back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Salariu minim

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 13:51

vladimir
mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 16:49

Cred ca de fapt ar trebui lamurita problema salariior MAXIME nu a celor minime. Ca de la aia cu salarii maxime ni se trage toata saracia

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 20:22

Ar fi un punct de plecare, salariul maxim, eu as emigra, dar e prea tarziu la 40 ani, as bulversa copilul. Emigrati fratilor! Am ramas surprinsa ca copilul meu cand era in clasa a II-a si l-am intrebat ce ar vrea sa se faca cand va fi mare, mi-a spus ca vrea sa plece in America. Are 14 ani si viseaza sa emigreze in SUA, este un vis infiripat de mic copil, a crescut numai cu mine si nu i-a spus nimeni nimic de plecat in america. De ce nu se intorc romanii din Italia, Spania ca le-au acordat facilitati fiscale?? Pentru ca nimeni nu are incredere ca legea va functiona in Romania.
Mai curios este ca majoritatea lucreaza la negru in strainatate, ore ce ii leaga acolo??
Poate ne spune cineva care este plecat de niste ani din tara.

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 22:43

iti spun eu de ce nu mai vin ,vad ca valorile sunt altele ,sunt tratati ca oameni si asa ceva la noi nu este , noi suntem doar din 4 in 4 buni ,restul nu le pasa de noi doar interesul si atit pacat ca nu putem face asa cum am visat sa fie dupa REVOLUTIE ,cred ca aia a r fi tara pe care cu totii ne o dorim ,o tara cu oameni care sa tina la noi nu sa ne distruga din toate punctele de vedere. RAU e ca nimeni nu ia atitudine multumesc asta e parerea mea

dianapora

1 mesaj

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 12:27

"Poate ne spune cineva care este plecat de niste ani din tara"...

cei mai multi plecati din tara vor/si-au propus sa se intoarca ; dar timpul trece ...amana...si isi pierd proiectul ''pe drum''; normal ca preferi sa iei cateva sute de euro in plus, macar sa iti ajuti parintii cat de cat si sa nu te consumi cu mizeriile de taxe si coruptia din tara
mi-e frica sa ma gandesc cum o sa ma acomodez cand ma intorc; e foarte greu; tot raul vine din interior, mai exact de la varf...coboara usor, otraveste tot sistemul; salarii jenant de mari in TELECOMUNICATII, AEROPORT, REGII AUTONOME, pentru baietei si fetitze care doar pe masini/ coafor/ toalete/ vacante platesc sume care ar ajunge unei familii obisnuite ani de zile;
mai mare rusinea!
Si totusi, celor care au curaj, sa merga afara!
Nimic nu se poate compara cu munca platita cum se cuvine!

orasan_alexandru

1 mesaj
Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 13:18

Suntem probabil tara cu cele mai multe impozite... nu mi`ar fi mare mirarea daca imi pun astia impozit si pe aerul respirat

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 22:32

Da orasan_alexandru, avem cele mai multe impozite, dar si cele mai mari de aceea ne-au cam ocolit investitorii de la revolutie incoace, deasemenea coruptia, toti stim ca peste tot se dau spagi (ca cetatean cumperi dreptul tau legal).
Problema cea mai urata este ca te pierzi in hatisul lor si de aici timpi morti neproductivi, am prieteni economisti, juristi si nu pot lua o decizie economica functionabila, cat de cat clara ca apar mereu necunoscute (modificari) legislative, contractuale, etc mai ales firmele mici ca cele mari ori detin monopolul ori sunt corupte si fac tot felul de inginerii fiscale.
Cred ca in economia romaneasca abia se intrezareste ,,luminita de la capatul tunelului'', cred ca este ireala cresterea economica care a tot trambitat-o la sfarsitul anului trecut si chiar in acest an Vosganian (doamne, oare in ce directie ne mai duce acest om ,,eminent in economie'').
Cu cata nerusinare si inconstienta pot minti Tariceanu si Vosganian.

maximilian_am

4 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 00:18

dac cei care au votat aceasta porcarie pot trai cu sumele astea o luna intreaga platind de la ratele pentru gasoniera ,transport si mancare si sa mai aiba si cel putin un copil e bine ca ne duc de nas cum vor ei si acceptam , cum sa nu doar suntem in era sclavagista capitalista . bafta in continuare.

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 10:28

poate ar fi o solutie pentru candidati - cel care isi poate intretinerea din salariul minim, sa fie inscris pe liste, ca doar vin alegerile si si-au adus aminte ca existam.

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 17:57

La cata minciuna au exersat in toti anii de dupa revolutie, vor spune totii ca pot trai foarte bine din acest salariu de 500 ron, ca nu este bine sa fim obezi ca este o problema mondiala de sanatate obezitatea, sedentarismul si ca este un act de patriotism sa fim mult mai harnici si intelegatori, sa facem multa miscare la locul de munca ca numai asa vom avea o populatie sanatoasa, bla bla bla.

familiasdavlad

3 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 18:37

Poate cineva sa imi spuna de ce salariul minim pentru bugetari nu este la nivelul salariului minim pe economie??? Din cite stiu eu, salariul minim pentru angajatii cu studii superioare trebuie sa fie de 2 ori mai mare decit salariul minim pe economie. Nu? Eu sunt bibliotecar , cu studii superioare si gradul II, iar salariul meu de baza este de 831 lei. De baza = impozabil. Faceti facultate fratilor... statul roman va avea grija sa va para rau!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 18:45

Ar trebui luati,toti cei care spune ca se poate trai cu o astfel de salariu...,si angajati la un patron zgarcit,sa simte pe pielea lor,ca de fapt,cei 540 Ron brut,sant de fapt,340-380 Ron...dupa ce se retine toate RETINERILE OBLIGATORII,DE SUSTINEREA ,STATULUI....inclusiv SALARIILE LOR MINIMALE....din care intr-un mandat,se poate imbogatii MIRACULOS.!
Dar totusi,nu te intereseaza,salariul minim,daca ,castigi la loto,sau iei comisioane, grase,din vanzarile a activelor statului,si din privatizari,sau.....daca o mostenesti,pe MATUSA TAMARA ..!!!!
SA NU UITATI !!!!!
NEOBRAZATII ASTIA,NE ASTEAPTA ,LA TAOMNA SA MERGEM,SA LE VOTAM,....ca sa ne creasca salariul....MAREEEEEEEE !!!

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 13:07

concluzia e relativ clara.
cere puteti, emigrati !
uitati chestia aia cu tara mea, pamantul meu, ca e numai teorie; adevarul e ca e tara lor, pamantul lor.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 18:02

nu stiu ce fac guvernanti nostri dar cred ca ei nu stiu ce inseamna sa traiesti cu 540 lei pe luna sa mai ai si trei copii si nevasta fara servici.ar trebui sa ii punem sa traiasca si ei cu acesti banii. cred ca l-am omorat degeaba pe ceausescu ca este mai rau ca pe timpul lui moare lumea de foame si nu te ajuta nimeni.ar trebiu sa nu-i mai aleaga nimeni pe acesti asa zisi politicieni ar trebui sa nu mai mergem la votarii si sai lasam sa se alega singuri.nu stiu cat mai poate poporul asta sa rabde am ajuns sclavi Europei si toti se rad de noi ca plecam de foame de acasa si credetima ca se simt ultimi oameni isi doresc sa nu se fi nascut roman.pacat de aceasta tara ca are tot ce vrei in ea dar nu stim sa avem onoare si respect de valorile nationale ne vindem ca femeile la strada astia suntem noi romani .Trezitiva politicieni de tinichea ca aveti destule in conturii mai uitati-va si la popor.

petre_state

5 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 August 2008, ora 09:31

tocmai de aceea tot mai multi angajatori apeleaza la contracte de colaborare cu angajatii,adica: PFA, contract pe microintreprindere, unde angajatorul plateste tot angajatului (tva, impozit pe micro, contabil (100 ron), comision de retragere.....astfel incat angajatul sa ramana cu salariu net. Exemplu pt PFA:1000 ron se imparte la 0.7743=1291apoi, daca este cazul se x cu tva, dar de obicei pfa-urile sau imm -urile angajatilor sunt fara tva.

sgheorghita2002

3 mesaje
Postat pe: 1 August 2008, ora 18:28

Am stat si am citit toate mesajele postate...se zicea la un momendat ca trebuie sa ne obisnuim cu asta sau sa plecam in strainatate si ca problema este a politicienilor. Eu cred ca de fapt noi suntem de vina, pentru ca ii lasam sa isi bata joc de noi, pentru ca ne ducem sa muncim pe acele salarii.Nu spun ca politicienii nu au nici o vina, au fff multa;ascultam intr-o zi la stiri pe unul dintre ei zicand ca celui care nu-i convine salariu minim sa isi caute un job mai bine platit.Am si eu o intrebare :cum se poate ca un guvernant sa dea un asemenea raspuns. De ce noi intotdeauna tacem si ascultam , ne complacem si nu facem nimic.Credeti ca sunt mai multi politicieni decat cei care duc un trai mizer?! Eu una nu cred.Oare chiar nu se observa ca in aceasta tara clasa de mijloc nu mai exista?!!...Cum oare alte tari(cetatenii altor tari) au putut sa iasa in strada cu miile, sa blocheze strazi si sa ceara gurvenantilor lor ceea ce isi doreau.Noi de ce nu putem iesi in strada, de ce sa mai mergem pe salariile mizere care ni se ofera?!..Multi ar spune ca nu pot face asta pentru ca au o familie de intretinut;dar ei nu se gandesc ca deja acea familie traieste in saracie si oricum nu ar conta atat de mult.De ce nu vreti noi ca persoane ai acestei tari sa facem ceva si sa nu asteptam vreo minune pentru ca ea nu va exista.Au marit preturile la nivelul UE atunci de ce nu cerem salariile ca in UE...De ce nu facem nimic, ne e frica de mai rau?!Nu cred ca se poate....

monyca1010

1 mesaj
Postat pe: 1 August 2008, ora 18:39

credeti-ma pentru unii chiar conteaza si aceasa crestere .sunt invatatoare de 3 ani si am salariul de 6 mil 400 cu tot cu sporuri si vechime, in masura in care am studii superioare.noroc cu parintii mei pentru ca eu singura nu as fi putut trai din acest salariu.in concluzie ,pentru cei din invatamant sa stiti ca aceste majorari conteaza, deoarece salariile noastre sunt jalnice, in ciuda faptului ca multi ne judeca de fiecare data cand facem greva si ne cerem drepturile.

sodiflo

1 mesaj
Postat pe: 1 August 2008, ora 22:36

aplauze pentru cei de la conducere si pentru noi ca ii alegem

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 02:15

De la: sgheorghita2002, la data 2008-08-01 18:28:20 Am stat si am citit toate mesajele postate...se zicea la un momendat ca trebuie sa ne obisnuim cu asta sau sa plecam in strainatate si ca problema este a politicienilor. Eu cred ca de fapt noi suntem de vina, pentru ca ii lasam sa isi bata joc de noi, pentru ca ne ducem sa muncim pe acele salarii.Nu spun ca politicienii nu au nici o vina, au fff multa;ascultam intr-o zi la stiri pe unul dintre ei zicand ca celui care nu-i convine salariu minim sa isi caute un job mai bine platit.Am si eu o intrebare :cum se poate ca un guvernant sa dea un asemenea raspuns. De ce noi intotdeauna tacem si ascultam , ne complacem si nu facem nimic.Credeti ca sunt mai multi politicieni decat cei care duc un trai mizer?! Eu una nu cred.Oare chiar nu se observa ca in aceasta tara clasa de mijloc nu mai exista?!!...Cum oare alte tari(cetatenii altor tari) au putut sa iasa in strada cu miile, sa blocheze strazi si sa ceara gurvenantilor lor ceea ce isi doreau.Noi de ce nu putem iesi in strada, de ce sa mai mergem pe salariile mizere care ni se ofera?!..Multi ar spune ca nu pot face asta pentru ca au o familie de intretinut;dar ei nu se gandesc ca deja acea familie traieste in saracie si oricum nu ar conta atat de mult.De ce nu vreti noi ca persoane ai acestei tari sa facem ceva si sa nu asteptam vreo minune pentru ca ea nu va exista.Au marit preturile la nivelul UE atunci de ce nu cerem salariile ca in UE...De ce nu facem nimic, ne e frica de mai rau?!Nu cred ca se poate....
:sml-happy0141 :

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 02:18

De la: sgheorghita2002, la data 2008-08-01 18:28:20 Am stat si am citit toate mesajele postate...se zicea la un momendat ca trebuie sa ne obisnuim cu asta sau sa plecam in strainatate si ca problema este a politicienilor. Eu cred ca de fapt noi suntem de vina, pentru ca ii lasam sa isi bata joc de noi, pentru ca ne ducem sa muncim pe acele salarii.Nu spun ca politicienii nu au nici o vina, au fff multa;ascultam intr-o zi la stiri pe unul dintre ei zicand ca celui care nu-i convine salariu minim sa isi caute un job mai bine platit.Am si eu o intrebare :cum se poate ca un guvernant sa dea un asemenea raspuns. De ce noi intotdeauna tacem si ascultam , ne complacem si nu facem nimic.Credeti ca sunt mai multi politicieni decat cei care duc un trai mizer?! Eu una nu cred.Oare chiar nu se observa ca in aceasta tara clasa de mijloc nu mai exista?!!...Cum oare alte tari(cetatenii altor tari) au putut sa iasa in strada cu miile, sa blocheze strazi si sa ceara gurvenantilor lor ceea ce isi doreau.Noi de ce nu putem iesi in strada, de ce sa mai mergem pe salariile mizere care ni se ofera?!..Multi ar spune ca nu pot face asta pentru ca au o familie de intretinut;dar ei nu se gandesc ca deja acea familie traieste in saracie si oricum nu ar conta atat de mult.De ce nu vreti noi ca persoane ai acestei tari sa facem ceva si sa nu asteptam vreo minune pentru ca ea nu va exista.Au marit preturile la nivelul UE atunci de ce nu cerem salariile ca in UE...De ce nu facem nimic, ne e frica de mai rau?!Nu cred ca se poate....

JULYA232004

4 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 05:50

in fond ce conteaza cat este salariul minim dc puterea de cumparare e scazuta??????poate fi si 500 de euro dc preturile sunt asa de mari ca nu putem trai decent.......cred ca ar mai fi nevoie de o revolutie ca sa-i trezim putin pe parlamentarii nostri care isi fac averi pe spinarea noastra.

iron_cross_2007

11 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 11:25

sunt companii,mai ales multinationale care au profituri si de 200%...pe spatele cui oare? economia romaneasca?lipsa de productivitate?toate sunt bla bla -uri pt. prosti! suntem furati de munca si de viata noastra...asa ca , un sfat romanesc:de unde muncim de acolo traim...daca ei ne fura de munca si viata noastra , noi de ce sa nu facem la fel? exemple avem la nivel de guvern , parlament , presedintie etc....ºo pã ei!

carmenok

4 mesaje

Postat pe: 2 August 2008, ora 11:28

De la: bocinca_eugen, la data 2008-07-18 15:42:20bine ca maresc salariu minim pe economie de doua ori pe an si cresc preturile de patru ori pe an

offffffffffff
Eu traiesc dintr-o pensie de 25o de lei,daca nu as mai face ceva,...as muri de foame{pensie de invaliditate} noroc ca pot sa muncesc inca cate ceva altfel,...
oare nu ar trebui si pensiile de invaliditate sa fie macar cat venitul minim??

veres_tibi

6 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 2 August 2008, ora 11:49

salarul acesta datil la tariceanu sa traiasca bine

tiby
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 12:28

Heloo,
Daca afacerea nu merge, cade. Asta-i regula intr-o economie de piata. Nu este obligatoriu sa fi pe piata daca nu esti rentabil, prin asta intelegandu-se venituri pe masura din care sa-ti platesti si salariatii fara sa te afecteze. Nu merge, restructurezi afacerea sau dai faliment.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 12:32

De la: tud_parhon, la data 2008-07-17 17:15:33Sa reduca impozitele, Patriciu are dreptate, la o factura de 200 mil platesc la stat TVA colectat 19%.= 38 mil raman 161 mil, din care platesc la stat contributii la salarii + comisioane bancare, circa 70% din fondul de salarii, adica 56 mil, mai platesc impozit pe microintreprindere 161 mil * 2.5 %= 6.48 mil.
Deci pentru a plati salarii 100 mil platesc la stat 38 mil TVAc +56 mil contributii+ 6.48 mil impozit pe microintreprindere = 100.48 IMPOZITE SI TAXE, ce fel de rentabilitate sa am daca statul imi ia tot? Cat sa maresc salariile cand stiu ca intru in incapacitate de plata daca le maresc????

Heloo,
Daca afacerea nu merge, cade. Asta-i regula intr-o economie de piata. Nu este obligatoriu sa fi pe piata daca nu esti rentabil, prin asta intelegandu-se venituri pe masura din care sa-ti platesti si salariatii fara sa te afecteze. Nu merge, restructurezi afacerea sau dai faliment.

aidanisor

1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 14:40

hoti hoti

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 15:17

Am ascultat, fel si fel de pareri, dar toti ajungeti al aceeashi concluzie...in Romania sistemul financiar este perturbat de cei ce vor sa aiva sa-si puna bani pt a 12-a viatza...pakt...asa e "omul hapsan"...in fine...parerea mea este k, nu "cineva" trebuie sa schimbe ceva din toate astea pe care deja toata lumea le cunoaste, bogat sau sarac...pana shi cei din alte tari...ne stiu de...vai de noi...eu cred k e timpul ca noi sa schimbam ceva si sa nu mai asteptam...dak vrea cineva sa facem cv am cateva idei...in primul rand sa creem un site cu forrum numai despre subiectul asta deschis pt toata lumea, iar in site-ul respectiv sa fie scris mare o data, data fiind cam undeva peste un an cum ar fi "pe 12.02.2009" sa facem o adunare shi sa dam jos tot sistemul, facem o revolutie in care vom ieshi toti oamenii in strazi sa participam la astfel de revolutie. Sunt sigur k peste jumatate din romani s-ar aduna shi ar fi deacord cu asa cv. siteul sa fie celebru in toate orasele...sigur se va imprastia repede (prin diferite modalitati) si doar noi putem schimba lumea si sunt sigur k multi ar vrea asa ceva, in ziua de azi avem internet, TV, Radio, Ziare...poti face orice...hai sa facem cv...eu cred k ar fi timpul sa oprim toate prostiile astea, magariile ce le fac sute de parlamentari shi nu numai...noi suntem oamenii care nu vad pt k nu au acces...se invart banii nostri pe mainile lor, ne platesc cu sfertul din salariile noastre, isi bat joc complet de tot...hai sa stopam atatea plecari in afara, atatea familii distruse...d c sa "plangem" noi, in timp ce ei ...ne fac asta... hai sa oprim totul...poate o sa radeti de ceea ce scriu, dar undeva stiti k am dreptate...sper sa ma ajutecineva sa facem cv in privintza asta !

sgheorghita2002

3 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 15:20

De la: XBoy, la data 2008-08-02 15:17:21Am ascultat, fel si fel de pareri, dar toti ajungeti al aceeashi concluzie...in Romania sistemul financiar este perturbat de cei ce vor sa aiva sa-si puna bani pt a 12-a viatza...pakt...asa e "omul hapsan"...in fine...parerea mea este k, nu "cineva" trebuie sa schimbe ceva din toate astea pe care deja toata lumea le cunoaste, bogat sau sarac...pana shi cei din alte tari...ne stiu de...vai de noi...eu cred k e timpul ca noi sa schimbam ceva si sa nu mai asteptam...dak vrea cineva sa facem cv am cateva idei...in primul rand sa creem un site cu forrum numai despre subiectul asta deschis pt toata lumea, iar in site-ul respectiv sa fie scris mare o data, data fiind cam undeva peste un an cum ar fi "pe 12.02.2009" sa facem o adunare shi sa dam jos tot sistemul, facem o revolutie in care vom ieshi toti oamenii in strazi sa participam la astfel de revolutie. Sunt sigur k peste jumatate din romani s-ar aduna shi ar fi deacord cu asa cv. siteul sa fie celebru in toate orasele...sigur se va imprastia repede (prin diferite modalitati) si doar noi putem schimba lumea si sunt sigur k multi ar vrea asa ceva, in ziua de azi avem internet, TV, Radio, Ziare...poti face orice...hai sa facem cv...eu cred k ar fi timpul sa oprim toate prostiile astea, magariile ce le fac sute de parlamentari shi nu numai...noi suntem oamenii care nu vad pt k nu au acces...se invart banii nostri pe mainile lor, ne platesc cu sfertul din salariile noastre, isi bat joc complet de tot...hai sa stopam atatea plecari in afara, atatea familii distruse...d c sa "plangem" noi, in timp ce ei ...ne fac asta... hai sa oprim totul...poate o sa radeti de ceea ce scriu, dar undeva stiti k am dreptate...sper sa ma ajutecineva sa facem cv in privintza asta !

sgheorghita2002

3 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 15:21

De la: sgheorghita2002, la data 2008-08-02 15:20:40
De la: XBoy, la data 2008-08-02 15:17:21Am ascultat, fel si fel de pareri, dar toti ajungeti al aceeashi concluzie...in Romania sistemul financiar este perturbat de cei ce vor sa aiva sa-si puna bani pt a 12-a viatza...pakt...asa e "omul hapsan"...in fine...parerea mea este k, nu "cineva" trebuie sa schimbe ceva din toate astea pe care deja toata lumea le cunoaste, bogat sau sarac...pana shi cei din alte tari...ne stiu de...vai de noi...eu cred k e timpul ca noi sa schimbam ceva si sa nu mai asteptam...dak vrea cineva sa facem cv am cateva idei...in primul rand sa creem un site cu forrum numai despre subiectul asta deschis pt toata lumea, iar in site-ul respectiv sa fie scris mare o data, data fiind cam undeva peste un an cum ar fi "pe 12.02.2009" sa facem o adunare shi sa dam jos tot sistemul, facem o revolutie in care vom ieshi toti oamenii in strazi sa participam la astfel de revolutie. Sunt sigur k peste jumatate din romani s-ar aduna shi ar fi deacord cu asa cv. siteul sa fie celebru in toate orasele...sigur se va imprastia repede (prin diferite modalitati) si doar noi putem schimba lumea si sunt sigur k multi ar vrea asa ceva, in ziua de azi avem internet, TV, Radio, Ziare...poti face orice...hai sa facem cv...eu cred k ar fi timpul sa oprim toate prostiile astea, magariile ce le fac sute de parlamentari shi nu numai...noi suntem oamenii care nu vad pt k nu au acces...se invart banii nostri pe mainile lor, ne platesc cu sfertul din salariile noastre, isi bat joc complet de tot...hai sa stopam atatea plecari in afara, atatea familii distruse...d c sa "plangem" noi, in timp ce ei ...ne fac asta... hai sa oprim totul...poate o sa radeti de ceea ce scriu, dar undeva stiti k am dreptate...sper sa ma ajutecineva sa facem cv in privintza asta !

Asa parca mai merge

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Salariu minim
Mergi la: