back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Coruptia in romania

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

gheorghemargin

6 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 8 August 2008, ora 13:04

Prietene iti propun inventarea unei "tepuse moderne",ca tot suntem urmasii lui Tepes.Eu zic sa lansam un concurs de idei.

urmasul

36 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 9 August 2008, ora 11:01

am nevoie si de ajutorul vostru.sa pot schimba ceva in sistemul corupt din ROMANIA in care traimi.

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 13 August 2008, ora 12:53

rayban,... scuze ca te intreb, dar la ce formatiune politica activezi?! Sunt convins ca stii ca orice schimbare a unui sistem socio-politic se face in mod organizat daca ti se permite. Noua in 1989 democratia de atunci nu ne-a permis organizarea, asa ca am iesit in strada (eu personal am scapat cu viata, dar ranile de gloante au ramas,, altii nu au fost asa norocosi, dar incep sa cred ca acei tineri au murit de pomana), tu acum ce propui?! Deci de aceia intreb sa stiu cum fac! Eu merg si organizat si in strada!

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 14 August 2008, ora 07:21

coruptia este precum fata morgana, nu stii ce forma are si unde apare, asa ca vanatoarea este cam dificila

pop_marius_fisc

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2008, ora 14:03

Este coruptie in Romania?

Ce gluma buna.

marylin4321

10 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 15 August 2008, ora 20:46

da, aproape majoritatea dintre noi ne-am aflat intr-o astfel desituatie ... mita... dar ce sa facem daca altfel nu se rezolva problemele... asa ca am dat si vom da mita in continuare...nu mai umblati cu diverse aberatii ca niciodata nu ati dat mita mai nicinu scrieti asemenea basme

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 August 2008, ora 23:28

De la: mytcor, la data 2008-07-18 22:18:44N-am dat, nu dau si nu voi da niciodata spaga !....

Te poti considera fericit !
Sper sa nu ajungi in situatia de a fi nevoit sa dai spaga ..........

ntatoni

1 mesaj
Postat pe: 16 August 2008, ora 13:35

dupa parerea mea coruptia exista in primul rand datorita persoanelor angajate in sistem, care 70% nu corespund profesional , care sunt rude,prieteni etc este un sistem in care un om capabil nu are ce cauta daca nu are un pe cineva in spate,iar daca totusi reuseste sa intre nu poate sa faca nimic si nu rezista in clica asta mizerabila ,spun asta pt ca am lucrat in sistem si stiu f bine cum sunt lucrurile, la mana caror incompetenti stam, si nu poti face nimic , chiar daca te revolti se acopera unii pe altii pentru ca sunt ca intr-o familie si este imaginea institutiei in joc, iar daca cineva a intrat in sistem pe capacitatea lui fara pile si nepotisme as vrea si eu sa stiu, si care e institutia respectiva care este cu adevarat corecta si respecta si apreciaza profesionalismul

marylin4321

10 mesaje

Postat pe: 16 August 2008, ora 19:57

foarte tare.... deci nu ati dat niciodata mita..? asta ar fi concluzia ia incercati si va mai amintiti.. poate ... poate totusi ati dat vreodata mincinosii sa nu scrie nimic

ov1970

3 mesaje
Postat pe: 16 August 2008, ora 21:52

eu am schimbat tara!o spun cu parere de rau.mai ma uit din cand in cand e stirile din ro .mai ma uit si pe forumuri,dar cu parere de rau o spun romanika se va schimba f greu in bine.populatia imbatraneste si noile generatii dispretuiesc notiunea de familie nu vor sa aibe copii etc.vechea generatie e imbatranita in rele putreda si voteaza hoti daca le da un mic si o bere la 4 ani.fac parte din generatia celor care au refuzat sa dea spaga si au plecat peste hotare.sant muncitor si ambitios ,am un job bun si sant apreciat.oare nu avea nevoie tara asta de sute de mii de tineri ca mine?
o singura data am avut nevoie in tara de adoptie sa chem politia si a venit in mai putin de 5 minute.
Si inca ceva numai dati vina pe o singura persoana ca tara asta a ajuns ce a ajuns.Romanii primesc ce merita ...asa cum fiecare doarme asa cum isi asterne.

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje

Postat pe: 17 August 2008, ora 07:59

Citesc postarile cu un mare amuzament.Recunosc mentalitatea romaneasca in majoritatea.Mentalitate implementata adanc de sistemul comunist.Si aici ma refer la critica.Exact ca pe vremea sedintelor de partid, nu trebuia decat sa critici ceva si asteptai ca altcineva, de la partid sa dea solutii.Anunt pe acesta cale, ca luptator ranit in decembrie 1989 (mea culpa ca am fost acolo) ca PCR s-a desfiintat, Ceausescu a fost impuscat deci nu mai are cine sa dea solutii la problemele unei tari. Americanii au venit dar au facut doar o halta aici. Dar aceasta mentalitate ca va veni altcineva sa faca pentru tine ceva, distruge aceasta tara. Si daca crede cineva ca strigand de pe margine se poate schimba ceva este intr-o mare eroare. Chiar si cei care au plecat din tara, prin acesta plecare au renuntat sa mai lupte si au dat bir cu fugitii. Nu au incercat nimic concret, nu s-au organizat, romanul fuge de orfanizare ca dracu de tamaie. Asa ca s-au orientat din mers niste rebuturi tupeiste, mai ales slugile care au servit in epoca de aur si au trecum la "timona" (sic) furand tot ce se poate, iar romanii isi fac o virtute prin neprezentarea la vot, sau prin simpla declaratie "eu nu fac politica". Ei, atunci lasa ca o fac altii pentru tine ! O perioada dupa 1989 se batea moneda pe faptul ca vor unii ca Romania sa fie dezmembrata. Ei uite ca nu mai incearca sa o dezmembreze ci cauta sa o depopuleze ca e mai usor. La ritmul in care pleaca lumea din tara, fac pariu pe viata mea ca in maxim 10 ani Romania va avea 6 milioane de locuitori. Asa ca va deveni un teritoriu pe care il va putea lua oricine, daca nu cumva il vor vinde chiar cei care se vor afla la putere atunci. Cand au fost romanii uniti in istoria asta!? Pai sa o luam cronologic: la jumatatea secolului XIX cand a avut loc unirea principatelor, la inceputul secolului XX cand ne-am revenit la Marasesti in primul razboi mondial si in 1989 cand a iesit lumea in strada. Prin logica o schimbare de destin a acestui popor are loc odata la 70-80 de ani. Dar cum sunt convins ca Romania nu va mai exista in 2060 " lasciati ogni speranza", daca nu se face nimic acum de catre noi. Si trebuie, spre nemultumirea mea, sa citez vorbele confiscate de unii "SOLUTII, NU DISCUTII ! Deci astept propuneri de organizare. Pe majoritatea celor din 1989, ma angajez eu, sa-i aduc alaturi la o solutie viabila! Hai pe cai, sa vedem ceva concret! Sunt convins ca politica se face satul si la caldura si nu F.S.N. (Flamand, Sarac si Necajit) si nici F.D.S.N.(Flamand, Sarac, Dezbracat si Necajit).Astept propuneri cu denumirea organizatiei in care vom activa sa redam Romania, romanilor nu slugilor comuniste.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 17 August 2008, ora 15:15

revolutzie la tecuci ? ma faci sa rad.da' cu cine v-ati "luptat" voi acolo ma ? cu trupele speciale spetznaz ,alfa ,seal ,usla,gru ,copiii lu' ceasca s.a.m.d.sau cu garzile patriotice de la ciorogarla care au pus batele pe voi ca ati spart vitrinele la alimentare .si acu' vii sa te dai mare analist ,vizionar si justitiar.habar n-ai pe ce lume traiesti.apropo ,ce pregatire scolara ai ? cate limbi straine vorbesti si scrii ? ce ai facut la viata ta de pana acum ? esti multumit de tot ceea ce ai facut ? daca maine ai inchide ochii ,ai "pleca" satisfacut si multumit ca ai lasat ceva in urma ta pe acest pamant ?...in afara de faptul ca zici ca l-ai impuscat pe ceasca (ce ati facut voi se cheama ASASINAT ! da,exact spus, ceasca si femeia lui au fost asasinatzi ! ) si ai fost la RIVOLUTIE ?

care revolutie manca-ti-as , ca pana la urma tot circul ala a fost o mare cacealma ,lovitura de stat sadea de care au profitat tot fostii si voi asa zisii revolutionari (ma rog ,cu f.putine exceptii). TI PUP si hai noroc !

ps. din capul locului precizez ca nu sunt nostalgic comunist ,nu regret in nici un fel debarcarea camarilei ceasca ,dar pe astia profitorii v-aspune la zid (bineinteles dupa o judecata dreapta !)

si electronica !
necunoscut

17 mesaje
Postat pe: 18 August 2008, ora 10:24

mda... incoruptibilii...

tazy

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 August 2008, ora 10:28

bine ca esti tu destept...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 19 August 2008, ora 00:46

tazy ,ce craci misto ai ...iti ofer infernul ...pt.o noapte doar ...

si electronica !
marylin4321

10 mesaje

Postat pe: 19 August 2008, ora 21:23

dak nu dai mita ramii ... in drum si al nimanui

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 16:15

De la: marylin4321, la data 2008-08-19 21:23:33dak nu dai mita ramii ... in drum si al nimanui [/quote

Din nefericire asa este !
Ai mare dreptate !

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 19:51

Mai AZAZEL, in primul rand sunt bucurestean get-beget, asta pentru cultura ta. Ce a fost in 1989 ramane sa se stabileasca.In al doilea rand, daca esti asa tare si mare, dati frate numele ca si mine, ca astfel esti un neica nimeni de pe net, Sa nu ma aburesti ca te urmareste securitatea! Dar din spatele unui nick poti da cu laturi in stanga si in drapta ca vechii comunisti. Eu nu pot sa spun la adresa ta, decat ca esti........ aici treci tu tot ce gasesti in DEX la cuvinte nerecomandate minorilor.In rest toate bune si sunt convins ca vei reusi tu si cei de teapa ta sa schimbati Romania cand il voi scurta eu pe Gogu (Gogu fiind stii tu ce au barbatii in pantaloni). Iar studiile tale sunt egal cu zero, atat timp cat ai tai te-au hranit, te-au imbracat dar nu ai avut educatie. Iar de smecher sunt mai smecher ca tine, pentru ca am crescut in R.F.G. (Rahova, Ferentari,Giugiului). Iar daca ar fi sa te injur, as putea o zi intreaga si fara sa ma repet. Sa fii iubit.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2008, ora 16:48

Familia mea lupta din anul 2006 pentru a- i fi respectate drepturile .
Eu , Catalina Mihalcea , am adus la cunostinta romanilor si institutiilor superioare ale statului roman cata nedreptate am gasit in politie si in justitie.
Nu am tinut cont ca sunt o femeie simpla , am luptat si lupt impotriva persoanelor corupte pana cand adevarul cazului nostru va fi scos la lumina .
Romanii ar trebuie sa ia o atitudine ferma fata de nedreptatile care se fac in Romania .
A SOSIT TIMPUL CA ROMANII SA LUPTE PENTRU O VIATA DECENTA SI PENTRU
A LE FI RESPECTATE DREPTURILE PREVAZUTE IN CONSTITUTIA ROMANIEI SI IN CONVENTIA EUROPEANA .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 August 2008, ora 10:28

urmasule,in tara functioneaza DNEA-Directia nationala evaziuni si afaceri.Dece nu te plingi la sefu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 August 2008, ora 10:37

la inundatii un batrin cu o coaja de mamaliga in mina vazindul pe sefu ,a intrebat; cum este cu "sa traiti bine? ca eu nu simt nimic!
ha,ha,ha mosule !asa salut eu familia cind i-mi ese o pacaleala iha,ha,ha

urmasul

36 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 22 August 2008, ora 22:41

dupa cum vezi pe internet sa postat foarte multe comentarii despre trecutul meu,credema ca am sesizat si autoritatile din romania dar nau avut curaj acum astept decizia de la cedo,si dupa aceea sa vad ce mai vb autoritatile.cu mult curaj inainte.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 23 August 2008, ora 00:55

deci esti bucurestean get-beget (adica ceva urmas al neamului get ?) mai asta ,dascalu ...

chiar asa ? sa moara mata daca ma minti ?

si zici ca esti din rahova...parca era o puscarie pe-acolo ...

deci si matale ai fost la RIVOLUTIE (hai sa-ti fac o dilutie !)...deci si matale te-ai luptat cu usla,securitatea ,melitia ,garzile patriotice ,etc etc

si-acu o faci pe...istoricu' analistu' vizionaru' incoruptibilu'

bravo baiatule ,romania de oameni ca tine are nevoie ...sa-i prefigureze viitorul de aur ...fara corupti,fara securisti,fara comunisti ...vorba ta ,

; jmecherii din rfg in frunte cu tine vor constitui romania viitoare ...apropo da' ce studii ai matale ca dupa cum te exprimi...vai di tini si di mini ...
ps cat priveste urarea ta ...adica sa fiu iubit ...merci ! dar zau nu trebuia ,pentru ca in cazul meu hehehe...ca in cantecul lui margineanu...ma iubeste femeili ...cat cuprinde ...poate tu esti ...pe invers si atunci nu apreciezi cantecul lui margineanu

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 23 August 2008, ora 01:06

hallo tazy !
ceva poze noi ? ca m-ai innebunit cum arati in avatar ?
mi-ai facut viata un...iad ...tot pe tine te visez ...

si electronica !
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 23 August 2008, ora 10:57

Dinastia pilelor face ca viata unui om cinstit sa fie distrusa .
Nu-i usor sa lupti impotriva coruptiei .
Stiu ce inseamna sa lupti impotriva coruptiei .
LUPT IMPOTRIVA CORUPTIEI DIN POLITIE SI DIN JUSTITIE DIN ANUL 2006.
Eu , o femeie simpla , lupt cu mult curaj impotriva oamenilor legii corupti care au savarsit nenumarate ilegalitati in cazul familiei mele .
Nu imi este frica sa spun adevarul , nu imi este frica sa-i dau in vileag pe toti cei care distrug vieti nevinovate numai pentru a le apara interesele unor infractori recidivisti si interesele persoanelor care-i sustin .
In toti acesti ani de lupta am fost audiata de politisti , procurori , judecatori si inspectori de politie .
Nu mi-a fost frica sa le spun in fata ca familia mea este victima unor infractori si victima unui sistem corupt .
Cand constati ca minciuna este la rang de cinste si ca adevarul este musamalizat nu trebuie sa stai cu mainile in san lasand totul in voia sortii.
Lupta romane pentru ca sa ai parte de o viata mai buna si de un viitor mai bun pentru copii si nepotii tai .
Nu apleca capul in fata nedreptatilor .
Nu spune *ce pot sa fac eu , sunt un om simplu . Ei sunt multi si se apara uni pe alti *
A venit timpul ca in Romania legea sa fie aplicata la fel pentru cel sarac ca si pentru cel bogat .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 August 2008, ora 13:53

bai baieti si fetite arhangheli si mironosite toti sfintii si sfintisorii care nu ati dat ciubuc,spaga,atentii,mita sau orice alt termen care defineste darea sau primirea de foloase necuvenite ia sa-mi spuneti voi mie sunteti cumva nou-nascuti sau traiti pe planeta marte sau aveti relatii asa de sus puse incat va descurcati si fara aceste obiceiuri si traditii pur romanesti sau turcesti sau fanariote [ca nu se mai stie cine a fost primul mita sau ciubucul]am vaga impresie care tinde sa devina realitate ca voi nu ati avut niciodata nevoie de un frizer sau de un medic sau de o asistenta sau de un zugrav,nu ati luat niciodata masa la restaurant,nu ati avut nevoie de o autorizatie de nici un fel[de mediu,sanitara,de constructie etc.],nu v-ati coafat niciodata la coafor nu ati avut nici macar o simpla si banala raceala,nu aveti medic de familie,nu aveti permis de conducere,nu ati avut nici o corigenta sau restanta,nu ati avut nici un conflict de orice natura cu nimeni ati trait in eprubeta sau in mediu steril sau traiti in formol nu se poate sa fiti atat de ipocriti incat sa afirmati ca v-ati descurcat intotdeauna numai cu vointa,priceperea si puterile voastre.Va doresc bafta in continuare ,SA TRAITI BINE,dar aveti grija sa nu iesiti afara din casa pt.ca s-ar putea sa faceti buba si nu va duceti la munca sau la scoala ca vine mos craciun si va da de toate sau pestisorul de aur va indeplineste toate visele voastre erotice[apropo la gagici mergeti sau nu stiti cu ce se mananca?]stati mai bine in fata calculatorului sau a laptopului si visati-va ca sunteti.............si aveti de toate nefacand nici un efort va salut cu traditionalul fiti fericiti in prostia si ignoranta voastra dar sa nu aveti cosmaruri[rugati-l pe tati sau pe mama sa va trzeasca din cand in cand sa va dati seama ca sunteti inca vii]

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 23 August 2008, ora 14:10

Asa este pe deplin. Baiatul meu de multi ani sustine ca daca ai bani si relatii la noi - esti ferit de oei ce - poti incalca ori ce - ti e permis ori ce. A fost martor ocular cand in plin centru a orasului unul cu lant gros ochelari de soare la volanul unuijeep bengos mai ca nu a calcat pietonii la care un echipaj de politie a intocmit proces verbal. Intre timp "infractorul" a dat un telefon la care in scurt timp a aparut un domn incostum si la cravata, a strigat la echipajul de la circulatia, i-a smuls procesul verbal a rupt in bucati si i-a strigat la ei sa-si vada de treaba si altu sa nu mai opreasca pe acel individ cu jeep - ul daca mai vor sa aiba servici. Si asta in plin centru in vazul si auzul cetatenilor adunati ca la circ! Individul cu lant gros la gat a urcat in jeep - ul sau luxos, a aratat in sus cu degetul mijlociu la echipajul de politie umilit in public si a demarat in tromba. CE MAI VRETI???? Acest caz am mai relatat cu date concrete la un site cu "drepturile cetateanului"....fara nici un raspuns...
Bye bye Romanie - spun multi tineri sau se raliaza la o lume interlopa!

ov1970

3 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 15:00

pt eye
mai bine ca nu eram politist din randul celor umiliti din ce ne-ai povestit tu.eu daca eram unul din politisti si javra aia cu masina bengoasa imi arata degetul si celalat imi rupea procesul verbal..ii impuscam pe amndoi in public fara ezitare...

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 23 August 2008, ora 15:25

Pe site-ul *aparati drepturile * sunt postate nenumarate dovezi care atesta adevarul cazului familiei mele .

pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

Pe forumul *Politia din Romania* sunt postate 7 inregistrari audio care atesta cum a fost cercetat si judecat acest caz.

politiadinromania.ro/index.php?topic=103.15

Dovezile se afla in posesia Serviciului DIICOT, DGA, ICCJ , presa si televiziuni.

TEMPORAS

6 mesaje

Postat pe: 24 August 2008, ora 00:31

ha,ha,ha! mai fratilor nu am zis satraiti bine?
avem presedinte -traieste bine
avem parlament -traiesc bine
avem popor voteaza bine
ce va mai trebuie?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Coruptia in Romania
Mergi la: