Info
x
Coruptia in romania
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 06:35
Avand in vedere ca nu se mai discuta despre coruptie ma vad nevoit sa ma retrag din poveste.
Sper ca fatucile care gemeau de mila lui Marygeo sunt multumite de aceasta. Oricine poate vedea ce zace in ea si cat este de limitata si de inapoiata. Nu mai am ce discuta cu si despre aceasta figura sinistra ... V-am povestit episodul cu baiatul meu si cu transferul de la un liceu la altul pentru a ilustra tema in discutie si va spuneam ca n-am gasit pe nimeni care sa-mi ia cei 300 $ pentru asta si nici marii cunoscatori in ale coruptiei nu-au fost in stare sa-mi arate un corupt cu care sa-mi fac treaba. Episodul asta s-a treminat asa: dupa ce a invatat un an la liceul ala din alta localitate, am gasit intelegere la inspectoratul judetean, fara nici o spaga si l-am transferat la un liceu in localitatea in care traim si asa a scapat de naveta istovitoare. A terminat liceul si acum este student. Sa fie sanatos, ca si copii altora, sa aiba cine ne plati pensiile cand o fi sa fie ... Si noua si mamelor noastre..... Lyly, sunt convins ca spui adevarul. Imi pare sincer rau pentru drama petrecuta copilului tau ... Din pacate se intampla si astfel de lucruri ... si exista oameni corupti, iar tu ai, din pacate, exemplul acesta nefericit, cat se poate de concret. Imi pare rau ca nu te pot ajuta concret. In plan moral sunt alaturi de tine. Daca va amintiti, am mai povestit pe forum cum ca nevasta mea s-a imbolnavit de cancer ovarian, s-a operat exact acum un an, a facut chimioterapie iar acum se simte foarte bine. N-am facut-o pentru ca cineva sa ma compatimeasca desi am primit reactii de sprijin moral de la diversi oameni carora le multumesc pentru simpatia lor. Am avut o experienta, care nu s-a terminat inca, pe care am impartasit-o si celorlalti, chiar m-au contactat cateva persoane pe aceasta tema si le-am spus ceea ce i-i interesa. Pentru noi a fost un drum intortocheat si ne-au ajutat si pe noi alti oameni. Ne-au indrumat pasii cu o vorba cu un sfat. Ce legatura are asta cu coruptia ? Are, si iata cum : Pentru operatie am platit 1200 euro la o clinica particulara unde operatia si tratamentul in sine au fost impecabile. La nivel occidental. Am platit atata, cu chitanta si gata. Am ales varianta asta pentru ca o cunostinta care a avut aceeasi boala in urma cu 4 ani, s-a operat la SMC, gratuit, dar a dat spagi medicilor si asistentelor in valoare de cca 70 mil. lei vechi, adica aprox 2.000 euro. Pe deasupra a mai fost tratata execrabil. Ne povestea cum o doctorita i-a luat cu seninatate 10 mil lei si a doua zi a plecat in concediu fara sa miste un deget pentru e si nici n-a mai vazut-o de atunci. Ne-a fost utila experienta ei ? Da ! Din toate punctele de vedere nu numai cel financiar. In timpul sedintelor de chimioterapie am intrat in contact cu viata de spital ... Lucrurile au decurs normal, a primit tratamentul care trebuia si nu i-a cerut nimeni spaga sau nu s-a purtat de asa maniera. Am mai dat cate o atentie in bani, asa cum se obisnuieste, mai mult din bun simt, ceva echivalent buchetului de flori sau pachetul de cafea dar cand spun asta o fac, nu pentru a acuza pe cineva (sau pe mine) ci pentru a fi pe deplin cinstit in relatare. Am facut tot felul de examene si explorari ulterioare. Pe unele le-am platit (ex RMN acum 6 luni in valoare de 780 lei) altele au fost acoperite de asigurari (ex. alt RMN saptamana trecuta) Azi ne ducem la control in spital cu rezultatele RMN, unde i se vor face analizele complete si se va vedea daca si ce trebuie facut. Unele femei nu se mai duc la control dupa ce starea lor se amelioreaza. Nu mai tin legatura cu medicul care a tratat-o si-si vad de viata lor revenind la modul de viata de dinainte. Am intalnit cazuri cand femeile respective declarau senine ca mananca in contiinuare carne de porc si, carne in general, .... nu s-au mai vazut cu medicul de ani .... Apoi apare recidiva si ... totul devine mult mai greu, chiar imposibil ... Cazul Ancai Parghel este elocvent. Spre cinstea ei a recunoscut ca n-a avut grija de ea si a facut recidiva. Cand oamenii nu fac ce trebuie apar problemele. Problemele aduc coruptie, reala sau imaginara. Coruptia exista dar nu e atat de mare pe cat se vorbeste. Cand esti ciocan, toate obiectele din jur ti se par cuie ! M-am plictisit eu pe mine, dara-mi-te pe voi cititorilor. Ma opresc aici cu povestea mea si sper ca m-am facut inteles. Daca nu, mai vorbim ...
Acum nu e momentul !
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 11:15
ebucur a scris''Cand oamenii nu fac ce trebuie apar problemele. Problemele aduc coruptie, reala sau imaginara.
Coruptia exista dar nu e atat de mare pe cat se vorbeste. Cand esti ciocan, toate obiectele din jur ti se par cuie ! M-am plictisit eu pe mine, dara-mi-te pe voi cititorilor. Ma opresc aici cu povestea mea si sper ca m-am facut inteles. Daca nu, mai vorbim ... '' ebucur, ma bucur ca sotia ta se simte foarte bine acum . Sunt sigura ca ai ajutat-o si ai inteles-o foarte mult in acele momente grele ale vietii ei , lucru demn de laudat si de admirat . ebucur , nu renunta la dezvaluirile tale . Romanii trebuie sa invete sa spuna lucrurilor pe nume si sa nu mai accepte sa li se incalce drepturile omului . Coruptia distruge tot ce atinge . Pentru bani multi oameni sunt in stare de orice. Eu voi continua sa lupt impotriva persoanelor corupte care mi-au distrus familia si sanatatea pana ma voi prabusi la pamant . Nu mai am ce pierde, viata mea oricand se poate termina din cauza bolilor pe care le am si care mi s-au agravat . Voi continua sa povestesc romanilor ce inseamna in Romania lupta omului simplu impotriva coruptiei . In cazul nostru se petrec lucruri foarte ciudate si ilegale . Am fost sfatuita sa nu mai scriu mesaje pe internet , ca oricum nimeni nu ma va ajuta si imi pot pune in pericol viata . Care viata ? Eu de mult timp nu mai stiu ce inseamna o viata linistita . Am uitat sa rad , am uitat sa glumesc si cei mai dureros e ca am uitat ce inseamna sa traiesc o viata decenta . Eu scriu pe internet numai lucruri adevarate si pe care le pot dovedi . Am avut curajul sa ma inregistrez si sa scriu mesaje pe forumurile Fara Spaga si DGA. Niciun roman nu a postat pe aceste forumuri un caz de coruptie . Eu mi-am facut curaj si am inceput sa scriu pe aceste forumuri povestea tragica a familiei mele in speranta ca voi reusi sa atrag atentia unei persoane care poate stopa ilegalitatile din cazul nostru . Am scris multe mesaje plangand . In numele lui Dumnezeu si al adevarului am rugat Directia Generala Anticoruptie sa-mi ajute familia . Aceste doua forumuri nu mai exista acum. Multe din mesajele postate pe forumul DGA au fost repostate din nou de mine pe forumul '' Politia din Romania ''. politiadinromania.ro/index.php/topic,103.15.html I-am trimis o noua petitie d-lui presedinte al Romaniei , Traian Basescu . I-am scris d-lui presedinte si aceste lucruri ;'' 'Nouã ,oamenilor simpli ,din aceastã þarã ni se cere sã sesizãm organelor abilitate ale statului român când ne sunt încalcate cu bunã ºtiinþã drepturile omului ºi când întâmpinãm fapte de corupþie. Acest lucru l-a fãcut familia mea în nenumãrate rânduri , dar toate sesizãrile noastre au fost fãcute în zadar. '' Ma rog lui Dumnezeu ca dl presedinte al Romaniei sa ceara organelor abilitate sa cerceteze si sa judece cinstit si legal cazul nostru . Nu sunt membra in niciun partid politic . Acest lucru il spun pentru a nu fi intelese gresit mesajele mele . |
|
ciobanu 1 mesaj Membru din: 1/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 13:09
Firma noastra,Data Base SRL ofera un camp variat de produse in domeniul constructiilor de
containere.Printre produse se gasesc:containere sanitare,containere birou,containere depozit,containere santier.Pentru a intra in legatura cu secretariatul Data Base in vederea obtinerii de informatii(contracte,oferte) va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa : aurel@containeresanitare.ro.Va multumim! |
|
necunoscut 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 15:52
mytkor ca nu ai dat si nu dai te anteleg,dar ti-a nascut sotia sa dai si tu 20,50de ron ca sa vezi baietelul,sau fetita,orilasi restul pt. ca e vanzatoarea e draguta,sau dai cu 0,5ron mai mult la kg,sa ati puna rosii mai frumoase????? asta nu e SPAGA
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 07:59
Romania,, este o tara;; frumoasa, bogata, curata, cu oameni ;;fff, educati; ((vedeti mesajele de mai sus, )) Aici este frumos, nu exista;;;;; CORUPTIE;;;; toata, lumea este ;civilizata, cinstita, aici este ;paradisul pe pamant;! Am fost in strainatate, fiind ghid la ;OJT;(( MARE COMUNISTA, FARA CARNET)) dar n-am gasit o alta tara, mai buna, mai curata sau mai frumoasa, nici atunci, nici acum ,,!!!! Eu mai calatoresc si acum in; Iugoslavia, Ungaria, Italia, Germania, Irlanda,, unde am multi prieteni si rudenii,, ,,,,,,dar cel mai mult stau in ;Spania; anual 5-6 luni. La fiii mei! Nu-mi place acolo pt, ca; au preturi, mici la produse de calitate! E mai bine la noi! Unde esti ;fff, respectat , onorat si mai ales apreciat! T-i se , scot in evidenta, calitatile, esti ,,,,,,,, cotat,,,,,,,,,, n-am cuvinte! Asta se-ntampla intr-o tara civilizata, cu oameni ;;fff, educati; unde n-a fost si nu va fi vreodata;;;;;CORUPTIE;;;;!!! Sa vaa fie viata frumoasa, precum ;;florile; vara!
|
|
umblataprinlume 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 20:49
Marygeo BRAVO! Asa mai merge, nu cum ai scris celelalte mesaje! Acum ai explicat totul si oamenii inteligenti inteleg!
favorita nr.1
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 21:29
De la: umblataprinlume, la data 2008-10-03 20:49:30Marygeo BRAVO! Asa mai merge, nu cum ai scris celelalte mesaje! Acum ai explicat totul si oamenii inteligenti inteleg!;;;;;;; Va multumesc! Sa va surada norocul! Este ;pot mare la ;loto;! Va doresc ;toate cele bune! Maria
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 15:02
De la: ciobanu, la data 2008-10-01 13:09:18Firma noastra,Data Base SRL ofera un camp variat de produse in domeniul constructiilor de |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 15:03
ba esti prost?ce legatura au containerele tale cu ce se mananca aici?
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 15:05
De la: marygeo2006, la data 2008-10-02 07:59:41 |
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 15:11
bai mamaie pai nu mai bine inveti talica sa scri corect romaneste si sa nu te mai agiti ca o toapa in calduri aruncand dejectii in stanga si in dreapta,deci se poate sa fii si civilizata ,uite ce frumos ai zis-o pe asta daca nu cumva ti-a dictat-o altcineva te rog frumos sa te calmezi,sa nu mai faci spume la gura si sa ne inveti si pe noi astia mai tineri si necopti cum sta treaba cu viata traita pe timpul lui tabloul poate este vreo smecherie si noi nu ne dam seama mersi draga astept invataturile
|
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 15:28
Yesss....DoruD....Eu urmaresc de mult pe AZAZEL - cred ca e un singuratic trist. Musca pe toata lumea...ici colo are dreptate dar ramane un demoralizator. Cei care au luat in life asa zisa revolutia atunci si acolo erau entuziasmati - credeau in schimbare erau sufletisti si cu spirit de sacrificiu pentru bine. Acum ca si mine simtim o jena - simtim ca am fost pacaliti in sentimente curate de atunci - s-au folosit de credulitatea noastra dar nu cred ca persoane ca AZAZEL au dreptul moral sa judece supararea celora care au fost pacaliti. In definitiv si el a fost pacalit ca si tot poporul Roman. Veleitatile lui de comentator ar putea folosi pentru incurajarea gandurilor si adevarurilor si nu pentru "demolari" si jigniri. Poate fi chiar un provocator dar in acest caz nu merita atentie - IGNORA-l.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 22:07
De la: marygeo2006, la data 2008-10-03 21:29:03De la: umblataprinlume, la data 2008-10-03 20:49:30Marygeo BRAVO! Asa mai merge, nu cum ai scris celelalte mesaje! Acum ai explicat totul si oamenii inteligenti inteleg!;;;;;;; Va multumesc! Sa va surada norocul! Este ;pot mare la ;loto;! Va doresc ;toate cele bune! Maria mare bucurie mare ! s-au intalnit ;tusea shi cu junghiul shi-a ieshit bairam mare la...baia mare ...in CRAICA !
si electronica !
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 16:11
iar au aparut nervosi pe forum. mi se pare o mitocanie de nedescris sa intri pe un forum si sa te apuci sa injuri in stanga si in dreapta pe toti cei care isi spun punctul de vedere. si sa mai ai tupeul sa dai si lectii de gandire. frate, nu-ti place ce scriu altii ok. muta pe alt canal. dar nu injura ca un birjar. mai ales femei. o anumita persona are mari probleme cu femeile din cate vad eu si aici ca si pe alte topicuri.miroase a frustrare. de la o posta. e grozav sa te dai rotund sub paravanul unui nick si la adapostul netului.si sa o faci in special cu femei. stiind ca o femeie nu-ti va putea raspunde niciodata la fel de murdar.halal barbat.
oamenii nu se mai duc la vot din lehamite. stii ce inseamna asta? acelasi sentiment pe care il incerci tu cu privire la femei. lehamite de experiente negative.cam asta se intampla si cu alegatorii. sunt satuli de toate piedicile care li se pun in viata de zi cu zi. daca nu dau spaga. sunt satui de drumurile nesfarsite pe care le fac la diferite institutii sa-si caute dreptatea si nu o gasesc. sunt satui sa traga targa pe uscat la nesfarsit in vreme ce potentatii de azi fac averi peste averi din furtisaguri trafic de influenta si asa mai departe. sunt satui ca pentru ei sa existe reguli si cutume iar pentru smekeri nu. LEHAMITE. asta ii face sa nu mai mearga la vot. si femeia aceea nu e singura care are probleme de acest fel . toti ne-am confruntat cu ele. asa ca daca o proasta cu fite cum spui vrea sa-si spuna parerea este dreptul ei. da dovada ca esti tu destept si las-o sa spuna ce crede. avem dreptul la opinie toti. nu numai unii. si mai ales nu numai tu. sa-ti fie rusine ! |
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 17:05
La sectiunea ''social'' am postat un mesaj care face referire la decizia nr.4978 a dosarului 928/57/2006 data de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Persoanele care vor sa afle ADEVARUL cazului Mihalcea si ce inseamna lupta impotriva coruptiei din politie si din justitie le rog sa-mi adreseze intrebari . Voi raspunde sincer la orice intrebare, fara sa ascund nimic . Nu voi raspunde necivilizat niciunei persoane , indiferent cat de inncomoda ar fi intrebarea pe care mi-o va adresa . Cazul familiei mele este un caz grav de coruptie, in care s-a savarsit multe ilegalitati de catre oamenii legii care ar fi trebuit sa cerceteze si sa judece cinstit si legal toate acuzatiile aduse de familia mea celor trei infractori si persoanelor care au cercetat si judecat acest caz. Stiu ca in Romania sunt multe persoane care au patit ceea ce a patit familia mea , dar asta nu inseamna ca trebuie sa tratam cu indiferenta ilegalitatile care se fac oamenilor simpli din aceasta tara numai pentru simplu fapt ca acestia sunt oameni simpli . Nu credeti ca a venit timpul ca in Romania sa se schimbe ceva in bine ? Numai luptand pentru drepturile noastre vom avea parte de un viitor mai bun pentru noi si pentru copii nostri . Ii usor sa tratam cu indiferenta un om aflat in necaz , dar sa nu uitam ca viata este plina de surprize. Azi poti avea totul , iar maine nimic . Viata nu ne ofera numai bucurii si fericire , ea ne mai ofera si necazuri . Pana in seara de 11-12-2004 familia mea a avut parte de o viata linistita , dar din acea seara si pana in momentul de fata nu am mai avut parte de-o zi linistita . Noi , familia Mihalcea , luptam pentru adevar si dreptate , nu am dorit bani, sau sa le facem rau oamenilor legii care au cercetat si judecat cazul nostru . Am fost fortati sa ne plangem institutiilor competente ale statului roman de modul defectuos in care s-a cercetat si judecat cazul nostru . Eu si sotul meu suntem foarte bolnavi , iar nedreptatile care ni s-au facut si care inca ni se mai fac ne vor duce in pamant pana la urma. Am cheltuiti toti banii economisiti , am impumutat bani de la banci , de la prieteni si de la rude ca sa scoatem adevarul la lumina. In loc sa ne tratam bolile de care suferim , cheltuim banii prin procese . Poate ca multe persoane imi vor spune '' cu banii pe care i-ati chetuit pe procese puteati sa va tratati bolile de care suferiti .'' Nu am putut sa facem acest lucru , deoarece instanta de judecata a Tribunalului Hunedoara a hotarat ca fiul meu sa-i plateasca liderului grupului infractional , Argeseanu , daune morale , materiale , spitalizarea si pe deasupra si o renta lunara de 155 lei , atat timp cat va fi nevoie . Acest infractor a primit toate aceste despagubiri pe baza actelor medico-legale pline de nereguli , pe baza unui aviz medico-legal ilegal , pe baza minciunilor declarate de el , de complicii lui, care au ajuns martorii lui in proces si pe baza masluirii probelor noastre din dosar de catre politie , parchet si de catre instanta Tribunalului Hunedoara . Ce fel de mama as fi eu daca as lasa ca viata unicului meu fiu sa-i fie distrusa de infractori si de oamenii legii corupti ? |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 20:00
Indianco,
Iubesc femeile, le caut compania si ele sunt atrase de mine tocmai pentru ca sunt nonconformist. Am un defect: nu atrag proastele ! Se intampla natural, nu fac nimic deosebit ... Cunosc femei de o eleganta rara si nu am nci un fel de probleme lagate de limbaj sau atitudine. De ce nu faci chiar tu ceea ce imi recomanzi mie: sa trec pe alt canal ? De ce nu ma ignori daca sunt asa un mare nenorocit ? Iti place sa fi injurata, este ? O cauti ? Nici o problema, servim pe toata lumea. Bai fratilor, cine dracu va pune sa va puneti la mintea mea ? Adica toti aveti dreptul sa scrieti ce va trece prin cap, numai eu nu, ca zice nu stiu cine ca asa nu e frumos ... De ce nu vorbesti, frumos, despre coruptie ... un punct de vedere de-al tau care sa ne puna pe ganduri sa ne creeze premizele unei dezbateri ? Cine te crezi, tovarasa educatoare, sa ne cauti de batistuta si la unghiute sau sa ne pui la colt ca n-am fost cuminti ? Vrei o lucrare dentara ? Ia-o ! Despre coruptie, numai de bine. Anul asta a fost an bun, s-a facut !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 17:08
mai sbucur din ploiesti !
eu stiam despre gazari ca sunt baieti destepti.de ce dracu' te legi de toata lumea ? in ce-o priveste pe marygeo aia te inteleg ...io am impresia ca aleia i s-a umflat prostata si d'aia porcaie pe toata lumea... in rest ce ai omule cu restu' lumii ? tu n-ai inteles la cei 50 de anishori ai tai ca romanica asta este tara lui caragiale si aici este de baza legea lui OHM ? adica (am mai spus-o) "esti Om cu mine sunt si eu OM cu tine !" deci chestia cu coruptia in romanica ; las-o jos ca macane ! ba ! asta-i o tzara de tampitzi ...retzine ...cu ceva spaga ...si eu sunt de acord cu asta potzi obtine totul ...potzi sa te dai tu si altii cu curu* de pamant cat vreti ... aici in tzara hotzilor in veci shpaga o sa fie DUMNEZEUL nostru .clar ?
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 19:13
tare tare tare, azazele, suntem o natie de tampiti care munceste pt destespti...apropo chiar azi am avut in statusul meu de pe messenger "Romania....tara masochistilor! Nu uitati sa va si iubiti"OFOF Romanica noastra! Asa am fost mereu , e in ADN-ul nostru, transmis de geto-daci. Astia suntem noi! |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 01:54
Cand citesc comentariile voastre imi aduc aminte de un citat :
"iubesc poporul Roman atata timp cat nu ies pe strada si nu ma uit la televizor " Octavian Paler "frumoasa tara, pacat ca este locuita" anonim www.inventatori.ro |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 11:25
;;PT;; LICEUL/ $$$$$$$$''LA FIU;!!!!!!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 17:11
''pt;; tov;;; S,,,CUR;;!!!!!!!
;;;;;;EXITE''''!!!!!!!! IGNORE!!!!!! BOII!!!!!
|
|
nicolaitadan 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 11:40
daca institutiile platite special sa combata coruptia ar lucra ar fi aflat ca si mine cu mult inainte de permisele vandute, pretul, toate detaliile, dintr-un microbuz, tot asa de multimea de firme care nu fac asa cum e normal carti de munca angajatilor sau le trec nici jumatate din cat le platesc, de primariile care cheltuiesc mai mult decat dublu cu o pietruire, cu balansoare, leagane si banci de tot tipul, fara nici o licitatie, cat se da spaga pentru aceste lucrari de catre firmele care cauta corupti ca un izvor de bunastare pentru ale or firme. Greu sa crezi ca vre-o institutie se ocupa cu asa ceva cand daca te-ai pune in locul lor chiar si cu mijloacele unei persoane fizice ai avea rezultatele lor de cand s-au infiintat in doar cateva luni totul fiind evident si pretutindeni! N-am decat sa muncesc afara si sa mai testez din cand in cand pe teren, aici, evolutia gangsterilor publici!
|
|
brc_1 20 mesaje Membru din: 13/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:14
Coruptia mare se afla in parlament, de ce credeti ca persoane super imbogatite lupta pt. un post de parlamentar ? imunitatea!!! ; cu ea se acopera afacerile murdare , negre-vezi deputatul PDL de calarasi Fuia Stelian care dupa ce desfasoara activitati negre intre firmele sale are asociat unic in SUA -PROCERA LLC si 2 offshore in CIPRU ; Prin acestea deputatul Fuia amesteca prafuri , lichide de ametit gandacii de cereale si mai are si timp de executat domeniile statului asa cum a procedat la Statiunea de cercetare plante medicinale -aromatice -fundulea , calarasi unde a falimentat, executat silit, adjudecat si instrainat statul la marea firma de gandaci PROCERA AGROCHEMICALS SRL
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:19
@sbucur, puteai raporta abuz de limbaj .
am sa raportez eu pentru ambii. |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:56
Nu mai conteaza, m-am plictisit
Salut !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:26
S,,,,,,CURRRRRRR!!!!!!!
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 16:29
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:12
Azazel chiar nu vrei sa spui prietenei tale din CARE ALTA LOCALITATE ESTI!
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 22:43
Azazele te-ai mai scos, multumesc ...
Ma retrag din poveste ca n-o sa ma tiganesc la nesfarsit cu o deranjata mintal ca Marygeo asta. Mi-am cam spus punctul de vedere in ceea ce priveste coruptia, sunt putini pe care-i intereseaza dezbaterea si care ar avea ceva de spus suficient de interesant asa ca ... La revedere, oameni buni ! Cand lamuriti treaba cu coruptia dati-mi de stire !
Acum nu e momentul !
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 22:50
De la: marylin4321, la data 2008-08-16 19:57:33foarte tare.... deci nu ati dat niciodata mita..? asta ar fi concluzia te-ai gandit cumva ca cei care dau mita nu prea .....cum sa iti zic sa intelegi ....NU SCRIU PE FORUMURI SI NU STIU SA TASTEZE ? AR FI MULT MAI USOR PENTRU TOTI DACA AM FACE O PAUZA DE 1 MINUT INAITE DE A ARUNCA CEVA PE FORUM....SPAMMER...DAMN SPAMMER.... |
|
|
|

Romania,, este o tara;; frumoasa, bogata, curata, cu oameni ;;fff, educati; ((vedeti mesajele de mai sus, ))
dar n-am gasit o alta tara, mai buna, mai curata sau mai frumoasa, nici atunci, nici acum ,,!!!! Eu mai calatoresc si acum in; Iugoslavia, Ungaria, Italia, Germania, Irlanda,, unde am multi prieteni si rudenii,, ,,,,,,dar cel mai mult stau in ;Spania; anual 5-6 luni. La fiii mei! Nu-mi place acolo pt, ca; au preturi, mici la produse de calitate!
daca institutiile platite special sa combata coruptia ar lucra ar fi aflat ca si mine cu mult inainte de permisele vandute, pretul, toate detaliile, dintr-un microbuz, tot asa de multimea de firme care nu fac asa cum e normal carti de munca angajatilor sau le trec nici jumatate din cat le platesc, de primariile care cheltuiesc mai mult decat dublu cu o pietruire, cu balansoare, leagane si banci de tot tipul, fara nici o licitatie, cat se da spaga pentru aceste lucrari de catre firmele care cauta corupti ca un izvor de bunastare pentru ale or firme. Greu sa crezi ca vre-o institutie se ocupa cu asa ceva cand daca te-ai pune in locul lor chiar si cu mijloacele unei persoane fizice ai avea rezultatele lor de cand s-au infiintat in doar cateva luni totul fiind evident si pretutindeni! N-am decat sa muncesc afara si sa mai testez din cand in cand pe teren, aici, evolutia gangsterilor publici!
mincinosii sa nu scrie nimic