back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Hi hi hi hai sa ne cumparam dacii !!!!!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 16:31

Hai sa ne cumparam Dacii chiar daca nu sunt echipate corespunzator!!!!!.... sa iesim mandri in fata blocului si sa ne spunem plini de incredere: "What a fucker mother Porche!"

alincaba

138 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 21:50

i`atzi tu:) hihih

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:22

nu ai inteles nimic.... era doar un text ironic asupra ideii de a achizitiona Dacia.... dar ma rog... fiecare cu gradul lui de intelegere a lucrurilor... numai bine papapa

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:47

O IDEE EXCELENTA,CA TOT AM LUAT PERMISUL

alexmihai19

15 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 01:59

ma intreb daca cele pentru export sunt identice cu cele de la noi as vrea sa imi spuna si mie cineva daca stie pe acest forum. la cat mai umblu eu cu taxiul pot spune ca sunt ok la pretul lor.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 15:58

..si, si, si Ford ?...ori nu-i nimeni actionar p-acolooooo !...

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 19:11

De la: alexmihai19, la data 2008-11-23 01:59:15ma intreb daca cele pentru export sunt identice cu cele de la noi as vrea sa imi spuna si mie cineva daca stie pe acest forum. la cat mai umblu eu cu taxiul pot spune ca sunt ok la pretul lor.
auzisem ca in ungaria erau mai ieftine decat in romania legat de taximetrie eu pot sa confirm ca am avut cateva loganuri pe taxi si in afara de un clanxon schimbat in garantie nu am avut probleme in plus oamenii preferau sa urce in logan decat in :nubira ,206 ,astra sau symbol

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 01:21

asta este electorala de la Cotroceni

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 10:59

Este corect sa se sprijine industroia nationala . Iar cine ia in deradere aceasta cerinte dovedeste ca nu este roman !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:11

nu am luat in deradere.... una e sa iei in deradere si alta e sa fii ironic asupra unei chestiuni.... eu am fos ironica atat... si acu' ne trezim noi sa luam produse romanesti... tu de ex ai luat treninguri romanesti s-au te-ai dus repede sa iti iei nike sau adidas??? ai fost la mare la noi sau te-ai dus in grecia sau turcia.... hai sa fim seriosi... asta cu achizitionatul de produse romanesti trebuia sa fie facuta de la revolutie imediat... trebuia privita ca o POLITICA DE STAT!!!!! asa ca noi am imbogatit economia turca dupa revolutie... mai tii minte toate mizeriile ale turcesti si acu' ajutam enorm economia chinei.... si multe multe alte economii
... numai pe a noastra am distrus-o cum am stiut noi mai bine..... si cred ca am dovedit foarte bine ca stim sa ne distrugem.... hai cu mine in piata sa cumparam rosii romanesti??? de unde??? ca serele s-au furat una cate una in toti anii astia.... sistemele de irigatii la fel fabricile le-au dinamitat si au construit tot felul de chestii.... ce sa mai vorbim??? ne comportam jalnic.... luam - adica - un "hap" inainte de moarte - poate, poate se face pacientul bine!!!! SA FIM SERIOSI !!! ca suntem sau nu romani!!! mie personal imi e rusine... stii de ce?? pentru ca am participat la mizeria aia de ASA ZISA REVOLUTIE la momentul acela am crezut intr-adevar ca se intampla ceva....NU S_ INTAMPLAT NIMIC!!!, imi este rusine de copilul meu ca trebuie sa mearga la scoala, imi este rusine de parintii mei ca nu au servicii medicale competitive, imi este rusine de mine pentru ca mi-am imaginat ca voi fi stabila dpdv economic - pe plan financiar.... imi este rusine ca sunt de aici.... din locul unde nu se intampla nimic ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:20

Si eram sa uit!!!! stii cand imi este cea mai mare rusine???? Cand ajung in Bucuresti si trec prin fata universitatii.... stii ce a fost acolo??? acolo am vazut cu ochii mei cum au murit oameni ... si-au deschis hainele la piept si au strigat "Trageti! Trageti in noi!" si stii ce s-a intamplat??? AU TRAS!!!! si AU MURIT!!!! ca sa isi bata astia joc de tot....DE ASTA MI_E RUSINE!!!! am colegi care au murit in bucuresti.... in fiecare an ma duc in cimitir de PASTE sa le aprind lumanare si in fiecare an imi este rusine in fata unor bucati de piatra rece!!!! IDEALURI STRIVITE IN PICIOARE, VIETI CALCATE CU CIZMELE.... de asta imi este rusine....

d_benone

1 mesaj
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:15

dacia ,tot dacia ruginita a ramas, indiferent daca este logan sau nu,am luat logan in 2005 si acum este plina de rugina. este adevarat ca in ungaria erau mult mai ieftine decit aici,cunosc multi care si-au adus loganuri de dincolo.

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:56

electorala este la casa aia mare pe 30 luna acesta , la cotroceni abia peste inca un an

ghneagu

8 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:55

Am vazut cu ochii mei.....Doamne ce expresie dar cum ai mai putea vedea ....cu ochii ...altora??????

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 11:30

t_si loganul tot dacie ramine chiar mai prost decit vechea dacie la bani aia iti aduci de afara masina mult mai buna. deci tre sa fi timpit sati iei logan in zilele noastre.

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 11:36

sint sofer prof din 95 da masina mai proasta ca loganul nu am condus si sper sa nu mai conduc vreodata. mam jurat ca nu mai urc in logan niciodata,sper sa ma tin de cuvint.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 15:11

Da.... draga domnule!!!! dinIasi.... poti vedea cu ochii tai sau prin ochii altora atunci cand iti povestesc..... eu am vrut sa subliniez faptul ca am fost la fata locului.... atunci.... deci daca ati fi fost mai profund ati fi putut sesiza indirect faptul ca am localizat temporal si spatial ceea ce eu am vazut... dar.... imi dau seama ca sunteti o persoana care nu are imaginatie din simpla dumneavoastra observatie.... si ar trebui sa va atrag atentia ca... un om care (de exemplu) citeste o carte (de beletristica) prin imaginatia sa poate vedea "in fata ochilor" actiunea.... se numesc ochii mintii adica, cineva iti povesteste dar tu vezi fara ... a vedea cu ochii tai....Apropos.... dumneavoastra cititi??? vorbiti cu oamenii??? va povestesc oamenii lucruri??? si nu ati vazut cu ochii mintii nimic pana acum???? asa imi explic cum de nu puteti face deosebire dintre "a vedea cu ochii tai" si "a vedea prin ochii altora" e chestie de semantica, inteligenta, imaginatie... numai bine si cand postati ceva mai intai incercati sa ganditi mai profund asupra a ceea ce vreti sa scrieti...

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 19:58

nu va place dacia cumparativa altceva sant destule masini noi la acelasi pret cu loganul

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:52

Corect ar fi sa cumparam Dacia ptr.ca-i masina noastra si trebuie sa sprijinim industria romaneasca !Dar daca nu se poate compara cu o masina second-hand(la acelasi pret)ce putem face?Sa ne aruncam bani doar asa ca suntem patrioti ? Dar de ce nu-s patrioti aceia ce construiesc Dacia si sa o faca mai de calitate la un pret mai mic?Eu am o Dacie din 82 nu-mi permit Logan !Patriotul de Tariceanu a facut in asa fel incat a dus economia pe cele mai inalte culmi ale capitalismului , de ce nu a creat o banca ptr. cei ca mine ,sa pot si eu sa-mi cumpar un Logan?De ce nu a facut Dacia o banca ?

alincaba

138 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 16:41

DACIA>>>>> Daca Ai Cap Ia-ti Alta !:) heheh

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:43

ce amuzanti santeti astazi intro piata din micro 39 din galati cineva in fata unei astra H berlina de 1,6 se plingea in fata cuiva ca nu stiu ce la oglinda retrovizoare este foarte scumpa desigur ca initial nici nu -lam bagat in seama fiind o masina care nu ma intereseaza dar stupoare si reflectie omul a declarat indignat :mai bine ascultam de ficiormiu ca el mi-a zis iati tata logan break !!!! ce sai faci domnule nu este buna avea dreptate loganul este bun pentru drumurile noastre!!!!! Si celalalt intreaba :Asai domnule? si ai raspunde :da mai pai uite cat costa asta !!!!!!!! ce sa mai zic oare nu cumva generatia mai tanara are capacitatea rationala de a alege mult mai cultivata??????

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 15:18

De este bun Loganul ptr.drumurile noastre?Eu cred ca mai bun este WV!!!Da de ce nu sunt drumurile noastre mai bune ,ca platim un logan de taxe in tara asta?Am vrut sa-mi cumpar si eu o masina si razgandeanu a venit cu triplarea taxei ,acum nici de al dracu'nu-mi iau Logan!Ma duc cu harbul meu cat pot de mult ,pana cade tot jos de pe ea!Oare ptr. binele cetateanului roman a facut aceasta taxa?Sau pt.ca e actionar la Dacia?I-mi pare rau de oameni care muncesc acolo!Stiu ce inseamna sa nu ai de lucru,am lucrat la fabrica unde 80% din productie se vindea la Dacia pana sa vina managemetul francez!Cand au venit ei au reziliat contractele cu noi si nu am mai avut la cine vinde!Lor nu lea fost mila de noi asa?Noi nu avem greutati?Pentru asta trebuie sa se creeze taxe arbitrare si discriminatorii?Tariceanu si ai lui circula cu Loganul ?Ce sa-va povestesc?Marele nationalist razgandeanu , care atunci cand si-a rupt piciorul s-a operat in tara!Nu in aceasta in alta!Bine a zis Asztolos :"Fie painea cat de rea -tot mai buna la Paris!" !

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 17:41

DRAGA DIRLO -iti inteleg frustrarea aceasta este economia de piata acestea sant afacerile nu mi se pare firesc ca nici bine nu ai cumparat o mandrete de fabrica (craiova)si sa vii sa ceri garantii de 100mil de dolari(parca) de la statul roman asa a facut si renault sa poata integra productiei calitatea dorita a renuntat la voi ,desigur ca a venit altcineva (o firma straina in mod sigur )care sa faca acel produs investitia renault a insemnat calitate si export apoi cu toate acestea la un nivel ridicat sa marit si numarul producatorilor (muncitorilor )de pe orizontala ati fost sacrificiul dar poate sau creat de 5 ori mai multe locuri de munca pe orizontala decat in era nonrenault per toti afiliatii iata de ce statul roman a venit cu aceasta taxa . Nu mai stiu ce se producea la voi dar m-as mira sa fi fost o calitate de care renault sa nu fi avut cunostinta .Apoi uitate la un opel astra 1,6 benzina break din 98 cu ac si abs si air bag-uri ce calitate are la 150mii km rulati si uitate la o dacie (eu am avut break)oricare din anul 1998 si vezi ce calitate era la dacia apoi vorbim de logan si de ce a reprezentat investitia renault si taxa aceasta absurda de care si eu cu exemplul de mai sus in gand nu sant de acord .Dar vine craciunul si statul nu vrea sa aiba populatia disponibilizata

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 14:38

da da ne luam ca sa ne ciocanim cu ele pe drumurile tarii sa le aratam cit de hirburi sunt

lightsoflotus

4 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 14:49

Daaaa..vad ca toti sunt dezamagiti de Logan pe aici!

Ei bine,eu nu! Avem Logan de 3 ani,am batut cu el toate soselele tarii in vacantze cu niste drumuri oribile si..loganul este intact ,arata ca nou si n-a ruginit deloc!

Daca habar nu aveti sa conduceti sau sa va pastrati masinile,nu mai dati cu pietre in Logan.

Eu o spun cu mana pe inima...in loc de alte masini la preturi apropiate,tot Logan mi-as lua. si nu pt ca-s patrioata,PUR SI SIMPLU SUNT F MULTUMITA de el!

Dar...dragi snobi ai Romaniei,bafta la Mecedesuri si alte masini de "fitze"! Cand veti ramane cu ele pe marginea drumului ,sa nu plangeti ca ati dat carutza de bani pe ele pentru un simplu BRAND! Eu,decat sa dau un 50-60 mii Euro pe o masina,prefer o garsoniera! Parerea MEA!!

iliutadumitrascu

6 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 14:51

mai bine una Volkswagen la mina a doua,a treia decit o dacie,renault citroien astea nu sint masini sint......................nu stiu ce sa zic ca sint trinte de masini sint scoase mai rau ca in China Town vai de ele

sergentu_l

1 mesaj
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 15:17

pt lightsoflocus ....chiar esti incuiat la minte...cum poti zice lucrurile astea..."nu stiti voi sa conduceti sau nu stiu ce"..iti zic loganul e la pamant /raportat la pretul lui...nu e de mirare ca acum sunt date la vanzare cam 50% din loganuri cumparate in anii precedenti???..oare de ce vor ei sa o vanda, merge prea bine oare? dak facem o comparatie dintre un vw polo din 2002 si un logan 2007 oare cine castiga??

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 15:17

De la: vamanudaniela, la data 2008-11-24 14:20:22Si eram sa uit!!!! stii cand imi este cea mai mare rusine???? Cand ajung in Bucuresti si trec prin fata universitatii.... stii ce a fost acolo??? acolo am vazut cu ochii mei cum au murit oameni ... si-au deschis hainele la piept si au strigat "Trageti! Trageti in noi!" si stii ce s-a intamplat??? AU TRAS!!!! si AU MURIT!!!! ca sa isi bata astia joc de tot....DE ASTA MI_E RUSINE!!!! am colegi care au murit in bucuresti.... in fiecare an ma duc in cimitir de PASTE sa le aprind lumanare si in fiecare an imi este rusine in fata unor bucati de piatra rece!!!! IDEALURI STRIVITE IN PICIOARE, VIETI CALCATE CU CIZMELE.... de asta imi este rusine....

Ma bucura gradul de patriotism natural,insa nu asta a fost si planul celor care l-au impuscat pe ceausescu ca sa ii ia locul . Cititi de pe internet Protocoalele inteleptilor sionului dupa care se ghideaza clasa politica tradatoare de dupa 1989 si ve-ti vedea intelesurile economice. Am vazut si declaratia lui Barosso care a afirmat ca intrarea romaniei in U.E. este pentru a o face piata de desfacere si nicidecum concurenta la tarile europene.Uitati-va la agricultura Ungariei si comparati cu agricultura Romaniei de subzistenta.
La 16 iulie 1990, în localitatea balnearã Jeleznovodsk, din Peninsula Crimeea, avea loc o întîlnire istoricã între cancelarul Helmut Kohl ºi preºedintele Mihail Gorbaciov. Acordul încheiat atunci între cei doi lideri „a avut efectul unei bombe“, producînd surprizã în întreaga lume, inclusiv în cadrul ierarhiei politice ºi militare sovietice, întrucît contrazicea o linie de conduitã anterioarã Kremlinului. Întîlnirii de la Jeleznovodsk i-au urmat convorbirile de la Geneva (septembrie 1990), unde soviet icii împreunã cu germanii au cãzut de acord asupra urmãtoarelor chestiuni:
1) Sã nu se opunã divizãrii Cehoslovaciei;
2) Republica Cehã va deveni parte a sferei de influenþã economicã a Germaniei, cu scopul posibil de încorporare politicã a regiunii în urmã torii 12-15 ani în Germania;
3) În schimb, Germania va compensa Rusia pentru daunele economice suferite prin pierderea influenþei în Europa de Est;
4) Ungariei i se va permite urmãrirea scopului de a-ºi recîºtiga teritoriile pierdute dupã primul rãzboi mon dial prin Tratatul de la Trianon (1920);
5) Germania va spori ajutorul economic acordat Ungariei pentru a asigura acolo un standard al vieþii mai ridicat decît cel din Slovacia, fãcînd astfel mai atractivã ideea unificãrii Slovaciei cu Ungaria;
6) Sã nu se ridice obiecþii la divizarea Iugoslaviei, sã fie de acord cu intrarea Croaþiei ºi Sloveniei în sfera de interese economice a Germaniei ºi sã susþinã intrarea Ucrainei Transcarpatice în Ungaria, dacã naþionaliºtii Ucrainei ar desfãºura „activitãþi distruc tive";
7) În afarã de compensaþia economicã pentru pierderile suferite, Germania se angaja sã „nu fie activã“ în chestiuni privind Ucraina ºi Statele Baltice ºi sã nu le considere parte a sferei de influenþã economicã a Germaniei.

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 15:18

De la: banceanuvasile, la data 2008-12-25 15:17:20
De la: vamanudaniela, la data 2008-11-24 14:20:22Si eram sa uit!!!! stii cand imi este cea mai mare rusine???? Cand ajung in Bucuresti si trec prin fata universitatii.... stii ce a fost acolo??? acolo am vazut cu ochii mei cum au murit oameni ... si-au deschis hainele la piept si au strigat "Trageti! Trageti in noi!" si stii ce s-a intamplat??? AU TRAS!!!! si AU MURIT!!!! ca sa isi bata astia joc de tot....DE ASTA MI_E RUSINE!!!! am colegi care au murit in bucuresti.... in fiecare an ma duc in cimitir de PASTE sa le aprind lumanare si in fiecare an imi este rusine in fata unor bucati de piatra rece!!!! IDEALURI STRIVITE IN PICIOARE, VIETI CALCATE CU CIZMELE.... de asta imi este rusine....

Ma bucura gradul de patriotism natural,insa nu asta a fost si planul celor care l-au impuscat pe ceausescu ca sa ii ia locul . Cititi de pe internet Protocoalele inteleptilor sionului dupa care se ghideaza clasa politica tradatoare de dupa 1989 si ve-ti vedea intelesurile economice. Am vazut si declaratia lui Barosso care a afirmat ca intrarea romaniei in U.E. este pentru a o face piata de desfacere si nicidecum concurenta la tarile europene.Uitati-va la agricultura Ungariei si comparati cu agricultura Romaniei de subzistenta.
La 16 iulie 1990, în localitatea balnearã Jeleznovodsk, din Peninsula Crimeea, avea loc o întîlnire istoricã între cancelarul Helmut Kohl ºi preºedintele Mihail Gorbaciov. Acordul încheiat atunci între cei doi lideri „a avut efectul unei bombe“, producînd surprizã în întreaga lume, inclusiv în cadrul ierarhiei politice ºi militare sovietice, întrucît contrazicea o linie de conduitã anterioarã Kremlinului. Întîlnirii de la Jeleznovodsk i-au urmat convorbirile de la Geneva (septembrie 1990), unde soviet icii împreunã cu germanii au cãzut de acord asupra urmãtoarelor chestiuni:
1) Sã nu se opunã divizãrii Cehoslovaciei;
2) Republica Cehã va deveni parte a sferei de influenþã economicã a Germaniei, cu scopul posibil de încorporare politicã a regiunii în urmã torii 12-15 ani în Germania;
3) În schimb, Germania va compensa Rusia pentru daunele economice suferite prin pierderea influenþei în Europa de Est;
4) Ungariei i se va permite urmãrirea scopului de a-ºi recîºtiga teritoriile pierdute dupã primul rãzboi mon dial prin Tratatul de la Trianon (1920);
5) Germania va spori ajutorul economic acordat Ungariei pentru a asigura acolo un standard al vieþii mai ridicat decît cel din Slovacia, fãcînd astfel mai atractivã ideea unificãrii Slovaciei cu Ungaria;
6) Sã nu se ridice obiecþii la divizarea Iugoslaviei, sã fie de acord cu intrarea Croaþiei ºi Sloveniei în sfera de interese economice a Germaniei ºi sã susþinã intrarea Ucrainei Transcarpatice în Ungaria, dacã naþionaliºtii Ucrainei ar desfãºura „activitãþi distruc tive";
7) În afarã de compensaþia economicã pentru pierderile suferite, Germania se angaja sã „nu fie activã“ în chestiuni privind Ucraina ºi Statele Baltice ºi sã nu le considere parte a sferei de influenþã economicã a Germaniei.
Au trecut 18 ani, de cand speranta de schimbare in bine, pe care o nutream cu totii, a fost inselata. Din timp in timp, ne-am incolonat frumos la urnele de vot, pentru a-i alege pe cei a caror promisiuni ne hraneau inca dorinta de mai bine. S-a perindat la conducerea tarii, intregul alfabet de partide, dar promisiunile lor s-au dovedit a fi mincinoase, iar declaratiile politicienilor, pura demagogie. In 1989, lucrurile pareau minunate: - Scapasem de tiranul comunist si de acolitii sai de prim rang. - Datoriile externe ale tarii erau platite, iar Romania era un stat creditor. - Baza industriala era foarte dezvoltata, chiar daca solicita modernizare. - Agricultura si zootehnia, puteau asigura suficienta hrana pentru toti, prin eliminarea sau reducerea exporturilor. - Somajul era aproape inexistent. - Romania beneficia de simpatia intregii lumi. - Entuziasmul nostru era gata sa faca minuni, canalizat in bine. Cu ce ne-a fost rasplatita speranta de catre cei pe care i-am ales, e greu de crezut, chiar si acum, cand incepem sa intelegem.
1 - Tara a fost jefuita de avutiile sale - industrii grele si usoare, infrastructura agricola, mine si centrale, furnizori de gaze si curent electric, pana si flota de pescuit oceanic a Romaniei, au fost toate instrainate, la preturi de nimic, fie unora din afara, fie clicii de securisti, care a preluat fraiele economiei tarii, manand-o spre dezastru. Ce nu au preluat ei, s-a instrainat, iar restul a fost vandut unor nemernici, care-au profitat din plin si rapid, casand fabrici intregi la fier vechi si punand muncitorii pe drumuri. Ca urmare, din luna in luna, incalzirea, curentul si mancarea, devin tot mai scumpe, in timp ce profiturile patronilor si salariile angajatilor agentiilor guvernamentale ce le “supravegheaza”, ating sume revoltatoare. Muncitorii care castigau un salar decent, fie au plecat in strainatate, daca varsta le permitea, fie lucreaza pe mai nimic la “patron”, fie s-au pensionat, traind la limita saraciei.
2 - Politicienii de profesie care s-au erijat in conducatori ai tarii, n-au facut altceva dacat sa-si foloseasca pozitiile, pentru a facilita jaful, in mod direct sau indirect, sau in cel mai bun caz, sa doarma, in timpul sedintelor. Astfel, indiferent de clica aflata la putere, lucrurile au mers din rau, in mai rau, leul a fost devalorizat prin furt de catre clasa conducatoare, care a profitat din greu ca sa cumpere proprietati reale, cu bani obtinuti fraudulos din afaceri gen Caritas, la preturile de ieri, in timp ce oamenii de rand, si-au pierdut apartamentele, iar economiile lor au fost devalizate, astfel efectuandu-se un transfer urias de bogatie de la clasa de mijloc, catre caracatita securista ale carei tentacule au cuprins intreaga tara. In cautarea unui trai decent, Romanii au fost nevoiti sa plece din tara, lasand in urma sotii, copii si bunici, familii rupte si destine triste, situatie care convine de minune guvernantilor, caci cu cat mai multi plecati inafara, cu atat mai slaba este presiunea asupra lor, pentru o schimbare adevarata. Intre timp, cu banii munciti din greu, Romanii de-abia isi mai cumpara un apartament in propria lor tara. Am devenit si noi sclavii indatorati pe viata, ai unor banci straine si puse pe capatuiala.
3 - Justitia corupta pana in maduva, nu face decat sa calce peste cetateanul de rand, a carui sudoare este risipita de avocati, fara ca sa-i aduca castig de cauza. Pensionarul care de foame fura mancare din magazin este pedepsit aspru, soferul amendat abuziv nu are nici un recurs real in curti, iar omul expropriat din casa lui de vechiul regim, a imbatranit asteptand sa i se faca dreptate. Aceeasi justite, ii lasa in deplina libertate pe marii jefuitori ai avutiei nationale, pe criminalii care au furat miliarde in valuta forte si pe copiii lor, atunci cand in goana limuzinei de lux, ucid pe cate unul dinte noi, cei de rand.
4 - Statul jupoaie pur si simplu pielea de pe noi, prin taxele oneroase pe care le platim, la ora actuala, cele mai ridicate din Europa. Fiecare institutie a statului poate impune taxe fara ca acestea sa fie legiferate, aducandu-ne in jalnica situatie de a avea de platit peste 600 de taxe in total. Inca ne mai aplecam de mijloc la ghisee pentru a fi repeziti de un birocrat plictisit, inca mai stam la cozi interminabile ca sa platim facturile, inca mai suntem tratati cu dispret si batjocura de catre cei ale caror salarii le platim din banii nostri. Toate astea sunt absolut inacceptabile, dar noi mai rabdam.
5 - Intre timp, ministrii si functionarii aceluiasi stat au intors privirea in alta parte, sau mai rau, au colaborat activ, la distrugerea invatamantului si a sistemului medical, ambele aflate in plin colaps. In ce tara s-a mai auzit ca pacientii sa-si aduca de acasa bandajele si sa trebuiasca sa dea plicul cu bani pentru a fi bagati in seama, pe cand liceele si facultatile produc pe banda absolventi care au dificultati ducand la bun sfarsit o fraza? Cum e posibil ca scolile primare sa fi devenit oaze ale traficantilor de droguri, iar copiii nostri sa fie batuti si chiar violati in locuri in care ar trebui sa fie in siguranta? De ce sunt incurajati cei mai buni ingineri si doctori sa emigreze in tari straine, cand la noi este atata nevoie de ei? De ce ii toleram pe nemernicii care perpetuaza si permit toate relele astea, ca mai apoi sa alegem altii ca si ei, pentru noi batjocuri si tradari?
6 - Cei investiti cu pazirea integritatii si avutiei nationale, nu fac decat sa-si incaseze salariile grase, sau se imbogatesc imens profitand de informatiile la care au acces, ocupand toate posturile cheie din economia nationala, in vreme ce tara este destramata fie fizic de catre miscari iredentiste pentru autonomie, fie spiritual, prin atacarea pe orice cai a credintei, traditiilor si culturii noastre. Cine le da lor consemnul ca sa ii urmareasca, spioneze si hartuiasca cei care se opun distrugerii tarii, pe cand cei care-o distrug, sunt lasati in liniste si buna pace? Cum e posibil ca sfintele icoane si religia in scoli sa devina obiecte de atac intr-o tara Crestinata acum 2000 de ani de insusi Sf. Apostol Andrei, iar pornografia sa devina”arta”, subventionata de contribuabili, prin Institutul Cultural Roman ? Cum ne-am lasat antrenati sa acceptam gunoiul ce se revarsa din televizor in camerele noastre, in timp ce noi ne credem informati si amuzati? De cand au devenit “diversitatea”, drepturile speciale pentru perversii sexuali si toleranta pentru excrocii alogeni, mai importante decat apararea scumpelor noastre traditii? Plange tara rupta-n doua, iar lor le pasa daca ne conformam politicului corect impus dinafara? Ce fel de monstri au acaparat pozitiile din care isi permit sa improaste cu noroi, in tot ce-avem noi mai sfant? Cand ne vom trezi odata sa punem mana pe lopata si sa facem curatenia atat de necesara in ograda noastra cea mare- cand vom alunga sobolanii care arunca cu gunoi, din varfurile pe care s-au cocotat, cand vom curata balegarul afara unde apartine, cand vom inlocui gramezile de mizerie cu rasaduri de flori ? Voi incheia cu aceasta analogie: Cum sa ne asteptam ca balta mizerabila sa se transforme intr-un elesteu limpede si curat, atata vreme cat aceeasi pesti amortiti, permit acelorasi broaste raioase sa ii convinga ca mocirla rau mirositoare si algele putrede sunt bune pentru ei? Desteapta-te Romane!

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 16:47

www.youtube.com/watch?v=Hyg3xQSEYUY
ce inseamna industrie in ROMANIA

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului HI HI HI hai sa ne cumparam DACII !!!!!
Mergi la: