Info
x
Coruptia in romania
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 07:24
De la: sbucur, la data 2008-10-18 22:43:54Azazele te-ai mai scos, multumesc ...
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 19:37
Coruptie ce cuvat frumos pentru oamenii care o practica . Este ca o mangaiere pe crestetul capului , ca sa nu-i spui hot . In romania cuvantul coruptie este la ordinea zilei si chiar nu ne mai pasa. A devenit o obisnuinta . Oameni buni ne trebuie o lege 18 URGENT si aplicata URGENT ca altfel PARLAMENTARII ROMANIEI ne distrug. Ce uninominal .......................................... Ne trebuie URGENT MAREA ADUNARE NATIONALA (adica o noua revolutie )
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 20:18
Numai cine lupta impotriva coruptiei poate sa inteleaga cat de grea si cat de costisitoare este aceasta lupta .
De ce romanii nu indraznesc sa divulge numele persoanelor care iau spaga , care cer mita , care fac trafic de influenta sau care comit abuzuri ? Costelaeq,cata dreptate ai !''In romania cuvantul coruptie este la ordinea zilei si chiar nu ne mai pasa. A devenit o obisnuinta .'' |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 06:01
Lupta cu coruptia incepe prin vot !
Si continua prin atitudine. Restul e gargara pentru imaginea proprie. Cu cat se vorbeste mai mult despre acest cuvant cu atat se demonetizeaza si se face din ce in ce mai putin.
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 10:44
De la: sbucur, la data 2008-10-21 06:01:17Lupta cu coruptia incepe prin vot ! Sbucur, citesc pe multe forumuri mesajele romanilor , dar ca si pe acest forum nu se vorbeste despre adevarata situatie grea cu care se confrunta societatea romaneasca . Adica , despre coruptie . Saracia din aceasta tara face ca acest flagel sa ia proportii din ce in ce mai mari . Saracia face ca tinerii romani sa plece peste granita si sa intrerupa studiile . Datorita meseriei mele intru in contact cu fel de fel de tineri . Majoritatea ma intreaba.'' Ce sa facem aici? Cum sa ne intemeiem o familie daca nu gasim un loc de munca care sa ne permita sa intretinem o familie? Nu vedeti ca peste tot daca nu dai spaga sau nu ai relatii , nu primesti nimic ? Cum sunt tratati simpli cetateni ai acestei tari de catre persoanele cu bani si cu functii mari cand acestia le solicita ajutorul ?'' Stiu cate greutati intampina tinerii din ziua de azi , le raspund eu . Vad cu ce greutati se confrunta si tinerii care termina o facultate . Vad saracia din jurul meu , vad lacrimile oamenilor care sufera din cauza ca nu au o bucata de paine pe masa . Vad prea multi copii si batrani cersind pe strazi si pe la usile oamenilor pentru o bucata de paine sau o haina . Eu ii ajut cu ce pot pe cei aflati la necaz , dar voi tinerii trebuie sa luptati pentru o viata mai buna . Voi sunteti speranta acestei tari . |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 12:06
Asa este, Lyly
Se poate face ceva dar nu peste noapte. Poate ai observat ca pe toate posturile, pe toate temele, in mod constatnt pledez pentru prezentarea la vot a tinerilor. Degeaba esti nemultumit daca nu faci absolut nimic, daca nu iei atitudine ... Luptele astea de pe forum n-au nici un efect daca nu se materializeaza in ceva concret ... Guvernantii au lasat de izbeliste invatamantul si pentru ca tinerii sa fie cat mai prosti, sa nu reactioneze, sa nu-i ajute mintea ... pentru ca vor fi mai usor de exploatat si de manipulat. Este stupefiant sa auzi ca tinerii de azi nu sunt in stare sa intrepreteze, sa inteleaga un text citit, se inteleaga sensul figurat al cuvintelor, sa priceapa ce se intampla in jurul lor .... Pe unii ii putem vedea chiar pe forumurile astea. Din aceste motive nu se duc la vot. Capata niste ifose de oameni cu drepturi si cer de la societate numai ce le convine. Nu stiu sa-si achite si obligatiile fata de societate, nici nu vor sa auda de ele... Daca lucrezi cu tinerii invata-i sa se implice in primul rand asa, prezentandu-se la vot. Pe urma sa ia atitudine impotriva acestui flagel. Dar povestea tinerilor nu este atat de simpla si ei nu sunt niste victime si niste ingerasi asa cum se crede indeobste. Ei au o putere de adaptare mult mai mare dacat noi cei mai in varsta. Au prins repede mecanismul asta al coruptiei si se simt in el ca pestele in apa ... Nu numai batranii sint fatarnici, nu numai ei spun una si faca alta ... ci si tinerii. Pentru ca nu au de ales... si se adapteaza mult mai usor...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 01:27
;;;;;CORUPTIA,, IN ROMANIA,,???? ;;NU EXISTA!! TOTUL ESTE; PERFECT!
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 01:39
De la: sbucur, la data 2008-10-18 22:43:54Azazele te-ai mai scos, multumesc ...
|
|
|
|
|
ASR 88 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 14:35
Prieteni.
este mult prea greu…si nu frica este cea care ne tine ci spalarea creierului uman(la nivel mondial)….mai multe nu spun …pentru mine a fost de ajuns sa vad asta : www.zeitgeistmovie.com sau variantele traduse… Crezi ce vrei sau nu crede! Spune mai departe despre el sau nu spune! Au fost gasite contra argumente:poti sa le crezi sau nu! Poti sa spui mai departe despre ele sau nu! Cand reusesti sa stai intre doua adevaruri si sa-ti creezi propriul adevar atunci,este doar parerea mea,ti-ai gasit identitatea,constiinta si demnitatea! Totdeauna este Raul si Binele ...de ce nu exista nimic intre??!! Este un film interzis(?!) Este un Adevar bun sau rau!! Dar este un adevar!…cred ca asta ar trebui sa dea de gandit… Dar oare mai putem gandi?? |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 17:42
;;;;;;
;;;;;;IN ;ROMANIA; CORUPTIA, ESTE IN FLOARE;!!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 23:18
De la: ASR, la data 2008-10-28 14:35:48Prieteni. |
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 23:42
am vizionat acest film care este inca o dovada ca suntem manipulati grosolan sa ma explic:filmul incepe cu teoria big-bangului ,o teorie nedemonstrata stiintific si continua cu teoria darwinista care s-a demonstrat stiintific ca este o vrajeala,se continua cu teoria conspirationista care are multe adevaruri esentiale dar are si multe lacune,pe urma se vine cu lacrimi,sentimentalisme ieftine fara sustinere concreta,dupa care urmeaza o adevarata imbarligatura religioasa unde se spun multe adevaruri dar si multe exagerari si minciuni,urmand unele adevaruri istorice,dupa care se revine in forta despre teoria conspirationista ,se scapa voit sau nu unele adevaruri[cum ar fi demolarea prin implozie a turnurilor gemene]se fac numeroase trimiteri la oculta mondiala la conducatorii din umbra ai finantelor mondiale dupa care iar incepe caterinca despre religii si basme ale popoarelor si se incheie apoteotic cu varza din biblie despre apocalipsa lui ioan.IN CONCLUZIE RECOMAND VIZIONAREA ACESTUI FILMULET DAR IN ACELASI TIMP CITIREA UNOR CARTI CUM AR FI;ISTORIA RELIGIILOR SI A MITURILOR ESENTIALE SCRISA DE MIRCEA ELIADE,TOATE CARTILE SCRISE DE IOAN PETRU CULIANU,TOATE CARTILE SCRISE DE PAVEL CORUT,TOATE CARTILE SCRISE DE RADU THEODORU,BIBLIA HAZLIE SCRISA DE CALUGARUL LEO TAXIL PRECUM SI TOT CE S-A SCRIS DESPRE MASONERIE,ORDINUL CRANIU SI OASE SAU ROZACRUCIENI[CINE REZISTA SA CITEASCA VECHIUL SI NOUL TESTAMENT AR FI PERFECT DEOARECE AR AVEA TERMENE CERTE DE COMPARATIE],LEGENDELE OLIMPULUI,RAMAYANA,VEDELE INDIENE,TOATE CARTILE DESPRE BUDA SI CONFUCIUS,PRECUM SI DESPRE LEGENDELE VECHILOR POPOARE SI CIVILIZATII,DESPRE ATLANTIDA SI MULTE ALTELE SI ABIA ATUNCI ISI VA DA SEAMA CAT ADEVAR CONTINE FILMULETUL SI CATA MANIPULARE.
|
|
vasyy1971 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 12:28
ce-mi place ...toata lumea barfeste si constata ca este coruptie dar rezultate ZERO BARAT...nu va dati seama ca astia deabea asteapta sa fie alesi...4 ani nu-i mai deranjeaza nici dumnezeu(pentru ca el exista pt prosti pentru smecheri nu prea)....Propuneti ceva concret un protest la inceput pe net,eu subscriu la orice idee ingenioasa.
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 12:33
De la: marygeo2006, la data 2008-10-28 01:27:20;;;;;CORUPTIA,, IN ROMANIA,,???? ;;NU EXISTA!! TOTUL ESTE; PERFECT! AI PERFECTA DREPTATE
|
|
ema_vicky 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:17
AI MARE DREPTATE DACA ALA NU A DAT ALA NU A DAT ATUNCI CCINE IA INVATAT SA INTINDA MANA
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 09:55
De la: marygeo2006, la data 2008-10-02 07:59:41 FOATE TAREEEEEEEEEE
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:28
Mai inainte de a imi expune si eu parerea , doresc sa-i transmit cuvintele mele de admiratie lui tycu_007 :
-Felicitari pentru felul cum gandesti si pentru ce ai scris pe acesta tema ! Sper din tot sufletul ca vor fi din ce in ce mai multi cei care vor realiza ca SCHIMBAREA nu inseamna sa-i schimbam pe unii cu altii la alegeri sau sa infiintam un alt partid ; daca dorim sa se schimbe ceva in ROMANIA trebuie sa incepem prin a ne schimba propria gandire. CORUPTIA = stare de ABATERE DE LA MORALITATE,de la cinste, de la datorie; CORUPT = care se abate de la morala; MORALITATE = insusirea a ceea ce este moral; natura, caracterul, valoarea unui fapt, a conduitei unei persoane sau a unei colectivitati din punct de vedere moral . In momentul de fata suntem o tara corupta, ne complacem in aceasta situatie spunand ca de vina e sistemul corupt. Ar fi bine sa realizam ca noi , fiecare dintre noi, suntem cei care formam sistemul si cu cat vom realiza mai repede si mai multi acest lucru , cu atat ne va fi mai bine. Eu sunt destul de optimista si inchei cu aceste doua citate: „Puterea corupe. Puterea absolutã corupe absolut.” (Lord Acton) "Ce este optimismul ? Este furia de a sustine ca totul e bine cand iti merge rau." (Voltaire)
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 09:33
Continuare la ce am scris ieri :
MORALA = ansamblul normelor de convietuire, de comportare a oamenilor unii fata de altii si fata de colectivitate si a caror INCALCARE nu este SANCTIONATA de lege ci DE OPINIA PUBLICA MORAL = forma a constiintei sociale care reflecta si fixeaza idei, conceptii, convingeri privind comportarea individului in societate ROMANIA este un punct pe harta fizica a lumii si daca nu ar fi populata nu am putea defini CORUPTIA. Deci,corect este sa spunem Coruptia la ROMANI . Desteapta-TE ROMANE! si ai grija, barbarii de tirani nu mai sunt cei despre care scria Andrei MURESANU . ROMANE esti in in moarte clinica dupa lungi si repetate sinucideri ( decembrie 1989 ------->) Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:01
Revin , chiar daca am observat ca nu s-a simtit prezenta unui comentariu pe aceastra tema, si va spun:
Dragi romani din tara Romania, stat membru UE, puterea este la VOI si nu la cei care isi deroga drepturi dupa 30 noiembrie 2008(IN CAZUL DE FATA) . Noi trebuie sa luam atitudine si sa spunem NU coruptiei din Romania! Trebuie sa realizam ca mai putin conteaza x% majorare salariala si mai mult inseamna sa ii cer : - functionarului de la ghiseul public sa ma respecte chiar si cand platesc o amenda; - profesorului sa imi educe copilul atata timp cat platesc (este invatamant de stat, dar nu de "stat degeaba" ci bani din contributiile noastre ); - medicului sa ma respecte si sa-mi acorde consultatia pentru care de fapt eu cotizez lunar ; -etc in asteptarea exemplificarilor dumneavoastra.... Dragi ROMANI din ROMANIA , banii de la buget sunt bani obtinuti si din munca dumneavoastra , a unor OAMENI care si-au facut datoria fata de stat , dar care nu au curajul sa ceara sa fie respectati! Voi sunteti OPINIA PUBLICA din ROMANIA ! Dana P
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 21:09
Cati romani au curajul sa lupte impotriva coruptiei care face victime zi de zi ?
De ce romanii nu au curajul sa lupte pentru o viata mai buna ? Citind mesajele postate pe acest forum, cat si pe alte multe forumuri, am constatat ca romanii nu prea vorbesc despre coruptie ,daramite sa faca public un caz de coruptie . Eu am indraznit sa fac public cazul familiei mele in presa si pe internet ,sa fac public numele persoanelor care au adus mari prejudicii familiei mele, fara a-mi fi frica de nimeni si de nimic. Am apelat la acest mod de lupta impotriva coruptiei, deoarece familia mea detine ADEVARUL, pe care l-am demonstrat cu multe probe postate pe site-ul ''aparatidrepturile''. Si pe timpul comunistilor am indraznit sa lupt pentru drepturile mele, fara a lua in considerare amenintarile care mi se aduceau de catre cei care detineau puterea la vremea aceea. Niciodata nu am fost sanctionata pentru ca imi ceream drepturile,dimpotriva mi-a fost admirat curajul de a spune lucrurilor pe nume . Cand detitii adevarul , cand vrei ceva bun de la viata ,lasi frica si lasitatea deoparte si lupti pe toate caile cinstite si legale pentru a-ti atinge telul. NIMIC NU-I GREU PE LUMEA ASTA DACA ITI DORESTI CEVA CU ADEVARAT. |
|
tantas_sebastian 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 17:23
Cum spuneam mai înainte sistem este defect.
Pãi cum poþi sã ceri unui funcþionar sã fie corect când el a adus bani de acasã ca sã candideze. Cum poþi sã ceri unui doctor, profesor sã fie corect când el dã bani ca sã ia o slujbã la ºcoalã sau spital. Cum poþi sã ceri unui poliþist sã fie corect când el dã bani pentru slujba pe care o are. Deci nu prea sunt prea multe de spus, sistemul trebuie acceptat aºa cum este sau schimbat total. ªi asta cu schimbarea sistemului electoral, cum poþi sã ceri unui candidat (primar, consilier, senator, deputat, preºedinte) sã vinã cu bani de acasã ºi ulterior sã devinã un om corect???? Cum se vrea ca un funcþionar (profesor, poliþist, funcþionar public) sã fie corect când el a dat bani ca sã ocupe un post cald?? Deci hai sã nu mai fim ipocriþi!!!!!!!!!!! Nu sunt doar ei de vinã, este sistemul care nu are cum sã se schimbe. Sebastian |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 10:04
Sa presupunem ca sunteti un om simplu .
Un om care nu are o situatie financiara buna , fara relatii si pe deasupra nu aveti nici prea multe studii . Cum ati reactiona daca intr-o zi v-ati trezi acuzat de o fapta infractionala pe care nu ati savarsit-o si pentru care ati putea ajunge in inchisoare? Persoanele care va cerceteaza au nevoie de o victima pentru a scoate pe cineva din necaz si cum dvs.indepliniti toate conditiile unui om care nu reprezinta niciun interes pentru persoanele cu functii si cu relatii, ajungeti in postura de infractor. Ce veti face in aceasta situtuatie , veti spune ''Nu sunt doar ei de vinã, este sistemul care nu are cum sã se schimbe '', sau ati lupta pentru aflarea adevarului ? |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:18
dragii mei ,si prieteni si ...neprieteni...
fiecare in felul vostru aveti dreptate ( de fapt aveti dreptul...nu-i asa , sa ...credeti ca aveti dreptate ! ) . uitati un singur lucru ; de cand exista poporul asta (roman , aroman ,si de alte...nationalitati ) ,fiii care-l compun au trait dezbinati si vor trai asa in vecii vecilor ... puteti sa ma etichetati cum vreti voi ; trist ,frustrat , incult , agramat etc. etc. dar ,spre deosebire de voi ,am o calitate unica ; sunt ...singur ...fara dumnezeul vostru ...si deci...liber ! mai mult...eu stiu ce urmeaza...voi habar nu aveti ce va asteapta ...sincer ...va compatimesc ...mie nu-mi mai pasa ...
si electronica !
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 18:07
DA! In Romania, exista, coruptie la tot pasul! Nu , inteleg de ce nu comentati, fiecare decent, sa lasati ;fiecare, om, sa si exprime liber, opinia! Tot ;agatati in ;;comuniszhy;;nu m-i se pare ;normal! Ce au ;construit;; comunistii; au vandut si furat;; democratii;;!! Sunteti ;de-a dreptul ;absurzi;!! ;;; CORUPTIA IN ROMANIA;; este la ;inaltime! Nu poti ;pasi nicaieri, fara sa fii obligat;;sa dai;;mita;! Ar fi bine sa va axati , pe tema, si nu mai jigniti!
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 12:10
Proiect de OUG
Magistratii care trimit Romania la CEDO, vor plati despagubirile . www.avocatnet.ro/content/articles/id_13866/Proiect-de-OUG-Magist... Rog a se citi pe site-ul de mai sus comentariul postat cu numele Mihalcea Catalina . Oare va raspunde vreun judecator pentru toate nedreptatile facute familiei mele ? Cine ne va reda sanatatea pe care ne-am distrus-o in cei patru ani de zile de cand tot luptam pentru a scoate la lumina adevarul cazului nostru ? In viata banii nu rezolva nimic atunci cand sanatatea ti-a fost distrusa. In Romania legea nu a reusit sa devina un mecanism eficient de neutralizare, de dezactivare a coruptiei, ci un instrument care deseori o favorizeazã. Oamenii cinstiti si simpli se simt nu doar marginalizati si parasiti, ei realizeaza ca in Romania coruptia scapa de sub control si consecintele sunt grave |
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 17:03
De la: raduporubiu, la data 2008-07-22 11:59:21Nu am avut ocazia sa dau spaga....Dar daca asa este mai simplu, daca asa imi rezolv problemele nu voi ezita sa dau. In nici un caz nu o sa-mi fac copilul "oaia neagra a clasei" pentru niste bani...indiferent cati ar fi acestia...Nu o sa stau sa-mi vad copilul blonav netratat pentru ca nu am dat spaga....Dar e la fel de adevarat ca daca sunt pus sa dau spaga voi face de asemenea tot ce pot sa nu se bucure de ea....nu stiu...gasesc intrare la un director de scoala...un director de spital si ...un rau se face usor... ....Da coane, mutumita celor de mentalitatea dumitale, stimabile, inotam in coruptia asta si nu-i mai dam de cap... ......In loc sa ne educam copii ....ii ticalosim, frumos exemplu......
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 13:19
ANALIZA PRACTICII CEDO IN CAUZELE
CONTRA ROMANIEI IN PERIOADA 2007-2008 www.baroulvalcea.ro/pdf/s1/ANALIZA%20PRACTICII%20CEDO%20IN%20CAU... '' În prezent, România ocupa locul II din punct de vedere al numarului petitiilor aflate pe rolul CEDO, fapt ce nu a reprezentat inca un semnal de alarma pentru autoritatile române. Toate statele europene au probleme din punct de vedere al respectarii anumitor drepturi ale omului, însa o specificitate a României este aceea ca se reclama încalcarea majoritatii articolelor prevazute în Conventie. Probleme de fond identificate de CEDO provin atât din legislatia nesatisfacatoare, cât si din modul de solutionare a dosarelor de catre organele judiciare românesti. Numai in anul 2007, lipsa de interes pentru acest domeniu a autoritatilor a costat România suma de 8.360.970 euro, din care 522.721 euro in urma intelegerilor amiabile realizate si 7.838.249 euro in urma unor hotarari de condamnare pronuntate de catre Curte. In anul 2007, statul roman a suportat 88 de hotarari de condamnare. In aceiasi perioada, a existat si o hotarare a Curtii prin care s-a respins o plangere indreptata impotriva statului roman, precum si 18 întelegeri amiabile realizate intre stat si reclamanti.'' |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 16:58
De la: AZAZEL, la data 2008-11-21 15:18:16dragii mei ,si prieteni si ...neprieteni... Amice, libertatea inseamna haos. Forma naturala a universului este haosul. ordinea este un sistem artificial creat de om pentru a se putea dezvolta, pentru a se putea perpetua. Dumnezeu este creatia haosului, este acel element care va distruge mediul care l-a creat. Dumnezeu i-a creat si pe cei fara de dumnezeu si le-a dat impresia ca sunt liberi. Are si el forma lui de umor ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 11:27
E foarte trist ca intr-o tara atat de frumoasa si cu multe bogatii, romanii nu duc o viata linistita si un trai decent .
CEDO constata ca-n Romania se incalca majoritatea articolelor prevazute in Conventie. Putini romani indraznesc sa lupte cu adevarat pentru respectarea drepturilor omului in Romania . Am cunoscut oameni care spun ca lupta pentru respectarea drepturile omului si impotriva abuzurilor si coruptiei din Romania, dar dupa cateva minute de discutii , d-nii au trecut direct ''la afaceri''. ''Mai marele om '' al unei organizatii neguvernamentale mi-a zis : ''Pentru a va ajuta trebuie sa fiti membra a acestei organizatii . Pentru a face acest lucru, va costa ..... Ca sa facem si acest lucru,va mai costa .... Ca sa va reprezentam va mai costa .....s.a.m.d. ''Mai marele om'' mi-a mai zis ''Mai mult de 100 milioane de lei (lei vechi) nu veti mai cheltui cu procesele daca va vom ajuta noi .'' Am ramas fara cuvinte cand am auzit aceasta suma . 100 de milioane de lei! Pentru ce ? In urma discutiei , eu ajunsesem deja la concluzia ca de fapt aceasta organizatie nu da doi bani pe cazul nostru si ca interesul ''mai marelui om '' sunt doar banii . |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:27
Ca sa lupti pentru drepturile omului trebuie sa mai ai pe cineva langa tine, ca doar nu lupti numai pentru drepturile tale. Romanii nu se solidarizeaza cu oamenii de calitate. Ei sprijina in mod natural pe hoti si corupti care i-au impilat si pe urma se complac in rolul de vaicareti. Nu vor sa faca nimic pentru binele lor pentru simplul motiv ca nu sunt in stare sa-l indentifice.
Cu alte cuvinte sunt prosti ... in majoritatea lor. Cei care nu sunt prosti devin handicapati... Asta este.
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

;;;;;;IN ;ROMANIA; CORUPTIA, ESTE IN FLOARE;!!
dar n-am gasit o alta tara, mai buna, mai curata sau mai frumoasa, nici atunci, nici acum ,,!!!! Eu mai calatoresc si acum in; Iugoslavia, Ungaria, Italia, Germania, Irlanda,, unde am multi prieteni si rudenii,, ,,,,,,dar cel mai mult stau in ;Spania; anual 5-6 luni. La fiii mei! Nu-mi place acolo pt, ca; au preturi, mici la produse de calitate!
DA! In Romania, exista, coruptie la tot pasul! Nu , inteleg de ce nu comentati, fiecare decent, sa lasati ;fiecare, om, sa si exprime liber, opinia!
......