back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Haideti sa il elogiem si pe hitler, fratilor!

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

9am072632

6 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:06

MA UIMESC ACESTI OAMENI CARE SUSTIN CA ESTE NORMAL SA BATI COVOARE IN PERIOADA DE ODIHNA SI ASA MAI DEPARTE . BANUIESC CA NU AU REUSIT SA-SI FACA DECIT CITEVA CLASE .
PENTRU INFORMARE - IN GERMANIA DACA FACI DUS , S-AU UMBLI PRIN BAIE SAU BUCATARIE UNDE NU SUNT COVOARE IAR ZGOMOTUL SE TRANSMITE USOR DUPA ORA 22 , VECINUL TE RECLAMA SI IN 10 MINUTE SOSESTE POLITIA . AMENDA 4000 EUR

ASA TREBUIE SI AICI , TREBUIE DICTATURA , TREBUIE CA ROMANII SA IASA IN STRADA , CA SA DISPARA SECURESTI CA - BIETUL MUZEOGRAF ANTONESCU , SAU FIUL DE SECURIST GEOANA
ALTFEL ROMANII SUNT CE ??????????????????????/ HABAR NAM

crimpex

55 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:42

ba Azazel ....eu nu am mai intrat pe aici dar vad ca tu esti fidel rau
am crezut ca ai murit si sa scapat internetu de tine ....dar surpriza tu esti viu si-l aperi pe necajitu de tigan in continuare....bravooooooo.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:10

cert este ca romaniei ii trebuie un dictator cu idei democrate..apreciez ideia de shogunat

anacron

16 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:19

Eu as avea o alta idee, o revolutie, in urma caruia am curata putin tara de gunoaie, si cred ca o dictatura ar fi raspunsul, cel putin cu ceausescu priveam adevarul in fata, era dictatura asta e, acum se ascund dupa democratie, si tot dictatura e. Avem nevoie de cineva care sa taie si sa spanzure, pentru ca in romania sunt persoane ce nu pot fi atinse, au putere au bani, mafie, nu alta, ca dictator as mobiliza armata peste ei sa vad ce mai fac atunci, putina curatenie si un nou inceput dar sa nu uitam ca si ceasca a avut intentii bune si dupa a luat-o razna.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 03:32

Ceasca a sfirsit-o ca a tras in picioarele oamenilor. Populatia civila, fara arme. La ordinul lui, direct. A spus-o el, cu gura lui. Asta fac dictatorii cind nu e ca ei. Pina in noiembrie era normal. Cred ca daca aveam copil care sa se duca in strada si sa traga un dement in el, numai fiindca exista, in primul moment mi s-ar fi inmuiat picioarele. In al doilea, puneam mina pe arma si tara asta devenea cel mai mare carnagiu, pina dispaream si eu.
Mai ginditi si voi, cu creierul vostru cind promovati dictatura si dictatorii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 03:37

De la: crimpex, la data 2009-06-29 14:27:15
De la: nastasemihail, la data 2009-06-29 11:54:03
De la: crimpex, la data 2009-05-13 18:16:07
De la: Strakathus, la data 2009-05-12 15:10:36
De la: veveritza29, la data 2009-02-14 18:15:53Daca cineva are impresia ca in aceasta tara putreda se mai poate face ceva cu "vorba buna" se inseala amarnic!!! Comunismul ne-a tinut in lesa atata timp....democratia de acum este bataie de joc! Fiecare intelege democratia cum ii convine! La noi pana si puricii au paduchi!
PS- sa nu intelegeti ca admir sau sustin comunismul, dar e clar ca dresajul cu "bataie" e cel mai util in cazul Romaniei

Speak for yourself honey! Eu am trait destul sub comunism ca sa nu imi doresc deloc sa ma intorc acolo! Orice democratie "originala" e mai buna decat o societate in care trebuie aprobare ca sa-ti cumperi butelie de aragaz! Si in care vecinu' de la 4 te reclama la comitetu' de bloc pentru ca faci dus la ora 2 noaptea, sau ca ti-ai batut covoarele la ora de odihna a locatarilor. Nemaivorbind de coada la unt, lapte, iaurt sau salam (100 de grame feliat de persoana). Si de cascavalul pe care-l vedeam doar la televizor, de telemeaua de "19" ori de uleiul si zaharul pe ratie si painea cartelata ca in vreme de razboi! De "cincinal in patru ani si jumatate" si de adunarile de partid... De berea in sticle de ulei si de coada la bere la litru... De carnea la care stateai la coada cate 2 zile cu scaunelu'... Ufff! Scarboase vremuri. Singurul avantaj era ca eram mult mai tanar, iubeam si toate astea parca nu le prea vedeam...

.
APROPO DE BATUTUL DE COVOARE ....ACU E MAI RAU CA DE SANTEM IN CAPITALISM ,TREBUIE SCOASE BATATOARELE CA NU SANT ECOLOGICE (SI EU SANT PRO DEMOCRATIE) SI PT DOAMNA DE MAI SUS "NU SANT DEACORD CU BATAIA TUTUROR "AR TREBIU BATUTI LA FUNDULETUL GOL TOTI GUVERNANTI , CA ASTIA NE FURA TOT SI DUPA AIA SE DAU DE CEASUL MORTII CA TRE SA STRANGEM CUREAUA
Si sa stam cu praful in casa sa facem astm. Sa faca cei care le interzic. Ca poate li se interzice si lor accesul printre oameni.
Eu unde sa bat covoarele? in imaginatia mea? Virtual.
Noroc ca am covoare care se spala.
Dupa logica asta ar trebui sa nici nu mai spalam. Poluam riurile.....

DAR DACA AI STA LA PARTER SI LANGA GEAMUL TAU E BATATORUL SAU DACA STAI LA ETAJUL 1 SI TOTI ISI SCUTURA PRESURILE PE GEAM SI TOATA MIZERIA SI FLOCI LOR SANT LA TINE IN CASA .....CE MAI ZICI ? COMUNISTULE
Ai ramas asa de la postarea mea. Nici o grija, ca eu am covorase pe care le bag in masina. Si la batut covoare nu am prea mai vazut oameni, de lene. Se vor chema de la firme de spalat covoare. Asta e viitorul. Nu te mai impacienta. Ca intr-adevar va dispare obiceiul asta, dar de la sine, nu impus. Orice impunere genereaza o reactie, in timp, de la cei care nu inteleg. Asa ca mine, care sint alergic

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 03:43

De la: 9am072632, la data 2009-12-12 15:06:28MA UIMESC ACESTI OAMENI CARE SUSTIN CA ESTE NORMAL SA BATI COVOARE IN PERIOADA DE ODIHNA SI ASA MAI DEPARTE . BANUIESC CA NU AU REUSIT SA-SI FACA DECIT CITEVA CLASE .
PENTRU INFORMARE - IN GERMANIA DACA FACI DUS , S-AU UMBLI PRIN BAIE SAU BUCATARIE UNDE NU SUNT COVOARE IAR ZGOMOTUL SE TRANSMITE USOR DUPA ORA 22 , VECINUL TE RECLAMA SI IN 10 MINUTE SOSESTE POLITIA . AMENDA 4000 EUR

ASA TREBUIE SI AICI , TREBUIE DICTATURA , TREBUIE CA ROMANII SA IASA IN STRADA , CA SA DISPARA SECURESTI CA - BIETUL MUZEOGRAF ANTONESCU , SAU FIUL DE SECURIST GEOANA
Si cind fac sex cum e ? Cu politia la usa. Mai ales la persoane mai temperamentale. Nici nu ma mir ca le-a cazut natalitatea cu regulile astea.
Probabil ca nu au voie nici sa stranute.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:23

De la: crimpex, la data 2009-12-12 15:42:26ba Azazel ....eu nu am mai intrat pe aici dar vad ca tu esti fidel rau
am crezut ca ai murit si sa scapat internetu de tine ....dar surpriza tu esti viu si-l aperi pe necajitu de tigan in continuare....bravooooooo.

domnu' crimpex...cap de silex !
eu te respect (in general sunt foarte curtenitor cu ...proshtii !)
auzi la el...sa-mi adresezi invectivu' "ba" ?
vezi ca azazel este posesoru' unui IQ...ca te astupi !
compris ?

si electronica !
crimpex

55 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:53

cu IQ-ul m-ai spart
"lauda-ma gura de deaia iti dau sa manci" ......ma rog pt tine ca aparator al tiganilor ar veni cam asa "laudama gura ca deaia iti dau sa manca gura mea".
"Mai" ...ca vad ca" ba" ...te deranjaza ai un complex cu desteptaciunea asta, chiar te crezi un geniu, fa vreo dovada ceva sa vada lumea ca este un geniu pe forumu asta .

si apropo de apelativu "proshti "pastreazal pt cei care te-au adus pe lume.
multumesc frumos.

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 20:33

Lucrurile nu sunt albe sau negre, mai au si nuante de grii !
In mod indiscutabil nazismul , nu numai Hitler, a fost un sistem dement (parte din el aplicat - mai prost -shi de comunishti)
Sa nu uitam ca :
- Germania in 1937 avea o inflatzie care nu a mai fost egalata - recomand sa cititzi "Obeliscul negru" de Erich Maria Remarque ! Este f. interesant !
Hitler a oprit aceasta inflatzie - leafa se dadea zilnic !
Cu banii primitzi pt. o mashina, a doua zi puteai cumpara , eventual, pantofi sau o paine !
Hitler a "reusit" sa faca din marca germana o valuta forte !
- Celebrele autostrazi nemtzeshti au fost demarate de Hitler !
- Desgne-ul celebrului "Volkswagen" apartzine lui Hitler !
- Austriecii ( nu e singurul exemlu) l-au intaminat cu flori cand a facut "Anschluss-ul"- "alipirea" Austriei !
- Toate popoarele care au avut dezvoltari de varf ( exceptie rushii) au fost educate "cu bata"- citeshte "Shogunul" - James Clavell !
Indiscutabil a fost -sau a devenit- un paranoic !
(parere personala) - Nu a avut nimic cu evreiii ! Pur shi simplu avea nevoie de bani - shi banii erau la ei ! Nu a avut o alta maotivatzie , religioasa, ideologica , sau de alta natura , pentru ce au facut !!!
NU EXISTA IERTARE PENTRU ACESTE MASACRE !!!
Dar a existat motivatzia - scopul ! Pare absurd , dar a fost un geniu cretin !

9am093450

43 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:05

Intodeauna legea este de partea celui mai tare Invingatorul ia totul

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 10:28

"Hitler manifesta o profunda simpatie pentru Antonescu nu doar in calitatea acestuia de aliat, ci si pe planul uman. De cate ori vorbea despre el, o facea in termenii cei mai cordiali.In cursul vizitelor lui Antonescu in Germania, veghia cu o grija deosebita la securitatea sefului guvernului roman.
...........
Armata romana era, in opinia lui Hitler, o lume a coruptiei si a tradarii. Aceasta constatare ii insufla temerile cu privire la securitatea lui Antonescu. Dar acesta nu lua niciodata in serios avertismentele Fuhrerului. Hitler admira mai ales caracterul corect si incoructibil a lui Antonescu, calitati ce contrastau puternic cu metodele su uzantele dragi compatriotilor sai. "

Christina Schroeder (secretara lui Hitler) - 12 ani cu Hitler.

Intelegeti ce vreti din acest citat

Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:18

De la: vladidec, la data 2010-01-07 10:28:39"Hitler manifesta o profunda simpatie pentru Antonescu nu doar in calitatea acestuia de aliat, ci si pe planul uman. De cate ori vorbea despre el, o facea in termenii cei mai cordiali.In cursul vizitelor lui Antonescu in Germania, veghia cu o grija deosebita la securitatea sefului guvernului roman.
...........
Armata romana era, in opinia lui Hitler, o lume a coruptiei si a tradarii. Aceasta constatare ii insufla temerile cu privire la securitatea lui Antonescu. Dar acesta nu lua niciodata in serios avertismentele Fuhrerului. Hitler admira mai ales caracterul corect si incoructibil a lui Antonescu, calitati ce contrastau puternic cu metodele su uzantele dragi compatriotilor sai. "

io intzeleg ca matalutza incerci sa faci niscai apologie a celor doi .
la cei 25 de ani de viatza pe care i-ai petrecut pana acum...nu eshti in masura sa judeci istoria...chiar shi numai citita !
shi pana la urma, amandoi au fost judecatzi de instantze de judecata competente care au stabilit clar ca amndoi s-au facut vinovatzi de CRIME DE RAZBOI.deci au fost shi raman nishte CRIMINALI !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:24

De la: AZAZEL, la data 2010-01-07 18:18:15
De la: vladidec, la data 2010-01-07 10:28:39"Hitler manifesta o profunda simpatie pentru Antonescu nu doar in calitatea acestuia de aliat, ci si pe planul uman. De cate ori vorbea despre el, o facea in termenii cei mai cordiali.In cursul vizitelor lui Antonescu in Germania, veghia cu o grija deosebita la securitatea sefului guvernului roman.
...........

io intzeleg ca matalutza incerci sa faci niscai apologie a celor doi .
la cei 25 de ani de viatza pe care i-ai petrecut pana acum...nu eshti in masura sa judeci istoria...chiar shi numai citita !
shi pana la urma, amandoi au fost judecatzi de instantze de judecata competente care au stabilit clar ca amndoi s-au facut vinovatzi de CRIME DE RAZBOI.deci au fost shi raman nishte CRIMINALI !

MAI SUBTIRE CU TEORIA ,,MARESALUL ION VICTOR ANTONESCU---criminal de razboi''

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:26

De la: nastasemihail, la data 2009-12-14 03:43:43
De la: 9am072632, la data 2009-12-12 15:06:28MA UIMESC ACESTI OAMENI CARE SUSTIN CA ESTE NORMAL SA BATI COVOARE IN PERIOADA DE ODIHNA SI ASA MAI DEPARTE . BANUIESC CA NU AU REUSIT SA-SI FACA DECIT CITEVA CLASE .

Si cind fac sex cum e ? Cu politia la usa. Mai ales la persoane mai temperamentale. Nici nu ma mir ca le-a cazut natalitatea cu regulile astea.
Probabil ca nu au voie nici sa stranute.

mai mihaitza !
numa' la sex iti umbla mintea shmekere !?
pai daca persoana e' temperamentala (adica cu strigaturi,gemete,icneli,scrashnit din masele etc etc),
ii pui perna pe cap, sau ii pui calush, la sex shop-uri am vazut o gramada d'astea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti pup

si electronica !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:29

Aha...gata m-am linistit. Ca stiu pe cineva care vrea sa plece in Germania.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 23:12

Ma frate..... asta e tot ce ai inteles ? adica nimic ???? a citit careva textul ???? Pana si lui Hitler ii era frica de coruptia din romania....de tradatori etc .... mura-n gura.... va mai trebuie ..... si istoria Romaniei se bazeaza numai pe astfel de intamplari.... dar unii sut prea orbi sa inteleaga ceva.... atata stim : Hitler rau, antonescu rau, ceausescu rau..... pana mea.... in rest nu mai conteaza....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 23:16

Coruptie=iubire

9am156214

1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 14:36

...dar chiar o fi omorat atatea milioane de evrei cate citeaza propagande evreiasca de la Nuremberg incoace? Cum se face atunci ca multe organizatii evreiesti, cun ar fi "Der Stern", condusa de Itzak Shamir au foasta alaturi de Hitler pana la sfarsit?!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 14:52

Statistica
6 milioane de evrei
25 milioane de rusi
1 milion de romani
Cine a platit cel mai mult?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:07

NIMENI IN DRUM ....SI PLINI DE PRAF

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:11

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-08 14:52:35Statistica
6 milioane de evrei
25 milioane de rusi
1 milion de romani
CARE ESTE SOBOLAN DE ARHIVA...... DE LE STIE AS BINE

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:20

De la: 9am045616, la data 2010-01-08 15:11:34
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-08 14:52:35Statistica
6 milioane de evrei
25 milioane de rusi
1 milion de romani
CARE ESTE SOBOLAN DE ARHIVA...... DE LE STIE AS BINE

...unul care a ajuns la concluzia ca trebuie sa le planga de mila rusilor.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:21

Istorie, pur si simplu!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:23

Stiu ca nu-i iubiti pe rusi, dar ei v-au eliberat!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:28

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-08 15:23:06Stiu ca nu-i iubiti pe rusi, dar ei v-au eliberat!

...si tot ei ne-ar fi si mancat...si au mancat ce au putut pana acum, tezaurul , Moldova, resursele economice, etc, etc...

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:36

Tezaurul? "il pastreaza"
Moldova? va scapat de o durere de cap
Resursele? care?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:40

De la: click_cont, la data 2010-01-08 15:28:18
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-08 15:23:06Stiu ca nu-i iubiti pe rusi, dar ei v-au eliberat!

...si tot ei ne-ar fi si mancat...si au mancat ce au putut pana acum, tezaurul , Moldova, resursele economice, etc, etc...
ATUNCI TREBUE SA LE DAM MULTE,MULTE LACSATIVE.........SA LE PUTEM VINDE HARTIE IGIENICA MULTA,MULTA,SA PUTEM IESI MAI REPEDE DIN CRIZAAAA

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:43

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-08 15:36:26Tezaurul? "il pastreaza"
Moldova? va scapat de o durere de cap
Resursele? care?

Pentru ce-l " pastreza"? nu mai avem nevoie sa-l "pastreze, avem nevoie sa-l inapoieze. Deci e furat. Moldova nu a fost o bataie de cap decat pentru ei, cum sa o fure, iar pentru noi n-ar fi bataie de cap nici acum numai ca voua va lipsesc cunostintele economice si atunci indrugati prostii. Resursele sunt alea care timp de cativa ani au luat drumul Rusiei pana sa opreasca Gh. Dej jaful. Asa ca rusule, stai departe ca minciuna ta are picioare scurte!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:44

Buna idee, dar mai aveti hirtie? Ca padurile sint decimate.

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Haideti sa il elogiem si pe Hitler, fratilor!
Mergi la: