back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Hi hi hi hai sa ne cumparam dacii !!!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

iongrigore

5 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 19:40

Ai perfecta dreptate!!! Am lucrat in industrie si stiu ce se putea face si ce nu! NOI NE-AM DISTRUS TARA, INDUSTRIA EI! PENTRU CA NE-AM INDEPARTAT OAMENII CAPABILI, INGINERI, ECONOMISTI, DOCTORI! "NOI MUNCIM, NU GANDIM!" Bine zis, bine realizat! Sloganul si-a facut excelent de bine treaba in Piata Universitatii, APOI IN TOATA TARA!!! Acei pe care i-am blamat (ingineri, doctori, economisti) ii regasim in alte tari, pe functii bune, ridicandu-le lor economia! Este normal? Patriotismul se face cumparand produse romanestii, fiind exigenti la seviciile romanesti, organele abilitate de control sa amendeze corect lipsurile calitative ale produselor/serviciilor romanesti, autoritatile sa creeze acte normative pentru aparitia, dezvoltarea si protejarea intereselor firmelor romanesti, sa sprijine cu tarie initiativa romaneasca, etc! Intr-adevar, cu o pastila nu-l intremam pe cel in agonie! Dupa "levolutie" a iesit din noi ce este mai urat, si culmea, a avut succes!!! Omul cinstit este batjocorit de patron, institutiile statului, puterea locala, etc! Cati dintre factorii de conducere ai acestor institutii au platit pentru neregulile dovedite? De ce plateste cetateanul de rand, prin bugetul statului, daunele impuse statului roman de catre CEDO? De ce nu se imputa sumele respective vinovatilor? De ce primariile platesc din bugetul propriu prostiile facute de functionarii (publici, nu?) corupti sau incapabili? Eu, ca inginer, daca stric un P.C. la firma (de stat sau privata), mi-l imputa, pe cand pagube de zeci si sute de mii de euro sau chiar milioane, se platesc din bugetul Romaniei! Halal legiuitori, halal legi!!! Poate am fost cam dur, dar asta este realitatea! Ma poate contrazice cineva? Noi vorbim pe forumuri ca sa ne mai racorim, dar situatia este grava de tot! Cine ia in seama ceea ce spunem sau sa se inspire de aici? Corect? La multi ani si multa sanatate tuturor!. Cu stima, Nubira 4

ghneagu

8 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 16:37

Care idealuri?....despre ce idealuri vorbesti?
Poate nu stiti dar voi sunteti generatia fara idealuri,Pacat ca nu stii asta pana acum.Sunteti generatia care se conduce cel mai bine din toata istoria poporului roman.Niciodata Romania nu a fost condusa mai usor ca akum.CIRC SI PAINE dak aveti voi sunteti multumiti.Chiar dak e paine mai putina dar CIRC sa fie cat de mult si voi sunteti multumiti.Chiar de stati flamanzi e bine ca pe toatele canalele Tv exista show si voi va bucurati ba mai mult mai si dati concursul prin participare.Nici nu stiti cat de manipulati sunteti.
MICI,BERE si MANELE ...asta e distractia voastra.
ROMANIA TREZESTE-TE !

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 18:46

De la: sergentu_l, la data 2008-12-25 15:17:00pt lightsoflocus ....chiar esti incuiat la minte...cum poti zice lucrurile astea..."nu stiti voi sa conduceti sau nu stiu ce"..iti zic loganul e la pamant /raportat la pretul lui...nu e de mirare ca acum sunt date la vanzare cam 50% din loganuri cumparate in anii precedenti???..oare de ce vor ei sa o vanda, merge prea bine oare? dak facem o comparatie dintre un vw polo din 2002 si un logan 2007 oare cine castiga??
CE AMUZANT ESTI DE UNDE AI SCOS ACEASTA TEORIE ???????CHEAR NU AVEAI CE SCRIE ???? O INTREBARE AM SA ITI SPUN : CE VENIT AI SAU DE UNDE AL AI ?????,PRIETENII TAI CE VENIT AU SI CATI DINTRE EI AU AVUT LOGAN SAU MAI AU CE VENIT AU ACUM ?????? HAI SA ITI SPUN EU DESPRE MINE SI PRIETENII MEI EU AM AVUT 3 LOGANURI 1,4 + UN DCI , CEI DREPT AM SCHIMBAT TOATE 1,4 PE UN CAMION ,DCI-UL L-AM PASTRAT SI IL VOI MAI TINE MULT TIMP DE ACUM INCOLO DAR PRIETENII MEI CARE AU AVUT DIN PRIMELE FABRICATE DE 1,4 SAU 1,6 LE-AU INLOCUIT CU DCI-URI SAU MCV-URI . DINTRE CEI CARE AU DCI-URI SI VENITURILE LOR NU AU MAI FOST DE IMAGINEA UNUI LOGAN SI-AU CUMPARAT MASINI MAI MARI DE PESTE 20000EUR SAU SH MULT MAI PERFORMANTE POATE CA VENITURILE TALE SI ALE PRIETENILOR TAI NU SANT DE IMAGINEA MODESTA A LOGANULUI DAR AR TREBUI SA TE GANDESTI UN PIC CE FACI CU O ALTA MASINA DECAT CU UN LOGAN ESTE ADEVARAT CA SANT SUBIECTIV DAR POT SCHIMBA ORICAND LOGANUL CU FIAT ALBEA CHEVROLET AVEO SAU HYUNDAI ACCENT SI VOI AVEA ACEIASI INTREBARE PENTRU TINE ///////// PS. SE NUMESTE GRAD DE MULTUMIRE ASUPRA UNUI PRODUS CEI CE AU VANDUT DESIGUR CA NU AVEAU BANI SA CUMPERE ALTUL SI SA IL PASTREZE PE CEL VECHI ASA CA AU APELAT LA VANZAREA VECHIULUI PENTRU UNUL MAI NOU MAI BINE ECHIPAT????POATE CU DCI SAU MAI MARE BREAK SAU MCV ////////////GANDESTETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:59

De la: lightsoflotus, la data 2008-12-25 14:49:46Daaaa..vad ca toti sunt dezamagiti de Logan pe aici!

Ei bine,eu nu! Avem Logan de 3 ani,am batut cu el toate soselele tarii in vacantze cu niste drumuri oribile si..loganul este intact ,arata ca nou si n-a ruginit deloc!

Daca habar nu aveti sa conduceti sau sa va pastrati masinile,nu mai dati cu pietre in Logan.

Eu o spun cu mana pe inima...in loc de alte masini la preturi apropiate,tot Logan mi-as lua. si nu pt ca-s patrioata,PUR SI SIMPLU SUNT F MULTUMITA de el!

Dar...dragi snobi ai Romaniei,bafta la Mecedesuri si alte masini de "fitze"! Cand veti ramane cu ele pe marginea drumului ,sa nu plangeti ca ati dat carutza de bani pe ele pentru un simplu BRAND! Eu,decat sa dau un 50-60 mii Euro pe o masina,prefer o garsoniera! Parerea MEA!!
Mai vorbim noi peste 1,5 ani !Atunci cand o sa vina nota de plata ptr.capitala!!!

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 20:14

De la: gigi_braicovici, la data 2008-12-21 17:41:38 DRAGA DIRLO -iti inteleg frustrarea aceasta este economia de piata acestea sant afacerile nu mi se pare firesc ca nici bine nu ai cumparat o mandrete de fabrica (craiova)si sa vii sa ceri garantii de 100mil de dolari(parca) de la statul roman asa a facut si renault sa poata integra productiei calitatea dorita a renuntat la voi ,desigur ca a venit altcineva (o firma straina in mod sigur )care sa faca acel produs investitia renault a insemnat calitate si export apoi cu toate acestea la un nivel ridicat sa marit si numarul producatorilor (muncitorilor )de pe orizontala ati fost sacrificiul dar poate sau creat de 5 ori mai multe locuri de munca pe orizontala decat in era nonrenault per toti afiliatii iata de ce statul roman a venit cu aceasta taxa . Nu mai stiu ce se producea la voi dar m-as mira sa fi fost o calitate de care renault sa nu fi avut cunostinta . Productia noastra era in proportie de 87% concentrata pentru Dacia ! A venit renault si a vrut sa schimbam tot sistemul in cateva luni !Asa ceva nu este posibil la noi in Romania ,in acest moment!Smecheria era sa lucreze ei cu firmele agreate de ei! Sunt prea multe dedesupturi ! Ei ,asa cum bine spui mai sus "aceasta-i economia de piata" ce daca va pierdeti si voi locul de munca?Doar ca sa aveti voi loc de munca ,sa platim noi bani ?Tot noi?Statul Roman sa mai taie si din salarile ,comisioanele si alte privilegii ale alesilor sai!!!

lightsoflotus

4 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 17:34

Lasa sa fiu eu incuiata la minte.."cum zici tu"...si cu Loganul in fatza blocului

Ma lasa rece de ceea ce se scrie referitor la Logan,in toata lumea e criza nu doar la uzinele Dacia-Renault... Am cunostintza cu ww Pasat nou,care ,la doar 1000 km,a ramas fara injectoare....Dar,cum am zis,problema voastra cea mare e faptul ca Loganul e facut in Ro! Nu in Germania sau mai stiu eu unde! Si ,daca e facut in Romanica,e musai sa fie jaf! Grava eroare!

Daca STIM SA PASTRAM O MASINA,sa o conducem cu "grija" prin gropile Romaniei,sa ne fie mila de ea si nu s-o tratam ca pe un cal ce stie doar de "bataie" alias viteza excesiva,frane bruste etc,ORICE MASINA TINE! SUNT INCA PLINE SOSELELE DE "AMARATELE" DE DACII DE PESTE 20 ANI CARE INCA MAI DUC SARACELE...iAR O MASINA LA MANA A DOUA E praf pe dedesubt! Si stiti f bine asta,mai greu e s-o recunoasteti,o masina BUNA la mana a doua este scumpa si nu merita banul dupa ce a fost hingherita de altii si s-a umblat la greu la kilometraj!

TREABA VOASTRA FRATI ROMANI,LUATI-VA "ALTELE" CA DOAR "GOLANU" E O PORCARIE IN OPINIA VOASTRA!Bafta! Eu nu renunt la el!

Sa ne vedem cu bine pe sosele,voi cu super branduri second hand si noi cu "amaratele noatre terminate"...Sa vedem care ramane in pana!!

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 21:48

DRAGA DIRLO -economia de piata nu prea este ceva de genul HAI SA FACEM si ma bucur ca ti-ai dat seama ,in spatele lui HAI SA ADUCEM NOI PE AI NOSTRI se ascund negocieri de culise adica acel mai lasa de la tine ia de la mine si se prea poate multe din firmele care au venit pe langa renault la dacia sa nu fi vrut sa investeasca in romania dar uite ca cu criza sau nu din romania pleaca piese si subansamble in cam toata lumea si ma amuzat copios faptul ca pe situl lui irankhodro (www.ikco.com) era renault tondar90 (adica logan) cu capace dacia simplu fapt ca logan se vinde in africa orientul apropiat sau rusia cu piese aduse din romania ar trebui sa ne faca mandri si de ce nu poate iti va oferi si tie candva un loc de munca eu sant foarte multumit loganul mi-a adus bani si acum imi pun increderea in el este o masina de nadejde culmea este ca modele 1,4litri care care le-am avut pe taxi din primele fabricate nu le-au cauzat probleme actualilor propietari dar la peste 100.000km piese de doar 50-100ron cu exceptia consumabilelor si a unei casete de directie la o masina fara servo care a facut taxi nu cred ca este foarte mult DAR HAI LA MULTI ANI CU LOGANUL NOSTRU FIE CA ESTE PRODUS DE RENAULT IN CAM TOATA LUMEA PLUS SUD AMERICA , DACIA IN EUROPA ,MAHINDRA (INDIA) IN CAM TOATA ASIA SI CHINA , IRAN KHODRO TONDAR (IRAN )IN TOATE TARILE ORIENTULUI MIJLOCIU SAU NISSAN APRIO(MEXIC)

ghneagu

8 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 14:55

Ptr.vamanudaniela.
Ma bucur ca sunteti atenta la ce se scrie pe forum dar ar fi bine sa dati importanta mai profunda si continutului.
Atunci cand vedem numai cu ochii nostri o putem face fie fizic sau mental.
Dvs.ati folosit un pleonast care nu este admis in vorbirea corecta.Am clasa cu 23 de elevi si in timpul orei nu admit asa ceva iar daca aud corectez pe loc.Predau Romana de 29 de ani si probabil e si o deformatie profesionala de a corecta.Dvs.vorbiti cum va vine mai usor ca nu se intampla nimic mai ales azi cand a vorbi corect romaneste a devenit un LUX.Nu este neaparat sa uzati de acest lux daca va vine greu.Nu doresc raspuns din partea dvs.decat daca e bine argumentat.
In speranta ca nu am reusit sa va supar mai tare decat erati va urez SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 19:17

Draga domnule Neagu.... dupa cum observati raspunsul vine mult mai repede decat va imaginati!!! Imi permit sa va atrag atentia in primul rand ca aici pe net oricine poate se poate pretinde orice... asta referitor la faptul ca sustineti ca sunteti profesor de limba romana.... daca intr-adevar sunteti va rog sa imi dati voie sa va spun ca sunteti unul al naibii de prost pregatit deoarece orice profesor, elev sau ma rog ce vreti dumneavoastra stie ca pleonasmul este PLEONASM nu ceea ce ati scris dvs acolo...
Daca dumneavostra va permiteti sa predati asa numitul"pleonast" in cadrul orelor de Limba si Literatura Romana va sugerez sa va patentati ideea laOSIM si sa cereti sa intrati in randurile celor de la Academia Romana ... pentru ca nici nu s-a pomenit verodata de pleonast exista doar PLEONASM... (ceea ce in paranteza fie spus... dvs stiti pt ca sunteti profesor de limba romana... nu???) si, deasemena, va mai atrag atentia ca adjectivul PROFUND (pentru ca e profund!!! hihihi) nu cred ca suporta un grad de comparatie alaturat - in cazul exprimarii dumneavoastra "mai profund", hihihi cum va suna foarte profund, din ce in ce mai profund, extraordinar de profund???? ce fel de profesor de limba romana sunteti daca va exprimati asa??? MAI PROFUND??? ...Cat despre luxul de a vorbi corect limba romana sa stiti ca mi-l permit deoarece este un lux gratis acum la batranete pe care l-am capitalizat pe bancile scolii... datorita unor extraordinari profesori de limba romana care inca mai predau PLEONASMUL.... e.... dar vremurile sunt in miscare si probabil generatia dvs de profesori de lb romana a mai pierdut cateva litere sau a mai adaugat si astfel a aparut o notiune noua: PLEONAST!!!! Cu acestea fiind zise va doresc si eu la randul meu un AN NOU FERICIT !!!! si , deasemenea va doresc din tot sufletul sa va puteti permite luxul de a vorbi corect limba romana.... AUGURI!

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 19:38

Daca SC ,,AUTOMOBILE DACIA" S.A. ar fi avut un management de profesori ce masini ar fi iesit de pe poarta fabrici .!!!!!! Chear imi pare rau ca nu am adresa lui STROIE sa va trimit la el sa il invatati limba romana , santeti jalnici domnilor vorbim de o masina in care ati fost facuti o masina in care v-ati petrecut copilaria o masina care pe multi va facut oameni (la averi ma gandesc ) si acum daca stati in mercedez ziceti ca dacia pute sa va fie rusine domnilor ca vorbiti de limba romana pe un topic care dezbate soarta unor oameni ca voi pentru care a face o bieleta de dacia inseamna un job o casa o familie .Sa nu va mirati ca multi dintre cei care produc dacia logan si sandero inca sant nevoiti sa conduca o dacia 1310 si sa stiti ca nu din vina lor nu din vina lui renault ,singura vina este a unor dobitoci care citesc gramatical fiecare lege ce apare in tara asta si o utilizeaza si intelege dupa bunul lor plac . .Iata de ce tara asta este de rahat ca sant prea multi iubitori de limba romana!!!!!!!!!!

ganeaionut2007

1 mesaj
Oras: Alexandria

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 15:06

stii care este salariu mediu pe economie in romania?
stii cat e impozitul pt un audi A6 cu motor 2.5l din 2001(e de 98.5 lei pe luna)
asigurarea de tip rca ,sa nu mai vorbim de casao

tomescu_florin_2

5 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 15:53

Oameni buni .. fiecare cumpara ce poate ce crede si ce ii place .. de aia se numeste economie libera (de piata :)) ). Loganul reprezinta produsul unui analize atente facute de Renault asupra posibilitatilor de expansiune a pietei de Auto.. pur si simplu au gasit produsul de vandut in tarile de mana a doua(Romania , Iran , Brazilia .....). Cei care spun ca Loganul se vinde f bine la export uita se mentioneze in ce cantitate si pe ce piete se vinde.
Acesta masina produsa de uzinele Dacia se incadreaza perfect in profilul de nevoi ale romanului de rand ...
1. Omul trebuie sa aiba cu ce sa care ... cu toate ca in 99% din timp nu are nevoie sa care.
2. Masina ieftina ... grade de finisaje slabe (pt romanul de rand orice mai bun decat 1300 e super ..)
3. Costuri de intretinere mai putin importante ... romanul oricum baga bani in masina lui.

Deci avem "Nationala" masina pe care o meritam ... sa care porcul de craciun .. sa incape toata familia in ea si sa mai steie si cu bagaje in brate si ceva audio sa se aude maneua cand conduce cocalarul .

Si apropo de ce toata ziua sintagma de masina nationala ... e masina Renault... profitul acolo se duce...

Poate cel mai stupid lucru : Renault cere in jur de 8000 E pe tehnologie din 1996 ... da dragi mei atunci au aparut motoarele de pe Logan... Cumparati Logan dati bani pe vechituri vandu-te ca noi... si scoateti Renault-ul din criza ...

Personal am un Peugeot 206 ... pe care nu am sa il schimb nicidata cu un Logan ...

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 17:46

De la: vamanudaniela, la data 2008-11-19 16:31:32Hai sa ne cumparam Dacii chiar daca nu sunt echipate corespunzator!!!!!.... sa iesim mandri in fata blocului si sa ne spunem plini de incredere: "What a fucker mother Porche!"

Purtatorii de DACII sunt ori prosti ori nu au cunostinte despre masini de isi cumpara astfel de epave. La urma urmei epava asta numita dacie , nici macar nu este o masina romaneasca , este o masina proasta de origine franceza , deoarece Renault-ul este pe locul 29 in topul fiabilitatii marcilor.Cind parlamentarii ori sa circule cu DACII LOGAN , poate atunci ma vor convinge ca nu sunt demagogi , insa ei circula numai cu tancuri BMW sau MERCEDES, AUDI si alte masini de firma ca doar bugetul tarii atre bani pentru ei . Criza este doar pentru cei condusi la prapastie si nu pentru conducatorii imbuibati .

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 19:08

De la: tomescu_florin_2, la data 2009-01-01 15:53:54Oameni buni .. fiecare cumpara ce poate ce crede si ce ii place .. de aia se numeste economie libera (de piata :)) ). Loganul reprezinta produsul unui analize atente facute de Renault asupra posibilitatilor de expansiune a pietei de Auto.. pur si simplu au gasit produsul de vandut in tarile de mana a doua(Romania , Iran , Brazilia .....). Cei care spun ca Loganul se vinde f bine la export uita se mentioneze in ce cantitate si pe ce piete se vinde.

Acesta masina produsa de uzinele Dacia se incadreaza perfect in profilul de nevoi ale romanului de rand ...

1. Omul trebuie sa aiba cu ce sa care ... cu toate ca in 99% din timp nu are nevoie sa care.

2. Masina ieftina ... grade de finisaje slabe (pt romanul de rand orice mai bun decat 1300 e super ..)

3. Costuri de intretinere mai putin importante ... romanul oricum baga bani in masina lui.

Deci avem "Nationala" masina pe care o meritam ... sa care porcul de craciun .. sa incape toata familia in ea si sa mai steie si cu bagaje in brate si ceva audio sa se aude maneua cand conduce cocalarul .

Si apropo de ce toata ziua sintagma de masina nationala ... e masina Renault... profitul acolo se duce...

Poate cel mai stupid lucru : Renault cere in jur de 8000 E pe tehnologie din 1996 ... da dragi mei atunci au aparut motoarele de pe Logan... Cumparati Logan dati bani pe vechituri vandu-te ca noi... si scoateti Renault-ul din criza ...

Personal am un Peugeot 206 ... pe care nu am sa il schimb nicidata cu un Logan ...
Draga Tomescu tu ai dreptate dar ai uitat sa spui ca masina renault se fabrica cu muncitori romani in romania iar daca se fabrica in romania inseamna ca :(1 ) renault plateste impozit statului roman deci ajuta bugetul de stat ,///2 da de munca la un nr.N de angajati ai fabrici plus a companiilor partenere ,3//// mai multe masini SH vad pe drum din care rasuna maneaua decat din logan semn ca posesorii de logan si mai nou sandero sant oameni mai cu capul pe umeri ,//// 4 peugeot-ul tau 206 este fabricat incepand cu anul 1998 si avea destula tehnologie de prin 1993 parca motorul de 1,9D ca sa nu mai spun de faptul ca se mai fabrica si acum in iran de catre IRANKHODRO deci tot o masina pentru tari de mana a doua /// 5 ai spus ca renault cere 8000eur pe tehnologia anilor 96 eu te intreb pe tine ce tehnologie gasesti in peugeot ce finisaje ai tu pe el si mai mult ce comfort ai in el ????? eu am facut configuratorul la peugeot 206 5portiere motor 1,4hdi starline pret 10724eurDAR SURPRIZA NU AI ABS deci mai dai inca 436eur si inca 332 eur pe airbag-uri laterale cei drept cu cortina .Facand un calcul sumar vei afla ca dai peste 11400eur pe o masina deloc mai breaza ca dacia si din cunostintele mele mai lipsita de spatiu +portbajaj .Ce cumperi la banii astia la dacia???? logan prestige 1,5dci 85cp cu abs aer conditionat air bag-uri laterale si un portbagaj enorm in plus ai o canapea foarte spatioasa in spate . NU ma intelege gresit este bine daca esti multumit de masina ta defapt gradul de satisfactie al unui produs este adevarata calitate a unui producator in fata clientilor sai ,clienti care vor reveni si vor cumpara alt model poate mai mare dar la fel de lipsit de personalitate si de finisaje de luat ochii ex . 407 .Peugeot 206 este o masina simpatica care in braila facea furori printre TARANII care vroiau sa mearga cu o masina aratoasa si 206 facea bani printre taximetre acum lumea si-a cam dat seama ce este comfort si nu ai mai cauta ,solutia a fost simpla pentru ei : AU CUMPARAT RENAULT MEGANE BERLINA SI MA INTREB DE CE NU SI-AU CUMPARAT PEUGEOT 307????? PS. eu am raspunsul!!!!

mami

14 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 00:48

sunt de parere ca, daca ai echivalentul unei Dacii, mai bine iti iei una second din Germania. nu cred ca o persoana care are bani sa-si achizitioneze o masina investeste in Dacia.O cumparam daca e mai accesibila, nicidecum din considerente "patriotice". Sa fim seriosi! Suntem noi asa patrioti incat sa aruncam banii pe o masina care nu renteaza?Atunci, de ce intalnim Dacii tot mai rar pe strazile noastre?Noi, cei care conducem masini straine, nu suntem patrioti? Dar cei care muncesc in afara, o fac tot din lipsa de patriotism?
nu, eu nu cred asta. eu cred ca, in vremurile pe care le traim, daca tot iti este indispensabila masina, si o iei nu cu putine eforturi financiare, e de preferat sa iei una care sa nu te lase in mijlocul strazii...cum am mai vazut ca li se intampla proprietarilor de Dacii.
Repet, e o varianta mai accesibila poate, dar daca ai de ales...cu certitudine n-o alegi pe asta. sunteti de alta parere?

iulian_zafiu

1 mesaj
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 09:10

super tare frate, ai perfecta dreptate, nu devin fanul tau , dar ai spus niste adevaruri pe care cei mai multi dintre noi nu le cunosc, asta din cauza jegurilor de televiziuni pe care le avem, a campaniilor de indobitocire acerbe la care suntem supusi in fiecare zi. In rest: desteapta-te romane! sau NU

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:35

vorbesti de dacia 1310 NU??????????

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 19:10

De la: mami, la data 2009-01-02 00:48:40sunt de parere ca, daca ai echivalentul unei Dacii, mai bine iti iei una second din Germania. nu cred ca o persoana care are bani sa-si achizitioneze o masina investeste in Dacia.O cumparam daca e mai accesibila, nicidecum din considerente "patriotice". Sa fim seriosi! Suntem noi asa patrioti incat sa aruncam banii pe o masina care nu renteaza?Atunci, de ce intalnim Dacii tot mai rar pe strazile noastre?Noi, cei care conducem masini straine, nu suntem patrioti? Dar cei care muncesc in afara, o fac tot din lipsa de patriotism?
nu, eu nu cred asta. eu cred ca, in vremurile pe care le traim, daca tot iti este indispensabila masina, si o iei nu cu putine eforturi financiare, e de preferat sa iei una care sa nu te lase in mijlocul strazii...cum am mai vazut ca li se intampla proprietarilor de Dacii.
Repet, e o varianta mai accesibila poate, dar daca ai de ales...cu certitudine n-o alegi pe asta. sunteti de alta parere?
Daca nu ai bani de un logan sigur ca ati ei un sh de afara . Iar dacia logan sau sandero nu are nimic in comun cu dacia 1310 credema am vazut uzina inainte si dupa renault si nu prea o recunosti decat pe din afara inauntru nu mai esti in romania sa terminat cu dacia care ti-se oprea in drum acum mai vezi o 1310 sau un sh adus din vest pe marginea soselei .

lightsoflotus

4 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:33

Zauuuu? D-le Vasile,iti doresc la cat mai multi ani fericiti si DESTEPTI CA TINE intr-un jaf de mercedes,BMW ,AUDI etc second hand care au fost hingherite de altii si vandut apoi de "f bune" la destepti care nu se urca in dacii sau logan ca alea-s masini de prosti sau necunoscatori in ale masinilor!

Vai vai vai...da' stii ce "proasta" ma simt in Logan?? Nici nu-ti poti imagina,nu pot nici sa dorm noaptea!!!!

negru_mircea

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:34

sa-si ia fiecare ce-si permite si ce-l duce capul.
eu raman la masini germane oricum.

Atlas333

22 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 21:56

Ce sa zic. No comment! Bravo , fain! Inca vreo 2-3 milioane ca noi(putin iluminati , care vad, nu intreaga imagine, dar putin mai mult si in ansamblu) si am putea schimba ceva in tara aceasta!

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 12:33

De la: lightsoflotus, la data 2009-01-03 15:33:21Zauuuu? D-le Vasile,iti doresc la cat mai multi ani fericiti si DESTEPTI CA TINE intr-un jaf de mercedes,BMW ,AUDI etc second hand care au fost hingherite de altii si vandut apoi de "f bune" la destepti care nu se urca in dacii sau logan ca alea-s masini de prosti sau necunoscatori in ale masinilor!

Vai vai vai...da' stii ce "proasta" ma simt in Logan?? Nici nu-ti poti imagina,nu pot nici sa dorm noaptea!!!!
Ce sa zic. No comment! Bravo , fain! Inca vreo 2-3 milioane ca noi(putin iluminati , care vad, nu intreaga imagine, dar putin mai mult si in ansamblu) si am putea schimba ceva in tara aceasta!

eastside

179 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 20:17

Domnule Banceanu, RESPECT................

lightsoflotus

4 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:04

Vin cu o concluzie de....femeie !

Parerea MEA: nu exista masina pe lumea asta,chiar si printre cele mai scumpe,inclusiv cele de teren ..care sa reziste prea mult PE STRAZILE ROMANIEI!

Oameni buni,daca voi credeti ca un BRAND va garanteaza calitatea...mai ganditi-va! Cred ca in primul rand ar trebui sa avem sosele si autostrazi occidentale curate ca-n palma,nu pline de gropi,adancituri etc etc...Eu ma repet,cu "amaraciunea" FRANTUZEASCA"(ca sa citez un preopinent) am parcurs in doar cateva zile vreo 1200-1300 km prin niste gropi si sosele de ziceai ca-s drumuri forestiere si ,saracul nostru Logan n-a patit absolut nimic(doar noroi si praf),nu s-au stricat amortizoarele,nu a scartiat nimic iar gradul de confort si spatiu a batut multe masini de firma! Nu o laud,este doar ceea ce am simtit si observat ca si conducator auto!

Insa...din pacate..noi romanii am cam inceput sa "ingurgitam" ideile snobilor de prin alte zari care,daca n-au o masina ori f scumpa ori,chiar unicat daca se poate,nu se simt ei bine! E greu sa acceptam ca marile branduri care pana acum cativa ani aveau vanzari astronomice se plang de lipsa clientilor si..aia putini care mai cumpara sunt..majoritatea...ROMANI! Ati vazut f bine ca si la targul de LUX s-au vandut aproape toate masinile de fitze extrem de scumpe ca..deh...noi sa nu cumparam??De asemea,ce nu se afla "pe stoc",a fost comandat de la sursa spre mirarea producatorilor! Oare de ce?? Concluzia va las pe voi s-o trageti

1dec1918_30dec1947

35 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 14:28

ia-ti tu Volkswagen si plimba-te cu el !

1dec1918_30dec1947

35 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 14:31

mi-e sila de ce spui !

eastside

179 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 00:46

De la: bb_ess, la data 2009-01-04 20:17:56Domnule Banceanu, RESPECT................
[/quot
Aveti un comentariu anterior. Ce spuneti mai devreme ma face sa ma mai gindesc...........

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:29

Cumparati dacii ! Germanii cumpara numai prodise germane . Romanii in prostia lor fac vanzare strainilor . daca romanii arv avea spirit german , ar cumpara dacii !

joliqu

4 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 13:52

haideti ba ca e vrajeala curata, adica daca era asa buna mai avea nevoie de protectie ? au interzis masinile second ca AVEAU NEVOIE!!!!

joliqu

4 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:02

SI APROPO, OARE DE NU NU CUMPARA GUVERNUL DACII? CRED CA NU LE PLAC. PRIETENII STIU DE CE !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului HI HI HI hai sa ne cumparam DACII !!!!!
Mergi la: