine-l primeau la Academie, poate ca lumea era mai frumoasa azi...
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 05:50
De la: crimpex, la data 2009-06-30 17:09:07
De la: vladidec, la data 2009-06-29 18:14:21
Ba revino-ti si da-ti seama ca traim intr-o societate in care cel puternic financiar conduce si face legi numai pt ei ........scuze am deviat de la topic
Hai va rog eu luati-va de mina asu impuscati-va cu apa cu ce vreti voi, ca eu ma culc....
petronius
9 mesaje
Oras: Piatra Neamt
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 12:33
da dupa 64 de ani tot pe Adolf Hitler il critica lumea intradevar a facut mult rau tuturor oamenilor de toate nationalitatilor inclusiv germanilor,dar problema ce ma deranjeaza e ca nimeni nu il critica pe Iosif Stalin care a macelarit si ucis mai mult decat Hitler.dar cred ca nimeni nu stie ce rau a facut intregii europe
petronius
9 mesaje
Oras: Piatra Neamt
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 12:42
De la: 9am177363, la data 2009-12-11 12:33:10
da dupa 64 de ani tot pe Adolf Hitler il critica lumea intradevar a facut mult rau tuturor oamenilor de toate nationalitatilor inclusiv germanilor,dar problema ce ma deranjeaza e ca nimeni nu il critica pe Iosif Stalin care a macelarit si ucis mai mult decat Hitler.dar cred ca nimeni nu stie ce rau a facut intregii europe
dap asa e mare dreptate are nastasemihai si sunt total de acord cu el. si in legatura cu tiganii daca ati observat vin tare din spate si sarputea sa ne trezim cu ei la conducerea tarii
sigi
11 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:38
Draga Judita, cei care au construit zidul in jurul Israelului sunt viitorii Criminali de Razboi si Vinovati de Crime impotriva Umanitatzii, alaturi de Einstein care a cerut crearea Bombei Nucleare si folosirea ei impotriva fiintelor umane. Asa ca pazeste-ti fundul!!! Fiecare cu eroii lui.
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:52
De la: sigi, la data 2009-12-11 14:38:14Draga Judita, cei care au construit zidul in jurul Israelului sunt viitorii Criminali de Razboi si Vinovati de Crime impotriva Umanitatzii, alaturi de Einstein care a cerut crearea Bombei Nucleare si folosirea ei impotriva fiintelor umane. Asa ca pazeste-ti fundul!!! Fiecare cu eroii lui.
mah sigi,
sa stii ca m-am prins...tu esti bulangiu, de-aia ii scrii lu' iuditha sa-si pazeasca fundul !?
si electronica !
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 04:42
Intr-adevar germanii se simt si acum vinovati ca au putut aduce la conducere si sustine un asemenea om. Stalin a avut un rol identic cu el in declansarea razboiului si moartea a milioane de oameni. Impreuna au impartit statele europene. Deci au o vina similara.
Mai multa atentie oriunde in lume in promovarea oricarei personalitati, se impune.